A sötét kastély

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 18 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. árpilis 22. (hétfő)

A sötét kastély - Page 2 OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


A kijutás után a csapat végül megegyezik abban, hogy kell a fáklya, mert a sötétben nem tudnak haladni, így el is indulnak előre felé úgy, hogy a fényforrás továbbra is ott volt Aina-nál, így legalább láttak is valamit előrefelé, úgy mindig nagyjából tíz-tizenöt méter távolságot. Bár nem igazán volt mit látni, mert csak a macskakőből kitett falak voltak mindenhol. Ugyan kint is voltak fáklyatartók, de ezekben nem volt fáklya, így Otrus ilyesmit nem tudott szerezni és a tartóban sem volt semmi, révén alja sem volt ezeknek.

Nagyjából két-három percet mehettek, egészen eddig se ajtó, se ablak, teljes némaság. Itt ténylegesen vaksötét lett volna, nem tudtak volna fáklya nélkül haladni. A két-három perc séta után azonban végre változás állt be a környezetben. Ugyanis nem az egyforma széles és magas egyenes folyosó volt már itt, hanem három – a saját negyedik útjukon felül – irányba ágazott el a folyosó. Lehetett menni tovább előre, illetve jobbra, vagy balra.

A folyosók ezen irányokban is ugyanolyanok voltak, mint korábban magasságra, anyagra, szélességre. Az egyetlen különbség az volt, ezek a leágazások már nem voltak túl hosszúak. Mindegyiknek a végén pedig ajtó volt, ezeket pedig Aina fáklyája is megvilágította, így kivehetőek voltak, hogy közel sem voltak olyanok, mint amin kijöttek. Ezek domborműves kőajtók voltak. Az alakok rajta nem voltak ismerősek senkinek.

Ebben sem látszott mágia, se semmi egyéb, Otrus-nak azonban kezdett ismerős lenni, de nem tudta hova tenni őket, csak abban volt biztos, hogy rossz érzést keltenek benne. A két hölgynek azonban teljesen semlegesek voltak, nem okoztak semmilyen „mellékhatást”.

A sötét kastély - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 19 Ápr. 2020, 02:14

A bikafejű pasas említésére azért Otrus elgondolkozott. Végül eszébe jutott, hogy hallott már valami hasonlót. Talán az egyik sorozatban mellyel megalázó halandóknál töltött idejét igyekezett eltölteni. Valami mondabeli lénynek mondták. Kis gondolkozás után a neve is eszébe jut. Minotaursz. Eszébe is jutott, hogy milyen egyszerű elnevezés és kihasználatlan munkaerő. Erős eszközhasználó lény. Akár harcban vagy teherhordásra is használhatták volna. Ehelyett bezárták egy labirintusba megőrülni és embereket küldtek neki saját véres szórakozásuk miatt. Ostoba halandók. Nem csoda, hogy felesleges dolgok miatt voltak képesek háborúkat indítani. A szürke bőrű lány szavaira csendesen szólal meg.
-Egyelőre az érdekelne miért vagyunk itt és hol. Bár jelenleg még a mikor is kérdéses.
A folyosó pedig elég hosszú volt. Innen tényleg nem lehet egyszerű úgy kiszökni, ha nem akarnak engedni. A sötét isten továbbra is fegyvertelenül haladt, mígnem elértek valami ajtókat. Ahogy korábban a celláját, ezeket is megvizsgálgatja Otrus.
~A kidolgozás egészen részletes. Remek munka. Az ábrázolt jelenet viszont egyáltalán nem barátságos. Méghozzá a börtönből lehet ezekhez eljutni. Jól látszik, hogy azokat a halandókat azok a démonokhoz és halott lelkekhez hasonlatos lények elragadják. Mintha ez egy túlvilág kapuja lenne és az ahova szenvedni juttatják az embereket. Hol láttam már ilyen pikkelyes lényeket?~
Gondolkozott el. A benne felmerülő rossz érzés se tetszett neki.
-Maradjunk együtt. Akármi is ez nagyon veszélyes. Ez nem csak egy sima börtön.
~Kellenek a húspajzsok.~
Látszott is rajta, hogy komolyan gondolja és tényleg valami nem tetszik neki azokkal az ajtókkal kapcsolatban.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1410
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina on Kedd 21 Ápr. 2020, 19:57

A folyosó végül egy elágazáshoz vezetett, ahol három egyforma ajtó közül kellett volna választanunk. Egyik sem volt túl hívogató. Soha nem mélyedtem bele a hoodoo irányzatokba és a vörös titkokba, de az ajtókon ábrázolt jelenet emlékeztetett a vérszomjasabb loákra. Az egyik figura még mintha egy gyertyát is felhasznált volna a lelkek begyűjtésére, ami bevett módszernek számít a Ghede loák között.
Egy gyors imát elmondtam magamban Legba számára... aztán a helyre való tekintettel Kalfut sem hagytam ki, de (amennyiben nem történt váratlanul csoda) ezzel nem kerültem közelebb a megoldáshoz. Delvin látszólag nem foglalkozott az iránnyal, csak az ábrákat figyelte, és valamiért ő is veszélyesnek ítélte őket. Valószínűleg ő nem a loák miatt.
- A lépcsők általában az épületek szélén szoktak lenni, igaz? - kérdeztem a többiektől - Mert akkor szerintem indulhatnánk balra.
Ha senki nem tiltakozott, ezzel el is indultam balra. Először csak közel hajoltam az ajtóhoz, hogy megvizsgáljam. Még mindig nem fért a fejembe, hogy miért nem volt mágikus. Ha semmi gyanúsat nem találtam rajta (mármint a rituális gyilkosságon kívül), akkor megpróbáltam kinyitni.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 315
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool on Kedd 21 Ápr. 2020, 20:18

Már-már olyan mintha a semmibe gyalogolnánk. Igazából kezdem várni a szörnyeket vagy legalább valamit, aztán elérjük az elágazást.

-Valaki felismer ezekből valamit?- Kérdem. Delvin ajánlatára csak bólintani tudok.- Nem is terveztem külön válni, de merre menjünk tovább akkor? Felismerted valamelyiket?- Nézek Delvinre. Újabb kérdések, ma ez egy ilyen nap. Közben Aina végül választ egy irányt is. Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy arra van az épület széle, vagy, hogy egyáltalán van neki. Bár az lenne logikus, persze az is logikus, hogy ha egy másodperce New Yorkban vagy akkor a következőben nem a Fantasztikus Labirintusban kalandozol egy óriás denevérrel és egy háromszemű csajjal. Aki amúgy tök szimpi meg minden, de akkor is meg kell próbálnom.

-Hmm… Azt hiszem, ezt most a szerencsére bízom.- Azzal behunyom a szemem és körbe forgok, amíg el nem vesztem az irányokat majd újra kinyitom, és előre nyújtom a karom. Bármelyik ajtóra is mutatott elindulok felé, de nem nyitom ki.- Szerintem ez lesz a mi ajtónk, miért is ne lehetne? Ugyanolyan ijesztő, mint a másik kettő. Persze ha valakinek van más ötlete, akkor is ezt javasolom.- Amennyiben ez nem Aina ajtaja volt úgy jelentőség teljesen nézek rá ha viszont pont ugyanaz volt akkor csak beállok mellé és Delvinre nézek amolyan  „ennyi, leszavaztunk” tekintettel.  

