X bolygó

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 27 Júl. 2018, 00:00

//Kedden lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szomb. 28 Júl. 2018, 11:31

- Bocs, be voltam tépve - válaszolta Srirnek. Mikor beérnek a generátorhoz, döbbenten nézz fel a gépre. Persze mindenki felé pillant, mintha csak ő építette volna ezt a cuccot. Felsóhajt, megropogtatja a nyakát és közel lép a berendezéshez.
Semmi védőpajzs, figyelmeztetés vagy bármi ami arra utalna, hogy ez a dolog veszélyes lenne. Csupán csak az instabilnak tűnő híd, ami mégis csak stabil. Úgy festett, hogy bárkik is ellen építették, azoknak elég volt a labirintus, meg az emlékezetkitörlés. Kíváncsiságból felemeli a kezét. És megérintette az energiát, ami zselészerűen képlékeny volt... Mintha anyaga lett volna.
A társaira pillant, és eltátja a száját.
- Ez... egész jó - válaszolja döbbenten. Előveszi a kommunikátorát, és leméri a sugárzás szintjét. - És biztonságos! Gyertek csak nyugodtan! Nem veszélyes!
Megvakarja az álla alatt, és jobban megnézi az eszközt. A falakhoz volt rögzítve, és a közepén egy kékes energiaforrás volt. Ahogy jobban megnézi. A központból áradnak ki az energiacsápok szerte a piramisban, át a vezetékeken, hogy aztán a kertben lévő mesterséges napot és talán az energiapajzsot is táplálja. És azt a berendezést, ami belenyúlt a genetikájukban.
- Ez döbbenetes - a kommunikátorának kamerájával képeket készít a generátorról úgy, hogy képes legyen egy háromdimenziós képet készíteni, amit aztán kielemezhet, rázoomolhat bizonyos részekre. - Hatalmas energiaforrás.
Próbál valami ismerőset találni rajta, és odaszól Carlnak.
- Csináltál fotókat a helyről, nem? Megnéznéd a firkálmányaik között, hogy van e valami hasonló? Bármi? Ami akár használati utasítás is lehetne, bár.... lehet hogy nem kellene hozzányúlni. Viszont ha visszatudnánk fejteni, azzal millió éveket is fejlődhetnénk.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Szomb. 28 Júl. 2018, 14:37

Carl műszerein kifog az energiaforrás által kibocsátott energia. Nem talál semmi hasonlót, és a teremben egy olyan informatikai eszköz sincs, amit feltudnának törni a páncéljának készülékei. Ezért inkább a háttérbe áll, és figyeli, ahogy a foxiai ténykedik.
Vagyis inkább magyarázz, aztán tovább ténykedik a generátor környékén. Mikor kinyújtja a kezét, érzi az energia állagát, és bólint.
- Ennek szinte fizikai valója van - mondja döbbenten. - Tapintható, tehát van egy minimális súlya. Ilyennek egyszerűen nem lenne léteznie. És ez hűvős, mégis képes ellátni az egész piramist. Döbbenetes.
Ahogy Yalvis kérte, a műszerein átnézi a domborműveket, hogy akár hasonló alakzatot is keressen. Közben a vizuális szenzoraival teljesen más hullámsávokban is átnézi a sugárzást, remélve azt, hogy talál valamit. A foxiai ötlete jó volt, annak ellenére, hogy az egy kapitális nagy vörös bundás seggfej, aki még egy skrullt sem tudd egy kree-től megkülönböztetni.
Bármit ami árulkodó jel lehet a készülék működési elvével vagy eredetével kapcsolatban. Több különféle hullámspektrumra próbálja felbontani a fényt, hogy rájöjjön a forrás mibenlétére. És így a piramist építők technológiájának alapkövére. Persze az iskolában tanultakat próbálja felhasználni a különféle hullámhosszok megfigyeléséhez és beazonosításához felhasználni. Ezzel együtt az érzékelőivel még a készüléket is átnézi, hátha talál valami olyat, ami alapján elindulhat. Itt szintén a saját földi és idegen gépek mellett szerzett tapasztalatait használja fel.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 30 Júl. 2018, 16:06

