Város

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 30 Szept. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. október 4. (szerda)

” Amikor érzékeny vagy egy problémára, hirtelen minden forrásból az jön feléd, beleütközöl a témába. És ha nyitott vagy, meg figyelsz, akkor a vigaszok is megtalálnak.”
- Kulka János

Város - Page 3 00120

Sajnos nem jutott semmi eszébe Nestornak, ami érzelmekkel táplálkozna. Közben pedig kezdett elfajulni a vita, mert Jelly csak nem hagyta abba, hanem tovább folytatta a beszédet. Már üvegek és székek kezdtek az irányába repülni, a robotok álltak neki annak, hogy rendet tegyenek. Közben Nestor kinevezte a lányt segédnek, akinek mindezzel nem kis meglepetést okozott és nem is tudta a zavarát elrejteni, azok után főleg nem, hogy még Z’rah is gratulált neki.
- Köszönöm, bár nem tudom, hogy alkalmas vagyok-e erre a feladatra – mondta.
Z’rah ötletére, hogy bulit kéne tartani Nestor-ra pillantott, hogy mit is fog szólni a férfi mindehhez. Mindazonáltal miután kifizették az italokat, illetve Nestor a két tisztét is elindulhattak a hangárba. Mindezt megtudták tenni könnyedén, mivel semmilyen akadályba nem futottak bele, így meg is érkezhettek pár perc múlva. Ott mind a két lány könnyedén kiszúrhatta a kapitány hajóját, hiszen tudták, hogy melyikhez kell menniük. A hajónak a közelében minden teljesen és nyugodt volt, személyzet nem lézengett, csupán egy skrull nő ücsörgött a hajó mellett és holografikus kijelzőn sakkozott valakivel. Z’rah azonnal megismerte, hogy ő volt az első tiszt. A nő még nem vette észre a közelgő triót, mert a játszma jobban lekötötte a figyelmét.

Jelly nem fejezte be, hanem csak folytatta tovább a beszédet, mire már néhány üveg, pohár és szék is repült az irányukba. Közben láthatta, hogy Nestor két nő társaságában elhagyja a bárt.
- Biztonsági protokoll bekapcsol – mondták egyszerre a robotok.
Ezzel felfogták a támadásokat, így nem érték el a párost, azonban a párost és a verekedni akarókat ellentmondást nem tűrően kiterelték a bárból. Ebből legalább látszott, hogy a tulajnak fontos volt a hely szabályzata, hogy kerülni kell az atrocitásokat. Mivel itt nem igen jutottak semmire sem, így a páros elindult a vorm meglátogatásához. Hamar megtalálták, az egyik épület tetején volt, ahol kisebb kert is be volt rendezve, itt egy összeeszkábált, nem túl jó nagy forró vizű medencében ücsörgött és holografikus kijelzőn dolgozott valamin. Riasztó külseje ellenére manapság békések és lassúak voltak és roppant kényesek, mind az ételre, mind a vízre. Az oldalán egy nagyobb seb volt látható, ugyanolyan, mint amilyen a voldinak volt.
- Üdvözlöm önöket barátaim! – mondta lelkesen. – Miben lehetek a segítségükre?
Ez a példány jó négy és fél méter magas volt és ezek alapján a súlya is lehetett jó pár száz kilo.

//Bocsánat a rövidségért, csak nagyon fáradt voltam és mégsem akartalak titeket reag nélkül hagyni. Embarassed //


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 02 Okt. 2017, 17:45

Srir teljes fegyelemmel figyelte a tömeget. A felé meginduló székek és üvegek a személyzet által fel lett fogva így ő nyugodtan figyelte, hogy fegyverek akarnak-e elő kerülni. Ki lettek terelve a bárból. A nova tiszt ezzel az ő szemében nagyot csökkent. Már meg is érti miért lehet itt káosz. Annak kérdésére mégis az eddigi érzelemmentességével válaszolt továbbra is.
-Nem kaptam felvilágosítást ilyesmivel kapcsolatban. Érdeklődjem a feletteseimtől mikor jelentem majd az eddigi fejleményeket?
Mert ha bármi bizonyítékot is találnak arra, hogy a kocsmáros hazugságainak van igazságalapja az lehetséges politikai problémákat is felvethet melyek túlmutatnak Srir hatáskörén. A vodlikhoz megérkezve mivel a kree birodalom egy tagjával beszélnek magához vette a szót. Szíve szerint hamar kijavítaná a fickót, hogy kit merjen barátjának nevezni, de ehelyett marad a hivatalos hangnemnél.
-Üdv! Srir' Gur százados vagyok a Kree Sztelláris Birodalom nevében és az eltűnt diplomatánk ügyében dolgozok. Segítsen nekem és beszéljen milyennek volt nevezhető az önök kapcsolata! A sebhelyének volt köze a nőhöz?
Szigorú és nem túl barátságos. Mint bármelyik kree. Ha nem hivatalos ügyben járna el akkor lenéző és gyűlölködő is lenne.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Kedd 03 Okt. 2017, 18:16

A verekedésnek csak az vette az elejét, hogy a bárban lévő robotok bekapcsolták a biztonsági protokollokat és ennek bizony hangot is adtak. Így Carl a kree katonákkal együtt elhagyhatta azt.
- Igen - felelte Carl, miközben elindultak a vrom lakhelyének irányába. - Egy nagykövet, akinek családja van, egy magasrangú férje hirtelen elkezd védelmi pénzt behajtani és másokat fenyegetni. Ez gyanús.
ami egy nagyobb épület tetején volt, egy kert közepén terpeszkedő medencében. A nagytermetű, gyíkszerű teremtmény épp a kedvenc elfoglaltságának hódolt, fürdött. Carl azonnal észrevette a sérülést a lubickoló hüllő oldalán, olyan volt mint a vodliké, ugyanaz a seb okozhatta.
Ez a lény elvileg panaszt tett a nőnél a fürdő miatt, és talán az így viszonozta? Ennyire ideggyenge lenne a kree birodalom nagykövet asszonya?
Kíváncsian hallgatja, ahogy Srir kérdésekkel bombázza a hüllőt, és közben várja a válaszát, és az általa közölt információkat. Azt tudta a vodlikokról, hogy kényesek az ételre és az italra, nem vetik meg a kényelmet. És már csak a helyből is látszott, hogy a teremtménynek van erre pénze, annak ellenére, hogy menekült.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Kedd 03 Okt. 2017, 21:10

Megnyugodva tapasztalja, hogy az elvadulni látszó helyzet ellenére meglepően problémamentesen távoznak a bárból.
A hangárban aztán könnyen megtalálják a hajót, amitől nem messze Z’rah rögtön észre is veszi az elsőtisztet.
- Őt ismer. Ő tagja legénység… - mondja a többieknek a skrull felé mutava de nem biztos benne, hogy helyesen fogalmazott hiszen jelen esetben egy nőről van szó.
- …legény-ség… leány-ság? - próbálja kijavítani magát de csak mégjobban belezavarodik, ezért inkább annyiban hagyja a dolgot és gyorsan odamegy a nőhöz.
- Üdvözlet. Keres mi kapitány. Tudni te hol van? - kérdi tőle ha a többiek nem előzik meg.
Igazából nem lát rá sok esélyt, hogy a skrull a hasznukra legyen, de legalább ezt a pár mondatot alaposan begyakorolja.

Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Szer. 04 Okt. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. október 8. (vasárnap)

” Nem a probléma a probléma. A probléma a hozzáállásod a problémához. ”
- A Karib-tenger kalózai

Város - Page 3 00120

A vormir sokkal készségesebb beszélgetőpartnernek tűnt, mint amilyen a voldi volt nem sokkal korábban. Az, hogy ki miatt kerestétek meg láthatóan nem igen volt a tetszésére, de azok után, hogy esélyes, hogy milyen sérüléseket szerzett a nőtől nem is volt csoda. Ennek ellenére válaszolt a kérdésekre.
- Az elején, amikor ide jöttem egészen jó – kezdte. – Tudják filozófus vagyok, azért jöttem, hogy segíthessek másoknak és figyeljem az itt létrejött kommunát, tanuljak más fajoktól, bár tudják ez kissé nehézségekbe ütközik időnként…
Utalt mindezzel a saját fajára, hogy milyenek is.
- Hoztam magammal medencét, ételeket, vizet, mindent, hogy ne az önök terhére legyek speciális igényeimmel. A biztonságom miatt folyamatosan kapcsolatban voltam a hölggyel, aki adatokkal látott el, segített találkozókat összehozni. Úgy két hete állt be a változás…
Itt elfintorodott egy kicsit.
- Szokásos találkozóra jött, de nem hozta el azt a személyt, akivel megvolt beszélve a találkozó. Teljesen ki volt kelve magából, a szállítható medencémet összezúzta, ezt is akkor szereztem – mutatott az oldalára. – Azt mondta, hogy legközelebb nem lesz ilyen finom az efféle vörös férgekkel, mint én… nem értettem, hogy miért viselkedett így, majd távozott. Én írtam neki egy levelet, amiben megfenyegettem, hogy jelentem a feletteseinek, hogyha nem fizeti ki a káromat és akkor nagyon megbánja… azóta sem hallottam róla.
Ezt a levelet olvasta a páros a nő lakrészén, ha Jelly ismét figyelte a vormir nem hazudott.
- Szükséges felidéznem a levelet, vagy kérnek felvételeket? Én felszereltem sajátot is, ami nincs hálózatra kötve, a menekültekkel ellentétben én megengedhettem ezt magamnak, azt hiszem, hogy jól tettem. Ugye?

//Tao jelezte, hogy nem ír, mert beteg, ezért nem írok arra a részre, bocsánat.//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 04 Okt. 2017, 01:05

A nova tiszt mondatára Srir úgy reagált ahogy arra egy büszke hazafi reagálna. A nő pártjára kelt.
-Egy fenyegetőző kocsmáros szavaiban nem lehet megbízni. Jelenleg semmi bizonyíték nem támasztja alá.
Ha nem mondja el a másik a hazugságvizsgálata eredményét akkor Srir csupán a vormir-nál kezd gyanakodni valamire. Az nem túl lelkesen, de fel is világosítja őket a dolgokkal kapcsolatban. Srir végig szigorúan nézi kivéve egy pillanatra mikor a lény közli, hogy ő filozófus mert akkor kicsit gúnyos vigyorra húzódik a szája, de gyorsan letörli és csak szigorúan néz. A történeten elgondolkodik.
-Szóval azelőtt főként szakmai kapcsolat volt önök közt.*Barátok közt ugyanis elő-elő fordulhat verekedés, de munkatársak közt ritkán.*Fogalma sincs mi váltotta ki ezt a reakciót a diplomata hölgyből? Előzőleg nem tapasztalt hasonló magatartást az irányából?
Valahogy ez nagyon nem tetszik Srir-nek. Idegesíti, hogy későbbi problémák lehetnek ebből a dologból. A vormir segítőkészsége pedig csak tovább idegesíti viszont mondd valamit amire felkapja a fejét.
-Vannak felvételei? Azok valóban sokat segíthetnének az ügyben.
Ha dicséretet vár Srir-től akkor akár egész nap a fürdőjében főhetne.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Vas. 08 Okt. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. október 12. (csütörtök)

” Ha jó okot adsz egy nőnek a küzdelemre, száz férfi erejével fog harcolni.”
- Anthony Ryan

Város - Page 3 00120

Srir tudta, hogy mióta leigázták a vormirokat a kree-k, azóta sokkal békésebbek és visszafogottabbak, mint előtte. Így emiatt nem volt túl meglepő az sem, hogy filozófus lett. A kree-k ugyanis nem igen foglalkoztatnak a hadseregükben leigázott fajokat, ahogyan a srkullok sem, ez shi’ar szokás volt.
A kree férfi arra figyelt fel, hogy vannak felvételek is, aminek igencsak megörült, de voltak még kérdései a férfi irányába, aki válaszolt is ezekre, készségesen, ahogyan eddig is.
- Igen – bólintott. – Csakis szakmai, semmi más. Még egymás családjáról sem kérdezősködtünk. A munkáján kívül semmit se tudok róla…
A kérés második részén elgondolkodott.
- Talán annyi, hogy kialvatlannak tűnt, vörösek voltak a szemei és már-már állatiasnak tűnt.
Az utolsó kérdésre bólintott, nem úgy tűnt, mint aki várt volna bármilyen dicséretet, a kommunikátorán csinált valamit, mire egy holokép, holovideó jött be. A helyszín ugyanez, csak épp egy jó minőségű medence volt a mostani tákolmány helyén. A vorm benne dagonyázott és dolgozott, amikor a nő megérkezett. Már a tartása is furcsa, határozottan állatias, fenyegető. A férfi még sem tudott szólalni, de a nő üvöltözni kellett összefüggéstelenül mindenfélét, majd a vormir kijött, az arcán érthetetlenség látszott, épp kérdezi akart valamit, amikor a nő kezein karmok jelentek meg, végigszántotta a férfi oldalát és nekirúgta a medencének, ami darabokra tört a víz mindenfelé szétömlött a nő pedig dühösen vicsorogva távozott.
- Ennyi a videó – monda a vormir. – Ha akarják, akkor lemásolom egy adatkártyára és elvihetik kielemezni, vagy mit tesznek vele ilyenkor.
Ha ezt kérték, akkor megtette és át is nyújtotta a chipet.

