Stonehenge, Anglia

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Stonehenge, Anglia Empty Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 08 Dec. 2018, 15:54

A Stonehenge (ejtsd: sztónhendzs) körkörösen elrendezett kőtömbökből és földsáncokból álló monumentális őskori építmény az angliai Wiltshire-ben, Salisbury-től mintegy 13 km-re északra. Kiépítése Kr. e. 2500 körül kezdődött és 2100 körül fejeződött be.
Ha a legendák igazak, akkor ezen építmény alatt volt bebörtönözve Merlin mielőtt pár éve kiszabadult innen.
Stonehenge, Anglia Stonehenge-1120-GettyImages-166725162

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 09 Dec. 2018, 09:15Kree Invázió 8 – A megérkezés

Vasárnap a Stonehenge-nél…


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Antef Sziamon, Quentine Constantine, Svanhild Ragnardottir


és Hiro Yirumagato / Sir LancelotKövetkező körváltás: 2018. december 13. (csütörtök)

Stonehenge, Anglia YEu0znX

Idő: 2029. december 23. 14:00 (helyi idő)
Helyszín: Stonehenge, Anglia
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Antef Sziamon | Quentine Constantine | Svanhild Ragnardottir | Hiro Yirumagato / Sir Lancelot
Egyéb információk:
Épp nincs.


Prológus:
A kree prototípus hadihajó, a Victory az utóbbi hónapokat a Naprendszer felderítésével és feltérképezésével töltötte. Kiirtották a Plútón raptorokat, összegyűjtötték a kristályokat. Végignézték a Titánon a roncsokat, ami az Örökkévalók városa volt. Lebegő bázist építettek a Jupiter gáztömegében és a bolygó gázait kezdték bányászni. Végigkutatták a Marson levő ősi romokat, megtalálták Tychus Finlay tetemét is, ami korábban hátra maradt. Megvizsgálták a Kék körzet romjait is, majd felvettek egy távolabbi pályát a Föld körül.

Az utóbbi hetekben a Földet vizsgálták át úgy, hogy még a Destroyer, a Nova Prime hajója sem volt képes észlelni a hajót, sem pedig a SWORD, vagy az űrközpontok egyik műszere sem. Szépen lassanként a kree-k beszivárogtak a bolygóra úgy, hogy mindez senkinek sem tűnt fel, köszönhetően annak, hogy főleg rózsaszín kree-ket küldtek beépülni. Az összegyűjtött információk alapján nagyon sok mindent megtudtak a bolygóról, azokat visszaküldték Hala-ra Lord Acil-nak, a Legfőbb Vádlónak, aki kielemezte és stratégákkal kidolgozták a tervekt.

Végül pedig eljött a nap, Hala-ról megérkezett a parancs, hogy kezdjék meg a bolygón az akciót…
Stonehenge, Anglia DrjefUg

Hiro-nak japánból kellett jönnie, a többieket New Yorkból a SHIELD egyik külön gépén hozták Londonba, a STRIKE főbázisára, ahonnan a teljes csapatot átvitték a Stonehenge-hez. Annyit már most itt megtudtak, hogy a nevezetességet és a környékét már lezárták, főleg, hogy több turista is meghalt az elmúlt két hétben. Amire a hatóságok jutottak az profi gyilkosra utalt, volt, akinek a nyakát törték ki, valakinek a gerincét vágták át, a harmadik esetben valamilyen méreg volt a halál oka, a negyedik esetben pedig nem tudták megállapítani.

Az esetekben az volt a közös, hogy mind a négy személy az éjszaka folyamán igyekezett beosonni a műemlékhez. A környéken dolgozók azt is észrevették, hogy több helyen meglettek rongálva az oszlopok is. Nyomokat, lábnyomokat nem találtak, mert a szokatlan időjárás keretében hetek óta folyamatosan havazott. Mások kardcsörgést és lovakat hallottak a környéken, de ezekre nem voltak nyomok. Így inkább hozzáértők segítségét kérték.

A havazás és rossz idő miatt busszal tudtak csak kimenni a helyszínre. A Stonehenge dobjának lábánál álltak meg, ahol a hideg ellenére egy szőke hajú maszkos nő várakozott talán kissé alulöltözve egy nagyobb katonai sátor – nem alvós, hanem amibe asztalok és effélék is beférnek – előtt álldogáló kocsinak dőlt. Őt George és Hiro már ismerhették, a Britannia Hadtest egyik leglojálisabb embere, Lionheart. Amint a busz megállt, a nő ellökte magát a kocsitól, aminek eddig támaszkodott és a buszhoz ment.

- Üdv, azt hittem, hogy már soha se fognak ideérni. Aki nem ismer Lionheart vagyok. akkor remélem neki is látnak a munkának, ha már eddig lustálkodtak.

Stonehenge, Anglia 7kMvp6c

Felszereléslistát írjatok kérlek!


