Rocksolid Arms

Go down

Rocksolid Arms Empty Rocksolid Arms

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 03 Jún. 2019, 20:22

Rocksolid Arms OPCioEb


NEM JÁTÉKBELI INFORMÁCIÓK
 • Kánon: Hyrsi munkahelye és ő a felelős a teljes gyárért, illetve laborért is. Ő a főkutató, az uralkodójának és egyben távoli unokatestvérének, Lord Tubrok Ragal-nak dolgozik.
 • Cég topicja: Játéktéri, Piactéri
 • Elsődleges források: Hyrsi Moldenson, Végtelenek

CÉGES INFORMÁCIÓK
 • Cég neve: Rocksolid Arms
 • Cégszékhely: Kaldahan (Független Rendszerek Konföderációja)
 • Kirendeltségek: -
 • Céglogó: kép link (lásd legfelül)
 • Cégprofil: Alapvetően a Kaldahan bolygójának gyártanak harci droidokat (Végtelenek), ezeken felül hadiipari gyártással és fejlesztéssel foglalkoznak. Legyenek azok biztonsági rendszerek, járművek, droidok, páncélok, vagy éppen fegyverek. Minden, ami elektronikát használ. Bolygón kívülre általános drodikat gyártanak, illetve játékdroidokat gyerekek számára. Szenzorokat, droidmodulokat, illetve célzó-rendszereket is fejlesztenek, gyártanak. Szóval mindent, ami MI programozást igényel ilyen téren.
 • Leírás: A céget az állam, vagyis egy korábbi uralkodó, törzsfő alapította valószínűleg évtizedekkel, vagy évszázadokkal korábban, manapság már nem lehet ezt tudni. Jellemzően, ha tehetik, akkor hazai alapanyagokból gyártanak, ha valami nem beszerezhető, akkor külvilágról hozatják. Elsősorban a Kaldahan népének fejlesztenek és gyártanak, de van exportjuk is. Az viszony szigorú szabály, hogy külvilágiaknak nem adnak el hadiipari dolgokat, így kifelé csak droidokat exportálnak, amik nem sorolhatóak a harci droid kategóriába. Magánszemélyeknek is vállalnak munkát, ez lehet hadiipari is, de ilyen munkára egy-egy darabot gyártanak csak, soha sem nagyszámú megrendeléseket. Egyébként Ragal klán és szövetségeseinek gyártanak Végteleneket, fegyvereket, páncélokat. Illetve minden egyebet, amivel a Vezérkar megbízza őket, az legyen bármi, révén a Vezérkar felett Tubrok áll, így szinte borítékolható, hogy az uralkodó is jóváhagyta a megrendelést, amit a Vezérkar kér a cégtől.
 • Alapok: Azok után, hogy Tubrok visszafoglalta a Kaldahan-t elkezdte újraszervezni az államot/bolygót. Ennek részeként a zseniális programozó és droid programozó unokatestvérét, Hyrsi-t tette meg a Rocksolid Arms vezetőjének. Részben azért, mert a lány igencsak ért ehhez az egészhez, másrészt pedig azért, mert stratégiailag is igencsak fontos volt, hogy szövetséges, megbízható ember kezében legyen cég. Hiszen a Rocksolid Arms gyártja a Kaldahan hadseregének jelentős részét kitevő droidsereget. Többi előtöriben.
 • Leányvállalatok: -
 • Anyacég: -

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Cég szintje: 4. szint
Alap épületek a szintnek megfelelően:
- Nagyméretű telephely - Egy hegyes-völgyes tájon helyezkedik el az épületkomplexum felszíni és talaj alatti része, mivel a felszíni körülmények közel sem ideálisak és a Kaldahan nagyon is a föld alá építkezik így mindez nem meglepő. A telephely helyzete miatt csak levegőben, illetve földalatti gravitációs vasúttal lehet megközelíteni.

- Nagyméretű piac - Jelen esetben ez inkább bemutatóteremként funkcionál, ahol a vevők és érdeklődők megtekinthetik azt, hogy miket fejleszt és árul a cég. Természetesen csak olyan dolgok vannak itt, amik a nagyérdeműek számára is vásárolhatóak lesznek.

