Műhely Szabályok

Go down

Műhely Szabályok Empty Műhely Szabályok

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 01 Márc. 2019, 22:27


  • A Műhelybe beküldött találmányok, eszközök és technológiák a karakterek számára csakis az elfogadás dátumát követő játékokban jelenhetnek meg, vagyis amelyikek azelőtt kezdődtek, abban nem szerepelhet semmilyen formában sem.
  • A sablonban szereplő minden pontnak szerepelnie kell a kérvényben. A sablont formázhatod úgy, ahogy szeretnéd, mozgathatod a különböző részeket, de egyik sem maradhat kitöltetlenül vagy kihagyva (kivétel az, ahol ez fel van tűntetve).
  • Minden kérelem esetében fontos, hogy a Star Wars alapelveit kövesse. (Szóval nincs wifi… de műholdas kapcsolat létezik.)
  • Minden specifikusan megnevezett alapanyag esetében link szükséges a Wookiepedia, wikipédia vagy pedig a Műhelyben szereplő más beküldött anyag oldalához. Általános nyersanyagok, mint „fém” vagy „űrhajó komponensek” nem szükséges link.
  • Tartsd figyelemben, hogy bizonyos nyersanyagok, tárgyak és technológiák korlátozottak és ezért nem lehet szabadon használni őket mindenféléhez. Ajánlott, hogy átnézd a listát mielőtt beküldöd a kész kérelmedet.
  • Minden beküldött eszköznek, tárgynak és technológiának tükröznie kell az azt felépítő alapanyagok erősségeit és gyengeségeit, az átláthatóság, egyensúly és fair play érdekében.
  • A „Spoiler” tag-ek csak képek esetében használhatóak.
  • Egy teljesen kialakított fénykard kötelező módon maximum csak „Különleges” gyártásban szerepelhet.
  • Bármilyen technológia ami valamelyik részében „Extrém” besorolást kap, kötelezően „Egyedi” gyártásban szerepelhet csak.Fontos megjegyezni, hogy a sablonok formáját és működését, valamint a korlátozott anyagok listáját a következő angol nyelvű fórumon található sablonok és lista lefordításával hoztuk létre: Star Wars RP: Chaos

_________________
Műhely Szabályok 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Műhely Szabályok FUn312o
Műhely Szabályok 6fZaEMM
Műhely Szabályok EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.