X bolygó

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Vas. 24 Jún. 2018, 21:27

Yalvis döbbenten nézz Srir-re, mikor az elismerte, hogy talán igaza lehet. Aztán magában felkacagott, és vigyor terült szét az arcán. Mióta a bundája kezdett visszanőni, azóta pezsgett a vér az ereiben, az életkedv túltengett a lelkében.
Félő volt, hogy nekifeszül a bordái ketrecének és egyszerűen áttörve rajta rárobog a világra. Jobban körbenézve a kert szinte tudatosan volt elrendezve. A fák között áttekergő ösvényeket elszáradt levelek tarkították és az egyik részre egy kidőlt fát is elhelyeztek.
Halkan felfüttyentett.
- Bárkik is éltek itt, azok szerették az esztétikát - mondta és rápillantott a kree-re. - Ja, jó ötlet, menjünk a bal ajtón. Mondjuk úgy látom, hogy bárkik is éltek itt, szerették a belső építészetet. Egy egész faj belsőépítészekből! Képzeljétek el! Milyen lehetett a bolygójuk?
Felkacagott. Látta a fényeket, fel és belassult az idő. A foxiai elmosolyodik és megmozgatja a mancsát a szemei előtt. Élvezettel nézi annak elmosódott körvonalait, aztán másodszor és harmadszor is.
Felkacag.
- Menjünk innen - vigyorodott el, és felugrott a levegőbe. - Mert... mert... félő hogy túl sokat ugrok és átszakítom a plafont! És belerepülök Anhillus pofájába.
Alig láthatóan bólintott, és a fején bárgyú vigyorral ennyit mondott.
- Húzzunk innen, mielőtt felszívom magam és elpusztítom az univerzumot!


Felszerelés:
Lézerpisztoly, Kommunikátor


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 02 Júl. 2018, 20:23-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Vas. 24 Jún. 2018, 21:40

Jelly magyarázatára a mauklanokról senki sem válaszolt. Aztán elindultak, közben a nova megvizsgálja a műszereinek az információit. A térkép alapján két út vezethetett az energiaforráshoz, ami két ajtó mögött indulhatott ki.
A háromszögelés alapján nem lehetett az, hogy mindkettő folyosó oda vezetett volna. Carl magában bólintott, és újra megnézi az adatokat. Összevetí a derékszög szárait.
- Lehet, hogy génkezelt fák, amik egy bizonyos minta szerint nőnek - felelte Carl. - De az is lehet, hogy robotok gondozzák a kertet egy ősi program alapján.
Körbepillant, közben a térképet vizsgálja. Arra jutott, hogy a foxiai és a kree haverja bármennyire is hasraütés szerű tippet adott, a bal oldali tűnik a legmegfelelőbbnek.
- Igen - mondja, és döbbenten nézz a foxiaira. - Neked most mi bajod van?
Miközben arról beszél, hogy felröppen és élő lövedéként csapódik bele Anhillus a főbogár képébe, akkor felröhög már csak a lelkei szemei előtt felsejlő képtől és a foxiai komikusan lehalkult hangjától. Döbbenten konstantálta, hogy a saját hangja is elhallatszik és válaszul apró fények villantak fel.
Felröhögött.
- Vagy az is lehet, hogy valaki kábszert fecskendezett a levegőbe, és azért vagyunk betépve! - tapsolt a levegőbe. - Vagy ez valami méreg kezdeti hatása, szóval menjünk be innen mielőtt még többet beszippantunk a cuccból és röhögve meghalunk, vagy a róka telibeveri Anhillust!
Hangosan felkacag és vállon veregeti a rókát.
- Bocs, nem róka! Ilyen vörösbundájú főemlős? Azok vagytok, nem? Na, zúzzunk be a bal ajtón.
Nagyot szippant a levegőből, és kihúzza magát.
- Szóval menjünk és találjuk meg a kincset, ti tengeri patkányok! - mondta. Közben csak úgy szórakozásból elindít egy szkennelést a saját szervezetén a nova páncéllal és utasítsa a sisakot, hogy fedje el az orrát és a száját. Tudni akarta milyen ez a cucc, és hogy lehet e a galaxis más részein is szerezni belőle. - Állj át a sötét oldalra! Lehet az erő veled van, de attól még nem leszel jedi!
Utasítja a belső létfenntartó rendszert, hogy addig is kapjon levegőt.

Felszerelés:
A standard Xandarian StarCorps uniformisát viseli, melyet a képességei támogatására terveztek anélkül hogy közben sérülne. Nagyon ellenálló beleértve az űrbéli cuccokat és légmentesen zár. A sisak plexiüveg-szerű sisakrostélyát le lehet húzni kibernetikus paranccsal, így a sisak is légmentesen zár; a sisak egy az egyenruhában elrejtett levegőtartályhoz csatlakozik. Emellett a ruha beépített életfenntartó rendszerrel is rendelkezik amely használót életben tartja a legextrémebb környezeti hatások közt is, és le tudja zárni a sisak szemét/száját ha kell. A sisaknak van beépített rádiója, telescopic sight szerintem távcső, éjszakai látás és infra funkciókkal, a sisak által megjelenített képére rávetíthető a HUD képe az érzékelt energiák nyomon követéséhez. Magyarul: Kivetíti a szem elé az adatok, ha kérik. Nova sisakja merev viselés közben, de ruhához hasonlóan hajtogatható egyébként, így civil viselet alatt is elrejthető-

További képességei a páncélnak:
• Energiakiüléseket érzékel beleértve a teleportálást
• Más rendszerekhez is képes hozzáférést biztosítani (Földi rendszereket könnyedén töri, minden mást nehézkesen, vagy nem, mert jóval fejlettebbek)
• Analizálja a támadókat, beleértve szervezetük adrenalin lökeketeit
• Érzékeli az aktív energia-alapú képességgel rendelkező superhumanokat
• Tud hackelni, szatelit TV adásokba bemegy és a hangját/képet közvetít TV készülékekbe (egyedileg is akár) (ezek is a Földiek persze, fejlettségtől függ a siker, minél fejlettebb valami, annál kisebb az esély a sikerre)
• Minimális pszi pajzs, védi az elméjét a gyeneg mentális támadások ellen

