X bolygó

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

X bolygó Empty X bolygó

Témanyitás by Cerebro on Csüt. 03 Május 2018, 08:04

Az X bolygó, egy igencsak érdekes planéta az egyik kisebb galaxisban. Egyrészt, hogy szinte teljesen elpusztult, másrészt pedig még mindig volt légköre, de mind Annihilus, mind a Phalanx valamiért elkerülte és a teljes naprendszerbe nem tették be a lábukat, ami meglehetősen furcsa volt. Ugyanis mindent, még a legutolsó aszteroidát is felemésztették, ha útjukba került, de ezt érintetlenül hagyták.
X bolygó TtSStUk

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 04 Május 2018, 00:01Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. május 8. (kedd)

” A naiv szembenállás az egyszerű tényekkel mindig az új felfedezés izgalmát idézi fel.”
- Péter Rózsa


X bolygó 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow


Idő: 2018. május 4. (Földi idő), 12:00
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó 2h4UkJz

A közelmúltban elég sok tudományos project, illetve kutatás zajlott szerte a galaxisban, annak köszönhetően, hogy most már nem csak Annihilus, de a Phalanx is hatalmas fenyegetést jelent. A két fél szerencsére egymással is hadakozik, így mindenki másnak is hagynak némi szusszanásnyi időt. Ami nagyon is jól jött az egyik kutatócsoportnak, amit az Ovar-on székelő Galaktikus tanács támogatott.
Ennek a kutatócsoportnak sikerült egy eddig ismeretlen bolygót felfedeznie, ami nem messze húzódott attól a helytől, ahol a Phalanx és Annihilus egymással háborúzott, egy kisebb galaxisban. Ami érdekes volt a bolygónál, egyrészt, hogy szinte teljesen elpusztult, másrészt pedig még mindig volt légköre, de a két fél valamiért elkerülte és a teljes naprendszerbe nem tették be a lábukat, ami meglehetősen furcsa volt. Ugyanis mindent, még a legutolsó aszteroidát is felemésztették, ha útjukba került, de ezt érintetlenül hagyták.
Így ez egy igencsak jó lehetőségnek nézett ki, így egy expedíciós csapatot küldtek ki, hogy megvizsgálják a bolygót.

Végül öten jelentkeztek arra, hogy lemennek a bolygóra, ebből ketten a Galaxis Védelmezőinek tagjai voltak, egy kree férfi, akit már ismertek és Yalvis. Mellettük egy kree nő volt még, aki jött velük. Ovar-ról indult a társaság és a Galaxis Védelmezőinek kisebb hajójával jöttek el ide az útra. Szerencsére a fénysebesség feletti utazásnak pár nap volt csupán az út. A hiperűrből való kiérkezés után azonban kisebb gondot észleltek, valamiért ebben a rendszerben túl nagy volt a zavar, nem volt összeköttetés az Ovari bázissal, sem pedig a holonetre nem tudtak felcsatlakozni.
A hajót nem volt könnyű a bolygó közelébe vinni, mert túlságosan is sok volt az aszteroida és törmelék, de végül sikerült letenni a gépet. Kellemes meglepetés volt, hogy mindenki számára lélegezhető volt a légkör és a gravitáció is ideális volt. Kint pedig csodás látkép fogadta a bolygóra érkezőket:
X bolygó CqPB6Lp

//Felszereléslistát írjatok.//


felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 04 Május 2018, 11:19

Srir az elmúlt időszakban leginkább szülőbolygóján tevékenykedett a helyi állomáson. Feladatai közül leginkább a parancsnoklást élvezte. A hivatali dolgokat viszont már nagyon unta. Nem volt hozzászokva, hogy ilyen sokáig távol legyen a tereptől. Néha az akadémiára is elment, hogy a kadétoknak mutasson egy s mást és legalább formában maradjon. Megörült mikor jött a parancs, hogy terepre megy. Jó tiszthez méltóan amennyire csak tudott utána nézett a bolygónak és a helyi viszonyoknak még az út során. Bár szokásos szoborarcán nem látszott, de lelkes volt amiért végre csinálhat valamit. Megtudta, hogy a GV-vel közösen fogják felderíteni a helyet. A múltkori teljesítményükkel kapcsolatban amit látott volt némi kivetni valója, de végül is legalább katonák lesznek ott. Mikor pedig személyesen is találkoztak akkor megtudta, hogy a múltkori tisztek azok és a foxiai. A tiszteket és a nőt tisztelettel üdvözölte, utóbbinak be is mutatkozott, a foxiai láttán pedig sóhajtott és megkérte a kis szőrcsomót, hogy ha lehet most ne robbantson fel semmit és ne is küldjön rájuk óriásszörnyeket vagy magasan fejlett androidokat és semmi ilyesmit. És ne neki kelljen megint megmentenie a foxiai szőrös kis hátsóját. Bár volt egy olyan érzése, hogy a küldetés vége úgy is az lesz. Talán titkon kicsit örült is a lehetőségnek, hogy ismét kihívás elé fog kerülni. Út közben hacsak a többiek másképp nem gondolják ő a kabinjában igyekszik az idejét eltölteni. A napi edzésen túl további hasznos infókat keres és követi az aktuális történéseket a holoneten. Így viszonylag hamar észreveszi, hogy elvágták őket a külvilágtól. A bolygó közelébe érkezve csatlakozik is a többiekhez és közli az észrevételét. Az is kiderül, hogy az Ovar-i bázissal is megszakadt a kommunikációjuk. Ez nem tetszik neki. A bolygó megközelítése is nehézségekbe ütközik a sok aszteroida miatt. Srir nem lenne kree ha nem sejtene ezek miatt valami sötét dolgot a háttérben amit meg is oszt a többiekkel.
-Megszűnt a kapcsolatunk a külvilággal és nehézségekbe ütköztünk a bolygó megközelítése során. Mintha volna valaki vagy valami, ami nem szívesen látna itt minket.
~Nem véletlen, hogy eddig elkerülték a bolygót.~
Megérkezve viszont sokkal barátságosabb hírek fogadják őket. Srir mint a csapat egyetlen orvosi ismeretekkel rendelkező tagja tartja kötelességének, hogy kifejtse a magától értetődőt.
-A gravitáció megfelelő és a levegő lélegezhető. Még számunkra is eléggé nitrogén dús húgom.
Utóbbi a nőnek szól. Ezt, a bolygót nem kéne terraformálni ha el akarnák foglalni. Ez az első dolog, ami Srir-ben felmerült miután megtudta. Már nem mintha szükségük volna egy ilyen bolygóra. Hacsak nem találnak valami értékes dolgot itt, ami miatt szükségük lehet rá. De, ezt Srir felettesei döntik már el. Ahogy látja a helyi élővilág is igencsak gazdag egy pusztulóban lévő bolygóhoz képest. Azt, viszont, hogy kimenjenek nem javasolná hisz ki tudja milyen ezeknek az állatoknak a viselkedése.
-Javasolnám a terep felderítését a hajó segítségével. Egy magaslatról jobb kilátásunk lehetne. Például az egyik olyan hegyről?