_________________
A sötét kastély - Page 2 EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 32
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 22 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. árpilis 26. (vasárnap)

A sötét kastély - Page 2 OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


Otrusnak határozottan nem tetszett az egész, ő maga démonokat látta a képben, Aina, mint mindig mindben a Loákat, ahogyan közelebb értek és jobban meg lehetett nézni, akkor már látszott, hogy köze sem volt a Loákhoz, az ábrázolás sem egyezett, Otrus-nak pedig még ismerősebbek voltak, de továbbra sem tudta hova tenni őket.

Gwennek ezúttal nem volt szerencséje a pörgés közben elszédült a csukott szeme ellenére is és elesett a saját lábában. Ez elég furcsa lehetett neki, mert még ilyen soha az életében nem történt vele. Aina azonban elindult a bal oldali felé és valószínűleg Otrus is. Gwen meg ki tudja, hogy ezek után mit mond. Ahogyan a társaság közeledett az ajtó kinyílt és fényt kezdett árasztani magából, erős, sárgás fényt, majd hirtelen szél csapott ki bentről és még Aina fáklyáit is kioltotta.

Néhány másodpercig teljes sötétség ereszkedett a társaságra, mert a benti fények is eltűntek. Majd amikor már zavaró lehetett volna mindez, úgy öt-tíz másodperccel később újra lettek fények, ezúttal természetesek, kékes fény és végre lehetett rendesen látni, ennek köszönhetően erdőben, annak is egy ösvényén. A fák kellően sűrűek voltak, így az ég nem látszott, de kékes fények beszűrődtek.
A sötét kastély - Page 2 AXPvCB9
Éppen emiatt eléggé jól lehetett látni, jobban, mintha este, éjszaka lett volna, de a fények színei nem egyeztek azzal, hogy nappal lett volna. Az egész egyszerre volt természetes és mégsem. Itt pedig már azonnal beugorhatott Otrus számára, hogy miért volt ismerős. Ez a hely pontosan olyan érzésekkel volt rá, mint az a dimenzió, ahova Odin bezárta őket Magni Thorson miatt, bárhol is voltak, ez egy kiút nélküli börtöndimenzió volt.

Aina továbbra sem érzékelt semmilyen mágiát, nem is látott ilyesmit. Ami az erdőt illette meglehetősen kihaltnak tűnt, semmilyen állat hangját nem lehetett hallani, ami szokatlan lehetett az emberek részére. Semmi vad, semmilyen madár, csak a levelek hangja, ahogyan a szél zörgette őket. Ezen kívül teljesen normális, átlagos idő volt, mindenki tökéletesen optimálisnak érezte, amikor a lehető legjobban érezte magát, nem fázott, nem volt túl meleg.

A sötét kastély - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 24 Ápr. 2020, 01:04

A kapott kérdésre Otrus elhúzza a száját.
-Az ábrázolásmód nem túl megnyugtató. Azt, jelzi, hogy az ajtó mögött valami rossz dolog vár minket. Alapból az elhelyezésük is furcsa.
Arra, hogy felismerte volna valamelyiket, csak megrázza a fejét. Nem is hazudott hisz ismerős, de nem tudja honnan. Próbálkozik is felidézni honnan, de nem megy neki. A logikát felhasználta a rejtély megfejtéséhez. Az értelmesebb mutánsszerű lány is hozzáteszi a magáét és van is benne logika. Majd a zavarodott kölyök is benyögi, hogy bízzák a szerencsére. Természetesen nem a szerencse fog dönteni, hanem a logika. Még ha nem is egy isten logikája. Az ajtóhoz lépve az ábrák még ismerősebbek lesznek Otrus számára majd kinyílik és fény veszi őket körbe. Aztán egy szél, ami elfújja a fáklyákat és teljes sötétség. Na, a sötét isten megérzései most is jól jeleztek. Nagy bajban vannak. Ha valami meg akar szólalni a sötétben lecsittegi és fülel. Hallani akarja az esetleges támadót. Viszont visszatér a fény és egy erdőben lesznek. Ez egy másik dimenzió az biztos. Méghozzá úgy érzi ugyan olyan, mint ahova az-az átkozott asgardi elzárta őt. Na, ez már az a határ mikor egy isten jogosan lesz ideges. Ennél rosszabb dolog nem is történhetett volna. Múltkor csak úgy tudott Kijutni egy ilyen dimenzióból, hogy kívülről elérték. Erre a saját részéről nem tudja, mennyi esély van. De a társai nem néznek ki úgy, mint akik olyan körökben mozognak.
-Ez csapda volt. De talán van esélyünk. Szét kell néznünk és keresni valami kapu szerűséget. Talán ha az alvók közül valaki megpróbál erre jutni és megint kinyílik a kapu, akkor kiszökhetünk rajta.
~Talán.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1410
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina on Szomb. 25 Ápr. 2020, 20:41

Gwen a szerencsére bízta a döntést, és felborult. Ez remélhetőleg nem jelentett semmit az aktuális szerencsénkre nézve. Bár figyelembe véve, hogy ok nélkül egy várbörtönbe kerültünk, ez sem lepett volna meg. Delvin viszont támogatta a bal oldalt, így arra indultunk el.
Még alig közelítettük meg, az ajtó kicsapódott, egy pillanatra fénnyel árasztott el, aztán teljes sötétségbe borított... Nem tudtam, hogy ez mit jelent, de azért sejtettem, hogy nem sok jót. Két kézre fogtam a már kialudt fáklyát, és megpróbáltam egy kicsit közelebb húzódni a többiekhez. Legalább így hátulról nem érhetett támadás.
Végül az aggodalmam felesleges volt, pár másodperc múlva egy jól kivilágított, de mégis éjszakai hangulatú erdőbe kerültünk. Ennek se volt több értelme mint a kastélynak. Már-már arra kezdtem gyanakodni, hogy igazából nem is voltunk ott, csak valami illúzió volt az egész. A varázslat hiányát az megmagyarázta volna, még egy felvételt sem láttam, ami erre a részre kitért volna. Delvin azonban valami csapdát sejtett, és vissza akart jutni a folyosóra, ami valamiért szintén eltűnt.
- Miért rosszabb, ahol most vagyunk? - kérdeztem -  Valamelyik ajtón át kellett mennünk, miért rosszabb ez a többinél?
Ezt nem egészen értettem, de eléggé határozottnak tűnt. De végül is jobb tervem nekem sem volt, így elkezdtem körbenézni. Főleg a fényforrást szerettem volna jobban megnézni, de persze azért figyeltem, hátha az említett kapuk közül felbukkant egy.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 315
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool on Szomb. 25 Ápr. 2020, 23:51

A forgás nem volt szerencsés, megbotlottam a lábamban és csukott szemmel a földre ültem. És közben egy hatalmas tégla zuhant a gyomromba, ahogy kinyitottam a szemem. Valahogy rettenetes megérzésem támadt. Egyszer éreztem ilyet és a végén Tomi elvesztet egy fogat én pedig majdnem eltörtem a karom, de akkor nem éreztem ilyen erősen. Akármit is jelent nem jó az biztos. Lehet, hogy csak túl pánikólom. Másrészt, ha szerencsére bíztam és seggre ültem az akár azt is jelentheti, hogy igazam van. „Nincs szerencsés választás”. Ez dübörög a gondolataimban. Hangosan nyelek egyet. Majd felállok.

