AERO - Agamar Egyetem Régészeti Osztály

Go down

AERO - Agamar Egyetem Régészeti Osztály Empty AERO - Agamar Egyetem Régészeti Osztály

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 24 Aug. 2019, 15:31

AERO - Agamar Egyetem Régészeti Osztály 9RzlN2B


NEM JÁTÉKBELI INFORMÁCIÓK

CÉGES INFORMÁCIÓK

  • Cég neve: AERO – Agamar Egyetem Régészeti Osztálya
  • Cégszékhely: Agamar
  • Kirendeltségek: Thule
  • Céglogó: kép link (lásd legfelül)
  • Cégprofil: Az Agamar egyetem külvilági kampusza, erre a bolygóra járnak a diákok letudni a gyakorlatukat, amire szükségük van a diploma megszerzéséhez. A hely nem szól másról, mintsem az ősi korábban itt élt fajok, az ősi sith és rakata romokat lehet kutatni, amikkel az egyetem hírnevét lehet öregbíteni.
  • Leírás: Egy igencsak aprócska bázis, ahol egyszerre maximum húsz, legfeljebb két tucat személy tud tartózkodni, ennél nem több. A hely igazából nem független, csak egy leányvállalat, a Mandaloriai Fejvedász Céh területén levő Agamar Egyetem egyik osztálya. Így az egyetem és inkább a fejvadász céh látja el pénzzel a vezetőnek, Lady Ireria-nak köszönhetően, akinek a régészet a hobbija. Az AERO által megtalált leletek az egyetemre, illetve a városban található múzeumba kerülnek.
  • Alapok: Miután az Agamar bolygón a MFC miatt létrejött a főváros és kellően sokan érkeztek a bolygóra az MFC területén Ireria megalapította az Agamar Egyetemet is, ahol tudományos diplomát lehet szerezni. A legnagyobb részlege a Régészeti Osztály lett, hiszen az alkirálynak is ez az egyik kedvenc hobbija. Így az egyetem is jól járt. Így Agamar-on, illetve itt a Thule-n lehet régészeti gyakorlatot szereznie a hallgatóknak attól függően, hogy melyik helyen szeretnék ezt megtenni.
  • Anyacég: Mandaloriai Fejvadász Céh


TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Cég szintje: 1. szint
Alap épületek a szintnek megfelelően:
- Kisméretű telephely – kutató állomás; egy ősi Sith romhoz közeli helyen áll a kutató állomás, egy viszonylag védett helyen, ahol a bolygón gyakori elektromos viharok nem zavarják meg a helyet. Kellemes, leginkább kollégium és kutató állomás feelingje van, ahol tudósok és diákok vannak szinte csak jelen. Így az egész egy hegy lábánál van, egy magasabb dombon, ahonnan meseszép látvány nyúlik a végtelen szavannákra.

- Kantina – a katina egy közepesen nagy rész, ami egybe van építve a konyhával/étkezővel. Ez a hely az épület azon részén van, ahonnan rá lehet látni a végtelen szavannákra. A droidok, akik itt főznek menza szerű ételekkel látják el az itteni diákokat, azaz naponta kétféle menüből lehet választania a jelenlevőknek. Elég nagy a rész, így egyszerre akár mindenki tud itt étkezni, vagy pihenni. Az étkező rész szabadidő helységgé is alakítható, ha eltolják az asztalokat és székeket.

- Étkező/konyha (minimálisan felszerelt) - a nagy rész, ami egybe van építve a katinával. Ez a hely az épület azon részén van, ahonnan rá lehet látni a végtelen szavannákra. A droidok, akik itt főznek menza szerű ételekkel látják el az itteni diákokat, azaz naponta kétféle menüből lehet választania a jelenlevőknek. Elég nagy a rész, így egyszerre akár mindenki tud itt étkezni, vagy pihenni. Az étkező rész szabadidő helységgé is alakítható, ha eltolják az asztalokat és székeket.

- Kiállító-terem és raktár Kisméretű piac – mivel ez egyetemi kampusznak minősül, így nincs szükség arra, hogy piac legyen benne, az egyetem ellátja őket mindennel, így ezt a helységet, szintet kiállító-teremnek használják a talált leletekhez, amik nem kellenek, azokat pedig raktárba teszik. Ugyanígy itt vizsgálják a leleteket is.

- Vezérlőterem – innen irányítják a bázis életét és felügyelik azt. Az alagsorban található ez a helység, ahova csak a tanárok és a bázist üzemeltetők léphetnek be.

- Szálláshelyek (minimális: egy szoba, egy fürdő, kényelmes ágy, szekrény, asztal) - a felsőbb részeken vannak a szálláshelyek, egy-két fős szobák mindezek, amiket az itt élők maguknak rendezhetnek be.

- Cégvezető és tulajdonos szálláshelye (több szobás, jól felszerelt) – Legfelső szinten található mindez, Ireria-nak van fenntartva, de ha bármilyen rangosabb személy érkezik a kampuszra valamilyen oknál fogva, akkor őt is itt szállásolják el.

- Generátor (Reaktor) - szabvány generátor, ez is védettebb helyen az alagsorban.

- 1 Cég specifikus létesítmény
- - További szállások és gyengélkedő – mivel ez egy kampusz, így fontos, hogy sokan férjenek el, ezért még egy extra több emeletes épület is fel van húzva, ahol ugyanolyan szállások találhatóak mint a főépületben.

- Kommunikációs torony (FRK) – Független Rendszerek Konföderációja irányába van kommunikációs torony

- Leszállópálya (terület a területen kívül) - egyelőre mindössze egy nagyobb tisztás, egy energia híd vezet át egy másik sziklapárkányhoz, ami közel van a laborhoz.

Kiinduló tőke: 1.000 credit
Elhasznált: 0 credit
Fennmaradó: 1.000 credit
(2019. augusztus vége)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
AERO - Agamar Egyetem Régészeti Osztály 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3969
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 209
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.