Falu

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Darren Cain Hétf. 26 Jún. 2017, 13:34

Amint meglát engem Niteris rögtön menekülőre fogja. Helyes, legalább ennyi túlélő ösztön van benne. Nem segít neki, de legalább van benne. A láncom a bokájára tekeredik, amin keresztül rögtön alápörkölök egy kis pokoltűzzel. A szimbionta vergődik. El sem tudom képzelni, hogy ennyi bűnnel milyen lehet a pokoltűz. Minden megölt vagy megkínzott ember. Minden összetört élet. A legtöbb átlagembernek is halálos, hát még egy ilyen A+-os szörnyetegnek. Éppen elkezdenék egy szép kis monológot mondani, de akkor Lionhearth repül át a tetőn. Nos... ez nem jó. Nagyon nem. Nem tudom ki csinálta ezt, de az biztos, hogy nagyon erős. Bár nem hallottam kintről harcot. Lehet, hogy csak lesből kiütötte Lionheartot. Persze akkor sem gyenge, de azért talán még megoldható. Minden estre nem akarom elengedni a szimbiontát. Bizonyította, hogy még az átka feloldásáért sem képes normálisan viselkedni, nem is beszélve az előző bűneiről. Gyorsan a szimbionta mellé lépek, nem igazán érdekel, ha rám akar tapadni. Szó szerint pokoltűzzel vagyok elfedve. Ha rám tapad, ugyan ezt kapja, mint most csak jobban. Közben még több helyen megpróbálom lefogni. A karjait, a másik lábát, és ha tudom a nyakát is. Ha ez akárcsak egy kicsit is sikerül, akkor a szemébe próbálok nézni.
- NÉZZ A SZEMEMBE ÉS ÉREZD A FÁJDALMAT, AMIT MÁSOKNAK OKOZTÁL- kiáltom közben. Remélem sikerül gyorsan csinálnom mindezt, mielőtt ideér az újabb ellenség.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 27 Jún. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – A rejtélyes látogató


Résztvevők: Darren Cain, George Turner / Sir Gawain, Christopher Morgenstern,


Niteris / Dr. Marwyn Meinhard Malburg és Helena Telma Kenward / LionheartKövetkező körváltás: 2017. július 1. (szombat)

” Az unatkozásnak az a következménye, hogy az ember előre, a jövőbe vagy hátra, a múltba réved, vagy oldalvást, a képzeletvilágába.”
- Mark Lawrence

Falu - Page 4 00120

George utasítása alapján Bashir egyből ment megnézni Lionheart-ot, hogy mi is van a nővel, a fiatal férfi pedig az ajtóba sietett a pajzsával, hogy ott ellenőrizze, hogy mi is közeledhet, mi tudott így elbánni az igencsak harcedzett nővel… ekkor egy rózsaszínes villanást látott.
Niteris nekilátott annak, hogy meneküljön, így otthagyta a doktort. A doktor fájdalma azonnal csökkenni kezdett és már sokkal elviselhetőbb lett a pokoltűztől, bár még mindig igencsak erős volt. Niteris az első személyre szándékozott felmászni, aki a közelében volt, ez pedig a Szellemlovas volt, amíg gondolkodott esetleg, hogy mégis mást válasszon Darren sikeresen elkapta.
Darren sikeresen elkapta a szimbiontát és el is tervezte, hogy mit akar tenni, sikerült is a lény szemébe nézni, legalább is abba a fehér részbe, amit a szemének gondolt, de semmi sem történt. Ebben a pillanatban mind a doktor, mind Niteris érezte, hogy az összes fájdalma, amit a Szellemlovas okozott elmúlt, nem kínozta már őket, persze az emlék ott volt, így még tompán lüktetett a fájdalom, de ez messze elviselhető volt. Ekkor ők hárman is egy rózsaszínes villanást láttak.
- A birodalmamban nincs hatalmad démon! – mondta a női hang.
Mindenki azonnal érezhette, hogy kissé nehézkesen mozog, de megtudtak fordulni, a fogadó közepén egy alulöltözött nő állt, a bőrszíne alapján könnyedén lehetett ő maga is hindu. Az a rózsaszínes fény vette körbe, ami a villanás is volt. mágiát érzékelni sem kellett, érezni lehetett, hogy azok mágikus energiák.
- Rajah?! – kérdezte Bashir döbbenten.
a nő:
Falu - Page 4 276024-138818-circe