-Szóval akkor azt az ajtót választottuk…- mondom, a hangom gyámoltalannak és erőtlennek tűnik. Aztán két oldalról pofon vágom magam.

-Szed össze magad Gwenpool! Mi lehet rosszabb, mint örökre itt maradni ezen a folyosón? Na, ugye! Akkor hajrá!- És minden rossz érzés ellenére a többiek után megyek.

A túloldalon a teljes sötétség fogad egy jó pár percig. Amint kapok levegőt, a torkomat szorító pániktól megkérdezem.

-Valaki nem szeretné felkapcsolni a lámpát?- Persze Delvin rögtön le is pisszeg, de nem érdekel, sikerült feltennem a kérdést és nem remegett bele a hangom. Piros pont Gwen! Hatalmas piros pont. Aztán végre újra lesz fény, ami a pánikomon is sokat segít.

-Ez a legkrípibb erdő, amit valaha láttam.- Fordulok körbe.- De azért nem rossz. Kár hogy nincs nálam fényképezőgép.- Aztán a férfi (vagy mi) is összefoglalja a helyzetünket.

-Csapda… aha… Pompás…- Mondom lemondóan.- Akkor gyerünk, ideje kijáratott keríteni.

-Ne hibáztasd magad Aina!- Teszem a vállára a kezem- Az az érzésem a többi ajtó csak éppen egy másik csapda lett volna és az égvilágon semmivel sem jártunk volna jobban vele. (Persze lehet, hogy tévedek, de kinek lenne ettől jobb ebben a pillanatban) Szóval rá se ránts mi nem hibáztattunk. Igaz Delv?- Kérdem, és könyökkel finoman megbököm az óriást.

_________________
A sötét kastély - Page 2 EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 32
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 26 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. árpilis 30. (csütörtök)

A sötét kastély - Page 2 OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


A társaság nekilátott annak, hogy körülnézzen a repkedő fényforrások egyszerű világító rovarok, leginkább az Amerikában is megszokott Szent János bogarak voltak. Az égen pedig, ahogyan próbálkozott kinézni Aina holdszerű dolgot és csillagokat látott, hogy azok adták a fényt. Semmilyen furcsaság, vagy olyasmi, ami segíthetett volna, minden teljesen természetesnek tűnt, nem mágikusnak.

Az erdő is olyan volt, mint kellett lennie, maximum a színek voltak kissé mások. Ugyanúgy volt aljnövényzet, ott levelek, ágak, gombaszerű növények, virágok, levelek, ágak, fák. Minden, mint egy megszokott erdőben, csak éppen csönd volt. Az úton keréknyomok látszottak, illetve olyasmi nyomok, amiket a lovak patája hagy. Ez is teljesen normális, semmi különleges. Ajtónak azonban nyoma sem volt, sem nyoma annak, hogy bárhol kellett volna ilyesminek lennie.

Néhány perc eseménytelen kutatás-nézelődés után azonban végül valami történt. A távolban – annyira, hogy nem látszott – hangos farkasszerű vonyítást lehetett hallani, többet is, mintha egy egész falka lett volna. Közvetlen ezek után lovak nyerítését és emberi kiabálást, bár a szavakat nem lehetett érteni, ahhoz túl messze voltak. A hangok nem random irányból jöttek, hanem határozottan úgy, hogy az út is arrafelé vezet.

A sötét kastély - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 26 Ápr. 2020, 09:28

A kölyök úgy tűnt kezdett a helyzethez megfelelően viselkedni. Ami, érdekes volt hisz eddig miért nem vette észre, hogy bajban van? Meg egyáltalán jó az, ha most kezd idegeskedni? Ha kicsit óvatosabb lenne mostantól, az biztos hasznos lenne számukra. Mindegy. A fény eltűnésekor le kellett pisszegni majd jött a kellemetlen felismerés. Hogy valójában mennyire „krípi” is ez a hely, azt egyikük se tudta volna felfogni. Sőt, nekik nem is volt akkora büntetés, mint egy isten számára. Otrus lassú pusztulásra van itt ítélve, míg ők amúgy is meghalnának.  Amúgy is ők csak halandók. Nem várhatnak annyit az életüktől, mint egy isten. A kérdésre, hogy mitől rosszabb ahol most vannak Otrus sóhajtott egyet.
-Az ajtókon lévő ábrázolások figyelmeztetések voltak. Ahol most vagyunk, még ha nem is úgy néz ki, de egy börtön. Egy túlvilág vagy egy olyan dimenzió ahonnan nem lehet belülről kijutni. Ez egy elég erős gyanúm.
A nyugtatást feleslegesnek találta. Nem úgy nézett ki a mutánsszerű lány, mint akinek erre van szüksége. Mindenesetre megtette, amit kellett.
-Ezt én se gondoltam. De most nem ez a fontos hanem, hogy igyekezzünk összeszedni magunk és keresni valami kiutat vagy többet megtudni a környezetünkről.
Aztán szétnéztek. Közben Otrus igyekezett valami eszközt találni magának. Például egy hosszú botot. A lányoknak is javasolta ezt. Bár a kétségek az ő felsőbbrendű lelkét is elkezdték kínozni, de nem hagyhatja, hogy elgyengüljön. Ha van bármi esélye kijutni, akkor, azt meg kell ragadnia. Nézte az eget hátha megállapít abból valamit és az élővilágot. Mikor nyomokat találtak, akkor megpróbálta megállapítani, hogy patkolt vagy patkolatlan lovak lehettek azok és milyen kocsikerék volt az. Vasalták-e vagy nem. Minden fontos lehet. A hangok hallatán felkapta a fejét. Pontosan meg tudta állapítani melyik irányból jöttek. Emberek. Mindenképp hasznos lehet a velük való találkozás. Ha ellenségesek lesznek, akkor is az eszközeiknek hasznát veszik majd.
-Nem vagyunk egyedül! Menjünk!
Ezzel ő meg is indult.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1410
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool on Kedd 28 Ápr. 2020, 19:21

Ahogy megbeszéltük a dolgokat oda megyek egy fához, egy erdőben a legtöbbet mindig egy fa tetejéről látni nem igaz. Meg kapaszkodom benne és teszek pár próbát, hogy sikerül-e felmásznom rá. Ha sikerül, akkor olyan magasra mászok, amilyen magasra csak tudok, de nem mászok feljebb az erdő koronájánál, mert annak nem lenne értelme, felmászni, hogy aztán az ágaktól ne lássak semmit, szóval csak annyira mászok magasra, hogy körbe tudjak nézni.

