Éden

13 / 22 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next

Go down

Éden - Page 13 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis Szomb. 30 Dec. 2017, 00:02

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black

~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste is várakozott, hallgatta a válaszokat, most is feltűnt neki, ami már a legelső találkozáskor is, hogy az idegenekkel kapcsolatban megjegyzései vannak. A korábban hallottak és a mostaniak után igazából már kétségei sem lehettek a felől, hogy mi az igazság.
- Milyen kapcsolatban állok az idegenekkel? – kérdezte gépiesen. – Nem először utal erre… az első találkozásunkkor azt mondta, hogy „mint valaha a csillagok között”, ami arra utal, hogy ott éltem. Most is ironikusnak vélte, hogy pont én kérdezek róluk. Logikus következtetés az, hogy én magam is abba a fajba tartozom, mint az idegenek?
Igazából annyira nem volt kérdéses, a szavak ezt bizonyították alá. Ha pedig így volt, akkor kapcsolatba kellett velük lépnie, hogy a megannyi kérdésére választ kapjon, hiszen itt semmire sem kapott még. Mindez igencsak nagy távlatokat nyitott volna és nagyon sok mindent meg is magyarázott volna, hogy miért olyan más a szervezetének felépítése, mint a többieké. Túlságosan sok eltérés volt, a memóriája, az intelligenciája, a testének korábbi dolgai mind-mind nagyon mások voltak, mint a többieké, vagy egy átlagos emberé. Mindez így logikus volt és tényleg magyarázatot adott.
A többiek kérdésére és a szavakra nem is figyelt, sokkal inkább ez kötötte le teljesen a figyelmét, most már megvolt a következő célja, lépése, hogy kapcsolatba kell lépnie az idegenekkel, ezzel a Ronan-nal, vagy Gallowglass-al. Az alapján amit tudott annak is megvolt az esélye, hogy őt keresték, hiszen akarata ellenére volt itt tartva lényegében fogolyként.
- Mikor lehet találkozni velük? – kérdezte továbbra is gépiesen. – Tudni lehet, hogy hol tartózkodik, vagy miként vehető fel a kapcsolat Ronan-nal, illetve Gallowglass-al?

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 13 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Phobia Hétf. 01 Jan. 2018, 21:57

Damien

Kérdésidő vége. Mindenki feltette a maga kis kérdését, és utánna jobbára...semmi változás. Mindenki pontosan ugyanúgy viselkedik, ahogy eddig, tehát a véleményem róluk változatlan: degenerált banda.
Cass kivételesen jobban jártatja a pofáját, sőt már nyíltan fenyegeti a Mestert. A kis k@rva, azt hiszi bármit is ér a szava. Mivel semmit se tehet, ezért odaállok elé, belenézek a szemeibe, és hidegen hozzászólok.
- Ha megszűnik ez a béklyó, ami miatt nem árthatunk egymásnak...nem élsz addig, hogy bármit is tehetnél. - ezzel még közelebb megyek hozzá - Addig viszont légy okos, és maradj kussban. - még egy kis ideig a szemébe nézek, majd egyszerűen visszamegyek a Mesterhez.
Ha lenne rá bármi mód, biztosan a saját beleivel lógatnám fel egy fára. A többiek pedig ugyancsak degeneráltak. Nem számít, mekkora veszélyben van az Éden, csak saját magukkal, és a saját ostoba kis nézeteikkel törődnek. És még én vagyok az ostoba.

5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Témanyitás by Ványa Hétf. 01 Jan. 2018, 22:00

Malik

Malik ismét csendben figyeli azt, ahogy a falkatagjai ismét egymás torkának esnek. Képletesen persze, máskülönben Malik már széttépett volna pár emberkorcsot, legfőképp az Alfát. Egy nyomorékot biztosan könnyedén ölne meg, bár valami azt súgja Maliknak, hogy az Alfa még ebben az állapotában is veszélyes.
A bestia először elvigyorodik, majd nevetni kezd, ahogy az öleb fenyegetni kezdi Cass-t, aki pedig az Alfát fenyegette. Nem csoda, hogy megveti az embereket és emberkorcsokat, ha így viselkednek. A szájuk jár, és olyanokat ígérgetnek, amit képtelenek betartani. Csak ugatnak, ahelyett hogy csendben felmérnék a másikat, majd várnak a pillanatra, amikor lecsaphatnak.
Malik pont ezt teszi. Vár a pillanatra, amikor is végre cselekedhet.

Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108

Karakteradatok

Témanyitás by Shadow Szer. 03 Jan. 2018, 15:52

Morgana, az Árny Szülöttje

Hallgatom a Mester válaszát összefont karokkal, aztán a többieket is, miközben Dami elhalad mellettem, csak felé bökök hátra, mielőtt csak megszólalna, mert annyira egyértelmű, hogy most mi fog jönni, Cass kis szövege után. Egy kicsit félre is állok, hogy a „műsorra” jó rálátása legyen Atyánknak, mielőtt megszólalok, Mester felé intézve szavaimat Damien kis monológja után, eléggé komoly képet vágva.
-Ő áll a legközelebb? Ő az egyik nagy oka, hogy sose lesz ebből a szép álomból semmi, hogy közel is álljunk egymáshoz, mert ami lehetne, azt is tönkreteszi Mester. A kis védenced még nálam is gyengébb, pedig én se vagyok se harcos, se képzett e téren, mégis Ő annak akar neki esni, akinél azaz esélye sincs meg, hogy kartávon belülre kerüljön, még mielőtt meghalna. – hangom kissé szomorkás, majd Damien felé nézek, és megrázom a fejem. Majd ahogy a Mester mellé megy és elhalad mellettem, egy ideig követem, majd a Mesterre nézek, ahogy figyelem a reakcióit.
-Vajon mennyivel lenne könnyebb, ha kedves húgunk okosan hallgatna és nem próbálná meg annak mutatni magát, ami közel se. – teszem hozzá elgondolkozva úgy, hogy hallja mindenki rendesen. De most direkt nem szólok közvetlen Damienhez. Elég volt, hogy eddig is miatta kaptam eleget.

Ruházat:

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 04 Jan. 2018, 08:38

>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
Felszerelés/egyéb:

A kérdésemre kapott választ nem tudom hova tenni. Nem épp kielégítő valahol de abban sem vagyok biztos, hogy akarok is többet tudni most erről.
Már amennyire ijesztő a Mester tud lenni, a többiek sem maradnak el tőle, ha nem lekörözik páran. A két őrült csaj persze megint egymás torkában van és fenyegetnek mindenki. Már elfutottam volna rég a szobából ha lehetett, vagy mertem volna. Nem mintha sok helyre tudnék menekülni ettől az őrülettől amit csinálnak mind, csak a szobámba tudnék...Az egyetlen megnyugtató dolog, hogy Lilith még mindig meg akart védeni, és ez nem változott meg neki. Remélem nem is fog. Kihúzok egy mosolyt magamból neki ahogy ránézek majd egy biccentés. De csak ennyi. A többiek által keltett hangzavarba és ellenségességbe nem akarom adni a hangomat én is.
Nem is tudom, hogy melyik a rosszabb közülük. A két őrült csaj közül valamelyik mert folyamatosan az egyik fenyegeti a Mestert, a másik meg mindenki mást. A vadállat meg egy vadállat, ketrecben kellene lennie és idomítani kéne mert ha ez értelmes is volt valaha most csak egy ostoba vadnak fest ami tud hörögni emberül, már néha. De a többi sem jobb. Csak Lilith, ő más. Legalább valaki, ha mellette maradok legalább jobb esélyekkel marad a többi távol tőlem.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 04 Jan. 2018, 11:27

12:35.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Drakula szemmel láthatóan a legkevésbé sem elégedett Cassandra, Cain és Lillith reakciójával, mindkét keze ökölbe szorul, míg őket hallgatja, és még az sem csillapítja a dühét, hogy Damien kiáll mellette és megfenyegeti nővérét (bár pont Cassandra elé beállni nem tud, hiszen ő egészen az asztal romjaihoz ment oda).

Hirtelen gyilkos erejű telepatikus hullám csap ki a Mesterből, amellyel még Cassandra sem tud mit kezdeni, még teljes erejét bevetve sem, és Cassanda, Cain és Lillith térdre kényszerülnek, miközben borzalmas, szinte elviselhetetlen, lüktető fejfájás gyengíti őket. Drakula szemei vörösen izzanak, és mintha még meg is emelkedne néhány centire a székétől. Damien, Malik, Luna, Celeste és Morgana nem kapnak ebből a pszichés büntetésből, de három testvérük szenvedésén egyértelműen láthatják, milyen erővel van dolguk. A Mesternek még a hangja is rémisztőbb lesz, visszhangozva zengi be az egész csarnokot.

Éden - Page 13 Dracul10 – NEKEM AKARTOK ELLENSZEGÜLNI? HÁT MÉG MINDIG NEM FOGTÁTOK FEL, HOGY AZ EMBERISÉG ELBUKOTT, ÉS VELÜK EGYÜTT TI IS, OSTOBA GYERMEKEK? CSAKIS AZÉRT LÉTEZHETTEK MÉG, MERT ÉN ÚGY KÍVÁNOM! CSAKIS AZÉRT NEM VAGYTOK AGYATLAN ZOMBIK, MERT ÉN KEGYES VOLTAM HOZZÁTOK! CSAKIS AZÉRT NEM PORLADTATOK MÉG EL AZ IDEGENEK KEZE ÁLTAL, MERT ÉN MENEDÉKET NYÚJTOTTAM NEKTEK!