Srir szó nélkül hagyta a foxiai bocsánatkérését. Úgy látszik a kapitányt a foxiai egy kifejezéssel jobban megsértette mint a nova azokkal amiket a kree képébe üvöltött. Aztán eljön az idő, hogy a kis szőrgombóc meg tudja mutatni, hogy van valami haszna is, de Srir elvárásainak nem felelnek meg a kapott válaszok. Mikor biztonságosnak lesz nyilvánítva akkor közelebb megy majd hallgatja továbbra is a semmitmondó magyarázatot. Srir egy céltudatos katona. Az, hogy valami jó vagy döbbenetes az neki nem elég. Főleg ha az a kérdés, hogy mit csinál. Ő az eddigi információk alapján nem merné még biztosra állítani, hogy valóban biztonságos az a dolog. Ezt konkrétan nem mondja ki, de a szavai mögül talán a szemfülesebbeknek kiérződhet.
-Remek. És mit csinál? Az MI, azt mondta akkor kapcsolt be mikor megérkeztünk a bolygóra.
~Mint valami védelmi mechanizmus. De kik építették és mi a működési elve? Vajon köze lehet a felgyorsított evolúcióhoz?~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 30 Júl. 2018, 19:04

Az energiaforrás közelében nincs veszélyes sugárzás, már ha a mutációnkat nem nevezzük annak, de ettől eltekintve biztonságos. Az egész hely olyan, mintha a cucc köré épült volna, nem pedig utólag hozták be, szóval akárki is építette a piramist, már a technológia birtokában volt. De miért hagyta itt?
A foxiai vizsgálgatni kezdi, Jelly meg energiákat méreget, én csak ámulok azon, hogy az energia ezen formája olyan "sűrű", hogy tapintható. Mi a franc ez? Yalvis egyik mondatára nézek fel. Firkálmányok? A falakon voltak mindenféle rajzok és jelek, a folyosók tele voltak ezekkel. Talán azok között találhatunk valamit.
Visszajátszom a kommunikátorral felvett videót, amit eredetileg azért csináltunk, hogy ne tévedjünk el. Ezeken látszania kell a falakon lévő rajzoknak is. Megpróbálom értelmezni a rajzokat, ábrákat, formákat, hátha utal valami erre a szerkezetre. Ha ez a piramis tényleg azért épült, hogy itt legyen a forrás, akkor logikus lenne, hogy legyenek utalások rá. Ráadásul az ősi civilizációk között gyakori volt a képírás, vagy a történetek elmesélése képekben. Most, hogy belegondolok, mintha a Földön is lettek volna civilizációk, amik piramisokat építettek, és rajzoltak a falakra.
Itt, a teremben is körbenézek, hátha bárhol, a falakon, a padlón, vagy valahol találok jeleket, közben pedig a foxiaihoz szólok.
-Yalvis, ez furcsán hangzik, de tudsz mintát venni ebből a zselés cuccból? Tudom, hogy energiából nem lehet mintát venni, de... Ez tapintható.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 31 Júl. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. augusztus 4. (szombat)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 4 0O0Nf7k

Amíg az energiamezőt nézték és vizsgálták meglepettség ült ki a császárnő arcára, ő is próbált volna hozzáérni a gél/zselészerű valamihez, de gyorsan visszarántotta a kezét.
- Ó! – szólalt meg Nebo. – Ez él. Érzem, amit élőlények közelében szoktam. Nem haldoklik, de nagyon gyenge.

Sikerült közelebbi felvételeket is készíteni a dologról. Nebo szavai után pedig lehet, hogy Nestor ötlete nem volt olyan jó, hogy mintát vegyenek belőle, mert akkor ártottak volna neki. A vizsgálatok, nézegetés alapján olyan volt az egész, mintha az energia, vagy az élőlény lentebbi részből, vagy akár a bolygóból jönne. Nem voltak elvezető csövek, vagy effélék, így az bizonyos volt, hogy nem ez a valami látta el energiával a piramist, az máshonnan eredet.