Ha sikerült felmásznom itt hallom meg a hangokat is, igyekszem arra felé fordulni amerről hallom, hátha meglátok valamit. Közben figyelek Delvinre, persze. Milyen optimista.  De vajon én mivel érdemeltem ki egy ilyen börtönt. Biztos nem azzal, hogy összefestékeztem a szomszéd ajtaját, egyébként is szép képek voltak, és biztos, hogy Tomi ennyire nem volt dühös, amikor észrevette a meglepetésemet a szekrényében, amivel talán messzire mentem, de ő tényleg nem az a haragtartó fajta. Ha az lenne, egész életünkben harcolhatnánk. Inkább olyan, mint egy hűséges Renfield.

-Honnan tudjuk, hogy nem próbálnak majd megölni minket?- Kiabálok le. – Vagy nem kapnak szívinfarktus attól, ahogy kinézünk…- Teszem hozzá halkabban.- Lehet, hogy ha meglátnak, előkapják a fáklyákat és a kereszteket! Mármint ez az erdő pont úgy néz ki, hogy ilyen emberek laknak erre, nem beszélve a ló és lovas kocsi nyomokról.- De közben természetesen lemászom a fáról és a többiek nyomába szegődök.

_________________
A sötét kastély - Page 2 EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 32
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina on Szer. 29 Ápr. 2020, 12:44

Nem tudtam eldönteni, hogy Gwen csak a nyomás miatt viselkedett ilyen furcsán, vagy egyébként is mindenkinek a nyakába ugrott. Lehet, hogy tényleg a "hibám" miatt akart megvigasztalni, de az is lehet, hogy csak közel akart lenni hozzánk, és így leplezte. Ezt viszont már soha nem fogom megtudni, közvetlenül ezután Delvint bökte oldalba, aztán elment fára mászni... Összegészében azt hiszem tényleg segített nekünk. Bár zavart, hogy még ennyire fiatal volt. Nekünk kellett volna valahogy az ő biztonságára figyelnünk, ebben pedig nem voltunk túl ügyesek.
Delvin közben egy meglepően specifikus "erős gyanúval" állt elő. A túlvilág részét nem tartottam valószínűnek, de a börtönt éppen el tudtam volna képzelni. De az még továbbra is kérdéses maradt, hogy ki akart volna minket börtöndimenzióba zárni. Senkit nem ismertem, akire ez jellemző lett volna.
A kiáltásokra és a farkasüvöltésre én és felfigyeltem. Ha rajtunk kívül voltak még emberek itt, akkor érdemes lett volna találkozni velük. Ha elég sokan vagyunk egy helyen, úgy a farkasok kisebb eséllyel támadnának meg. Bár Gwen aggodalma is jogos volt. A középkori emberek maguktól is erdei manók miatt aggódtak (akik persze lehet, hogy tényleg ott laktak), így minket se biztos, hogy szívesen láttak volna. De még ha így is volt, akkor sem lett volna sok értelme elkerülnünk őket. Amint Gwen visszatért közénk, én is elindultam a hangok irányába az úton.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 315
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 30 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. május 4. (hétfő)

A sötét kastély - Page 2 OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


A nincsenek egyedül azonban furcsa lehetett Otrus számára, az a hely, ahol csomó időt töltöttek, amikor Odin bezárta őket üres volt, nem volt semmilyen más élet. Az erdők, hegyek, minden sivár pusztaság volt, még állatok sem voltak, csak maguk a Sötét Istenek. Itt pedig most emberi és állati hangokat is hallott. Ez valami más volt, ám mégis ismerős. A botszerzés könnyedén ment, volt bőven, akár a földön is, de a fáról is lehetett törni.

Gwen próbált a fára felmászni, mindez sikerült, az alacsonyabb ágak el is bírták, de itt láthatta, hogy nagyon sűrűek voltak az ágak és nem biztos, hogy feljebb tud annyira mászni, hogy lásson bármit is. felfelé nem tud menni a sűrű lombkoronától, az alsóbb ágakról pedig ugyanúgy nem látott sokat, mert a többi fa is hasonló volt és minden hamar a sötétségbe veszett. Végül le is jött a fáról, hogy a hangok irányába induló többiekhez csatlakozzon.

Jó pár perces séta következett, ahogyan haladtak egy ideig egyre sűrűbb lett az erdő, majd hirtelen véget ért. Egy hegyes-völgyes területen voltak, az égen ott volt a hold, bár némileg felhők takarták el, de ezért az és a csillagok eléggé jól világítottak. Egy tisztásabb területre érkeztek, aminek a másik végén egy hintó volt felborulva, a lovak sehol, az emberek közül többen a földön feküdtek nyögve, sérülten, valaki pedig a hintóból kiabált, aminek a tetején egy hatalmas, póni nagyágú farkas volt.
A sötét kastély - Page 2 VPaTn0z
A többi farkast és a lovakat lehetett hallani, ahogyan az erdőben kergetőznek egymással. Azaz a farkasok kergették és vadásztak a lovakra. A hintó tetején levő állat pedig fenyegetően, ugrásra készen morgott a társaságra és méregette, hogy ki lehet vajon a legerősebb, vagy épp a leggyengébb a csapatban.

A sötét kastély - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 30 Ápr. 2020, 13:32

Bár gyanúját ügyesen alátámasztotta az ajtókon látható képekkel, de valahogy érdekes volt ez a hely. Nincsenek egyedül.  De, hogy mi volt ez arról fogalma se volt. Botból, ha tudott, akkor egy olyan egy-másfél métereset próbált keresni. Az izgága, ízléstelen frizurájú lány ügyesen kezdett gondolkozni. Fára mászott mikor pedig Otrus, azt javasolta, hogy menjenek a hangok felé egy jogos észrevétellel állt elő, ami már a sötét isten fejében is megfordult.
-Jogos, de ahogy hallom épp bajban vannak. Oda kell mennünk. Mindenképp jobb ez, mint az erdőben bolyongani.
~Ezen kívül akárhogy is, de tőlük szerezhetünk információt, védelmet és eszközöket. Ha pedig tényleg ránk támadnak, akkor is maximum titeket kapnak el. Én könnyedén kisiklok a kezük közül.~
Sok mindenre fel lehetett készülni a hangok alapján, de az eléjük táruló látvány még így is meglepő. Hatalmas ragadozók támadtak egy menetre. Az emberek meg, bár megnézi a felszerelésüket és a ruhájukat Otrus, de azt egyből meg tudja állapítani, hogy nem szervezett katonákként viselkednek. Konkrétan mintha várnák a kivégzésüket. A legkellemetlenebb, pedig, hogy a fő bestia kiszemelte őket magának.
-Maradjatok együtt!
Hangzik az utasítás és szárnyait kitárva megpróbál a levegőbe emelkedni és ha tud akkor olyan magasan a bestia fölé repülni, hogy az ne tudja őt elérni ugrásból se. Ha az próbálkozik, megpróbál kitérni, ami ha sikerül, igyekszik kihasználva ellenfele kedvezőtlen helyzetét a botot annak szemébe döfni. Ha nem is sikerül fölé kerülni, mert még az előtt támad akkor egyszerűen megpróbál oldalra suhanni és utána fel a levegőbe.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1410
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina on Szomb. 02 Május 2020, 23:45