Felszerelés:

kapitányi egyenruha
kard
lézerpisztoly
kommunikátor
távcső(hő és éjjellátó zoomolással)
orvosi felszerelés
a hajón nitrogén palack

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 07 Május 2018, 15:44

A mostani akció izgalmasnak ígérkezik, nem mindennap fedezünk fel új bolygót, ráadásul ezzel garantált, hogy elkerüljük Annihilust és a Phalanxot is, szóval talán életveszélbe sem kerülünk két perccel azután, hogy elhagyjuk a Kree űrt. Ilyen körülmények közt vidáman jelentkezem a feladatra, Jellyt magam mellé csapva pedig neki is állunk összeállítani a csapatot. A foxiait nem lehet levakarni rólunk, szerint már csak azért is jön velünk mindenhová, hogy addig se kapják el a fejvadászok, akik a vérdíjára pályáznak. Ezen kívül itt van Srir Gur kree tiszt is, akivel legutóbb a Knowhere-en futottunk össze. Rendben volt a fickó, de ezúttal a birodalom nem elégedett meg egy kreevel, rögtön mellé dobtak egy másik tisztet is, bizonyos Lyr Tann van még a hajón, aki baromi ismerősnek tűnik, de meg nem tudnám mondani, honnan. Idefelé úton már vagy tíz bevetést és nyolc bolygót felsoroltam neki, hátha az egyiken együtt szolgáltunk, de egyikről sem ugrott be, hogy ott lett volna. Na mindegy, talán csak kezdek öregedni.
-Talán csak az elektromágneses részecskék mennyisége túl magas, az aszteroidák is imádják a helyet - válaszolok Srirnek, miközben próbálok leszállni a géppel. Végül sikerül kinézni egy helyet, ahol biztonságban le tudom tenni a madarat, és körül is nézhetünk odakint. Ha úgy ítélem meg, hogy biztonságos átszállni egy hegytetőre, akkor átteszem oda a landolási zónát, de ha nincsenek megfelelő körülmények, akkor felvilágosítom a kreet.
-A csipkézett hegyeken? Még itt is alig bírtam letenni a gépet, annyi itt a meteorkráter, ott meg egy zsebkendőnyi fennsík is alig van. Azt hiszem, be kell érnie ezzel, százados.
Nem szívesen szomorítom el a fickót, én is szívesen néznék körül fentről, de itt a levegőben maradni nem egy életbiztosítás, úgyhogy jobban járunk a gyaloglással.
Akárhogy is, ha készen állunk, ideje kiszállni, és felfedezni a helyet. A talaj- és szövetmintákat, szkenneléseket és feljegyzéseket a kreekre bízom, én az izgalmas fajta felfedezés miatt jöttem. Na melyik állat harapja is a legnagyobbat?
Elhagyom a hajót, és ha mindenki más is így tesz, bezárom magunk mögött a gépet, aztán körülnézek, mivel van dolgunk első körben. Mi teszi olyan különlegessé a helyet? A fizika törvényei szerint egy ilyen bolygón a gravitációnak nem kéne működnia, legalábbis nem úgy, mint egy normális gömbön, hiszen ez nem gömb, jóindulattal is csak félgömb. Így a légkörnek sem sok oka van maradnia, és teljes rejtély, hogy lehet élet. Szóval bőven van mit felfedezni!

Felszerlés: testpáncél, lézerpuska, kommunikátor, inhalátor, egy hátizsák egyszerű túrafelszereléssel (kötél, lámpa, élelem, ivóvíz, elsősegély készlet, jelzőpisztoly)

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Hétf. 07 Május 2018, 19:35

Carl jól emlékezett arra a pillanatra, mikor elsőnek olvasott a különös bolygóról, és hogy expedíciót indítanak oda. A véletlenek vicces kis összjátéka volt az, hogy Nestor maga jött el hozzá és ajánlotta fel, hogy induljanak el, mint a GV tagjai.
Az ember pedig ráállt a feladatra, és jó maga a nova felszerelésében pattant fel a szervezett kis hajójára, ami elindult a különös rendszer felé. A látkép apokaliptikus volt, ahogy a bolygó szétesett, de a légköréből még maradt annyi, igazából sok is, hogy komplex élővilágot tartson fent.
Mikor beléptek a rendszerbe a kommunikáció megszakadt. Srir rögtön azzal jött, hogy talán valami vagy valaki nem akarta őket itt látni. Egyébként Carl örült, hogy a kree-ek a tisztet küldték velük, meg egy, látszólag az embertelenek közé tartozó tisztet, aki Carlnak is szintén ismerős volt.
- Lehet, hogy van valami ősi technológia a bolygón, ami nem hagyja, hogy szétessen - mondta elgondolkodva. - Egy védőmező esetleg, és ez okozza az elektromágneses anomáliákat.
Lassan leszálltak, és körbepillant. A légkör valóban belélegezhető volt, és az élővilág is gazdag egy elviekben haldokló világhoz képest.
Morrow a fejébe rakja a sisakot, és a szkennerjeivel végigkutatja a környéket.
- Na, Nest. Merre kezdjük? - kérdezte az embertelent. Reflexből hozzácsapódott, de még odaszólt a foxiainak. - Ha találunk valamit, ne nyúlj hozzá. Mert még felrobban, vagy szuperandroiddá változik... Tudod mit maradj a közelünkbe, hogy szemmel tartsunk.
Aztán körbepillant és elgondolkodik.
- Mit szólnátok ahhoz, hogy a hajóval nem is, de én felülről körülnéznék? - nézett a többiekre. - Na?

Felszerelés:


A standard Xandarian StarCorps uniformisát viseli, melyet a képességei támogatására terveztek anélkül hogy közben sérülne. Nagyon ellenálló beleértve az űrbéli cuccokat és légmentesen zár. A sisak plexiüveg-szerű sisakrostélyát le lehet húzni kibernetikus paranccsal, így a sisak is légmentesen zár; a sisak egy az egyenruhában elrejtett levegőtartályhoz csatlakozik. Emellett a ruha beépített életfenntartó rendszerrel is rendelkezik amely használót életben tartja a legextrémebb környezeti hatások közt is, és le tudja zárni a sisak szemét/száját ha kell. A sisaknak van beépített rádiója, telescopic sight szerintem távcső, éjszakai látás és infra funkciókkal, a sisak által megjelenített képére rávetíthető a HUD képe az érzékelt energiák nyomon követéséhez. Magyarul: Kivetíti a szem elé az adatok, ha kérik. Nova sisakja merev viselés közben, de ruhához hasonlóan hajtogatható egyébként, így civil viselet alatt is elrejthető-

További képességei a páncélnak:
• Energiakiüléseket érzékel beleértve a teleportálást
• Más rendszerekhez is képes hozzáférést biztosítani (Földi rendszereket könnyedén töri, minden mást nehézkesen, vagy nem, mert jóval fejlettebbek)
• Analizálja a támadókat, beleértve szervezetük adrenalin lökeketeit
• Érzékeli az aktív energia-alapú képességgel rendelkező superhumanokat
• Tud hackelni, szatelit TV adásokba bemegy és a hangját/képet közvetít TV készülékekbe (egyedileg is akár) (ezek is a Földiek persze, fejlettségtől függ a siker, minél fejlettebb valami, annál kisebb az esély a sikerre)
• Minimális pszi pajzs, védi az elméjét a gyeneg mentális támadások ellen

Egyebek:
• Uniformis: Azonosíthatatlan anyagú, nagy ellenálló sérülés hideg meleg ellen, blabla 6 órára elég levegő van benne
• Közlekedés: repülés saját erőből (200 km/óra légkörben, fénysebesség negyede az űrben)
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Hétf. 07 Május 2018, 19:47

Yalvis nem lepődött meg, mikor a hajóra felszállva az Ovaron senki sem örült neki. Igazából nem várta el azt, hogy üdvrivalgásba törjenek ki, de a reakciók, főleg a kree-é. Elsőnek megeskette, hogy nem fog semmit se felrobbantani, és nem csinál egy újabb, pusztító androidot.
Ezt viccesnek tartotta, mivel ezt már ezerszer elmondta, hogy az egész Zoé ügy véletlen volt. Honnan tudhatta, hogy a Falanx képes mesterséges intelligenciákat magába olvasztani. És még maga a kree volt vele a legőszintébb.
Persze nem ismerte be, de a kékbőrűek tisztje volt azon kevés lények egyike, akiket tisztelt a galaxisban. Stratos és Morrow pedig, hát nem szóltak hozzá. Mikor megközelítették a bolygót, rögtön látszott annak megmaradt légköre és beindult a teóriázgatás, hogy vajon mi lehet ott.
- Szerintem mesterséges - adott igazat Srirnek és Carlnak. - Gravitációs buborék, ami egyben tartja a bolygót.
Mikor leszálltak, és szemügyre vették a bolygó csodás flóráját és faunáját a foxiai elővette a kommunikátorát, és ellenőrizni kezdte a hullámhosszokat.
- Ne kóboroljatok el sehova, mert nem akarom nyárson végezni, mint vészhelyzeti tartalék - itt a kree-re sandít. - Bocs, ha érzékeny pontra tapintottam.
- Miközben ti agyaltok, közben keresgélek valamit. - Csöndben kutakodott, próbált minden egyes olyan jelszintet ellenőrizni, amit talán vagy a Falanx, vagy Anhillus bogarai érzékelnek. - Szerintem azért nem teszik be a lábukat ebbe a naprendszerbe, mert rettegnek valamitől. És amitől rettegnek, az meg is tudja őket ölni.
Elvigyorodik.
- Csak meg kell találni a gravitációs buborék forrását, lemásolni a szerkezetet és beküldeni a dögök közé, és aktiválni! És megnyertétek a háborút, megmentettük a galaxist, és ami a legfontosabb lekerült rólam a vérdíj.
[color=#cc9900]Aztán Morrow felé intett. - Ha megszavazza a vezérkarunk, akkor keressél civilizációra utaló nyomokat./color]

