A sötét kastély

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina Kedd 12 Május 2020, 23:56

Túléltem. Ez jó. És úgy tűnt, nem is csak éppen hogy. Sérüléseknek nyoma sem volt, és fáradt sem voltam. A fejem tiszta volt, semmi veszély nem fenyegetett. Ez mérsékelt elégedettséggel töltött el. Szinte túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen, de semmi nem utalt rá, hogy képzelődtem volna, így értelmetlen lett volna kételkednem benne. Bár ez eddig valamiért egyszer sem állított meg. Igen, valamiért egészen eddig megállás nélkül lényegtelen dolgok miatt aggódtam. Kész csoda, hogy ez nem ölt meg hamarabb. Nekimenni annak a farkasnak óriási hülyeség volt... ahogyan egy éve a vámpírnak is... Lényegében minden, amit csináltam, hülyeség volt, néhány ritka pillanatot leszámítva. De akkor miért csináltam? Ilyen béna lettem volna? Ez így nem volt rendben. Sürgősen változtatnom kellett valamit.
Kezdtem például azzal, hogy felültem. Az ablakon kinézve egy ismeretlen kertet láttam, a színvilág alapján még mindig nem ott voltam, ahol kellett volna. De volt egy szobám, így valaki biztosan volt a közelben, aki összeszedett. Egy olyan valaki, aki végre elmondhatta nekem, hogy mi a fenéért rángattak elátkozott kastélyokon és erdőkön keresztül. És ott volt Gwen is. Ő sem halt meg. De ami még fontosabb, egyelőre csendben volt.
Nem kellett sokat várnom, hamarosan bejött egy nő, aki valamelyest ismerős volt, de hirtelen nem tudtam volna magamtól azonosítani. De aztán bemutatkozott, és egy nagyon furcsa monológgal fogadott. Remek. Több probléma is volt vele. Először is a rég halott felmenőim istene hamarabb vett észre, mint a sajátom, akiért éveket gürcöltem. Ennyit ért, hogy az utolsó leheletemmel is a loákhoz próbáltam imádkozni. Másodszor meg azt mondta, hogy valami nincs rendben velem, amin majdnem felnevettem (szerencsére ezt vissza tudtam fogni). Ha Morrigan tényleg azt hitte, hogy akkor volt baj velem, akkor biztos nem látott előtte.
A lelkem ellopása azonban már nem hangzott olyan jól. Igen, szerencsére éppen a legkárosabb részét vették el, de azért mégis csak elvették. Ha én egy hajszállal és sok türelemmel kihúzhatom valaki beleit a száján, nem akartam megtudni, hogy a lelkem egy darabjával mit lehet tenni.
De aztán végre az istennő rátért a lényegre, ő sem volt teljesen haszontalan. Fel akart támasztani, és még engedélyt is kért előtte.
- Igen, még nagyon sok mindent rendbe kell tennem az életben. Köszönöm! - mondtam mosolyogva - De mielőtt még visszamennék, ha nem túl nagy kérés, megkérdezhetném, hogy pontosan mi történt? Hogy kerültem ide? Mi volt az a lény, aki megtámadott, és mit fog tenni a lelkemmel?
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 15 Május 2020, 10:52

Milyen érzés a halál? Még maga a sötét isten se tapasztalta meg soha. Hogy mi lesz vele, azzal tisztában van. De megtapasztalni még sosem tapasztalta. Az ébredés, leszámítva a kemény talajt és a kénes szagot kellően üdítő volt számára. Mintha a korábbi elvárások, példaképek és szabályok már nem kötnék őt. Felkelt a földről és végignézett magán mennyiben változott. Egyáltalán változott-e valamit. Ha nem akkor nézett szét a környezetében. Van-e egyáltalán egy kő a közelében vagy akármi. Ha volt, akkor magához vette és óvatosan tovább haladt a barlangban. Hogy hol lehet azon nem sokat kellett gondolkoznia. El is mondták. Meghalt. Ez akkor egy túlvilág lehet. Méghozzá nagyon úgy néz ki, hogy nem épp a kellemesebb fajta. Egyből beindult az agya. Meg kell tudnia mi ez a hely először is. Ha van kiút akkor elsődleges célja eltűnni innen és visszatérni a halandó világba. Ez nem olyan hely amin érdemes uralkodnia. Túl veszélyes neki más istenek síkján lenni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 16 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Kelta túlvilág, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. május 20. (szerda)

A sötét kastély - Page 3 OCycnT0

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Kelta túlvilág
Cél / Feladat: Feltámadni?
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


Lassanként, ahogyan múltak a percek és kezdett múlni a sokk is, mindenki megnyugodhatott, ha korábban szerették a szép tájakat, kerteket, ezeknek a látványát, akkor most már kezdték újra értékelni ezt is. szóval amiatt legalább nem kellett aggódni, hogy semmi sem lesz szép, vagy jó a későbbiekben. Így jobb átgondolás mellett, mindenki sokkal több határozottságot érezhetett magában és továbbra is fenn állt, hogy mások véleménye, vagy érzései nem igazán érdekelte a hölgyeket tovább.

