Xandar

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Xandar - Page 5 Empty Re: Xandar

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 12 Márc. 2019, 19:43

Vércse igyekszik optimistán hozzáállni a dologhoz, kicsit sikerül is felvidítania.
-Igen, végülis legalább ezt már tudjuk. Az is valami - válaszolom magamat is biztatva, aztán elindulunk kifelé. A gáz és az ingoványos talaj továbbra is veszélyes, de azért egy idő után sikerül visszaérni a hajóhoz, ahol a másolatommal ismét egybeolvadok.
-Na gyerünk, még van egy megállónk: vissza kell mennünk a hegy lábához, ahol Miller hajója van!
Ha minden rendben megy, akkor felszállok a géppel, és elindulok a tisztásra, ahol korábban leszálltunk, hogy Miller is felvehesse a gépét. Ezután egy üzenetet küldök a helyi vezetőnek, akivel korábban beszéltünk. Ebben röviden összefoglalom neki, hogy egy sziget emelkedett ki a tengerből, ahol kezdetleges civilizáció és élet van jelen, valamint minden bizonnyal egy távoli bolygó az anomália forrása. Végezetül megüzenem neki azt is, hogy az anomália egyelőre véget ért, így újabb elváltozások és időjárási katasztrófák nem várhatóak egyelőre, de sajnos arra nem ismerünk módszert, hogy visszaállítsuk a korábbi helyzeteket.
-Felvenni a kapcsolatot a Földdel? Mi sem egyszerűbb annál - válaszolom Vércsének. - Van ott néhány régi cimborám, aki szívesen segítene.
Természetesen Nebora gondolok, és arra, rég okoztam már felfordulást a jelenlétemmel a közelében. De hát egy hivatalos levél a GV-től teljesen rendben lenne, hiszen mégiscsak tagja volt a csapatnak. El is tervezem magamban, hogy amint visszaértünk a Knowhere-re, üzenetet küldök neki. Addig is viszont...
-Most visszamegyünk a bázisunkra, a Knowhere-re, onnan már könnyen találhatsz hajót, ami hazavisz téged - magyarázom Vércsének. - Már persze, ha haza szeretnél menni. Én éppenséggel azt sem venném zokon, ha előtte meginnánk valamit, ha van hozzá kedved - vetem fel neki egy megnyerő mosollyal.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Xandar - Page 5 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Xandar - Page 5 Empty Re: Xandar

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 12 Márc. 2019, 21:52

A GV belenyúl a hasadékba és valamilyen változások végbe is mennek rajta amiket majd ki kéne vizsgálni. Lehet, hogy az egészségével is játszott az a meggondolatlan barom. A shi'ar megállapításaira csak bólogatni tud. Időanomáliák okozása. Méghozzá ilyen távolságba. Nagyon nem tetszik ez Srir-nek sem. Mikor a GV úgy dönt, hogy biztonságosabb ha távoznak akkor Srir követi a parancsot. Szerencsére a felszerelésének hála a kijutással most sem lesz semmi baja. Mikor már biztonságban vannak a hajón akkor ha van lehetősége akkor egy biztonságos csatornán elküld egy jelentést a feletteseinek. Jobb ha tudnak róla mi történt itt. Mind a skrullokról lett említés téve, mind pedig a földről amit meg terveznek támadni. Fontos, hogy mielőbb jelentést tegyen. Hacsak nem kap más parancsot vagy nincs itt továbbra is szükség rá akkor igyekszik mielőbb elhagyni az Androméda-galaxist és az otthoni bázisán lejelentkezni, hogy visszatérjen az ottani munkájához. Aztán a földi akciókba valamiképp bekerülni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Xandar - Page 5 Empty Re: Xandar

Témanyitás by Thorhalla Szer. 13 Márc. 2019, 00:00Galaxis Védelmezői 21.: Idő nélkülRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Tomas Burton és Eyjolf Ragnar MillerKövetkező körváltás: -
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Idő nélkül
Lord Eyjolf Ragnar Miller tábornok
Időutazó, Galaxis Őrző, Bosszú Angyal, tábornok


Xandar - Page 5 HtZQxmt

Idő: 2029. szeptember 15. 13:05 (földi idő)
Helyszín: Xandar
Cél / Feladat: Megoldást találni a gondokra
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Tomas Burton
Egyéb inforációk:


Akkor először a csapat végül is úgy döntött, hogy visszamennek oda, ahol megérkeztek, hogy Miller visszaszállhasson a hajójára és Burton-t is visszakapja a sajátját. Amint megvoltak mehettek tovább. Miller még először vissza akart menni a fővárosba is, hogy jelentést tegyen a miniszterelnöknek, ha már a nő úgyis valószínűleg várja azt, hogy válaszokat kapjon. Ekkor Vízió megnézte még Burton hajóját és a rossz alkatrészt cserélte is a gépben, így az angyal is távozhatott.

Nestor abban tévedett, hogy Nebo a Földön él, hiszen már jó ideje ő volt a kree császárnő, de azért az attilan-i udvarban is voltak a férfinak ismerősei is, illetve a SHIELD-nél is közvetve. Sorrendben haladva a jelentést le tudták adni, és amíg visszatértek a Knowhere-re a Földdel is kapcsolatba lehetett lépni és jelentést tenni nekik, illetve informálódni Vércse, Miller és Nestor. Főleg, mert Srir már korábban lelépett és elváltak az útjai a többiektől. Vissza tudott térni a Nagy Magellán Felhőbe és jelentést tenni, aminek olyan nagy jelentősége volt, hogy hónapokkal – egészen pontosan jó fél évvel – eltolták a Földön tervezett akciójukat a kree-k.

Itt pedig elég sok információt kaphatott a trió. Elmondták az elmúlt hónapok eseményeit, hogy a semmiből bukkant elő ez a Kang alak, aki darabjaira szakadt, aminek köszönhetően az idő megbolondult teljes egészében. Össze kellett szedniük Kang darabjait, ami után egyesült és eltűnt. Ezek után nem sokkal állt helyre az idő is a Földön és ez volt azaz idő is, amikor ott náluk a Xandar-on is rendeződni látszottak a dolgok. Annyit tudtak meg, hogy Kang a jövőből érkezett, de a múltat is ő maga formálta, ezért volt ilyen hatással a tér- és időkontinuumra.

Most ugyan eltűnt, de lehet, hogy a későbbiekben még feltűnik majd, hiszen bármikor szabadon képes utazni a világban, de meg is nyugtatták a többieket, hogy egyelőre úgy néz ki, hogy csak a Föld érdekli és ott nem tudták, hogy miért jelentkezhetett bármi a Xandar-on. A Knowhere-re visszaérve Vércse hálásan köszönte meg a segítséget és innen már tényleg könnyű volt hazatérnie, mert tudott stoppolni is, illetve hajót is hívni, hogy az vigye őt haza.

Nestor kézfejét illetően jó három hónapba telt mire végül a kézfeje mindkét része egyforma szintre fiatalodott, illetve öregedett vissza. Sajnos, ha orvosnak is mutatta meg, az nem tudott vele mit kezdeni, de szerencsére magától helyreállt az egész.

Vége.

Xandar - Page 5 DrjefUg

Köszönöm mindenkinek a játékot!

felszerelés/egyebek:

Xandar - Page 5 712638Y Xandar - Page 5 BG6tv12 Xandar - Page 5 Nyryrnp Xandar - Page 5 4RjEvH9 Xandar - Page 5 EcDhRoX Xandar - Page 5 Rpq6rYY

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Xandar - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Xandar - Page 5 Empty Re: Xandar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics
» Xandar
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.