Hódítás: A négy évszak (Bakura)

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Bishop on Kedd 05 Május 2020, 21:07
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
- Elegáns ruházat
- Datapad
- Komlink
- Holoprojector
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 FdJIsKu

Fentről egy függőfolyosón meg tudják szemlélni a gyártást, rendkívül modern az egész folyamat, roppant érdekes ez a Muun számára. Kicsit később kiderül az is, hogy a galaktikus tőzsdén is jelen vannak.
~ Furcsa, eddig miért nem hallott senki jelentős az itt zajló dolgokról, ha a környezetükkel mégis volt kapcsolatuk?
Kolby legjobb tippje az volt, hogy vagy közvetítőt használnak, valamilyen alap vagy hasonló befektetési szervezeten keresztül, van vagy számtalan vállalatuk, amiket együtt irányítanak és így nem olyan feltűnőek, esetleg van egy nagy szervezetük, de olyan unalmas neve lehet, mint például "Bakura Nyersanyag és Fejlesztési Vállalat", ezen az utóbbin elmosolyodik, hallott már ilyesmiről.
- Elárulná milyen néven tudom megtalálni Önöket a galaktikus tőzsdén? Én magam befektetői szempontból vagyok jelen.
Miután elmondja a felvetését az űrporról tényleg meglepő ajánlatot kap, a szemöldökét és a száját is kissé összehúzza a nagylelkű ajánlaton.
- Kérem, igazán megtisztelő, ha lehetséges szeretném látni a tanulmányt.
Ilyen lehetőségre nem is számított, természetesen nem szabad visszaélnie a lehetőséggel, de az információ mindenképpen hasznos lehet. Ha megkapja a dokumentumot, akkor azt egyelőre elteszi. Még egy kérdés jutott eszébe a végén.
- És fordított esetben? A bolygó lakói el szokták hagyni a planétát valamilyen okból? A szokásos kikapcsolódási célokon kívül, úgy értem._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 06 Május 2020, 08:29

//Sajnálom most én nem tudtam befejezni az írást és fennmaradt Hyrsi, Ireria és a KM rész, a többi már kész van. Vasárnap lesz új kör. Embarassed //

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 201
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 10 Május 2020, 00:00Hódítás: A Négy Évszak

Bakura


Résztvevők: Th'edar Kolbert, Lady Ireria Antares, Hyrsi Moldenson, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex,


Lairorellen Verenwar , Silhana Lolaes'ra, Nalah / Tish Vizsla és Rhyssa Edaara Quillan-E'ronKövetkező körváltás: 2020. május 14. (csütörtök)

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 9ATh2kT

Helyi Idő: 15:55 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Baku emlékmű, Salis D’aar
Feladat: Célkitűzés 1: tárgyalásokat folytatni a helyiekkel
Résztvevők: Th'edar Kolbert | Lady Ireria Antares | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk/Ireria és Hyrsi felszerelése:
- 1-1 datapad – mindkettőnél
- 1-1 komlink - mindkettőnél
- 1-1 holoprojector - mindkettőnél
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 GjkpxtzHyrsi lelkesen nézelődött miközben haladtak és a többiek feltették a kérdéseket. Ez kívülre azért annyira nem látszott, hiszen végül is a Kaldahan szenátora volt, így muszáj volt tudnia az érzelmeit kontrollálni. De ettől függetlenül belül kislányként ujjongott, hogy ilyesmit látott. Kicsit féltékeny is volt a muun-ra, hogy ilyen jó lehetőséget kapott a férfi, hogy megkapta azt a tanulmányt. Nem is igazán hitte, hogy ilyesmi lehetséges lenne, mármint, hogy ennyire jó fejek lennének a helyiek, de úgy tűnt, hogy mégis. Amikor feltette a saját kérdését már rájött, hogy butaságot kérdezett, hiszen mondták is, hogy nem szeretik a külvilágiakat túlzottan. A válasz pedig mindezzel össze is függött, hogy inkább csak külső segítséget nyújtanak és nem fogadják be őket. Minderre bólintott, azt pedig jó volt látni, hogy itt is elég sok droidot használnak, ez az FRK-ra egyébként is eléggé jellemző volt. Az kissé meglepte, hogy a tőzsdén jelen vannak, de ez igencsak érdekes volt, nem igazán hallott ilyesmiről mielőtt ide érkezett, de az, hogy mivel foglalkoznak, és hogyan látják el pénzzel a sajátjaikat, ha kirándulni mennek is érdekes volt. Az egész bolygó roppant érdekes volt, bár nem nagyon tudta volna elképzelni azt, hogy itt éljen. A fordított kérdések, amiket a muun feltett érdekesek. Azt tudták már, hogy a pludian-nak miért nem kereskednek, így érthető volt ez a megoldás, ám mégiscsak furcsa egy kicsit. Most azonban a férfi igazából elég széleskörűen kérdezett ahhoz, hogy Hyrsi-nek ne legyen több kérdése, inkább igyekezett a folyamatot figyelni, ami odakint zajlott. A színek tetszettek neki különösen, hiszen a saját Kaldahani színeikre emlékeztette. Végül azonban csak eszébe jutott valami.
- Van rá valamennyi esély, hogy a saját maguk által feltalált pludiannal a külvilággal is fognak kereskedni? – kérdezte.Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 J4Gpj9ZIreria, mint eddig is most is csöndben volt és figyelte, hallgatta, hogy mit is kérdeznek a fiatalok. Saját maga számára ezek a kérdések már nem voltak olyan fontosak, a Csillag Kabal is fog küldeni olyan személyt ide, aki tökéletes arra a feladatra, hogy megtudjon mindent, jobban, mint saját maga. Főleg, hogy ő olyan kérdéseket nem is tehetett fel, amit egy kém, vagy ügynök igen. Itt mások is hallhatták volna, nem tudott kellően diszkrét lenni. Azt pedig végképp nem akarta, hogy a valódi tudása, hogy mire is képes akárcsak a leghalványabb formában is kiderüljön. Így inkább csak a csendes megfigyelő szereplét öltötte fel, vagyis folytatta, a többiek úgyis tényleg elég jókat kérdeztek ahhoz, hogy sok információt kapjon. A tőzsdés dolgot érdekesnek találta, ezt meglehetősen. A teremben körbenézett, ahova felmentek, amíg a többiek a kérdéseket tették fel. Meglepően engedékenynek, vagy épp naivnak vélte a helyieket, hogy a tanulmányt csak így kiadják. Vagy éppen semmilyen különleges dolgot nem tartalmaz és azért tették meg. A tőzsde vonal érdekes volt, ahogyan újonnan felmerülő kérdések is. kíváncsi volt, hogy a házigazdájuk mindezekre mit is fog mondani. Őt magát főleg a tőzsde érdekelte, hiszen azt volt a legkönnyebb lenyomozni mindenféle nehézségek nélkül, de igazából nem volt kétsége afelől, hogy nem mint valamilyen Bakurai részvénytársaság, vagy ehhez hasonlóan vannak jelen. Talán ki sem adják, hogy kik ők. Szóval továbbra is nézelődött, a droidokat, a gépeket, a kint zajló folyamatot és figyelte a választ is, amit remélhetőleg hamarosan megkapnak.A gyártási folyamatok folyamatosan zajlottak odakint, így azt tökéletesen lehetett követni, hogy miként zajlik. Mivel most már kissé hosszabb időt is eltöltöttek idefent a társaság tagjai mindegyik folyamatot végignézhették már, az adagolást, az öntést és a tárgyak szilárdítását, vagy éppen cseppfolyós állapotban való hagyását. A kísérőjük pedig ezen idő alatt válaszolt az újabb felmerülő kérdésekre.

- Közvetítőn keresztül vagyunk jelen a CST-n – Csillagközi Tőzsde – ezeken felül kisebb vállalatokkal, amelyek nem köthetően a Bakura-hoz. De szeretnénk inkognitóban maradni, így remélem megérti, megértik, ha ezeknek a nevét nem hozhatom a tudomásukra – szabadkozott egy kicsit.

Így, mint kiderült a férfi gondolata helyes volt, hogy miként lehetnek ott. Ennek a fényében pedig lehet, hogy nem túl meglepő az, hogyha nem akarnak túl nagy hírverést maguknak. Eléggé különleges bolygó volt ahhoz, hogy ilyen nagyon titkolózzanak. Bár benne van a pakliban, hogy a legtöbb bolygó ezt valószínűleg nem is értené meg.

- Nem igazán jellemző, természetesen a statisztikákban van rá példa, de ez az utóbbi pár évben, a háború vége óta szerepel csak. Előtte senki sem akart távozni, az utóbbi négy évben pedig mindvégig egy számjegyű maradt ez a szám. A többségük pedig így is visszatért, mert odakint nem találták meg a számításaikat. Négy év alatt összesen három fő votl az, aki végérvényesen letelepedett a Bakura-n kívül.

Ahhoz képest, hogy a csillagködben hatalmas volt a bolygókról kivándorlók és bevándorlók száma, révén sokan volt, hogy más bolygón találtak állást, vagy épp a párjuk bolygójára költöztek, és még lehetett sorolni az okokat, elég népszerű volt a vándorlás. Ehhez képest az itteni számok félelmetesen alacsonyak voltak. Végül pedig Hyrsi kérdésére is válaszolt.

- Ez nem az én hatásköröm hölgyem, így sajnos erre a kérdésre nem tudok önnek válaszolni – mondta.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 RqOTiPH

Helyi Idő: 15:55 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Feladat: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Résztvevők: Ingrid L’lerim | Jonathan Skrex | Ecaterina
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – Erkunál, hajón (sajátja a fejébe ültetve)
- Álcagenerátor – nála
- Árnyruha+páncél – rajta; ez a kinézet is
- Mechanikus rejtett penge – rejtve
- Striith és Drengr – 2 shoto fénykard, nála
- Mesterlövész puska – nála
- Holografikus álcázó – nála
- Datapad adatokkal – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 YovW2PlÚgy tűnt, hogy a társa mégsem tart vele, így akkor egyedül szállt be a járműbe, és noha a hírszerző némileg vonakodott, Ingrid volt elég erélyes és parancsoló ahhoz, hogy végül a féfri ne ellenkezzen és induljon. Miközben úton voltak a katonaság épülete felé, addig gyorsan felvázolta a magasabb rangú tisztnek, hogy mi is a helyzet, aki azonnal értesíteni is akarta a laktanyát, amit Ingrid határozottan megtiltott neki. Ha tényleg ma készülnek lecsapni és értesítik azt a helyet, akkor ki fogják hagyni és soha sem fogják elkapni őket. Jelen pillanatban azt hitték, hogy ők vannak lépéselőnyben és fogalmuk sem volt arról, hogy a hatóságok megtudták, hogy mire készülnek. Belefognak sétálni a csapdába, hogyha a férfi azt teszi, amit Ingrid mond neki. A férfi nem túlzottan örült annak, hogy egy fejvadász akarja megmondani neki, hogy mit is tegyen, így a nőnek nem sok más választása volt, mintsem felfeni azt, hogy kicsoda valójában és nem független személyként van jelen, hanem, mint a Birodalmi hírszerzés magas rangú tisztje és nem bántásból, de valószínűleg sokkalta tapasztaltabb ezekben az ügyekben, mint a férfi. Nem szokott felvágni ezekkel a dolgokkal, de hogyha tényleg eredményt akart, akkor muszáj volt. Nem is beszélve arról, hogy a Propaganda minisztériumnak valamiért fontos volt az ügy, de majd az ő hátsójukat és szét fogja rúgni, abban biztos volt. amire szüksége volt az egy helyi katonai ruházat, amivel nem lesz feltűnő bent az épületben, a külsőt megoldja, hogy beilleszkedjen ide, az nem volt nehéz. Lehetőség szerint mindezeket még azelőtt, hogy megérkeznek az épülethez. Emiatt még félre is kellett húzódniuk és egy raktárt is útba ejteni, hogy mindezeket megszerezzék Ingrid számára. Természetesen a holografikus álcázóval vett fel egy alakot, ezúttal egy férfit, hogy hitelesebb legyen, és végül így érkeztek meg a katonai komplexum épületéhez, annak is egészen pontosan az egyik hátsó bejáratához, hogy minél kisebb feltűnést keltsenek.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 SgXcJi0

Helyi Idő: 15:55 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Telaan-völgy
Feladat: Célkitűzés 3: Felfedezni az ősi Je’daii templomot
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
- Fénykard
- A páncélja (lásd előtöri)
- Komlink
- Holoprojector
- Datapad
- Kutaszdroid
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 MxvaTidEllennek valóban voltak kérdései, azt sajnálta, hogy szinte minden információ 15.000 éves, vagyis annál maximum pár évtizeddel fiatalabb, mert akkor ezeknek a zöme nem is lesz teljesen hiteles talán, informatív, mert elavulhattak az információk. De azért még így is több lehet, mint amit tudott, meg ez a holocron első kézből adhat pontos információkat a rakatákról. Róluk egyébként sem tudott túl sokat és nem volt olyan sok adat sem a datacronokban, amikhez hozzá fért, a mestere sem tudott túl sokat mondani róluk, révén alig maradt fenn valami, szinte nem is voltak holocronjaik se ilyen technológiájuk. Egyről tudott csak, aki a Szellemholdon volt, és Lord Xeth végzett vele a Császár segítségével. Nem volt túl sok. Körbenézett a helységben és sikerült találnia egy asztalt, ami körül padok voltak találhatóak. Mivel volt egy olyan érzése, hogy elég sokáig itt lesz, így le is ült oda, vitte a holocront és ott kezdett, vagyis folytatta a beszélgetést. Sikerült megtudnia a rakatákról egy olyan dolgot, amit eddig is tudott, ami többek között az volt, hogy Erő alapú technológiát használnak. Erről kivételesen saját maga is tudott, azonban, ahogyan a holocron folytatta az már olyan volt, hogy arról nem szóltak az adatok, hogy nem a saját technológiájukat használták. Egy másik fajtól szerezték mindezt, akiket a gree-nek neveztek. Erről a fajról hallott már, hogy nekik voltak a teleport készülékeik, vagy valami hasonlójuk, amiket soha senki más nem tudott leutánozni. De ezt Ellen mindenesetre érdekesnek találta. Ahogyan azt is, hogy ez alapján az Ismeretlen Régióban a rakaták élnek! Ha még élnek egyáltalán, bár amennyire elbántak velük lehet, hogy azóta kihaltak. Sajnos azonban arra a kérdésére, hogy miért is záródott le az Ismeretlen Régió a Lángmadár ébredéskor és pusztulásakor a holocron sem tudott a lánynak választ adni, aki emiatt némileg bosszús is volt.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 NYxyfgn

Helyi Idő: 15:55 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Erdők, D’aarmont
Feladat: Célkitűzés 4: Vadászat
Résztvevők: Tish Vizsla / Nalah | Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Madaloriai páncél – rajta
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal (rejtve)
- 2 sima tőr
- energiaíj
- Komlink – páncélban
- Holoprojector
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- Mandaloriai páncél - rajta
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, páncélban
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
Információs kártyák:
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 KxEOFQr
Szabályok: 1 négyzet 1 kör, hátirakétával 2 tehető meg, de utána 1 körig csak sétálni lehet.