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Stonehenge, Anglia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2432
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 10 Dec. 2018, 01:09

Hiro élete a feje tetejére állt a legutóbbi kaland óta, amikor Lancelot fel ébredt benne. Azóta harcolt benne a lovag hősies, de kegyetlen, gyilkos természete pontosan, ahogy Turner meg mondta előre. A barátnőjére sem tudott úgy nézni, mert másba volt szerelmes, abba, aki már nem élt, de ebben sem volt, nem lehetett biztos. Ahogy a nőkre hatott, az is új volt neki, eléggé meg zavarta és végül a kapcsolata végét jelentette. Több hónapos kutatómunkába kezdett, a sportot űzte még mindig, szintekkel jobb lett, mégis az járt a fejében, hogy nem ez volt az útja, más ösvényre kellett terelni, csak még nem tudta pontosan, milyenre.
A hívásra azonnal indult, nem törődve azzal, hogy miből esett ki és mennyi időre.
Amit el mondtak vagy papíron meg mutattak nekik, azt igyekezett meg jegyezni és át gondolni. Egyenlőre gyűjtötte a gondolatokat, az egész jelentésén gondolkodott. Evett, amennyit tudott, de próbált olyat, ami nem terhelte meg annyira a szervezetét. Most nem az edző életmódban volt, nem aludhatott rá, terepre mentek. A társait üdvözölte, Svant külön köszöntötte és mosollyal nyugtázta, hogy akikkel múltkor olyan jól tudtak együtt dolgozni, most is azok voltak itt, kivéve a varázsló nőt. Az útra is hozott ételt és italt, ha tehette. A Stoneheneben figyelt, hogy érzett-e valamit a lovagja, még nem tudta, hogy működtek ezek a dolgok az ősi hit egy ilyen fontos helyen. A nő láttán bizonyosra vette, hogy rá nem hatott a kisugárzása, tisztában volt a nő akaraterejével és nagyon tisztelt.
- A legmélyebb tiszteletem, Hölgyem! - köszöntötte Lionheartot és meg hajolt, aohgy a japánok szoktak. Kérem, ismertesse, hogy mit tudunk azokról, akik ide jöttek. A céljaikról és arról, hogy volt-e közöttük bármilyen kapcsolat.
Közben próbálta át gondolni, kit ismert a múltból ilyen képességekkel, profi gyilkolással és méregkeveréssel vagy a nyomok teljes eltüntetésével. Lehet, hogy rossz irányba indult, mert nem kellett mindenképpen az átjáróra gondolni. Mostanában picit meg voltak kavarodva a gondolatai, de ebből semmit nem mutatott, a büszke harcost mutatta, aki volt is.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Antef Sziamon on Hétf. 10 Dec. 2018, 21:43

Az őrült zombis küldetés után Antef belevetette magát a munkába és a kutatásba. Világosan érezte, hogy a küldetés rávilágított arra, hogyha nem jár utána annak, hogy lehet képes kapcsolatba lépnie Anubisszal, akkor nemigazán tud érdemben hozzájárulni a küldetések sikeréhez.
Az egyik nap parancsot kapott, hogy egy válogatott csapattal menjen Angliába és derítsenek fel egy brutális gyilkosságsorozatot Stonehenge-nél. Arról egyenlőre fogalma sem volt hogy miért őt jelölték ki a SHIELD-től. Ám az, hogy a WAND-tól küldtek valakit, egyértelművé tette Antef számára, hogy az ügynek köze lehet a mágiához. A csapat a korábbi küldetésen részt vevőkből tevődött össze. Mosolyogva biccentett feléjük, majd miután megérkeztek a romokhoz kiszállt a buszból. Összehúzta magán a téli kabátját és kíváncsian figyelte a nőt, aki üdvözölte őket.
- Üdvözlöm Hölgyem. Antef Sziamon vagyunk. Tudja New York egy picit messze van. De, ha ad nekünk valami támpontot, akkor hozzá is látunk. - válaszolta mosolyogva Antef.

Felszerelés:
-WAND egyenruha és jelvény.
-mobiltelefon és jegyzettömb
-2 db Desert Eagle.50 AE

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 11 Dec. 2018, 13:59

Meg kell, hogy mondjam, a SHIELD sem úgy működik már, mint régen. Hatalmas titkolózás, negyvenkét szintű hozzáférési rendszer, és egy csomó ügynök helyett mit kapunk? A korábbi eseményeken tanusított helytállás miatt most már a SHIELD külső szakértőket alkalmaz, akiket az újabb anomália helyszínére küld. Hát ez lennék én, a SHIELD külső szakértője, ha jól értem, hiszen idehoztak Angliába, hogy a Stonehenge körüli rejtélyes gyilkosságokat vizsgáljam. Még arra is figyelmet fordítottak, hogy Svant se hagyjam otthon. Ha így folytatják, a végén még fel kell hagynom régi jó szokásommal, hogy gyűlölöm a hatóságokat.
A társaság több tagja, George, Antef és Hiro, már nem új arcok számomra, talán ez sem véletlen. Barátságos kézfogással köszöntem őket az út elején, aztán bedobom a szunyát a gépen, a francnak se hiányzik a jetlag.
Érkezéskor áldom az eszemet, hogy megnéztem az időjárás híreket, és elég meleg cuccokban jöttem a hóesésben. A nagykabátot a vállamra kanyarítom, sálat kötök a nyakamba, kesztyűt húzok, kilépek a buszból. A domb aljánál egy hivatásos szuperhős fogad, névvel, hacukával, ahogy illik. Gyanítom, értesítette őt a SHIELD, hogy kik vagyunk, de nem akarok udvariatlannak tűnni, főleg egy ilyen jó nő előtt.
-Quentine Constantine - köszöntöm a nőt, és Hironál kicsit európaibb módon, kézfogással toldm meg a dolgot, ha van erre igény a másik oldalról is. - Szívesen megnézném a helyszínt - válaszolom arra, hogy rögtön munkához kell látnunk, hát ne késlekedjünk.