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Falu - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 28 Jún. 2017, 06:13

A szimbionta megmutatta valódi mivoltát és nem hagyhatják, hogy több ártatlannak ártson. Viszont sietniük kell mert túl feltűnőek voltak és valószínűleg mindjárt előkerül valami rendvédelmi szerv. Tényleg nem kellett sokat várniuk. George hamar rendezkedik. Reméli, hogy a szellemlovas sem húzza az idejét és gyorsan elintézi a szimbionta problémát. Ő maga pedig kinéz az ablakon. A hirtelen villanásra reflexből maga elé kapja a pajzsát, de nem történik támadás. Ehelyett mögüle szólal meg egy női hang. Hátrafordulva meg is látja az igencsak sokat mutató ruhát viselő hölgyet akit mágikus energiák vesznek körbe és akit Bashir professzor megszólításából úgy következtet George, hogy az eltűnt testvér. Viszont nem örül még meg. Lassabbnak érzi magát és a mágiát sem érzi úgy mint az előtt. Ezen kívül saját példából tudja, hogy nem mindenki az akinek látszik. Meglehet, hogy nagy veszélyben vannak. George most örülne ha itt volna a fekete lovag aki minden mágiát meg tud szüntetni. Bár meglehet, hogy heves viselkedésével sok problémát okozna. Ő maga felkészülve, hogy amennyire tudja védekezzen egy esetleges támadás ellen megszólítja a nőt.
-Ön a professzor eltűnt testvére?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Niteris Pént. 30 Jún. 2017, 15:08

A REJTÉLYES LÁTOGATÓ
NiterisHordozó: Nincs

Niteris látta, hogy valaki elég közel jött, ezért azonnal elhagyta a doktort, és elindult felé. Csak félúton, amikor ideiglenesen megszabadult a fájdalomtól, jött rá, hogy pont a Szellemlovas felé halad, így megtorpant. Ebben a pillanatban nem tudta volna megmondani, hogy mi is az a Szellemlovas, de azt látta, hogy lángol, ami nem jó. Mielőtt még elmenekülhetett volna, Darren már el is kapta, és a pokoltűz okozta fájdalom is visszatért. A doktor bűneit ezúttal nem érezte, de ez elhanyagolhatónak tűnt a sajátjai mellett. Ekkor látta, hogy lángoló szemüregek merednek rá, de nem történt semmi. Valami oknál fogva a démon elvesztette felette a hatalmát.
A szimbionta nem sokat gondolkodott, nem is volt olyan állapotban, hogy ezt megtegye. A kínzója mindössze centiméterekre volt tőle, tökéletes alkalomnak tűnt a támadásra. Sziszegve kinyúlt érte, és megpróbált gyorsan a bőre(?) alá mászni.

Ezalatt a doktor is nagyjából összeszedte magát. Niterissel ellentétben ő észrevette az új érkezőt. Nem ismerte meg, de ettől még könnyen lehet, hogy a Hydrás. A Szellemlovas ellenségei csak jó emberek lehetnek.
- K-köszönöm úrnőm! - hálálkodott, miközben éppen felállni próbált, de a kísérlet beillett volna egy meghajlásnak is - Sajnos egy kis baleset történt, és az egyik barátunk... elszakadt. Nem tudna esetleg segíteni rajta a gyógyító fényeivel?
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 399
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Darren Cain Pént. 30 Jún. 2017, 20:05