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 BC5UuGANalah is kifújta magát miután a rancornak vége volt, majd a korábban megbeszélt irányba indult el, amit még korábban beszéltek meg Khomo-val, hogy mit is akarnak elérni első körben. Ahogyan átértek a következő kockára, ott már jócskán kevesebb növényzet volt, így még pont látták, ahogyan felengedték az állatot, amit szabadon is engedtek ezek után. Nalah idegesen dobbantott egyet, amikor meglátta a lényt. Egy nerf volt az, egy aranyos, kérődző, ámbár kissé büdös haszonállat. Ez még csak vadászat sem volt, mert ezek kezes bárányok voltak, szelídek és nem ijedtek meg szinte semmitől, legalább a kétlábúakat illetően, a ragadozókat megérezték. Egy ilyen lényt nem volt szíve lelőni a kislánynak és megölni, mert nem volt kihívás és ez nem volt vadászat, csak mészárlás, ennek hangot is adott.
- Őt nem bántjuk, ez nem vadászat, csak mészárlás! – jelentette ki teljes határozottságával. - De azért a jelölőjét elvisszük, hátha elfogadják így is.
Khomo csak barátságosan, kissé apáskodva paskolta meg a lány hátát, bíztatva, hogy menjen és intézze, amint Nalah elindult, akkor a férfi követte. A kislány pedig le is szedte a jelölő chipet az állat nyakából, ami meg sem mozdult. Csak akkor böffentett egyet, amikor Nalah meg is simogatta barátságosan. Mindig is odavolt az állatokért köszönhetően annak, hogy náluk is nagyon sok volt, annak pedig örült, hogy a nővére elhozatta Pacit is neki. Örült, hogy ezúttal békésebben is meg lehetett ezt oldani és nem kellett megölni a nerfet. Ha pedig nem fog pontot érni, nem zavarta. Közben megkapta az üzenetet, hogy túl vannak a verseny felé, és eddig még nem sok mindennel tudott elbánni hála annak, hogy két rancor volt az ellenfél. Így sietősen indult továbbra is észak felé a következő területre, hogy minél jobb helyen végezhessen, de remélte, hogy nem megint rancor fog szembejönni, hanem valami normális ellenfél.Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 YreafARMiután végre kifújtam magam, akkor elindultam a következő mezőre, amikor még üzenetet is kaptam, hogy iparkodjunk, mert túl vagyunk a verseny felén és nagyon szoros az eredmény. Ha nem lett volna nagyon szoros is fix, hogy ezt írták volna, vagyis nagyon úgy véltem, hogy igen. De legalább tudtam, hogy lassanként lejár az időnk és ezzel lehetett készülni. Ennyire komoly és hosszú harc volt azzal a két rancorral? Igazából úgy is éreztem, mintha a végtelenségig tartott volna, így nem is nagyon csodálkoztam volna azon, hogyha valóban így lett volna. Szóval reméltem, hogy nem darabszámra megy a küzdelem, mert akkor az hatalmas leégés lenne, hanem az alapján, hogy mivel is kellett szembeszállni. Akkor talán elég jól állhattam, de nem tudtam, hogy melyik is lehet valóság, vagy sem. Meg kellett volna kérdezni, ha pedig kiderül, hogy csak arra ment, hogy mindenki jól szórakozzon, akkor nagyon, de nagyon rosszul fognak járni a verseny szervezői. Ironikus, hogy pont a mandaloriai fejvadász céh rendezte az egészet, ahova most már akár csatlakozhatnék is, hogyha akarnék, hiszen mandaloriai voltam, bár nekem máshol voltak jelenleg már érdekeltségeim – üzleti tekintetben is – amit még mindig nagyon furcsa volt kimondani. Megérkeztem a térkép alapján a megfelelő helyre, azaz a következő mezőbe. Itt is ugyanúgy erőd és fák fogadtak, mint az előbb, ez nem változott semmit sem. Érdeklődve néztem körül, hogy vajon mi lehet majd az ellenfelem. A fák közül pedig hangot is hallottam és végül meg is pillantottam azt az állatot, ami felém csörtetett, egy nydak volt az. De legalább nem egy rancor megint. A levegőbe emelkedtem, hogy elszaladjon alattam, majd visszaereszkedtem a földre. Ez sem volt sokkal jobb, mint egy rancor, így továbbra is a Fosztogatót tartottam magamnál, bár most átállítottam normál lövésre, nem sorozatra.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 XA8cII4

Helyi Idő: 15:55 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Békés rejtett völgy, Braad
Feladat: Célkitűzés 5: Családi kirándulás
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia | Lord Xeth E’ron | Keth Tye E’ron | Kalia Quillan-E'ron | Xelia Quillan-E'ron | BB-4 | Nővér droid
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- 2 lila fénykard – házban
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 XVbNPWXTényleg nem volt képes arra, hogy válaszoljon a kérdésre, bármennyire is próbálta, sőt még a gondolatait is elrejtette, mert tisztában volt vele, hogy az életkötelék miatt egyébként mennyire könnyen ki tudnák olvasni a férjei a gondolatait. De nem akarta, hogy megtegyék, most nem. Most egyedül akart maradni a gondolataival, érzéseivel. Jelenleg az sem nagyon érdekelte, hogy Xeth netalán gyengének látja emiatt, összetörtnek. Amikor kereste őket is igyekezett mindig erősnek látszani, hogy ne lássa rajta senki, hogy mit érez. Egy idő után persze nehezebb volt mindez, és Jassa, illetve Enos előtt elrejteni sem tudta, de a többség elől igen. Most pedig köszönhetően annak, hogy már járatosabb volt az Erőben eltudta ezeket jobban zárni, még ha csak félig tudatosan is, de akkor is. Ez most – még mindig – nem olyan volt, amit rendbe lehetett hozni a férfiak tudásával. Tudta, hogy Keth próbálkozott a millió darabra tört lelkét összefoltozni, de még a férfi sem tudta nagyon, hogy miként kellene hozzálátnia, főleg, hogy amikor volt egy kis haladás történt mindig valami, ami miatt az addigi erőfeszítés dugába dőlt. Szerencsére a válaszadástól megmentette az, hogy közben Xeth is visszaérkezett és ekkor még Keth is elengedte őt. A két férfi pedig kényelmesen elhelyezkedett és letette a tálcát is az ágyra. Egy pillanatra, ahogyan meglátta az ételt és realizálta, hogy ennie kellene felfordult a gyomra és erős hányinger fogta el. Ismét annyira elszokott az evéstől mióta a merénylet történt, hogy a kórházból való kijövetel után inni se nagyon ivott és napokig infúzión is volt, hogy ne száradjon ki. Ez valószínűleg feltűnhetett a két férfinak is, mert Xeth rosszallóan csóválta meg a fejét közvetlenül az érzést követően.
- Enned kell, legalább néhány falatot – mondta a férfi.
Ellenkezést nem tűrve, mint egy kisgyerek esetében már nyújtotta is a villát – és azon egy falat ételt – a felesége irányába, ha szép szóval, vagy kéréssel nem megy, akkor hátha így igen.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:
Körök száma: 13 kör / eltelt körök száma: 12
Célkitűzés 1:
Th'edar Kolbert: 12 reag – @Bishop
Lady Ireria Antares: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Hyrsi Moldenson: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Ingrid L’lerim: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Jonathan Skrex: 9 reag – @Jonathan Skrex

Célkitűzés 3:
Lairorellen Verenwar: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 4:
Silhana Lolaes'ra: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Tish Vizsla / Nalah: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 5:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 201
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Bishop on Hétf. 11 Május 2020, 19:38
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
- Elegáns ruházat
- Datapad
- Komlink
- Holoprojector
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 FdJIsKu

Kolby bizony telibe találta, milyen módon is lehetnek fent a csillagközi tőzsdén, kicsit kellemetlen lehetett ez a helyieknek, de ő maga elégedett volt a tippjével, természetesen megkérik őket, hogy maradjanak diszkrétek.
- Természetesen megértjük. - válaszolja diszkréten.
Amikor nem olyan témáról van szó, ami őt is közvetlenül értini, akkor nézelődik, figyeli a gyártást, teljesen automatizáltnak látszott és egyben látványos is. Az itteniek helyében még inkább csökkentené a jelenlévők számát, még jobban automatizálná a folyamatot. Végül a dokumentumokat még nem kapja meg, majd valószínűleg a tárgyalás végén. Azt jól gondolta, hogy egy ennyire utópista civilizációból kevesen akarnak elmenni, ráadásul a külvilágból származókat sem látják szívesen. Mindenesetre nem innen fognak munkaerőt máshová vinni, az egyszer biztos, és ahogy hallja nyersanyagot sem biztos, hogy eladnak. Kezdett nagyon gyanús lenni, hogy nem igazán akarnak egyik frakcióhoz sem csatlakozni, vagy ha mégis, akkor biztosan nem a Birodalomhoz, nehéz lenne biztonságban tudniuk a nyersanyagaikat.
- Az állampolgáraik vállalhatnak a rendszeren kívül munkát?
Tette még fel az utolsó kérdését, aztán várta merre halad tovább a bemutató túra._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 14 Május 2020, 09:22

//Bocsánat nem voltam túl jól tegnap, napszúrást kaptam... hétfőn lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 201
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 18 Május 2020, 00:05Hódítás: A Négy Évszak

Bakura


Résztvevők: Th'edar Kolbert, Lady Ireria Antares, Hyrsi Moldenson, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex,


Lairorellen Verenwar , Silhana Lolaes'ra, Nalah / Tish Vizsla és Rhyssa Edaara Quillan-E'ronKövetkező körváltás: 2020. május 22. (péntek)

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 9ATh2kT

Helyi Idő: 16:00 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Baku emlékmű, Salis D’aar
Feladat: Célkitűzés 1: tárgyalásokat folytatni a helyiekkel
Résztvevők: Th'edar Kolbert | Lady Ireria Antares | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk/Ireria és Hyrsi felszerelése:
- 1-1 datapad – mindkettőnél
- 1-1 komlink - mindkettőnél
- 1-1 holoprojector - mindkettőnél
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 GjkpxtzHyrsi továbbra is hallgatta, figyelte a beszélgetést, illetve a saját maga kérdéseire is választ kapott, amik egyre érdekesebbek voltak. Szóval nem igen fog kiderülni, hogy milyen néven vannak jelen a tőzsdén. Igazából teljesen logikus volt annak a fényében, hogyha nem igen akartak külvilágiakat, csak akkor, hogyha nagyon muszáj volt. Főleg a művészetek, történelem és ehhez hasonlók érdekelték a helyieket. Az ilyen előfordult, hogyha technológiai szinten nem tudtak valakiknek újat nyújtani, akkor a művészet, kultúra és ilyen téma volt a fontos. A muun újabb kérdése is roppant érdekes volt, hogy szinte mindenki visszatért azok közül, akik távoztak. Így a férfii fel is tette a fordított kérdést. Azt már látta, hogy technológiával tényleg nem fognak itt sokat kereskedni, mert nem tudta, hogy tudnak-e újat mutatni. Saját magát érdekelte volna a programozás, ami itt zajlik, hogy miben más a sajátjuknál, de ezt majd talán akkor fogja csak felhozni, hogyha Elofonnal ketten mennek tárgyalni és beszélgetni, semmi esetre sem a többiek előtt.
- Mitől lehet, hogy ekkora a kereslet a népüknél az idegen kultúrák iránt? Kicsit meglepőnek tartom, de természetesen roppant pozitívnak is – tette még gyorsan hozzá.
Nem kötözködésből kérdezte mindezt, hanem tényleg érdekelte és kíváncsi is volt arra, hogy miért. Kicsit nehéz volt elképzelni annak a fényében, hogy az itteniek is köszönhetően annak, hogy nem nagyon kell dolgozniuk bármikor végtelen mennyiségű kulturális dolgot hozhatnának létre. Bár lehet, hogy kreativitás miatt, vagy épp… nem tudta pontosan, ezért is érdekelte, hogy mi lehet minderre a válasz. Bár még volt egy másik kérdése is.
- A bolygón lakók hány százaléka döntött úgy, hogy dolgozni fog? Feltéve, ha ez közérdekű és nyilvános adat – mondta.Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 J4Gpj9ZIreria is tovább hallgatott és figyelt, figyelte a beszélgetést, ahol egyre több hasznos információ hangzott el, amivel már ő is tudott mit kezdeni. Mint mondjuk, hogy milyen embereket kell a tőzsdére és ide küldeni, hogy pontosabb és teljesen pontos, hiteles információkat kapjanak, mivel itt láthatóan szépen utána kell nézni annak, hogy mi is lehet az a fedőcég, akivel jelen vannak. Az adatok, hogy hányan távoznak és jönnek vissza érdekes volt a nő számára. tökéletesen tisztában volt vele, hogy nagyon sok olyan faj él a Csillagködben, akik xenofóbok és saját magukon kívül mással nem tudnak együtt dolgozni, élni, vagy akár csak egy légtérben lenni. Mindez teljesen normális volt, nem voltak ellenérzései ezzel kapcsolatban, mások pedig nyitottak. Ami viszont megnyugtató volt, hogy ezzel a mentalitással bizonyosan nem fognak a Köztársaságba bepasszolni és oda csatlakozni, így ettől nem kellett tartani. Jó kérdés volt, hogy kit fognak választani akkor, az FRK-t, vagy a Birodalmat. A Birodalom magának akarná a kincseket, amik itt vannak, hogy a flottáját és hadseregét fejlessze, noha nem volt tagja a Birodalomnak és bizonyára nem is lesz többé, így nem érzett sajnálatot az iránt, ha nem őket választják. Így igazából egyelten potenciális lehetőségnek az FRK maradt, mert senki más nem felelt meg jobban náluk, maximum akkor, ha nem is kívánnak csatlakozni sehova, hanem függetlenek kívánnak maradni, ami akár még lehetséges is volt. Itt pedig láthatóan, legalább is saját maga úgy vélte, hogy hamarosan végeznek, kíváncsi volt arra, hogy mi az, amit még megnézhetnek itt. Nem tudta, hogy mi lehet még itt helyben nekik, amiket érdemes lehetne megnézni.A beszélgetés tovább folyt a felek között, továbbra is hangzottak el kérdések és olyan válaszok, amiket a többség fel is tudott akár már most, akár később majd hasznosítani magának, a saját cégének, vagy éppen szervezetének. Közben, amikor Kolby-nak megfordult a fejében, hogy nem most fogja megkapnia az adatokat, az egyik itt bent levő munkás lépett oda hozzá, miután felállt a helyéről és a külvilágban is használatos szabvány adatkártyát adott át neki, és mondta is, hogy ezen van a tanulmány. Közben pedig a kísérőjük is válaszolt a kérdésre.