Felszerelés: Meleg öltözet, pisztoly és töltény, mobil, iratok

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Stonehenge, Anglia Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 12 Dec. 2018, 15:26

Felkeresték, hogy a segítségét kérjék. George Az elmúlt időszakban ügyesen keverte a lovagi életmódot a professzori hivatással. Dolgozatokat javított, előadásokat tartott szabadidejében pedig íjászkodott és lovagolt... A többiek múltkor láthatták George-ot a professzort. Most viszont mint Sir Gawain jelent meg a reptéren. Elég fura lehet egy középkori lovag sisakban, de ő nem jön zavarba. Mintha természetes lenne úgy köszönti őket. Hiro-t Lancelot-nak szólítja. Az út során ha nem szólítják meg akkor ő se foglalkozik a többiekkel. Azért megnyugtatja a másik két SHIELD ügynök jelenléte. Megérkezve buszra szállnak és azzal mennek a Stonhenge-hez. George igyekszik az emlékeiben keresgélni. A múltban valaha járt-e itt vagy a kutatásai során olvasott-e valamit. A jelmezes nőt felismeri és meg kell állapítania a stílusát még mindig nem szívleli a nőnek. Olyan nyers és kötekedő.
-Látom a nyelve még mindig fel van vágva Lionhearth kisasszony.

Felszerelés:

Stonehenge, Anglia $_35 Stonehenge, Anglia X354-q80 Stonehenge, Anglia Waffenrock-einfarbig-uni-im-1491-5-700_1Stonehenge, Anglia 02192_2Stonehenge, Anglia AN00752777_001_l Stonehenge, Anglia 147848_original
Iratok, mobil, lakáskulcs, 100 dollár

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1408
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 97
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 13 Dec. 2018, 00:00Kree Invázió 8 – A megérkezés

Vasárnap a Stonehenge-nél…


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Antef Sziamon, Quentine Constantine, Svanhild Ragnardottir


és Hiro Yirumagato / Sir LancelotKövetkező körváltás: 2018. december 17. (hétfő)

Stonehenge, Anglia YEu0znX

Idő: 2029. december 23. 14:05 (helyi idő)
Helyszín: Stonehenge, Anglia
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Antef Sziamon | Quentine Constantine | Svanhild Ragnardottir | Hiro Yirumagato / Sir Lancelot
Egyéb információk:
Épp nincs.


Mivel Svan továbbra sem látszott, így a köszönés viszonzását Constantine-nak kellett átadnia Hiro számára. A megérkezés zökkenőmentesen zajlott és rögtön mindenki kérdéseket mondott a nő számára. A kézfogásokat erős, határozott kézfogással viszonozta annak, akitől kapott.

- Én sem ismerek mindenkit, maximum az aktákból. Engem Lady Roma és az MI:13 kért fel, hogy jöjjek, ahogyan mindenkit, igaz a csapat egy részét a SHIELD-en, vagy WAND-on keresztül. Így a bemutatkozást tőlük kell kérnie. Ami a támpontot illeti odafent lesz.

A fejével a kőhalomra bökött és el is indult. A nő szavaiból és mozgásából, ahogyan ezt tette egyértelműen mindenki számára – aki ért a harcokhoz, vagy katona – kiderülhetett, hogy a nő is képzett harcos. George szavaira esélyes, hogy elmosolyodott a maszk alatt, majd kissé szórakozottan felelt.

- Mint mindig Mr. Turner, mind mindig – felelte jókedvűen. – Csak szomorúan látom, hogy ismét nem küldtek egyetlen nőt sem magukkal.

Szerencsére volt letaposott út fel a Stonehenge-hez, ami le is volt szórva apróra vágott környezetkímélő anyaggal, hogy ne csússzon az út, így minden nehézség nélkül fel is jutott a csapat. Az építmény körbe volt kerítve. Sajnos az elmúlt napok aktív havazása a nyomokat rendesen elfedte, így a talajból nem sok minden derült ki.

Odafent pedig több oszlopot is mutatott a nő, hogy azokat érdemes elsősorban nézni, mert ott vannak nyomok. Valóban, ha az érintett oszlopokat megnézték, ott nagyon furcsa és ismeretlen szimbólumokat találhattak belevésbe azokba.

Stonehenge, Anglia 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Stonehenge, Anglia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2432
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 14 Dec. 2018, 10:14

Lionheart nem tököl sokat, már vezet is fel minket a dombra. Összehúzom magamon a kabátomat, és összedörzsölöm a kezeimet, és közben a friss havat nézem, ami beborítja a tájat.
-Csak tudnám, mit esznek a turisták a kőrakásokon. A piramisok, a kínai fal, ez itt... Fantáziátlan kupacok - mormogom magamban, leginkább talán Svannak címezve.
Felérve a Stonehenge lábához kicsit kifújom magam, és cigarettára gyújtok. Ha már ennyi testmozgást megtettem, igazán megérdemlem jutalomként. Aztán jobban szemügyre veszem a véseteket a kőoszlopokon. Néhány dolog rögtön szemet szúr, néhányon pedig gondolkodnom kell egy darabig.
-Olyan, mint egy nagy kapcsolási rajz fizika óráról, csak sokkal bonyolultabb... - Gondolkodom hangosan. - Valami írás lenne? Nem tűnik okkultnak, inkább... Fejlettnek. Idegennek. Ezek a körök lehetnek bolygók, holdak, csillagok, és akkor ez térkép is lehetne. Mint a gabonakörök... Egy ilyet belekarcolni a kőbe egyenletesen baromi pepecselős munka lenne kézzel. Hát még ha többet is csináltak - teszem hozzá, és felmérem, hány összefirkált oszlop lehet.
Leveszem az egyik kesztyűmet, és finoman végigsimítom a véseteket a legközelebbi oszlopon. Arra vagyok kíváncsi, mennyire egyenletes a véset, van-e benne hiba, ahol egy véső megcsúszhatott, vagy inkább precíz a minta.
-Valószínűleg inkább beleégethették, talán lézerrel, vagy ilyesmi - találgatok tovább, és Lionheart felé fordulok. - Javítson ki, ha tévedek, de mintha lennének elméletek arról, hogy ez egy UFO leszállópálya volt, meg hogy a földönkívüliek építették, mert nincs a közelben olyan bánya, ahonnan ekkora kőtömböket hozhattak volna az emberek, ugye? Nem mintha hitelt akarnék adni ezeknek, de ami engem illet, soha nem láttam pályafutásom során ehhez hasonló jeleket okkult vagy mágikus környezetben. Persze lehet, hogy csak néhány fanatikus műve az egész...