//Bocsánat Nautia, Tao még mindig beteg Sad Remélem kövi körben már tudok Nektek írni. //


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Hétf. 09 Okt. 2017, 18:34

Carl végighallgatja a vormír vallomását, és sok, érdekes dolgot megtud, ami új fényt vethet az egész ügyre. Amikor a kree megnézi a videót, ő odalép és elgondolkodva figyeli a nő tartását, valóban van benne valami vadság.
Ami bizony nem egy nagykövetre illik.
Ahogy az ujjain megjelenő karmok, amik a sebeket okozták és az az erő, ahogy szétvágja a vormirt. És az elmondása szerint az embertelen nő eddig segítette az ő munkáját. A nova a vormir oldalán lévő sebhelyekre nézett, aztán újra a videóra.
Ekkor egy félelmetes felismerés nyílalt belé. Az Obrucen, ahol az egész bolygó, köztük ő is megörült.
Bár a nő látszólag félelmet ébresztett azok szívébe, akiket megfenyegetett. És ez különös volt, a levél.
- Elkérhetném azt a levelet, amit írt a hölgynek. Sokat segítene a nyomozásban - kérte Morrow, közben a sisakja belső kijelzőjére vetítette azt a levelet, amiben Trenton zaklatta a kree birodalom konzulját, és részletesen elolvasta, összevetve a vodlik fenyegető üzenetével.
Valahogy a "megfenyegetve" és a "megbánja" szavak nem illettek egy ilyen pacifistának látszó teremtményhez. Aminek a faja akkor lett békés, mikor a kree-ek elfoglalták az anyavilágukat.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 10 Okt. 2017, 12:04

//Köszönöm mindenki türelmét!//

A kocsmából távozva feltűnik, hogy Z'rah bökdösi a hátamat, talán mert nem reagáltam a felvetésére, hogy bulit kéne szervezni a Városban. Ami azt illeti, tapintatosságból tettem, de hát ha szeretné, elmondom a véleményemet.
-Nem hinném, hogy jó ötlet lenne a buli szervezése, elég feszült a hangulat, és egy ilyen esemény könnyen adhat alapot egy nagyobb konfliktusnak, arról nem is beszélve, hogy simán elrabolhatnak ott újabb személyeket. De esetleg valami kedélyjavító drogot keverhetnénk a Város ivóvíz rendszerébe... -Morfondírozok el, és közben azon gondolkodom, hány szabályt szegnék meg ezzel egyszerre.
Z'rah aztán szemből is megbök, és gyanítani, hogy igazából ezzel fejezi ki a szimpátiáját. Mit ne mondjak, könnyen lekenyereztem egy pohár cukros vízzel.
-Te pedig ne légy kishitű, Nassis! Nálad senki nem alkalmasabb a feladatra. Főleg, hogy egyikünk sem telepata...
A hangárba érve nem igazán tudom, melyik hajót kell keresnem, így már keresnék is rá a kapitány kommunikátorán valami névre vagy azonosítóra. Szerencsére viszont Z'rah rögtön felismeri a legénység egyik tagját. Oda is megy hozzá, és rögtön érdeklődik a kapitány holléte után, bár elég egyértelmű, hogy erre nem fogunk választ kapni, kielégítőt legalábbis nem nagyon.
-Hello-Hello, Galaxis Védelmezői, Nestor vagyok, ők pedig Z'rah és Nassis - köszönök közepesen lelkesen a skrullnak, aki úgy alapjáraton elmehetne a francba, de most szükségem lehet rá. - Ahogy a hölgy is mondta, Aen kapitány eltűnésének ügyében nyomozunk, és úgy tudom, te a legénysége tagja vagy. Érdekelne, hogy mikor láttad utoljára, kivel beszélt, mit tervezett, kivel akart találkozni, bármi ilyesmi. És az is érdekelne, hogy beszélt-e neked, vagy a legénysége más tagjának arról, hogy valami nincs rendben szerinte az állomáson, mert öhm... Valami gonosz eszi az emberek dühét?
Gyanítom, hogy itt semmilyen választ nem kapunk, amihez haszna lehetne, ezért rögtön a következő lépésen jár az eszem. Valahogy ki kell csalogatnunk a gonoszt, hogy kiderítsük, mi az, és hogyan dolgozik. Már van is egy tervem, és gyanítom, hogy be is fog válni, de azért egyelőre csináljuk végig a protokollt.
-Közben nagyra értékelném, ha kinyitnád a hajót, hogy átkutathassam, hátha találunk valami használható nyomot - teszem még hozzá, és pöfékelek egyet a szivarral a számban.

Felszerelés: Két kommunikátor, puska, páncél, inhalátor, szivar

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 10 Okt. 2017, 12:28

Srir figyelmesen hallgatta a filozófust. Egyelőre nem látta át a dolgot. Egy diplomata nő, aki eddig a munkáját jól végezte és nem volt rá panasz hirtelen behajtóvá válik és indokolatlan erőszakot alkalmaz. A tüneteken amiket hallott is elgondolkozik. A videót pedig amit mutatnak olyan csúnyán nézi, hogy ha annak lenne tudata valószínűleg elfutna a százados elől. A vormir ajánlatára Srir bólintott.
-Az nagy segítség lenne.
Neki vannak orvosi ismeretei és tud valamennyit az embertelen fajról. A különleges képesség és a nagymértékű erőkifejtés nem lepi meg. Viszont tény, hogy van benne valami állatias ami nem tetszik neki. Valami a nova tiszt fejében is megfordulhatott ugyanis ő elkérte a vormirtól a levelet amit küldött a nőnek. Akárhogy is itt valami nagyon bűzlött.
~Talán nem tiszta fejjel tette amit tett. Drog vagy valami mágia hatása alatt állhatott. Az eddigi viselkedését nézve nagyon nem illeszkedik ez az eddigi profiljába. Így nem is küldték volna ide diplomatának. Viszont akkor ki és mi okból tette vele amit tett?~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 12 Okt. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. október 16. (hétfő)

” A vízfelszín egy tükör, az evolúció két fejezete egyszerre csodálhatja magát benne: odafentről a légi teremtmények, lentről a vizek lakói. Egy bolygó, két világ.”
- Jeffrey Eugenides

Város - Page 3 00120

A vormir átadta a levelet Carl-nak, amikor kérte, ő pedig ki tudta vetíteni magának. A vormir levelében nem volt megbánja szó, és a fenyegetés is arról szólt, hogyha a nő nem téríti meg a kárát és nem kér bocsánatot, akkor feljelenti a feletteseinél Hala-n. Az üzenet egyébként pontosan ugyanaz volt, amit már látott a két férfi a nő lakrészén a kommunikátornál. Szóval itt ezen esetben nem testi fenyítésről, vagy efféléről volt szó, hanem csak vormir vérmérsékletű fenyegetőzésről. A voldi férfi levelében volt, hogy nagyon meg fogja bánni azt, amit tett, de ott sem volt semmi részletezés, bármi lehetett az is, akár ugyanúgy feljelentés is.
Ahogyan Srir gondolkodni kezdett a vonásokon és azon, hogy miként kezdett viselkedni a nő és mitől kezdhette el mindezt, így beugorhatott neki valami. Lent a kocsmában többeken ugyanezt a tartást látta, ugyanilyen állatias vadságot, csak szelídebb formában. Ott is mindenki elég hirtelen váltott át a normál italozóból vérszomjas lincselő tömeggé.

