Tabula Rasa (Mojave sivatag)

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) - Page 5 Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Svarog on Csüt. 14 Nov. 2019, 15:21

Vaszilij felkészült arra, hogy a csata hevében megsérül. Mallory szorgosan ürítették a fekete páncélos anyaszomorítóba a tárat. Theon próbálta felkapni La-at, így Vaszilij csak annyit tehetett, hogy az amúgy is öngyógyuló kree-et biztatta, hogy harcoljon az elmúlás ellen.
Persze, ezt valószínűleg nem nagyon érdekelhette ez, mivel kree volt, egy keménykötésű és fejű kőkemény harcos nép tagja, akik bizony hódítani és pusztítani jöttek. És persze ilyen dolgokat hoztak létre csak buliból, amit a kupola alatt láttak.
A fekete kaszás, maga a Halál megtestesülése egyre gyorsabban közeledett, már emelte is a kasszáját, hogy lemészárolja őket.
A vörös energiasugár betöltötte Vaszilij látóterét.
Aztán…
Fehér villanás. Hányinger. Gyomorbaj… Vaszilij reméli, hogy a teleportálástól nem kap rákot. És mellette feszült várakozás. La küzdőállást vett fel, ha esetleg az üldözőjük megérkezne. A sárkány körbepillantott és látta, hogy egy sivatagban vannak. Egy pillanatra megrémült, hogy talán az egyik olyan elkerített biomba kerültek, amit bent láttak. És a Fekete Kaszás, vagy az Éjkaszás esetleg ide is követi őket, mint betolakodókat. Egy perc is eltelt, semmi jele nem volt, hogy követte volna őket. Vaszilij kifújta a levegőt és körbepillantott. A távolban meglátta a kupola körvonalait, ezek szerint kint vannak.
Körbepillant, és hunyorogva próbálja felfedezni a SHIELD táborának körvonalait. Aztán Theonra és Malloryre pillant.
- Szerintem menjünk innen, nem akarok ennek a helynek a közelébe maradni. Valami ötlet, hogy merre lehet a tábor? - Aztán a földre tette óvatosan a táskáját és megnézte a magával hozott kamerát, igyekezve végignézni az általa készített felvételeket, és hogy nem e sérült. Az emberiség számára felbecsülhetetlen értékű információkról volt szó, és talán kulcs a kree-ek legyőzéséhez. De ő mindenről befog számolni.
Hisz itt valami sokkal fontosabb volt a tét, mint az év végi ötös és az egyetemi felvételije. Miután végzett, és bármire is jutott, a hátára kapja a táskáját és elindul abba az irányba, amerre esetleg ott van van a tábor.
- Szerintem csak akkor hívjuk őket, hogy ha mittudomén már középúton vagyunk a kupola és a tábor között. Nem tudom, hogy milyen távolságból mérhetnek be minket.
Azonnal a kezébe vette a kommunikátorát, és próbálta elérni a tábort.
- Itt Vaszilij Dragunov! - jelentette katonásan, remélve hogy valaki válaszol neki. - Kijutottunk a dómból, és izé… az a helyzet, hogy La megsérült. Vannak felvételek. Indulunk vissza a táborba.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) - Page 5 Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Theon Lupin on Vas. 17 Nov. 2019, 00:19

Theonnal nagyot fordult a világ, miközben kapta volna fel a Kreet. Ahogy megváltozik a helyszín nagyot szív a levegőből, miközben féltérdre zuhan és már rántja is elő a pisztolyát. Keresi az ellenfelet....vár...Mallory pedig amint felfordult vele a világ, elengedte az elsütő billentyűt, így abbahagyta a lövéseket is. Amint megérkeztek és látta, hogy éppen nincsenek közvetlen veszélyben, jobb kezével lenyúlt maga mellé és megpacskolta a földet. A fejébe tódult a vér és elkezd lüktetni a halántéka. Viszont visszahívja Crossbowt, aki kissé zavartan keresi a széttépendő ellenséget...azaz játszó partnerét. Végül oda somfordál a nő mellé és lefekszik a játékosság kielégítetlen vágyával. Várnak....aztán amikor eltellik a hatvanadik másodperc, Theon megszólal.
-
Pihenj... - mondta és kiengedte a levegőjét. Vett még néhány mély lélegzetet, miközben maroklőfegyverét eltette és felemelte a karabélyát. -Jól vannak Renn-ék? - Ha és amennyiben a válasz pozitív, ő is szívesen haladna visszafelé a bázisra. Mallory rosszabbul járt. Amint megkapta a "pihenj" vezényszót elengedte a szervezetét. Kissé előre hajolva kiadja gyomrának a tartalmát. Még rá is kontráz némi extra emésztő savval. Aztán felegyenesedik és megtörli a szája szélét. Ha készen vannak a többiek, ő is készen van a visszaútra.