Nos, a szemembe nézett a szimbionta. Nem volt neki nehéz, hiszem már majdnem rám csatlakozott. De ahhoz képest, hogy gyakorlatilag egy méterre sem voltunk egymástól, semmi sem történt. Ez nem így szokott menni. Menő szöveg, a gonosz elkezd sikítani, felgyullad az agya és utána megyek tovább az utamra. Lehet, hogy azért mert szimbionta? Vagy mert nem vagyok még a toppon? Esetleg lehet, hogy a mágia szabályai valahogy máshogy működnek itt? Az illúzió varázslatommal nem volt probléma. Vagy esetleg a hirtelen támadt rózsaszín fény? Ahogy észreveszem, elfordulok a szimbonta ellenfelemtől és megkeresem a fény forrását. Úgy tűnik egy eléggé csinos nő, akire Bashir Rajah-ként hivatkozik. Ő lenne a testvére? Igazából hasonlítanak egymásra. A külsőn kívül neki is van mágiája. Ezt nem nehéz kitalálni. Úgy tűnik valamiféle gyengítő aurával vett minket körbe. Úgy tűnik megakarja akadályozni a harcot. Szegény nem érti a helyzetet.
- Kikérem magamnak! Nem vagyok démon!- válaszolom neki, de egy kis gondolkodás után inkább hozzáteszem - Vagyis, de, de az egyike a jó démonoknak. Bashir, segíts ki.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 01 Júl. 2017, 00:01Kree Invázió 2 – A rejtélyes látogató


Résztvevők: Darren Cain, George Turner / Sir Gawain,


Dr. Marwyn Meinhard Malburg és Helena Telma Kenward / LionheartKövetkező körváltás: 2017. július 5. (szerda)

” A halál csak egy átmenet, radikálisabb változás, mint a pubertás, de nem kell úgy kiborulni miatta.”
- Dan Millman

Falu - Page 4 00120

Niteris próbálta megszállni Darren-t, de mivel csak pár lógó húsfoszlány volt rajta nem különösebben sikerült – tudom, hogy Venomnak ment, de Niteris nem Venom – a megmaradt bőrre ugyan sikerült fel kapaszkodnia, ezt Darren némileg csiklandósnak érezte, majd mind a ketten meghallották Mephisto nevetését a fejükben… és placcs!
Niteris szó szerint pokoltűzben égve robbant le Darrenről és a maradványai mindent beterítettek. A doktor ekkor még próbálkozott azzal, hogy könyörögjön és hálálkodjon, de úgy tűnt, hogy a nő nem igen volt elégedett azzal amit hallott, vagy azzal, hogy az egyikőjük a testvérének mondja magát, vagy épp amiatt sem, hogy Darren próbálja védeni magát, hogy nem démon.
- Hallgass féreg! – mondta a doktornak a nő. – Követni fogod azt a valamit, ahogyan mindannyian! S nekem nincs fivérem!
- Azt hiszem, hogy nem nagyon lenne mit mondanom… - mondta. – Határoz… aú!
Mindenkibe hirtelen fájdalom hasított, nem csak a mágiahasználókba, de még a doktorba is abban a pillanatban, amikor a nő nyakában előrelibbent és látható lett egy nyaklánc.
Falu - Page 4 963
George, Darren és Bashir is azonnal érezték a sötét energiákat, mágiát amit a nyaklánc képviselt, erős mentális hatalma volt, szerencsére Darren szellemlovasként védve volt a hatásától, George-nak Gawain révén volt erős védelme, Bashir pedig mentálmágus volt, de a doktor szívébe és tudatába egyszerre elemi erejű félelem költözött, ahogyan tisztelet is a nő iránt, még úgyis, hogy tudja, hogy meg akarja az ölni őt…
Rajah, vagyis aki volt éppen pedig nekilátott koncentrálni és a mágikus erők láthatóan kezdtek kavarodni körülötte.

Niteris a kacagás után csak egy éles villanást és fájdalmat érzett, majd a következő pillanatban egy tüzes, kietlen helyen, csarnokban találta magát, amit mindenhonnan fájdalmas sikolyok töltöttek meg.