Nem gondoltam volna, hogy éppen Gwen lesz az, aki óvatosságra int minket, és Delvin az, aki szaladna a veszély felé. Pedig Delvin valószínűleg sokkal többször találkozhatott ellenséges emberekkel. Én is láttam belőlük eleget, de szarvakkal és denevérszárnyakkal sokkal nehezebb lehetett. És ennek ellenére azonnal a segítségükre sietett volna. Jó volt látni, hogy ilyen emberek is vannak (és nem utolsó sorban már egészen biztos lehettem benne, hogy tényleg nem Akkabás).
Amikor megérkeztünk a hangok forrásához... azt már kevésbé volt jó látni. A társaság, akiket hallottunk, már többnyire a földön hevertek, egyértelmű volt, hogy nem fogunk közösen védekezni. Egy óriási farkas (remélhetőleg ő volt a legnagyobb) éppen a hintóból akart kirángatni valakit, de hirtelen felfigyelt ránk. Erre persze közelebb húzódtam a társaimhoz, Delvin viszont azonnal otthagyott minket, hogy a hintóban rekedt embernek segítsen.
- Mi tényleg maradjunk együtt - mondtam Gwennek - És ha bármi közel jönne hozzánk, mindenképpen maradj talpon!
Nagyjából ennyire emlékeztem az állatok elleni védelemről. A városon belül nem nagyon számítottunk farkasfalka támadásokra...

Ha a farkas nem támadott ránk, akkor lassan elkezdtem a legközelebbi ember felé araszolgatni, miközben Delvin harcát figyeltem. Ha bajba került volna (például ha a farkas lerántotta a földre), akkor megpróbáltam odasietni, és a fáklyával csapni párat az állat felé, amíg a többiek remélhetőleg rendezték sorainkat.

Ha a farkas velünk törődött, igyekeztem közötte és Gwen között elhelyezkedni. Szintén a fáklyával próbáltam távol tartani és semmiképpen sem akartam hagyni, hogy a földre küldjön, amennyiben nekem ugrott.

Ha Gwen valamilyen oknál fogva magánakcióra indult, akkor vele tartottam. Ilyen körülmények között semmiképpen sem hagyhattam egyedül.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 315
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool on Vas. 03 Május 2020, 20:32

Másztam már nagyobb sikerrel is. A fáról éppen annyit láttam, mint a földről, de legalább tudom, hogy még megy. Amilyen könnyedén ment felfelé, pont olyan könnyedén ment lefele is a fáról és csatlakoztam is a többiekhez. Hátul maradva, alig várom, hogy lássam, a két méter magas denevér ember hogyan mutatkozik be az embereknek. És persze alig várom, hogy lássam az emberek arckifejezését erre. Meglepően semmi nem jut eszembe, amit hangosan ki lehetne mondani abban a pár percben amíg, sétálunk. Végre kiérünk az erdőből, egy vérfürdő kellős közepébe. Szerencsétlen emberekre, akik ott fetrengtek és épp nyöszörögtek, nem fogadtam volna sokban. Egy kicsit dühös is lettem magamra, hogy nem tudok mit tenni, persze ha itt lenének is a cuccaim, akkor sem tudnék megölni egy vérfarkast műanyag kardokkal, vagy játék stukkerrel (bár ki tudja, lehet, ép ma van a születésnapja és meghatódna tőle). Esetleg szemen fújhatnám a festék szóróval. Egyébként meg.

-WOW egy VÉRFARKAS!- Az ámulattól szinte elfelejtem, hogy lehet, mi leszünk a vacsorája. Aztán magamhoz térek, és visszafelé sprintelek az erdőbe- Miért éppen most nincs nálam a fényképezőgépem.- Lihegem, miközben a bozótosba vetem magam, és reménykedem benne, hogy szerencsém lesz és a lehető leggyorsabban találok két elég jól használható botot az erdőben. Aztán el is indulok visszafelé. Menet közben hallom a hangokat minden felé.

-Basszus nem elég egy farkas ez egy komplett vérfarkas falka. Remélem, lefoglalják őket a lovak.

Ha mikor vissza érek a farkas Delvinnel foglalkozik és egész jól áll vagy esetleg nyerésre (na persze), akkor igyekszem a sérültekhez osonni, hogy segíthessek, ha tudok. Közben persze figyelem a denevérember harcát, és ha bármi rosszul sül el, akkor gyors mérlegelés után, amiben nagyon fontos szerepet játszik, hogy találok-e fedezéket, ha futni kel és elég sima-e ehhez a terep. Az egyik botot átmenetileg a földre teszem és egy kisebb bottal a kezemben füttyentek a bestia felé.

-Hé nagy fiú játszunk botvisszahozótó?- És eldobom a botot a lehető legmesszebb a feje fölött. Persze ha nem reagál a füttyentésemre akkor egész egyszerűen csak fejbe dobom vele, hogy ne ölje meg szegény Kamunevet. De mivel én se szeretnék még fűbe harapni, rögtön a hozzám legközelebb eső fedezék felé futok, ami remélhetőleg feltartja, amíg megmentenek vagy legrosszabb esetben megpróbálok ártani neki a bottokkal, hogy meghátráljon. A szemét, és bár ez kockázatos, de a szája belső részét célozva.

Ha a lény Ainát támadja, akkor is hasonlóan cselekszem. Ggwenpool az önfeláldozó. Ggwenpool a hülye! Hulla jelölt! Legrosszabb esetben vérfarkas kaja.
Ha a farkas velem foglalkozik, mindeközben még hozzá teszem.

-Tudod nem hinném hogy ez nagyon meg fog téged hatni, és emiatt nem leszek vacsora, bár ilyen későn szüzet enni már biztos hizlal. És ez a rész maradjon köztünk. De nagyon le vagyok nyűgözve hogy találkozhattam veled Mr. Farkas, mindig is szerettem volna látni egy igazi vérfarkast.  

Nincs rá sok esély, hogy a farkas már az elején utánam jön a bozótosba, de ha mégis ez történik, egyrészt bízom benne, hogy valamelyik társam vissza tartja, másrészt időben találok botokat és fedezéket előle. Abban nem igazán hiszek, hogy képes vagyok mezítláb, egy erdőben, két lábon gyorsabban futni mint Mr. Farkas.

Abban az esetben ha Delvinnek nincs szüksége egítségre az első nagyából beszédképes sérültből megpróbálom kiszedni hogy mi történt persze miközben megpróbálom "biztonságba" segíteni. Azért nem tudom menyire lehet itt most bárhol biztonságos miközben a farkasok itt ló fogócskáznak körülöttünk.

-Helló Gwenpool vagyok! Szólíthatsz Gwennek, ha ez most hosszú. Ezek a cuccok igazi vérfarkasok? Valahogy el lehet őket ijeszteni? Milyen messze van a város, falu, egy lakatlan barlang amiben megvédhetjük magunkat tőlük? Jah igen. És ki van a kocsiban?

_________________
A sötét kastély - Page 2 EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 32
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 04 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. május 8. (péntek)

A sötét kastély - Page 2 OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


A csapat úgymond két felé szakadt, Otrus úgy döntött, hogy megtámadja a hatalmas farkast, addig pedig Aian igyekezett odaaraszolni a sérülthez, amit maradéktalanul meg is tudott tenni, révén Otrus sikeresen magára vonta a farkas figyelmét. Már pusztán azzal is, hogy a levegőbe repült. Az állat tekintete értelmet tükrözött és kíváncsian szemlélte azt, hogy mit is csinál az alak. Ahogyan Otrus támadásra emelte a botot, akkor mintha elmosolyodott volna az állat.