- Természetesen, ha akarnak, akkor vállalhatnak munkát, nem szabjuk meg, hogy a bolygó lakosai hol és milyen munkát végezhetnek el. Azt tesznek, amit akarnak, így ha szeretne a saját cégéhez toborozni innen mérnököket, munkásokat, nyugodtan megteheti.

Ezek után még Hyrsi-nek is volt két további kérdése, amikre a férfi úgyszintén válaszolt, egy részük talán még össze is függött azzal, mit Kolby kérdezett, vagy inkább kiegészítette vele.

- Úgy tartjuk, hogy a kultúrák által könnyebb és egyszerűbb megismerni más nemzeteket, illetve hasonlóságokat találni anélkül, hogy el kéne vegyülni velük. Ezeken felül sokan szeretik itt is a Csillagködben népszerű együtteseket, holofilmeket és sorozatokat. A bolygón kívül sokkal nagyobb a szórakoztatóipar és erre nagy igénye van a helyieknek.

- A másik kérdést illeti, nem titok. Nagyjából 12% az a lakosságból, akik munkát vállaltak. A legnagyobb részük főleg szórakoztató iparban dolgozik, mérnök, vagy éppen katona esetleg rendfenntartó. Kisebb részük oktató, vagy pedig az egészségügyben dolgozik. Ha itt végeztünk haladhatunk tovább.

Mutatott a kezével, majd elindult lassan, hogy mindenki feltudjon zárkózni hozzá. Visszamentek a járműhöz, amivel valamivel odébb mentek jó pár percet utazva. Végül egy az épületen belüli épületnél álltak meg és itt invitálta beljebb a férfi őket. Ahol pedig egy teljesen fekete szobába értek, ahol minták voltak a falon. A helység pedig ezt leszámítva teljesen üres.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 RqOTiPH

Helyi Idő: 16:00 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Feladat: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Résztvevők: Ingrid L’lerim | Jonathan Skrex | Ecaterina
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – Erkunál, hajón (sajátja a fejébe ültetve)
- Álcagenerátor – nála
- Árnyruha+páncél – rajta; ez a kinézet is
- Mechanikus rejtett penge – rejtve
- Striith és Drengr – 2 shoto fénykard, nála
- Mesterlövész puska – nála
- Holografikus álcázó – nála
- Datapad adatokkal – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 YovW2PlA biztonság kedvéért Ingrid még megkérdezte a férfit, hogy mennyire lenne feltűnő a katonai komplexumban az, hogyha a férfi is ott van. hogy ez megszokott eseménye-e, vagy pedig hétköznapi. A férfi azt mondta, hogy hetente többször is megfordul ott, teljesen random időközönként, van, hogy minden nap, máskor egy hétig nem megy. Nem feltétlen szokott oda szólni, így semmilyen esetre sem lesz feltűnő az, hogyha megjelenik. Mindez pedig nagyon is jól jött a nőnek, mert nem fognak feltűnést kelteni. Így, amikor megérkeztek, akkor mind a ketten ki is szálltak a járműből, majd elindultak befelé. A hátsó kapunál levő katona üdvözölte a férfiakat – révén férfi külsőt öltött Ingrid is – át is adta a belépőket a párosnak és ezzel már be is jutottak az épületbe. Mivel a másik fél volt az, aki jártas volt ezen a helyen, így Ingrid rábízta a vezetést, hogy hova. Itt bent egy biztonságosabb irodába mentek be, hogy a férfi megmutathassa, hogy hol vannak olyan raktárak, amiket ki lehetne rabolni, három is volt ebben a komplexumban, ebből egy volt közel olyan helyhez, ahova kívülről lehet járművel beállni a meneküléshez. A többinél nem volt megoldható ez, csak saját katonai járművel volt megközelíthető. Nem volt kétsége, hogy bármelyiket is próbálhatják az álcázók miatt, plusz a nőcske alakváltó, de a durosokat könnyebb volt lefülelni. A következő kérdése a férfi felé az volt, hogy ugye ők is gyártanak EMP gránátokat, illetve sokkoló gránátokat, mert ha igen, akkor nagyon meg lehetne könnyíteni a helyzetet. A válasz szerencsére igen volt, így pedig nagyban megkönnyítette az egészet mindez, persze lehet, hogy lesznek átmeneti vétlen áldozatok, akik lesokkolódnak ennek következtében, de mindennek megvolt az ára azért, hogy a nagyobb rosszat eltudják kerülni és elfogják azokat, akiket kell.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 SgXcJi0

Helyi Idő: 16:00 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Telaan-völgy
Feladat: Célkitűzés 3: Felfedezni az ősi Je’daii templomot
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
- Fénykard
- A páncélja (lásd előtöri)
- Komlink
- Holoprojector
- Datapad
- Kutaszdroid
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 MxvaTidEllen igyekezett a holocront tovább faggatni, hogy minél több dolgot tudjon meg arról, hogy milyen is volt az élet a Tython rendszerben. Megtudta, hogy egy idő után minden olyan személyt, aki nem erőérzékenynek született kiköltöztették a bolygóról, mert nem tudták garantálni a biztonságukat ott. A bolygó maga nem igazán tolerálta őket valamiért. Így célszerű volt, hogy ők maguk alkossák majd a telepeseket, akik meghódítják a bolygókat. Mivel nem tudták elhagyni a rendszert, így nem is nagyon kellett nekik fénysebesség felett haladó űrhajó, ezért is később a Rakatáktól szerzett hajtóműveket módosították és azt használták. Xesh volt ebben nagy segítségükre a háború végén, miután beállt a Je’daii rendbe. Így sikerült nem Erő alapú, de gyenge hiperhajtóműveket építeni, amivel elérhették a rakata hajókat, amikből aztán zsákmányolva nagyobb távokat lehetett megtenni és eltudták hagyni a Tython rendszert később majd azok, akik akarták. Ellen közben nagyban jegyzetelt és a holoprojectorára fel is vette a hangokat, hogy majd azokat is leadhassa jelentésként. Amikor a holocron éppen szünetet tartott, akkor kért egy perc türelmet a lány a másiktól majd kissé odébb ment a törmelékekhez, ahol korábban egy közepes – harminc-negyven centis – szobrot talált egy párról, már látott hasonlót, amikor valakik úgy néztek egymásra, mint itt a képen a pár, de nem tudta hova tenni, nem emlékezett. Ezt visszahozta a kőasztalhoz és letette úgy, hogy azt a holocron személye is tökéletesen lássa.
- Ők lennének Xesh és Helska? – kérdezte végül
A holocron arra fordult és megnézte a szobrot, amit látott. Az arcára nosztalgia és némi bánat ült ki, majd pedig bólintott, hogy igen ők azok. Még volt egy kérdése a szoborral kapcsolatban, amit fel is tett most gyorsan.
- Nagyon tetszik a szobor, már csak a látványa is mély érzelmeket kelt. Megtarthatom? – kérdezte őszintén, ahogyan a romantikus fele került előtérbe.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 NYxyfgn

Helyi Idő: 16:00 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Erdők, D’aarmont
Feladat: Célkitűzés 4: Vadászat
Résztvevők: Tish Vizsla / Nalah | Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Madaloriai páncél – rajta
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal (rejtve)
- 2 sima tőr
- energiaíj
- Komlink – páncélban
- Holoprojector
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- Mandaloriai páncél - rajta
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, páncélban
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
Információs kártyák:
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 KxEOFQr
Szabályok: 1 négyzet 1 kör, hátirakétával 2 tehető meg, de utána 1 körig csak sétálni lehet.


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 BC5UuGAMiután Nalah megszerezte a nerf „céduláját” jókedvűen indult el a következő rácsra Khomo társaságában. Örült annak, hogy a békés állatot nem kellett megölnie, mert aranyosnak gondolta. Ha valami megtámadja, akkor az egy dolog, hogy megvédi magát és elejti a prédát. De azt a nerfet felhasználni sem tudta volna. Ha esetleg szükség lett volna rá, akkor az egy dolog, de hobbiból egy ilyen lényt soha, mondjuk mást sem szívesen, de a rancorokkal hadilábon állt, amióta a Takodana-n is meg kellett eggyel küzdenie, hogy másokat kiszabadítson. Ahogyan haladtak tovább a korábban kitűzött cél felé máshonnan is hallani lehetett harcok hangját, ahogyan mások küzdtek az ő ellenfeleikkel. Egyre jobban érdekelte volna a kislányt, hogyha elfutnak valami elől – amit persze egy mandaloriai soha sem tesz meg – akkor az megállt volna-e a mező szélén, vagy pedig jött volna tovább. Talán, ha hívta volna a nerfet, akkor kiderült volna. A következő mező is eléggé famentes övezet volt, így szépen be lehetett látni az egészet. Ennek köszönhetően láthatta Nalah és Khomo, hogy ezúttal egy nagyobb, határozottan a normális farkashoz képes hatalmas farkas emelkedett ki a ketrecből, amiben eddig volt és ereszkedett le az energiafal is. Egy loth farkas volt, bár ezt Nalah nem ismerte meg, hiszen onnan maximum a macskákat ismerte meg, köszönhetően annak, hogy azok népszerű háziállatok voltak. mezei farkasokkal otthon is találkozott, mert ott is voltak, de azokból magányosan nem igen lehetett csak beteg és öreg állatot látni.
- Megismered, hogy milyen farkas ez Khomo? – kérdezte a férfit remélve, hogy ő többet fog tud tudni saját magánál.Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 YreafARSzerencsére a lény a méreteiből adódóan meglehetősen kiszámíthatóan dübörgött felém, nem próbált kitérni, nem cikk-cakkban. Ezért is volt állatokra sokkalta könnyebb vadászni, mint emberekre, de ezért is nem volt olyan nagy kihívás. Persze nehezebb is lehetett, mert azért az állatok között is volt jó néhány szívós dög, amik nagy kihívássá tudták őket tenni, mint a rancor. De kevésbé tudtak gondolkodni, állatiasabban tették, amit könnyebb volt kiszámolni, mint az értelmes lényt. A biztonság kedvéért azért célba vettem a szemét a célzórendszerrel, nem akartam túlságosan sok időt elvesztegetni azzal, hogy erre vadászok. Amint a célzórendszer befogta a lény szemét, akkor nem is vártam tovább, hanem meghúztam a ravaszt. A fehér lövedék elhagyta a fegyvert és becsapódott az állat pofájába, ami el is találta. Azt nem látta, hogy mennyire, csak reméltem, hogy eléggé, mert azon nyomban orra bukott és csúszott pár métert a földön. Azt, hogy súlyos, halálos, vagy ki tudja, hogy mennyire súlyos mindez nem tudtam. Néhány pillanatig nem mozdult, majd kezdte összeszedni magát. Ennyit arról, hogy egy lövésből instant leszedem. Pedig nagyon jó lett volna. A szeme már nem volt meg mindenesetre és a szeme, illetve környéke eléggé meg volt égve azon a környéken, ahol meglőttem. Az egyensúlya sem volt tökéletes, akkor lehetséges volt, hogy sokkot kapott, vagy súlyosabb sérüléseket szenvedett, ami annyira nem is votl fontos a részemről, mert nem szándékoztam életben hagyni. Egyelőre még csak prüszkölt és rázta a fejét, láthatóan a másik oldala nehezebben akart működni, mint az, mint amelyik szeménél eltaláltam, amiből reméltem, hogy az agya is tényleg sérült. Még mindig nem támadott rám, így esélyt sem szándékoztam arra adni neki, hogy mindezt megtegye, így igyekeztem célba venni ismét, majd újra meghúzni a ravaszt, imételten a sérült területen, mivel elég nagy volt, talán nem kellett olyan pontos lövés, hogy leterítem végérvényesen már.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 XA8cII4