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Stonehenge, Anglia Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 14 Dec. 2018, 10:40

Hiro meg látta a nőben, hogy képzett volt és feszes, már most is, mikor még harci helyzetnek sem nyoma sem volt. Sir Gawain szavai is eléggé tiszteletlenül hagnzottak, Hiro nem szólt volna így a nőhöz, egy nőhöz sem. Lancelotnak viszont nem volt ellenére, ő másképp gondolkozott. Hiro el mosolyodott, amikor Lionheart hiányolta a nő társait. Lehet, hogy nem is lett volna jó ötlet és inkább elejét akarták venni egy női harcnak, cívódásnak. Svant legutóbb nem ilyennek látta, nem aggódott, hogy ő nem jönne ki jól a vezetőjükkel.
Hiro is meg nézte, meg tapogatta az írást, de a sziklák írás nélküli részeit is. Bárhol lehetett nyom. Sajnos eddig még semmi nem volt ismerős neki.
- A talajon nem találtak darabokat, amiket be vihettek a laborba? "Forgácsolás" nélkül nem lehet el végezni egy ilyet vagy ha igen, akkor az a technológiáról árulhat el valamit.
Alaposan igyekezett meg vizsgálni a jeleket.
- Ha ez írás, akkor kevés "betűt" használ. Kör, ellipszis és egyenes vonal, a méretekkel és a kombinációkkal megkülönböztetve. Érdekes, hogy vannak tömöttebb, sűrű részei, szellősebbek és teljesen külön állóak. Ha majd meg nézhetjük a halottak nyilvántartását, hogy milyen tárgyak voltak náluk, akkor rá jöhetünk, hogy ők rajzoltak-e vagy az volt a "bűnük" a rajzolókat zavarták meg a munkában.

felszerelés:
mobil, papír, toll, ceruza, iratok, kulcs és egy könyv az útra a görög mitológiáról
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 16 Dec. 2018, 16:50

Lionheart tudásával természetesen George is tisztában volt és azt, hogy egy értékes szövetséges, aki nagyon sokat tett már a világért szintén nem tagadta. De a stílusát sosem tudta megszokni. Azon ahogy a Mjölnirt egy fallikus szimbólumnak nevezte, bár már nem most volt, de visszagondolva is megbotránkozik. Egyáltalán nem hölgyhöz illő a stílusa. A mondatára szokásos kimértségével válaszol.
-Erről igazán nem tehetünk.
George-tól távol áll a hímsovinizmus. Tudós énje már nem a középkorban született. Tisztában van vele, hogy a nők férfiasnak tartott feladatokra is alkalmasak. Ha küldtek volna velük egy nőt aki tudásával hozzá járul a küldetésük sikeréhez akkor ő egy különböző kromoszóma miatt igazán nem akadt volna fent. A shield-es mondatára, hogy fantáziátlan kupacok George szintén okoskodva válaszolt.
-Érdemes lenne alaposabban utánajárni a dolgoknak mielőtt megszólal Mr. Constantine. A Stonhenge esetében ajánlom figyelmébe Aubrey és Hawkins kutatásait és amennyiben érdekli a történelem Lockyer munkáját is.
A kövekhez érve ő is megnézi magának azokat a jeleket. Benne van a mozdulat, hogy megvakarja az állát, de eszébe jut, hogy sisakban van.
-Bár nem vagyok fizikus, de szerintem is valami kapcsolódási rajzhoz hasonlít. Csak nem tudom mi lehet. Műkincs rongálás az bizonyos, de érdemes lenne szakértőkkel utánajárni és megfejteni mit jelent ez. És Mr. Constantine! Maradjunk a realitás talaján. Lionheart kisasszony, nem lehet, hogy ezek mágikus jelek? Mi igaz a Merlin-es legendából? Lehet köze az eseményekhez?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1408
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 97
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Antef Sziamon on Vas. 16 Dec. 2018, 20:15

Antef szintén megnézte magának a rajzokat, de igazából elképzelése sem volt róla, hogy mik lehetnek. Lehettek kapcsolási rajzok vagy mágikus jelek. Talán egy alaprajz? Ki tudhatta? A legtöbben ötleteltek. Ugyanezt tette Antef is.
- S mi van, ha valaminek az alaprajza? Egy épületé vagy városé? Le kéne futtatni egy számítógépes analízist. Lehet 3 dimenziós rajz. Ha felülről megnézzük a Stonhenge-et, annak az alaprajza is hasonló köröket mutat. - fejtette ki véleményét Antef, majd a nőhöz fordul, mivel szerinte a gyilkosságok alapján is el lehetne indulni.
- Asszonyom. Mit tudunk a hallottakról? Közük van valamilyen mágikus vagy egy illetőségű szervezethez? S az elkövetési mód között van olyan, amit nem tudtak megfejteni a helyszínelők. Mert akkor megvizsgálnám a halottat, hátha köze van a halálának valami nem evilági dolognak. - kérdezte Antef, és kíváncsi tekintettel figyelte a nőt.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 17 Dec. 2018, 00:01Kree Invázió 8 – A megérkezés

