Rolmillon

Go down

Rolmillon Empty Rolmillon

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 12 Okt. 2019, 21:24

Hivatalosan nem létező bolygó, nincsenek róla feljegyzések, helyadatok, vagy bármi más. Lord Xeth bukkant rá teljesen véletlenül, és a sikeres bejutást követően itt hozta létre titkos szervezetének a bázisát. A bolygó létezéséről és helyéről öt személy tud az egész galaxisban Lord Xeth, Lady Lyra Stradd, Lord Hiuval, Lord Organa és természetesen maga a Császár. A bolygó egy három csillagos naprendszer egyetlen bolygója, legnagyobb különlegessége pedig az, hogy pontosan a három csillag között helyezkedik el, így a három masszív égitest látja el a legfőbb védelmét. A bolygó felszíne kietlen, kopár, többnyire sziklás, sok részen vulkánnal és lávatavakkal. Helyenként a felszín alól hatalmas kristálycsoportosulások törnek az ég felé. A felszín alatt viszont az egész bolygó kristályos és végeláthatatlan barlangrendszereket tartalmaz.
A felszínen kisebb "települések" találhatóak, melyeket a Lord Xeth által létrehozott ivadékokból álló faj hozott létre, akiknek a dolguk a bolygó elsődleges védelme, ha valakinek mégis sikerülne bejutnia valahogy. A felszín alatt egyetlen hatalmas létesítmény található, Xeth bázisa.
Ugyanakkor a felszínen található egy hatalmas fémből készült kocka, ami leginkább egy holocronhoz lehetne hasonlítható. Aktív állapotban ez négy toronyra nyílik szét, így létrehozva a hyperűr kaput, ami a bolygóról és bolygóra való közlekedés elsődleges és legegyszerűbb formája.
Pontosan nem lehet meghatározni, hogy mennyi ideig tart egy nap a bolygón, hiszen folyamatosan nappal van és évszakok sincsenek.

Bolygó:
Rolmillon Pfo7SPZ

Felszín:
Rolmillon 7JeqZ6t
Rolmillon QdQoNK7
Rolmillon I0GLPsg
Rolmillon KfQerqT
Rolmillon HGqGcLx

Hyperűr kapu (aktív állapotban):
Rolmillon TGfPwli

_________________
Rolmillon 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Rolmillon FUn312o
Rolmillon 6fZaEMM
Rolmillon EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Rolmillon Empty Re: Rolmillon

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 12 Okt. 2019, 22:26

A SÖTÉTSÉG SZEME

Helyi Idő: ?; MU.4
Helyszín: Rolmillon
Feladat: "Éld túl!"
Résztvevők: Ingrid L’lerim ||

Bármilyen emléke is volt Ingridnek olyan emberrablásról ahol ő volt, akit elraboltak, már ha egyáltalán volt ilyen esemény a múltjában az ügynöki kiképzést leszámítva, ez a mostani aligha emlékeztette bármelyikre is. Túl jól kivitelezett és túlságosan profi volt azokhoz képest. Az egyik emléke, hogy a megérdemelt betegszabadságának utolsó éjszakáját töltötte a férjével és aludt el a karjaiban, míg a következő, hogy mély álomból tér magához és rögvest észlelheti, hogy nem ott van, ahol lennie kellene. Hamar rájöhet, hogy továbbra is meztelen, hiszen érzi a kemény sziklás talajt a teste alatt, a perzselő meleget a bőrén, ahogyan a csuklóit össze tartó bilincs kényelmetlenségét és a szemhéján át beszűrődő erős fényt. Biztosan nem a Kaldahan-on van.
Bármennyire is lassan és óvatosan nyitja ki a szemét kell némi idő, hogy azok hozzá szokjanak az erős fényhez, mindez nem is meglepő, hiszen az égen három csillag osztja meg a nap pozícióját, a szokatlanul nagy meleg is ezeknek köszönhető. Ezután már láthatja a kezén levő bilincset, amit egy közeli sziklához erősítettek egy lánc segítségével. Maga körül jóformán csak sziklákat láthatott, mind fekete vagy vörös színűek voltak. Jobbra és balra is a távolban vulkanikus hegyeket láthatott, nem volt nehéz eltéveszteni, hatalmasak voltak és folyamatosan füstöt bocsájtottak ki magukból. A háta mögött volt az egyetlen nem természetes dolog, úgy jó néhány kilométerre lehetett, de innen is hatalmasnak tűnt, leginkább egy óriási holocronra hasonlított, de bizonyosan még csak hasonlót sem láthatott eddigi élete során Ingrid.
Ha a láncot és a sziklát megfigyeli, akkor rájöhet, hogy puszta erővel azokból nem tud kiszabadulni, vagy kárt tenni bennük.  Ami azt illeti a sziklán valaki egy elég egyértelmű vésett feliratot hagyott neki: "Éld túl!" Mostanra már annyira hozzászokhatott a szeme a fényhez, hogy azt is láthatta, hogy nem ő volt az első, aki idekerült, mert távolabb néhány ahhoz hasonló szikla és lánc volt, mint az övé, de néhánynál maradványokat láthatott csupán, csontvázakat, vagy csak részleges csontvázakat.
Viszont a minél hamarabbi kiszabadulás szükséges, hiszen azt már most érzi, hogy a fém, amiből a bilincs van, kezd melegedni, nem azonnal lesz ebből gondja, de minél tovább van fogságba, annál nagyobb problémává válhat. Valamint, ha mindez nem lenne elég, akkor a távolból szárnycsapások hangját is hallhatja, ha pedig abba az irányba fordul, vagyis a holocronszerűség irányába, akkor az és a saját helyzete között az égen szárnyas humanoid alakokat is láthat. Felé tartanak-e? Ha igen, akkor milyen gyorsan? Ezek kérdésesek voltak.