Nestor ötlete remek volt, hogy visszanézzék a felvételeket, hátha utal valami erre az egészre. És valóban volt, nagyon sok minden. A képek valamit ábrázoltak, ami a teljes bolygót körbevette mint valami védőmező, aztán látszott, hogy darabok szakadnak ki belőle. A gyorsuló evolúció ezek után kezdődött el és ez az energia, vagy valami tovább fogyott, egyre csökkent és csökkent. A változások és minden pedig ezzel együtt gyorsult.

Mikor a bolygó darabokra szakadt, akkor lett nagyon pici ez a lény. A bolygó lakói összegyűjtöttél, begyűjtötték őt és köré emelték a piramist, hogy ezáltal védjék meg, hogy regenerálódni tudjon. Nem ő tartotta fenn a piramist, hanem a piramis őt. Ezek voltak az utolsó képek, amik voltk, illetve az, hogy lezárták a piramist.

De, hogy ez mikor és mennyi ideje történt, azt bonyolultabb meghatározás nélkül nem lehetett tudni…

X bolygó - Page 4 7kMvp6c

//Bocsánat, ha rémes a reag, csak nagyon pocsékul vagyok.//


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 02 Aug. 2018, 13:58

-Él? - Kérdezek vissza Nebo megállapítására, miközben a képeket nézem vissza.
-A piramis folyosóin lévő rajzok alapján régen egy védőburok vette körül a bolygót, vagy ilyesmi, de amikor a bolygó elkezdett szétesni, elindult ez a mutáció, és ennek a... Lénynek csökkennie kezdett az energiája. Ezt a piramist neki építették, ide gyűjtötték be a protoplazma szerű anyagot, hogy megvédjék, és gyógyítsák. Az nem derül ki, hogy miért omlott össze a bolygó, de akkor gyengült meg ez a lény, és most már csak a piramis miatt él.
A gyors összefoglalás után ismét a zselészerű energiamezőre nézek.
-Ez a piramis zarándokhellyé válhat, ha megtudják az emberek, hogy mire képes. Egész hadseregek ütőképességét lehet megsokszorozni a felerősített, mutálódott katonákkal, tökéletesített lényekkel. De ha a háború eléri, és rossz kezekbe kerül, az végzetes lehet.
De vajon miért tartotta magát távol ettől a helytől minden harcoló fél? Mintha félnének a helytől valamiért. Talán jobb lenne elpusztítani...
-Nebo, ha ez a valami él, akkor talán kommunikálni is lehet vele, nem gondolod? Csak rá kell jönnünk, hogy milyen "nyelvet" beszél. Vajon mivel tartja életben a piramis? Energiával? Élettel? Valamilyen sugárzással? Mi van itt, ami jót tesz neki?
Egyelőre csak a sötétben tapogatózom, több a kérdés, mint a válasz, de talán a többieknek is eszébe jut valami arról, amit összehordok.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 04 Aug. 2018, 09:44

//Szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 08 Aug. 2018, 00:01

//Mivel Tao nincs a héten, így nem váltok csak rá kört, hanem kaptok esélyt, hogy tudjatok írni. Vasárnap lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 12 Aug. 2018, 00:00

//Csütörtökig kaptok haladékot, akkor már lesz Tao és új kör is.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 15 Aug. 2018, 14:07

Srir figyelt. Elég érdekes dolgok lettek megállapítva. Mégpedig a császárnő megállapította, hogy az a valami amit ők az épület vagy valaminek az energiaforrásának véltek az él. Ő a saját kérdésére még mindig nem kapott választ. Bár ezek után át kell majd fogalmaznia kicsit a kérdését. Megvakarja az állát miközben gondolkodik és hallgatja a nova megállapításait és kérdéseit is.
- Szóval ez valami energia alapú létforma ha jól értem. Nem nagyon hallottam még ilyenről. Mármint ami egy egész bolygót képes lefedni. Humanoid méretűek szoktak lenni. Hogy mi lehet ez a hely vagy a baja arra csak elméletekkel tudok én is előállni. Talán nem bírja el ezt a hatalmas energiát amiből áll és ezért van szüksége erre a piramisra. Esetleg a kora miatt lehet, hogy instabillá vállt vagy egy betegség. Foxiai, azt meg tudod állapítani, hogy ez a piramis mit csinál? Elvezeti az energiáját vagy szinten tartja? Azzal talán tudnánk valamit kezdeni. És miért akkor ébredt fel mikor mi megérkeztünk? Már ha az-az android igazat mondott.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 16 Aug. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. augusztus 20. (hétfő)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 4 0O0Nf7k