- Egy nem e világi lény, nem kellene ide tartoznia, néhány éve jelent meg, amikor a magukat „sötét isteneknek” nevezett idegen faj… akik közé a társatok is tartozik ide került. A mi hitvilágunk valamelyik tagját magába olvasztotta, innen ered a vérfarkas külseje, de ezeken felül megőrizte a régi képességét is. Asztráltestekkel táplálkozik, mi csak az Árnynak hívjuk mindezt, ez felel az érző lények empátiájáéért. De mivel te mágus vagy, így az asztráltestet is érted.

- Felfalta, magába olvasztotta és az táplálja az erejét, hatalmát. Minél többet eszik meg, annál erősebb lesz. A jó hír viszont, hogyha valaki megöli őt majd, amit én sajnos nem tehetek, akkor az általa megevett lelkek valószínűleg visszakerülnek a tulajdonosok testébe. Ha visszaküldelek titeket újra oda kerültök, ahol voltatok mielőtt ide kerültetek, ki kell onnan jutnotok és megtalálni a haza utat.Az, hogy óvatosan és csöndben próbál bármit is tenni Otrus nem igazán működött, a legkisebb mozdulatára is a falak hangosan kezdtek sikoltozni, fájdalmasan jajveszékelve. A barlangban, ahol volt nem volt semmi olyan, amit fegyvernek lehetett volna használni, még egy kő darab sem, de semmi más egyéb sem. Ahogyan kilépett a barlangból egy hosszú folyosó következett, aminek az egyik oldalán sima kőfal látszott, a másikon láva. Ám mielőtt mozdult, vagy bármit tehetett volna a folyosó végén találta magát és egy nem túl kedves egyén arcába bámult.
A sötét kastély - Page 3 Resized_FT5S_fire_demon
- Mire vársz még?! Ott vannak a csákányok, vegyél fel egyet és állj neki dolgozni!

Mondta a lény eléggé parancsoló hangon. Ekkor Otrus valami forrót érezhetett a bokája körül, ha odanézett, akkor egy bokabéklyó volt, ami a falhoz volt láncolva, az pedig oda is rántotta őt, anélkül, hogy a férfi elesett volna. Még csak csákányt sem kellett fognia, mert azonnal megjelent a kezében egy. Ekkor vehette észre, hogy a csarnok, ahol van sok más embernek, vagy kevésbé emberi lénynek ad otthont és mindannyian a kemény falat bányászták, azokból a lényekből pedig több is mászkált ostorral a csarnokban, amivel az előbb farkasszemet nézett Otrus.

A sötét kastély - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina Kedd 19 Május 2020, 17:36

Amint Morrigan kimondta, hogy mágus vagyok, a mosoly egy pillanatra lehervadt az arcomról. Túl hirtelen. Nem szabadott volna hagynom, hogy így kiüljön az arcomra az elégedetlenségem. Még akkor sem, ha az istennő épp olyan információkat osztott meg rólam, amiket nem akartam volna egy fecsegő gyerek orrára kötni.
Ezután jobban vigyáztam a mosoly megtartására, de nem volt egyszerű. Morrigan nem győzte hangsúlyozni, hogy elveszítettem az empátiámat, a valóban fontos részleteket viszont elhallgatta. De remélhetőleg mindezt csak figyelmetlenségből tette. Ha szándékosan titkolta volna, az alaposan megnehezítette volna a dolgomat.
- Úrnőm, kérem! Minden információért hálás lennék - próbálkoztam a lehető legalázatosabb hangomon - Hogy lehet legyőzni a szörnyet? Hol találhatnám meg újra? Van valaki, aki már vadászik rá, és esetleg segíthet?
Nem tudom, mennyire voltam átlátszó, de valahogy mindenképpen meg akartam tudni, hogy mennyi időm volt hátra. Végre volt egy kis esélyem tényleg elérni a céljaimat. Ha valaki éppen azon volt, hogy ismét kétségekbe taszítsa a lelkemet, azt minél előbb megakadályoztam volna.
Aztán a feltámadásról is kiderült pár kellemetlen részlet. Az istennő nem az Akkaba Metropoliszba akart visszajuttatni, hanem az elvarázsolt erdőbe. Egyre kevésbé csodálkoztam azon, hogy a felmenőim elhagyták az ősi kelta hitet. De ettől függetlenül türelmesnek tűnt, így nem okozhatott sok gondot, ha itt is a segítségét kértem.
- Esetleg ehhez kaphatnék valami tanácsot - kérdeztem ismét - Nem tudom, hogy kerültem az erdőbe, így azt sem tudom, hogy hogyan juthatnék ki belőle.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 19 Május 2020, 18:47