Z’rah, Nestor és a harmadik társuk miután megérkeztek nem is vártak olyan sokat, hogy odamenjenek a tiszthez, mert a lány egyből letámadta. Az a meglepettségtől ösztönösen felugrott a helyéről és már nyúlt volna az oldalához a pisztolyhoz, de hamar észbekapott, hogy nem megtámadták, csak faggatják éppen.
- Nem, nem tudom hol lehet a kapitány és ez aggasztó, nem jellemző rá az, hogy kimaradjon. Jelentettük is, hogy eltűnt – mondta.
Ezek után szólalt meg Nestor is, nem túl lelkesen.
- Úgy volt, hogy először elvisszük őt – bökött Z’rah-ra. – Valami tojások ürügyén, majd visszajövünk érte.
Itt a shi’ar lányra pillantott.
- Valamit említett, hogy nagyon rosszul érzi magát tőle és folyamatosan fáj a feje, ettől ingerlékenyebb is volt. Én küldtem el, hogy pihenje ki magát és aludjon, ne itt a hajón, hanem a szállásán. Többet nem hallottam róla – mondta némi bűntudattal. – Persze, nézzen csak körbe.
Ezzel leengedte a rámpát, hogy felmehetnek mind a hárman, hogyha akarnak.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 12 Okt. 2017, 12:56

A kapitány embere nagyon készséges, mondjuk én is az lennék, ha szart se tudnék semmiről. Miközben a válaszait hallgatom, kettéválok, és az egyik énemmel már el is indulok a hajó felé, amit kinyit nekem. Felsétálok a rámpán, és miközben elkezdek körülnézni, magamhoz intem a társaimat is, már amennyire Z'rah és Nassis a társamnak minősül. Asszem, most ezzel kell beérnem.
-Figyeljetek, azt hiszem, itt semmit nem fogunk találni, de azért nézzünk körül. Van viszont egy ötletem. Ez a lény, ami az emberek dühével táplálkozik, kifejezetten utálja, ha valaki el akar menni az állomásról, és még jobban gyűlüli azt, aki több embert is elszállítana innen. Világos, hogy a kapitányt is ezért kapta el a lény, nem akarta, hogy elvigyen titeket innen, és még többeket akár.
Közben körbejárok a hajón, szétnézek itt-ott, hátha akad valami izgalmas látnivaló. Aztán folytatom a terv részletezését, de halkan, hogy csak mi halljuk.
-Az egyetlen gondunk csak az, hogy nem tudjuk, hogy nézki, hol bújik el, és milyen módszerrel dolgozik. Oké, ha úgy vesszük ez nem egyetlen gond, hanem több is. De a lényeg: csapdát kell állítanunk neki. Nem tudom, hogy a lény, hogyan szerez információkat, úgyhogy alaposan szét kell kürtölnünk, hogy baj van az állomáson, és az egyetlen megoldás, ha elkezdjük evakuálni az egész Knowhere-t. Nem kell persze valóban evakuálnunk, csak úgy teszünk, mintha ezt terveznénk. Ha bejön a terv, a lény hamar előbukkan, hogy leszámoljon velünk, de mi készülni fogunk rá. Például tűzerővel, és egy telepatával, aki érzékeli a lény közeledtét, és talán szólni is tud, mielőtt lecsap ránk - kacsintok itt Nassisra.
Remélem tetszik a terv nekik is, mert nincs másik a tarsolyomban, és fogalmam sincs, másképp hogyan találhatnánk meg egy ekkora helyen valamit vagy valakit, aminek fogalmunk sincs a külsejéről. Először is csapjunk oda, ahol igazán fáj a szörnynek.

Eközben a hajón kívül maradt énem a skrullal beszélget. Talán nem vagyok valami nagy csapatjátékos, hogy a társaim válasza egyáltalán nem érdekel az ügyben, de lássuk be, ha arra várnék, hogy ők álljanak elő egy tervvel, még a 200. születésnapomat is itt tölteném.
-Úgy néz ki, a kapitányod félelme jogos volt. Jobban teszed, ha összeszeded a legénységed maradékát, és minél hamarabb leléptek a Knowhere-ről. Ez a hely már nem biztonságos! Az eltűnések túlságosan megszaporodtak, nem tudjuk biztosítani a Várost. Ezt nem tőlem hallottad, de valószínűleg már holnap elkezdjük az evakuációt, kiürítjük az egész űrállomást. Sajnálom... - teszem hozzá egy kissé elszontyolodva. - Minden jót!
Amíg a benti énem befejezi az terv részletes ismertetését, és lassan kifelé indul a hajóról, én még elintézek egy fontos hívást is.
-Itt Nestor, ez egy üzenet az összes Védelmezőnek. Mostantól a Várost és az egész Knowhere állomást lezárom, senkit sem engedünk dokkolni, csak kifelé lehet mozgás. Rocket, állíts be egy automatikus üzenetet erről minden közeledő hajónak. Jelly, készítsd elő nekem a Knowhere evakuálásának tervezetét, 8 óra múlva legyen az asztalomon. Addig átgondolom a helyzetet még, és döntök a Knowhere sorsáról. A lakrészemen megtaláltok, ha kérdésetek van. Nestor, vége.
A hangárban elég sok fül van, és a lény a kommunikációs csatornákat is figyelheti, ennyiből már talán eljut hozzá a hír, hogy mire készülök. És azt is egyértelművé tettem, hogy a döntés egyedül az én kezemben van, így csak magamat helyeztem célpontba.

Mikor kiérkezem a hajóból a másik énemmel és a társaimmal, újra összeolvadok.
-Szóval, mi a véleményetek?

Felszerelés: puska, páncél, két kommunikátor, inhalátor, szivar

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Vas. 15 Okt. 2017, 18:10

//Mivel még senki sem írt Tao-n kívül, én meg nagyon pocsékul vagyok, így passzolom a mai körváltást. Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 17 Okt. 2017, 12:12

A levelet is megkapták és Srir pedig gondolkozhatott a látottakon. Meglepő és gyanúra okot adó felfedezést tett amit el is döntött, hogy majd közli a tiszttel.
~A robotkocsma vendégei hasonlóak voltak. Gyanúsan erőszakosak. Érdemes volna néhány vizsgálatot elvégezni rajtuk. Már amennyiben nem valami telepatikus képesség okozza ezt a viselkedést. Viszont nagyon erősnek kell lennie, hogy egy egész tömeget befolyásolhasson. Vagy többen vannak. Akárhogy is lehet, hogy valami nagy dologról van szó.~
-Talált valamit a levéllel kapcsolatban?
Amennyiben nem hall semmi különlegeset úgy bólint.
-Lehetséges volna, hogy hozzáférjen a jelenleg a bázison tartózkodók listájához és kiszűrje a telepatikus képességekkel rendelkezőket? Vagy azokat a vállalkozásokat és cégeket amiknek rendelkezésükre állnak az eszközeik agresszivitást fokozó drogok előállítására? Úgy vélem a diplomata nem volt beszámítható állapotban.
És nem csak azért mondja, hogy védje a honfitársát. Komolyan gondolja.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Csüt. 19 Okt. 2017, 14:35