Felszerelés:
Lézerpisztoly, Kommunikátor


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 30 Május 2018, 16:48-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 08 Május 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. május 12. (szombat)

” A felfedezés igazi varázsa nem abból áll, hogy új helyeket ismerjünk meg, hanem hogy más szemmel nézzünk.”
- Marcel Proust


X bolygó 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow


Idő: 2018. május 4. (Földi idő), 12:05
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó 0O0Nf7k

Hamar rá kellett jönni arra, hogy idelent nem fog menni a hajóval való felderítés, mert a szkenneresek sem igazán akartak működni. Túlságosan is nagy volt az interferencia, éppen ezért a hajót is vakon kellett irányítani. Itt a légkörben már nem voltak értelemszerűen aszteroidák, de elektromos viharok igen, amik miatt úgyszintén nehéz volt az irányítás. Ez igaz volt Jelly repülésére is, ezeket kerülgetnie kellett és a szenzorjai nem igen működtek, a szabad szemére kellett hagyatkoznia. Lyr is kiszállt Srir-rel, Nestorral és a többiekkel a hajóból.
- Én azt javasolnám, hogy építsünk egy bázist kezdésnek a hajó köré, mégsem hiszem, hogy folyamatosan a hajóra akarnánk járni aludni és mintákat vinni. Itt lent nagyobb a hely – javasolta. – Utána pedig felfedezhetnénk a környéket.
Ami innen is látszott a landolás helyéről, hogy olyan száz méterre volt egy nagyobb tó, aminek a partján állatok ittak, vagy éppen a frissen megérkezett társaságot figyelték. A földön és a fákon gyönyörű mindenféle színben pompázó virágok voltak, amiknek friss kellemes édeskés illata volt. Az egész paradicsomszerű állapotokkal. Az égen csak néhány felhő volt, a planéta csillagának fénye kellemesen meleg, a szél is lágy és meleg. Az idő váltakozását sajnos nem lehetett tudni egyelőre, mert nem volt viszonyítási alap, de úgy tűnt, hogy a nap igencsak magasan jár éppen, azaz ha nem forog túl gyorsan a bolygó, de még erről sem voltak adatok. Közben Yalvis nekilátott annak, hogy adatokat mérjen, amit először tapasztalt ő is az a hatalmas háttérzajt, amit ki kellett valahogy szűrni, hogy megkezdhessék a méréseket.
Igazából így tényleg teljesen a megérkezett társaságon múlt, hogy mihez is kezdenek ebben az újvilágban.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 08 Május 2018, 10:56

Sajnos magaslati pontra nem sikerült leszállniuk. Srir is belátta, hogy még egy kree pilótának is nehézséget okozhatott volna a leszállás. A hajóból kiérve megállapította, hogy egyébként nem rossz helyre érkeztek meg. Van víz, növényzet és állatok járnak ide. Katonai szempontból már megkérdőjelezhető a választás. Tény, hogy belátják a környezetüket, de ők is hamar kiszúrhatóak én nincs fedezékük. Srir csak remélni merte, hogy ez majd nem üt vissza. A nő megjegyzésére ő a többiekre nézett, hogy mit gondolnak. Neki nem okozott volna gondot a hajóra járkálni aludni vagy mintákat vinni. Neki nem voltak ilyen igényei. Ha a többiek viszont egyet értettek akkor segített a tábor felállításában. A nova megjegyzésére, hogy ő a levegőből felderítheti-e a környéket Srir vállat vont.
-Amennyiben a felettesed engedélyt ad rá felőlem nyugodtan.
A foxiai-nak már nem annyira tetszett ez a szétválás ötlete. Úgy látszik Srir mély nyomot hagyott benne a múltkori elhagyatott bolygón a viccével ami talán félig komolyan is volt mondva.
-Ha ettől félsz akkor talán előnyösebb lenne inkább bevizsgáltatnod a közelünkben lévő gyümölcsöket, hogy ha kell akkor más alternatívát is ajánlhass magad helyett. Ezen kívül az is javítaná az esélyeidet ha igyekeznél hasznosnak mutatkozni amíg még vannak tartalékaink, hogy aztán nehezebben hozhassuk meg a döntést ha úgy alakul. Bár tény, hogy te vagy a legéletképtelenebb és haszontalanabb köztünk szóval én majd rád szavazok ha úgy alakul, hogy valakit fel kell áldoznunk a túlélés érdekében.
Ahogy mondja egy arcizma sem rezdül és egy pillanatra sem vesztik el a zöld szemek a kis szőrcsomót. Rideg érzelemmentesség árad a katona felől majd halványan elmosolyodik. Ki tudja, hogy csak vicc volt-e? A kree humor igencsak komplikált. Közben pedig ő is dolgozik. Ő a tó vizét igyekszik bevizsgáltatni, hogy iható-e. A hajón vannak felszereléseik erre a célra. Igencsak szerencsés lenne ha iható vizet és fogyasztható ételt találnának itt.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 08 Május 2018, 15:46

A hajóból kiszállva körülnézek, és mélyet szippantok a levegőből.
-Kicsit optimista vagy - jegyzem meg Yalvis elméletére, aztán Jellyhez fordulok.
-Ha kedved tartja, felőlem repülhetsz is, nem tudom, rád milyen hatással vannak az elektromos viharok, ha nem zavarnak, akkor hajrá! Kezdetnek egy legalább kétszáz méteres körre kéne kibővíteni a látóterünket. Menj körbe, nézz szét alaposan, legyünk tisztában azzal, mi vesz minket körül, és milyen veszélyek leselkedhetnek ránk. Én addig gyűjtök néhány mintát a különböző növények terméséből, hátha valami ehető, vagy van egyéb felhaszánlási lehetősége.
Ezzel létrehozok egy másolatot, ami ezzel kezd foglalkozni. A növények elég élénk színűek és sokfélék, egyelőre csak óvatosan vizsgálom őket. Nem lehet tudni, nincs-e köztük mérgező, ami akár érintésre is irritációt okoz, vagy rosszabbat. Ha a vizsgálatok eredményei bíztatóak, akkor majd továbbléphetünk a kóstolgatásra is hamarosan.
-Valamint az állatokat is jó lenne megnézni, egyelőre egyik sem tűnik agresszívnek, ami arra utal, hogy nem territoriálisak itt a tó környékén, nem tekintenek minket ellenségnek, és nem valami okosak. Meglátjuk, mennyire szeretnek barátkozni.
Egy újabb másolat készül el, aki az állatok szkennelésével és megfigyelésével foglalatoskodik, szintén óvatosan és messziről kezdve a folyamatot. Először a kisebb élőlényeket vizsgálom, és próbálok hasonlóságokat felfedezni az általam ismert fajokkal, törzsekkel, hogy legyen miből kiindulni.
-Na meg persze valakinek a tábor felállításán is kell dolgoznia. Lyrnek igaza lehet, a hajó hamarosan túl szűkös lesz. Arra kérnék mindenkit, hogy bármivel kapcsolatban talál érdekes információt, egy közös tárhelyre mentse le az adatokat és a feljegyzéseit. Nem olvastam a jelentéseket a korábbi akciókról, szóval nem tudom, mi ez az android őrület Yalvis-szal, de egyelőre nem úgy tűnik, mintha lenne civilizáció a bolygón. Ha mégis találsz erre utaló jelet, Yalvis, akkor szólj azonnal... És, tudod, ne csinálj gonosz szuperrobotokat, a többiek úgy tűnik nem bírják őket - vigyorgok rá, aztán hozzálátok a tábor felállításához.
A táskámat addig lerakom a hajó oldalába, és a fegyveremet is letámasztom. Nem valami nagy építményről van szó, de elég stabilan akarom rögzíteni a cuccot, egyelőre nem ismerjük az időjárási viszonyokat, és nem lenne jó, ha a szél, az eső, vagy valami komolyabb hatás tönkretenné a felszerelésünket.
-Na, hogy tetszik? - Kérdem Lyrt a pakolászás közben. - Egy teljesen érintetlen, lakható bolygó, amit még terraformálni sem kell. Kedvet kaptál már a kolonizáláshoz?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 12 Május 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. május 16. (szerda)