Egyebek:
• Uniformis: Azonosíthatatlan anyagú, nagy ellenálló sérülés hideg meleg ellen, blabla 6 órára elég levegő van benne
• Közlekedés: repülés saját erőből (200 km/óra légkörben, fénysebesség negyede az űrben)

Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 25 Jún. 2018, 00:00

//Kései írások miatt pénteken lesz új kör, addigra remélem Tao is ír majd.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 28 Jún. 2018, 10:29

A piramisban haladva úgy tűnik, hogy a folyosók nem annyira elágazóak, mint elsőre hittük, valójában egyetlen út van. Az út végén egy kisebb őserdőre bukkanunk, bár a többiek kertnek nevezik, azért elég buja. A génkezelt termesztés meg a kertész közül és a harmadikra szavazok: szerintem ezek a növények is a "felgyorsított evolúció" nevű hülyeség miatt nőnek így, errefelé majdnem biztos vagyok benne, hogy ez magyaráz meg minden megmagyarázhatatlan jelenséget. Főleg itt, a piramisban, ami elvileg a központja lehet a jelenségnek. Hogy miért gondolom ezt a központnak? Hát, itt jelent meg az energiajel, amikor megérkeztünk, és aztán kezdődtek ezek a jelenségek, szóval egyszerá következtetés.
A nővények között haladva különös érzés lesz úrrá rajtam, a fények és hangok, a mozgások nem úgy néznek ki, mint általában. Kicsit szédülök, mintha kimnet volna a vér a fejemből, és belassult volna a világ körülöttem. Kell egy kis idő, hogy felfogjam, valószínűleg egy hallucinogén drog hatása alatt lehetek. Ezután újra kell egy kis idő, hogy innen eljussak a következtetésig: mindenki más is érezheti ezt, ezért beszélnek zagyvaságokat. Újabb másodpercek múlva az is kezd kristályosodni, hogy a növények egyike, vagy akár összessége okozhatja ezt. Korábban is találtunk már olyan növényt a bolygón, ami veszélyes volt ránk, ezek elég kiszámíthatatlanok.
-Jól van, haladjunk tovább, de azért nem kell úgy rohanni. Ez csak egy kis virágpor - állapítom meg szakértő módjára, és a táskámból előveszem a kulacsomat. Miután elindulunk a baloldali ajtón, iszom egy keveset, és megmosom az arcomat is gyorsan, csak hogy felfrissítsem magam, hátha kicsit észhez térek.
-Puskákat a kezekbe, tekintetek előre, és ha valaki nagyon be van tépve, inkább ne lőjön - adom ki a parancsot, és igyekszem megemberelni magam, kihúzom magam, az arcom vonásait is összerendezem. Nem idegen az érzés, és tudom, hogy sokat segít, ha az ember fejben összeszedett marad. Azért az felmerül bennem, hogy ezt a cuccot árulni is lehetne jó pénzért.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 29 Jún. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. július 3. (kedd)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 3 0O0Nf7k

Srir végignézett a többieken, a császárnőt kivéve mindenkin látta a tüneteket, amit magán is észlelt. Feltudta venni a légző maszkját, bár egyelőre semmilyen javulás nem volt ennek fényében. Nebo-nak is feltűnt, hogy mindenkivel valami gond van.
- Jól érzitek magatokat? – kérdezte. – Mi a gond?
A nő hangja teljesen tiszta volt, semmilyen extra hangszín nem volt benne, mint a férfiakéban, akik valamivel ízesebben beszéltek, mintha részegek lennének. Közben Srir ki is mondta, hogy balra felé haladjanak, így a csapat arra indult meg. Nestor még próbálta a többieket bíztatni, hogy mit ne tegyenek és mit igen, ami majd kiderül, hogy segít-e, vagy sem. A bal oldali ajtót könnyedén megtudták közelíteni, bár a világ forgott a férfiakkal és az egyenes járás is némileg nehézséget okozott. A császárnőnek azonban még mindig semmi baja sem volt. Az ajtó, amint odaértek elé kinyílt és mögötte egy újabb nagyobb helység fogadta a csapatot. a plafonon mesterséges égbolt látszott, aminek köszönhetően itt is világos volt, de határozottan látszott, hogy a terem másik végén egy ajtó van, itt pedig előttük egy labirintus.
X bolygó - Page 3 ZnVfItX
Mielőtt azonban indulhattak volna valami történt, ami miatt nem tudták megtenni. A rosszullétek tovább fokozódtak, most már hallucináció is párosult a rosszullétekhez. Mindenki olyasmit kezdett látni, ami talán a legrosszabb rémálmuk lehet. A saját halálukat, pontosan olyan módon, ahogyan nem akarnak meghalni…

X bolygó - Page 3 9OoIUay


Láthatóan mindenkinek a sajátja lesz az, hogy mit hallucinál, mindenki a saját karakterének halál közeli élményét, azt, hogy miként nem akarna meghalni, ha a halál bekövetkezik. Így e szerint írjátok a reagot kérlek.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 02 Júl. 2018, 12:53