Amint az elsőtiszt említést tesz a tojásokról Z’rah magyarázatként hozzáteszi:
- Én kell lennem költő! - majd büszkén kihúzza magát.
Nestor “osztódása” most is meglepi, de már nem döbben meg rajta úgy mint a bárban. Továbbra sem tudja hogyan képes erre a férfi, de elveti az ötletet, hogy ismét bökdösődéssel próbáljon információt szerezni. Arra viszont kíváncsi lenne, hogy ha Nestor a testét borító ruházatot és felszerelését is képes duplikálni, akkor mi történne ha valaki mondjuk a nyakába csimpaszkodna mielőtt “kettéválik”? Ha így magát és a tojásokat is meg tudná sokszorozni, az jelentősen növelné az új kaptár esélyeit, bár a férfi alighanem meglepődne ha egyszer csak ráugrana.
Nestor tervét figyelmesen végighallgatja, majd egy ideig némán ízlelgeti azt.
- Eteted meg. -mondja végül.
- Ha mindenki hisz baj állomáson és kell elhagyni nekik, mindenki lesz félelem, mindenki lesz düh. Lesz Pánik. Lénynek lesz lakoma…
Neki legalábbis így tűnik logikusnak, bár nem kimondottan nevezhető a Knowhere-lakók lélektanának avatott szakértőjének.
- Te mond kapitány nem illik többi eltűnés. Minek lénynek többi eltűnés? Minek lénynek diplomaták fontos? - kérdezi, majd elgondolkodva hozzáteszi:
- Miért nem csinál te magadból másik, híresztel róla diplomata fontos? Lény rabol téged el, te megtud lény hol. - egy új (ál)diplomata érkezése mindenesetre lényegesen kevésbé viselné meg az állomáson tartózkodók lelki nyugalmát, mint ha elterjed az evakuálás híre.
Z’rah szerenécsre nem hallja amikor Nestor elküldi a hajót ami neki és Nassisnak is a kiutat jelentette volna az állomásról, pedig biztosan eléggé felzaklatná a dolog ahhoz, hogy a titokzatos lény éhségét csillapíthassa vele egy ideig.Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Pént. 20 Okt. 2017, 07:58Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. október 24. (kedd)

” A terror célja általában az, hogy az ellenséget dühödt, elsietett - és ezért számtalan hibalehetőséget kínáló - ellenlépésekre kényszerítse.”
- Lawrence Wright

Város - Page 3 00120

Srir a telepaták kiszűréséről érdeklődött,de Jelly tudta, hogy mivel senkinek sem kötelező megadnia a képességét, amikor ide jönnek, így nem lehetett. De szűkíteni lehetett a kört, hiszen az egyébként is köztudott volt, hogy a shi’arok között igencsak gyakori volt a telepátia. Ezt, hogy a shi’arok telepaták azt Srir is tudta. Így, ha Jelly az itt levő shi’arokra keresett rá, akkor ott láthatta, hogy legalább két tucat shi’ar hagyta el az elmúlt két hétben Knowhere-t szinte menekülésszerűen, az első hajóval, ami elhagyta a helyet.
- Még valamiben segíthetek? – kérdezte a vormir közben.
Közben Jelly megkapta Nestor üzenetét is.

A hangárban Nestor ismét szétosztódott, az egyik fele a lányokkal a hajóra ment, hogy azon nézzen körbe. De ahogyan sejtette, semmilyen furcsaságot nem talált, nem voltak illegális dolgok itt, se semmi efféle. Ha megnézte a menetlevelet, vagy szervízlevelet, minden rendben, indulásra készen. A hálókörletek rendezettek, kitakarítva. Minden kész volt az indulásra. A haladás közben Z’rah kifejtette aggodalmát, mire Nassis is bólintott.
- Egyet kell értenem Z’rah-val – mondta. – Hacsak nem egyszerre lesz a teljes város kiürítve, akkor lehet, hogy a több személy lenne a jobb és nem a kevesebb. Minél kevesebben vannak itt, annál több dühöt fog generálhat, vagy megölhet mindenkit. Lehet, hogyha többen vannak itt, akkor kevésbé ütköznek ki a tünetek, mellékhatások, mint amit láttunk a bárban is. nem lenne célszerűbb az, hogyha nem is tudná meg, hogy tudjuk, hogy itt van és vadászunk rá? Ha megtudja ki tudja mit tesz, de ha nem, lehet, hogy hibázik és elkaphatjuk.

Odakint a skrull elmosolyodott Nestor figyelmeztetésén és megrázta a fejét.
- Nem megyünk el a kapitányunk nélkül, a legénység nem fog belemenni – mondta.
Ezek után küldött üzenetet Jelly-nek és Rocket-nek, illetve Gizmo-nak. Az Űrlovaguk éppen nem volt a bázison, de valószínűsíthető, hogy neki meg továbbítják, hogy nem tud visszajönni. A szavaira Rocket küldött üzenetet írásban.
- Lehet tudni, hogy miért? – kérdezte. – Bizonyosan tudni akarják, akiket épp most zárunk ki.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 23 Okt. 2017, 18:19