Majd zárásként egy láthatatlan lökéshullám hirtelen hátralöki mindhárom engedetlen Gyermeket, neki az egyik falnak.

Éden - Page 13 Dracul10 – Eddig tartott a türelmem. Amint elűztük az Édent fenyegető idegen erőket odafent, törlöm minden emléketeket és személyiségjegyeteket. Ha nem maradnak meg a képességeitek, már az sem érdekel. SZOLGÁLNI FOGTOK, ÍGY VAGY ÚGY! De előtte… végignézetem veled, Cassandra, ahogy újfent megkínzom az íjászt, kegyetlenebbül, mint valaha…

Cassandra, Cain és Lillith továbbra is Drakula hatása alatt maradnak, a támadás után érzik, hogy mozdulni és beszélni sem képesek. Közben a Mester a többi Gyermekre pillant, és sokkal szelídebben szól hozzájuk.

Éden - Page 13 Dracul10 – Bocsássatok meg, amiért ezt látnotok kellett. Damien, nagyra értékelem, hogy ilyen hithű módon követsz engem és családunkat, Morgana, te pedig, kérlek, próbáld meg elfogadni testvéredet. Ha nem kedvelitek egymást, ám legyen, de legalább tanuljatok meg összedolgozni a közös ügyeinkért. Celeste, elhiszem, hogy vannak még kérdéseid, de legyen elég most annyi, hogy akármi is történt a múltadban, az immár nem számít. Közénk tartozol, csak erre gondolj. Egyébként is, attól tartok, kifutottunk az időből…

Ekkor ismét megremeg teljes Éden, és Drakula azonnal ki is osztja a következő parancsokat.

Éden - Page 13 Dracul10 – Mindenki, vissza a szobáitokba, most! Egyelőre várjátok a további utasításokat. Könnyen lehet, hogy itt kell hagynunk Édent, bár igyekszem ezt elkerülni. Cassandra, Cain, Lillith, ez nektek is parancs! Visszamentek, vártok, nem csináltok semmit, nem beszéltek senkivel, se szóban, se telepátiával, CSAK VÁRTOK!

Se Cassandra, Cain és Lillith, se a többiek nem tudnak ellenállni Drakula egyértelmű parancsainak, ezért most vissza kell térniük a szobáikba…

Éden - Page 13 Line10

(Nyugalom, közeleg már az idő, amikor nem kell úgy táncolnotok, ahogy a Mester fütyül, kitartás, csak bízzatok bennem! Cool )

Moderátor

Hozzászólások száma : 4515
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Síkok: Ultimate / Újvilág

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Jan. 2018, 00:00

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök

Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
kép:

Damien szavaira nem is figyeltem, csak azt hallottam, hogy az a véglény valamit fröcsög, méla undorral fintorodtam el miután végre befogta, a kezemmel pedig megkavartam az orrom előtt a levegőt.
- Azt hiszem, hogy valami rohad itt, szellőztetni kéne – mondtam fintorogva.
A fájdalom hirtelen jött, bár nem mondhatnám, hogy nem számítottam rá, sikerült kellően felcseszni az agyát. A fájdalomtól még engem is meglepett, hogy nem üvöltöttem fel, csak felnyögtem és térdre rogytam. A szavai közben pedig nevetni kezdtem, ettől valahogyan jobb lett. A fájdalom valami mást is erősített, a gyűlöletet irányába, mindettől pedig valahogyan sokkal erősebbnek éreztem magam, mintha mindig is a részem lett volna.
- Te szánalmas vén korcs, azt hiszed, hogy megrémítesz bárkit is? – nevettem. – Gyenge féreg vagy, kölcsönzött erőből. Még csak nem is a sajátod, hanem valaki másé.
Megpróbáltam „visszatámadni”, nem kifejezetten támadás volt, hiszen azt nem tudtam volna megtenni, védekezni ilyen erő ellen gyenge voltam, de visszareflektálni a támadását talán igen. Így pedig minél erősebben támad, annál jobban fog fájni neki is, nem én fogom bántani, hanem ő saját magát. Így igyekeztem egy mentális tükröt felhúzni a migrén közben az elmém köré, hogy egyrészt ezzel próbáljam gyengíteni a támadását, másrészt ez a „tükör” visszaküldje a támadást a feladónak és neki is kellemetlen fejfájást okozzon. A fájdalom okozta egyre növekvő dühből és fájdalomból erőt merítve fenntudjam tartani és kellemetlen perceket okozhassak neki. Ahogyan végül a falon csattantam tovább folytattam a már-már őrült nevetést, amiben nem volt jelen a fájdalomtól esetleges utócsengés. Merő gyűlölettel néztem fel miközben igyekeztem felkelni, szemeimben a gyűlölet és őrület volt, a nevetés sem maradt abba. De mint kiderült, hogy nem tudok mozogni, így mégsem álltam fel. Ha beszélni nem is, de reméltem, hogy nevetni tudok, ha nem máshogy, hát magamban.
~ Gyenge vagy te ahhoz, hogy uralni tudj minket! ~ feleltem fagyosan a kacagás közben. ~
Ismét hangosan nevettem fel a következő fenyegetésre, amikor Clinttel fenyegetett, ennyire ostoba? Hát nem figyelt arra, amit mondtam az előbb? Már pontosan tudtam, hogy miként fogok véget vetni ott a nyomorult és szánalmas életének.
~ Előbb fogsz megdögleni mintsem megtehetnéd! ~ „mondtam” még mindig nevetve. ~ Próbálkozhatsz, de soha sem fogsz megtörni minket. Ahhoz kevés az erőd! ~
A parancsra, hogy menjünk vissza a szobánkba is csak a képébe nevettem, ha nem lett volna parancs, akkor is ezt tettem volna, arra sem méltattam, hogy még egyszer undorodva, utálkozva nézzek vissza rá, hanem mentem, győztünk! Mindenki mással ellentétben mi győztünk!

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 00120

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

~ Cain, a Hódító ~
kép:

Ezen esetben már ő sem figyelte azt, hogy Damien mit mond, hiszen bizonyosan megint csak alaptalanul fenyegetőzött, mert élvezi Dracula „szeretetét”. Abban biztos volt, hogy Morgana szavai is feleslegesek, mert úgysem fogja érdekelni a fővérszopót. A fájdalomtól ökölbe szorult a keze és igyekezett talpon maradni, amíg tudott, de végül csak féltérdre kényszerült. A fogait is összeszorította, igyekezett nem megadni azt az örömet ennek a féregnek, hogy felüvölt a fájdalomtól. Egyre nagyobb düh kezdte a hatalmába keríteni, szívesen széttört és zúzott volna mindent, lecsukta a szemét és igyekezett erre gondolni, hogy valamilyen nagyobb tárggyal, mondjuk egy baseball ütővel, vagy ha már Dracula középkori, akkor egy pöröllyel verjen itt szét mindent üvöltve, mindaddig, amíg meg nem nyugszik. Mindez kellően nagy elégtétel lett volna a számára. Ezen a fájdalom ellenére is kénytelen volt elmosolyodni. A szavakat hallotta, de már nem érdekelték, talán arra játszott, hogy megöljék, az lett volna a legjobb. Néhány pillanattal később a falon csattant, a fájdalom végre enyhült. Dracula pedig feladata a dolgot és megteszi azt, hogy legalább nem kell ebben az állapotban tovább létezni, nem lesz többé a tudatánál, lényegében Cain, vagy aki volt valaha megszűnik létezni és többé nem kell felfognia semmit sem ebből az egészből, szabad lesz. Néhány pillanatra őszinte, boldog mosoly jelent meg az arcán, végre sikerült elérni, ők győztek. Ezek után sikerült újra az érzelemmentes, távolságtartó tekintetet felvennie.
~ Még az is jobb, mint ez az állapot – gondolta érzelemmentesen mivel beszélni nem tudott. ~ Hagynia kellett volna minket meghalni odafent. Önként soha sem fogom szolgálni, sem így, sem úgy! ~
Amint távozhattak, akkor meg is fordul és visszamegy a szobájába. Mindezt nagyon parancsba sem kellett volna adni, egyébként is távozott volna.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Vas. 07 Jan. 2018, 00:00

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
kép:

Lilith sem reagált arra semmit, amit mondott Damien, csak az ostoba nem veszi észre, amikor valaki teljesen komolyan beszél, nulla harci tudással pedig továbbra is fenyegetőzik. Halott volt, csak még nem tudott róla, ő lesz az első, aki elhullik, mert azt hiszi, hogy Dracula megvédi majd az ellenséggel szemben is. Hangosan nyögött fel a fejfájásra és kezeit is ösztönösen a halántékaihoz kapta. Igyekezett összeszorítani a fogait, hogy ne sikoltson fel és a körmeit a tenyerébe vájni, ő sem akarta megadni az elégtételt a másiknak. Nem sokkal később a falnak csapódott, ahonnan nem tudott felkelni, sem pedig mozogni. Gondolkodni remélhetőleg igen, akkor Dracula érezhette, hogy őt magát sem sikerült megfélemlítenie azzal, amit mondott. Egyáltalán nem vette komolyan a férfit, ha pedig megteszi, akkor legalább teljesíti a legnagyobb álmát, hogy végre meghal és nem fog tudni semmiről többé, nem kell szenvednie ebben a kilátástalan és semmire sem jó létben. Megkapja azt, amire vágyott azóta, hogy felébredtek. Ő maga csak tökéletesen jól járt és sakkozta ki, hogy mindezt létrejöjjön. Dracula vesztett, képtelen volt néhány kamaszt, vagy éppen fiatal felnőttet megregulázni, vagy kivívni a tiszteletét. Ha megteszi, amit akar, akkor még vezetőként, uralkodóként is elbukott és végérvényesen zsarnok lett.
Ha lettek volna érzelmei, akkor most boldogan lepkét lehetett volna fogatni Lilith-el, hogy megkapja, amit akar. Roppant sajnálatos módon megköszönni sem tudja mindezt. Bár, ha kiolvassa Dracula a fejéből, akkor úgyis tudja. Ahogyan azt sem tudta kimondani, hogy ígysem úgysem fogja szolgálni őt, hiszen személyiségjegyek nélkül saját maga halott lesz és egy tudatlan báb lesz az, amit Dracula irányít. Amikor őket is elzavarta, akkor még ridegen nézett a vámpírra, majd visszament a szobájába.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyranis Vas. 07 Jan. 2018, 00:01

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black

~ Celeste, a Sosemérző ~
kép:

Celeste végigvárta, hogy mi történik az ellentmondások után, nagyjából az, amire a számítások is igazat adtak. A bomlasztó, károsító egyén újabb dicséretet kapott, akik pedig tennének is valamit, hogyha nem rabláncon lennének megkínozva. Noha nem nagyon értett a pszichológiához, de annyi neki is világos lett ebből, hogy Dracula teljes mértékben őrült és mostanra teljesen elvesztette a valósággal a kapcsolatot. Egyetlen szavával sem értett egyet, hogy nem fontos a múlt, most sokkal inkább az lett, mint eddig. Eléggé nagy valószínűsége lehetett annak, hogy őt kereshetik, vagy legalább is részben. Abban biztos volt, hogy Morgana-ra ezek a szavak már annyira sem fognak hatni, mint korábban, valamit pedig tenniük kellett volna azért, hogy a társaikat megmentsék. Ők voltak a legjobb harcosok, akiknek nem csak a szája nagy, de tenni is tudnak valamit, de ebben a pillanatban nem volt logikus az ellenkezés. Az egész helység ekkor ismét megremegett, őket pedig visszaküldték a szobába. Amennyiben ők maguk tudtak beszélni – a megbüntetett hármason felül – akkor igyekszik közelebb lépni a távozáskor Morgana-hoz és Luna-hoz, majd olyan halnak megszólalni, hogy Damien ne hallhassa, ha Malik meghallja az nem lett volna nagy gond, ő láthatóan úgyis Dracula ellen van.
- Valamit ki kell találnunk, hogy ne történhessen meg, amit akar – mondta gépiesen. – A korábban adott reakcióitok alapján logikus, hogy ti sem akarnátok, hogy Cass, Cain és Lilith úgynevezett zombik legyenek.
Remélhetőleg lesz annyi idő még a szobákba való visszatérés előtt, hogy tudjon a két lány válaszolni neki.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Phobia Vas. 07 Jan. 2018, 16:32

Damien

Ostoba, retardált kretének. Talán az én fenyegetésem...ígéretem valóban nem nyom sokat, de ezek komolyan azt hitték, hogy a Mester is csak fenyegetőzni fog? Hogy csak tétlenül fogja nézni azt, hogy semmibe veszik? Hogy eltűri ezt a viselkedést? Hát most újragondolhatják.
A Mester látszólag ismét megmutatja félelmetes erejét, mert izzó szemekkel súlyt le a három idiótára. Nem tudom, mekkora fájdalmat okoz nekik pusztán az elméjével, de mindhárman térdre rogynak. Ordítani nem ordítanak, de a szenvedésük, és a Mester hatalmas ereje mosolyt csal az arcomra. A falhoz vágás pedig csak hab a tortán, ahogy a Mester ígérete is. Nekik végük.
- A közös ügyért, nővérem. - mondom, némileg barátságosan Morgana-nak - Nem kell szeretni, de légy okosabb...ezeknél. - mutatok a három megkínzottra. Remélhetőleg Morgana tényleg okosabb, mint ők, de ha belőle is agymosott zombi lesz, nem ejtek könnyeket érte.
A Mester ezután a szobáinkba parancsol minket, de ha nem is kellene követni a parancsot, akkor is mennék. Megszomjaztam a látottak után.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ványa Vas. 07 Jan. 2018, 16:35

Malik

Malik nevetve nézi a műsort, ahogy az Alfa ölebe fenyegeti a Cass névre hallgatót. Bár nincs oda érte annyira, a kettejük harcában Cass győzelmére fogadna, bár ezzel bizonyára a többi falkatag is így van. Talán még az Alfa is, akivel kapcsolatban Malik megérzése jogos volt.
Az Alfa támadása, még ha nem is ellene irányult, beléfagyasztja a nevetést. Cass, Cain, és Lilith térdre rogy a korcs által okozott kínzás miatt, a hangja pedig kivételesen tiszteletet parancsoló. Amit mond, az nem, de a hangereje igen. Legalább ennyiben jó, ha másban nem.
Malik érzi, a Mester széttépése kivitelezhetetlen, még ha meg is szűnne a kontroll. Az ölebehez se fog tudni hozzáférni, biztosan a korcs mellett maradna, valamint őt meghagyja a többieknek. Hadd tépjék csak szét, Malik beéri a maradék elfogyasztásával is. Viszont ha valóban kikerül az Alfa irányítása alól, akkor végre a maga ura lesz, csak az ösztönei parancsolhatnak neki. Az ösztönei pedig a gyengébb falkatagjai védelmét súgják neki, de ettől függetlenül Malik a kijutáson is gondolkodik.
Az alfa, a kínzások után mindenkit a szobájába parancsol, de Malik még elcsíp egy halk beszélgetést is. Halkan beszélnek, de Malik hallása kiemelkedő, a hallottak pedig mosolyt csalnak az arcára. Hadd szervezkedjenek, Malik nem szól bele. Ha pedig a segítségét kérnék, segítene is. Ameddig a falka érdekeit szolgálja, nincs baja vele.

Ványa
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Shadow Hétf. 08 Jan. 2018, 01:24

Figyelem a kibontakozó helyzetet, majd ahogy a dühkitörés zajlik, úgy csak állok ott szomorúan nézve testvéreimet, ahogy szenvednek, majd falnak kenődnek, aztán csak hallgatom Mester szavait, melyeket végül hozzánk is intéz.
Megremegek, amikor megint csak én kapom a szidást, mikor Damien az aki minden ellen van, és ő az aki senki mást nem akar elfogadni saját magán kívül, aztán a kis öleb szavai, amik adnak még egy plusz lökést az egésznek.
-Hidd el húgi, okosabb vagyok… - ezzel mellé lépek és a vállára teszem a kezem, hogy a szemébe nézhessek mélyen - … ami a rossz hír számodra, hogy nálad is… Én elérem azt, hogy család vegyen körül, míg te magadra maradsz, mert nem tudod mit is jelent… ténylegesen… - ezzel elengedem, majd atyánkra pillantok mikor elmehetünk, de nem szólok hozzá, csak megyek a szobám felé úgy, hogy Luna mellé kerüljek.
-Adj Lilithnek vért és vigyázz rá kérlek – súgok oda Lunanak, mikor szemem sarkából megpillantom Celestet közeledni. A szavaira, csak lehajtom a fejem és lassan haladok előtte, mielőtt megszólalnék meggyőződve róla, hogy Dami nincs a közelben.
-Ezt jól látod. Jobban családomként tudok tekinteni rájuk és rátok, mint a többiekre. Keress valamit, amivel elvághatod a „pórázt” ami féken tart minket, hogy tehessünk ellene. Ha ők hárman elbuknak és zombiként irányítja őket, akkor esélyünk se lesz. Bármikor az életem adom azokért, akiket a családom tagjának tekintek, és ők ahogy ti is… – pillantok Lunara és Celestere - …beletartoznak. És nem érdekel mennyire kevés az esélyem, mielőtt ezt számolgatnád, mert ha 1% csak az esélyem arra, hogy időt nyerjek nekik, akkor az már számomra megéri. – fejezem be csendesen, ahogy haladunk a folyosón a szobáink felé, majd ott megállok az ajtóba egy kicsit és végig nézek a folyosón, mielőtt belépnék az ajtón becsukva magam mögött a hűtőhöz ballagva egy adag vérért, amit elkezdek iszogatni.