Helyi Idő: 16:00 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Békés rejtett völgy, Braad
Feladat: Célkitűzés 5: Családi kirándulás
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia | Lord Xeth E’ron | Keth Tye E’ron | Kalia Quillan-E'ron | Xelia Quillan-E'ron | BB-4 | Nővér droid
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- 2 lila fénykard – házban
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 XVbNPWXRhys végül csak megadta magát és evett néhány falatot a férjei legnagyobb örömére. Máskor szinte biztosan már szomorúnak találta volna, hogy a férjei annak örülnek, hogy akárcsak ennyit is evett. Már ettől is igazából hányingere lett, nagyon elszokott tőle, főleg szilárd formában. Jellemzően infúzión át kapott ilyet, vagy csak pépes, leveses ételt evett. De most ennyi már tényleg elég volt neki. igazából még ebben a pocsék állapotában sem akarta lelombozni őket, ezért is próbált enni, de a következő falatnál már megrázta a fejét, ha többet kellene ennie, akkor minden bizonnyal az is kijönne belőle, amit eddig evett. Bár abba nem volt biztos, hogy amit eddig megevett lent marad, de reménykedni azért lehet. Még csak azzal sem volt baja, hogy nem volt finom, amit kapott. Hála Xeth-nek mind a két férfi remekül főzött és nagyon szerette, amiket csinálnak, igazából a többiek is, Jassa, Rana és Enos is, vagyis a családja másik fele, ami nem a gyerekek, vagy Keth és Xeth volt. ha pedig már család, találkozhatott volna a nővérével, de nem akart, a bátyjaival, vagy a szüleivel sem nagyon tartja a kapcsolatot. Néha van, hogy végül valakinek nem a vérszerinti családja lesz a tényleges, hanem mások. Mint az ő esetében is, és talán jobban is járt velük. Ettől persze szerette a bátyjait és a szüleit, csak nem álltak olyan közel egymáshoz már, hogy tartsák a kapcsolatot fél évente, vagy ritkábban egy beszélgetésen felül. Az élet máshogy hozta, ők négyen és a bátyai családjai közel állnak egymáshoz, saját maga amiatt, hogy miként kezelték gyerekként, már azzal elhatárolódott, hogy a szülei titkolóztak és mindentől tiltották, nehogy a Birodalmiak rátaláljanak, ezt pedig közel húsz évvel az egész kezdete után kellett megtudnia. Még ezt sem bocsátotta meg nekik, nem volt benne továbbra sem biztos, hogy valaha képes lesz minderre…

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:
Körök száma: 14 kör / eltelt körök száma: 13
Célkitűzés 1:
Th'edar Kolbert: 13 reag – @Bishop
Lady Ireria Antares: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Hyrsi Moldenson: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Ingrid L’lerim: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Jonathan Skrex: 9 reag – @Jonathan Skrex

Célkitűzés 3:
Lairorellen Verenwar: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 4:
Silhana Lolaes'ra: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Tish Vizsla / Nalah: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 5:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 201
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Bishop on Csüt. 21 Május 2020, 22:30
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
- Elegáns ruházat
- Datapad
- Komlink
- Holoprojector
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 FdJIsKu

Már elkönyvelte magának, hogy a tárgyalás után fogja megkapni az értékes tanulmányokat, amikor odalép hozzá egy itt dolgozó személy és átad neki egy adatkártyát. Kolby elteszi ruhájának belső zsebébe.
- Köszönöm. Mindannyiunknak számára hasznos módon fogom felhasználni ezt az értékes tudást.
Még egy remek hír érkezik ezután, a korábbi kételyek ellenére mégis van potenciál a planétában. A kis vezetőjük ki is mondja, hogy nyugodtan toborozhat embereket a planétára a K Corp-hoz, amit szándékában is van megtenni.
- Számíthatnak rá, hogy így fogok tenni. Már van is egy reklám ötletem az állások népszerűsítésére.
Valóban volt egy ötlete, egy kellően hatásvadász hirdetésre, a Bakura lakói számára, amivel talán sikerül a figyelmüket megfogni. Ezután még több a számára pozitív dolog derül ki a bolygó lakóiról, Moldenson kérdései alapján. Azon Kolby nem lepődik meg, hogy ilyen kevesen dolgoznak, egy ilyen furcsa, állami kiszolgáló rendszerbe ez nem csoda, így hát az unatkozó lakosságnak mindig el kell valamivel foglalnia magát. Ő nem a kultúrában utazott, ehhez nem is akart hozzászólni. Ellenben ez azt is jelenti, hogy igen nagy személyi erőforrás áll rendelkezésre, akiket jó munkakörökbe el lehet csábítani, és hozzák magukkal a látás és gondolkodásmódjukat. A gyárban végeztek, több kérdés nem volt, így haladtak is tovább, ismét vissza a járműhöz, nem a repülőjárművekhez, amik mellett elmentek, hanem az eredeti vonathoz, ez kis csalódás volt, Kolby szerint a két nő számára is. Végül egy igen fura terembe érkeznek meg. Érdeklődve nézett körül, és próbálja kitalálni mire is szolgál a terem._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 22 Május 2020, 00:00Hódítás: A Négy Évszak

Bakura


Résztvevők: Th'edar Kolbert, Lady Ireria Antares, Hyrsi Moldenson, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex,


Lairorellen Verenwar , Silhana Lolaes'ra, Nalah / Tish Vizsla és Rhyssa Edaara Quillan-E'ronKövetkező körváltás: 2020. május 26. (kedd)

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 9ATh2kT

Helyi Idő: 16:05 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Baku emlékmű, Salis D’aar
Feladat: Célkitűzés 1: tárgyalásokat folytatni a helyiekkel
Résztvevők: Th'edar Kolbert | Lady Ireria Antares | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk/Ireria és Hyrsi felszerelése:
- 1-1 datapad – mindkettőnél
- 1-1 komlink - mindkettőnél
- 1-1 holoprojector - mindkettőnél
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 GjkpxtzHyrsi továbbra is érdeklődve figyelte az eseményeket és azt, hogy mit is mond a másik. Nem lazsálták el a helyiek a dolgok, az biztos, mert Kolby már meg is kapta, amit kért. Azon nem lepődött meg, hogy hagyják külvilágban is dolgozni a helyieket, ahogyan az sem, hogy nem volt túl jellemző. Az, hogy mennyien dolgoznak itt kissé meglepő volt. saját maguk annak örültek volna, ha a munkanélküliséget ilyen szinten tudták tartani, vagy lejjebb vinni, nemhogy csak ennyien dolgoznak. Ebből is nyilvánvaló volt, hogy mennyire más kultúrában mozogtak. Annak örült a lány, hogy választ kapott a kérdésére is, hogy miért is szeretik ennyire a külvilági kultúrákat a helyiek. Mondjuk, ha egész nap nem sok mindent csinálnak, akkor nem volt meglepő, de saját maga is szerette a külvilági festészetet, vagy szobrászatot, ezek fényében is tökéletesen megértette azt, hogy a helyiek is. zenéből már annyira nem, abból az otthonit, de a Holofilmek és sorozatok azok tényleg.
- Teljesen jogos, igaza van, így már nem is csodálkozom mindezeken – mondta.
Amikor tovább haladtak, akkor követte a férfit, hamarosan pedig egy meglepően furcsa helységbe érkeztek. Nem igazán látott még efféle szobát – mármint ürest igen – hanem ilyen mintákkal a falon, nem nagyon tudta elképzelni, hogy milyen célt is szolgálhat ez az egész hely. valamilyen bemutatóterem, azért ilyen nagy, hogy a holoképet akadálytalanul tudja kivetíteni mindenhova? Esetleg valamilyen edzőterem, vagy a terem másik vége lenyitható és láthatnak valamilyen munkafolyamatot? Túlságosan is sok volt a lehetőség mindenféle dologra. Benne talán egyedül az nem merült fel, hogy csapda lehet a hely.
- Mi ez a hely? – kérdezte érdeklődve a kísérőjüket.Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 J4Gpj9ZAz igazat megvallva ezen kérdések után Ireria-t inkább az a tény érdekelte volna, hogy a helyiek mennyire meggyőzhetőek arról, hogy esetleg a Csillag Kabal kötelékébe beszervezni a helyieket, ez jobb kérdés volt. De erre itt ezen a kiránduláson úgysem kaphatott választ, bár az jó pont volt, hogy szabadon mehetnek a helyiek amerre akarnak, az viszont kevésbé, hogy keveseknek volt affinitása a munkához. Az soha sem volt jó, ha az emberek lusták és nem csinálnak semmit, az Örök Birodalomban is egyre nagyobb volt emiatt az elégedetlenség, erről olvasott. Illegális viadalok, droid vallás és még lehetett volna még sorolni. Előbb, vagy utóbb, ha nem kezdenek ezzel valamit ott, akkor komoly gondokat okozhat. Ez a hely sokkal ígéretesebbnek tűnt, így remélte, hogy itt mindezek nem fognak bekövetkezni, mert az roppant sajnálatos lett volna. Amikor indultak tovább, akkor, mint eddig ő maga is követte a társaságot, hamarosan pedig egy igencsak érdekes teremben kötöttek ki egy kisebb utazás után. Ő maga jó sith-hez képest azonnal csapdát gondolt, mert a férfi túl sokat árult el nekik, így gyanakodva lépett csak be és nézett körbe. Régi élete és mostani során sem látott effélét, mivel feltették már azt a kérdést, hogy mi ez a hely ő maga nem tette. Találgatni nem szeretett, túlságosan is sok lehetőség volt arra, hogy mi is volt ez, így inkább nem is tette. Inkább csak azt igyekezett megnézni a teremben, hogy valamilyen biztonsági fegyverzet, vagy ehhez hasonló van-e a teremben, hogy felkészülhessen egy esetleges támadásra és kitérésre emellé. Ha tényleg megtámadják őket, akkor igyekezett kitérni. Ha nem, akkor, mint eddig is, végtelen türelemmel és ridegséggel várta, hogy a házigazdájuk beavassa őket, hogy mégis mi folyik itt, mi ez a hely és miért vannak itt.Kolby az alacsony számok ellenére is nagyon lelkes volt azzal kapcsolatban, hogy innen toborozzon majd embereket a K Corp-ba dolgozni és már ki is találta, hogy milyen szöveget, reklámot készítsen mindehhez. ennek pedig hangot is adott. A kísérőjük bólintott, a hölgyek pedig nem is tettek ehhez már megjegyzést, de a férfi még igen.

- Természetesen megpróbálhatja Kolby, semmi akadálya nincs ennek – mondta. – Sem most, sem a közeljövőben. Az sem változtat rajta, ha a bolygó vezetői nem az FRK-hoz csatlakoznak.

A különös terembe való megérkezés után semmilyen fegyvert, vagy hasonlót nem vett észre Ireria a teremben, a többiek pedig nem nagyon tudták kitalálni, hogy milyen célt szolgálhat a helység, már csak abból kifolyólag sem, hogy mégis mi lehet. Mivel mindenki nézelődött ez feltűnt a férfinak is, így el is mosolyodott, hogy valószínűleg képes volt teljesen újat mutatni.

- Ez egy holoszoba – mondta. – Az egyik legújabb szórakoztató terméke a bolygónak. A kert szekvencia induljon!

A következő pillanatban először eltűntek a falak, a padló, a plafon, a falaknál távolba el lehetett nézni, ahogyan minden irányban szépen gondozott kert került. A plafonon az ég tűnt fel és a nap sütött, felhők látszottak, a talaj pedig rendes út lett. Egy szép kertben állt a társaság. Érezni lehetett a szelet, hallani a madarak csicsergését, madarak repkedtek, a virágok illata megtöltötte a helyet, a hőmérséklet is változott. Az egész teljes mértékben valósághű.