” Minden nagy felfedezés kommunikációs forradalom. A kerék felfedezése is az volt: könnyebben gurult tőle a szekér. Kopernikusz, Galilei és Newton nélkül nem lett volna óceánhajózás vagy tájékozódás a világegyetemben. Einstein nélkül nem juthattunk volna el a Holdra.”
- Ungvári Tamás


X bolygó 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó 0O0Nf7k

Nestor több felé válik és mindenki nekilát a munkának, félreérthető szavaira a nő belemegy a játékba.
- Egy kree-nek mindig eszébe jut – kacsintott a férfira.
Carl egyelőre nem indult a levegőbe valamiért, ellenben a csapat nekilátott annak, hogy felállítsák a tábort. Nagyjából sikerült több nagy sátrat felállítani, alvórészeket is, meg ahova a mintákat lehet gyűjteni, illetve egy rögtönzött energiafalat is, amivel a teljes tábort és a hajót is körbevették, így biztonságban lehettek, amikor sötétedni kezdett. Nestor két másolata is több mintával és felvétellel – ha vitt kamerát – tudtak visszatérni. Egyelőre ragadozószerű lényt nem látott, csak növényevőket. a vacsorának is nekiláttak, valószínűleg beszélgetve, majd mindenki aludni tért…

Az éjszaka igencsak nyugodt és pihentető volt, másnap (?) reggel pedig mindenki felébredt. Amikor kimentek a sátraktól, hogy reggelizzenek vehették észre, hogy valami nem stimmelt. Jócskán több mintha volt itt, mint előző este, minden szépen osztályozva, bepakolva. Tapasztalhatták, hogy az élelmiszerükből több napnyi elfogyott, illetve helyi növények, állati húsok is gyűjtve vannak ide. Ami még furcsábbá tehette, hogy száradó ruhák is ki voltak téve a táborban, a férfiaknak nem kezdett arcszőrzete nőni, ellenben egy-két kisebb vágás volt a nyakukon, arcukon, ami a borotválkozás nyoma volt. Yalvisnak pedig elkezdett a szőre visszanőni, ami lehetetlen volt, hiszen az egész teste úgy megégett, hogy egész hátralevő életében kopasznak kellett volna maradnia…


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 15 Május 2018, 13:37

A munka gördülékenyen megy, és a hangulat is egész jónak ígérezik, Srir Gurral ellentétben ugyanis Lyr Tann rendelkezett humorérzékkel. Az esti vacsoránál a kemény munka utáni jól eső fáradtság járja át a testemet. Nem fogom elkiabálni, hogy végre egy megbízás, ami nem jár életveszéllyel, de legalább egy olyat fogtam ki, aminek az első napja kellemesen telt el. Megpróbálok jobban megismerkedni Lyrrel a vacsora alatt, aztán elteszem magam másnapra.
Mikor felébredek, és körbejárom a sátrakat, hamar leesik a tantusz, hogy valami nem stimmel. Miután többen is felébrednek, és látom rajtuk a zavarodottságot, összehívok egy gyűlést.
-Van bárkinek emléke az elmúlt néhány napról? Minden jel arra mutat, hogy hosszabb ideje vagyunk itt, de én az első este óta semmire nem emlékszem, pedig láthatóan nem lustálkodtunk. Yalvis, neked meg mióta serken újra a bundád? - Teszem még hozzá a létfontosságú kérdést, aztán eszembe jut valami.
-Talán vannak feljegyzéseink arról az időről is, amire nem emlékszem.
Gyorsan megnézem, hogy vannak-e felvételek, feljegyzések, bármilyen naplóbejegyzés az elmúlt napokról. Csekkolom a dátumot is, hogy tudjam, mennyi idő esett ki. Felmerül bennem, hogy esetleg el is hagyhattuk a bolygót, végülis a hajó fedélzeti komputerét is megnézhetjük majd.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Kedd 15 Május 2018, 17:41

Yalvis elgondolkodva nézz a kree-re, mikor az ecseteli a sorsát. Rezzenéstelen tekintettel állja Srir tekintetét.
- Csak egy kérdésem lenne. Ebben az esetben a gyümölcsöt előttem vagy utánam fogyasztanátok el, miután nyársra húztatok? - mondja, miután a katona elvigyorodik, és ő is viszonozza a mosolyt. - Na, akkor azt teszem, amit mondasz, éssss...
Előkapja a kommunikátorát és lenyom rajta néhány gombot, megpróbálva kitisztítani a háttérzajt.
- Hasznossá teszem magam. Elvégre ki tudja mit találunk - válaszolja sejtelmesen.
A nap további része, miközben felállították a tábort gördülékenyen telt. A foxiai is kivette a részét a melóból, ha más nem, azon akadékoskodott, hogy még nem aludt együtt itt senkivel se, és fél, hogy Nestor esetleg rémálmában hasonmásokat idéz.
Fáradtan és jó hangulatban heverednek le az ágyba.
Mikor Yalvis álmosan kikodorgott a sátrából, döbbenten nézett körül.
Száradó ruhák... Összegyüjtött hús, és növények...
És...
Nestor megkérdezte tőle a bundáját... A foxiai a szeme elé emeli az alkarját, és döbbenten mered a frissen kiserkent szőrszálakra. Aztán végigsimít rajta, majd a mellkasán, a fején... Közben döbbenten tátog.
- A... sz... sz... sző... - dadogja, és a földre veti magát. - Kinőtt! Kinőtt! Csoda történt! Hogy? Hogyan! Ez egy gyógyító bolygó!
Hirtelen felpattan és körberohanja a tábort.
- Meggyógyultam! Meggyógyultam!
Odarohan Nestorhoz és átöleli a lábát.
- Köszönöm! Köszi! Kösz, hogy megosztottad velem ezt! El se hiszem! Kinőtt a bundám! Nem vagyok odaégve!


Felszerelés:
Lézerpisztoly, Kommunikátor


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Május 2018, 09:55-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Kedd 15 Május 2018, 17:50

Carl nem tudott felszállni, mivel műszereivel érzékelte a légkörben dúló mágneses viharokat. Viszont a velük jött, számára különösen ismerős tiszt javaslatát elfogadta, és segített felépíteni a bázist. A munka fárasztó volt, de jó hangulatban telt.
A nap végére vacsoráztak, nevettek és beszélgettek egymással sok régi mókás sztorit felemlegetve. Carl egy kicsit bánta, hogy nem beszélték át a másnapi dolgokat. Mikor leheveredtek aludni, és másnap felkeltek, a férfi félkómásan mászott elő a sátrából és reflexből végigsimított az arcán.
- Mi.. Ez borosta? - kérdezte döbbenten és körbepillantott. Meglátta az egymásra halmozott húst és gyümölcsöket. A száradó ruhákat, és a rajta lévő már begyógyult vágásokat.
- Mi... mi... - reflexből a szeme elé kapja a kezét és örömmel látja, hogy nem úszik vérbe és körülöttük sincsenek hullák. Vagyis mindenki él.
Yalvis túlzottan is, mert önmagát simogatva rohan körbe a táboron, és örül az újonnan kinőtt bundájának....
- Engem nem muszáj, megölelni! - lépett hátrébb. - Csak nyugodj meg, és örülj az új bundádnak. Oké?
Majd Nestor után után siet.
- Fura. Elvileg olyan égési sérülései vannak a kis barátunknak, hogy nem nőhet ki semmi se rajta - suttogja. - Nem tudom mi történt, de nekem itt valami bűzlik. Hozzom a nova felszerelésemet, kell lennie benne valami feljegyzésnek. Ha egyáltalán vezettem. Addig nézd meg a hajónaplót, itt valami rohadul bűzlik.
Visszamászik a sátrába, és előkapja a cuccot, és rácsatlakozik az adatbázisra. Az utóbbi időre vonatkozó dolgokat keress. Bármit, hogy mit csinált a páncélzattal.