Gwen ezzel meg is fordult és visszarohant az erdőbe, hogy keressen magának két botot. A földön sajnos ilyesmit nem talált, ehhez a fáról kellett törnie, de ott meg kellően vastagot és jól használhatót nem feltétlen tudja már letörni, mert nincs meg hozzá az ereje. Szóval itt olyan talált, amivel inkább csípős ütéseket tud kivitelezni az ág rugalmassága miatt, mintsem ami kemény és szilárd lenne és tényleg jó lenne verekedéshez. Ezek után indult vissza.

Ezen idő alatt Aina megérkezett a sérülthez, aki meglehetősen rossz állapotban volt. a testén végig több karmolás nyom is látható volt, végig a hátán, az oldalán. Szerencsére ezek nem véreztek olyan nagyon, a fején egy vágás, amit egy kő okozott talán súlyosabbnak tűnt. Ami talán furcsa volt, hogy Aina-hoz hasonlóan szürke volt a bőre, de ez nem tűnt természetesnek, inkább olyannak, mint aki a halálhoz áll közel.

A többi sérült is hasonlónak látszott a holdfényben, többen már nem is mozogtak, de ez a férfi igen. Egy vékony, középkorú személynek tűnt, varkocsba kötött hajjal, szakállal. Talán sötét barna lehetett, de a sötétben inkább tűnt feketének mindez. A férfi szemei üvegesek voltak, inkább már olyan, mintha nem is nagyon lenne életben. Ahogyan megragadta a hozzá közel érkező Aina lábát a nő mellett tekintett el a semmibe, talán már nem is látott.

- Meneküljön… csapda! – hörögte rekedten, majd a keze és a feje is lehanyatlott.

Otrus ebben a pillanatban sújtott le, bár a farkasnak nem volt kedvezőtlen a helyzete, ezt csak a férfi gondolta. A lesújtás pillanatban a farkas felé ugrott, a bot, nem túl meglepő módon széttört, amikor a farkas oldalát találta el, révén a másik nem maradt nyugton. A szúrás miatt  a férfinak nem nagyon volt lehetősége arra, hogy hátrébb repüljön, a farkas pedig elkapta a torkát. Azonban meglepő lehetett, hogy nem fogak érkeztek a torkának, hanem kézfej szorult rá olyan erősen, mintha satuba fogta volna.

A következő pillanatban Otrus a földbe csapódott felette egy megtermett farkasemberre hasonlító lény térdelt a mellkasán, szinte kiszorítva minden levegőt a férfiból miközben mindkét kezével a férfi torkát szorította. A lény szája pedig kinyílt, de nem azért, hogy megharapja, vagy megölje a férfit. A szájában fénygömb gyújt és ahogyan ez növekedni kezdett Otrus érezte, hogy egyre gyengébb és gyengébb lesz…

Gwenpool ekkora érkezett meg vissza a bokrok széléhez és láthatta, hogy mi is történik a többiekkel.

A sötét kastély - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 04 Május 2020, 01:14

A sötét isten terve addig a pontig bevált, hogy a még hasznosítható társairól elterelte a lény figyelmét. Üldözötté nem akart válni és őszintén szólva szíve szerint harcba se bocsátkozott volna, ha nem lenne hasznosabb a menekülésnél. Igyekszik a számára legelőnyösebb helyzetet kialakítani és így harcba bocsátkozni az ellenfelével, akiről hamar megállapítja, hogy veszélyes ellenfél. Elsőre egy sima vadállatnak gondolta, de hamar rájön, hogy veszélyesebb ellenfél. Intelligens és ügyesen kivár. Ehhez az is hozzájárul, hogy fizikailag is sokkal erősebb a földi halandók erejével rendelkező istennél, akinek a támadása nem ér célt, sőt igencsak kellemetlen helyzetbe is kerül. Fegyvere még rövidebb lesz földhöz lesz nyomva, míg a nála sokkal nagyobb lény rámászik és látszólag egy reménytelen helyzetbe juttatja. Mikor Otrus érzi, hogy egyre gyengül, a végzetét szinte érzi közeledni, de elég tapasztalta ahhoz, hogy ne pánikoljon be és végiggondolja a lehetőségeit.  Végül a harci tudását veszi elő. Persze elég nagy feltételezés, hogy annak a lénynek az anatómiája ezt megengedi, de megpróbál a könyökhajlatokra egyszerre ütést mérni, majd fél kézzel megragadni a farkas bundáját, maga felé rántani és ha sikerül akkor a szabad kezével a bot kezében maradt felét a lény szemébe döfni olyan erősen ahogy csak tudja.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1410
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina on Csüt. 07 Május 2020, 18:41

Gwen elszaladt, de szerencsére az erdő felé, tehát viszonylag biztonságban lehetett. Talán így volt a legjobb, ezután nem kellett aggódnom amiatt, hogy mit csinálnék ha a farkas őt szemelné ki magának.
Ezalatt Delvin is még egész jól teljesített, látszólag sikeresen magára vonta a farkas figyelmét, így én gond nélkül el tudtam menni a legközelebbi sérülthöz. A helyzet itt kezdett kimondottan nyomasztóra váltani. Közelebb érve láttam, hogy a sebesültek nagy része már nem mozgott, aki meg mégis, az is szörnyen nézett ki. Amikor odamentem az egyikhez, a férfi hirtelen megragadta a bokámat, és valami csapdáról beszélt. Erre azonnal megpróbáltam kiszabadítani a lábamat, hogy elhátráljak (kissé kapkodva, ha erősen szorított, azzal akár fel is boríthatott). Körbenéztem, de csapdát nem láttam, csak azt, hogy Delvin a földre került, és a farkas meglepően emberi módon küzdött. Már-már majdnem úgy, mintha egy lupine lett volna, csak talán egy fokkal vadabban.
Annak idején arról sokat tanultam, hogy nálam nagyobb ellenfelekkel mit kéne kezdenem, de mutánsok esetén ez legtöbbször a képességük blokkolásával kezdő lépés. És még azt is többnyire varázslattal kisegítve oldottam meg... Hagyományos önvédelmi módszerekkel meg nem tudom, hogy mire mentem volna. De akkor sem hagyhattam ott Delvin-t...
Nem egészen tudtam, hogy mit fogok csinálni, de elkezdtem futni feléjük. A farkas valószínűleg sokkal gyorsabb és erősebb volt, így ha felfigyelt rám, pár méter távolságban megálltam, és magam elé tartottam a fáklyát, remélve, hogy ezután békén hagyja Delvin-t.
Ha látszólag egyáltalán nem foglalkozott velem, akkor csaptam felé egyet, és rögtön utána hátraugrottam. A lényeg az volt, hogy messziről láthassam, ha a farkas készül valamire, hogy legyen időm kitérni. Bár arra semmi tervem nem volt, hogy a kitérést mennyi ideig tudom folytatni...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 315
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool on Csüt. 07 Május 2020, 19:57

Az anyaggyűjtés nem igazán úgy megy, ahogy szerettem volna, de ez van, nincs idő válogatni, ha van lehetőségem felkapok egy nagyobb merevebb botot, még ha túl nehéz is a szép mozdulatokhoz, de elég merev ahhoz, hogy legyen esélyem távol tartani magam a fogaktól. Ha nem, akkor csak felugrok egy fára és letörök két gallyat. Meghajlítom és szomorúan veszem tudomásul hogy: „Hát ez nem fogja meghatni” Aztán elindulok vissza.