_________________
Rolmillon 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Rolmillon FUn312o
Rolmillon 6fZaEMM
Rolmillon EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Rolmillon Empty Re: Rolmillon

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 14 Okt. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A sötétség szeme
Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / L’lerim parancsnok
Orgyilkos parancsnok, Hírszerző ügynök, Kaldahan úrnője


Játékostárs(ak) neve: @Werda

Rolmillon CUi7HWf
Rolmillon DqMsAUp

Helyi Idő: Ismeretlen idő, 285.4 MU
Helyszín: Rolmillon
Feladat: Túlélni
Többiek: -
Egyéb információk:


Már volt korábban olyan ügye, amikor elrabolták, de az azért történt meg, mert ő akarta, hogy elrabolják és pontosan tudta, hogy altató van az italban, amire meghívták, és éppen ezért itta meg, hogy bejusson arra a helyre, ahova vitték. Így olyan alkalmat nézve, amikor nem akarta, hogy elrabolják soha sem tették. Egyrészt nem is aludt túl mélyen, mindenre felébredt, másrészt már csak a munkája miatt is mindig megfelelő védelemmel volt ellátva az a hely, ahol aludt. Utoljára Tubrok karjaiban aludt el, aztán pedig valami nagyon nem stimmel. Ahogyan ébredezett az első amit megérzett, hogy roppant kényelmetlen helyzetben van és nagyon meleg van és nem egy emberi testtől, ahogyan lennie kellene. Kinyitotta a szemét, de abban a pillanatban égető fájdalmat érzett a fény erőssége miatt. Az egész testén olyan érzése volt, mintha nap sütné és kezdene leégni, köszönhetően a Kaldahan-i felmenőinek roppant fehér bőre volt. Érezni kezdte a sziklát is, illetve valami kellemetlenül meleget a csuklóin. Ezt főleg akkor amikor az arcához akarta a kezét emelni és a lánc megcsörrent. Remélte, hogy a regenerációja hamarosan kezdeni fog valamit a meleg érzettel és a szemeivel, amit próbált többször kinyitni. Lassanként szokott hozzá a fényhez, akkor látta, hogy miért és mi volt a gond, három nap volt az égen. Halvány fogalma sem volt, hogy hol lehet, mert nem ismert egyetlen három csillagú rendszert sem, azon pedig nem is csodálkozott, hogy nem volt rajta semmilyen ruha. Amikor már látott, akkor nézett körbe, fekete-vörös sziklák, a távolban vulkánok és valami furcsa szerkezet, amit nem tudott hova tenni. Nem egészen hasonlított a sith-re és olyasmi volt, amit életében nem látott. A háta mögött a sziklán egy felirat. Saját magában most válogatott nyelveken az összes létező általa ismert nyelven küldte el a melegebb éghajlatra a nagyurát. Ebből már tudta, hogy ő volt. Mások is voltak efféle próbán, de láthatóan ők nem élték túl. Most már biztos volt benne, ha ezt túléli, akkor bemos a férfinak és tökön is rúgja, még ha az életébe is fog mindez kerülni.