Ruházat:

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 08 Jan. 2018, 12:21

>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
Felszerelés/egyéb:

Ilyesztő, nagyon is az volt most a Mester ahogy hármójukra mérges lett , dühös. Térdre rogytak először csak miközben dühösen beszélt hozzájuk a mester majd a falhoz csapódtak mind hárman. Lilithet néztem, ő érte aggódtam csak. Nem érdekelt annyira a másik kettő hogyan léte. Oda mentem volna legszívesebben mellé de nem akartam magamra is kivívni a Mester haragját. Ezért csak vártam, vártam amíg nem csillapodik le vagy lesz valami. És hát lett is. A hármas falhoz kenését követően nem sokkal már hozzánk is beszél már. Persze kedvesebben mint hozzájuk, akkor sem tudom lerázni csak úgy magamról az előbbi jelenetet.
Újból megremeg minden, a csata még megy odafent biztos és most mindannyian megkapjuk az utasítást, hogy menjünk és várjunk a szobáinkban. Elindulok, persze a parancsra. Morgana meg mellém siet, nem tudom megint mit akarhat hiszen azt hittem már tiszta voltam, hogy semmit nem akarok egyiktől se. A szavai is mintha csak az egyik fülemen be a másikon ki menne, nem figyelek fel rá de hallottam. Ő is látta, hogy rá kellett parancsolnia a Mesternek, hogy igyon vért Lilith, honnan veszi, hogy majd én meg tudom kérni az ivására? Csak megharagudna rám ha pesztrálnám. Hiszen még a napra is kiment, és mondta is, hogy inkább meghalna. Hogy lehet ennyire utálni valamit, hogy inkább feladod az életedet is? Nem értem. Viszont nem is hiszem, hogy ezt nagyon meg fogom tudni majd kérdezni is tőle. Sőt, valószínű, hogy addig ameddig majd csendben fogunk csak ülni a szobánkban majd.
Aztán még a kék is ide lép, és ő neki is ötletei vannak természetesen.
- Rossz irányba pocsékolod az energiád.
Mondom ridegen majd egy pillanatot vetek csak felé majd előre nézve meghúzom a lépteimet. Ha ezt az energiát amit a bosszúság és gyűlölet meg gyűlölködésbe feccölnek inkább arra használnák, hogy normálisan viselkedjenek akkor nem lennének fenyegetve azzal amivel. Ahogy egyik sem szenvedne az őrült csaj pattogásával sem ha nem adnák alá a lovat, de ők biztosan jobban tudják... Ha arra is kerül a sor amit mondott a Mester, akkor legalább nem tudna ártani önmagának Lilith sem. Meg egyik sem.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 08 Jan. 2018, 14:30

Újvilág – II. korszak

8. fejezet: A vér rabjai – 3. szín: Felnőttkor

14:00.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Másfél óra telt el a Drakulával folytatott beszélgetés óta, és még mindig semmi hír. A Gyermekeknek, a Mester parancsát követve, a szobáikban kell várakozniuk, és semmilyen telepatikus üzenetet nem kaptak, amióta visszatértek ide. Már-már ijesztő a csend… Néha-néha mintha hallanának kiáltásokat vagy sikolyokat a folyosókról, de ennyi.

Érezhetően jól kimerítette Drakulát több gyermekének ellenállása, különösen Cassandra próbálkozásai fárasztották le, bár igazán komoly kárt még így sem sikerült tenni a Mesterben. Nyilvánvaló, hogy amíg ő uralja őket, tehetnek bármit, mintha képtelenek lennének teljes erővel rátámadni vagy bármilyen módon visszaverni őt, legyen szó fizikai vagy mentális támadásról.

Hirtelen újabb remegés rázza meg teljes Édent, nagyobb, mint bármelyik korábban… majd elmegy az áram minden szobában, és a Gyermekek szobáinak ajtói automatikusan kinyílnak, ahogy minden más ajtó is a lakókörletekben. Az a kevés lámpa, amelyek eddig világítottak, mind kialszanak (szerencsére a vaksötét a legkevésbé sem zavarja a vámpírokat), a falakra kivetített képek eltűnnek, az elektronikai berendezések mind leállnak. Totális sötétség és csend borítja be a szobákat és a folyosót, és a Gyermekek nem is látnak vagy hallanak másokat közel s távol, csak egymást.

Ami pedig még furcsább, de egyben felszabadító érzés is: Drakula mentális béklyója jelentősen csökkent mindenki elméjében. A parancs, miszerint a szobáikban kell várniuk, hirtelen semmissé vált, így mindenki szabadon kijöhet, valamint azt is érzik, hogy immár az a szabály sem köti őket, melynek értelmében nem hagyhatják el Édent. A pszichés kapcsolat is megszűnt a Mesterrel, nem tudnak vele kommunikálni semmilyen módon. A Gyermekek az ébredésük óta nem voltak ilyen szabadok… leszámítva egyetlen apróságot: továbbra is érzik elméjük mélyén, hogy valódi emlékeik még mindig blokkolva vannak, illetve képtelenek ártani egymásnak, hiába próbálnák, ezt még mindig pszichés úton tiltják nekik, a testük nem engedelmeskedne, ha ilyesmit terveznének.

Ezzel azonban még nincs vége: mintha Drakula helyett most valaki… vagy valami más férkőzött volna a tudatukba, ám korántsem olyan erőszakosan, mint a Mester. Minden Gyermek előtt egy tűzben izzó nyíl jelenik meg, amely úgy forog, ahogy a nyilat látó személy, mindig ugyanabba az irányba, a lakókörletek vége felé mutatva, a központi társalgó irányába. Ha megpróbálnák megérinteni a nyilat, mindenki láthatná, hogy az valójában nincs előttük, csak ők látják az elméjükön keresztül kivetített illúzióként. Hogy ki küldi az illúziót, azt képtelenség bemérni, még Cassandra sem tudhatja jelen állapotában.

Éden - Page 13 Arrow10

Innentől már nincsenek más Érettek vagy Tanítók, akik segítsék a Gyermekeket… csakis önmagukra és egymásra számíthatnak, és egy rossz döntés az életükbe is kerülhet (ismét).

Éden - Page 13 Line10

A VÁMPÍROK ÉLETEREJE

Elérkeztünk a kaland első éles helyzetéhez, innentől csakis magatokra számíthattok, és vámpírokként természetesen a vérszintetek határozza meg, milyen állapotban vagytok. Engedjetek meg egy tanácsot így az elején: pakoljátok fel a karaktereiteket vértasakokkal, amíg van rá lehetőségetek!

Négy vércsepp (ezzel kezditek mind ezt a színt)
A karakter minden szempontból 100%-os.

Éden - Page 13 4csepp10

Három vércsepp
A karakter fizikailag sérült, de még mindenre képes, amire négy vércseppes szintjén, ám a támadásai, legyenek azok bármilyen jellegűek, gyengébbek.

Éden - Page 13 3csepp10

Kettő vércsepp
A karakter fizikailag komolyan sérült, mozogni még tud, de támadni már semmilyen módon nem. Minden maradék erejére szüksége van, hogy kontrollálni tudja növekvő vérszomját.

Éden - Page 13 2csepp10

Egy vércsepp
A karakter minden szempontból kritikus állapotban van. Immár képtelen értelmes lényként gondolkodni, csakis a vérszomj hajtja, és vadállatként veti rá magát az első élőlényre vagy dologra, akiben vagy amelyben iható vért érzékel, legyen az bárki vagy bármi.

Éden - Page 13 1csepp10

Sok sikert!

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 09 Jan. 2018, 00:00

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

kép:

Csend, végre valahára, azt tudtam, hogy a „tükör” működött és saját magának is nem kis fejfájást okozott és még jobban meggyengítette azt a férget a saját támadása. Csak azt sajnáltam, hogy nem tudtam még nagyobb fájdalmat okozni neki, vagy egy jó kis agyvérzést. A sikolyok zenék voltam a füleimnek úgy főleg, hogy részben én voltam az, aki Édenre hozta az idegeneket. Akkor nyitottam ki a szememet, amikor meghallottam, hogy kinyílt az ajtó. Amennyire érzékeltem az ágyon ülve minden energia, elektromosság elment. Akkor már itt vannak. Egyelőre nem mozdultam, de éreztem, hogy valami megváltozott, már nem voltam rabszolga, az a féreg nem kötött már magához. Legalább is olyan módon nem, mint korábban. Igyekeztem koncentrálni és megpróbáltam azt a köteléket is megtalálni, ami nem az övé volt, hanem azt az ősibb köteléket, hogy az megvan-e még. Ha nincs, akkor leszünk tényleg szabadok.
- Én megmondtam – mosolyodtam el gúnyosan.
Nem volt kapcsolat a féreg irányába, nem kötött semmi, egy dolgot kivéve, nem ölhettem meg a többieket, főleg a véglényt és az összes talpnyalót, mindez nagyon sajnálatos. Elballagtam az ajtóig, majd kiléptem a folyosóra, ennyit arról a féregről. Ám ekkor megéreztem egy másik elmét az elmémben, kezdtem unni mindezt, mintha átjáró-ház lenne. A nyíllal most nem törődtem, úgyis csak illúzió, telepatként tudtam ezt, inkább próbáltam érzékelni, hogy ki lehetett, de mivel nem sikerült, így egy üzenetet próbáltam neki küldeni, bárki is legyen.
~ Ki vagy? ~ kérdeztem. ~
Reméltem, hogy kapok választ, de addig is igyekeztem kiterjeszteni a tudatomat, hogy megtaláljam az egyelten élő személyt itt Clintet. Ha sikerül, akkor igyekszem csatornát nyitni felé és küldeni egy üzenetet úgy, hogy válaszolni is tudjon.
~ Clint én vagyok az, hallasz? ~ kérdeztem. ~ Érted megyek és kihozlak remélhetőleg néhány percen belül ott leszek, tarts ki! ~
Igyekszem a szobában felkapni egy táskát és hűtőből a vért belepakolni, majd a fizikai erőmmel az ágyat széttörni és két darab majdnem egy-egy méteres rudat letörni belőle, legyen az fa, vagy fém az ágy vázából. Illetve a nagyobb és élesebb késeket is igyekeztem a konyhából összeszedni, Ha kiérek, akkor igyekszem Cain-nek, Morgana-nak és Lilith-nek üzenetet küldeni telepatikusan.
~ Megyek Clintért, velem jötték? ~ kérdeztem. ~ Kékséget meg most kéne ráállítani arra, hogy találja meg miként lehet minket visszaváltoztatni. ~
Ezek után elindulok egyelőre a nyíl irányába, óvatosan, figyelve a környezetet, hogy honnan is érkezhet bármiféle támadás, vagy ki tudja, hogy mibe, vagy kikbe botolhatunk bele.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 00120