Vasárnap a Stonehenge-nél…


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Antef Sziamon, Quentine Constantine, Svanhild Ragnardottir,


Hiro Yirumagato / Sir Lancelot és Akan Bonaire / A Misztikus PókemberKövetkező körváltás: 2018. december 21. (péntek)

Stonehenge, Anglia YEu0znX

Idő: 2029. december 23. 14:10 (helyi idő)
Helyszín: Stonehenge, Anglia
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Antef Sziamon | Quentine Constantine | Svanhild Ragnardottir | Hiro Yirumagato / Sir Lancelot | Akan Bonaire / A Misztikus Pókember
Egyéb információk:
Épp nincs.


Még valaki volt, aki a csoporttal jött, egy Pókember jelmezes fiatalember is, aki viszont az út során elaludt a kisbusz végében. Annyira csöndes volt, hogy mindenki el is feledkezett róla, azonban most felébredt és láthatta, hogy megérkeztek a helyszínre és a csapat tagjai már felmentek a Stonehenge-hez. De most már Akan is könnyedén tud hozzájuk csatlakozni, ha megteszi, akkor már hallhatja Lionheart szavait, amit a japán férfi felé intézett.

- Nem, nem volt semmi sem, amit be lehetett volna vinni – mondta. – Megvizsgálták a környéket, a talajt, a minták körüli részt, de sehol sem találtak semmit. Lehet, hogy az éjszaka folyamán került ide és reggelre elfújta szél, nem értek a helyszíneléshez. De úgy vélem, hogy meg kellett volna maradnia valaminek.

A következőnél megrázta a fejét Hiro azon gondolatára, hogy volt-e olyan dolguk, amivel ezt okozni lehetett.

- Semmi olyan nem volt náluk… tekintve, hogy ez pár napos, a halálesetek után történt. Az áldozatoknál megszokott turista dolgok voltak csak. Ezek átkozottul precíznek tűnnek, ha faragni akarta volna őket valaki, szerintem napokba, vag hetekbe tellett volna. Nem egy éjszakába. A turisták egyszerű turisták, akik az országból, vagy a kontinensről jöttek. Százezrek, ha nem milliók jönnek ide évente, az év minden szakában…

Ezek előtt még Constantine is gondolkodott, akinek a szavaira főleg George felelt. Az ő kérdésére megint felelt a nő.

- Noha a hely mágikus, itt volt ugye Merlin is elzárva, de ezek a jelek nem mondtak neki sem semmit. Magukban a képekben nincs mágia, de attól még odakerülhettek azzal, ahogyan technológiával is. Az alaprajz ellenőrzése viszont nem rossz ötlet. Mivel mindenről van már hivatalos adat, le van fényképezve, dokumentálva, nyugodtan kutakodhatnak, hozzáérhetnek bármihez. Lényegében szabad kezük van.

Stonehenge, Anglia 7kMvp6c

Tobi, kérlek Te is írj egy felszereléslistát, köszönöm!

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Stonehenge, Anglia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2432
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Kedd 18 Dec. 2018, 14:48

A pókruha felett összehúzom a kabátomat, felteszek egy szemüveget a maszk elé és ásítozva megindulok a kelta turista látványosság felé. Mire felbotorkálok a többiek már lelkesen osztják meg egymással a véleményüket egy jelhalmazról, sok minden elhangzik, de egy fontosat mégis kihagynak. Mielőtt csak belepofátlankodnék a diskurzusba azért közelebbről megnézem én is. A gyilkosságokról nem hallok eleget, hogy sokat segítsenek. Elteszem azokat az információ morzsákat egy szűkebb vacsorának. Inkább leveszem a jobb kezemről a kesztyűt és elkezdem kitapogatni a jeleket csupasz kezemmel. Precíznek tűnik ahhoz, hogy szabadkezi munka legyen. Ha az akkor értő kéz hosszú munkájába kerülhetett.
- Nem hiszem, hogy kapcsolási rajz lenne... - Kezdem nyugodt hangon végig simítva egy vízszintes soron.
- A jelsűrűség és az ábrázolás egyszerűsége másfele mutat. - Elkezdem a függőleges vonalak metszéseit nézegetni, a megszakító köröket is csoportokba rendezem a fejemben.
- Ezek üzenetek, valami idegen vagy kód nyelven. Nem ártana egy kódfejtő hozzá, de az a tippem, hogy a vízszintes vonalak nagyjából a mondatokat jelölik vagy a szavakat. Ha pedig ezt feltételezhetjük akkor a függőlegesek valami féle logikai szünetek. De ez persze mind a föld logika szülte tippek. Lehet teljesen rossz úton járok, de a nyelvben szinte biztos vagyok. - Miközben ezt magyarázom a tekintetem a telefonom kijelzőjére vándorol át, elkezdek utána nézni mit tudunk a galaxisban élő idegen fajok nyelvezetéről. Főleg egyetemi munkákat keresek, hátha valaki foglalkozott már komolyabban már a nyelvi hasonlítgatásokkal.
Közben hallgatom, hogy a többiek mire jutnak még a nyomokkal kapcsolatban, de elsődleges figyelmemet a saját kis projektem élvezi.