Ahogy Srir végignézett mintha csak a császárnőn nem látta volna jelét a kábulatnak. Ez pedig igencsak érdekes. Fel is merült benne a kérdés, hogy mégis miként lehet ez. Talán ahhoz van-e köze, hogy a nő egy embertelen. Kijelentette, hogy merre menjenek a többiek pedig mivel valószínűleg belátták, hogy mást nagyon nem tehetnek így is tettek. El is indultak egy irányba ahol a helyi építészet újabb furcsaságára figyelhettek fel. Mégpedig arra, hogy egy egész útvesztőt ideépítettek. A foxiai mintha mondott is volna valamit a belső építészekről. A GV parancsolgatásából meg Srir-nek eddig is elege volt, de talán ez a szer még rátett egy lapáttal. Valahogy az által, hogy még ilyen furcsa színezetet is kap a fickó beszéde még idegesítőbb lett.
-Fogd már be a francba is! A hajótokon kívül nincs is jogod parancsokat osztani ezzel a hülye hangoddal.
Ez már gyűlt benne egy ideje és most végül kijött. Eddig sem szívlelte a fickót, de minden bizonnyal csak a drog tehet róla. Méghozzá ez nem minden ugyanis a következő pillanatban igencsak szörnyű dolgot látott. Mégpedig, azt hogy az egyik fal kiszakadt és az űr volt mögötte. Srir egyből elkezdett üvölteni és kapálózva minél távolabb kerülni attól, de a vákuum már szívta is oda ő pedig nem menekülhetett. Fel sem tudta fogni, hogy ez mennyire logikátlan. Látta ahogy fagy meg az egyenruhája érezte ahogy a tüdejéből minden levegő kiszaladt és minden elsötétült. Ez a legrosszabb halál. Egyáltalán nem dicső és tenni se lehet ellene.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 02 Júl. 2018, 18:08

Úgy néz ki, míg én kezdek egyre jobban betépni, Nebora nincs hatással a szer, talán a felgyorsult evolúció miatt, vagy egyszerűen csak nőkre nem hat, ki tudja... Mindenesetre tovább megyünk egy labirintus felé, ami elég komoly akadálynak tűnik, mivel még egyenesen sem bírnék végigmenni rajta, nem hogy még ki is találjak a csalinkáiból.
Úgy tűnik Srirnek nem tetszik a vezetési stílusom, vagy hogy egyáltalán van. Hát nekem meg az nem tetszik, ahogy a kree fickó beszél velem, miután beszól nekem, oda is állok elé, hogy eligazítsam, kinek is van joga itt parancsokat osztogatni.
-Na majd pont te fogod megmondani nekem, hogy mihez van jogom, te kis paraszt. Tedd, amihez a legjobban értesz, fogadj szót, és kushadj - válaszolom neki elég felindultan, és érzem, hogy megy fel bennem a pumpa. Közvetlen közelről üvöltöm bele a képébe az igazamat, alaposan az arcába is fröcsögve. De már látom, hogy ez sem fogja helyretenni, túlságosan nagyra nőtt a pofája. Ezután üvöltözni kezd a kree, amit nem egészen értek, hogy miért tesz, de csak még jobban felidegesít, érzem, ahogy elpattan a cérna, és egyre jobban feldühödöm.
Ökölbe szorul a kezem, összeszorítom az állkapcsomat, és reflexből az inhalátor után nyúlok az övemen. A számhoz emelem, és egy jó mélyet próbálok szippantani belőle, hogy alaposan fel legyek spanolva, mielőtt ellátom ennek a kis gyökérnek a baját. De ahogy szívok belőle köhögő rohamot kapok, valami nem stimmel. Újra a számhoz emelem, hogy szívjak belőle, de kiejtem a kezemből, és a szívemhez kapok. Nem, nem, ez a szar nem nyírhat ki! Azért van, hogy erősebb legyek, nem lehet, hogy éppen ez tegye be a kulcsot. A mellkasom szúr, a szívem görcsöl, a látásom elhomályosodik, megtántorodom, és a földre esem.
-Nebo - préselem ki magamból. - Neb... Meghalo... Nem...
A mellkasomat markolom, mintha tudnék valamit tenni, de érzem, hogy a szívem szinte felrobban az erőlködéstől.
-Ne így! Ne így! Nebo... Csak ezt ne - a fogaim között szörcsögöm a szavakat, miközben az állkapcsom úgy megfeszül, hogy szinte érzem, ahogy a fogaim is megrepednek. az egyik kezemmel felé hadonászok, kapkodok a keze felé, hogy megfogjon, hogy ne legyek egyedül, amikor már nincs tovább, de nem érem el. Talán valahol a tudatom legmélyén még eszembe jut, hogy éppen Nebo képessége ölhet meg, de a szívem végre elengedi a szorítást, hogy örökre elernyedhessen.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Hétf. 02 Júl. 2018, 20:34

- Miért raktak ide egy labirintust? - kérdezte Yalvis. - Komolyan bárkik is építették ezt a szart nem akartak átjutni. Mi a jók a labirintusokban?
Elgondolkodva nézett körül. Közben Nestor és Srir elkezdett egymással veszekedni valami primitív dominanciaharc részeként, mint mikor két főemlős harcol a horda vezetéséért. Szánalmas volt és vicces egyszerre.
Csak a kree császárnőn nem látszott semmi...
Yalvis vállat vont, és hátraszólt.
- Elmegyek megnézni mi a labirintus titka, addig nyissatok egy csillagkaput és menjetek át egy másik univerzumba, lehetőleg egymástól távol.
Elindult. Hirtelen Srir felordított, aztán Nestor is felnyögött.
- Azért nem annyira szar a helyzet, hogy megöljétek egymást! - kiáltott hátra. Nestor felnyögött, hogy meghal, valószínűleg Srir már megkezdte az embertelen megölését. Két lépést tett előre. - Nyugi van már, semmi gond...
A folyosó túlsó végében egy karcsú alak jelent meg.
- Te meg ki vagy? - kérdezte, ahogy az idegen odalépett, a mesterséges égből áradó fény megcsillant acélszürke bőrén. Megvilágította az arcvonásokat. - Na ne...
Mondta döbbenten, mikor a Falanx oldalára átállított Zoé elindult felé.
- Téged elpusztítottunk, a Sas... - A falakból további falanx egységek csúszantak elő. - Ó, hogy b... meg!
Üvöltött fel, és a falhoz húzódott, mikor egy nőies kar nyúlt elő és kulcsolodott a csuklójára. Egy fémcsáp emelkedett a foxiai látókörébe, a vége gömbszerűen megduzzadt, elülső részén egy humanoid női arc emelkedett elő.
- Velünk leszel - mondta mosolyogva. Yalvis dühösen felszisszent, ahogy valami hideg terjedt szét a bensőjében. Hangosan feljajdult.
- NEEEEMMMM!!!!!! - visította. A háta mögött egy árnyék emelkedett elő. A szeme sarkából látta kék bőrének villanását, és ahogy a jobb keze felemelkedett, hogy a kezében tartott sugárpuskát a foxiai tarkójához tartsa.
- SRIIIRRR! NEEEE!!!!
Üvöltötte, és a földre zuhant.....
- SEGÍTSEN VALAKI!