//Akkor neked itt vége Niteris, legalább is a szimbionta résznek, a dokinak nem, a szimbinek neki keress egy KM-et, hogy miként jutsz ki a pokolból és hogyan/miként támadsz fel, démonként, vagy újra szimbiként stb. Nem én döntöttem így, hogy meghalsz, kockával kellett 45 fölé dobnom, hogy túléld, 34-et dobtam… Javaslom, hogy Tao-t keresd fel, ő a szaki a halott témákban.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Falu - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 01 Júl. 2017, 09:36

George fel volt készülve egy lehetséges csalódásra úgyhogy nem lepi meg annyira az ami történt. Hamar megtanulta, hogy nem szabad elhinni a könnyű megoldásokat. A szimbionta talán meghalt. Nem tudja. Viszont a fenyegetés szerint rájuk is ez a sors vár. Itt lett biztos, hogy a nő nem az akinek mondja magát. Majd meglátva a mágikus ékszert megtudhatták mi az ami a problémákat okozza. George is érezte ahogy az ékszer még az ő elméjére is igyekszik hatást gyakorolni. A megoldás is egyértelmű lett csak az nem miképp viszik véghez. A nehéz mozgás megakadályozza, hogy a nő közelébe kerülhessen pedig valamit tenni kéne gyorsan. Ha úgy érzi, hogy mégis volna esélye megközelíteni az egykori Rajah-t akkor tesz egy próbát és megpróbálja letépni a láncot a nő nyakából. Amennyiben nem látja esélyét sem akkor megveti a lápát és a pajzsával igyekszik előre haladni és felfogni a lehetséges támadásokat.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Niteris Kedd 04 Júl. 2017, 14:45

A REJTÉLYES LÁTOGATÓ

Miután becsúszott a Szellemlovas bőre(?) alá, Niteris azonnal érezte, hogy már megint rossz gazdatestbe keveredett. Valaki röhögni kezdett a fejében.
- Ez egyáltalán nem nevetséges! - mondta sértődötten, de aztán megérezte, hogy bajban van, és kiabálni kezdett- NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN!
A halál-ceremóniát most nem a szokásos módon fejezte be. Elmondhatta volna megint, hogy 'Heil Hydra!', de azzal valószínűleg csak a doktort keverte volna bajba. Most inkább csak csak durcásan felrobbant.
~Majd csak összeraknak valahogy~gondolta, de ekkor egy furcsa helyen találta magát...

Dr Malburgot nagyon megviselte a szimbionta halála. Aztán az is, hogy az illetlen nőszemély lekiabálta. Aztán fájdalmat érzett... és félelmet. Ez együtt egy kicsit túl sok volt már neki, ezért végül a feltápászkodási kísérletei kudarcot vallottak, és visszadőlt a földre.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 399
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 05 Júl. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – A rejtélyes látogató


Résztvevők: Darren Cain, George Turner / Sir Gawain,


Dr. Marwyn Meinhard Malburg és Helena Telma Kenward / LionheartKövetkező körváltás: 2017. július 9. (vasárnap)

” Ami titokzatos, az még nem csoda.”
- Johann Wolfgang von Goethe

Falu - Page 4 00120

A doktor teljesen összeomlott azon, hogy Niterissel mi történt, noha egyelőre ő még nem tudhatta, hogy a misztikus erőtől esett darabokra a szimbiont és él-e, vagy meghalt, de így is sokkot kapott és nyöszörögve maradt a földön.
A hirtelen jött dolgoktól láthatóan Darren is lefagyott egy kicsit, de szerencsére George gyorsan kapcsolt és elindult a nő irányába. Ahogyan közeledett érezte, hogy egyre erősebb azaz aura, ami körbevette és a haladás is nehezebb volt, a hatalmas félelem is kezdte kikezdeni a természetes védelmét. Rajah-nak, vagyis ami most volt kezdett feltűnni, hogy közeledik az irányába a férfi, így már éppen támadást indított volna, amikor Tarik Bashir kiáltott fel és egy támadást indított a nővére fel.
- Rám figyelj! – kiáltott.
Szürkéskékes támadás érte el a nő védelmét, aki megakadt egy pillanatra, a mágikus energiáinak egy része a semmibe veszett, George pedig jó pár pillanatig újra rendesen tudott mozogni. Ezt használva ki érkezett meg a nőhöz és tépte le a láncot a nyakából. Ahogyan az a férfi kezébe került erős fájdalmat okozott és egy égési sebet hagyott a kezében mielőtt a földre nem esett. A kocsma, a halott, Niteris darabjai, minden egy pillanat alatt tűnt el a társaság körül. Rajah eszméletlenül esett össze, de immáron teljesen más ruhában volt, ami jobban tükrözte a származását.
Rajah Bashir:
Falu - Page 4 802562-faiza
A táraság pedig a tengerparton találta magát a csípős hidegben, fújt a szél, a ködnek nyoma sem volt, csak a tengerpart, a távolban a hegyek és a falu is, ahonnan indultak. Azonban a fiatal srác, aki Lionheart-tal maradt nem volt ott velük, csak azok, akik a kocsmában is benn voltak.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Falu - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 05 Júl. 2017, 21:13