- A helység úgy van kialakítva, hogy a megfelelő hangokat, szelet, napfény erősséget képes legyen visszaadni. A teremben levő tárgyak, növények érintése pedig szilárd hatású, amíg nem próbálják letépni, elmozdítani őket. Még messze nem tökéletes, de jó úton haladunk.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 RqOTiPH

Helyi Idő: 16:05 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Feladat: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Résztvevők: Ingrid L’lerim | Jonathan Skrex | Ecaterina
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – Erkunál, hajón (sajátja a fejébe ültetve)
- Álcagenerátor – nála
- Árnyruha+páncél – rajta; ez a kinézet is
- Mechanikus rejtett penge – rejtve
- Striith és Drengr – 2 shoto fénykard, nála
- Mesterlövész puska – nála
- Holografikus álcázó – nála
- Datapad adatokkal – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 YovW2PlIngrid gyorsan felvázolta a férfinak a tervet, hogy mit is tervez, mit kellene kivitelezni és persze a kérdés az volt, hogy kit is kellene ehhez beavatni, aki megbízható és kellően magas rangú és ki lehet-e úgy vitelezni, hogy ne vegye észre senki. Szerencsére bent volt egy tábornok, akihez ezek után el is mentek. Mondani sem kell a férfi nem volt túl lelkes amiatt, amit hallott. A nő pedig neki is elmondta az egészet, kezdve onnan, hogy a színésznőcske valószínűleg fegyvercsempészekkel dolgozik együtt, akik kódokat lopnak és azzal lopják végig a helyi laktanyákat, komplexumokat és az adatok alapján ma itt fognak lecsapni. Hogy ezt megakadályozzák annyit kellett volna tenni, hogy minden fegyverraktárnál beállítják, hogyha valaki belép, akkor a biztonsági rendszer sokkolja azt, aki belép. Természetesen nem szólhatnak senkinek sem arról, hogy nem szabad oda menni. Itt emiatt rá is kérdezett, hogy mennyire gyakori az, hogy bemegy oda valaki. Szerencsére nem fordult elő túl sűrűn, így kicsi lett volna az esélye annak, hogy olyat kap el a sokkolás, akit nem kéne. A tábornok nem örült annak, hogy ezt kéne megtenni, itt pedig Ingrid emlékeztette, hogyha nem teszik, akkor innen is lopni fognak, az pedig még rosszabb színt vethet a tábornokra, mintsem ez a kellemetlenség, amiért akár még kitüntetést is kaphat. Szerencsére ismerte Ingrid nagyon is jól a katonákat, köszönhetően annak, hogy az apja is az volt, így tudott hatni a tábornokra. Legalább is remélte. Éppen ezért hozta fel, hogy ez a pályáján nagy csúcspont lehet, ahogyan éppen az ellenkezője is megtörténhet, ha nem lép és csak hagyja, hogy az ő laktanyáját is kirabolják. Mint mindig lényegre törő, kegyetlen és pontos volt, ezek után pedig a döntés a férfi kezében volt, aki végül is nagyon nehéz mérlegelés után belement abba, amit Ingrid tervezett.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 SgXcJi0

Helyi Idő: 16:05 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Telaan-völgy
Feladat: Célkitűzés 3: Felfedezni az ősi Je’daii templomot
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
- Fénykard
- A páncélja (lásd előtöri)
- Komlink
- Holoprojector
- Datapad
- Kutaszdroid
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 MxvaTidEllen némileg türelmetlenül, izgatottan várta azt, hogy a holocron mit is fog mondani. Mivel abban kételkedett, hogy a holocront magával vihette volna, vagy az akart volna-e vele menni, így inkább a kisebb dolgot hozta fel. A szobor tényleg tetszett neki, bár oda szándékozott azt adni a mesterének ajándékba, hiszen a férfi értékelte az efféle dolgokat, ha már terepre szinte soha sem járt, mert mindenféle dolgot katalogizált, fordított az irodájában. Ritkán hagyta el csak a Sith Citadellát Dromund Kaas-nál inkább elvárta, hogy oda vigyék neki a dolgokat. Persze, ha olyasmit találtak, ami újdonság és nagyon olyan dolog volt, hogy érdekelte, akkor kiment, de most már itt volt Ellen is, akit elküldhetett valahova. Mivel sisakban volt, így a meggyőzően való pislogás nem ért volna semmit, pedig nagyon meggyőző tudott lenni, hogyha szeretett volna.
- Jó kezekben lesz? – kérdezte.
- A mesteremnek szánnám ajándékba, aki hatalmas műkedvelő, nagyon sok ritkasága van és mindenre nagyon vigyáz, nehogy megsérüljön. Nem csak gyűjti, de szereti a régiségeket és nem válik meg tőlük – magyarázta őszintén, nem látta értelmét annak, hogy ebben hazudjon.
A holocron elgondolkodott, közben a lány levette a sisakját, itt nem volt rá szükség, így az arany-vörös szemeit a férfi holoképére függesztette és remélte, hogy mihamarabb választ fog kapni a kérdésére, de a másik még nem válaszolt. Éppen ezért nyugalmat erőltetett saját magára, bármilyen nehéz is volt mindezt megtenni, mert szeretett volna jó benyomást tenni. Nem azért, mert gondot okozott volna a lopás, csak ha rajta kapják a Birodalmat tünteti fel rossz fényben, amikor meggyőzni kéne a helyieket és a holocron is megmondhatja, hogy nem hagyta jóvá a tárgy elvitelét…

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 NYxyfgn

Helyi Idő: 16:05 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Erdők, D’aarmont
Feladat: Célkitűzés 4: Vadászat
Résztvevők: Tish Vizsla / Nalah | Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Madaloriai páncél – rajta
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal (rejtve)
- 2 sima tőr
- energiaíj
- Komlink – páncélban
- Holoprojector
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- Mandaloriai páncél - rajta
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, páncélban
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
Információs kártyák:
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 KxEOFQr
Szabályok: 1 négyzet 1 kör, hátirakétával 2 tehető meg, de utána 1 körig csak sétálni lehet.


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 BC5UuGANalah érdeklődve várta a választ Khomo-tól, hogy tud-e valamit mondani ezekről a farkasokról, bár a kislány biztosra vette, hogy fog tudni, mert a sógorát eléggé úgy ismerte meg, mint aki nagyon sokat látott a világból. Ez tényleg így volt, ott volt a férfi Mandalore ostrománál is, amikor a jedik győztek és túlélte. A férfi néhány pillanatig gondolkodott, majd utána szólalt meg.
- Loth farkasok, mint láthatod sokkalta nagyobbak, mint a hagyományos farkasok és sokkal intelligensebbek is, állítólag értelmesek és közük van az Erőhöz is. Ebből következik, hogy veszélyesebbek is. Általában falkába közlekednek ők is, bár itt valószínűleg nem törekedtek erre, de a magányos állatot sem szabad alábecsülni – mondta.
Nalah bólintott, az alábecsülést nem kellett volna külön kiemelni, mert soha semmit sem szokott alábecsülni, ezt még a Papától tanulta. Szóval akkor arra kellett számítania, hogy az ellenfele meglehetősen kiszámíthatatlan és okos lesz. Ez az állat pedig meglehetősen máshogyan reagált arra, hogy itt voltak, mint a korábbiak, ugyanis fülét, farkát behúzva elmenekült. Ebből a kislány arra következtetett, hogy odahaza nem feltétlen ő volt a csúcsragadozó, vagy pedig egyedül nem boldogult olyan jól, vagy pedig ha nagyon értelmes, akkor lehetséges, hogy ezzel próbálja átverni őket. Éppen emiatt is úgy döntött, hogy óvatosan fog eljárni, de mivel igazából a Khomo-nál is nagyobb állat igazán lenyűgözte és már a nerfet sem akarta bántani, hát még ezt a farkast sem.
- Ha sikerül megszelídíteni megtarthatom? – kérdezte angyali hangon.
A férfi csak kedvesen paskolta meg a lány sisakját és intett a kezével, hogy induljanak és továbbra is Nalah a főnök. A kislány ujjongott emiatt, hogy hagyta Khomo, bár kevés olyan dolog volt, amit a férfi nem hagyott neki.Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 YreafARSzerencsére innen már nem volt túlságosan nehéz dolgom, mert nem volt az állat sem túl magabiztos, így könnyedén tudtam eltalálni nem messze attól a ponttól, ahol korábban is. A lény most már tényleg felborult, még remegett párat, majd a nyelvét kiöltve, fennakadt egy darab megmaradt szemmel feküdt az oldalán. Most már láthatóan tényleg nem volt életben. Ennek ellenére nem kockáztattam azt, hogy esetleg meglepjen, és akkor mozduljon meg, hogyha odaérek. Nem mutatna jól a felvételeken, ha sikoltozva ugranék hátra, mert szívrohamot kaptam. Mindez azonban szerencsére nem történt meg és a lény nem mozdult meg. Óvatosan rúgtam bele egy erőset, de semmi. Még bele is lőttem egyet, hogy erről megbizonyosodjam, de nem történt semmi említésre méltó, így nyugodtan nyúltam a lény nyakához és szedtem le róla a kártyát, amivel igazolhatom, hogy levadásztam. Szerencsére most sem mozdult meg, mert akkor az tényleg beillett volna valami HoloHorror-ba, amikért egyébként sem rajongtam. Ezt a megfelelő helyre tettem, hogy ne hagyjam el az esetleges későbbi harcok során és körbenéztem, hogy merre is indulhatnék. Végül úgy döntöttem, hogy ezúttal nyugati irányba megyek tovább, ahol a fal is volt, „kifelé” a térképről. Már úgysem volt túlságosan sok idő hátra a versenyből, így nem kellett túl sok felé terveznem, hogy merre is kell mennem. Talán még egy, vagy kettő vad belefért, ha könnyebbek jönnek szembe, akkor esetleg három és ezzel le is tudtam az egészet. Érdekes lehetett volna valakivel párban harcolni, de nem így alakult. Akkor nyugatra fordultam és elindultam abba az irányba, remélhetőleg meg is fogok érkezni a következő fás területre, ahol kíváncsian fogom várni, hogy ezúttal mégis milyen állattal, lénnyel hoz össze a sors.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 XA8cII4

Helyi Idő: 16:05 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Békés rejtett völgy, Braad
Feladat: Célkitűzés 5: Családi kirándulás
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia | Lord Xeth E’ron | Keth Tye E’ron | Kalia Quillan-E'ron | Xelia Quillan-E'ron | BB-4 | Nővér droid
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- 2 lila fénykard – házban
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 XVbNPWXIgazából tökéletesen tisztában volt vele, hogy így, vagy úgy valamelyik férje kiszedi belőle azt, hogy mi is a baja, végtére is nem hiába voltak azok, akik. Lényegében ez mind a kettejüknek munkaköri leírás volt, hogy eltudják érni mindezt. Szerencsére azonban már ismerte ennyire őket, jobban, mint bárki más és nem csak az életkötelékek miatt, egyébként is. De addig is nem akarta őket terhelni ezzel, mert úgysem értenék meg. még mindig ugyanúgy olyan nőként néztek rá, mint korábban. Ezek után mégis hogyan tudná elmagyarázni nekik, hogy ne tegyék, mert nem érzi magát annak? Valószínűleg kedvesen kinevetné mind a kettő, hogy attól, hogy nem lehet gyereke nem igazán változott semmi. Azt sem értették korábban, hogy az első gyermekének elvesztése miért traumatizálta még mindig közel két évvel később is. Bár Xeth talán már értette volna ezt, hogy miként kötődik a lányokhoz, de Keth nem. Ezért inkább meg sem próbálta, nem lett volna ereje ahhoz, hogy győzködje őket, vagy kiabáljon, mert képtelenek megérteni őt. végül úgy döntött, hogy visszamegy az ágy végébe és ott újra átölelte a lábait is. Látta és érezte is az Erőn keresztül, hogy mind a ketten mozdulni akartak, amikor ő maga is megtette, de végül nagy nehezen csak visszafogták magukat és mégsem tették meg. ezért pedig saját maga jelen pillanatban végtelenül hálás volt. Már csak azért is, mert nem akarta, hogy úgy vigasztalják, hogy nem is tudják miért teszik, vagy csak azért mert úgy érzik, hogy ezt kell tenniük. Egyelőre azt sem nagyon tudta elképzelni, hogy a következő napok milyenek lesznek annak fényében, hogy tudta, hogy Xeth nem csak gyógyulni viszi majd őt arra a bolygóra, ahova mennek. Jelen pillanatban csak haza akart menni Coruscantra és egyedül lenni úgy, hogy senki sem zavarja, egyedül, feküdni és aludni. Semmi mást.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:
Körök száma: 15 kör / eltelt körök száma: 14
Célkitűzés 1:
Th'edar Kolbert: 14 reag – @Bishop
Lady Ireria Antares: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Hyrsi Moldenson: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Ingrid L’lerim: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Jonathan Skrex: 9 reag – @Jonathan Skrex

Célkitűzés 3:
Lairorellen Verenwar: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 4:
Silhana Lolaes'ra: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Tish Vizsla / Nalah: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 5:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 201
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Bishop on Hétf. 25 Május 2020, 23:52
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
- Elegáns ruházat
- Datapad
- Komlink
- Holoprojector
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 FdJIsKu

Újabb remek hírek Kolbert számára, talán a szeme is felcsillant egy kicsit. Pontosan ezért is éri meg az a K Corp-nak, hogy mindenkinek próbálnak valamilyen hasznos dolgot nyújtani, a legtöbb helyen ezt szívesen látják, persze vannak kivételek. A jó hírekre hálásan bólint.
- Nagyszerű, köszönöm.
Persze az FRK-nak nem lenne jó, ha nem hozzájuk csatlakoznának, de ez valószínűleg még nem eldöntött kérdés. Végül a furcsa szoba funkciójára is fény derül. Ahogyan a Muun látta, mindenkinek meglepetés volt ez. Elsőre mintha teleportáltak volna, az egész helyzet furcsa volt. Egy kertben voltak, és nagyon valósághűnek tűnt. A maga részéről Kolby próbál megfogni egy szilárd kőszerű dolgot, meg egy növény levelét, hogy maga is megtapasztalhassa mennyire valósághű, után körülnéz az égen, a fényforrás(okat) is megnézi magának, mennyire élethűek.
- Lenyűgöző technológia.
Ez elég nagy elismerés volt tőle, általában a Csillagköd technológiai elmaradását szokta kritizálni, ritka, hogy valami teljesen új legyen számára._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 26 Május 2020, 00:00Hódítás: A Négy Évszak

Bakura


Résztvevők: Th'edar Kolbert, Lady Ireria Antares, Hyrsi Moldenson, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex,


Lairorellen Verenwar , Silhana Lolaes'ra, Nalah / Tish Vizsla és Rhyssa Edaara Quillan-E'ronKövetkező körváltás: 2020. május 30. (szombat)