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 10 Júl. 2018, 21:21-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Hétf. 02 Júl. 2018, 21:01

Morrow a kábítószer ködén keresztül hallja, ahogy a kree és Nestor elkezdenek veszekedni. Kifújja a levegőt, és odalép hozzájuk.
- Bármi is van ebbe a levegőbe, az hozza ki belőletek ezt a szart - csattant fel. - A kree, aki mindenkin uralkodni akar, és hát ezen a csapaton is. És itt van Nestor, aki jópofáskodik, főnök akar lenni, de ezek mellett szereti magát hülyének MUTATNI!
Üvölti a képében Nestor.
- Unnom, hogy nem tudunk előre haladni, mert nem gondolkodunk el, és...
Hirtelen felsípol a zsebében valami, Carl belenyúl és előhúzza a mobilját. Látja, hogy a Földről hívják.
- Pillanat. Ezt fel kell vennem - felelte és fogadta a hívást.
- Carl! Itt a Föld! Megtámadtak minket! Kree hadihajók támadtak meg minket! - mondta egy férfihang. Reed professzor volt az. - Városok pusztulnak el MORROW!
Szavai hangos ordításba, aztán sistergésbe fulladnak. Morrow térdre esik, ujjai közül kifordul a mobiltelefon.
- Ne! NE! - üvölt fel. - A Föld! Az otthonom!
Felpillant. Egy hatalmas alak áll előtte, a napfény megvilágítja az arcvonásait. A nagydarab embertelen férfi lenézz rá, és gonoszul elmosolyodik. Hallja a társainak az ordítását, valószínűleg ők is ebben a pillanatban haltak meg.
- És itt az utolsó majomfajzat előttem. Hánynom kell attól, hogy nova vagy!
Nebo lépett mellé, a kezében egy fegyverrel.
- Császárnőm. Átadom neked az életét.
Az embertelen nő bólint, és Morrow homlokához tartja a fegyvert.
- Nem vagyok örző.... Ahogy te se...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 03 Júl. 2018, 07:47Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. július 7. (szombat)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 3 0O0Nf7k

Mindenki egyre rosszabbul kezdett lenni, Nestor mivel tudta, hogy mi Nebo képessége, így a férfinak leesett, hogy a nő csinálhatja, láthatóan nem túl akaratlagosan, hiszen az arcán meglepettség volt látható és mintha aggodalom, vagy félelem. Nem értette, hogy mi zajlik itt, mi történhet. Mindenki haldokolva terült el a földön Nebo-t kivéve. Ekkora már a nőnek is leesett, hogy mi történhet, Nestor-hoz lép oda és veszi el a földről a sugárpuskáját. Hallani lehetett a kattanást, ahogyan a legerősebb fokozatra állított azt, az olyan erősre, amivel már kisebb hajók oldalát is át lehet lőni. Ő a fal felé fordult és abba kezdett lőni. Hangos dörrenések hallatszottak, majd a kövek egymáson való koppanása, ahogyan egymásra zúdultak. Végül pedig a kinti hűvös szelet lehetett megérezni és azt, hogy friss, tiszta levegő került bentre. Amint ez megtörtént, akkor a benti levegőben levő drogot is azonnal hígítani kezdte azt. Akinek fizikai fájdalom is volt az azonnal csökkeni kezdett és szépen lassan múlt el.
Nagyjából fél perc kellett ahhoz, hogy a látomások/hallucinációk is tompuljanak és végül megszűnjenek, ahogyan a haldoklás okozta fájdalom is. Még két perc, mire az egész okozta feldobottság, vagy éppen tompultság is elmúlt és a friss levegő alatt mindenki újra teljesen jól érezze magát és ne a hallucinációt lássák, hanem a valóságot. Így még láthatták, hogy a lövések miatt egy szép nagy lyuk tátongott a falban, látszott a kinti rész, onnan pedig fény szűrődött be és jó pár nagyobb kődarab is zuhant befelé is.

- Sajnálom, hogy ezt okoztam – szabadkozott a nő. – Ismerem a képességemet, erre nem lenne szabad képesnek lennem… hacsak nem tényleg igaz, amit az MI mondott és olyan hatással van rám és Nestorra, mintha újabb terrigen-ködös kezelést kapnánk…

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 06 Júl. 2018, 17:21

A GV-nek még volt képe visszaszólni neki. Méghozzá igencsak rosszul válogatta meg a szavait. Srir tekintete hirtelen nagyon fenyegető lett és egyenesen a fickó képébe bámult. Ha tekintettel tudna ölni akkor Nestor már halott lenne, de a katona vissza is üvölt hasonló habitusban.
-Kicsontozlak te féreg! Én egy háborús hős vagyok és kapitány! Megölt ellenségeim hullái hegyekben állnak. Egy magadfajta pojácát úgy roppantok szét mint egy druff koponyáját!
Egy büszke kree tisztet sértegetni nem túl bölcs dolog. Főleg ha az a tiszt nincs teljesen magánál. A megjelenő illúziók terelik el Srir figyelmét a veszekedésről. Ott szenved a földön a levegőhiánytól és a fagytól. A robbanás hangját hallja, de semmi mást nem. Percekig vergődik még mire kezd jobban lenni. Felül a földön, a fejét a kezébe veszi és rázza, hogy elmúljon a szédülés meg ez a lassúság. Ez a gyengeség nem tetszik neki. Nagyon nem. Idegesíti. A császárnő szavaira megpróbálja kicsit összébb szedni a gondolatait.
-Tisztelettel úrnőm! Nem rendelkezek sok ismerettel a terrigen ködös kezelésekről. Arra akar célozni, hogy a képességeik felerősödhetnek és kontrollálhatatlanná válhatnak? Engedelmével az első kezelés után amin átesett szintén kellett gyakorolnia a képességét, hogy tudja használni?
Mikor már elég jól érezte magát akkor igyekezett talpra állni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 06 Júl. 2018, 22:08