George közelített a nő felé, de ahogy közeledett úgy érezte egyre inkább, hogy mintha valami egyre zselésedő vízben haladna. A lépései pillanatról-pillanatra egyre nehezebbek lettek. Azt pedig jól gondolta, hogy kísérletei nem fognak figyelem nélkül maradni. Észre is lesz már véve, de nem tud mit csinálni. Talán ő is a szimbionta sorsára jutna ha a professzor nem lépne közbe. Végül is neki van a legtöbb vesztenivalója hisz míg a többiek csak a saját életüket veszthetik el ő ezen kívül még a testvéréét is. Akármilyen mágiát is hozott létre a másik az biztos, hogy George mozgása sokkal könnyebb lett. Ezt pedig a tanár úr ki is használta és gyorsan a nőnél teremve kitépte annak nyakából az átkozott ékszert majd rögvest el is dobta hisz égette őt. A testvér ájultan terült el és látszólag visszaváltozva és ők is visszakerültek a saját síkjukra. George fújt egyet megkönnyebbülten. Úgy érezte most már pihenhet. Akármilyen tárgy is ez az biztos, hogy gonosz és veszélyes. Szakértőkre kell bízni akik megsemmisítik. Egyelőre George a pajzsát egy kis válltáskává változtatta és a kardjával abba belesöpörte az ékszert majd a táskát a vállára akasztotta. Ha a reneszánsz ruházat alól kivillanó láncing és a kard nem volna elég fura önmagában.
-Rendben. A nyakláncot majd átadjuk az MI:13-nak. Egyelőre mérjük fel a helyzetünket és jussunk vissza a biztonságosabb faluba. Van két ájultunk és hol a fiú?
Idegesen néz szét, de nem találja. Ez nem tetszik neki. A másik is olyan volt mint ő és felelősek érezte magát érte. Végül mivel mást nem tehet visszatér a témához.
-Szóval juttassuk vissza magunkat a faluba. Én viszem Lionheart-et ön pedig a testvérét professzor úr, ha megfelel. Ön is velünk jön doktor bár nincs túl sok választása lévén még megfelelő ruházata sincs a helyi viszonyokhoz.
Ha mindenkinek megfelelt és még nem tért magához akkor karjába kapja az ájult ügynök nőt és el is indulhatnak. Azért még megjegyzi.
-Mellékesen professzor úr, amit ott csinált azt szívesen megtaníthatná.
Most a sisak nélkül látszik a gyenge mosolya, ami olyan mintha ott sem lenne.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Niteris Szomb. 08 Júl. 2017, 21:23

A REJTÉLYES LÁTOGATÓ

Dr Malburg lassan magához tért. Újra a tengerparton volt, a nem túl barátságos társaival körülvéve. Niteris darabjait sehol sem találta, ez mélyen elkeserítette. A Hydra már megint kiküldte egy értelmetlen küldetésre, ahol nem is volt rá szükség, de ezúttal a remekműve, amin már évek óta dolgozott, nem tér vissza. Igaz, hogy már a lángoló felrobbanás is eléggé lecsökkentette az újra összerakás esélyét, de így már szinte lehetetlennek tűnt. Pár minta maradt a laborban, semmi több (kivéve, ha azok is eltűntek).
Szerencsére a doktor még ebben a helyzetben is emlékezett a szokásos történetére.
- Nem értek a varázsnyakláncokhoz - fordult George felé - de azt az égést minél hamarabb kezelni kéne. Nincs véletlenül valakinél egy tiszta ruhadarab?
Ha a többiek együttműködtek, ezután legjobb tudása szerint ellátta a lovagot.
Ha bárki ellenségesen viselkedett vele a történtek miatt, fájó szívvel bár, de mindennel Niterist vádolta.
- Nem vállalhatok felelősséget az ufó tetteiért - hangoztatta - Soha nem ártanék senkinek, főleg nem egy szegény részeg illúzió-embernek.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 399
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Thorhalla Vas. 09 Júl. 2017, 00:00