- Vezérlőterem - Az épületen belül egy jól védhető helyen van, közel a felszínhez. Innen irányítják a termelési és fejlesztési feladatokat

- Szálláshelyek - a munkások szálláshelyei, van annyi, amennyi a dolgozóknak kellene, de ritkán vannak csak igénybe véve, révén a közelben (200km-en belül) több város is van, ahonnan nagyon hamar be lehet légi- vagy vasúti úton érkezni. Főleg vendégeknek van fenntartva mindez, de még ők is inkább a városok nemesi negyedeiben kapnak szállást.

- Bázisvezető és tulajdonos szálláshelye - Hyrsi-nek is van számon tartva egy lakosztály itt, amit igazából nem sűrűn használ, mert haza szokott menni a saját palotájába. Maximum akkor van itt, ha nagyon véletlenül túl sokáig maradna és nagy hóviharok vannak odakint, ami miatt a légi út veszélyes lenne. Rangjából adódóan a bátyja és az uralkodó nem nézné jó szemmel, ha vonatot használna.

- Étkező/konyha - Mivel a bázison nincs katnina, inkább étterem van, ami ennek felel meg. Mivel az emberek nem élnek a bázison, így nincs szükség arra, hogy ivó is legyen benne. A cég alkalmazottai kedvezményes árakon használhatják a menzát, amikor akarják, de napi egy étkezést a cég biztosít számukra ingyen.

- Geo-termális energia - Mivel a Kaldahan népe nem reaktorokat használ, hanem a bolygó geothermikus energiáit használja, így a Rocksolid Arms is ilyen energiával látja el a fejlesztő központot és gyárat. (2 reaktor helyett, azok eladva 30k)

- Kommunikációs torony - FRK-hoz tartozik, ezeken felül a bolygó titokban az uralkodó révén az Sith Birodalomhoz hűséges.

- Leszállópálya (jól kialakított) - a leszállópálya is az épületen belül található meg kialakított hangár, révén a felszíni körülmények nem alkalmasak a landolásra, folyamatosan hó borította a környéket és a levegő is mindig -30-40 fok körül van, nappal is. A hangár több kisebb-nagyobb hajó/sikló befogadására alkalmas.

- Kórház - (jól felszerelt, több ágy, bachta tartály, droid) - Az épületen belül van a gyengélkedő is, ahol azokat látják el, akik itt sérülnének meg, vagy betegednének meg.

- 6 bázis specifikus létesítmény:
- - 2 droidépítő műhely - a gyár helységei
- - 2 kutató labor - itt zajlanak a fejlesztések
- - 2 programozó „labor” - programozói fejlesztések, számítógéppark

- 3 nem bázis specifikus épület - (Ha aktuális lesz, akkor később kerül specifikálásra)
- - Földalatti vasútállomás - ide érkeznek be a munkásokkal a vonatok, vagy éppen a nyersanyagokat is ide szállítják, innen viszik ki, ha nem légi forgalommal történik a szállításuk


Extra vett épületek:
- Laboratórium: Tudósok és/vagy mérnökök számára épített hely, ahol biztonságos és nyugodt környezetben kísérletezhetnek, találhatnak fel új találmányokat, vagy érhetnek el nagy tudományos áttöréseket. (5.000 credit)

- Könyvtár: Épület felszerelve számítógépekkel, adatbázisokkal és/vagy más adattároló eszközökkel, ahol az itt tartózkodók nyugodtan kutathatnak. (3.000 credit)

- Pajzs generátor: Egyszerre foglalja magába a részecske pajzsot és az energia pajzsot is. (60.000 credit)


Kereskedelmi utak:
- Még nincs
- Tervezett lesz később a K Corp-al.


Kiinduló tőke: 140.000 credit
Elhasznált: 98.000 credit
Fennmaradó: 42.000 credit
(2019. június eleje)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid Arms 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3969
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 209
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.