A Srirrel való összeszólalkozásom még halványan dereng, ahogy az is, hogy Jelly próbált beleavatkozni, de csak egy-két perc múlva érzem újra, hogy önmagam lennék, és hogy nem haltam meg. Nem haltam meg? Miért haltam volna? Ezt csak képzeltem, Nebo csinálta a képességével. De nem tud ilyet csinálni, nem kéne, hogy tudjon. Úgy tűnik, tényleg mutálódtunk a bolygón, és Nebo már nem csak kellemes látomásokat tud okozni. A földön fekve a fejemet fogom, és várom, hogy a tompultság elmúljon, közben pedig jár az agyam. Ha Nebonál mutációt okozott, akkor nyilván az én képességemet is befolyásolta a bolygó. Az valószínűleg nem lesz ennyire közveszélyes, legalábbis a társaimra nem, de azért nem ártana letesztelni.
Feltápászkodom a földről, és Srir szavait is hallom közben arról, hogy kell-e gyakorolni a képességek használatát.
-Az embertelenek képességei teljes erejükben jelennek meg az első pillanattól, ezért általában idő kell hozzá, hogy megtanuljuk használni... És kordában tartani, ha épp úgy adódik - teszem még hozzá, és Nebora nézek némileg aggódó tekintettel. Most először nem amiatt aggódom, hogy neki esetleg valami baja eshet, hanem amiatt, hogy ránk milyen veszélyt jelenthet.
-Ha szabadna - nyújtom a kezemet, és átveszem a puskámat Nebotól. - Azt hiszem, hogy jobb, ha én is kipróbálom a képességemet, mielőtt kellemetlen meglepetés ér minket. És öhm, kapitány... - Fordulok Srir felé. - Bocs az iméntiért.
Hát ez van, nem vagyok túl jó ebben, de végülis bocsánatot kértem, vagy ilyesmi, ha ennél többet akar, nyújtson be kérvényt a GV-hez hivatalos kommunikációért. Na most, hogy ezzel is megvagyunk, lássuk, mi változott nálam a "kvázi második terrigen-ködös kezeléstől". Létrehozom egy, majd még egy másolatot, és koncentrálok, hogy érzek-e valami szokatlant, esetleg érzek-e magamban erőt további másolatokra, vagy más változtatásra.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 07 Júl. 2018, 00:00

//A kései és félcsoportos írás miatt szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Kedd 10 Júl. 2018, 18:53

Carl csak azt látja, hogy Nebo ráfogja a kree fegyvert, és várja hogy meghúzza a ravaszt. A következő pillanatban pedig mind a kree birodalom uralkodója és uralkodónője elfordulnak tőle. Aztán pedig a mobiltelefonja is eltűnik a kezéből.
A nova döbbenten pillant a kezére, aztán megfordul és meglátja az embertelen nőt, a kezében egy sugárvetővel. Már emelné felfelé a kezét, hogy rálőjjön a nőre.
Azonban a mennyezeten tátongó résből áradó napfény elvakítja. Ekkor jött rá, hogy a hirtelen betóduló légáramlat talán kisöpörte a kábítószert a terem levegőjéből és mindezt Nebonak köszönhetik, ahogy a hirtelen jött hallucinációkat.
- Akkor a kábítószernek semmi köze sem volt ehhez? Vagy csak felerősítette? - fúj egy nagyot, és megtörli az orrát. - Én is bocsánatot kérek, hogy így neked támadtam Nes, meg önnek is. Be voltam tépve, de ha ezt gondolom, akkor ez mélyről jön. Sajnálom mégegyszer.
Aztán körbepillant a folyosón.
- Azt javaslom, hogy menjünk tovább - mondta, és aktiválta páncélzatának infrahangos modulját, hogy minden megtett egy méter után hullámokat generálva rajzolják ki az útvesztő sematikus térképét. - Az ultrahanghullámok által megjelenített mintázat alapján talán képes leszek összerakni egy térképet, és ha el is tévedünk, ez alapján kiszámíthatok egy megfelelő utat. Persze, ha addig nem futunk bele más kellemetlenségekbe.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Kedd 10 Júl. 2018, 21:27

Yalvis a hátát a falnak vetve leguggol és zihálva a plafont figyeli, miközben a többiek tanakodnak. Valahogy nem tudja érdekelni, hogy az embertelen fajból származó kree császárnnőnek mi a képessége és hogy fejlődött.
Meghalhat, ráadásul egész könnyedén a saját teremtményének keze által. Aki átállt a rosszak oldalára és ő lett a rosszak egésze.
A szeme elé emelte a kezét, és látta, hogy remeg. Halandóságának és minden dolog végességének terve egy bolygó súlyával nehezedett a vállára. Bármi ami a labirintus közepén van rossz, nagyon rossz dolog lehet.
És nem akart odaérni és találkozni vele.
- A kábítószer ami a levegőben terjed, a virágok amik terjesztik. Biztos azok rakták ide, akik felépítették. Betépve nem tudunk a piramis közepére jutni. Azok akik ezt csinálták rohadtul nem akarják, hogy beérjünk oda. Én nem akarok. Én itt maradok... Én nem akarom látni ami ott van.
Fáradt, aztán feláll.
- Csak megyünk előre, mert azt mondták. Mert elvesztettük az emlékezetünket. Csak megyünk, és nem tudjuk miért!


