Krant katonai bázisa

Go down

Krant katonai bázisa Empty Krant katonai bázisa

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 09 Jún. 2019, 00:00

Krant katonai bázisa HGw8eBp


NEM JÁTÉKBELI INFORMÁCIÓK

BÁZIS INFORMÁCIÓK
  • Bázis neve: Szellembázis
  • Bázisszékhely: Krant
  • Kirendeltségek: -
  • Bázislogó: kép link (lásd legfelül)
  • Bázisprofil: A katonai bázis látja el Krant teljes felügyeletét, ők felügyelik a bolygót, ami felett a bázist vezető kormányzónak teljhatalma van. Katonai állomás, egy kisebb sereg is állomásozik itt, akik békefenntartó és elnyomó szerepet is játszanak. Ide érkeznek a bolygóról az adók, illetve folyamatos jelentések is, hogy mik történnek a planétán. A Birodalom hatalmát képviseli ez az erődítmény.
  • Leírás: Amikor a Birodalom elfoglalta a 9. szektort, akkor építették, vagy foglalták el ezt a bázist is, vagyis az alapjait, ami itt volt. Nem igazán termelnek semmit, halászat van, de leginkább a bolygó kormányzásának feladatait látják el erről a helyről. Nem független bázis, hanem a Birodalom része, így időnként, ha szükséges, akkor a belsőbb szektorokból kapnak ellátást, illetve ők maguk is küldenek adót, amennyiben szükséges.
  • Alapok: Ellen, Lady Werdával együtt érkezett korábban a bolygóra az egykori jedi, templomhoz, ami a bolygón volt. Ekkor derült ki, hogy inkompetens árulók vezetik a helyet, így Ellen elfogta a korábbi moffot és a helyére Peakwall századost nevezte ki. Utána saját magát nevezte ki a bolygó kormányzójának. Nem kevés anyagi javat és erőforrást fektette a bázis újraépítésébe és kibővítésébe. Azóta is ő a kormányzó és a korábbi Peakwall százados a moffja.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Bázis szintje: 2. szint
Alap épületek a szintnek megfelelően:
- Kisméretű telephely - A birodalmi bázis - ahol egyébként Joemoha Peakwall moff központja is van - egyaránt közel van a főváros szigetéhez és az ősi jedi templom romjaihoz is. Az óceán partján egy sziklapárkányra és annak belsejébe épült. A környező sziklákra és a sziklafal belsejébe is egyaránt bővíthető, ha szükséges.

- Kantina - úgymond a felszínen található a piaccal és étkezővel/konyhával együtt, a sziklafalba van építve, a nagy kupola alatt, azon a részen, ami természetes úton is megközelíthető a sziklaperemről lefelé jőve az úton. Ha valaki onnan érkezik, akkor pont a katina és az ahhoz tartozó piac rész elé fog leérni.

- Kisméretű piac - úgymond a felszínen található a kantinával és étkezővel/konyhával együtt, a sziklafalba van építve, a nagy kupola alatt, azon a részen, ami természetes úton is megközelíthető a sziklaperemről lefelé jőve az úton. Ha valaki onnan érkezik, akkor pont a katina és az ahhoz tartozó piac rész elé fog leérni.

- Étkező/konyha (minimálisan felszerelt) - úgymond a felszínen található a kantinával és piaccal együtt, a sziklafalba van építve, a nagy kupola alatt, azon a részen, ami természetes úton is megközelíthető a sziklaperemről lefelé jőve az úton. Ha valaki onnan érkezik, akkor pont a katina és az ahhoz tartozó piac rész elé fog leérni.

- Vezérlőterem - A vezérlőterem a sziklafalban van elhelyezve egy védett helyen. A kantinás és egyéb részek melletti falnál van a lift, ami levezet az egész alá a sziklafalba. Ide csak a katonai személyzet léphez be, a családtagok, illetve civilek nem.

- Szálláshelyek (minimális: egy szoba, egy fürdő, kényelmes ágy, szekrény, asztal) - a felső részen a kupolaszerű építményben van, egyelőre nincs teljesen beépítve az egész, a bázis bővítésével ez is bővítve lesz.

- Bázisvezető és tulajdonos szálláshelye (több szobás, jól felszerelt) - Ellen és a Moff családjának is a kupola védettebb helyén vannak a szállásaik, amik jobban felszereltek értelemszerűen, mint az egyszerű dolgozóké. Ellen akkor használja ezt, hogyha a Kranton tartózkodik.

- Generátor (Reaktor) - szabvány generátor, ez is védettebb helyen a bázis lentebbi részein található a sziklafalban.

- 2 bázis specifikus létesítmény
- - Edzőpálya - hogy a katonák mindig edzésben tudjanak maradni, illetve a családtagok is kikapcsolódhassanak valahol
- - Két gyalogság elleni lézer - A természetes védelmi falon kívül ez látja el a bázis védelmét

- Kommunikációs torony (amennyiben valamelyik frakcióhoz tartozik a bázis) - Birodalom irányába van kommunikációs torony

- Leszállópálya (terület a bázison kívül) - egyelőre mindössze egy nagyobb tisztás, egy fém híd vezet át egy másik sziklapárkányhoz

- 1 nem bázis specifikus épület
- - Halászüzem: - az óceánból halásznak

- Klinika (5 ágy, 1 bachta tartály, 1 orvosi droid) - ez is a lakrészek területén található, hogy ne kelljen messzire menni, hogyha baj történik

- Védőfal - természetes védőfallal van a bázis ellátva az építészetének köszönhetően


Kereskedelmi utak:
- Nincs

Kiinduló tőke: 127.650 credit
Elhasznált: 0 credit
Fennmaradó: 127.650 credit
(2019. június eleje)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Krant katonai bázisa 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3969
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 209
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.