Egyelőre mindenki nagyon tanácstalan volt, hogy mi lehet ez az élőlény. Nebo is megrázta a fejét, hogy fogalma sincs. Mindenki mondta az ötleteket, Srir még kérdezett is az egyik társától, de Yalvis nem válaszolt, láthatóan még mindig le volt fagyva az előbb hallottak nyomán.

- Egy telepata lenne a legcélszerűbb szerintem – mondta. – De lehet, hogy számítástechnikai kódokkal kommunikál, fogalmam sincs… várjunk csak?!
Itt egy pillanatra elakadt a hangja és gondolkodni kezdett.

- Nem emlékeztet titeket ez Ego-ra*? – kérdezte. – Nem láttunk idefelé arcot és hasonlót a felszínen, de ő volt élő bolygó. Mi van, ha ő is hasonló?

Miközben a társaság nagyobbik része ezen és efféléken tanakodott, hirtelen az energia mozogni kezdett a szemük előtt és formálódni, míg végül egy energiákból álló alakot öltött a társaság előtt.
- A nevem Nayea – kezdte. – Ilyen alakot öltöttem, mert úgy láttam, hogy ez áll hozzátok a legközelebb. Kérdésetekre a válasz, én maga a bolygó vagyok. Innen tartom fenn az életet, az atmoszférát és mindent. Én voltam, aki „elvette” az emlékeiteket, hogy ne terhelje túl az elméteket és ne halljatok bele az evolúcióba, amivel a világom megfertőződött nagyon-nagyon régen és majdnem elpusztított engem is.
X bolygó - Page 4 I7nKfy6

X bolygó - Page 4 7kMvp6c

*Képregényes Ego, nem a filmes, képességek lásd itt. Róla mindenki hallott é mindenki ismerheti.


felszerelés/egyebek:

X bolygó - Page 4 YvVHiYc X bolygó - Page 4 TL5zR2h X bolygó - Page 4 ZDxfjCh X bolygó - Page 4 KdhSg4W X bolygó - Page 4 EcDhRoX

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 19 Aug. 2018, 17:56

A császárnő gondolkozott és nem is rosszul. Bár kérdés, hogy honnan szednek egy telepatát, aki idejön úgy, hogy fogalma sincs mi fog vele történni. Ego kérdésére viszont ő is elgondolkozik. Lát benne rációt. De akkor valami célja is kell, hogy legyen a bolygónak velük ha ilyen változásokat tett. A hirtelen fényességre meg alak öltésre ő a fegyverére teszi a kezét és gyanakodva néz. Végre meglátják, azt a csajt vagy mit, aki e mögött az egész mögött áll. És hajlandó lesz hozzájuk is szólni és választ adni a kérdéseikre.
-Azt is tudod, hogy miféle változások történtek rajtunk? Vagy, hogy mi fog történni ha továbbra is itt maradunk? Amúgy hogy-hogy csak most jelentél meg nekünk?
Nem mutatkozik be mert bizonyos benne, hogy a másik tisztában van a nevével. Ha tippelnie kéne akkor azt, mondaná, hogy mióta megérkeztek azóta megfigyelés alatt állnak. Nem tetszik neki ez a Nayea.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 20 Aug. 2018, 00:00

//Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 23 Aug. 2018, 13:40

A tippelgetés nem vezet sehová, Nebo ugan felveti, hogy ez a bolygó Egohoz hasonlóan él, de ezt sem tudjuk bizonyítani, amíg a bolygó maga úgy nem dönt, hogy hozzánk szól - hiszen se telepatánk, se profi programozónk nincs, aki az említett módokon beszélni próbálhatna a lénnyel.
Végül a problémánk megoldódik magától, az energialény manifesztálódik, és egy emberszerű alakot vesz magára. El sem tudom képzelni, milyen nyelven beszélhet, de a kommunikátor le tudja fordítani, és ez a lényeg. Hátralépek egyet, hogy alaposan végigmérhessem Nayeat, aztán figyelek arra, amit mesél.
-Én Nestor vagyok - válaszolom a bemutatkozás után, ha már számára is fontos volt a név ismerete. Srir kérdései után mondom el az én meglátásaimat is. - Megfertőzött? Szóval ez egy kártékony dolog rád nézve... Bizonyára rengeteg energiát igényelhet a bolygó egyben tartása ebben az állapotban, és még az élőlényekre is figylned kell. Hatalmas erővel rendelkezhetsz. Mindenesetre köszönjük, hogy megvédtél minket. Azt tudod, hogy honnan vagy hogyan került ide a fertőzés?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 24 Aug. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. augusztus 28. (kedd)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


X bolygó - Page 4 0O0Nf7k

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
további információk:
Épp nincs.


Nayea továbbra sem volt szerencsére ellenséges és türelmesen várta ki azt, hogy mindenki feltegye számára a kérdéseit. Nebo semmit sem kérdezett, a két másik férfi eléggé jól lefedte a kérdések körét.

Amint Nestor is befejezte a kérdéseit Nayea nekilátott sorrendben válaszolni.
- Azért nem jelentem meg korábban, mert azt hittem, hogy csak azért érkeztetek, hogy az energiámat lecsapoljátok. Meg kellett győződnöm arról, hogy nem így van. Remélem ez nem szül bizalmatlanságot közöttünk, ti is engem és a gyermekeimet vizsgáltatok mióta itt vagytok, én is tettem mióta a piramisba léptetek.

Várt néhány pillanatot és utána folytatta.
- Ha távoztok is végbe megy a folyamat, csak akkor nem tudom fájdalommentessé tenni és nincs garancia, hogy túlélitek. Kettejüknél már végbement a folyamat, a képességeik fejlődtek tovább. A te esetedben is megtörtént, régi ősied génjei váltak aktívvá, így képes vagy alkalmazkodni a környezetedhez. Ő fajának maximumát éri el és neki pedig visszanő a bundája…

Magyarázta, hogy kivel mi is történik, neveket nem mondott, így nem valószínű, hogy tisztában lenne vele.
- Igen, egy fertőzés volt, ez a legjobb szó rá talán. Nem tudom, hogy miből indult, régen, nagyon régen lezuhant egy kő az égből, az itt élő őslakók, akik a piramist építették vizsgálták. Valami elszabadult belőle, ami elevenen kezdte felfalni a bolygót, a háborúk és az én gyengülésem csak fokozta mindezt. Haldokolom, mióta itt vagyok a piramisban stagnálok, nem tudom, hogy mennyi időm lehet hátra, napok, évek, évmilliók…

Itt vett egy fáradt és szomorú sóhajt.
- Engem is evolúcióval fertőzött meg, de a fajom számára az a kihalás. Nem tudom, hogy honnan jött, de már ez is a bolygó része, az én részem, minden tőle ered itt. Nem fertőző, így ha elmentek nem adjátok tovább, elpusztul ezen világtól távol, de a bennetek történt változások nem fognak visszafordulni, véglegesek maradnak.

Itt elhallgatott, hiszen válaszolt minden kérdésre és várta, hogy kap-e újabbakat, vagy mit is tesznek a vendégei.


X bolygó - Page 4 7kMvp6c

felszerelés/egyebek:

X bolygó - Page 4 YvVHiYc X bolygó - Page 4 TL5zR2h X bolygó - Page 4 ZDxfjCh X bolygó - Page 4 KdhSg4W X bolygó - Page 4 EcDhRoX