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 9ATh2kT

Helyi Idő: 16:10 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Baku emlékmű, Salis D’aar
Feladat: Célkitűzés 1: tárgyalásokat folytatni a helyiekkel
Résztvevők: Th'edar Kolbert | Lady Ireria Antares | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk/Ireria és Hyrsi felszerelése:
- 1-1 datapad – mindkettőnél
- 1-1 komlink - mindkettőnél
- 1-1 holoprojector - mindkettőnél
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 GjkpxtzHamarosan ki is derült mindaz, hogy mi is volt ez a helység. Az egész szinte pillanatok alatt váltott át egy gyönyörű kertre. A falak a távolabb levő részét mutatták a helynek, de itt közvetlen előttük is voltak virágok, kövek a lábuk alatt. A hangok a szelet utánozták, amit érezhetett is, a napsütést is, a hőmérséklet is melegebb lett, és még virágok illata is betöltötte a levegőt. Az egész olyan volt, mintha tényleg egy ilyen kertben lett volna. Ilyen technológiát még nem látott korábban, egészen lenyűgözte és csodálatosnak tartotta. Otthon is eltudott volna egy ilyen szobát képzelni a bátyjával közös kastélyukban, a klánjuk központjában.
- Ez valami csodálatos! – mondta ámuldozva. - Bármekkora szobát el tudnak készíteni ilyennek, vagy ezek a maximális méretek? Illetve külvilágiaknak is adnak el efféle technológiát?
Tette még hozzá gyorsan, ha lehetett, akkor nagyon szívesen vásárolt volna ilyesmit, természetesen nem az állam, vagy a klánja pénzén, hanem a sajátján, hogy ezzel sem terheljen senkit. Bár kissé aggódott, hogy mindez nem lesz lehetséges, mert eddig sem nagyon akartak technológiát kiadni innen, de remélte, hogy ezzel kivételt tesznek, vagy lesz olyan változata, amit igen. Amennyiben Kolby nem tette fel a kérdést, vagy a másik nő, akkor még saját magának még volt másik kérdése is.
- Másféle környezetet is lehet gondolom beállítani. Hány félét és milyeneket? – legalább olyan lelkes volt, mint egy gyerek, sajnálta, hogy Elofon nem láthatta.
Szívesen kérdezett volna a technológiai háttérről is, de biztos volt benne, hogy erről nem fognak elárulni semmit sem. Ilyenről ő sem mondana semmit, főleg, hogy ez elég egyedi dolog volt szerint a Csillagködben.Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 J4Gpj9ZIreria nem látott semmilyen olyan dolgot, ami arra utalt volna, hogy van itt valamilyen biztonsági rendszer. A férfi pedig el is kezdte mondani, hogy micsoda ez a hely. A nő igencsak érdekesnek találta mindezt, nem hallott még efféle technológiáról. Ritkán lehetett lenyűgözni bármivel is, most sikerült, még neki is el kellett ismernie, hogy ez lenyűgöző és csodálatos. Persze nem a szép virágzó kert, mert az annyira nem nyűgözte le, de lehetséges az, hogy más dolgot vetítsenek ki, ahogyan arra rá is kérdeztek, akkor egy szép Korribani táj, vagy egy sith templom belseje, vagy a Névtelenhez tartozó valamelyik hely kellően üdítőnek hatott volna. Egyelőre nézegetett, felmérte a helyet, csodálta az egészet – persze továbbra sem ezt a szép színes-szagos dolgot – hanem magát a technológiát. Egészen sok lehetőséget látott ebben a dologban, remélte, hogy nem csak szórakoztatásra használják, bár az itteniekből kinézte.
- Felteszem szórakoztatásra van elsődlegesen gyártva. Tervben van, vagy létezik bármilyen más területen levő felhasználási módja mindennek? – kérdezte.
Hosszú idő után most szólalt meg először, ez most olyan téma volt, amit feltudott tenni ő is, igazából nagyon jól lehetne az egyetemen is oktatni ilyen körülmények között, vagy pedig sok más egyebet megtenni. Feltéve, ha kereskedni is akarnak vele és el akarják terjeszteni. Úgy vélte, hogy ennek hatalmas piaca lehetne és nagy összegeket lehetne vele keresni. Nem beszélve arról, hogy hova lehetne mindezeket továbbfejleszteni, ha úgy alakul. Mivel most elég sok kérdés merült fel, így nem is mondott többet, bár elsőre úgy vélte, hogy minden olyan fel lett téve, amire esélyes, hogy választ kapnak és hasznos is lehet.Maga a hely egyelőre megmaradt olyannak, amilyen volt, azaz a kertnek és minden egyéb hozzájáró dologgal együtt. Számtalan kérdés merült fel és a kísérőjükön látszott, hogy határozottan büszke erre a technológiára és arra, amit itt sikerült elérniük. Tény és való, hogy meglehetősen egyedi volt. Kolby megtudta fogni a követ és a növényt is, látszatra valósághű volt, érzésre sajnos nem teljesen, mintha műanyag lett volna, olyan volt tapintásra mindkettő.

- Alapvetően kellően nagy helyet is fel lehet szerelni, a kivetítők számától függ az egész, de egyelőre csak ekkora helyeken kísérletezünk – magyarázta. – És igen, lehetséges, hogy ez a termék nyílt piacra kerül abban az esetben, hogyha itt a Bakura-n is elterjed mindez. még nem került egyáltalán forgalomba. Tesztelési fázisban van, amíg nem érzik a fejlesztők tökéletesnek, addig nem lesz forgalomban.

- Nem csak ez az egy szín lesz benne, számtalan másikkal el szeretnék látni már az alap egységet, de később az önök holoprojectorának holofelvevőjén alapuló technológiával újabb és újabb helyszíneket lehetne felvinni és adaptálni, esetleg tervezni is ilyesmit. Szóval mindenki teljesen személyre tudja majd szabni saját magának a tervek szerint.

- Ezáltal szinte végtelen lesz a lehetőségek száma. Jól látja, elsődlegesen szórakoztatás és oktatás lenne a cél a termékkel. Biztosra vesszük, hogy az alakíthatósága miatt számtalan más területen is fellehet majd használni. Azt azonban szeretnénk elkerülni, hogy katonai technológia legyen belőle. Tudjuk, hogy önök sokat háborúznak, de mi úgy véljük túljutottunk ezen és lehetőség szerint csak a legkevésbé halálos dolgokra törekszünk, hogyha lenne is háború, vértelen legyen.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 RqOTiPH

Helyi Idő: 16:10 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Feladat: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Résztvevők: Ingrid L’lerim | Jonathan Skrex | Ecaterina
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – Erkunál, hajón (sajátja a fejébe ültetve)
- Álcagenerátor – nála
- Árnyruha+páncél – rajta; ez a kinézet is
- Mechanikus rejtett penge – rejtve
- Striith és Drengr – 2 shoto fénykard, nála
- Mesterlövész puska – nála
- Holografikus álcázó – nála
- Datapad adatokkal – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 YovW2PlMivel végre megvoltak az engedélyek és minden más is ahhoz, hogy nekilássanak elfogni a durosokat már csak a megoldást kellett kitalálni. Ugyanis a technikusokat, sem az informatikai rendszerért felelős személyeket nem avathatták be, azoknak pedig feltűnhet az, hogyha belenyúlnak a rendszerbe és korrigálni tudják. Az, ha a pedig bázisvezető titkosít valamit újra gyanúra adhat okot. Az azonban könnyedség volt, hogy itt is voltak olyan droidok, akik ilyesmi feladatokat láttak el, így ők megtudták kerülni a rendszert és nem okozott gondot mindez. Főleg, hogy az irányító személyzet meglehetősen kis létszámú volt, így ők tényleg csak amolyan ellátó feladatott láttak el és minden mást a droidok végeztek. Legalább ebben nem különbözött ez a hely attól, amit megszokott odakint a Csillagködben. Már csak meg kellett adni a paramétereket a droidoknak, hogy mit és hogyan állítsanak át. Ehhez hoztak is Ingridnek egy droidot, akit ha akar akár át is programozhat, ezek után, ha ennek vége megsemmisítik. Ezzel semmi gondja sem volt, végtére is csak egy droid volt, még Erkut is bármikor feláldozta volna egy ilyen ügyért, aki közben üzent is neki, hogy elvégezte a korábban kiadott feladatot, de ahogyan azt Ingrid is sejtette, valóban nem talált semmit sem. Valaki tényleg nagyon, de nagyon jól eltakarította a nyomokat maga után. Visszatérve az itteni droidhoz, az egyetlen gond az volt, hogy ugyan Ingrid értett a droid programozáshoz, de ez más kód alapján működött, mint amihez hozzá volt szokva, a szavakra pedig nem igazán akart reagálni, folyamatosan parancssori bevitelt kért erre. Bárcsak szólhatott volna most Hyrsi-nek, neki ez könnyebben ment volna. Így emiatt is a kísérőjéhez fordult, hogy legalább ezt a parancsot kikapcsolja a droidban, hogyha lehetséges volt, hogy ezek utána már ő maga is boldoguljon azzal amit tennie kellett.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 SgXcJi0

Helyi Idő: 16:10 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Telaan-völgy
Feladat: Célkitűzés 3: Felfedezni az ősi Je’daii templomot
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
- Fénykard
- A páncélja (lásd előtöri)
- Komlink
- Holoprojector
- Datapad
- Kutaszdroid
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 MxvaTidEllen továbbra is várakozott azon, hogy a holocron ítéletet mondjon arra, hogy mi is legyen a továbbiakban. Úgy tűnt számára, hogy a beszélgetőpartnerének nagyobb és több türelme van, mint neki. ha azt nézték, hogy ki mennyit is élt, akkor igazából ezen nem volt mit csodálkozni. De végre jó pár perccel később a holocron is megszólalt.
- Noha nem a Je’daii útját járod a középponttal, de úgy vélem, hogy igazat szólsz. Elviheted – mondta.
Ennek a fiatal nő nagyon megörült, még úgyis, hogy sokat valószínűleg nem fogja a tárgyat látni, mert a mestere elfogja zárni. Ekkor még nem is sejthette, hogy Allen elfogja ajándékozni a saját volt mesterének, mert Hiuval felismeri majd a két alakot rajta és elkéri a szobrot. Aztán majd az innen továbbhaladó információk nagyon fontosak lesznek a Birodalom számára. De most még az a szobor csupán egy szobor volt, ami nagyon tetszett a lánynak, semmi több.
- Nagyon szépen köszönöm! – mondta lelkesen. - Ígérem, hogy rendben lesz vele minden, nem lesz baja, ha pedig engeded, akkor még a Je’daii rend történetét is elmesélem, lejegyzem az utókornak, hogy minél többen ismerhessék meg őket, tekintve, hogy manapság nem sokat tudni róluk, sem a rakatákról.
Úgy tűnt, hogy ez a mondat nagyon betalált a holocronnál, mert az arca felvidult, hogy talált valakit, akit érdekel a történelem és elmondhat mindent arról, amiről több ezer éve nem tudott beszélni. Azt Ellen nem tudta, hogy voltak-e, akik meglátogatták ezen idő alatt, vagy sem, de az biztos volt, hogy láthatóan szeretett volna beszélni erről. Ő pedig már csak a tanulmányai miatt is örömmel fogadta mindezt. Kíváncsian várta, hogy a másik elkezdje átadni a tudását.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 NYxyfgn

Helyi Idő: 16:10 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Erdők, D’aarmont
Feladat: Célkitűzés 4: Vadászat
Résztvevők: Tish Vizsla / Nalah | Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Madaloriai páncél – rajta
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal (rejtve)
- 2 sima tőr
- energiaíj
- Komlink – páncélban
- Holoprojector
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- Mandaloriai páncél - rajta
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, páncélban
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
Információs kártyák:
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 KxEOFQr
Szabályok: 1 négyzet 1 kör, hátirakétával 2 tehető meg, de utána 1 körig csak sétálni lehet.


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 BC5UuGAMivel Nalah azt mondta, hogy próbálja megszelídíteni a farkast, így Khomo is ebbe egyezett bele. Mert nem szeretett volna ártani a lénynek, így el is tette a fegyvereit és intett a férfinak is, hogy ő is tegyen így. A másik morgolódott egy kicsit, de végül megtette. Amíg haladtak, addig Nalah többször is hangosan szólt, kiabált, hogy nem szeretnék bántani őt, így nem kell félnie és tartania tőlük. Hamarosan meg is találták a farkast, aki terület határán a sarokban lapult meg. összehúzta magát, és láthatóan láthatatlan falnak lapult. Így már megkapta Nalah a választ arra is, hogy nem tudnék követni őket az állatok, ha átmennének máshova előlük. A loth farkas gyönyörű jószág volt, még Khomo-nál is magasabb, a kislány úgy tippelte, hogy még Pacinál is nagyobb. Ilyen fenséges állatot nem látott még úgy rettegni, mint ezt az állatot, aki tőlük is félt. Emiatt, amikor realizálta mindezt nem is ment közelebb, hanem megállt távolabb és leguggolt. Jelezte Khomo-nak, hogy ő menjen pár lépés hátrébb. Szíve szerint levette volna a sisakját, de nem tehette meg, mert ez jelenleg ellenséges terület volt a verseny miatt, még akkor is, ha amúgy szövetségesnek minősült volna.
- Szia! Nalah vagyok! Sajnos a sisakot nem vehetem le, de nem akarunk bántani téged, nem érdekel a verseny, akkor sem foglak bántani. Remélem ki tudod szagolni azt, hogy az igazat mondom. Inkább azt szeretném, ha velem jöhetnél haza, vagy hogy haza tudjalak vinni, hogyha szeretnéd – mondta.
Továbbra sem mozdult, csak várakozott, hogy hátha valamennyire sikerül megnyugtatnia a farkast és remélte, hogy a tekintetében tényleg megfogja látni azt az értelmet, amiről Khomo beszélt neki nem is olyan régen.Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 YreafARAkkor a további tervimmel egyetértve haladtam tovább, hogy megtudjam, hogy mi is lehet a következő ellenfél. Nem tudtam továbbra sem, hogy mindez teljesen random, vagy pedig az alapján teszik be, hogy ki mire képes? Még nagyon is emlékeztem a próbára, amit kaptam a vizsgámon csak amiatt, mert Torian barátnője vagyok, amihez teljes csapat kellett volna, nem pedig én egyedül. Túléltem, megoldottam, de akkor sem szerettem volna őt még egyszer olyan dühösnek látni, mint akkor volt. A kommunikátorom jelzett megint, amikor átértem a következő zónába, ahol hamarosan meg is hallottam, hogy merre volt a „ketrec”, a halk zümmögése az energiapajzsnak nem illett az erdőbe. Nem is tudom, hogy eddig miért nem figyeltem fel minderre, csak most. Ahogyan a hang felé mentem meg is láttam az állatot, ami benne volt. hangosan sóhajtottam fel, rendben, nem egy rancor – szerencsére – de megint egy ugyanolyan, majdnem ugyanolyan nydak, mint az előbb. Tényleg nem tudtam eldönteni, hogy mi alapján mehet ez az ellenfél kiosztás, de egy biztos, hogy kezdett nagyon elegem lenni ebből a versenyből. Továbbra is, ha többen lennénk, akkor teljesen rendben lenne ez az egész, de így? Az a cél, hogy kinek legyen nagyobb a páncéljavítási költsége? Eléggé lehetségesnek találtam. Az energiapajzs közben deaktiválódott és elkezdhetett az újabb harc. Pechemre a szél pont felőlem fújt az irányába, így azonnal meg is érezte, hogy hol vagyok. ismét felsóhajtottam, ahogyan hangosan felüvöltött, prüszkölt és fújtatott, majd rohamozva indult az irányomba. Mivel eszem ágában sem volt megvárni, hogy eltaroljon, vagy túl közel érjen hozzám, mert már előtte ki szerettem volna térni az útjából. Így a levegőbe repültem a rakétámmal és azonnal célba is vettem a nydak-ot, hogy hamar letudjam ezt az ellenfelet is.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 XA8cII4