A kiszabadulással kapcsolatban nem voltak gondjai, abban biztos volt, hogy fizikai erővel nem fog tudni kiszabadulni, még szerencsére, hogy nem kevés praktikát ismert ahhoz, hogy megtegye. A fém forrósodása pedig csak az egyik gond volt, szárnyas humanoidok közeledtek, lehet, hogy felé, nem akarta megvárni, hogy mindez kiderüljön. Tudta, hogy ez fájdalmas lesz, de legalább hamar rendbe fog jönni köszönhetően az implantnak. Azt még megnézte előre, hogy valamelyik csontváznak, vagy részleges csontváznak vannak-e ruhái. Nem azért, mert szégyenlős lett volna, vagy zavarta volna az, ha meztelen, esetleg megbámulja valaki. Csupán nem akart jobban leégni és a leégést gyógyítsa állandó jelleggel a szervezete és ezzel hamarabb gyengüljön le, merüljön ki.  Összeszorította a fogait, hogy ne üvöltsön fel majd a fájdalomra, amihez egyébként hozzá is volt szokva és így nekilátott annak, hogy kiugrassza először a bal kezének csontjait, porcait, hogy utána képes legyen kihúzni a béklyóból. Ehhez ülve maradt, mert esélyesnek látta, hogy lehet, hogy össze is esik, úgy pedig még nagyobb és több sérülést szenvedne el. A fájdalmat a tanult módon orron át belégzés és szájon kifúj módszerrel próbálta kontrollálni. Ha a keze kint volt, akkor visszaugrasztja a dolgokat, majd ugyanezt megismétli a másik kezével is. Ha ez kevés és nem fog menni ennyivel, akkor felkészül arra, hogy szilánkosra kell törnie a kezeit a sziklán, hogy ki tudjon szabadulni, bár remélte, hogy erre nem lesz szüksége, mert kételkedett abban, hogy látna bármit a közelében, amivel feltörheti a bilincs, vagy béklyó zárszerkezetét, pedig az lett volna a legjobb módszer.
Ha netalán sikerül kiszabadulnia, akkor, ha van a tetemeknél ruha, akkor azt veszi magához és utána igyekszik jobban körülnézni, hogy mi van itt és merre indulhatna el. Ha nincs ruha, akkor értelemszerűen a körülnézéssel kezd.

felszerelés/egyebek:

Rolmillon WhQzBSq Rolmillon WCkkZpI Rolmillon CzGjaYw Rolmillon UMb13eQ Rolmillon TL5zR2h Rolmillon EaYapF5
Rolmillon Tdnbsvt Rolmillon 31eWAll Rolmillon OsMcrAV Rolmillon 2EzjsBF Rolmillon ZDxfjCh Rolmillon E9Rn4mm

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rolmillon 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rolmillon Empty Re: Rolmillon

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 15 Okt. 2019, 20:34

A SÖTÉTSÉG SZEME

Helyi Idő: ?; MU.4
Helyszín: Rolmillon
Feladat: "Éld túl!"
Résztvevők: Ingrid L’lerim ||