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 28 Aug. 2018, 00:00

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 28 Aug. 2018, 15:10

Nayea elég részletes választ ad, mégha nem is tud mindent, de úgy tűnik, nem titkolózik.
-Szóval egy meteorit hozta a fertőzést. Különös, hogy ami az itt lévők számára fejlődést és továbblépést hoz, az neked halálos - elmélkedem, és közben ismét az jut eszembe, hogy milyen háborús célokra lehetne és fogják is használni majd ezt a helyet.
-Azt mondod, még nem ment mindenkinél végbe a folyamat. Mennyi időre van szükség, mielőtt biztonságos lesz továbbállnunk? - Teszem még fel a kérdésemet. Gyanítom, hogy a többiek sem akarják kockáztatni a kínkeserves halált, vagy akármit, amit ez a fertőzés okoz, ha Nayea nem kontrollálja.
A válasz után kicsit hátrébb vonulok, teret adok a többieknek, ha esetleg szeretnének még ők is kérdezősködni. Nebo közelébe lépek, és fojtott hangon beszélek hozzá. Nem mintha azt gondolnám, hogy akkor a bolygó nem hall meg engem, ez inkább csak ilyen udvariassági dolog, azt hiszem.
-Ha ez a hely hasonló hatással van mindenkire, akkor titokban kell tartanunk, nehogy az ellenség kezére kerüljön - vetem fel neki. Arról nem kezdek beszélni, hogy a kree hadsereg hogyan használhatná. És persze azt sem teszem hozzá egyelőre, hogy a legbiztonságosabb az lenne, ha az egész bolygót megsemmisítenénk. Dehát ez különben is gonosz dolog volna, nem igaz?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 31 Aug. 2018, 16:00

A nő válaszától Srir nem lesz sokkal barátságosabb, de biccent egyet jelezve, hogy el tudja ezeket az érveket fogadni. Bár bizonyos benne, hogy nem csak a templomba érkezésük óta figyeli őket az a nő. A változások tekintetében már hall érdekes dolgokat. Saját magáról is. Ebbe belegondolva talán nem a császárnő által kirobbantott fal miatt lehet ilyen kellemes az itteni időjárás. Ezeket a képességeket mindenesetre majd ki kéne vizsgálni. Megtudni a határaikat. Ő nem szól semmit továbbra se. A bolygó történetére sem. Nem ő lenne ha teljesen el tudná hinni ezt a történetet. Gyanúsnak találja, hogy bizonyítékok nincsenek. És nem érti, hogy az evolúcióba miképp lehet belepusztulni. Pont ezért a következő biccentése a GV-nek szól, aki erre megjegyzést is tesz. Annak a következő kérdése is hasznos. Mennyi idő míg tovább állhatnak. Persze addig is folytathatják a kutatásukat. A császárnővel való sugdolózásra csak vet pár barátságtalan pillantást és a bolygóhoz szól.
-Biztos vagyok benne, hogy nem mi vagyunk az elsők akik eljöttek megvizsgálni téged. Úgy sejtem mind Annihilus, mind a Phalanx eljött már ide csak olyan fogadtatásban részesítetted őket, hogy inkább vissza se jöttek. Jól sejtem?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 01 Szept. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. szeptember 5. (szerda)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


X bolygó - Page 4 0O0Nf7k

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
további információk:
Épp nincs.


Nayea megrázta a fejét Nestor következtetésére.
- Nekik is halálos volt – mondta. – Olyan gyorsan zajlik az egész folyamat, hogy a test nem tud alkalmazkodni. Hogy tudnám rendesen elmagyarázni? A testük… a sejtjeik túlburjánzottak, az élőlényeket a saját szervezetük emésztette fel az evolúció során. Az elméjük és a testük képtelen volt alkalmazkodni a hihetetlen gyors folyamathoz. Egy-egy kis evolúciós lépéshez minimum 10 generáció kell. Ez mondjuk az, hogy alkalmazkodjanak a nagyobb, vagy kisebb hőhöz. Ez évszázadok. Itt több millió éves folyamatok mentek végbe órák, napok, vagy épp hetek alatt. Ti kis létszámban vagytok, azért tudtalak titeket megóvni. Az itt élő növények és állatok pedig azon kevés e bolygón élő fajból alakultak ki, akik nem pusztultak el a gyorsuló evolúcióban. Talán, ha három-négy faj maradt életben. Minden tőlük származik.

Srir tudja orvosi tudása révén, hogy ebbe tényleg tömeges kihalások lehetnek. A Legfelsőbb Intelligencia is évezredek, évmilliók alatt lassan fejlesztette a kree-ket olyanra, mint amilyenek ma. Nem ennyire extrém rövid idő alatt. A következő kérdésen is el kellett egy kicsit gondolkodnia.
- Néhány óra, már mind az utolsó fázisban vagytok – felelt. – A ti időszámításotok alapján a három és fél standard óra lenne amit mondanék, hogy azok után biztonságos már távoznotok.