//Mivel a kaland vége felé vagyunk pár kör van csak hátra és Darren jelezte, hogy nem tud írni, én meg halódok az időtől, így csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Falu - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Darren Cain Szer. 12 Júl. 2017, 14:10

A szituáció egyre fokozódik. Először is a szimbionta rám kapaszkodik. Ez kicsit meglep, hiszen fel sem tűnt, hogy van hús a kabátom alatt. Mindennap tanulunk valami újat úgy tűnik. Nem sokáig marad rajtam, hirtelen a Főnök nevetését hallom a fejemben és a szimbionta szó szerint lerobban arról a kis hús cafatról amin kapaszkodott. Ha képes lennék mosolyogni most, megtenném. Éreztem én, hogy nem kell ezen aggódni. Bár kicsit nyugtalanít, hogy mit tervez azzal a szörnyeteggel, de most más miatt kell aggódnunk. A varázslónő valami igen durva támadást indított. Szinte hallom az akaratát a fejemben. Szerencsére, és nem hiszem el, hogy ez igaz, Mephisto nevetése elnyom mindent. Nem tudom, hogy mi volt a célja és mi csak a mellék hatás, de nem is panaszkodom. A támadás abba marad amikor Bashir sikeresen megtöri a nővére koncentrációját, akitől ezután Gawain el tudja venni a nyakláncot. Amint a nyaklánc lekerül a nőről rögtön eloszlik a teljes város. Ekkor kapunk igazi ízesítőt abból, hogy milyen erős is ez a tárgy. A legutolsó hasonló élményem akkor volt amikor a Szent Grált szereztem meg. Ha olyan súlycsoportban van ez is, akkor szerencse, hogy elvettük.
- Sir Gawain, ha nem bánja viszem én a nyakláncot. Engem amúgy sem tud megégetni.- ha nem ellenkezik senki, akkor egy lánccal emelem fel a nyakláncot. Jobb félni mint megijedni. A doktor mondhat amit akar, már nem az én problémám. Jelentősen legyengült a szimbionta nélkül és nem igazán van más esélye a túl élésre mint mi. Ha kiérünk innen akkor gondoskodok róla, hogy a hatóságokhoz kerüljön. Elég biztos vagyok benne, hogy a SHIELD képes megmondani miért a szimbionta a felelős és miért a doktor.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 13 Júl. 2017, 08:48Kree Invázió 2 – A rejtélyes látogató


Résztvevők: Darren Cain, George Turner / Sir Gawain,


Dr. Marwyn Meinhard Malburg és Helena Telma Kenward / LionheartKövetkező körváltás: -

” Megyek a szökevényekért, mert még bajuk esik. Idegen számukra a terep, ahol járnak, és a Föld legádázabb szörnyei veszik körül őket: emberek.”
- Legendás állatok és megfigyelésük c. film