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

~ Cain, a Hódító ~
kép:

Cain az ágyon fekve várta az ítéletet, hogy végrehajtsák, azonban nem ez történt meg, hanem valami más. Hirtelen minden energia elment, a szobaajtó kinyílt és szabadnak érezte magát. Próbaként felkelt az ágyból és odament az ajtóhoz, elsőként csak kilesett rajta, majd ki is lépett. Megtudta tenni, nem volt különösebben jártas a telepátiában, sem pedig a pszichés dolgokat illetően, de érezte, hogy nem volt már jelen Dracula, szabad volt, már szabadon gondolkodhatott, cselekedhetett, majdnem teljesen. Azt is érezte, hogy nem képes továbbra sem ártani másoknak, de minden más nagy előrelépés volt. Ő maga is meglátta a nyilat, ösztönösen kapott oda, de aztán rájött, hogy illúzió. Mindenesetre az biztos, hogy nem kellett volna itt maradni. Noha nem örült neki egy hátizsákba, vagy valami hátra, vállra vehető dologba igyekezett undorral némi vért bepakolni és ő maga is próbált a berendezésből fegyvert eszkábálni gyorsan, amíg nem szereznek rendeset. Illetve a konyhából késeket eltenni, amiket az övébe csúsztatott, ha tudott.
Ha kiment és megkapta a telepatikus üzenetet Cass-től, akkor egyetértett vele.
- Celeste, próbáljon lejutni a laborba és most azzal próbálkozni, hogy visszaszerezzük az emlékeinket és újra emberek legyünk – mondta a lánynak. – Szerezzünk fegyvereket. Malik, ha gondolja, maradjon, és vigyázzon Luna-ra!
A korábbiakban látta, hogy Malik is próbálta védeni a lányt, így ez testhezálló feladat volt, legalább is, amíg a katonák fel nem mérik a területet. Mivel feltehetőleg Cass indult előre, így katonai jelzésekkel igyekszik Lilith-nek mutatni, hogy fedezze őket, majd saját maga is próbál elindulni Cass-t fedezve egyelőre arra, amerre a nyíl is mutat. Ha valami megtámadná őket, akkor próbál kitérni.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Kedd 09 Jan. 2018, 00:01

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

kép:

Lilith hallotta azt, amikor Celeste odament a másik két lányhoz, hogy a segítségüket kérje, a parancs miatt nem tudott szólni, hogy felesleges, de még meg is hallotta Luna válaszát. Láthatóan a lány egyvalamit remekül eltanult a szociopatáktól, hogy miként lehet másokat kihasználni. Ha lettek volna érzelmei, akkor most nagyon rosszul esett volna neki mindez, de érzelmek híján teljesen semleges volt, csak már tudta, hogyha legközelebb olyan helyzetbe kerülnek, ahol újra őt kéne védenie, inkább feláldozza azért, hogy saját maga megússza. Ha nem ilyen vészes a helyzet, csak magára hagyja.
Csöndben várakozott ücsörögve a szobájában addig, amíg végül minden fény elment és az ajtók is kinyíltak. Mivel önmagának pszichonikus ereje volt, így azonnal megérezte, hogy egyedül volt az elméjében és nagyjából szabad volt, nem kötötte már semmi sem ahhoz, hogy azt tegye, amit Dracula mondott, csak az emlékei nem voltak meg, illetve azt érezte, hogy nem tud másnak továbbra sem ártani a többiek közül. Ő maga még az első kimenés előtt igyekszik kitörni annak az asztalnak a lábait, amin korábban a kártyavár volt. Ha sikerült, akkor azokkal ment ki és ha még meg is kapta Cass telepatikus üzenetét, akkor bólintott. Egyébként mindenképp el akart indulni a nyíl irányába, így visszamegy a helységbe, a hűtőhöz igyekszik lépni és minden vért kivenni onnan, úgy, hogy Luna-nak ne maradjon már egy tasak sem. Ezeket ő maga is egy zsákba, vagy táskába igyekszik pakolni, a konyhából pedig két kést is magához próbált venni. Ha sikerült, akkor indul ki és még egyszer hátrafordul.
- Bizonyára másokat is ugyanúgy ki tudsz használni, mint engem még vér szerzésre is – mondta érzelemmentesen. – Legalább időben kiderült, hogy másra nem kellettem neked, csak erre, így már nem fogsz hátráltatni. Te magad is kiváló szociopata vagy.
Ezzel igyekszik kilépni innen, már hátra sem néz, ha pedig megkapja a kézjeleket, akkor indul a másik két személy után igyekezve fedezni őket, és ha szükséges, akkor ő maga is kitér a támadások elől.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyranis Kedd 09 Jan. 2018, 00:01

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

~ Celeste, a Sosemérző ~
kép:

Celeste felvont szemöldökkel nézett Luna válasza után.
- A válasz nem logikus, eddig mind Lilith, mind Cain azért küzdöttek, hogy a harcképteleneket védjék, köztük őt is, főleg őt. Nem értem az érzelmi reakciókat – ismerte be gépiesen. – A racionális gondolkodás sokkal célravezetőbb.
Végül Morgana szavaira is reagált.
- Igyekszem megtenni mindent, amit tudok – felelte.
Ezzel ő maga is visszatért a szobájába várakozni, ha tudott, akkor a tabletjén tovább számolt, illetve anatómiai dolgokat is igyekezett felvázolni, bár ahhoz több adat is kellett volna, meg beszélnie Lucretia-val. Le kellett volna jutnia a laborba. Úgy tűnt, hogy mindez meghallgatásra került, mert jó másfél órával később nagyon sok változás ált be. Szabad lett, nem kötötte már semmi Dracula-hoz és újra önmaga volt az emlékek nélkül ugyan. Logikusnak tűnt, hogy Dracula halott, de akkor miért maradt meg, hogy nem árthatnak egymásnak? Nem volt fontos, a konyhába ment és magához vett késeket, majd azzal ment ki. A tüzes nyilat ő maga is látta, ösztönösen kapott oda, de utána realizálta, hogy nincs is ott valójában. Valaki így próbálta őt finoman irányítani. De hova? Ha itt megkapta a parancsot, vagyis kérést, akkor bólintott.
- Energia nélkül nehéz lesz, vissza kell állítanom majd a laborban az energiát elsőként – mondta gépiesen.
Mivel nem tudta, hogy mi várhat rá, rájuk, így a késeken felül igyekezett valamilyen magával vihető tárolóban vért is vinni, logikus volt, hogy szüksége lehet később rá. Ha ez megvolt, akkor még a tabletet is magához igyekezett venni, majd kimenni és az feltehetőleg előre haladó három katona után indul ő maga is.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 09 Jan. 2018, 10:54

Felszerelés/egyéb:

A kék persze semmit sem ért, egyik sem ért semmit. Folyamatosan vergődnek meg harcolnak, persze ti tudtok. Én csak az egyik olyan mellékes vagyok aki túlélte szóval össze lett kaparva de semmire nem vagyok jó. Nem érti a válaszomat? Akkor segg hülye és csak idiótán tud beszélni, ha ennyire vigyázni akar rá akkor tegye meg ő, én nekem már a felszínen sem sikerült most még is miféle mágikus hatalom miatt menne? Semmi sem változott azóta szóval most se tudnék vigyázni rá. Vagy szerintük nekem ez jó? Remek! Én sem akarok itt lenni mint ahogy ők sem, csak az a különbség, hogy nekik megy máshol a túlélés.
Persze csendben ülök az ágyamon és csak a falat bámulom, várok. Valami majd lesz mint mindig és olyan amivel úgy sem fogok tudni mit kezdeni. És mivel a Mesternek parancsa is volt a nem beszélés így sok lehetőség sincs, nem mintha olyan sokat beszélt volna valószínűleg Lilith sem ha lehetett volna. Többször mondta, hogy megakar halni minthogy normális beszélgetésünk lett volna egyébként is. Azt meg nem hallgatnám meg megint. Anélkül megvagyok.
Viszont valami megváltozik, és a parancs semmisre változik át, a Mester jelenléte, mintha eltűnne egy figyelő szem amihez már annyira hozzá szoktam, hogy csak most vettem észre az eltűnése miatt. Azt érzem még mindig, hogy nem árthatunk egymásnak, ez nekem annyit nem számít hiszen úgy sem ártanék egyiknek se, még a közelébe se lennék a legtöbbnek.
Nem kis meglepődöttséggel nézek fel Lilithre ahogyan most először hozzá is nyúl a vérhez és pakolja be azt mind egy táskába. Mégis csak van egy mágia itt a világban, hiszen egyik pillanatról a másikra szűnt meg minden undora a vérrel szemben és olyan intenzitással spájzolta be mint valami függő. A szavain pedig csak jobban ledöbbenek és értetlenül nézek rá. Még is miről beszél?
- Még is miről beszélsz?
Ez ... Lilith teljesen beverte a fejét...Először elpakol minden vért mint valami függő, hírtelen nem undorodva tőle teljesen ellentmondva minden eddigi tettének aztán meg minden eddigi szavával ellenmenve bánt meg és hagy ott magamra és még "kiválló szociopatának hív". Még is mit akar ez jelenteni? Az üres szobában csak az ajtóra nézek. Fogalmam sincs, hogy most mi történt. Az aki eddig segített meg mondogatta, hogy megvéd egyszer csak semmi nélkül itt hagy és én csináltam valamit? Ötlet nélkül maradva... Semmi nélkül csak így itt hagy mert valami megpattant a fejében!
Ha hallottam Cain szavait amivel beküldte a dögöt már akkor kikiabáltam, hogy "Meg se próbáld!" és az meg is próbálna vagy bárki is próbálna meg bejönni közülük csak rájuk üvöltök "Takarodjatok mindannyian, hagyjatok békén!" és az ajtóhoz taszítom az egyik ágyat, hogy az legalább elbarikádolja valahogyan. Elegem van most már mindegyikből! Legalább most már mehetnek csinálni amit annyira akartak egész végig. Biztos mind rohadt boldog.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Shadow Szer. 10 Jan. 2018, 09:43

Luna szavai még a folyosón úgy érnek, akár csak egy nagy pofon amire hirtelen se köpni se nyelni nem tudok. Valahogy ahhoz tudnám hasonlítani, ahogy falnak lettem kenve hirtelen korábban, vagy talán ez még annál is rosszabb volt, hiszen olyantól kaptuk ezt a választ akit eddig ahogy csak tudtunk védtünk szinte mindannyian, és a legrosszabb, hogy pont most és ilyenkor, mikor a legnagyobb szükségünk volt a csapat harcos tagjaira, vagy talán nekik ránk, hogy kitaláljunk valamit, hogy atyánk nehogy megtehesse azt amit akar velük tenni.
A szobámba vér iszogatás közben volt időm ezen gondolkozni, majd az ágyon fekve anélkül, hogy akármit is bekapcsoltam volna, sőt most inkább ami még ment azt is lenyomtam, mert teljes csendet akartam ahhoz, hogy az ágyon fekve gondolkozhassak mind azon ami most történt és vajon mit is tehetnénk az ellen ami talán ránk vár hamarosan. Talán igaza volt Cassnek, Cainnek, és Lilithnek, hogy nem vagyunk család, se semmik, mégis közel álltak hozzám, talán némileg Cain ahogy jobban védett hangot is adva ennek, de úgy a többiek is.
A merengésemet a szobafogságban, csak a kintről bejövő enyhe zajok zavarták meg, de ezen kívül semmi más. Érdekelt volna, hogy mi is történik, de úgy se volt esélyem megtudni ezt, hiszen akár valódi láncot is dobhattak volna a nyakunkba, a mentális mellé, hogy még jobban mutassák mennyire alsóbbrendűnek kéne lennünk.
Veszek egy mély levegőt, mielőtt sóhajtanék egyet, és a hasamra fordulva bambulok csak magam elé. Ismét de örülnék a sötétnek, azaz most is abban voltam, csak hát nekem továbbra se tűnt annak, hanem mintha világos lenne teljesen, ezért inkább lehunyva a szemeim csak a kevés emlékem közt vergődtem amik megvoltak. Kerestem azt ahol ennyire félre siklottak a dolgok, és ott tartunk ahol jelenleg, hogy az is belénk rúg akire nem számoltunk.
Hirtelen egy újabb remegés az ami megzavarja a merengésemet, aminek az eredménye, hogy a szobaajtó kinyílik, és kicsit később már a pórázt is, mintha elengedte volna atyánk, legalábbis ha nem is teljesen, de eléggé ahhoz, hogy önállóan is lehessen döntést hozni. Valahogy várom, hogy Jubi hülye feje megjelenik és koffeinfüggő módon el dalolássza, röhögcséli, hogy mennyire megszívtuk, de semmi ilyesmi nem történik, sőt a többiek motoszkálásán kívül se hallok mást. A hűtő felé kapom a fejem és valami táskát keresve gyorsan oda is rohanok. Ekkor szembesülök csak vele, hogy áram sincs. Amilyen gyorsan csak tudom kirámolom azt, és gyorsan a kulacsaimat is újra töltöm vérrel, hogy könnyen kézközelben legyen ha kell, aztán kifosztom a fiók kés készletét is, főleg, mikor megjelenik egy tüzes nyíl is. Nincs túl sok tiltás ami még él, ami jó is és nem is. Jó, mert szabadon mozoghatunk, nem, mert ez most egy újabb próba vagy ha nem, akkor gondban is lehetünk.
-Hát jó… - az egyik vértasakot feltépve felkortyolom a tartalmát - …akkor most valaki más akar dirigálni, és irányt mutatni… remek… - morgom magam elé, mikor próbálom elhessegetni a nyilat, ami ténylegesen nincs is ott, de milyen jó poén, hogy tüzes ne? Főleg, hogy azaz a dolog ami többek között árthat is nekünk, de annyi baj legyen. az ajtóhoz szökkenek miután végeztem az egyik nagyobb késsel a markomba és úgy lestem ki az ajtón, miközben ha Cass megkaptam az elmémbe, csak csendesen hallgatom. Remek, hogy ő is ilyen és így valaki mindig van a fejembe, mikor magány jobb lenne.
Ezután indulok ki a folyosón arra amerre a nyíl mutat a késre markolva jobban, hogy figyeljem azt, hogy látok e valamit vagy valaki mást rajtunk kívül, miközben lopakodni kezdek arra, még egyenlőre nem túl gyorsan.. Mikor elérem Lilith és Luna szobáját, akkor csak benézek Lunara, de nem szólalok meg, csak szomorúan elfordítom a fejem és haladok tovább, csalódott tekintettel. Ezután próbálkozok felzárkózni Cain és a többiek mögé, majd ha megáll akkor lehajtott fejjel vagyok egy kicsit, majd mikor felnézek akkor arra koncentrálok, hogy segítsek Cassnek megtalálni azt a bizonyos Clintet és akkor talán valamennyivel előrébb jutunk.

Ruházat:

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Szer. 10 Jan. 2018, 19:19

Damien

Fél óra, semmi. Egy óra, még mindig semmi. Másfél óra, de még mindig semmi. Néhány zaj és sikolyon kívül semmi se jut el hozzám, pláne nem a Mester parancsa. Kissé zavar a dolog, de gondolom valami komolyabbat tervezhet, ezért nem szólt még. Vagy csak nekem nem szólt, a többieket pedig bevetette ágyútölteléknek, vagy kimosta az agyukat. Mindkét opció nagyon kedvező lenne, legalább befognák a szájukat, nekem meg lenne egy engedelmes zombicsapatom. Jó is lenne.
Éppen egy adag véren jár az eszem, mikor egy hatalmas rengésre leszek figyelmes, majd elmegy az áram. Ismét csodálom a vámpírlét ajándékát, mert a sötét egyáltalán nem okoz gondot, így biztosan nem lephet meg semmi.
~ Mester? Mi történt? Mester? ~ kérdezem gondolatban, mert egy nagyon fura érzés kerít hatalmába. Mintha egy láthatatlan bilincset szedtek volna le rólam, és most ismét szabad vagyok. A Mester eddigi parancsai egyszerűen eltűnnek, ami lényegében jó, mert nincs kedvem tovább rothadni a szobámban. Viszont valami rossz is történhetett.
A Mestertől nem érkezik válasz. Még egy apró kép se, kapcsolatot pedig nem tudok létesíteni vele. Teljesen elszakadtam a Mesteremtől, szóval nagy a baj.
Gyorsan előkotrok egy táskát, majd az összes elérhető vértasakot belerakom, kettőt pedig azonnal el is fogyasztok. Ezután körbenézek valami fegyvert keresve, egy konyhakést, vagy esetleg egy fém széklábat, akármit. Ki tudja, mi várhat rám.
A szobából nem megyek ki azonnal, megvárom amíg mindenki eltűnik. Persze nem árthatnak nekem, de ettől függetlenül nincs kedvem egy csapat kreténnel mutatkozni. Plusz, ha valami veszélyes van bent, akkor előbb őket fogja megölni, vagy esetleg ők ölik meg a betolakodót, nekem pedig tiszta utam lesz.
Miután mindenki, a kutyát kivéve, eltűnik, én is kimegyek. A nyíl számomra gyanús, nem igazán érzem benne a Mester kezét, sőt egyenesen csapdát látok benne. Összeterelni egy helyre a vámpírokat, hogy aztán könnyedén meg lehessen ölni őket, vagy valami hasonló.
Ha tudok, akkor másik irányba indulok el, lehetőség szerint más vámpírokat, egy Tanítót, esetleg magát a Mestert keresve. Óvatosan, körültekintően haladnék, nehogy meglepetés érjen. Azonban ha a nyilat mutató személy nem enged másfele, muszáj leszek követni, de akkor is lassan, lemaradva, körültekintően haladnék.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ványa Szer. 10 Jan. 2018, 19:24