Felszerelés:
A standard Xandarian StarCorps uniformisát viseli, melyet a képességei támogatására terveztek anélkül hogy közben sérülne. Nagyon ellenálló beleértve az űrbéli cuccokat és légmentesen zár. A sisak plexiüveg-szerű sisakrostélyát le lehet húzni kibernetikus paranccsal, így a sisak is légmentesen zár; a sisak egy az egyenruhában elrejtett levegőtartályhoz csatlakozik. Emellett a ruha beépített életfenntartó rendszerrel is rendelkezik amely használót életben tartja a legextrémebb környezeti hatások közt is, és le tudja zárni a sisak szemét/száját ha kell. A sisaknak van beépített rádiója, telescopic sight szerintem távcső, éjszakai látás és infra funkciókkal, a sisak által megjelenített képére rávetíthető a HUD képe az érzékelt energiák nyomon követéséhez. Magyarul: Kivetíti a szem elé az adatok, ha kérik. Nova sisakja merev viselés közben, de ruhához hasonlóan hajtogatható egyébként, így civil viselet alatt is elrejthető-

További képességei a páncélnak:
• Energiakiüléseket érzékel beleértve a teleportálást
• Más rendszerekhez is képes hozzáférést biztosítani (Földi rendszereket könnyedén töri, minden mást nehézkesen, vagy nem, mert jóval fejlettebbek)
• Analizálja a támadókat, beleértve szervezetük adrenalin lökeketeit
• Érzékeli az aktív energia-alapú képességgel rendelkező superhumanokat
• Tud hackelni, szatelit TV adásokba bemegy és a hangját/képet közvetít TV készülékekbe (egyedileg is akár) (ezek is a Földiek persze, fejlettségtől függ a siker, minél fejlettebb valami, annál kisebb az esély a sikerre)
• Minimális pszi pajzs, védi az elméjét a gyeneg mentális támadások ellen

Egyebek:
• Uniformis: Azonosíthatatlan anyagú, nagy ellenálló sérülés hideg meleg ellen, blabla 6 órára elég levegő van benne
• Közlekedés: repülés saját erőből (200 km/óra légkörben, fénysebesség negyede az űrben)
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 15 Május 2018, 20:46

A foxiai kérdésére Srir a szokásos komoly tekintetével válaszol.
-Attól függ. A száraz lesz a húsod akkor lehet, hogy köretnek.
Akármit is mondanak a többiek neki igenis van humora csak olyan morbid, hogy az érzékenyebb gyomrúak nem nagyon bírják. A foxiai pedig tesz is érte, hogy arra a következtetésre jussanak, hogy élve több hasznát vették mint holtan. Persze Srir is kiveszi a részét a munkából és ő is segít a tábor felállításában és a mintagyűjtésben. Az esti étkezésnél szokásához keveset beszél kivéve ha katonai eredményei kerülnek szóba vagy harci tapasztalatai. Abban az esetben az igazságnak megfelelően adja elő a történteket. Vagyis, hogy ő szembeszállt az ellenséggel és legyőzte. Vagy szembeszállt az ellenséggel legyőzte majd megmentette az életképtelen foxiait, aki nélküle már legalább kétszer háromszor meghalt volna. Remek történetek ezek még ha nem is a legjobb történet mondó. Másnap viszont érdekes megállapításokat tesz. A Nestor nevű tiszt logikusan gondolkozik és sok dologban hasonlóképp mint Srir, ami megkönnyíti a kapitány dolgát mert így foglalkozhat a saját feladatával.
-Foxiai! Hagyd a korai örömöt!. Amennyiben igazad van és tényleg a bolygónak van ilyen pozitív hatása rád akkor nem lehet gond viszont meg akarlak vizsgálni. Az-az istennő mikor felgyújtott téged olyan sérüléseket szenvedtél, ami természetes körülmények közt nem gyógyulhat meg. Egyelőre fenn áll a veszélye annak is, hogy negatív hatásai is vannak ennek. Javasolnám az egész csapat alapos átvizsgálását.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 16 Május 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. május 20. (vasárnap)

” Mivel egy boldog gyerek számára a tanulás egyet jelent a szórakozással, a kislányod egy- és ötéves kora között sokkal többet fog tanulni magától, mint később az iskolában. Az is nagyon szomorú dolog, ha a szülők túlságosan elfoglaltak, és nincs idejük a kis totyogóval játszani, mindenfélét csinálni, ám az már egyenesen tragikus, hogy mire ezek a gyerekek iskolába kerülnek, kivész belőlük a felfedezés szeretete.”
- Steve Biddulph


X bolygó 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó 0O0Nf7k

A vacsora közben Nestor megtudhatott Lyr-ről pár dolgot, többek között, hogy egy gazdag nemesi – kereskedő család – tagja, aki manapság a hírszerzésnél dolgozik speciális ügynökként. Így került ide erre a feladatra, hogy megkeresték, hogy jöjjön el. Általános dolgokat lehetett megtudni még róla, minthogy több testvére van, az egyik egy vádló, egy másik nova, a másik kettő pedig sima katona.
„Másnap” reggel, amikor ismét felfogta a csapat, hogy vannak és történt valami, akkor Nestor összehívott egy azonnali megbeszélést. Yalvis hálálkodni kezdett, amint észrevette, hogy nő a bundája, a többiek pedig nekiláttak annak, hogy ellenőrizzék a feljegyzéseket, hajónaplót. Sok rendes videofelvétel is volta az előző napról, főleg állatokról, növényekről, arról, hogy melyik mintát hol találtak, az eszközök mit mutattak. Támadás egyelőre nem érte a csapatot és a felvételeken eléggé jó hangulat uralkodott. Annyi bizonyos, hogy a bolygót nem hagyták el, de a biztonság kedvéért a hajó adatbázisába is mentve voltak a kinti felvételek. Ebből kiderült, hogy hat napja vannak már itt a bolygón, Yalvis bundája a harmadik napon kezdett nőni, a második napon pedig mindenkinél kisebb fejfájás jelentkezett az egyik behozott virág pollenje miatt, amire mindenki allergiás tünetekkel reagált, így vissza is vitték oda, ahol találták a tünetek pedig megszűntek. Találtak ehető növényeket, gyümölcsöt és zöldséget is, illetve az egyik állatot is levadászták és ettek a húsából. Ettől Lyr lett rosszul, de a többiekre semmilyen hatása nem volt.
Szerencsére voltak felvételek, térképek, hogy mekkora területet térképeztek fel, egy nagyjából tíz kilométeres sugarú gömbben már bejárták a környéket és a tábortól délkeletre épületszerűségeket találtak előző este, mielőtt visszatértek a táborba. Az utolsó felvételeken az van, hogy eltervezik, hogy megnézik, hogy mik is ezek a romok, mert Jelly nova páncélja furcsa energiajeleket fogott onnan. A páncél egyébként diagnosztikát futtatott le Carl agyán, szervezetén, de tökéletesen egészséges volt a férfi és semmilyen trauma, vagy károsodás nem érte, ami magyarázta volna, hogy miért esett ki az elmúlt pár nap neki. A felvételek sem adtak erre magyarázatot. Ha vért vettek és megvizsgálták, vagy épp önmagukat minden teljesen normális a szkennerek szerint is.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 16 Május 2018, 14:08