Otrus is kevés esélyt látott arra, hogy sikerül észrevétlennek lennie egy másik entitás által uralt világban. De ha nem próbálja meg, akkor az rosszabb lett volna. Mindenesetre csalódás nem nagyon éri azzal, hogy lebukott. Inkább a módszer, amivel felfedezték lepi meg. Mindenesetre nem rossz. A hirtelen teleportáció, váratlanul éri. Sok esélye, ahogy elvárható nincs az ellenkezésre. Viszont azért próbálkozik. Megnézi magának az őröket.
Ha jól láthatóan esélye sincs egyet sem elintézni a csákányával (túl nagyok/messze vannak/úgy mozognak együtt, hogy tapasztalatból úgy ítéli meg, hogy esélye se lenne/észrevesz rajtuk valamit mozgásban, kültakaróban, viselkedésben, ami alapján reménytelennek látja a helyzetet/a láncok túlságosan akadályozzák) abban az esetben be kell látnia, hogy esélye sincs lázadni. Nekiáll dolgozni és közben megfigyeli a körülötte lévőket és az őröket. Nem lazsál, de meg se gebed a munkában.
Ha úgy véli, hogy van esélye legalább egyet elintéznie a csákányával, mert ránézésre sebezhető és nem úgy néz ki mint, aki egy képzett harcos hirtelen támadását úgy söpri el mint egy kis bogarat akkor megpróbálkozik. Fejre céloz és felkészül testiekben és lelkiekben arra, hogy ezt nem fogja megúszni büntetlenül. De meg kellett tennie hisz jelen formájában esélye sincs innen kitörni. Meg kell erősödnie. Halálra pedig valószínűleg nem fogják verni, ha meg mégis akkor is ez egy túlvilág. Minden lelket amit csak lehet magába kell olvasztania.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 20 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Kelta túlvilág, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. május 24. (vasárnap)

A sötét kastély - Page 3 OCycnT0

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Kelta túlvilág
Cél / Feladat: Feltámadni?
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


A nő arcára némi bánat ült ki Aina kérdései után. Igazából nem lehetett kitalálni, hogy mi miatt, de az arca határozottan szomorkás, bánatos és némileg anyáskodó volt. hagyta, hogy Aina végigmondja a kérdéseit, majd komolyan és némileg komoran bólintott is azokra. Még vett egy mély levegőt, utána belekezdett.

- Ebben nem segíthetek, ez már megszegné a kozmikus szabályokat, sajnálom – mondta őszintén. – Nem mondhatom meg, hogy miként lehet legyőzni, bármennyire is szeretném. Erre annak, azoknak kell rájönnie, aki, vagy akik meg akarják ölni és visszavenni tőlük az árnyaikat. Ami az árnyatokat illeti, ha egy síkon, dimenzióban vagytok vele, akkor érezni fogjátok, hogy hol van, így könnyedén megtalálhatjátok.

- Senki sem ment még utána, mert eddig halottak lelkével táplálkozott, olyanokkal, akiknek tényleg ezen túlvilágban kellett volna lennie. Nektek nem, ezért avatkoztam közbe s mentettelek meg titeket – magyarázta. – Éppen emiatt nincs még olyan, aki utána indult volna, nagyon sajnálom.

Amikor azonban az erdőt említette Aina, akkor a nő arca felderült és megcsóválta a fejét nyugodt tempóban.

- Az erdő már a túlvilág volt – magyarázta. – Nem az erdőbe fogsz, fogtok visszakerülni, hanem Morgan LeFay kastélyába. Arra a helyre, ahol meghaltatok, onnan kell kijutnotok. A hely blokkolja a mágiát, így az sajnos nem lesz segítségetekre, de a mutációból eredő képességeitek megmaradtak. Ha készen vagytok, szóljatok.Az egy nagyon jó ötlet volt, hogy nekiállt dolgozni és közben figyelt, mert láthatta, hogy olyanokat fegyelmeznek az őrök, akik lazsálnak. A terem maga érdekes volt, amikor éppen felmért valamit, hogy éppen közel, vagy távol vannak az őrök, akkor a terem változott. Hol szélesebb lett, hol keskenyebb, hosszabb, magasabb, hol emelvényen találta magát, hol éppen egy mélyedésben. Az őrök senkihez sem mentek olyan közel, hogy bárki támadhasson rájuk, a náluk levő ostor nyúlt meg, hogy akár a terem másik feléről is elérjen valakit.