Theon felszerelése:

- Ruházat: Többszörösen ellenálló speciális öltözék; Felette NWU Type 2 mintájú katonai ruházat;
- 2 kés
- SigSauer p320 + 2 póttár
- Golyóálló, taktikai mellény zsebekkel, teletömve csomó aprósággal
- Golyóálló sisak + éjjellátó
- MK17 karabély + 10 póttár; hangtompító; távcső; reflexdot; -> Lőszerei urán magosak.
- Kommunikátor

Mallory felszerelése:

- Ruházat: Többszörösen ellenálló speciális öltözék; Felette NWU Type 2 mintájú katonai ruházat;
- 2 kés
- SigSauer p320 + 2 póttár
- Golyóálló, taktikai mellény zsebekkel, teletömve csomó aprósággal
- Golyóálló sisak + éjjellátó
- Heckler & Koch MP5A3 + 10 póttár; hangtompító; reflexdot; -> Lőszerei urán magosak.
- Kommunikátor
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) - Page 5 Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 18 Nov. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Éden a semmi közepén…

Tabula Rasa, Mojave sivatag


Résztvevők: Theon Lupin, Crossbow, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, La-Renn, Ki-Renn és Mallory Danica WalshKövetkező körváltás: -

Tabula Rasa (Mojave sivatag) - Page 5 BODGCqB

Idő: 2030. július 21. 13:10 (helyi idő)
Helyszín: Tabula Rasa, Mojave sivatag
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
SHIELD: La-Renn | Ki-Renn | dr. Lea Sally / dr. Jake Walker
USA kormány: Theon Lupin | Crossbow | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:
Épp nincs.


A tábor innen látszott szerencsére, így nem kellett belőni, hogy hol is van. A déli irányban volt látható, így nem volt olyan vészes távolság, amit ne lehetett volna legyalogolni. Mallory most sem bírta az egészet és most is elhányta magát. Amíg várakoztak, addig a tábornok ruhája és valószínűleg alatta a teste is regenerálódott. A kérdésre is azonnal válaszolt.

- Igen, csak régen találkoztam olyan lénnyel utoljára, ami képes egy ilyen páncélt ennyire könnyedén átvágni… még soha sem láttam efféle teremtményt – mondta a férfi.

- Ez egy genetikai mixtúra volt – szólalt meg Ki is.A genetikai szerkezete olyan volt, amit nem láttam korábban, legalább három, ha nem négy fajból lett összetéve.

Vaszilij innen nem tudott üzenetet küldeni, túlságosan is közel voltak a dómhoz, a hely zavarta és blokkolta a jelet, így nem maradt más, mintsem gyalog menjenek el a táborig. Ami nem volt túl messze, így alig fél óra séta alatt – ha csak sétálnak – megtudták tenni. ugyan meleg volt, de egy idő után a táboriak is érzékelték a közeledtüket és kocsit küldtek ki értük. Terepjáróval alig tíz perc volt az egész dolog.

A táborban természetesen visszavettek minden eszközt, mintát, hogy azokat majd elemezzék és ezek után pedig mindenki mehetett a dolgára, ezekkel a mintákkal jó pár hétig, vagy tovább is ellesznek majd. Természetesen a kormány és a SHIELD is nagyon hálás volt az elvégzett munkáért, amit a csapat elért.

Vége.

Tabula Rasa (Mojave sivatag) - Page 5 7kMvp6c

A felfedezés 80%-ban megvolt a csapatnak, viszont a tudományos csapat passzivitása miatt a dolgok talán 30%-ra jöttetek ki, így sajnos nagyon sok extra dolgot nem fedeztetek fel, találtatok meg és jöttetek rá.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tabula Rasa (Mojave sivatag) - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2457
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) - Page 5 Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 18 Nov. 2019, 00:01Kree Invázió – Pokoli éden


Epilógusok


Résztvevő(k): Akik a kalandon részt vettek


Epilógus:
A kree-k már egy ideje terrorizálják a bolygót, bár ennek inkább lelki jegyei, vonásai vannak, mintsem tényleges áldozatok, mészárlás, de így talán még rosszabb volt. A láthatatlan kree hajó fedélzetére két fő érkezett teleportálással nem sokkal azok után, hogy a Tabula Rasa-nál a csapat kimenekült a dóm alól, illetve New Yorkból azok után, hogy a varázslónő elesett. Az egyik pont az a furcsa lény volt, akivel a csapat találkozott. A másik egy régi ismerős, egy android nő, aki a Orgyilkosok Ligájának embere volt és telepata, még azelőtt, hogy Sakura el nem bánt vele.

- Úrnőm! A varázslónő halálát lelte, ahogyan akartad, a vírus ennek köszönhetően kiszabadult és elterjed, bár a többi törekvésünk a halálával megtört, amik talán fontosabbak is lettek… – kezdte volna az android nő.

- Nem, számomra a vírus elsődleges volt, a többi dolgot majd te helyrehozod a Ligával, így téged bízlak meg azzal, hogy folytasd a munkát, hiszen a Liga embere voltál egykor, mint Helena Zlatzky – mondta a főparancsnok nő.

Ezek után szólalt meg a furcsa lény és sziszegett valamit, valamilyen nem felismerhető nyelven, amire Lady Gaia-Vell csak bólintott, majd intett a párosnak. Néhány pillanat múlva mindkét alak eltűnt egy villanás keretében, a földi offenzíva főparancsnoka, Lady Gaia-Vell fordult oda a hajó kormányzásáért felelős tisztekhez.

- A következő három hónapban nem kell Föld körüli pályán maradnunk, hagyjuk, hogy a vírus dolgozzon, időnként egy-egy csapat és vadászgépek majd folytatják a terrorizálást, de addig mi az új Kék Körzet építésének a befejezésével fogunk foglalkozni. Vigyék vissza a hajót Hold Körüli pályára! – adta ki a parancsot.

A válaszok az „Igen uram!”, vagy épp az „Igenis úrnőm!” megjegyzések voltak. Az álcázott hajó pedig letért a földkörüli pályáról és elindult a Hold irányába, hogy ott folytassák a hadműveleteket… A Földön pedig a járvány, amit most indítottak el terjedni kezdett…

Vége.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tabula Rasa (Mojave sivatag) - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2457
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) - Page 5 Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.