Yalvis boldogságrohama érthető, még ha kicsit túlzó is, úgyhogy legalább két másodpercig engedem, hogy ölelgessen, mielőtt elhessegetem.
-Jól van, nyughass már! Mind veled örülünk, most már csak azt kéne tudni, hogy mitől nőtt ki. Ha megvan a hajhullás ellenszere, akkor nem csak téged tehetünk boldoggá, de mindannyian dúsgazdagok lehetünk - teszem hozzá viccelődve, aztán beleásom magam a feljegyzésekbe, videókba és hajónaplóba.
-Nagyon úgy tűnik, hogy csaknem egy hete vagyunk a bolygón. Az elmúlt napokban normálisan viselkedtünk, nem volt nyoma annak, hogy elveszítettük volna az emlékeinket, egészen a tegnap estéig. Akkor találtunk épületeket délkeleti irányban a tábortól, de mielőtt végrehajthattuk volna a tervünket, hogy felfedezzük a helyet, jött az amnézia. Nehezen hiszem el, hogy a bolygó okozta az emlékezetkiesésünket szinkronizáltan, persze nem kizárt, de nincs meg a kiváltó ok. Szóval maradok a paranoiás változatnál: valaki van a romok között, és nem akarta, hogy meglátogassuk. Ha nem készítettünk volna feljegyzést, akkor sikerrel is járt volna, de így tudjuk, hogy oda készültünk.
Végigveszem a lehetőségeinket, amiből végülis van egy pár, és némileg megnyutat a tény, hogy még életben vagyunk.
-A jó hír, hogy "csak" az emlékeinket törölték, nem pedig megöltek minket az éjszaka, szóval gondolhatjuk, hogy nem annyira ellenséges az illető. Azt mondom, most rögtön szerelkezzünk fel, és induljunk a romokhoz felfedezni a helyet. Az az érzésem, ott találhatunk néhány választ. Út közben pedig tartsuk magunkat távol ettől a virágtól, úgy tűnik, eddig ez az egyetlen ismert veszélyforrás a helyi állat- és növényvilágban - teszem még hozzá, és megmutatom a többieknek is az allergiát okozó növény képét.
Ezután ha nincs senkinek ellenvetése, én felveszema páncélt, a puskát, a kommunikátort, és a hátizsákomat is felcsapom, elvégre nincs túl közel a rom, és nem tudjuk, mennyi idő lesz felderíteni a helyet. Ami még fontos: készítek gyorsan egy feljegyzést az emlékezetvesztésről, hogy ha megismétlődik, legyen róla majd tudomásunk.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Pént. 18 Május 2018, 10:09

Mikor Nestor elmondja, hogy ha megvan a hajhullás ellenszere, és mindannyian gazdagok lehetnek, a foxiai mosolyogva pillant fel az embertelenre, és ellép tőle.
- Ja, igen. Dúsgazdagok, már csak találjuk meg.
Aztán újra meghemperedik a fűben, majd mikor felpattan, még meg is rázza magát, hogy érezze a bundáján átsüvítő szelet.
- Ó, én behalok! Kinőtt. - Beleöklözz a levegőbe, aztán körbepillant. - Várj, hogy értitek azt, hogy egy hétig voltunk ezen a bolygón?
De ekkora az embertelen már elindult, hogy átvizsgálja a hajónaplót és Carl is elkezdte keresgélni a Nova páncélját.
Srir felajánlja, hogy megvizsgálja, Yalvis pedig megengedi.
- Persze, miután megnéztük a hajónaplót, mert kíváncsi vagyok - elindul a hajó belseje felé. - A hajó belsejében is meglengetheted előttem a szkennereidet doktor úr.
Szól vissza a kree-nek.
- Nem fogok elteleportálni.
Mikor követi Nestort a hajóba, ő is átnézi a hajónaplót. Úgy festett, hogy az elmúlt egy hétben azt csinálták, amiért itt voltak. Kutakodni kezdtek, és a foxiai bundája a harmadik napon kezdett el nőni.
Miután behoztak egy virágot, aminek a pollenjétől fejfájást okozott mindenkinek egy allergiás reakció részeként.
- Lehet, hogy a növény miatt kezdett el nőni, az én... - végigsimít az alkarján és elvigyorodik -, az én bundám? Tehát, hogy mi ránk foxiaiakra más hatással van, mint rátok? Elvégre ez egy... Jó, nem pofázok többet a bundámról.
Nestor tervére csak ennyit mondd.
- Akkor az eredeti terv. Nézzük meg azokat a romokat, de mi a garancia, hogy nem jön ide és törli ki újra az emlékeinket?
Kérdezi, miközben magához veszi a lézerpisztolyát és a kommunikátorát.


Felszerelés:
Lézerpisztoly, Kommunikátor


_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Szomb. 19 Május 2018, 20:23

Miközben Nestor átnézi az expedíciós naplót, közben Carl is átnézi a páncélja által rögzített adatokat. Kiderült, hogy a bele épített műszerek valóban érzékeltek különös energiajeleket a romok mellől.
A nova közben elkezd lefuttatni egy tesztet, hogy mi mást érzékelt még az energianyomon ott a romoknál. Például, hogy milyen ismert energiafajtához hasonlíthat.
- Ja, lehet, hogy a miatt a növény miatt kezdett el kinöni a bundád. Nem úgy volt, hogy valami mágikus dolog miatt égett le? Nincs ezekkel sok tapasztalatom, de úgy hallottam még a régi x-menes időkből, hogy ezek nem gyógyulnak be olyan gyorsan.
Méri végig Yalvist, aztán kisétál a hajóból.
- Várjunk még egy kicsit - mondta, és mielőtt elindulnának, még a műszereivel próbálja bemérni a romok helyét. Miután bármilyen eredményt ér el, még egy hangfelvételt is készít, amit a páncél abban az esetben játszik le, hogy ha esetleg emlékezetkiesése lenne.
- Kedves új Carl - szól bele. - Ha ezt hallod, akkor kiesett az emlékezetedből egy időszak. A romokhoz tartottál a társaiddal, és oda kell minden áron eljutni.
Ránézz Srir-re.
- Nem kellene átnézni azokat a begyógyult sebhelyeket? - kérdezte, és a többiek felé int. - Hogy mi okozhatta, és nem e lehet köze az emlékezet kieséshez?

Felszerelés:
A standard Xandarian StarCorps uniformisát viseli, melyet a képességei támogatására terveztek anélkül hogy közben sérülne. Nagyon ellenálló beleértve az űrbéli cuccokat és légmentesen zár. A sisak plexiüveg-szerű sisakrostélyát le lehet húzni kibernetikus paranccsal, így a sisak is légmentesen zár; a sisak egy az egyenruhában elrejtett levegőtartályhoz csatlakozik. Emellett a ruha beépített életfenntartó rendszerrel is rendelkezik amely használót életben tartja a legextrémebb környezeti hatások közt is, és le tudja zárni a sisak szemét/száját ha kell. A sisaknak van beépített rádiója, telescopic sight szerintem távcső, éjszakai látás és infra funkciókkal, a sisak által megjelenített képére rávetíthető a HUD képe az érzékelt energiák nyomon követéséhez. Magyarul: Kivetíti a szem elé az adatok, ha kérik. Nova sisakja merev viselés közben, de ruhához hasonlóan hajtogatható egyébként, így civil viselet alatt is elrejthető-

További képességei a páncélnak:
• Energiakiüléseket érzékel beleértve a teleportálást
• Más rendszerekhez is képes hozzáférést biztosítani (Földi rendszereket könnyedén töri, minden mást nehézkesen, vagy nem, mert jóval fejlettebbek)
• Analizálja a támadókat, beleértve szervezetük adrenalin lökeketeit
• Érzékeli az aktív energia-alapú képességgel rendelkező superhumanokat
• Tud hackelni, szatelit TV adásokba bemegy és a hangját/képet közvetít TV készülékekbe (egyedileg is akár) (ezek is a Földiek persze, fejlettségtől függ a siker, minél fejlettebb valami, annál kisebb az esély a sikerre)
• Minimális pszi pajzs, védi az elméjét a gyeneg mentális támadások ellen

Egyebek:
• Uniformis: Azonosíthatatlan anyagú, nagy ellenálló sérülés hideg meleg ellen, blabla 6 órára elég levegő van benne
• Közlekedés: repülés saját erőből (200 km/óra légkörben, fénysebesség negyede az űrben)
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 20 Május 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. május 24. (csütörtök)

” Minél alapvetőbb egy felfedezés, annál távolabb esik a gyakorlati felhasználástól, annál kevésbé függ össze a mindennapi problémákkal. Mégis ezek a nagy alapvető felfedezések viszik előre az emberiséget.”
- Szent-Györgyi Albert