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 13 Júl. 2018, 16:24-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 11 Júl. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. július 15. (vasárnap)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 3 0O0Nf7k

- A kábítószer a tetoválásaim légnemű alakja, már jó ideje tudom, hogy folyékony állapotban drogként hat másokra, de a fejlődéssel úgy tűnik légneművé is változhat. Nem vállnak kontrollálhatatlanná, ugyanis egyből tudjuk használni őket – mondta ridegen Srir aggodalmaskodására. – Normális körülmények között, de ez nem az, kell pár perc, hogy…
Nem fejezte be a mondatot, de legalább már tudta, hogy miért is regenerált egyfolytában a szervezete, amikor sérülése sincsen. Azt tudta, hogy a tetoválásainak anyaga használható drogként, ha kinyeri folyékony állapotúvá, de eddig nem tudta légneműként. Most érezte, hogy igen, ahogyan már azt is tudta, hogy miként tudja visszafogni azt, hogy ne terjedjen a levegőbe az egész. Volt még valami, de arról nem kellett egyelőre a többieknek tudnia.
Közben Nestor is próbálkozott azzal, hogy mi lett az új képessége, vagyis hova fejlődött. Ő Nebo-val ellentétben egyelőre nem érzett semmit sem, fogalma sem volt a dolgokról. Létrehozta az első kivetülését, ami nem teljesen úgy nézett ki, mint ő. Zöld volt, az álla vonalas, pontosan úgy nézett ki, mint egy skrull. A következő másolatnak pedig hatalmas szárnyai voltak. Az első másokat azonnal tudta, hogy alakváltásra képes és arra is, hogy miként, míg a másik, hogy miként kell repülnie és hogy tudja megtenni.
Ezalatt Srir azt érezhette, hogy eddig melege volt, már a drog miatt is, de most mintha kellemes lenne a hőmérséklet, olyannyira, mint még a korábbi légkondicionált űrhajón sem, vagy itt a bolygón bárhol. Az idő teljesen optimális volt, se meleg, se hideg.

- Eddig nem tudtam, hogy ilyesmire is képes vagy – mondta a nő Nestor-nak.
Közben Jelly haladt volna tovább, az ötlete remek volt, csak sajnos efféle dolog nem volt a páncélban, így nem tudta kivitelezni, amit akart.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 11 Júl. 2018, 20:01

Pár dolgot legalább tisztábban látnak most, hogy a fejük is kicsit tisztább lesz. Az úrnő által használt hangnemet Srir eltűri és rosszallásnak semmi jele nem fut át rajta. A büszke kree ha kell akkor a feletteseitől is sok mindent el képes tűrni a császárnőtől még többet is képes lenne. A két GV bocsánatkérésére ő csak bólint.
-Ahogy mondta volt ezekben igazság amit ki is kell mondani. Viszont nem ilyen körülmények közt. Majd ha ezen túl leszünk rendesen megbeszélhetjük ha szeretnék.
Srir bár egy keményfejű katona ennek ellenére valamennyi emberismeret mégiscsak szorult belé. Elhangoztak dolgok amiket egy egyszerű bocsánatkéréssel nem lehet elintézni. Az ilyesmit a hozzá hasonló fickók kocsmákban ital mellett beszélik meg vagy ha úgy alakul pár pofonnal oldják meg. Mindenesetre nem most. A klónozó fickónak is új képessége lesz. Múltkor még tényleg nem tudott ilyet. Srir már jobban van. Az a lyuk a falon egész kellemessé tette ezt a helyet. A hallucinációk persze kicsit megviselték, de ahhoz, hogy ő pánikba essen ennél kicsit több kéne.
-Maradjunk együtt! Foxiai! Senkit nem hagyunk hátra. Ha kell az új bundádnál fogva húzlak magunk után, hogy aztán megmentselek attól, ami ott fogad minket. Ha valaki bármi furcsát tapasztal szóljon ne érjen minket még több ilyen meglepetés.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Pént. 13 Júl. 2018, 16:33

Yalvis teljes apátiában hallgatja a többiek bájcsevejét, közben az "eget" bámulja, mint valami primitív bolygó lakója aki várja az űrhajón érkező isteneket. Végül a kree odalépett hozzá és levágott egy olyan motivációs beszédet, ami egy foxiai bolyvezér becsületére válna.
Mikor bevágja, hogy a bundájánál fogva húzza el odáig, a foxiai hangosan felszisszent.
- Nem fogsz hozzányúlni a bundámhoz te kék behemót - gondolta, és felugrott, végigsimított a bundáján, aztán a padlóra köpött.
- Nem fogsz lerázni és nem fogsz magad után vonszolni. Megyek a saját lábamon és kösz az ajánlatot, behajtom majd rajtad a megmentést. Akkor haladjunk, persze ha a kedves vezetőink kitalálnak valamit - végigpillant a többieken. - Gondolok itt a Galaxis hős védelmezőire! Na, valami terv.
Aztán megpillantja a velük lévő skrullt és a szárnyakkal rendelkező lényt, akik gyanúsan hasonlítanak Nestorra.
- Ezek, ezek mi a francot keresnek itt? Azt a rohadt. Nestor, te végig kree kém voltál? - kérdezi tőle, majd rápillant a szárnyasra. - Vagy végig a szárnyas emberek kémje voltál?
Aztán meglátja az eredeti Nestort, összecsapja a tenyerét.
- Hallucinálok még? Vagy mi a franc van?