Spoiler:
Felszerelés:
Pókember jelmez(Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló))
egy pár hálóvető(+tartalék patronok)
mobil
iratok
kabát
napszemüveg
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 21 Dec. 2018, 00:00

//Kedden lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Stonehenge, Anglia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2432
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 22 Dec. 2018, 18:20

George álláspontjával most nem állok le vitázni. Biztos vagyok benne, hogy izgalmas szakirodalom áll a kövek mögött, de attól még kövek maradnak. Hallgatom a társaság ötletelését, egész érdekes elméletek is elhangzanak. Alaprajz, nyelv, térkép, mágikus, idegen - nagyjából ezen a vonalon járunk, de nyilván bizonyítékot nehéz lenne bármire találni. Aztán megérkezik a buszon elszunyókáló fickó is, aki Pókember jelmezben nyomul - manapság elég népszerű, de nyilván ő is csak egy a sok utánzóból. Hát, ha a képességei megvannak, és használni is tudja az eszét, felőlem fogtündérnek is öltözhet.
-Nem sokat tudok a titkosírásról, de ha ez az, akkor nem sok esélyünk van megfejteni. Nincs hozzá sem kulcsunk, sem fogalmunk arról, hogy ki írta kinek, vagy hogy milyen nyelven. Ezek nélkül lényegében lehetetlen rájönni az üzenetre. Ha viszont nem mágikus az eredete, akkor miért pont ezt a helyet választották hozzá? Akárki is rajzolta fel ezeket, valamiért nagy jelentőséget tulajdonított ennek a helynek, különben választhatott volna bármilyen követ, sziklát, akár egy ház falát is. Az sem volt a célja, hogy elkerülje a figyelmet, hiszen épp ezen a helyen azonnal feltűnik valakinek a rongálás. Főleg azután, hogy több gyilkosságot is elkövettek itt...
Egy ideig morfondírozok, forgolódom, és egyik kőtömbről a másikra nézek, aztán hirtelen jött ötlettől vezérelve a többiekhez fordulok.
-Mi van ha ez egy csapda? Ha azért csinálták, hogy idecsaljanak néhány különleges erővel és képességgel rendelkező embert? Kiválasztanak egy feltűnő, gyakran látogatott és ellenőrzött helyet, hetekig gyilkolnak, és sejtelmes jeleket hagynak, míg elég nagy nem lesz a hírverés, hogy felkeltse mindenki figyelmét. Ha varázsolni akarnának, Merlin gondolom talált volna mágiára utaló jeleket, vagy mágiához köthető írást használnának. Ha valami szekta lenne, nem különböző módokon, és véletlenszerűen gyilkoltak volna, és nem lenne ilyen felszerelésük a lézeres véséshez. Ha titokban kommunikálni akarnának, arra lenne jobb, kevésbé feltűnő módszer. Főleg, hogy aki el akarja olvasni ezt, annak fel kell hívnia magára a figyelmet azzal, hogy visszatér a bűntény helyszínére. Kivéve persze, ha le se szarják, hogy valaki észreveszi-e a jeleket...

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Stonehenge, Anglia Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 24 Dec. 2018, 15:43

George figyelmesen hallgatta a többiek ötletelését és Lionheart válaszait. Egy este alatt egy ilyet csinálni mindenképp feltűnő és George szerint nyomának is kellett volna maradnia. A gyilkosságok is furák. Persze el lehet mondani, hogy különleges, hogy nem helyieket öltek meg, de mivel egy olyan látványosságról van szó, ami a világörökség része ezért nem meglepő, hogy több itt a turista mint a helyi. George kérdésére nem csak, azt tudja meg, hogy az nem legenda, de azt is, hogy Merlin maga is megvizsgálta már a jeleket. Ez George számára elegendő, hogy elhiggye a jelek nem rendelkeznek mágikus jelentéssel. A pókmaszkos alak magabiztossága meglepi. Tesz is rá megjegyzést.
-Ön ért ehhez?
Várna némi megerősítést. Amennyiben igen akkor örömmel venné az eddig magáról nem túl pozitív képet kialakított alak jelenlétét. A shield ügynök is sokat nő a szemében ahogy jó kérdéseket tesz fel. Mégpedig, hogy miért pont ide rajzolták őket.
-A stonehenge a világörökség része. Természetes, hogy felfigyelnek a rajzokra. A gyilkosságokról mit lehet tudni? Milyen fegyverrel öltek?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1408
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 97
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 25 Dec. 2018, 00:01Kree Invázió 8 – A megérkezés

Vasárnap a Stonehenge-nél…


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Antef Sziamon, Quentine Constantine, Svanhild Ragnardottir,


Hiro Yirumagato / Sir Lancelot és Akan Bonaire / A Misztikus PókemberKövetkező körváltás: 2018. december 29. (szombat)

Stonehenge, Anglia YEu0znX

Idő: 2029. december 23. 14:15 (helyi idő)
Helyszín: Stonehenge, Anglia
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Antef Sziamon | Quentine Constantine | Svanhild Ragnardottir | Hiro Yirumagato / Sir Lancelot | Akan Bonaire / A Misztikus Pókember
Egyéb információk:
Épp nincs.


George, ha megnézte az aktákat az ide úton, akkor tudhatta, ahogyan a többiek is, hogy késelés általi kivérzés – illetve a hideg idő miatt kihűlés –, illetve puszta kezes fojtogatás volt a halál oka. Ujjlenyomatot nem találtak, igazából semmilyen különlegesség nem volt a boncolásban. Mindkettőt sima ember is kivitelezhette, nem utalt semmi arra, hogy szuperhumán, mágiahasználó, vagy esetleg mutáns volt a tettes.