X bolygó 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó 0O0Nf7k

Nestor könnyedén tudott feljegyzést készíteni az emlékek vesztéséről, és mindenki magához venni mindent, amit csak akart. Ezek után indulhattak is a nem olyan messze levő városhoz…
A társaság következő emléke azok után, hogy elhagyták a tábort, hogy a romváros szélénél vannak. Ha ellenőrzik az időt, akkor nagyjából két óra telt el azon idő alatt, amíg ide értek. Ha valaki vette az eseményeket és dokumentálta, akkor a felvétel teljesen hibátlan, nem nyúltak bele, a szerint pedig néhány pillanattal korábban még megvoltak az emlékeik és utána a szakadás és már nem emlékeztek semmire.
- Ez kezd egyre furcsább és furcsább lenni – mondta a nő.
Ami az ősi romos várost illette leginkább egy piramishoz volt hasonlatos a legnagyobb része, azonban volt távolabb egy nagy és magas épület, ami nem hasonlított semmilyen építményhez, amit a társaság valaha is látott. Illetve még a piramis előtt balra volt még egy magasabb építmény, de ez hasonlított ahhoz a stílushoz, amilyen a romváros többi része volt.
X bolygó 8rWTmwP
Ezen kívül nagyjából a piramis mögött is volt még egy magasabb épület, de kinézetben és stílusban az is egyezet. Az épületek noha eléggé romosak voltak, de az utak és minden egyéb eléggé tiszta volt, nem voltak olyan nagyon leamortizálva mint az épültek. Talán még olyannak is tűnhetett, mintha azok használatban lennének, bár minden teljes mértékben kihaltnak tűnt és a természetes zajokat – szél, vízcsobogás, madarak és távol állatok hangja – lehetett csak hallani, olyasmit nem, ami mesterséges – civilizációra utaló – eredetű lenne.

A kép nagyban.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 20 Május 2018, 18:54

A foxiai lazábbra vette a dolgot mint Srir. Általában így van, de a kapitány most komoly lehetőséget érzékelt abban ami itt van. Ő nem a kopaszság ellenszerét véli felfedezni hanem egy hihetetlenül erős és jelenleg nem ismert mellékhatásokkal bíró gyógyszert.
-A szkennelésen túl vérvételt is szükségesnek tartok. Nem zárnám ki a lehetőségét, hogy egyéb mellékhatások is felléphettek a szervezetedben. Ha a többieknek is, azt javasolom, hogy engedjék meg, hogy megvizsgáljam őket. Orvosi képzéssel a hátam mögött megállapíthatom, hogy, ami itt történt az nem normális sőt egyenesen hihetetlen.
A felvételeket nézve nem vesz észre ő sem semmi különöset, ami kiválthatta ezt. Arra, hogy a növény lett volna csak szótlanul ráncolja a homlokát. Nem biztos benne. A nova megjegyzésére a foxiai bundáját illetően Srir talán még a szokásosnál is komolyabban válaszol.
-Nem érti a helyzetet. A tűz során a foxiai egész teste megégett. Normális körülmények között nem szabadna, hogy ismét képes legyen bundát növeszteni és hogy mégis, hogy történhet ez arról nekem mint orvos fogalmam sincs. Ahogy jelenleg még arról sem, hogy mennyire változott meg a foxiai anatómiája vagy ha az nem is akkor egyéb mellékhatásai voltak-e annak, ami kinövesztette a szőrét.
Ha megengedik a vérvételt és a vizsgálatokat akkor sem javul sokat Srir hangulata. Úgy néz mintha mindenki halálos fertőzés áldozata lenne.
-Semmi. Nem találtam semmit. Önök az eddigi vizsgáltok alapján teljesen egészségesek. A sebhelyek látszólag vágások következtében jöttek létre. Az okaira naivan, azt is mondhatnám, hogy borotválkozás, de mindenesetre gyanúsnak találom.
Lehetne azt, mondani rá, hogy kicsit túlzottan gyanakvó, de ő úgy fogalmazna, hogy óvatos. Ellenben továbbra nem tartaná fel a csapatot és felőle indulhatnának. Teljes katonai felszerelést ölt, magához veszi a fegyverét és a távcsövét is. Ezenkívül természetesen valamennyi orvosi felszerelést is a sérültekre kéne számítani. A foxiai kérdésére magabiztosan elmosolyodik.
-Az, hogy most számítunk rá.
Egy kree kapitány emlékeit kétszer nem törölhetik ki. Egyszer se kéne, de ha mégis megteszik akkor van okuk félni a bosszújától. A helyre ahova megérkeztek Srir egyáltalán nem emlékszik pedig állítólag már jártak itt. Furcsának találja. Belenéz a távcsövébe és azon keresztül jobban is megvizsgálja az épületeket. Még hőlátásra is átkapcsol hátha úgy is felfedez valamit.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 23 Május 2018, 11:27

Srir válaszol helyettem Yalvisnak, én pedig csak bólintok. Ez a terv, ezúttal nem leszünk óvatlanok, sokkal figyelemsebben csináljuk a dolgokat. Ezután útnak is indulunk, és minden cókmókomat összeszedem, és vezetem a sort.
A következő pillanatban már a romoknál vagyunk, én pedig úgy érzem, mintha megint kiesett volna egy kis idő. Lyr is hasonlóan érzi magát a kommentje alapján.
-Talán csak utóhatása az emléktörlésnek... Remélem, nem ért minket tartós agykárosodás - jegyzem meg a nőnek.
A város látványa elég különleges,  az építészeti stílus viszonylag primitív jeleket mutat mind alapnyagában, mint struktúrájában. Főképp a korai civilizációk építenek gúlákat, amíg nem ismerik az összetettebb konstrukciókat. A többi építmény, utca is ezt a hangulatot erősíti, leszámítva egyet, ami mind anyagában, mind kinézetében modernnek tűnik.
-Jelly, vizsgáld meg a Nova cuccokkal, honnan jön az az energianyom pontosan. Le merném fogadni, hogy abból a toronyból, ami kilóg a sorból. Elsőnek én azt vizsgálnám meg. Mostantól kezdve figyeljünk bármilyen mozgásra vagy gyanús jelre. Valószínűleg nem vagyunk itt egyedül, úgy érzem, mintha valaki vagy valami figyelne. Fegyverek a kézben, és tartsuk szemmel a terepet!
Ha Jelly meg tudja állapítani, hogy melyik épületből jönnek különös energiajelek, akkor ahhoz az épülethez indulok. Ha ez nem sikerül neki, vagy mindenhonnan egységesen érzékelhető az energia, akkor a már említett, modern torony felé veszem az irányt.
Nem kerülte el a figyelmemet, hogy az épületek romossága nem terjed ki az utakra, és más területekre, de egyelőre nem tudom, ez mire enged következtetni. Csak abban vagyok biztos, hogy valami nem stimmel.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 24 Május 2018, 00:01Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. május 28. (hétfő)

” Egy modern felfedezés azért felfedezés, mert ellentétben áll az összes ismert tudással. Ha nem áll ellentétben, akkor csak egy kis adalék.”
- Szent-Györgyi Albert


X bolygó 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó 0O0Nf7k

Visszatérve az orvosi vizsgálatokra, Srir mégis talált valami furcsaságot a vérmintákban. Amikor az egyik mintában sejtosztódást látott akkor látott furcsaságot. Nem ugyanolyan sejt jött létre az adottból, hanem egy különleges, sokszínű, mit még korábban nem látott. Azonban határozottan nem rákosnak tűnt mindez. Hogy megtudja mi ez ahhoz komolyabb vizsgálatok kellenek majd.*

A városhoz való megérkezés után Srir amint végigpásztázta a helyet csak állatokat érzékelt, semmilyen civilizált élet nem volt itt.
- De ha ez emléktörlés, akkor miért nem tünteti el a felvételeket, bárki is csinálja mindezt? – kérdezte Lyr.
Nestor megkérte Jelly-t, hogy vizsgálja meg a furcsa épületet, ami kilógott a sorból, de egyelőre nem felelt a kérésre. Azonban Srir a távcsövén át érzékelhette, hogy igen, valóban vannak arra furcsa energiajelek, így ha ezt meg is osztotta a többiekkel, ha nem, Nestor mindenképpen abba az irányba indult volna el, hogy azt nézzék meg elsőre.
Szerencsére vezetett kőút egészen odáig, így a csapat minden gond és nehézség nélkül a futónövényekkel benőtt falak mellett tudott haladni. Néhány helyen kisebb hídon kellett átmenniük, mert víz futott el előttük. Nagyjából tíz perc alatt könnyed sétával oda lehetett érni, hogyha katonásan feszített tempóban haladnak, akkor fele annyi idő. A megérkezés után még egy hatalmas lépcsősort kellett megmászni, ami a gigászi méretű kapukig vitt fel. Itt ennek volt kisebb kivágott bejárati része, ami az olyan átlagmagasságúaknak, mint amilyen a társaság is.
Az ajtó mind a két oldalán egy-egy panel volt látható, egyelőre mind a kettő inaktívnak tűnt.