Falu - Page 4 00120

George megtudta tenni könnyedén, hogy a pajzsát átváltoztatta táskává, majd a homokban levő nyakláncot okosan a karddal belesöpörte úgy, hogy még véletlenül se érjen hozzá. Ahogyan így vette fel a táskát a vállára is érezte a csábítást, hogy felvegye a nyakéket, pedig egy mágikus táskában volt jelenleg, aminek tompítania kellett ezt és természetesen még ott volt a saját természetes akaratereje is, amin úgyszintén átérződött. Nagyon erős tárgy lehetett.
- Ez remek ötlet – mondta a tárgy leadására. – Persze hozom a nővéremet.
A doktor védekezése közben, alatt, ha Darren még mindig bűnösséget keresett, akkor most már érezhette, hogy a férfi nem sokkal bűnösebb, mint egy gyarló átlagember, így esélyes volt, hogy a szimbionta okozta azokat a hatalmas bűnöket, amiket érzett. A doki felől a gyilkosságot sem érzi, aminek szemtanúi voltak.
- Nem tudom – nézett körbe Bashir. – Nem érzem a jelenlétét sehol sem… azt hiszem, hogy ki kell majd egy másik csapatot küldeni utána.
Minden gond nélkül visszatudtak érni a faluba, ahol nagy lelkesedéssel fogadták a helyiek azt, hogy a köd eltűnt. Ha akartak, akkor már most Bashir egy tárgy segítségével térkaput nyit az MI:13 bázisra, vagy maradhattak még egy napot, mert a helyiek meg akarták ünnepelni a győzelmet. Bármelyiket is választják Lionheart és Rajah egy-két órán belül magukhoz térnek. A Bosszú Angyalt egy mágikus támadás ütötte ki, Rajah pedig semmire sem emlékszik azok után, hogy a tengerparton egy barlangba belépett. Mind a ketten megúszták maradandó sérülések nélkül. Bashir mind a két mágiahasználó férfinak felajánlotta köszönetképpen, hogy tanítja őket egy-két trükkre, hogyha szeretnék. A rendes világba való visszaérkezés után egy rutinvizsgálat után mindenkit elengedtek, a doktor sorsa Darren-en múlt (azaz, ha tényleg le akarod adni a hatóságoknál, akkor azt játsszátok le kérlek), ha ragaszkodott a letartóztatáshoz, akkor a STRIKE londoni bázisára került a doktor kihallgatásra.
A tárgyról kiderült, hogy valóban egy nagy hatalmú elátkozott tárgyról van szó, aminek hihetetlen erős mentális és asztrális hatása van, hogy honnan ered, vagy ki készítette nem sikerült megtudni, de legalább már biztos helyen volt a Darrennek és George-nak hála. Elzárták egy olyan helyre, ami nagyon biztos és kevesen tudnak csak eljutni oda. Ami az eltűnt három társukat illette egyelőre nem találták meg őket sem a módját, hogy miként juthatnak el arra a dimenzióra, amit maga köré teremtett Rajah, amíg a nyakék befolyása alatt volt.

Vége.

//Darren és George megkapják a 3-3 hónapnyi mágiatanulást, amit itt töltöttek a kalandon. Ha szeretnék, akkor Bashir tud nekik defenzív, vagy mentálmágiát tanítani. Darren korábbi büntije megszűnik, már újra teljesen tud átalakulni és nem mond a képessége sem csődöt a továbbiakban.
Chris-t Raven értelemszerűen nem kapja meg, a karakter egy köztes zsebdimenzióban ragadt, a kért szám a lovagságot illetően visszakerül a közösbe, és a karakter akkor lehet az övé, hogyha kifizeti a 3 kreditet.
A másik két illető, a Hulk és Bill úgyszintén a köztes dimenzióba kerültek be, a viktoriánus korabeli időbe.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Falu - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 23 Júl. 2017, 16:04A Kree Invázió 2.: Kellemetlen Látogatók


Epilógusok


Résztvevő(k): Akik épp ott vannak


Birnin Zana, Wakanda:
Másnap az ünnepség az előző napi események ellenére is megtartásra került. Ezúttal nem csak a külföldi országok vezetői voltak hivatottak, olyan személyek is ott voltak, akikre talán gondolni sem gondoltak volna korábban. Ez pedig egy csoport volt, az Embertelen Elit az Örök Birodalomból. Az események pontosan úgy zajlottak, ahogyan a tervek szerint volt, megemlékezés az istenek irányába, fellépők, a wakandai kultúra bemutatása. Egész napos programok, majd este egy bál a palotában. Természetesen a Hydra emberei végig észrevétlenek maradtak, az esti bált a média is közvetítette és itt még egy extra bejelentést is tett az uralkodó.
Egy olyat, amire valószínűleg senki sem számított, a Hydra-t pedig egész egyszerűen sokkolta, mert erre a lépésre nem számítottak. Malakhia Dellambra, Wakanda királya bejelentette az eljegyzését Lady Doria McKenzie-Boltagon-nal, az Örök Birodalom hercegnőjével. Egy ideje már voltak pletykák, hogy a két Bosszú Angyal együtt van, de ez a lépés igencsak meglepő volt, eddig soha sem volt külvilági a nemesi körökben, főleg nem Wakanda trónján.
A Hydra-nak pedig teljesen egyértelmű volt a lépés… a Fekete Párduc szakítani akar a Hydra-val és lerázni a láncait.