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 28 Júl. 2018, 11:19-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 15 Júl. 2018, 00:00

//Csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 18 Júl. 2018, 19:57

Nebo részletesebben is kifejti, hogy mi történhetett a képességéve, ez főleg azoknak fontos, akik nem tudták, hogy volt eddig a képessége. Ami engem illet, létrehozom szépen a másolataimat, hogy megnézzem, változott-e valami. Ahogy az első megteremtem, észreveszem, hogy jóformán skrullra hasonlítok, míg a második másolatomnak szárnyai nőttek. Ezt nevezem én véletlenszerű mutációnak. És a skrull másolatom tudatából rögtön érzem, hogy az alakváltásra is képes, a másik pedig könnyedén tudna repülni. A két verzió annyira véletlenszerűnek tűnik, vagy talán ötletszerűnek, hogy gyanítom, a másolatom képességei nem maradandóak. Talán függenek a környezettől, vagy a hangulatomtól? Egyelőre viszont nem kísérletezek, ami azt illeti, a repülés elég hasznos lesz most.
-Eddig nem is voltam - válaszolom Nebonak. - Ne aggódj, nem hallucinálsz. Ezek csak a másolataim, csak most úgy tűnik... Egy kicsit különlegesebbek lettek.
Még egy kicsit szokatlan, hogy a másolataim nem pusztán a testem meghosszabbításai, hanem saját képességekkel bírnak, amiket ráadásul kiválóan is tudnak használni. Hát legyen, úgy tűnik, ezt dobta a második terrigen kezelés - inkább nevezem így, mint felgyorsított evolúciónak.
-Rendben, akkor induljunk tovább. Gondolom, ahhoz az ajtóhoz kéne elérnünk, de a labirintuson nem könnyű átjutni... Kivéve persze, ha fölé is tudunk repülni, hogy átlássuk az útvesztőt - teszem hozzá egy bátortalan mosollyal.
-Néha nekünk is lehet szerencsénk - válaszolom magamnak a szárnyas másolatommal, aki a labirintus feletti égbe emelkedik, hogy onnan irányítson minket itt lent. Persze Jelly is képes repülni a páncéllal, de két fej több, mint egy. Szóval az útmutatás segítségével én el is indulok a labirintusban, ha nincs másnak sem ellenvetése. Arra is figyelek, hogy a labirintus mozog-e, vagy változatlan marad. Ezen a helyen mindenre kell számítani.
-Ha azt vesszük, hogy egy második kezelés a köddel sokszor akár végzetes is lehet, mi egész jól megúsztuk - jegyzem meg séta közben Nebonak.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 19 Júl. 2018, 00:02Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. július 23. (hétfő)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 3 0O0Nf7k

- Tudod, hogy engem nem rémít meg a halál gondolata. És tudom, hogy a legtöbb esetben halállal jár, de jómagam úgyis vállaltam volna a kezelést – mondta a nő.

A rövid tanakodás után végül is Nestor volt az, aki utasította a jól jött szárnyas „klónját”, hogy ő legyen az, aki átvezeti a társaságot a labirintuson. Mindezt megtudta tenni, hogy felrepült a levegőbe és onnan koordinálta a többieket. Szerencsére nem volt túl nagy a labirintus, nagyjából tíz-tizenöt perc alatt át lehetett érni rajta.

Belül szépen karbantartott, virágzó növényekkel tűzdelt bokrok voltak. talán az volt a furcsa bennük, hogy több különböző fajta növény virága volt ugyanazon a tövön nőve. Persze nemesítéssel részben megoldható volt, de ilyen szinten és ilyen sok féle nem. A növények, bokrok egyébként megszokott teljesen átlagos sövény voltak, szinte minden világon előfordult. Ezt leszámítva semmilyen különlegesség nem volt ezen a részen.

Amint átértek a labirintuson ismét egy megszokott fémfolyosó következett, ez tovább előrefelé északi irányban haladt, illetve a baloldali oldalon a folyosó közepén egy leágazás, az volt azaz irány, ahonnan érzékelni lehetett az energiaforrást. Nem volt ajtó a folyosón, így könnyedén betudott a társaság fordulni. Itt egy kisebb folyosószakaszon kellett átmenni, majd egy az eddigieknél sokkalta modernebb helységbe értek. Itt nem fém és kő vegyült, minden fém volt.

Teljesen mattok a falak, a padló, a plafon, semmilyen fény nem tükröződött, csak a saját fényforrásuk látszódott. Ezen terem közepén egy kisebb medenceszerűség volt, lépcsők vezettek bele, de víz nem volt benne. Nem úgy, mint a terem végéből nyíló még nagyobb helység, aminek a végén egy különös tárgy világított és az bocsátott aki az energiajelet. Ahhoz, hogy ezt elérjék egy hosszú hídszerűségen kellett áthaladni, mert annak a végén egy emelvényen állt rögzítve mindez a terem falánál.
X bolygó - Page 3 Tesseract_ta-730x411


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 19 Júl. 2018, 10:37

Nebo válaszára csak elmosolyodom. Az első mondata az, ami miatt bele tudtam szeretni. A második mondata pedig az, amiért a Kree Birodalom császárnője lett. Ezen a gondolaton elmerengek egy darabig, és csak csendben sétálok át a labirintuson. A fenti énem tudása alapján jelzem a csapatnak, hogy hol merre kell fordulni. Végül kiérünk az útvesztőből, és egy sor folyosó meg átjáró következik, én meg nagyon remélem, hogy a többiek tényleg megjegyzik az útvonalat. A másolataimat természetesen nem hagyom hátra, mindkét verzióm követ engem. Be kell vallanom, sosem hittem volna, hogy egy skrull lehet jóképű is, de most, hogy én vagyok az... Na jó, elég a viccből.
-Hát, az biztos, hogy ilyet nem láttam még - állapítom meg, amikor elérjük a termet az energiaforrással. - Lehet, hogy van valami védelmi mechanizmus a hídon vagy a teremben, szóval csak óvatosan közelítsük meg. Vajon miféle energiaforrás lehet ez? Nem tűnik forrónak, fényesnek, sem sugárzónak. Egy fúziós reaktort sem így képzelnék el. Yalvis, valami ötlet?
Lassan elkezdek átsétálni a hídon, ami a szerkezethez vezet, közben alaposan körbenézek, és a lábam elé is, nehogy valami csapdát aktiváljak, vagy ilyesmi. Ki építhette ezt a helyet? Totál elüt a piramis többi részétől.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 22 Júl. 2018, 17:45