Ahogy visszaérek, látom, hogy Delvin a földön és a farkas próbálja megfojtani. Gyorsan körülnézek, hogy el tudok e bújni valami mögé, esetleg átmenetileg, vagy legalábbis addig hogy elmondhassak, egy gyors miatyánkot mielőtt leharapja a fejemet. Aztán lehajolok és felemelek a földről egy kisebb botot.

-Hé nagy fiú játszunk botvisszahozótó?- És eldobom a botot a lehető legmesszebb a feje fölött. Persze ha nem reagál a füttyentésemre, akkor egész egyszerűen csak fejbe dobom vele, hogy ne ölje meg szegény Kamunevet. De mivel én se szeretnék még fűbe harapni, rögtön a hozzám legközelebb eső fedezék felé futok, ami remélhetőleg feltartja, amíg megmentenek, vagy legrosszabb esetben megpróbálok ártani neki a bottokkal, hogy meghátráljon. A szemét, és bár ez kockázatos, de a szája belső részét célozva. Bár ha csak csípős gallyakat sikerült törnöm, akkor inkább maradok a szeménél. Ha nincs lehetőségem fedezékre igyekszem úgy játszani, hogy a nyakába tudjak csimpaszkodni, lehetőleg a hátára kézzel, lábbal. Hülyén hangzik, tudom, de ha sikerül akkor egy normális farkas egyedül ott nem tud megharapni. Persze nem biztos, hogy a szabály egy vérfarkasra is érvényes. (Ha a vadonban megtámad, egy farkas meg ne próbáld, csak fogd a botod és kiabálj rá, el fog futni! Majdnem biztosan, a veszet vagy túl éhes és van vele egy falka megszívtad. De általánosságban ez a legjobb, vagy csak elmenni egy egészséges farkas sose támadna emberre. Honnan tudok ilyen hülyeségeket? És tényleg van időm most erre?)

Ha végül szemtől szembe találom, magam vele még adok egy esélyt a szavaknak, bár nem fogadnék magamra, hogy meg tudom győzni, de akkor is, nem is én lennék, ha nem próbálnám meg.

-Tudod nem hinném hogy ez nagyon meg fog téged hatni, és emiatt nem leszek vacsora, bár ilyen későn szüzet enni már biztos hizlal. És ez a rész maradjon köztünk. De nagyon le vagyok nyűgözve hogy találkozhattam veled Mr. Farkas, mindig is szerettem volna látni egy igazi vérfarkast.  
Ha valamilyen oknál fogva eddig nem kaptam volna segítséget, egyik csapatársamtól sem és a farkas ég mindig engem akar akkor éppen itt az ideje az artikulátlan:

-SEGÍTSÉG- Kiabálásnak.

Abban az esetben ha Delvinnek nincs szüksége segítségre az első nagyjából beszédképes sérültből megpróbálom kiszedni, hogy mi történt persze miközben megpróbálom "biztonságba" segíteni. Azért nem tudom, menyire lehet, itt most bárhol biztonságos miközben a farkasok itt ló fogócskáznak körülöttünk.

-Helló Gwenpool vagyok! Szólíthatsz Gwennek, ha ez most hosszú. Ezek a cuccok igazi vérfarkasok? Valahogy el lehet őket ijeszteni? Milyen messze van a város, falu, egy lakatlan barlang amiben megvédhetjük magunkat tőlük? Jah igen. És ki van a kocsiban?

Ha nem találok elől beszélő képes áldozatott, de Delvin ura a helyzetnek, akkor mivel elterelte a figyelmét a kocsiról a kocsihoz megyek, és megnézem, ki van oda bent, és remélhetőleg életben találok valakit oda bent. Vagy legalább találok egy kardot, egy igazit. Az jó lenne. Ha egy embert találok bent akkor neki teszem fel a fenti kérdéseket.

_________________
A sötét kastély - Page 2 EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 32
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 08 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. május 12. (kedd)

A sötét kastély - Page 2 OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


Ahogyan Otrus küzdött úgy érezte, hogy az ereje egyre jobban fogy és fogy. A farkas szájában pedig a fény egyre fényesebb és nagyobb lett. Mire a férfi végigondolta, hogy mit is kellene tenni és próbálta volna lelökni a farkast magáról már annyi ereje sem maradt, hogy megemelje a kezét. Álmos lett, végtelenül álmos és fáradt, a végtagjai pedig ólomsúlyúak, szó szerint. A farkast pedig nem kellett lelöknie magáról, ekkor becsukta a pofáját, nyelt egy nagyot, és mint aki jól végezte dolgát ő maga szállt le a mozdulni sem képes Otrus-ról. A fénylő gömb már nem volt a szájában.

Aina ekkorra érkezett meg, a farkas pedig röhögő hangot hallatott és mozdult Aina irányába. A nő felkészült arra, hogy kitér, de a farkas sokkalta gyorsabb volt. A sebességétől fáklya kialudt és a következő pillanatban Aina azt érezte meg, hogy a farkas mancsa a gyomrában matat. Fájdalmas volt, de talán meglepő módon közel sem annyira, mint várható lett volna. Pár pillanattal később a farkas kihúzta a mancsát a nő beleiből, ám csak egy fénylő gömböt húzott ki onnan, nem volt véres a mancsa. Aina ebben a pillanatban omlott a földre, még magánál volt, de végtelenül fáradt, mozdulni sem tudott.

Gwen még szinte fel sem tudta fogni, hogy mi történt, de a két társa már hasonló állapotban szürkén, magatehetetlenül feküdt, mint a többi sérült. A bot negyed olyan távra sem repült el, mint akarta. A füttyentés pedig arra volt jó, hogy felhívja magára a figyelmet miután Aina a földre került. A lány szerencséje eddig tartott, mozdulni is alig volt ideje, nemhogy elkezdeni futni, mire megfordult, hogy elfusson a farkas mancsa a hátánál hatolt a testébe. Hallhatta és érezhette a fájdalmat, ahogyan a mancs darabokra töri a gerincét és így zuhant a lány előre. Még látta, hogy a farkas valami fénylőt emel ki belőle, de ő is végtelenül fáradt volt és mozdulni sem tudott.

A farkas ekkor felvonyított, majd eltűnt, mintha ott sem lett volna.

- Kétszer meghalni egy nap alatt, szép teljesítmény bár a förtelemért nem kár… - hallatszott egy nő hangja mielőtt mindenki elvesztette volna az eszméletét.