Malik

A bestia parancs szerint a fészkében várakozik, unalmában pedig vagy négy tasak vért fogyaszt el. Bár legyen akármilyen finom is a vér, Malik ennél többre vágyik, vadászni akar, egyenesen a prédájából táplálkozni. Amit persze nem tehet, mert egy szánalmasan gyenge Alfája van, aki kölyköket és harcképteleneket küld harcba, és talpnyalókat istenít.
Malik már már kezd megőrülni a bezártságtól, mikor hirtelen megszűnik a rablánc. A gondolatait, a cselekedeteit végre a saját kezébe tudja venni, hallgathat a csalhatatlan ösztöneire. Sajnos ölni nem ölhet, de számára most ez is megfelel. Végre ismét szabad.
Miután eltesz pár vértasakot a zsebeibe, elhagyja a szobát, ahol a többi falkatagot megtalálja. Tehát mind felszabadultak.
- Rendben...Alfa. - felel némi állatias morgás kíséretében Cainnak, aki Luna őrizetével bízza meg őt. Malik ösztönei csalhatatlanok, valamint Cain kérése is rátermettségről árulkodik. A gyenge, rothadó nyomorék biztosan csatába küldte volna a kölyköt, minden védelem nélkül, szóval már ebben felülmúlta őt az új Alfa.
Luna nem jön ki a szobából, a zajokból ítélve pedig talán el is barikádozza a bejáratot. Helyes, így legalább csak az ajtó előtt kell őrt állnia a bestiának, aki a tüskés farkával elkezdi a padlót kapirgálni. "Dögölj meg Mester", Malik ezt vési a padlóba.

Ványa
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 11 Jan. 2018, 12:27

14:05.

Az ifjú hőseink közötti összhang még mindig nagyon messze van a tökéletestől, miközben egyre világosabbá válhat számukra, hogy ezúttal már valóban a túlélésük a tét.

(Ahol nem írtátok meg, miből pontosan hány darabot tettetek el, ott a maximális számot vettem, amennyit a karakter el tudott rakni valamiből, ha soknak éreztek bármit, nyugodtan dobjátok el, ami nem kell, ebben a körben).

Cassandra azonnal megpróbál telepatikus kapcsolatot létesíteni a fejükbe férkőzött másik entitással és Clinttel. Előbbi nem sikerül, semmilyen választ nem kap attól, aki a tüzes nyíllal igyekezett jelezni nekik, és bemérni sem tudja, honnan jöhet a telepatikus jel, ám Clintet legalább megtalálja. Úgy tűnik, Drakula tényleg nem hazudott vele kapcsolatban, az íjász egyértelműen borzalmas állapotban van, alig érezhető bármiféle életjel belőle, jelenleg eszméletlenül fekszik, így válaszolni sem tud Cassandrának. Ahogy a Mester mondta, Éden mélyéről mérhetők be a telepatikus jelei, Drakula személyes tróntermének közeléből – ahova csak egy lift megy le, ahogy arra a Gyermekek is emlékezhetnek, ám az áramkimaradás következtében jelenleg egy lift sem működik.

Cain, Morgana és Lillith is megkapják Cassandra nekik küldött üzenetét.

– Megyek Clintért, velem jöttök? Kékséget meg most kéne ráállítani arra, hogy találja meg, miként lehet minket visszaváltoztatni.

Eközben Cassandra még gond nélkül magához vesz egy táskányi vértasakot (tíz darab), egy-egy egyméteres fa- és fémrudat az ágyából, illetve három darab nagyobb konyhakést. Mivel az egyetlen táskája tele van vértasakokkal, a jókora rudakat és a késeket a kezeiben, illetve a ruhájába gyűrve kell vinnie, ami így meglehetősen gátolja a szabad és gyors mozgásban.

Cain sem rest, egy hátizsákot telepakol vértasakokkal (tíz darab), illetve szintén három konyhakést csúsztat az övébe. Ha kívánta, ő is tudott valamelyik bútorából, főként az ágyából egy-egy fa- és/vagy fémrudat kiszedni, így azonban a meglehetősen sok fegyver és a hátizsák következtében ő is lemondhat a fürge, hangtalan mozgásról, akárcsak Cassandra.

Lillith szintén farudakkal próbálkozik, egyet-egyet készít magának az asztala lábaiból, majd egy táskát ugyancsak megpakol vértasakokkal (tíz darab), végül pedig két konyhakést is a ruhájába rejt. Hasonló helyzetbe kerül így, mint Cassandra és Cain: négy nagyobb farúddal, egy vérrel teli táskával és két késsel a mozgása nyilvánvalóan lassabb és zajosabb lesz, ugyanakkor ennyi fegyverrel és tartalékkal biztonságosabb is.

Celeste a többiekkel ellentétben mindössze egy korábban feltöltött tabletet és három darab élesebb konyhakést tesz el, amelyeket a kezeiben tartva, illetve a ruhájába csúsztatva is vihet. A vérről persze ő sem feledkezik meg, szintén egy táskába pakolhat tíz tasakot. Ezek nem gátolják annyira a mozgásban, így Cassandránál, Cainnél és Lillithnél mindenképp gyorsabban és hangtalanabbul tud haladni, ám azért még ő sem olyan fürge ennyi mindennel, mint egy semmit nem cipelő, szabadon mozgó vámpír.

Luna, meghallva Cain szavait Malik felé, kikiabál a folyosóra, hogy hagyják őt békén, majd még az ágyát is nekitámasztja a bejáratnak, ahol addig a csukott ajtó volt, hogy nehezítse bárki bejutását. Úgy tűnik, nem kívánja elhagyni a szobáját.

Morgana első gondolata szintén a vértasakoké, így egy táskába, illetve a kulacsaiba ő is elhelyez tíz adagnyit, illetve egyet külön még itt és most megiszik. Ezután társaihoz hasonlóan három darab nagyobb konyhakést is eltesz, azaz ennyi holmival körülbelül ugyanolyan sebességgel és nesszel tud mozogni, mint Celeste, valamivel gyorsabban és hangtalanabbul, mint Cassandra, Cain és Lillith, ám lassabban és zajosabban, mint egy szabadon mozgó vámpír.

Damien ugyancsak a vérhez lép elsőként, majd egy táskába elpakol tíz tasakot, plusz kettőt meg is iszik itt helyben. A biztonság kedvéért eltesz még egy nagyobb konyhakést, illetve egy letépett, fém széklábat is, azaz így körülbelül Celeste és Morgana szintjén lesz a sebessége és mozgással járó hangszintje mindössze egy-egy darabbal a késből és a széklábból is. Ez annyit tesz az ő esetében is, hogy valamivel gyorsabban és hangtalanabbul tud lépdelni, mint Cassandra, Cain és Lillith, ám lassabban és zajosabban, mint egy szabadon mozgó vámpír.

Malik sem hagyja a vértasakokat a szobájában, elpakol öt darabot (mivel táskája nincs, a ruhája zsebeibe ennyi fér), így Lunát leszámítva ő jelenleg a legmozgékonyabb és leghangtalanabb a Gyermekek közül. Mindössze néhány vértasak van nála, így gyakorlatilag egészen szabadon és fürgén mozoghat, ugyanakkor nincs nála semmilyen fegyver (a testén kívül).

Cassandra, Cain, Lillith, Celeste és Morgana elindulnak a nyíl irányába, azaz a lakókörletek vége felé, a központi társalgó irányába, míg Damien épp az ellenkező irányba, beljebb a lakókörletekbe. Luna a szobájában marad, Malik előtte őrködik.

Sajnos máris baj történik, mielőtt érdemben messzebb tudott volna jutni bárki is…

Cassandra fejében, alig azután, hogy üzenni próbált az őket segítő entitásnak és Clintnek, hangos, idegen hangok szólalnak meg.

– Onak kla keela vurok! Ona rak ja’do! Ja’do!

És ehhez hasonló, számára értelmezhetetlen mondatok. Annyit azért Cassandra ki tud szűrni, hogy sokan, nagyon sokan kommunikálnak egymással így, telepatikusan vagy a telepátiához rendkívül hasonló módon, és hogy semmiképp sem emberek vagy vámpírok. Szinte bizonyos, hogy az idegen hódítók azok, akik a telepatikus üzengetések távolságát érzékelve idelent vannak, Édenben, és Cassandra érzi, hogy immár ők is bemérték őt, amikor kapcsolatot próbált létesíteni a nekik segítő entitással és Clinttel. Sajnos ezen kívül mást nem képes megérteni mindabból, amit a fejében hall, és félő, hogy további telepátiával csak még közelebb vonzza az idegeneket.