* Én csesztem el elnézést, elfelejtettem, hogy Srir-nek van orvosi ismerete Embarassed


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 24 Május 2018, 01:53

Ezek szerint Srir ha nem is lett nyugodtabb, de már talált valamit amit megvizsgálhat és ami alapján már elindulhatnak. Ezt, közölte is a többiekkel.
-Találtam elváltozásokat, de hogy mik azok arról csak komolyabb vizsgálatok után tudok megállapításokat tenni.
Ezt, pedig már a maga katonás ridegségével tudta mondani. Ha látja a problémát és a célokat akkor tudja a dolgát is. Ha nem talál semmit akkor már zavarba jön. A GV feltevésére nem mutatott reakciót. Mindenesetre van egy olyan érzése, hogy valami más lehet a dolgok hátterében. A nő kérdésére is csak némán ráncolta a homlokát. Mióta tiszt lett rá lett kényszerítve az agyának a használatára. Így belátta, hogy egy nagyon jó kérdés hangzott el. Tényleg volt valami gond a logikával. A terep szemlélése során nem sok mindent talált.
-Csak a helyi élővilág hőképét látom. Állatokat.
Ha a nova nem hallgat a parancsra akkor ő nézi meg és közli is amit lát.
-Jó tipp volt. Valóban furcsa jeleket látok ott.
Azért a többi épületet is megnézi hátha lát hasonlót. Ha elindulnak követi a társaságot természetesen ő is figyelve a környezetre fegyverrel a kezében. Leginkább a hidakon figyel mivel egy rajtaütésre vagy egy csapdára az a legjobb hely. Biztonságban eljutnak az ajtóig. Ő kérdőn néz a társaságra.
-Foxiai! Te vagy a technikai nagyokos. Mutasd meg mennyivel több hasznod van itt mint az étlapon!

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szomb. 26 Május 2018, 16:02

Yalvis felemeli a szemöldökét, mikor meglátja a romvárost. Legalábbis próbált vissza gondolni az útra... Semmi. Egész egyszerűen ott jelentek meg. A következő emlékük pedig ez volt, hogy figyelik a romokat.
- Ja, reméljük, hogy csak még amnézia bácsi utoljára beköszönt - morogta Bíbor Kísértet, és megvakarta a szőrét. - Szóval, van itt egy olyan valami, ami képes volt kinöveszteni a bundámat, amit nem lehetne és kitörölte egy hétnyi emlékünket... Mégis miért?
Rövid idő alatt leértek a piramishoz, aminek hatalmas kapujának két oldalán egy-egy panel. A kree pedig megkéri őt, hogy vesse be a technikai ismereteit.
- Nincs valami jó ízünk - mondta Yalvis, és elővette a kommunikátorát. Szemével valamiféle csatlakozott keresett, amivel a készülékét a berendezéshez csatolhatja. - Na, akkor lássuk. Csak mondom, hogy lehet nem fogom tudni feltörni, mert lehet, hogy azok a lények akik ezt építették, színekkel vagy szagokkal kommunikálnak. Akkor essünk neki.
Megnézi a panelen lévő gombokat, a mintázatukat és hogy melyik tűnhet az ő logikájuk szerint a bekapcsoló gombnak.
Megdörzsöli az állát, egyáltalán hogy ha talál gombokat, kapcsolókat vagy képernyőket.
- Amúgy ne nyúljatok semmihez. Ezt a valamit olyasvalakik építették, akik egy hetet csak úgy kitöröltek az agyunkból. Szóval... Csak óvatosan.
A tekintetével próbálja regisztrálni a berendezés minden paraméterét, leolvasók után kutakodva.
Közben a kommunikátorát utasítja, hogy lépjen kapcsolatba a berendezéssel, keressen esetleges kommunikációs csatornákat, amin keresztül be lehet jutni a piramist vezérlő komputer belsejébe.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Szomb. 26 Május 2018, 16:18

- Bármiért is törölte ki az agyunkat a város, biztos nem azért tette, hogy ne tudjuk az utat - gondolkodott hangosan Carl. - Akkor a felvételeket is törölhette volna.
- Te se nyúlkálj mindenhova - mondta Carl és odalépett a foxiai mellé. A sisakjának szenzoraival megvizsgálja a paneleket, átvilágítva azokat. - Remélem, hogy az amnézia nem rontott a bajodon, vöröske.
A műszereivel próbál segíteni a foxiainak.
Carlt a letapogatásnál megelőzi Srir, de a piramis előtt állva a Nova felröppen, és a műszereivel próbálja feltérképezni a piramisban lévő energiaforrás kiterjedését, alakját és az esetleges energiaáramlásokat.
Ezzel képet alkotva az épület energiahálózatáról és így a belső szerkezetéről. Miután ezzel végzett, odaröppent a toronyhoz, és azt is hasonló módon feltérképezi, próbálva energiamintákat és azokat rokonítani azokkal, amik az általa már ismertekkel rokoníthat.
Ha talál valamiféle minimális eltérést, akkor az már egy támpont. Ezek mellett műszereivel megpróbálva megvizsgálni az épületek anyagát, és ha valamit talál, akkor az épületek stílusát is.
Miután végzett, hirtelen eszébe jutott valami.
- Fura, hogy megmaradtak a felvételek - mondta. - Keresni kellene az út folyamán csinált felvételeink során, hogy nincs e bennük gyanús váltás, vagy vágás, hogy kitöröltek e valamit.

Felszerelés:
A standard Xandarian StarCorps uniformisát viseli, melyet a képességei támogatására terveztek anélkül hogy közben sérülne. Nagyon ellenálló beleértve az űrbéli cuccokat és légmentesen zár. A sisak plexiüveg-szerű sisakrostélyát le lehet húzni kibernetikus paranccsal, így a sisak is légmentesen zár; a sisak egy az egyenruhában elrejtett levegőtartályhoz csatlakozik. Emellett a ruha beépített életfenntartó rendszerrel is rendelkezik amely használót életben tartja a legextrémebb környezeti hatások közt is, és le tudja zárni a sisak szemét/száját ha kell. A sisaknak van beépített rádiója, telescopic sight szerintem távcső, éjszakai látás és infra funkciókkal, a sisak által megjelenített képére rávetíthető a HUD képe az érzékelt energiák nyomon követéséhez. Magyarul: Kivetíti a szem elé az adatok, ha kérik. Nova sisakja merev viselés közben, de ruhához hasonlóan hajtogatható egyébként, így civil viselet alatt is elrejthető-

További képességei a páncélnak:
• Energiakiüléseket érzékel beleértve a teleportálást
• Más rendszerekhez is képes hozzáférést biztosítani (Földi rendszereket könnyedén töri, minden mást nehézkesen, vagy nem, mert jóval fejlettebbek)
• Analizálja a támadókat, beleértve szervezetük adrenalin lökeketeit
• Érzékeli az aktív energia-alapú képességgel rendelkező superhumanokat
• Tud hackelni, szatelit TV adásokba bemegy és a hangját/képet közvetít TV készülékekbe (egyedileg is akár) (ezek is a Földiek persze, fejlettségtől függ a siker, minél fejlettebb valami, annál kisebb az esély a sikerre)
• Minimális pszi pajzs, védi az elméjét a gyeneg mentális támadások ellen

Egyebek:
• Uniformis: Azonosíthatatlan anyagú, nagy ellenálló sérülés hideg meleg ellen, blabla 6 órára elég levegő van benne
• Közlekedés: repülés saját erőből (200 km/óra légkörben, fénysebesség negyede az űrben)
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.