Ruhát egyik csontvázon sem látott, ami azt jelenthette, hogy vagy hozzá hasonlóan meztelenül kerültek ide, vagy pedig ha volt is valami, azt vagy elhordták, vagy pedig a nem túl kegyes időjárás tette tönkre. Viszont azzal, hogy jobban megfigyelte egyes csontvázaknál láthatta, hogy nem feltétlen természetes halált haltak, vagyis nem a hőség, a szomjúság vagy az éhség végzett velük. Sőt, látott olyan csontvázat is, ami közel sem volt normálisnak mondható, ugyanis humanoid volt, de a gerincből plusz csontok nőttek ki, amik feltehetőleg valamikor szárnyak voltak. Ez a csontváz egészen fekete volt, mintha felgyújtották volna.
Az ismerős hangok és fájdalom a kézfejétől jelezte, hogy sikeresen kiugrasztotta a csontokat a bal kezében ahhoz, hogy ki tudja szabadítani azt a bilincs fogságába. Kicsit küzdenie kellett a bilincsel, hogy a bal keze kicsusszanjon belőle, de ez sikerült is, ahogyan utána a csontokat és porcokat is a helyükre tudta tenni. Amikor azonban a másik kezével akarta volna megtenni mindezt egy meglehetősen hosszú és díszesen megmunkált lándzsa csapódott bele a talajba pár centivel előtte. Nem sokkal ezután a szárnycsapásokat is meghallhatta, valamint azt, ahogyan három személy landol nem túl messze tőle. Mindhárom nő volt, olyan jó 10-20 centivel magasabbak lehettek mint ő, minimum, hosszú hófehér hajuk volt, ami a vége felé vörösre váltott, olyan fakó bőrük, ami nem igazán passzolt az itteni állapotokhoz, valamint teljesen fekete szemgolyójuk. Díszes páncélzat borította a testüket és a hátukon egy pár fehér-vörös tollazatú szárny. A testükön eltérő nonfiguratív tetoválások is voltak. Fegyver kettőnél volt. A tőle jobbról levőnek két egykezes, enyhén görbített fekete színű kardjai voltak, a balra levőnek pedig egy a másikéhoz hasonló görbített kardja és egy toronypajzsa. Habár a pajzs ránézésre nagyon nehéz lehetett, mégis olyan könnyedén mozgatta, mintha egy kisebb pajzs lenne. A harmadik szárnyas nő, aki a sziklán landolt, amelyikhez láncolva volt Ingrid, fegyvertelen volt, feltehetőleg a lándzsa hozzá tartozott. Ettől függetlenül, még így fegyvertelenül is, nem látszott túl védtelennek.
Viszont hamarosan még többen lettek, ezek viszont nem landoltak, hanem a levegőben köröztek és várták, hogy mi is fog történni. Ingrid, a telepátiája által, érzékelhette a lények felszíni gondoltait, ami természetesen az volt, hogy a vesztét akarják, némi kíváncsisággal vegyítve mindez. Ezt leginkább attól a nőtől érezhette, aki a sziklán állt és ezzel egy időben az a jobb kezét Ingrid mellkasának irányába emelte, egy pillanatra fekete szikrát generált a keze, majd pedig fekete-vörös villám hagyta el a kezét. Ha Ingrid nem tér ki előle, akkor a villámcsapás biztosan csinos kis lyukat éget a mellkasába, ugyanis ez nem olyan volt, mint amit eddig láthatott a sithek részéről. Az inkább hasonlított arra, amit az elektromosság generál, ez viszont a természetes villámcsapásra hasonlított.


_________________
Rolmillon 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Rolmillon FUn312o
Rolmillon 6fZaEMM
Rolmillon EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Rolmillon Empty Re: Rolmillon

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 16 Okt. 2019, 07:54
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A sötétség szeme
Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / L’lerim parancsnok
Orgyilkos parancsnok, Hírszerző ügynök, Kaldahan úrnője


Játékostárs(ak) neve: @Werda

Rolmillon CUi7HWf
Rolmillon DqMsAUp

Helyi Idő: Ismeretlen idő, 285.4 MU
Helyszín: Rolmillon
Feladat: Túlélni
Többiek: -
Egyéb információk:


A csontvázakon nem volt ruha, így egyelőre, ha ki is szabadul, akkor sem fog tudni onnan ilyesmit szerezni. Azt pedig látta, miközben a kezét szabadította ki, hogy nem természetes halált haltak ezek, hanem megölték őket. Azonban egy ide nem passzoló csontvázat is látott, aminek mintha szárnyai lettek volna, az előbb látott szárnyasok alapján úgy vélte, hogy azoknak a tagjai lehettek. Akkor valaminek az őrei lehettek azok a szárnyas lények az alapján, ha tényleg Lord Xeth hozta ide. Mást nem tudott mit gondolni, mert más nem akarta volna életben tudni. Gyűlölte az efféle próbákat, már éppen eleget bizonyított, hogy ne kelljen efféle nevetséges dolgokban részt vennie. A keze kijutott a bilincsből és vissza is ugrottak az ízületek, csontok, szalagok a helyükre és ezzel együtt a fájdalom is enyhült. Éppen állt volna neki a jobb kezének is, amikor egy lándzsa csapódott be elé, pár centire tőle. remélte, hogy lesz ideje teljes mértékben kiszabadulni, de e szerint nem. Még szerencse, hogy harcolt már rosszabb helyzetben is és annak is, hogy kétkezes volt. Nem is várakozott sokáig, ha már az ellenfelei voltak olyan ostobák, hogy fegyvert adnak a kezébe, akkor élt is mindezzel és igyekezett a kezébe venni az odadobott lándzsát. A szárnycsapások után igyekezett megnézni a három nőt, akik megérkeztek. Nem tűntek túl természetes létformának a hófehér bőrrel, teljesen fekete szemmel, szárnyakkal. Még nem látott ilyet Ingrid korábban, így nem tudta őket hova tenni. A fegyvereket felmérte, ahogyan azt a nőt is, akié a lándzsa lehetett. Még fegyver nélkül is veszélyesnek tűntek, szóval esze ágában sem volt alábecsülni őket. A felszereléseik alapján és hogy repülni is tudnak nagyobb fizikai erővel rendelkeztek, mint egy átlagember, így legalább is így kellett lennie.
A lándzsával, ha sikerült a kezébe vennie, akkor támadóállást vett fel, közben pedig a levegőbe is még több érkezett ezekből. „Éld túl”, egyszerűbb módja is lett volna a kivégzésnek, nem igazán látta, hogy ebből miként verekedhet ki győztesen, lehet, hogy csomót magával tud vinni, de előbb vagy utóbb legyűri őt a túlerő, hacsak nem hátrálnak meg, ha legyőzi a fegyvertelent, mert ő tűnt a vezetőnek. Arra még igyekezett egy pillantást vetni, hogy a lándzsa elvághatja-e a láncot, ami a sziklához tartja, bár egyelőre más ötlete volt. És még erőhasználók is – legalább is a támadást, ami felé tartott ő maga annak vélte – habár másnak tűnt, mint amit a sith-ek szoktak használni. De ki tudja egy másik faj miként használhatja ezt. A reflexeit kihasználva igyekezett kitérni előle, majd a legjobb védekezés a támadás elven visszatámadni. Szerencsére kissé távolabb volt a sziklától, így a kitérés után próbált nekifutni és a lándzsát használni arra, hogy mint rúdugrásnál lendületet szerezzen és fellökhesse magát a sziklára. Közben a másik kezével úgy igyekezett remélhetőleg már az ugrás közben a láncot mozgatni és felcsapni, hogy részben, vagy egészen a nő mellkasára, vagy nyakára tekeredjen, majd pedig ha a felért a sziklára, akkor lerántani a földre élőpajzsként szándékozott használni a nőt.
Ha mindez nem jönne össze valamilyen oknál fogva, akkor csak megpróbálja a teljes erejéből mellkason rúgni a nőt és lerúgni a szikláról, ha sikerül, akkor ugrana utána, hogy aztán a lándzsát a mellkasába tudja szúrni. Ha ez sem jönne össze, de feljut a sziklára, akkor igyekszik az ellenfele mozgásából a lehető legtöbbet leszűrni és majd azt kihasználva, az alapján támadjon. Ha a másik nő, vagy a másik kettő is támadna, akkor természetesen igyekszik védekezni, kitéréssel, vagy a lándzsával, amelyik célszerűbb. A fenti nőnél egyébként végig arra próbál játszani, hogy valamelyik végtagjára rátudja majd a láncot tekerni és ezáltal kibillenthesse az egyensúlyából és a földre tudja vinni. Ha más nem és a páncélt nem tudja átütni, ha a fejét veri a földbe, vagy a lánc a nyaka körül van, csak betudja zúzni a fejet, vagy megfojtani a másikat… nem volt túl szép és elegáns egyik sem, de a cél szentesíti az eszközt…

felszerelés/egyebek:

Rolmillon WhQzBSq Rolmillon WCkkZpI Rolmillon CzGjaYw Rolmillon UMb13eQ Rolmillon TL5zR2h Rolmillon EaYapF5
Rolmillon Tdnbsvt Rolmillon 31eWAll Rolmillon OsMcrAV Rolmillon 2EzjsBF Rolmillon ZDxfjCh Rolmillon E9Rn4mm