Ráadásul további telepátiára amúgy sincs már lehetőség: hirtelen borzalmas, magas frekvenciájú sikolyhoz hasonló hang borítja be Cassandra elméjét, aki összeesik, és, akár az adáshiba a tévében, egyszerre a telepátiája ködössé és zavarossá, azaz használhatatlanná válik. A hang olyan erejű volt, hogy még az erek is kidagadtak Cassandra homlokán, szédülést előidézve, gyakorlatilag fizikai erejű sérüléseket okozva, lecsökkentve a vérszintjét.

Mindebből a többiek csupán annyit érzékelnek, hogy Cassandra térdre rogy, majd ezzel egy időben először elhalványul, majd végképp eltűnik az eddig előttük lebegő tüzes nyíl illúziója. A kifinomult vámpírhallásnak köszönhetően mindenkinek feltűnhet az is, hogy pár pillanattal ezután már nincsenek egyedül a lakókörletekben: a hosszú folyosó mindkét végén (tehát abból az irányból is, amerre Cassandra, Cain, Lillith, Celeste és Morgana tartottak, illetve abból is, amerre Damien indult), hangok szűrődnek feléjük. Siető léptek, páncélosok vagy robotok, nehéz megállapítani, és mind feléjük közelednek…

Éden - Page 13 Line10

Cassandra (+10 vértasak)
Éden - Page 13 3csepp10

Cain (+10 vértasak)
Éden - Page 13 4csepp10

Damien (+10 vértasak)
Éden - Page 13 4csepp10

Malik (+5 vértasak)
Éden - Page 13 4csepp10

Lillith (+10 vértasak)
Éden - Page 13 4csepp10

Luna
Éden - Page 13 4csepp10

Celeste (+10 vértasak)
Éden - Page 13 4csepp10

Morgana (+10 vértasak)
Éden - Page 13 4csepp10

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Vas. 14 Jan. 2018, 00:00

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

kép:

A többiek jönnek, legalább nem egyedül kell mennem.
- De mi nem a nyilat követjük, hanem a lifthez megyünk – mondtam.
Clint megvolt, de az a féreg nem hazudott, egyáltalán volt valakinek a katonai alapképzésen felüli orvosi szakértelme? Vagy ha itatok a véremből neki, akkor az rendbe hozza? Jó pár filmben, könyvben, sorozatban működött, talán itt is fog. Azonban nem ment minden sikeresen, miért is ment volna. Hirtelen idegen hangokat hallottam a fejemben. Annyi bizonyos volt, hogy ezek azok az idegenek és a telepátiához hasonlatosan kommunikálnak. És már tudták, hogy itt vagyunk. Igyekeztem volna azonnal megszakítani mindenféle telepatikus aktivitást, ám ekkor éles hangokat hallottam. Felkiáltottam és a fejemhez kaptam, most igyekeztem már tényleg minden kapcsolatot minden felé megszakítani, hogy semmilyen telepátiám ne működjön. Ha már képes voltam arra, hogy a fájdalom után megszólaljak, akkor meg is teszem.
- Telepatikusan kommunikálnak – nyögtem. – Tudják, hogy itt vagyunk…
Nagyjából ekkor tűnhetett fel, hogy a nyíl nincs már meg és léptek is hallatszódnak. Én lettem „Captain Obvious” hurrá. Ha olyan páncélosok jönnek, amint amivel dolgunk volt, akkor nem sok esélyünk lesz. A szobákat biztosan át fogják nézni, így ott elbújni nem volt idő, igyekeztem felpillantani a plafonra, hátha meglátszik, hogy van-e mögötte valamilyen szerviz alagút. Ha úgy ítéltem meg, hogy lehet bármi, akkor próbáltam letépni erővel egy ugrás után a plafont, hogy utána bemászhassunk oda. Ha nem, akkor igyekszem kijutni a folyosóról még azelőtt, hogy ellenség ide érne, arrafelé úgyis néztem menekülő útvonalakat korábban már, amikor körbejárhattuk a helyet, így az egyik ilyet igyekszem majd megcélozni ezen esetben.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 00120

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

~ Cain, a Hódító ~
kép:

A többség jött velük, vagy épp tette, amire kérte őket, csak Luna és nem túl meglepő módon Damien nem. Azonban nem jutottak el túl messzire, pár métert csupán, amikor látta, hogy Cass összeesik. Azonnal ugrott oda, hogy felsegítse a lányt és látta, hogy valami iszonyúan leterhelte. Ha sikerült a társuknak megmondania, amit akart, akkor már abból is kiderült, hogy mennyire pocsék helyzetben vannak. Mindezeken nem segített az sem, hogy az ellenség már itt volt a nyakukon.
- Malik – próbál hátra szólni. – Tűnjön el a folyosóról, mi megpróbáljuk elcsalni a közeledőket. Morgana, talán önnek is jobb lenne megtennie ezt.
Ha Cass ténykedése nem jár sikerrel, akkor tényleg az fog következni, hogy kirontsanak a folyosóról az azon túli részre, hogy legalább ne egy szűk járatban kelljen harcolniuk és nagyobb esélyük legyen az időhúzásra, illetve minden egyébre.
Szóval, ha az nem járt sikerrel, akkor katonai jelzésekkel int a többieknek és ő maga is sietősen igyekszi a folyosóról kiérni még azok előtt, mielőtt a közeledők meg nem érkeznek. Ha megérkeznek és támadnak is, akkor igyekszik kitérni a támadás elől és igyekszik felmérni azt, azokat, akik érkeznek. Az ő célja is az volt egyébként, hogy a liftet elérjék, energia ugyan nem volt, de az nem okozhatott nekik gondot, hogy a liftaknában közlekedjenek és így haladjanak egyik szintről a másikra.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Vas. 14 Jan. 2018, 00:00

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

kép:

Amint elindultak és Cass összeesett, akkor katona módjára haladt előre, hogy onnan fedezhesse a sérültet és az őt valószínűleg segítő Cain-t. Ő maga is azonnal meghallotta azokat, akik közelednek és tudta, hogy nincsen sok idejük arra, hogy cselekedjenek. Igyekezett felmérni a folyosó végén levő területet, hogy mekkora helyük van ott, hova lehet behúzódni védekezni, mit lehet kihasználni támadáshoz. Igyekezett a lehető legjobb pontokat, legjobban védhető, vagy éppen azt a helyet megtalálni, ahonnan támadni lehet a legjobban. Mivel vámpírok voltak, nagyobb volt az erejük, így ebből gyorsabban lehetett futni, a sebesség miatt akár mintha a falon is részlegesen – legalább is remélte. Illetve még azt is igyekszik megnézni, hogy valamilyen módon le tudják-e zárni a folyosót, vagy pedig azt a részt, ahonnan az ellenség érkezhetne. Ha igen, akkor ezt próbálja megtenni, hogy időt nyerjen maguknak.
Ha azonban nincsenek ilyen lehetőségeik, akkor amint megérkeznek akik jönnek és ellenségesek, akkor igyekszik kitörni innen, hogy elcsalhassák a lakókörletekről őket. És természetesen igyekszik elkerülni az esetleges támadásokat is. Ha Cass művelete jár sikerrel, akkor igyekszik ő maga is felmászni az alagútba. Ha pedig teljesen véletlenül – amivel nem számít – baráti személyek érkeznek, akkor egyelőre csak kivár.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Vas. 14 Jan. 2018, 00:01

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

~ Celeste, a Sosemérző ~
kép:

Celeste egyelőre csak várakozott, amíg a többiek cselekedtek. Saját maga nem most akarta felmérni a helyet, hanem visszaidézni a fotografikus memóriájával, hogy innen miként is lehet pontosan eljutni oda, ahova akartak. Egyrészt a trónteremhez, másrészt pedig a laborhoz. Az összes kis hibát, repedést, karcolást, mindent felidézni, hogyha szükséges, akkor szó szerint fizikai erővel jussanak lefelé, vagy felfelé. Ha eredményre jutott, akkor igyekszik gyorsan elmondani mindezt most is gépiesen, hogy miként lehetne innen úgy kijutni, hogy ne essenek csapdába.
Közben pedig a léptek zajára is igyekszik figyelni mindezek után, hiszen már azok is hallhatóak voltak. Igyekszik felmérni, hogy mik/kik lehetnek azok, akik közelednek. Hogy a léptek ismerősek-e, esetleg Castor páncéljai lehetnek-e azok, vagy éppen valamelyik korábbi tanítójuk lépte. Hallotta őket már járni, esetenként futni, így most is könnyedén képes visszaidézni. Ha ilyen volt, hogy ismerős, vagy esetenként vámpír jön, akkor mondja ezt is. Ha nem, akkor azt próbálja kiszűrni, hogy hány ellenség érkezhet és ezt is halkan mondja majd.
Ha ellenség közeledett, akkor igyekszik azt tenni, amit a többiek mondtak, hogy kitérjen és próbál kitörni, közben pedig igyekszik az ellenséget teljes mértékben felmérni, mozgást, stratégiát, mindent és gyengepontokat keresni rajtuk.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Éden - Page 13 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

13 / 22 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.