George és Quentine tovább beszélgettek, ahogyan Constantine kijelentette, hogy ez csapda lehet, Akan nekilátott annak, hogy közelebbről megnézze a jeleket. Ő a többiekkel ellentétben úgy döntött, hogy megpróbálja megérinteni a jeleket, hogy így vizsgálja meg őket.

Ahogyan hozzáért a szimbólumokhoz, érezhette, hogy teljesen egyenes az egész, egészen biztosan nem kézzel vésték fel. Minden pont teljesen egyforma mély volt és sima. Azonban ekkor még történt is valami, az érintése után a minták felizzottak, nem csak azon a részen, ahol ő ért hozzá, hanem a többi oszlopon is. A pókösztöne jelezni kezdett, hogy veszély jön…

Ekkor hirtelen fény vakított el mindenkit, majd pukkanás hallatszott, mindenkire hányinger és rosszullét tört pár másodperc erejéig. Egy teljesen sötét és fekete helyre kerültek, amint a vakító fény eltűnt. Annyira láttak, hogy egymást, azaz a közvetlen környezetüket, ami rögtön feltűnhetett, hogy Lionheart eltűnt, és Quentine sem látta a korábban mellette levő Svant.

Stonehenge, Anglia 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Stonehenge, Anglia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2432
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 28 Dec. 2018, 17:51

A gyilkosságok furák voltak George szerint. Ő egy ridegen gondolkodó alak volt és együtt ezek a gyilkosságok elég kegyetlenek voltak. A fojtogatás erőszakos és kegyetlen módszer. Nehéz és fárasztó. A késelésnél pedig szintén nem ölték meg egyből az áldozatokat hanem hagyták elvérezni. Kegyetlen. A pókruhás férfi hozzáért a jelekhez és valami olyasmi történt ami George számára nem újdonság, de nem számított rá. Mikor a rosszullétet leküzdte akkor szétnézett és megállapította, hogy a többiekkel van itt, de Lionheart hiányzik. Ez tényleg gyanús volt és talán csak mert felvetődött az ötlet, de George csapdát sejtett.
-Ez teleportálás volt. Sokszor tapasztaltam már ilyet. Valaki tud fényt gyújtani?
Amennyiben senki úgy neki lovag létére elő kell vennie a mobilját. Ez viszont egy nem túl elegáns megoldás be kell látnia.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1408
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 97
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 29 Dec. 2018, 10:36

//Szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Stonehenge, Anglia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2432
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 31 Dec. 2018, 13:04

Hiro a válaszok alapján nem erőltette az ötleteit. A turisták éppen rossz helyen jártak, áldozatok voltak, nem felelősök. A gyilkosság módja eléggé furcsa volt ehhez, akit meg zavartak, az nem így intézte volna el az idegeneket. Hiro még túl keveset tudott, hogy tovább ötleteljen.
- A fiatalemberben kit tisztelhetünk? Én Hiro Yirumagato vagyok - mutatkozott be a japán kezét nyújtva a pókemberes srácnak.
- Sem Merlin tudása, sem a mi régi emlékeink nem segítettek, szerintem bízzuk a S.H.I.E.L.D. legjobb kódfejtőire és közelítsük meg máshogyan.
Például úgy, ahogy Constantine csinálta, az okokra, az összefüggésekre koncentrálva.
- Kard és lódobogás hangja, lasső, fájdalmas halállal megölt emberek, ez lehetett akár egy szekta műve is.
A pókember hallgatott Lionheart tanácsára és akkor történt meg a nagy változás. Hiro igyekezett meg állni a lábán. Ha már jobban volt, akkor végig nézett a többieken.
- Mindenki jól van? Mr. Turner, igaza lehet.
Hiro is elő vette a telefonját és meg próbált helymeghatározással rá jönni, hova kerültek. A térerőt is nézte. Azt sejtette, hogy nem lesz. Támadt egy rossz gondolata is, amit inkább nem mondott ki. Ha mást nem tudott tenni, akkor próbált világítani a telefonjával.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 02 Jan. 2019, 10:20

//Vasárnap lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Stonehenge, Anglia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2432
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 02 Jan. 2019, 14:06

Mielőtt tovább tippelgethetnék, hogy mi folyik itt - még annyi izgalmas ötletem lett volna -, máris belecsöppenünk a sűrűjébe. Épp a havat piszkálom a lábammal, mikor Pókember megnyalogatja a köveket, és persze beindul valami mechanizmus. Hogy ez mágikus vagy sem, azt nem tudhatom, de az tény, hogy elteleportáltunk valahová. Sajnos nem mindannyian, Svan máris eltűnt mellőlem, és ez bizony nem egy megnyugtató érzés, buktam a karperecek használatát.
Előhalászom a mobilomat a zsebemből, és fényt gyújtok vele. Elleőrzöm a töltöttséget és a térerőt, de valamiért gyanítom, hogy semmi jel nem lesz. Vagy egy épületben vagyunk, vagy a föld alatt... Vagy valami nagyon távoli helyen, ezek nagyjából a tippjeim.
-Én megvagyok - válaszolom a kérdésre, és a telefonommal körbevilágítok, hogy kiderüljön, hová kerültünk, megvan-e a mindenki, van-e itt valaki idegen, vagy bármi izgalmas.
-Most akkor mondhatjuk, hogy ez egy csapda volt? Le merném fogadni, hogy nem mi vagyunk az elsők, akik hozzáértek a vésetekhez, szóval nem automatikusan lép működésbe a dolog. Azt szintén elvetném, hogy véletlenszerű, szóval marad a következtetés: valaki direkt most aktiválta...