Ennyi idő kellett ahhoz, hogy visszamenjenek a táborba, összepakoljanak. Több idő is bőven el fog telni, mert sok adatot gyűjtöttek. Ezt nézve már nem tudnak úgy távozni, hogy bajuk legyen belőle, teljesen biztonságban voltak.

Ezek után Srir felé fordult, amikor ő kérdezett. Erre is kedvesen csóválta meg a fejét.
- Nem, van egy csoport itt, egy öt fős és egy mesterséges létforma velük – kezdte. – Rájuk nincs hatással ez az egész. Ők elhelyeztek valamit szerte a bolygón, ami miatt nagyon sokan nem érzékelik ezt a helyet. Megvédenek. Nem tudom, hogy mi azaz Annihilus és a Phalanx.


X bolygó - Page 4 7kMvp6c

felszerelés/egyebek:

X bolygó - Page 4 YvVHiYc X bolygó - Page 4 TL5zR2h X bolygó - Page 4 ZDxfjCh X bolygó - Page 4 KdhSg4W X bolygó - Page 4 EcDhRoX

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 03 Szept. 2018, 19:25

Nayea csupa jó hírt közöl: már mehetünk is haza, ha akarunk. Nem fogunk meghalni. Ha egyszerre sokan jönnek ide, azok meghalnak. Ez megoldja a gondunkat azzal, hogy Annihilus vagy a Phalanx megtalálja a helyet. Főleg úgy, hogy kiderül: az MI és csapata álcázzák a bolygót valahogy. A csapat pedig még itt van a bolygón.
-Érdekes, az MI azt mondta, a csapata elhagyta a bolygót, és épp egy zsoldos megbízást végeznek. Valaki nem mond igazat... Én azt mondom, beszélnünk kéne ezzel az öt fős csapattal. Egyrészt kideríteni, hogy miért nem hat rajtuk a fertőzés. Másrészt megtudni, milyen módszerrel tudnak egy egész bolygót álcázni. Mindkét tudás baromi hasznos lenne úgy általánosságban, de főleg a háborúban Annihilus és a Phalanx ellen, nem gondoljátok? Hol találjuk őket pontosan? - Az utolsó kérdésemet már Nayea-hoz címzem.
Részemről nekem már nincs más kérdésem, és ha kapunk valami infót, akkor el is indulhatunk megkeresni ezt a szupercsapatot itt a bolygón. Ha Nayea nem tudja, akkor legfeljebb elmegyünk az MI-hez, és majd kifaggatjuk őt, kicsit akár erélyesebben is, mint legutóbb. Az tuti, hogy Srir és Nebo kapva kap az alkalmon, a háború alatt nem akarnának ilyen fejlett technológiákat csak úgy kiengedni a kezükből. Ha a Kree Birodalom egész bolygókat lenne képes álcázni Annihilus elől, akkor ezt nyilván kisebb hajókra is lehetne alkalmazni. Az érzékelők számára láthatatlan űrhajók, titkos katonai támaszpontok, tökéletes rajtaütések... Álmodhat ennél többről egy hadvezér háború idején?
Amikor hátrébb lépek egy pillanatar kapok egy kisebb szívrohamot, aztán rájövök, hogy csak a saját másolatomat vettem észre. Még meg kell szoknom, hogy a külsejük eléggé... Különbözik az enyémtől, nem úgy mint korábban. Na nem mintha panaszkodnék: biztonságos második ködkezelésen nem sokan esnek át, és én egy lehetek közülük. Már amennyire biztonságos ez a bolygó végeredményben.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 04 Szept. 2018, 10:35