Meghallgatom Z'rah és Nassis aggodalmait, de persze nem annyira azért, mert érdekelnek, inkább csak úgy udvariasságból.
-Először is: a kapitány azért illik az eltűnések közé, mert egyre több embernek mondta, hogy érzi, hogy baj van itt, és próbált elvinni innen embereket. Ezt nem szereti a Harag Faló, hiszen elviszik a kajáját.
-Másodszor: a diplomatákat azért tüntette el a a Harag Faló, mert tudta, hogy minden rejtélyes eltűnés után legalább tíz ember küldenek ide, hogy kinyomozzák, mi történt a küldöttjükkel. Ha a Harag Faló megöli a kree nagykövetet, elveszít egy ember, de cserébe a kree-k egy egész osztagot küldenek ide. Csakhogy túl sokat akart, és felhívta magára a figyelmet. Ki tudja, hány kapitány tűnt még el, csak talán nem jelentették még, vagy ehhez hasonlóan elkallódott a felgyülemlett eltűnési esetek közt.
-Harmadszor: nem tudok magamból diplomatát csinálni, a Galaxis Védelmezőjének vezetőjeként nagyon hamar rájönne a Harag Faló, hogy ki vagyok, és átlátna a csapdán. Ha viszont eljátsszuk, hogy megijedtünk, és evakuálni akarok, de erről egyedül én dönthetek, akkor céltáblát festek a hátamra. Nektek csak annyi dolgotok van, hogy biztonságos távolból szemmel tartotok, és amikor megtámad a lény, követtek. Aktiválom a kommunikátorom jeladóját, elég alacsony frekvencián, hogy a Knowhere-en belül érzékelhető legyen, de ne legyen feltűnő. Ráálltok erre a frekvenciára, és utánam jöttök, riasztjátok a GV többi tagját is, de csak azután, hogy a csapda működött, előtte egy szót se róla.
-Negyedszer: valójában nem ürítjük ki a várost, még csak hírt sem adunk róla szinte senkinek, épp csak néhány kommunikáció vonalon szellőztetjük meg a dolgot. Gyanítom, hogy a Harag Faló folyamatosan figyeli az állomás kommunikációját és a hangárt, így szerzett tudomást például a kapitány tevékenykedéséről is. Így a hangárban elejtettem néhány utalást, és szóltam a GV tagjainak is. Ez pont elég, hogy a Harag Faló tudomást szerezzen a dologról, de a Városban ne terjedjen el gyorsan a hír. A Harag Faló azt fogja gondolni, hogy érezzük, hogy baj van, de nem tudjuk, mivel állunk szemben. Szóval csak kamu az egész. Persze örülnék, ha egyszerűen le tudnánk vadászni, ahogy mondod Nassis, de ez az állomás rohadtul nagy, mint egy város, ezért is nevezzük ezt a részét Városnak. Telepatikus erő ide vagy oda, fogalmunk sincs, mit keresünk, és még abban sem lehetünk biztosak, hogy a Harag Fal nem rejtőzik el valahol, mondjuk a csatornarendszerben, a szellőzőkben, vagy más helyen, ahol nem is keresnénk.
-És végezetül: ami a Harag Faló erejét illeti, az egy fontos pont. Amint engem elrabolt, felfedi magát. Ti megkerestek, és összecsapunk vele. Eddigre már nem kell finomkodni, így megpróbálhatjuk csökkenteni az erejét. Amikor kapcsolatba léptek a GV többi tagjával, hogy keressenek meg, akkor szóljatok nekik, hogy adjanak ki közleményt az egész Városban. A hónapban a GV finanszírozza minden lakó lakbérét, és elengedjük minden üzlet bérleti díját. Tök mindegy, hogy nincs rá pénzünk, a lényeg, hogy az emberek egy kicsit kevésbé zsörtölődjenek. Sokan menekültek ide a szegénység elől, számukra ez remek hír lesz, és talán elég, hogy megcsappanjon a Harag Faló ereje.
-Na ennyi lenne a nagy terv. Én most visszamegyek a lakásomba, hogy "gondolkodjak az evakuáláson". Értitek?!

Eközben odakint már vállat sem vonok a skrull válaszára, a lényeg, hogy tudja, hogy valami gebasz van, és esetleg elejt róla néhány szót a többi jómadárnak. Hogy ténylegesen távozik-e, az már mindegy. Rocket kérdésére viszont válaszolok, elvégre valami hiteles szöveg kell, hogy ha a Harag Faló is meghallgatja, akkor tényleg elhiggye, hogy nagy a baj szerintem.
-Átmeneti intézkedés az állomáson történt emberrablások miatt, amit a Galaxis Védelmezői rendeltek el, és csak a vezetőjük oldhatja fel.
Ebben még az is benne van, hogy az eltűnésemmel új vezetőre lesz szükség, aki akár fel is oldhatja a blokádot, ebben is reménykedhet a Halál Faló a kiiktatásommal.
Megvárom, míg a magyarázkodás végén kisétálok az űrhajóból, és újra összeolvadok magammal. Aktiválom a kommunikátoromat, hogy jeladóként működjön, és megadom a frekvenciát a többieknek, és közben elindulok "haza", mint akinek nagyon sok gondolkodnivalója van.
-Ne feledjétek: távolról szemmel tartotok, riasztjátok a GV-t, közleményt adtok ki, és megkerestek. Én pedig igyekszem nem meghalni, amíg megtaláltok - foglalom össze halkan a csapatnak, és a kezemet a vállukra teszem, hogy kifejezzem, mennyire beléjük helyezem minden bizalmamat és hitemet. Na persze... - Bízom bennetek, lányok! Legyetek ügyesek, és gyorsak. Ha pedig a GV tagjai bizonyítékot kérnének arra, hogy mindezt én kértem tőletek... Mutassátok meg nekik ezt, a Nova tudni fogja, hogy ez tőlem van. Különben is látott minket együtt a kantinban - teszem még hozzá, és átadom nekik a szivarom csonkját. Földi cucc, csak az emberek gyártják, és Jelly elég régóta van a csapatban, hogy tudja, imádom a jó szivart.
Na ennyit a tervezésről, elég rendes kamikaze akció, de persze a hasonmásaimmal még sokat javíthatok az esélyeimen.

A tervem csupán annyi, hogy otthon elvonulok a mosdóba, ott biztosan nincs kamera vagy ablak, amin kifigyelhetne bárki is. Aztán a onnan már a másolatom jön majd ki, és amikor elrabolnak, nem én leszek ott. Oké, persze az is én vagyok, az egyetlen különbség az, hogy ha meghalok... Hát, túlélem. És tudomást szerzek mindenről, amiről akkor szereznék tudomást, ha valóban engem rabolnának el. Vagy valami ilyesmi. De egyelőre valószínűleg egy ideig várnom kell. A Harag Faló nem várhat túl sokat, azt mondtam, 8 órán belül már döntést hozok az evakuálásról, úgyhogy sietnie kell.

Felszerelés: 2 kommunikátor, páncél, puska, inhalátor

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 23 Okt. 2017, 19:00

//Mivel én ma este raidelek este 11ig és nem írtatok eddig, ha írnátok is kizárt, hogy tudnék már olyan későn írni, így szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Pént. 27 Okt. 2017, 15:34

Nestor tervét figyelmesen végighallgatja, majd bólint mint aki megértette, de a sikerrel kapcsolatban vannak kétségei. A férfi magabiztossága amivel az ismeretlen lény motivációit  fejtegeti kissé meglepi, de mégiscsak a Galaxis Védelmezőjéről van szó, tehát biztosan tudja miről beszél.
A kérdésre, hogy értik-e azt, hogy Nestor a lakására megy “gondolkodni az evakuáláson” magabiztosan felel.
- Igen. Te valójában nem is gondolkodni!
Öreg kommunikátorát ügyetlenül próbálja a nyomkövetéshez megfelelően beállítani miközben azon töpreng, hogy mi történik ha a lény egyszerűen nem viszi magával a férfi jeladóját. Elvégre a kapitány papucsai se kellettek neki. Végül úgy határoz, a lehetséges papucs-párhuzamra inkább nem hívja fel a többiek figyelmét, Nestort valószínűleg úgysem befolyásolná a döntésében.
Tétován és enyhén fintorogva veszi el a bizonyító erejű szivar csonkot, aminek erős szagát még most sem állhatja. Azon gondolkodik hová is tegye a küldetés sikeréhez nélkülözhetetlen tárgyat, de kellemetlen szaga miatt jobbnak látja ha nem rejti a tojások mellé. Végül inkább óvatosan továbbadja Nassisnak a becses kincset.
- Sok sikert! - mondja búcsúzóul Nestornak, majd nem sokkal később még mindig a távolodó férfit figyelve valami eszébe jut.
- Honnan fog mi tudni mikor van rabolva el? - kérdezi bizonytalanul Nassistól, utalva arra hogy eddig egytelen emberrablásnak sem voltak szem-, vagy fültanúi, a kapitányt is egyszerűen csak elteleportálták a vacsorája közben. Papucsok nélkül…


Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 28 Okt. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. november 1. (szerda)

”Ne nézz túl hosszan az árnyra, mert démon nézhet vissza rád.”
- Rosamund Hodge

Város - Page 3 00120

Nestor meghallgatta még a két lányt, majd szépen ki is oktatta őket, Jelly pedig nem válaszolt arra, mire kellett. Nestor még odaadta a két lánynak a szivarja csonkját is, akik nem voltak túlságosan lelkesek emiatt, sem amiatt, hogy mire is jutott a másik. Amint Nestor távozott Z’rah odaadta a csonkot Nassis-nak, aki undorodó tekintettel egy tasakba ejtette azt, hogy legalább ők ne érezzék a szagát annak a valaminek. A shi’ar lány a fejét csóválta.
- Fogalmam sincs – mondta. – Igazából azt sem tudom, hogy hol lakik… vagy mi van, ha el sem viszi, mert mi figyeljük? Kövessük, hogy figyelhessük?
Tette fel a kérdéseit még. ha Z’rah benne volt abban, hogy kövessék hazáig Nestort, akkor megtudták tenni, azonban nagyon nem tudnak mit figyelni, mert emeleti lakásról volt szó.*

Odahaza Nestor a mosdóban kettőbe vált és a nappaliba már a másolat ment ki. ahogyan a mosdóban volt, akaratlanul is belenézett a tükörbe, igaz ezt elég nehéz ott bent kikerülni, egy pillanatra még látta, hogy a szemei vörösen felvillannak, majd ez volt az utolsó amire emlékezett.
Odakint a nappaliban a másolat azt hallhatta meg, hogy a fürdőből csörömpölés és lövöldözés hallatszik, mintha valaki tört és zúzott volna igencsak erőteljesen.

*Ha Tao leírja pontosabban, hogy merre van a lakása a kövi reagjában, akkor a szerint mehet a figyelés Smile


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 30 Okt. 2017, 10:31

Miután megosztottam zseniális tervemet a két lánnyal, azon gondolkodom, hogy vajon mennyire vagyok én magam is zseniális. Nézzük így: vagy elrabolnak, és megtalálom a gonosz Harag Evőt, vagy békén hagynak, és elintéztem magamnak 8 órányi pihenőt a születésnapomon. Van még kérdés?
A város puccosabb felére érve felmegyek a lakásomba, persze könnyű menő kérót szerezni, ha gyakorlatilag tiéd a város. Na jó, nem az enyém, de én és a haverjaim loptuk. Nem zárom be az ajtót, hogy megkönnyítsem a többiek dolgát. Szóval elsőként elsurranok a mosdóba, aztán kettéválok. A másolatomnak átveszi a kapitány kommunikátorát, neki ugyanis kettőre lesz szüksége. Hogy miért? Nagyon egyszerű: ha a kapitány kommunikátorát nem vitte el a lény, akkor az enyémet sem akarja majd elvinni. Csakhogy nem adom ilyen könnyen magam. Egy kis műanyag tasakba rakom a kapitány kommunikátorát, persze csak azután, hogy ezt is a nyomkövetésre alkalmassá tettem, mint a sajátomat. Ezután a másolatom lenyeli ezt, gyanítom, hogy erre nem számít a lény. A másolatomon rajta lesz a saját kommunikátora, így nem lesz gyanús sem. Persze valójában nincs szükség kommunikálásra, látom, amit lát, hallom, amit hall, én vagyok az. A lényeg csak a nyomkövetés, arra pedig ott van a hasában lévő műanyag, amit megemészteni sem nagyon fog.
Miután ezzel megvagyok, a másolatom kisétál a mosdóból. Én bent maradok, és olvasgatással elütöm az időt. A lényeg csak az, hogy csendben legyek. Legalábbis ez lenne a terv. De aztán felvillan a szemem.

Eközben a másolatként idegenes viselkedem, stresszelek a meghozandó döntés miatt. A terv az, hogy többször is az ablakhoz megyek, ahonnan jól láthat bárki, aki az épületet figyeli. Híreket olvasok, majd ismét fel-alá sétálgatok. Időnként leülök, gondolkodok, tanakodok, de ismét felállok. Az ablakhoz rendszeresen visszatérek, legfeljebb tíz percenként, eltöltök ott némi időt, hogy láthassanak a lányok, akik remélhetőleg a parancsnak megfelelően figyelni próbálnak. Ez az egyik módszer arra, hogy észrevegyék, amikor eltűnök. A másik a nyomkövető figyelése: ha hirtelen elhagyom szobát, a nyomkövető helyet változtat, látni fogjuk. Nem tudom, hogyan fog történni a dolog, ha egyáltalán megtörténik, de gondolom nem lesz csihi-puhi, hiszen a kapitánynál sem volt. Szóval szerintem még én sem fogom meghallani a dolgokat a fürdőből, de nyilván a másolatom én vagyok, úgyhogy tudni fogok mindenről, ami vele történik.
De mielőtt különösebben elmerülhetne a terv végrehajtásában, a mosdóból zaj jön. Mégis van csihi-puhi? Várjunk csak, mi ez? Nem érzékelem a tudatomat, mármint a másikat. Valami gebasz van, vagy harcolok éppen valakivel, vagy... csak úgy lövöldözök?
-Akció van, lövések dördültek! - Mondom gyorsan a kommunikátorba a két lánynak.
A legrosszabbra készülve felkapom a puskámat, és kinyitom a fürdő ajtaját. Annyira nem vagyok bátor, hogy beálljak az ajtóba, így csak oladlról nyitom ki, és az ajtófélfát fedezéknek használva lesek be a fürdőbe. Akárki is lövöldözik bent, biztos felkelti a figyelmét az ajtó nyílása, úgyhogy várható, hogy kicsapódik majd néhány lézer. Utána kockáztatok csak meg egy benézést, tüzelésre készen.