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rolmillon 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rolmillon Empty Re: Rolmillon

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 23 Feb. 2020, 20:28

A SÖTÉTSÉG SZEME

Helyi Idő: ?; MU.4
Helyszín: Rolmillon
Feladat: "Éld túl!"
Résztvevők: Ingrid L’lerim ||

A lándzsa, habár masszív fegyver, de kiválónak bizonyult arra, hogy rúdugrásra lehessen használni. A homokba, é az alatta levő kőzetbe is könnyedén belefúródott és Ingrid hamar a levegőben találhatta magát. A mozgás, annak érdekében, hogy az őt fogva tartó láncot a fegyvertelen támadó köré tekerhesse, sokkal hasznosabbnak bizonyult, mint valószínűleg gondolta, hiszen közben két kard is elsuhant a feje és a teste mellett, éppen hogy elvétve azt, hogy jelentő érülést okozhassanak. A lánc pedig a fegyvertelen mellkasa köré tekeredett, így a landolás után a földre tudta húzni a nőt, azonban az még útközben fizikai erővel szakította szét a láncot, ez nem akadályozta meg abban, hogy ne landoljon rosszul, viszont "fogságban" sem volt. Ez pedig azzal járt, hogy Ingrid is elszabadult a sziklától, igaz a bilincs még rajta volt, de most már csak egy szabadon lógó körülbelül tíz-tizenöt centis lánc volt hozzá csatlakozva. A másik jó hír pedig, ami némi kényelmetlenséggel járt ugyan, hogy a landolást követve az egyik talpa valami egészen forróhoz ért, amire ha lepillantott, akkor egy fémlapot vehetett észre a homok alatt, ha pedig megfigyelte, akkor abba az irányba, ahol landolt, vagyis a korábban őt fogságban tartott sziklán túl, több ehhez hasonló fémlap is megcsillant különböző távolságokban egymástól.
Azonban nincs sok ideje bámészkodni, hiszen a fogadóbizottság még mindig nem tett le róla, az egyik "angyal", amelyiknél a toronypajzs volt, pedig épp le akarta rohamozni az említett tárgyat maga előtt tartva. Némi távolságot meg kellett tegyen, hogy elérje Ingridet, de elég nagy határozottsággal és gyorsasággal közeledett, a pajzs pedig nem olyannak tűnt, amivel túlságosan kellemes lenne a találkozás közelről, főleg nem úgy, ha egy ilyen lény használja.


_________________
Rolmillon 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Rolmillon FUn312o
Rolmillon 6fZaEMM
Rolmillon EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Rolmillon Empty Re: Rolmillon

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 24 Feb. 2020, 08:14
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A sötétség szeme
Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / L’lerim parancsnok
Orgyilkos parancsnok, Hírszerző ügynök, Kaldahan úrnője


Játékostárs(ak) neve: @Werda

Rolmillon CUi7HWf
Rolmillon DqMsAUp

Helyi Idő: Ismeretlen idő, 285.4 MU
Helyszín: Rolmillon
Feladat: Túlélni
Többiek: -
Egyéb információk:


A rúdugrást szerencsére könnyedén ki tudta vitelezni és még a láncot is átvetni a nőn, akit így le tudott rántani. Ekkor egyszerre szerencse és szerencsétlenség is érte. A szerencséje az volt, hogy a lánc elszakadt, viszont emiatt rosszul érkezett le. A másik szerencséje pedig az volt, hogy két kard repült el mellette, de nem sebezték meg. A regenerációja miatt még a sérülés sem zavarta volna különösebben, de azzal, hogy teljesen elkerülte is jól járt. A talpa valami forróhoz ért, amin igazából nem is csodálkozott, a sok nap fényében, így simán ráfogta volna a homokra is, de érezte a fémes felületet. Egy pillanatra pillantott csak le, hogy lássa, hogy valóban így van, valamilyen fémtalapzat, és továbbiakat is látott, ahogyan felnézett. De túlságosan is sok volt a lehetőség, hogy mi lehet. Simán lehetett valamilyen régi civilizáció nyoma, mostani földalatti bunker, vagy valamilyen védelmi rendszer is. Azonban ezzel most nem volt ideje foglalkozni. Ha arra volt ideje és a szárnyas nő, akit a földre vitt még a földön van, és saját magának van ideje arra, hogy oda tudjon ugorni – valószínűleg nincs messze tőle a másik továbbra sem – így igyekezett a kibenertikus beültetéseiből nyert reflexet és gyorsaságot kihasználni minderre, hogy ezt ki tudja vitelezni. Így gyorsan próbált a földön fekvő mögé kerülni és egy határozott mozdulattal kitörni a nyakát. ha nem volt már rá ideje, lehetősége, akkor egy ütéssel, vagy rúgással a nő torkát próbálta szétzúzni, hogy lassan és fájdalmasan megfulladva pusztuljon el. Ha nem maradt ideje rá, vagy nem volt lehetősége, akkor sajnos nem tudott vele tovább foglalkozni.
Révén az „angyalszerű” lények nem igen adták fel azt, hogy megöljék, de legalább most már szabadon tudott mozogni. A tekintetével a kardokat kereste, amik korábban elrepültek mellette és abban az irányban látta meg őket, amerről a toronypajzsos nő közeledett felé. Valóban a lehető legszívesebben elkerülte volna, mivel korábban már felmérte a terepet, így remélte, hogy volt kisebb szikla, vagy akár a sajátja, ami mögé be tudott bújni, hogy a közeledő ne találja el és azt megkerülve mögé tud jutni, hogy aztán a kardok irányába rohanhasson és felkaphassa őket.
Ha nem volt lehetősége arra, hogy valamilyen fedezéket használjon erre a célra, akkor jobb híján az a közeledés alapján fejben pillanatok alatt számolta ki matematikai és fizikai képlettel, hogy mikor érkezik el az a pillanat, amikor ő maga még ki tud térni a nő elől, azonban annak már esélye sincs arra, hogy korrigáljon és utána jöjjön. Ebben az esetben, ha ez a pont bekövetkezik, akkor tér ki oldalra és kissé előre a nő mellett, majd ugyanúgy futva indul a kardok felé. Ha közben pedig valaki még rátámadna, akkor az elől igyekszik kitérni.

felszerelés/egyebek:

Rolmillon WhQzBSq Rolmillon WCkkZpI Rolmillon CzGjaYw Rolmillon UMb13eQ Rolmillon TL5zR2h Rolmillon EaYapF5
Rolmillon Tdnbsvt Rolmillon 31eWAll Rolmillon OsMcrAV Rolmillon 2EzjsBF Rolmillon ZDxfjCh Rolmillon E9Rn4mm


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rolmillon 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rolmillon Empty Re: Rolmillon

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 07 Jan. 2021, 23:20

A SÖTÉTSÉG SZEME

Helyi Idő: ?; MU.4
Helyszín: Rolmillon
Feladat: "Éld túl!"
Résztvevők: Ingrid L’lerim ||

Ingrid a nő mögé kerülhetett és bár kicsivel több erő kellett, mint egy átlagos ember esetében, de a halálos mozulatot is kivitelezhette. Viszont ugyanezek a reflexek segíthettek neki abban is, ha azon nyomban távolabb akart mozdulni a testtől, ami szinte azonnal lángba borult, mintha valaki tűzgránátot robbantott volna a belsejében és egész addig lángolt, amíg az egészből mindössze fekete csontváz nem maradt, egy-egy fekete drágakővel a szemgörökben.
A legfurcsább dolog viszont ekkor vált számára láthatóvá. Fedezékbe nem tuott vonulni, viszont a kitérésre fel tuott készülni, de néhány pillanattal azelőtt, hogy végre kellett volna hajtania a manővert, akkor ennek a szüksége elmúlt, ugyanis mintha a pajzsos szárnyas nő számára hirtelen nehézzé vált volna a felszerelése terült el a földön. Habár inkább úgy tűnt mintha minden erő kiment volna belőle és eléggé kűzdelmes volt számára, hogy megpróbáljon valahogy feltápászkodni a földről. Ezt azonban a másik lény is észlelte és bizonyos távolságot tartva kezdett el körözni fenyegetően, valószínűleg új stratégiát próbált kidolgozni, ahogyan erőt is gyűjteni, bármire is készüljön.


_________________
Rolmillon 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Rolmillon FUn312o
Rolmillon 6fZaEMM
Rolmillon EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

Rolmillon Empty Re: Rolmillon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.