Srir egy újabb dolgot tudott meg erről a kezelésről mégpedig, hogy lehet veszélyes is. Ő nem szól semmit és látszólag nem is reagál arra, hogy a császárnő képes lett volna veszélynek kitenni magát holmi erősebb képességekért. Pedig nem épp a legokosabb dolognak tartja. Egy olyan fontos személynek mint a kree szteláris birodalom császárnőjének jobban kéne magára vigyáznia. Persze ha Srir lenne a nő helyzetében akkor ő már nem külső szemlélőként nézné a dolgot és maga is keresné az ilyesfajta kalandokat ha lehetősége volna rá. A foxiai csak összeszedi magát és nem kell maguk után húzni mint egy kinyírt ellenséget. Srir szinte már meg is lehetne vele elégedve ha nem mondana valami olyasmit amitől a kapitány tekintetében ne gyúlna harag.
- Ez egy skrull te haszontalan, ostoba, szőrgolyó! Ha ezer évig is élnének azok a zöld férgek akkor sem jutnának egy kree-vel még egy szintre sem.
Ha direkt csinálta akkor Yalvis nagyon ügyes volt mert egy kree-t kevés dologgal lehetne jobban megsérteni minthogy összekeverik az ősi ellenségeikkel. Srir nem is fogja egykönnyen megbocsájtani ezt. A GV mutatja valami hasznát és elvezeti őket egy terembe amiről Srir is meg tudja állapítani, hogy fogalma sincs mi az. A foxiai lesz megkérdezve Srir pedig szintén várja a válaszát hisz tudja róla, hogy az volna olyan tudósféle. Aki, egy gyárat fel tud robbantani, meg egy androidot megépíteni az talán, azt is tudhatja mi az a valami amit látnak.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Vas. 22 Júl. 2018, 20:03

Carlt nem igen érdekelt a foxiai és a kree újabb összeveszekedése. Úgy festett, hogy a saját halállal való szembenézés után visszaállt minden a régi kerékvágásba. Folytatták az útjukat, Carl pedig kiszúrta a különleges növényeket.
A műszereivel letapogatta és összevetette a virágokat rendszertani adatbázisának adataival, megvizsgálva hogy ezek a növények honnan származhatnak vagy hol lehetnek rokonaik. Azonban az igazi nagy hal csak akkor várt rájuk.
Egy teljesen fémből készült terembe léptek be, aminek a közepén egy generátor volt. Megállt és hangosan felfüttyentett. Megvizsgálta a műszereivel a generátor által kibocsátott energiákat és bármilyen különbséget keresett az általa és a páncél által ismert a energiamintákat, közben a generátor elrendezését is megnézi.
Végig futattja az ismert technológiák hasonló berendezéseivel.
- Úgy fest, hogy a piramis és a kert egyfajta diszítés, mint valami rekreációs rendszer. Ez itt a szíve a létesítménynek. Itt amit láttunk, azt nem láthatták a "vendégek." Lehet, hogy ez a rendszer valami zarándokhely vagy talán egy turisztikai központ. Ki tudja.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 23 Júl. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. július 27. (péntek)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 3 0O0Nf7k

Nebo nagyon egyet tudott érteni azzal, amit mondott Srir, hogy a skrullok soha sem fognak felérni a kree-k szintjére. Vele szemben pedig rejtve sem maradhattak, hála a saját képességének. Így tudott könnyedén rájönni arra is, ami a Menedéken volt és nyert bizonyosságot afelől, hogy Acil tényleg nem áruló. De ezt csak magában gondolta, nem mondta ki hangosan, úgyis teljesen egyértelmű volt, amit a katona mondott.

Jelly csupán lementeni tudta a virágok képeit, hogy majd később megnézze, hogy milyen fajba is tartoznak, a nova páncélnak ilyen funkciója sem volt. Abban a körözött bűnözők adatbázisa volt csak meg más nem, végtére is űrrendőr volt a novaságával.

A csapat úgy döntött, hogy odamegy és megnézi, hogy mi lehet ez az energiaforrás. Mindenki áttudott menni a hídon, noha elsőre nem látszott stabilnak, amint ráléptek már érezhető volt, hogy mégis az. Jelly szerette volna vizsgálni ezt az egészet, de nem voltak energia kisülések, így a páncél nem érzékelt semmit csak azt, hogy itt van. Illetve megtudta állapítani, hogy az energiaforrás nincs olyan hálózatban, ami feltörhető lenne, vagy hozzá lehetne csatlakozni.

Így ez nem számítógép, vagy efféle dolog volt. Azaz Jelly páncélja nem tudott ezzel mit kezdeni, maximum elnyelni az energiát bizonyos fokig, hogyha az érintkezne a páncéllal. Yalvis egyelőre nem tett semmit, pedig valószínűleg neki volt a legnagyobb tapasztalata efféle téren. A többiek egyelőre pedig nem igen tudtak megállapítani semmit sem.

Azt érezték/látták, hogy a energia védőpajzs, vagy bármiféle védőmező nélkül szabadon áramolhatott, nem volt forró, sokkal inkább kellemesen hűvös, hogyha közelebb vitték a kezüket, hogy megérintsék. Meglehetősen furcsa volt, mert egyszerre volt energia és mégis olyan állaga volt, mint egy zselés krémnek.

A kommunikátoroknak volt olyan applikációja is, amivel sugárzást is lehetett mérni, ha megnézte a társaság, akkor láthatták, hogy az energia semmilyen olyan károst sugárzást nem bocsátott ki, ami veszélyes lenne rájuk. Minden tökéletesen biztonságos és átlagos keretek között volt.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 3 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.