Felszerelés a másolatnál: lenyelt kommunikátor, puska, páncél, inhalátor, kommunikátor

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Kedd 31 Okt. 2017, 15:21

Z’rah bólintva helyesel Nassis kérdésére, vagyis Nestor követése mellett voksol.
Miközben igyekszik nem szem elől téveszteni a férfit folyamatosan a terv lépései járnak a fejében. Valószínűleg nagyban növelné a hatékonyságukat ha a kommunikációt Nassisra hagyná, mikor majd értesítik a Galaxis Védelmezőit. Ráadásul egy “tiszeteletbeli GV asszisztens“ szavára biztosan jobban hallgatnak mint az övére.
Miután elfoglalják őrhelyüket izgatottan várja a fejleményeket. Izgatottsága azonban a percek múlásával arányosan csökken, mígnem végül a teljes unottság veszi át a helyét.
Az egyetlen kis változatosságot az jelenti, hogy Nestor nem mindig ugyanarról az oldalról sétál el az ablak előtt.
Egyszer csak hirtelen elhatározástól vezérelten zümmögve felrepül, hogy jobban láthassa azt ami odabent történik. Kisvártatva csalódottan ereszkedik vissza Nassishoz.
- Semmi. -mondja fejét csóválva.
Ekkor recsegve megszólal az öreg kommunikátora.
- Akció van, lövések dördültek!
Z’rah izgatottsága azonnal visszatér és már hívná is a Galaxis Védelmezőit, de aztán rájön hogy ezt a terv szerint csakis azután kéne megtegyék, hogy Nestor már eltűnt.
- Rendben. Mi várunk. - válaszol Nestornak, hogy az lássa, követik az utasításait.
Kissé mégis elbizonytalanodik, hiszen ha a férfi épp a “Harag Falóval” harcol akkor talán elkél neki a segítség. Szerencsére a tervben erre is van megoldás.
- Akar már csökkenteni lakbért? - szól ismét a kommunikátorba, majd kérdőn Nassisra néz, hogy lássa a “tiszeteletbeli asszisztens“ mit gondol a kialakult helyzetről.  Ha a shi'ar úgy dönt, jobb ha megnézik mi folyik odabent akkor természetesen vele tart.

Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 31 Okt. 2017, 19:30

Mivel a kolléga valami mással volt elfoglalva és nem reagált Srir kérdésére és kérésére a százados egy kis türelmet azért mutatott mert mégiscsak nem ő van itthon, de mikor már a köztudottan kevés kree türelem elfogyott inkább a helyi galaxis védelmezőit hívta fel.
-Üdvözletem. Srir' Gur százados vagyok a kree szteláris birodalom nevében. Az eltűnt helyi diplomatánk ügyében nyomozok. Ehhez kérnék segítséget önöktől. Egyelőre csak feltételezéseim vannak és konkrét okokkal nem tudok szolgálni ha ezek be is igazolódnak. Mindenesetre utána tudnának nézni a helyi telepatáknak és a hirtelen felindulásból elkövetett bűneseteknek, hogy megszaporodtak-e?
Még tényleg nem tudja, hogy mi lehet a dolgok mögött és ennek mi köze az eltűnt diplomatájukhoz. Az sem, hogy a telepatáknak van-e közük ehhez a dologhoz vagy inkább valami harci drognak. Azt sem, hogy ennek pusztán hozzájuk van köze vagy inkább valami nagyobb mértékű dologról van szó.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Nov. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. november 5. (november)

” Nincs vigasz a dühben. A düh emészti a lelket, míg már nem is marad lélek.”
- Oz c. film

Város - Page 3 00120

Mivel Carl nem felelt Srir számára, így ő úgy döntött, hogy megcsörgeti a Védelmezők bázisát. Szerencséje volt, mert választ is kapott. igaz nem tudta, hogy kitől, de legalább válasz volt.
- Nestor van most egy shi’ar nővel meg még valakivel. A hangfelvétel alapján telepata. Megadom a címet, ahova mennie kell, hogy beszéljen vele, vagy Nestor kommunikátorának számát – mondta.
Néhány pillanattal később adatok érkeztek Srir kommunikátorára. Az egyik egy közeli cím volt a másik pedig egy komvonal szám, mind a kettőhöz oda volt írva, hogy Nestor Stratos. Ha a címet választja, hogy megy, akkor két-három perc alatt oda lehet érni, persze ha kommunikátoron hívja, az azonnali.

A kommunikátort sajnos Nestor nem tudta lenyeletni sem magával, sem a másolattal, mert annál nagyobb volt a kommunikátor mintsem ez megejthető legyen, legalább tenyér nagyságú. Ha pici rádiószerűséget akart volna, azt lehet, de a kommunikátort nem. De minderre nem is volt szükség, hiszen nem is a másolatot érte gond, hanem magát Nestor-t…
A kinti Nestor is nem is habozott sokáig, hanem azonnal ment a puskával odabentre, hogy megnézze mi történt. Ahogyan benyitotta Nestor-t sehol sem látta, csak a vonásaival bíró némileg állatias, őrült tekintetű szürke bőrű, narancsszínben izzó szemű valamit. Még rávicsorgott a másolatra, kimutatva minden tűhegyes fogát, majd mielőtt a másolat bármit tehetett volna nekifutott a falnak… ám nem csattant rajta, hanem átsiklott és eltűnt. Úgy egy perccel később a két lány is betoppant sietve.
Odakint a két lány kissé türelmetlenül várakozott. A shi’ar a karmait birizgálta az ujja végén, addig Z’rah fel is repült a lakás magasságáig, hogy benézzen, de ott még mindent rendben talált ekkor. Pár perccel később kapták az üzenetet, hogy gond van.
- Nem érzékelem Nestor-t – mondta Nassis Z’rah-nak. – Csak a másolatot… Nestor eltűnt… menjünk!
Mivel Z’rah vele akart tartani, így követte, nagyjából egy perccel később ért fel a két lány a nyitott lakásba a másolathoz.

*Továbbra is kopasz, csak nem találtam jobb képet Embarassed


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 01 Nov. 2017, 00:49

A hívás több sikerrel járt mint a nova tiszt. Valaki adott választ, akit ha Srir-en múlna akkor minden bizonnyal leváltatna a pozíciójából. Hogy van-e rá bármi oka azon kívül, hogy nem mutatkozott be és nem köszönt vissza? Nincs, sőt a tájékoztatást meg is kapta, de rossz hallani a hangját. Mindenesetre a kapott számot Srir fel is hívta és ha az illető felvette akkor beleszólt.
- Nestor Stratos? Itt Srir' Gur százados és a kree szteláris birodalom megbízásából az eltűnt diplomatáink ügyében nyomozok. Arra lennék kíváncsi, hogy utána tudnának-e nézni a helyi telepatáknak és hogy megnőtt-e a száma a hirtelen felindulásból elkövetett bűneseteknek itt a városban.
Amennyiben fel lett véve és arra lett kérve vagy fel sem lett véve akkor elmondta a tisztnek, hova szeretne menni és el is indult a megadott címre ha nem állnak az útjába. Érdekes egybe esésnek találta, hogy az a bizonyos Nestor is egy telepata társaságában van.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 3 Empty Re: Város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.