SHIELD negyed, New York
Chars és a Kurama szervezet tagjai sikeresen megbeszélték a raptorokkal, hogy ők fogják elvinni a SHIELD-hez a döglött trilobitaszerű lényt. Mindezt meg is tették, rendesen, páncél nélkül rendőrként érkeztek meg a negyedbe, hogy hajléktalanok hozták el ezt nekik ők találták. Azonnal tovább küldték a Pegazusnak a mintákat, hogy ők vizsgálják meg. Pár perc vizsgálódás után azonnal riasztották Ko-Relt is, hiszen ő volt a földönkívüli – kree – és orvos, hátha ő jobban megtudja mondani, hogy honnan valóak ezek. A nő azonnal neki is látott annak megvizsgálja őket…
A vizsgálatok alig pár percig tartottak nála is, hiszen ő maga lényegében majdnem egyből megismerte, hogy mik is ezek. Ezek a kree-k egyik bolygóján előforduló lények, de valamiért belenyúltak genetikailag a szerkezetükbe. Nem is volt kétsége, hogy miért és kicsodák, így Miller-nek a lehető legrosszabbat tudta jelenteni, a korábbi elrablások fényében most már szinte bizonyos volt, hogy a kree-k elkezdték az offenzívát a Föld ellen.

Ismeretlen helyen
Miután Vanath felfalta Fukushima teljes sugárzását ideje volt onnan továbbállni mielőtt valakik még odatévedtek volna. Mire az összes sugárzást felszívta a teste az elmúlt 20 évezred éhsége is elmúlt a számára, ismét ereje teljében volt. Egy új helyen pedig meg is találta az új otthonát, egyelőre nem készült támadni, bőven volt ideje, inkább tanulmányozta azt, hogy hova is jutott az emberiség, a többi faj. Amit látott azok alapján talán nem is volt biztos, hogy a bolygón akar maradni, az űrben sokkalta több lehetőség volt. Az új hely pedig egy korábbi laboratóriuma volt, ami még mindig meg volt és a látottak alapján a többi Végső soha sem találta meg mindezt.
Szövetségesekre nem gondolt, úgy vélte, hogy most megvan a hatalma ahhoz, hogy egyedül is boldoguljon. Ám az egyik éjszaka megérezte, hogy az asztrálsíkon keresi valaki. Átlépett oda és ott korábbi szövetségesét találta meg.
- Mint mindig most is szolgállak nagyúr! – mondta az Árnykirály miközben térdre ereszkedett Vanath előtt.

London, EU
Végül Darren mégsem adta fel a doktort, így mindenki szabadon távozhatott az MI:13 épületéből. A nyakláncot, ami Avalonban galibát okozott leadták és pár nappal később átszállították egy másik laborba. Még aznap támadás érte a labort, ami igazából annyira nem is volt támadás. Legalább is az ott dolgozók szerint, az őrség jelentős része elaludt, az elektronika és a védelmi rendszerek leálltak, a dolgozókból néhányan ébren maradtak, de repkedő tündérekről és világító erdőről számoltak be, mintha be lettek volna drogozva, vagy hallucináltak volna. Az épületből egyetlen egy dolog tűnt el, a nyakék. Arról, hogy ki vitte el, miként és hova egyelőre semmi sem derült ki, a tolvajt, vagy tolvajokat senki sem látta, hallotta, a legkisebb nyomuk sem volt. Az épület mágikusan védett volt, beteleportálni nem lehetett, behatolásnak pedig a legkisebb nyomát sem találta meg a nyomozócsoport.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Falu - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Falu - Page 4 Empty Re: Falu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.