A sötét kastély - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 11 Május 2020, 00:44

Van, ami ellen egy sötét isten ereje sem elég. Főleg ha még gyenge. Lebecsülte az ellenfelét. Túl sokat kockáztatott. Ha tudja, hogy viselkedésük ellenére ezek nem csak egyszerű vadállatok akkor valószínűleg taktikát váltott volna és a haszontalanabb társukat otthagyja, esetleg mindkettőt és egyedül menekül. Már mikor elkapta az a farkasszerű lény akkor elvesztette minden esélyét a győzelemre. Több száz vagy ezer küzdelemben vett részt. Annyi ellenféllel végzett, hogy néhányra maga se képes visszaemlékezni. De a sors ellen nem lehet tenni semmit. Ha elveszik a hatalmát, és egy szál bottal kiküldik egy ilyen helyzetbe, azt senki nem élheti túl, csak aki menekül és képes repülni vagy gyorsabbnak lenni ezeknél. Bár talán a repülés se lett volna önmagában elég. Egy olyan kocsi felborításához valószínűleg olyan erő kellhet, amivel könnyedén a levegőbe tudják magukat lökni. Természetesen sajnálja, hogy nem élhet tovább. A bosszúját se tudta beteljesíteni és a mód ahogy bevégeztetett is szánalmas.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1410
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool on Hétf. 11 Május 2020, 15:55

Mire visszaérek, lényegében senkinek sem tudok segíteni és nálam is csak a haszontalan botok vannak. Nem tudom, mit gondolok amikor mégis Aina és a farkas felé hajítom azt a botot és füttyentek neki. A lány már a szokásosnál is szürkébb így valószínűleg csak én is csatlakozhatok, hozzájuk a kitudja hol. De szokás szerint előbb cselekszem, mint gondolkodok, és innen már hiába fordítok hátat. Érzem a fájdalmat és arccal előre a földre esek. Úgy tűnik igazam volt mikor a miatt aggódtam, hogy elestem az ajtóban. Remélem, Tomi megtalálja, az elrejtet játékait a szobámban, és anyáék sem lesznek nagyon dühösek. Fut végig még utoljára a gondolataimon

_________________
A sötét kastély - Page 2 EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 32
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina on Hétf. 11 Május 2020, 16:18

Tudtam, hogy a farkas sokkal gyorsabb volt nálam, csak azt nem, hogy ennyivel. Alig vettem észre, hogy felém mozdul már ott is állt előttem. Elkapott. Elsőre nem is hittem el, hogy ez megtörténhet, csak a fájdalmat éreztem. Lenéztem, és tényleg... gyakorlatilag éppen kibelezett, semmit sem tehettem ellene. Éreztem, hogy meg fogok halni.
Megpróbáltam megkapaszkodni a karjában, de az sem sikerült. Miután kirántotta a fénylő izét, a földre estem, és kétségbeesetten próbáltam a sebre szorítani a kezem. Azt hittem Damballah nem véletlenül mutatta meg az amuletteket. Az egész életemet felforgattam, hogy tényleg visszaszerezzem őket. Nem... ehelyett egy ismeretlen helyen kellett lassan elvéreznem. Valószínűleg Gwen-t sem tudtam távol tartani a veszélytől. Ezt sem tudtam megmondani, ahhoz át kellett volna fordulnom a másik oldalamra.
Még egy utolsó imát el akartam mondani a loákhoz, helyettük viszont valaki más válaszolt. Az egésznek nem volt semmi értelme... de nem volt erőm ezt alaposan átgondolni.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 315
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 12 Május 2020, 00:01Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Kelta túlvilág, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. május 16. (szombat)

A sötét kastély - Page 2 OCycnT0

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Kelta túlvilág
Cél / Feladat: Feltámadni?
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


A korábbi szavak ellenére mindenki ébredezni kezdett. Nem érezték magukat rosszul, sőt! Talán soha sem érezte a hármas olyan jól magát, mint korábban. Könnyűnek és felszabadultnak érezték magukat, mintha többé nem sújtaná őket senkinek sem a gondja, nem kell tovább cipelni. Végre mindannyian úgy érezhették, hogy nem tartoznak senkinek felelősséggel, nem köti őket egyelten isten, vagy felsőbbrendű lény sem. Még Aina számára is végtelen időpazarlásnak és ostobaságnak tűnt az, hogy mennyi időt szánt a loákra totál feleslegesen.

Ezek után realizálták, hogy „élnek”. Legalább is semmi sem változott azóta, hogy elvileg kétszer haltak meg, csak ez a végtelen felszabadultság, könnyed érzés. Gwen és Aina egymás melletti ágyban ébredtek, takarók alatt. Egy hatalmas ajtó/ablak volt a szobában, ami egy gyönyörű kertre nézett, ahol vadállatok, madarak voltak. Máskor talán lenyűgözte volna őket mindez, de most csak olyan meh, semmilyen volt az egész. itt már érezhették, hogy valami gond van, ugyanis csak saját maguk érdekelte őket, minden más, a környezetük, mások – ha eszükbe jutott – semleges, olyan semmis volt.

Otrus egy sötét helyen ébredt, kemény földön, a távolból sikolyok és kiabálások hallatszottak, kénes szag érződött és meleg volt. Forróság. A távolban valamilyen fénypontok látszottak és kint még mozgást is lehetett látni. Néhányszor mások mozgása is látható volt, de az nem volt látható, hogy milyen alakok, vagy kicsodák lennének. Igazából Otrus-t ezek még annyira sem érdekelték, mint korábban – pedig akkor sem érdekelte a férfit más, csak saját maga. Ami bizonyos, hogy nem volt megkötözve, sem megláncolva, teljesen szabadon mozoghatott, amit pedig fel tudott innen mérni, hogy valamilyen barlangszerűségben volt.

Visszatérve a két leányzóhoz, hamarosan kinyílt az ajtó és egy vörös hajú, aranyszemű középkorú nő jött be, akinek a vállán egy madár is ücsörgött. Amikor megszólalt, akkor mind a ketten felismerhették a hangját, hogy ő volt az, aki korábban beszélt, amikor állítólag másodszor is meghaltak.

- Üdvözletem a kelta túlvilágon! Morrigan vagyok, a holtak úrnője – mondta. – Felteszem már észleltétek, hogy nincs minden rendben veletek. Ez valóban így van, az a lény, amivel találkoztatok ellopta az asztráltesteteket, a lelketek azon részét, amivel empátiát vagytok képesek érezni. Ezzel együtt kell élnetek… Igen, élnetek, mivel nem természetes úton kerültetek ide, így jogomban állhat visszaküldeni titeket az élők sorába. Amennyiben élni kívántok még.

A sötét kastély - Page 2 IuHm4Sj

Szóval akkor mindenki szociopata lett (bár Otrus eddig is volt, szóval neki nincs nagy változás). Ez alapján képtelenek vagytok bárki irányába empátiát érezni és nem is igazán érdekel titeket senki és semmi magatokon és a saját céljaitokon felül, hogy azt elérjétek pedig „lelketlenül” gázoltok át mindenkin. persze érteni érti mindenki h mit érez más és nem az, hogy totál semmilyen érzelmetek nincs. Minden megvan az empátiát kivéve, ergo nem tudjátok beleélni magatokat mások érzelmeibe, nem érdekel, ha megbántjátok, fájdalmat okoztok neki stb. Szóval szociopata Smile

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 2 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.