A felmerülő kérdésük is meg lesz válaszolva. Mégpedig, hogy az itt élők nagy része se élte túl a fertőzést hanem a nagy részük kipusztult. Ezt már Srir is el tudta képzelni. Így egy fokkal kerekebb lett a történet. Az is kiderül, hogy a nő szerint pár órán belül már elhagyhatják a bolygót. Már ha el akarják. Bár talán jobb lenne ha a császárnő visszatérne a testőrsége körébe és a feladataihoz, de Srir ezt a gondolatát nem mondhatta ki. Nem egyszerű a nagytiszteletű császári családok tagjainak viselkedését kezelni ha nem azt teszik amit elvárnánk tőlük. Az ő megjegyzésére érdekes választ kap.
-Mi akkor, hogy tudtuk érzékelni?
A GV jól gondolkozik egyébként. Az ilyen technológia hasznára válhatna a seregnek egy háború esetén. Arra, hogy ki kéne kérdezni, azt az öt főt Srir további információkat érzett fontosnak, hogy megossza a társasággal.
-Ha azok akinek az MI mondta őket akkor profi zsoldosokról van szó. Egy oldalon küzdöttünk a Phalanx ellen a Sasculara-n.
A többiek hallhattak már arról a harcról mert értékes győzelemnek számított. A foxiai pedig emlékezhetett is arra a harcra. Főleg mert Srir agyon akarta lőni, hogy megmentse.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 05 Szept. 2018, 07:29Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: -
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


X bolygó - Page 4 0O0Nf7k

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
további információk:
Épp nincs.


Noha Nayea arca nem igen látszott, lehetett érezni néhány pillanatra a zavart az irányából és bűnbánatot.
- Rosszul fogalmaztam, elnézést – mondta. – Általában itt vannak, de most nem érzem a jelenlétüket.


Nebo még várakozott, hátha mond valaki, valamilyen kérdés felmerül, ha nem, akkor ezúttal már ő szólal meg.
- Nekünk más szenzorjaink vannak, mint nekik – felelt ő Srir kérdésére. – Köszönjük a válaszokat Nayea – mondta. – Szerintem akkor mi távozunk és nem zavarunk tovább.

Ha másnak sem volt kifogása mindezek ellen, akkor eltudtak visszafelé indulni, azon az úton, amit korábban tettek. Ahogyan kellően eltávolodtak az energia, avagy Nayea visszahúzódott és a fizikai külseje is megszűnt.

Az útvesztőn ugyanúgy végig tudnak menni, mint előtte, hogy Nestor másolata irányítja őket, az út végén pedig, ahol Nebo szétlőtte a piramis falát már nem volt rés, a piramis megjavította önmagát. Ez a kertre is magyarázatot adhatott.

Voltak felvételeik is, ahogyan emlékezetből is, de kijutottak a piramisból, ahol most azonban nem oldalsó sérülésen kellett kimenniük, Nayea fényeket is kapcsolt nekik a kijárathoz, amit ki is nyitott, így nem kellett mászniuk és kúszniuk, csak kisétálni.

Ha visszamentek az MI-hez és elmondták, átadták, hogy mit is találtak, akkor örömmel vette és megerősítette Nayea szavait, hogy tényleg nagyon a folyamat vége előtt vannak. Azt sajnos nem tudja megmondani, hogy mikor jönnek vissza a csapatának tagjai, de elérhetőséget szívesen adott, hogy felvehessék velük a kapcsolatot.

Ez kommunikátor szám volt, illetve postafiók cím, ami az emailre hasonlított a leginkább, hogy szöveges üzenetet lehet küldeni rá. A csapat maradhatott is itt, kivárni a folyamat végét, vagy távozhattak. Mind a két esetben biztonságban voltak és a folyamat tényleg pár nap után kiteljesedett.

Vége.

X bolygó - Page 4 7kMvp6c

Akkor köszönöm a játékot, amit sikerült teljes mértékben megoldanotok. Igazából szívem szerint Svarognak nem adnám meg az extrákat, mert alig írt, de nem tudom azt mondani, hogy nem…
Hogy ki mit kapott azt a következő egy-két napban beírom mindenkinek a karakteréhez.

felszerelés/egyebek:

X bolygó - Page 4 YvVHiYc X bolygó - Page 4 TL5zR2h X bolygó - Page 4 ZDxfjCh X bolygó - Page 4 KdhSg4W X bolygó - Page 4 EcDhRoX


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 4 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.