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Stonehenge, Anglia Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Szer. 02 Jan. 2019, 19:36

Ahogy gondoltam, a jelek mesterségesen kerültek ide, szívesen fejtegetném, még a lehetséges megoldásokat, de a kíváncsiságom beindította a mechanizmust, sötétség és rosszullét a részem érte. Émelyítően és kétségekkel kezdődik ez a kaland, mikor végére ér az utazásunk pár mély lélegzetet veszek, biztosítom magam, hogy stabilan állok a két lábamon és nem jelez már a pókösztön. Ennek ellenére még nem érzem magam biztonságban. A társaság jó fele a telefonjáért nyúl, hogy fényt csiholhassanak. Bízok benne, hogy sikerrel járnak, így én inkább egy másik módszert választok a terep felmérésére.
A jobb karom a fejem felé emelem, a balt a csapat háta felé tartom és elkezdem a saját kis térképészkedésemet, a hálóvetőket használva a szövettel megpróbálok elérni egy szilárd felületet vagy hatótávig juttatva azt elkönyvelni, hogy az irányba semmi szilárd nem vár egy darabig.
- A Pókember is megteszi, örvendek Mr. Yirumagato! - Vetem közbe barátságos hangon, miközben megpróbálom a maradék három horizontális irányt is feltérképezni az előbbi módszerrel.
- Véletlen is lehet Mr. Constantine. Lehet, hogy a tapogatózásom véletlen aktiválta a szerkezetet. Persze érdemes a legrosszabbra számítani. - Folytatom a hálóvetések közepette. Ha sikerül felületet érnek a hálóval megjegyzem az irány, távolság párosokat, hogy elmondhassam rögtön a többieknek amit megtudok. De erősen koncentrálok rá, hogy ha veszélyt érzek gyorsan tudjak változtatni a pozíciómon lehetőleg elkerülve azt, esetleg magammal húzni a többieket is a háló segítségével.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 06 Jan. 2019, 00:00Kree Invázió 8 – A megérkezés

Vasárnap a Stonehenge-nél…


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Antef Sziamon, Quentine Constantine, Svanhild Ragnardottir,


Hiro Yirumagato / Sir Lancelot és Akan Bonaire / A Misztikus PókemberKövetkező körváltás: 2019. január 10. (csütörtök)

Stonehenge, Anglia YEu0znX

Idő: 2029. december 23. 14:20 (helyi idő)
Helyszín: Stonehenge, Anglia
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Antef Sziamon | Quentine Constantine | Svanhild Ragnardottir | Hiro Yirumagato / Sir Lancelot | Akan Bonaire / A Misztikus Pókember
Egyéb információk:
Épp nincs.


A teleportálás után a többség azonnal a telefonját kezdte kutatni, amit meg is találtak. Azok működtek, de ahogyan helyesen sejtették térerő nem volt senkinél sem. Ezalatt Akan a modern technológia helyett a hálóvetőjéhez folyamodott. Ő volt a leggyorsabb, hiszen neki nem kellett sehova sem nyúlkálnia értük.

A talaj a csapat talpa alatt határozottan fém volt, a pókhálóval érezhette, hogy nagyjából két és fél méter volt a plafon a földtől és elég közeli – öt-tíz méteren belül – helyeken még falak is voltak, amin a háló megtapadt. Ennél pontosabb információkat pillanatokkal később kaphatott, amikor a fények felgyúltak.

A csapat tagjai hallhatták a furcsa hangot a Pókember felől, majd a telefonok fénye után látható is volt, hogy mi okozta azt. Szóval a készülékek működtek, de térerő nem volt, nem lehetett tudni egyelőre, hogy hol vannak. A fémpadló, plafon megerősítést nyert a fényekben és pókhálók ragadtak a falakra több helyen.

A fények alapján egy nagyobb laboratórium szerűségben voltak. Néhány kikapcsolt terminál, számítógép látszott itt, illetve valami nagyobb gömb alakú valami, amit nem lehetett megmondani, hogy mi így ránézésre. Volt maguk előtt látható, a hátuk mögött fal volt, azonban jobbra és balra egy-egy fémajtó volt látható.
Stonehenge, Anglia Diilboz

Stonehenge, Anglia 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Stonehenge, Anglia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2432
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Mickey Thunder on Vas. 06 Jan. 2019, 12:11

- Nem tudni, hogy minket vártak-e ide, ahogy Mr. Constantine mondta, vagy véletlenül kerültünk ide. Javasolnám, hogy maradjunk egyótt. Valakinek van ötlete esetleg:?
Ha seninwk nek volt, akkor Hiro elindult jobbra az ajtó felé. Gondolkodott, hogy mi lehetett ennek az értelme. Semmiképpen sem az, hogy ugyanebben a helyiségben várakozjanak sokáig semmit téve. Az a gömb érdekes volt, de veszélyes is lehetett és mivel nem tudták, hol is voltak, Hiro nem próbálkozott meg azzal, hogy meg érintse.
- Ha már hölgyek, Svan itt van, Mr. Constantine? Múltkor sem láttuk, most egészen hasznos lehetne, ha volna.
Hiro ha zárva volt az ajtó, akkor az egyik számítgépjez ment, hátha be tudta kapcsolni.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Stonehenge, Anglia Empty Re: Stonehenge, Anglia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.