Helyi Idő: 16:10 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Békés rejtett völgy, Braad
Feladat: Célkitűzés 5: Családi kirándulás
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia | Lord Xeth E’ron | Keth Tye E’ron | Kalia Quillan-E'ron | Xelia Quillan-E'ron | BB-4 | Nővér droid
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- 2 lila fénykard – házban
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 XVbNPWXA jelenlegi kellemetlen és kínos csendtől és helyzettől az mentette meg, hogy a lányok néhány pillanattal később felsírtak a saját szobájukban. Hiába volt velük a nővérdroid Xeth azonnal felpattant és átsietett oda. Mintha nem is ő lett volna a sötét oldali erőhasználó hármuk között. Ez az egész pedig továbbra sem segített Rhys dolgán, mert attól, hogy nem igazán tudott rájuk sem nézni, sem foglalkozni velük, miközben tudta, hogy ez lenne a dolga csak még rosszabbul érezte magát. végtére is milyen anya az, akit nem érdekelnek a saját gyermekei? Miközben nagy családot szeretett volna, sok gyereket és még sorolhatta volna ezeket. Vajon mennyi idő lesz, mire végre elkezdik érdekelni a lányok őt? szerencsére a droid ott volt velük, otthon Jassa is imádott velük foglalkozni, nah meg Xeth is, de az anyjukra is szükségük lett volna. Ezen dolog miatt kezdte megérteni azt, hogy Keth mit érezhetett rajta kívül mindenki mással kapcsolatban, bár saját magát ebben az állapotban a két férfi sem érdekelte nagyon. Legalább is nem úgy, ahogyan egy feleséget kellene, hogy érdekelje a férje, jelen esetben a férjei. Tényleg egyre többször érezte úgy, hogy már bánta, hogy annak idején Xeth megmentette őt a Varonat-on a tóból. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha ott vége lett volna mindennek. Amikor a legjobban volt, amikor boldog volt, nem létezett a szörnyű igazság, amikor a birodalom gonosz volt még és a köztársaság a jó, amikor nem tört össze millió darabra a lelke a férfi miatt, aki megmentette. Ha nem fonódott volna ott a sorsa össze Xeth-el, de túléli, vajon milyen élete lenne? Nem tudta, de nem is akarta elképzelni az éltét nélküle és Keth nélkül, mert szerette őket. A következő pillanatban arra eszmélt, hogy már megint csorognak a könnyei és Keth is csak eddig maradt távol, mert újra vigasztalóan és óvóan ölelte át őt.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:
Körök száma: 16 kör / eltelt körök száma: 15
Célkitűzés 1:
Th'edar Kolbert: 15 reag – @Bishop
Lady Ireria Antares: 15 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Hyrsi Moldenson: 15 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Ingrid L’lerim: 15 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Jonathan Skrex: 9 reag – @Jonathan Skrex

Célkitűzés 3:
Lairorellen Verenwar: 15 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 4:
Silhana Lolaes'ra: 15 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Tish Vizsla / Nalah: 15 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 5:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 15 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 201
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Bishop on Pént. 29 Május 2020, 21:19
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
- Elegáns ruházat
- Datapad
- Komlink
- Holoprojector
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 FdJIsKu

Kolby végül nem kérdezett semmit, csak letesztelte a látottak minőségét, minden műanyagnak érződött, de ettől még meg volt elégedve a tapintáson kívüli valósághúséggel. Egyébként nem volt gond, hogy nem kérdezett semmit, az a két kérdés, ami valószínűleg eszébe jutott volna a minőségtesztelés után már elhangzott a két partnerhölgytől. Remek hírek ismét, először is a termék megvásárolható lesz, ami meglepő, hiszen mégis ki fognak adni technológiát a kezük közül, a másik jó hír, hogy még fejlesztés alatt áll, tehát jobb lesz mire megvásárolhatják. Ha már megtapintotta a dolgokat, és van a közelben egy pad, akkor azt is megtapogatja le lehetne-e ülni rá, amennyiben igen, ezt meg is teszi és kényelmesen elhelyezkedik az ülőhelyen.
- Lenyűgöző, képzeljék el, milyen lenne ilyen konferenciatermekben megbeszéléseket tartani. Minden egyes tárgyalás kényelmes lenne.
Th'erry jót mulatott magában azon, hogy milyen békés szándékaik vannak a helyieknek, ezek nagyon nemes célok, de előbb-utóbb valaki el fogja lopni és másra fogja használni a technológiát, ha kikerült a csillagködbe, mindettől eltekintve a technológia jó és hasznos találmány.
~ Hmm... a legtisztább háború két droidhadsereg között lenne, minimális élő áldozat, hatalmas károk.
- Nos, ha lehetek nyílt, attól függetlenül, hogy jól sejthetően nem maga fog döntést hozni, és diplomáciai szempontból hazabeszélek, de ha valóban meg akarják tartani a nyersanyagukat, a technológiájukat és nem szeretnek háborúzni, akkor ne a Birodalomhoz csatlakozzanak, bármit is ígérnek. Kivéve ha van akkora saját haderejük, hogy megvédjék magukat, az erőhasználóikkal szemben is, mint például a Mandalore Birodalom képes erre. Szóval ezt a lehetőséget kizárva, ahogy látom az fogja meghatározni a döntést, kivel értenek egyet ideológiailag, praktikusan úgyis mindenkivel érdemes pozitív kapcsolatot fenntartani, kereskedni._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Yesterday at 00:00Hódítás: A Négy Évszak

Bakura


Résztvevők: Th'edar Kolbert, Lady Ireria Antares, Hyrsi Moldenson, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex,


Lairorellen Verenwar , Silhana Lolaes'ra, Nalah / Tish Vizsla és Rhyssa Edaara Quillan-E'ronKövetkező körváltás: 2020. június 3. (szerda)

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 9ATh2kT

Helyi Idő: 16:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Baku emlékmű, Salis D’aar
Feladat: Célkitűzés 1: tárgyalásokat folytatni a helyiekkel
Résztvevők: Th'edar Kolbert | Lady Ireria Antares | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk/Ireria és Hyrsi felszerelése:
- 1-1 datapad – mindkettőnél
- 1-1 komlink - mindkettőnél
- 1-1 holoprojector - mindkettőnél
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 GjkpxtzAmit Hyrsi halott erről a technológiáról az igencsak elnyerte a tetszését, tényleg örült volna annak, hogyha otthon is lett volna egy ilyen szobája. Annak a lehetőségnek is nagyon örült, hogy lehetséges, hogy később elérhető lesz a technológia a bolygón kívül is. Arra bólintott, hogy mi sem természetesebb annál, mintsem először itt lesz majd, ha pedig sikeres és elterjedt, akkor kerül piacra.
- Érthető, köszönöm! Remélem sikerül minél hamarabb befejezniük és megvásárolhatóvá teszik a Bakura-n kívül is – mondta őszintén.
Egyelőre tovább gyönyörködött a helyben és az is nagyon tetszett neki, hogy bármi felvehető lesz majd, illetve bármilyen külsővel felruházható. Szórakoztatás és oktatás, bár mint személy, aki kapott katonai képzést tényleg látta ő maga is ebben a lehetőséget, hogy ott miként lehet használni, de más téren jobban. Közben még Kolby is felhozott egy lehetőséget, de Hyrsi nem erre gondolt, hanem igazából sokkal családiasabb dologra.
- Ön tud másra is gondolni Kolby, mint a munka? – kérdezte kedvesen. - Inkább arra jó, hogy megmutathassunk más bolygókat, helyeket olyanoknak, akiknek nincs lehetősége elhagyni a saját világát.
Ő inkább ezt tartotta szem előtt, hiszen sok gyerek szívesen megnézett volna a végtelen havas tájak után valamilyen tengerpartot, vagy éppen sivatagot, vagy dzsungelt és nem csak holofelvételeken. Hyrsi összeráncolta a homlokát egy pillanatra Kolby javaslatán, tekintve ők a Birodalomhoz voltak lojálisak és szövetségben voltak velük. De inkább nem szólt semmit sem erre az egészre. Csak felidegesítette volna magát rajta, az pedig nem kellett volna. Szóval ezek után inkább csöndben maradt.Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 J4Gpj9ZIreria csak bólintott a férfinak a válaszaira, amiért hálás volt. Ő is úgy vélte, hogy roppant hasznos lehetne mindez, az a módszer is, amit Kolby vázolt fel. Bár saját maga a fizikai megvalósítását látta inkább a múzeumok közti kiállításnak és nem csak holografikus képeket lehetne kitenni a tárgyakról. Sokkal többeket vonzana be a kultúra. Számára jelenleg ez volt az egyik legfontosabb nézőpont. A tárgyalások és ehhez való dolgoknál a sima megszokott holografikus képekkel vannak jelen valahol is bőven megfelelt. Azt azonban érdekesnek találta, hogy mennyire a Birodalom ellen van a férfi, pedig az adatok alapján a Jabiim-mel próbált tárgyalásokat folytatni, ami nem is határ menti bolygó volt, hanem szépen bent a birodalom belsejében. Igaz ez nem az ő ügye volt, de azért majd a jelentésében megemlíti mindezt. Szóval visszatérve arra, hogy mikre lehet majd használni. Noha saját maga nem igen szórta a pénzt, mert mindig be volt osztva, hogy miként és mit kellene bővíteni, de abban biztos volt, hogy ezt befogja terjeszteni a pénzügyi bizottságnak, hogyha ez piacra kerül, akkor ők vásárolnának ilyet, akár nagy tételben is, hogyha a más világokon levő állandó kiállításaikra így többen mennek el.
- Feljegyezheti, hogy a Kaldahan után az Agamar-t is érdekli ezen technológia, főleg az Agamari Egyetem, és ott is a Régészeti Osztály. Ez a technológia nagyban megkönnyíteni a régészeti leleteink jobb bemutatását, vizsgálatát anélkül, hogy aggódni kellene, hogy az eredeti tárgyak megsérülnek, vagy a nem túl szép kékes holografikus kiállítás megszervezése is lehetséges lenne – fejtette ki a véleményét és azt, hogy miért pártolná a technológiát.
A politikai kérdésbe egyáltalán nem akart beleszólni, mert tudta volna védeni a Birodalmat is, meg persze ellene is szólni, de mégiscsak sith volt, nem akarta a sajátjait hátba döfni, meg nem is az ő dolga volt. Igazából bárhova is csatlakoznak a Csillag Kabal nyer rajtuk, így annyira nem számított ez…A társaság továbbra is virágoskertben voltak, ugyanolyan kellemes idő volt, mint eddig. Közben több rovart és bogarat is fel lehetett fedezni, ahogyan a virágok körül repkedtek. A falakra kivetített távolabb eső helyeken emberek sétáltak és beszélgettek, tényleg olyan volt a hely, mintha élne és valós lenne.

- Biztosíthatom önöket, hogy figyelembe fogjuk venni, hogy önök máris érdeklődnek a technológia iránt, amikor a nemzetközi árusítás is szóba fog kerülni – ígérte meg főleg a két nőnek a férfi. – Úgy tudom, hogy elég hasonló az önök által használt holografikus technológia és kényelmessé teszi a tárgyalást, bár nem meghatározható körülmények között.

Volt pad is a közelben, így Kolby odament és megtapogatta. Teljesen szilárdnak tűnt, a házigazda sem szólt rá, hogy nem kellene leülni, így a muun megtudta ezt is tenni, a pad is teljesen valósághű volt. Ez most egy barna műanyagpadra hasonlított és érzésre is ugyanolyan, ebben az esetben minden tökéletesen stimmelt, a kinézet és a hozzá járó tapintás is, és elbírta a férfi súlyát.

- Köszönjük a figyelmeztetést, egy ideje figyeljük a Csillagköd politikai berendezkedését – mondta a férfi, kicsit hűvösen, mint akinek nem tetszett a „kioktatás”. – A diplomatáink bizonyosan úgy fognak dönteni, ahogyan az a népünknek a lehető legjobb lesz, ebben teljesen biztos vagyok.

A hadseregről és ezekről, mintha szándékosan nem mondott volna semmit sem. Közben a karján levő órára hasonlító valami pittyent egyet, és rá is nézett, hogy mi miatt. Nagyjából öt másodpercig nézte a kijelzőt, majd felnézett a társaságra.

- Azt hiszem, hogy fogytán az időnk, már csak egyvalamit tudunk megnézni. Megmutatom önöknek, hogy a Mandaloriai fejvadász céh milyen terepen folytatja éppen a vadászatát és milyen technológiai dolgok szerepelnek ott. Kérem kövessenek!

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 RqOTiPH

Helyi Idő: 16:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Feladat: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Résztvevők: Ingrid L’lerim | Jonathan Skrex | Ecaterina
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – Erkunál, hajón (sajátja a fejébe ültetve)
- Álcagenerátor – nála
- Árnyruha+páncél – rajta; ez a kinézet is
- Mechanikus rejtett penge – rejtve
- Striith és Drengr – 2 shoto fénykard, nála
- Mesterlövész puska – nála
- Holografikus álcázó – nála
- Datapad adatokkal – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 YovW2PlSzerencsére a férfi most nem kezdett el különböző kérdésekkel fordulni Ingridhez, hanem megcsinálta azt, amit a nő kért, hogy kapcsolja ki azokat a dolgokat, ami miatt külvilágiként Ingrid nem boldogul ezzel. A nő egyébként roppant gyorsan tanult, de annyira nem, hogy pár perc alatt képes legyen ilyesmire, nem volt erőhasználó és nem ismerte az emléklopás képzettséget, pedig mennyire irigyelte volna, hogyha tudta volna, hogy ilyesmi létezik. De attól kezdve, hogy a férfi megtette, amire kérte már könnyedén ment az egész. Végigmondta a droidnak ugyanazokat a dolgokat, amiket korábban, hogy állítsa be a helyet úgy – mindegyik raktárt – hogy ne lehessen észrevenni a változtatást, de aki belép oda, mert elvileg nem kellene senkinek sem bemennie nagyon, azt egy kábító sugár és EMP találja telibe és üsse ki, tegye tönkre az eszközeit. Ezeken felül folyamatosan figyelje a helyet, ha pedig ilyen riasztás történik, akkor értesítse őket azonnal. A droid néhány perc alatt végre is hajtotta a kért utasításokat, közben pedig végig figyelhették a kamerák felvételeit is, hogy a beállításig történt-e rablás. És éppen emiatt gyorsított felvételekben visszapörgettette az aznapi egész napi videókat, hogy a lopás megtörtént-e már és feleslegesen dolgoznak, vagy sem. Egyelőre azonban úgy tűnt, hogy az Erő, az istenek, vagy a szerencse – ki hogyan nevezi mindezt – az ő oldalukon állt, még nem történt meg a rablás. Szóval most már nem volt sok más dolguk mintsem várakozni arra, hogy a páros, de inkább trió megérkezzen és elkezdje a rablást. Triónak vette, mert a színésznőcskét is beleszámolta a bandába, mert biztosra vette, hogy nem volt véletlen az, hogy velük volt.
- Akkor most várunk, az órám szerint még közel hat órás keretünk van arra, hogy mindez megtörténjen. Hogy ne bukjunk le és ne szökjenek el, továbbra is a legnagyobb csendben kell maradnunk és lapulni – mondta.
A két férfinak a tehetetlenség és várakozás nem igazán tetszett, de ha nem teszik, amit mond, akkor mindent elbuknak…

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 SgXcJi0

Helyi Idő: 16:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Telaan-völgy
Feladat: Célkitűzés 3: Felfedezni az ősi Je’daii templomot
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
- Fénykard
- A páncélja (lásd előtöri)
- Komlink
- Holoprojector
- Datapad
- Kutaszdroid
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 MxvaTidA rakatákról és ehhez hasonlókról tényleg nem tudott túl sokat, mert Werda is és a mestere is az ősi sith dolgokkal foglalkozott. Már azaz idő is számtalan bolygón több ezer évet ölelt fel, sok civilizáció nem is élt ennyit, és akkor csak egyelten bolygóról volt szó, nem pedig sok egyébről, ahol az adott kultúra minimálisan változhatott annak fényében, hogy ki volt a sötét úr, vagy úrnő és a bolygó, ami felett uralkodott milyen hatással volt rá. Így ezzel is ellehetett tölteni egy életet, vagy többet és akkor sem érne valaki a végére. Akkor pedig még nem is kerültek szóba azok a fajok, vagy civilizációk, amik korábban éltek. Felsóhajtott, kénytelen lesz saját maga is megtanulni a módszert, hogy nagyon sokáig éljen amiatt, hogy minél több tudást összegyűjthessen. Mondjuk ilyen erővel az ősi tudás szférába is kerülhetett volna, bár ő nem csak ezeket kereste, hanem azt is, hogy miket kell elrejteni, hogy nem derülhet ki a Birodalom védelmében. Közben a holocron is megszólalt, hogy hol szeretné kezdeni az egészet Ellen. Ismét felsóhajtott, komolyan kérdezte ez a micsoda mindezt? Mintha nem mondta volna el korábban, hogy semmit sem tud a rakatákról csak annyit, ami a történelemkönyvekben van, ami nem túl sok, mert továbbra is szinte mindent elpusztítottak a túlélők, ami a rakatákra emlékeztette őket. Amikor ennek hangot is adott, akkor ezt a holocron nagy csodálkozással hallgatta és egyszerre nevezte lenyűgözőnek és barbarizmusnak. Ellen morogva kérdezett rá, hogy mégis mit várt, hogy a felszabaduló rabszolgák mit fognak tenni? A válaszra, hogy megőrizte volna a kulturális dolgokat a sith csak a szemeit forgatta. Mostanra sikerült megállapítania, hogy a holocron rémesen idealista és nem is ebben a világban él, de szerinte a régiben sem nagyon tette. De ezt inkább nem mondta ki, helyette csak igyekezett sürgetni, hogy kezdje el végre a történetét…

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 NYxyfgn

Helyi Idő: 16:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Erdők, D’aarmont
Feladat: Célkitűzés 4: Vadászat
Résztvevők: Tish Vizsla / Nalah | Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Madaloriai páncél – rajta
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal (rejtve)
- 2 sima tőr
- energiaíj
- Komlink – páncélban
- Holoprojector
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- Mandaloriai páncél - rajta
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, páncélban
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
Információs kártyák:
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 KxEOFQr
Szabályok: 1 négyzet 1 kör, hátirakétával 2 tehető meg, de utána 1 körig csak sétálni lehet.


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 BC5UuGANalah továbbra is várta, hogy a farkas fog-e valamit tenni, igyekezett a lehető legbarátságosabbnak tűnni és nem fenyegetőnek. Látta a farkas szemeiben, hogy érti a nyelvet és azt is teljesen felfogja, amit a lány mondott neki, aki ezt csodálatosnak találta. Még soha sem látott ilyen értelmes élőlényt, ami nem civilizációban élt. Azonban még mindig ott volt a fájdalom és a félelem is a tekintetében és érezni is lehetett. Mivel a farkas még mindig félt tőle, így nem nagyon volt ötlete, hogy mit lehetne tenni. mert amikor közelebb próbált menni a fehér farkas hangosan kezdett rá morogni és fenyegetően. Khomo próbálta visszahúzni és szólni, hogy ne tegye, de ezt Nalah nem hagyta. Így a férfi végül egy sóhaj kíséretében kénytelen volt mindezt hagyni, hogy a lány pontosan olyan makacs tud lenni, mint a nővére. Nalah továbbra sem ment közelebb a lényhez, nem akarta, hogy jobban féljen. Mivel nem reagált eddig semmire sem, így támadt egy ötlete! Nem tudta, hogy képes lesz-e rá, mert nem csinált ilyet soha sem, de a papa mesélte neki, hogy meg lehet az Erővel másokat nyugtatni, vagy épp az ellenkezőjét, ha valaki sötét oldali. Mivel ő pedig nem volt túl jártas sem az Erőhasználatban, sem pedig túl erőérzékeny, de azért remélte, hogy mindez ettől még sikerülni fog. így kinyúlt az Erőbe és próbálta elérni a farkast. A saját nyugalmát, türelmét, belső békéjét és azt próbálta a másik felé „sugározni” az Erőn át, amit tényleg mondott, hogy nem akarja bántani és szeretné innen elvinni, leginkább saját magával, hogyha ez a másiknak is megfelel, ha nem, akkor haza a Lothar-ra és nem fogja hagyni, hogy bárki bántsa. A legnagyobb meglepetés ekkor érte, a farkas nem lepődött meg mindezen, hanem végül ő tette meg mindezt, amikor mélyebb, morgós hangon megszólalt a másik.
- Valóban? – kérdezte közös nyelven.Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 YreafARAkkor a célzás megvolt a nydak közeledett, azonban most nem egyetlen lövést szándékoztam leadni, az előzőekből tanulva az kevésnek bizonyulhat. Így ismét átállítottam a fegyver arra, hogy sorozatlövést adjon le. Amint a célzórendszer befogta az állat pofáját, akkor meg is húztam a ravaszt, megvárva azt, hogy felemelkedjen, hogy próbál utánam kapni, mert ha nyitva a szája, akkor sokkal nagyobb pusztítást lehet végezni. Bár így belegondolva úgy lehet, hogy egy lövés is elég lenne, amivel a torkát lövöm szét belülről. Ennek ellenére továbbra sem akartam, hogy szenvedjen, így a sok biztosabb volt arra nézve, hogy kimúljon. Mindez meg is történt, ez is próbált utánam kapni, nyílt a pofája és ekkor lőttem. A hófehér lövedékek mindegyike telibe találta és szinte szétrobbantották a nydak fejét. Eléggé biztos voltam benne, hogy fel sem fogta, hogy mi történt, szerencsére. Hallani lehetett a pukkanást, ami a lény feje volt, mintha csak egy lufiból lett volna, ahogyan egyszerűen szétpattant és szétdurrant. Véres-agyvelős permet szállt mindenfelé, amik elől nagyjából ki tudtam térni, a lény pedig holtan és fejetlenül terült el a földön. amint ez megtörtént, én is akkor szálltam le a földre, közvetlen a nydak maradványai mellé. Csak egy lépés kellett innen és már le is tudtam szedni a nyakának maradékából azt a jelzőt, ami kellett ahhoz, hogy eredményes legyen a vadászatom. Amint ez megvolt, akkor most nem is nagyon vártam tovább, hanem sietős léptekkel indultam el a következő mezőhöz. Az idő nagyon fogyott és nem akartam nagyon tovább húzni a dolgokat, hanem minél több trófeát begyűjteni, hogy minél jobb helyezést érjek el és ne hozzak szégyent a Cadera klánra, bár arról nem igazán volt nyílt adat egyelőre, hogy ki miként állt itt…

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 XA8cII4

Helyi Idő: 16:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Békés rejtett völgy, Braad
Feladat: Célkitűzés 5: Családi kirándulás
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia | Lord Xeth E’ron | Keth Tye E’ron | Kalia Quillan-E'ron | Xelia Quillan-E'ron | BB-4 | Nővér droid
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- 2 lila fénykard – házban
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 XVbNPWXBármennyire is jóleső érzés volt az, hogy Keth átölelte, akkor is néhány másodpercig élvezte csak ezt ki, mert utána eltolta a férfit magától. Hiába volt teljesen összetörve, ebben az állapotban még kevésbé akart összetörtnek és gyengének látszani, mint egyébként. A könnyeit is letörölte, noha újra kicsordultak, de addigra már elfordult a férjétől és ablakhoz ment. Az ablak plafontól padlóig tartott, így remekül ki lehetett látni a havas erdőre és a részben jeges tóra. Az ablakhoz lépett oda és annak támaszkodott, most, hogy a férjei már nem harcoltak az előbbi szélvihar, illetve hóvihar is abbamaradt, a nap szépen sütött és a szél is csak kicsit fújt, amennyire az természetes. Vajon feltűnt valakinek a természetellenes vihar? Ha igen, akkor ide is fog jönni és megnézi, hogy mi volt az oka? Nem irigyelte azt előre sem, aki ellenséges szándékkal érkezik ide, mert az biztosan nem fog élve távozni. Talán az lett volna a legjobb, ha a pár napos nyaralást elhalasztják, elteszik valami olyan bolygóra, ami nem fejlett és bizonyosan nem tűnne fel senkinek, vagy épp egy lakatlan bolygóra. Vagy egyik sem és visszamennek Coruscantra, az lett volna talán a lehető legjobb lehetőség az összes közül. Tényleg senkit sem szeretett volna kitenni semmiféle veszélynek, bár talán a hármuk közül ő maga volt a leginkább kiszámíthatatlan. Xeth és Keth esetében tudta, hogy előbb ölnek és csak utána kérdeznek, legyen szó bárkiről, aki felől fenyegetést éreznek, vagy gondolnak. Legszívesebben Keth-t is megkérte volna, hogy menjen ki és had legyen egyedül, de tudta, hogy erre vajmi kevés esélye van, mert figyelni akarnak rá annak ellenére, amit mind a ketten, igazából mind a hárman átéltek a Dagobah-n, és utána amik történtek. Igazából nem tudta őket hibáztatni amiatt, hogy ennyire próbálják őt védeni.

Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 IuHm4Sj

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:
Körök száma: 17 kör / eltelt körök száma: 16
Célkitűzés 1:
Th'edar Kolbert: 16 reag – @Bishop
Lady Ireria Antares: 16 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Hyrsi Moldenson: 16 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Ingrid L’lerim: 16 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Jonathan Skrex: 9 reag – @Jonathan Skrex

Célkitűzés 3:
Lairorellen Verenwar: 16 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 4:
Silhana Lolaes'ra: 16 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Tish Vizsla / Nalah: 16 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 5:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 16 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A négy évszak (Bakura) - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 201
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A négy évszak (Bakura)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.