Ami mindvégig fix maradt az az őrök voltak, a bőrük, vagy hogy mik ezek továbbra sem volt megállapítható, nagyon furcsák voltak, illetve a kőfal és az abban levő kékes csillogó anyag. Nem olyan, mint a vibránium, amiről a férfi bizonyosan látott már azóta képeket, videót mióta a Földön van, valami más volt. Még a rabok száma is változott, hol kevesebben, hol többen voltak. Egyvalami még feltűnhetett, hogy ugyan elfáradt a munka közben, azonban éhes és szomjas egyáltalán nem lett. De az elég kellemetlennek hathatott, hogy a világ folyamatosan mozgásban volt körülötte és mire megszokhatott volna már újra más volt.

Jó pár órával később, de lehet, hogy volt egy nap is, ismét egy teleportáció következett, egy nagyobb ajtók nélküli helységbe, ahol nem ő volt az egyetlen, sok másik rab is itt volt vele együtt. Mindenki elkínzott fáradt – saját maga is kimerült mostanra, hiába nem szakadt bele a munkába – a csákányok nem voltak itt, de a béklyók sem a lábon. Az egész hely pedig éppen egy nagyjából ötven méter hosszú és húsz méter széles hely volt, néhány rongyos dologgal, amit ágynak lehetett talán nevezni, bár a többség főleg a földre feküdt és kuporodott le fáradtan. Otrus kivételével mindenki ember volt, nők és férfiak vegyesen, bár többüknek furcsa hegyes füle is volt.

A sötét kastély - Page 3 IuHm4Sj


A tagek vmiért meghaltak…

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool Szer. 20 Május 2020, 17:50

Hirtelen riadok fel és ülök fel az ágyban. Megtapogatom magam. Ok elméletileg élek. És jól vagyok, több mint jól. Régen nem éreztem ilyen jól magam. Csak ez után nézek körbe. Aina is él, de nem érdekel. Ami egy picit fura. Basszus, hogy lehettem olyan hülye, hogy meghaltam ezért a fura szürke dologért. Simán elszaladhattam volna, ha magára hagyom, és akkor most nem lennék itt. Már megint a fene se tudja, hogy hol.

-Hát, hogy a viharba ne akarnánk élni?- Azért végig nézek magamon, szóval nincs lelkem, szóval ez ilyen érzés. Igazából nem tudom milyen érzés ez. Mintha palacsintát ennél szirup nélkül. De igazából nem érdekel. Még szinte sosem éreztem ilyen jól magam. Nincs lelkiismeret furdalás, nincs több ostoba megfelelni vágyás. És az se érdekelne, ha Aina a következő percben meghalna mellettem. Nem ez persze az életcélom, de tényleg nem érdekelne. És egy kis hang azt mondja, pedig kéne. De nyugodt szível, mondhatom ennek a kis hangnak, hogy kuss, legyen. Mintha valaki elszakított volna egy láncot bennem.

A nő ajánlata nagylelkűnek tűnt és az első reakcióm az volt. „Király, menjünk és véreztessük ki azt a rohadt dögöt.” Másrészt, olyan jól voltam. És nem vagyok benne biztos, hogy kell nekem újra a lelkem.

-Nekem azért van, pár tippem hogyan lehetne kinyírni őket, csak mindegyikhez kéne egy tank vagy nagy mennyiségű robbanó anyag. Azok híján viszont kardokkal is beérném.- Amikor a nő megemlíti, hogy még senki sem ment a szörny után, tudom, hogy akarom. Basszus a lélek talán rossz érzés, da el akarom kapni azt a szörnyeteget és kiontani a beleit. Mi lehet a legrosszabb, ami történhet?  Meghalunk. Megint. És akkor mi van?

-Szóval vissza a sötét folyosókra. Pompás, én is ép erre gondoltam. De, ha ott vagyunk hogyan fogunk visszajutni arra, síkra ahol az a dög van?- Kérdezem, és közben feltápászkodom az ágyról és kinyújtóztatom magam. Nem fáj semmim. Szuper érzés.

-Akkor részemről indulhatunk, vissza a kísértet kastélyba, vagy mindegy, hogy hova.

_________________
A sötét kastély - Page 3 EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina Szomb. 23 Május 2020, 15:54

Talán túl gyanús voltam. Nem tudtam egyértelműen eldönteni. Morrigan szemlátomást elszomorodott valami miatt. Egy kicsit aggódtam, hogy azonnal rájött a kérdéseim lényegére, de arra is volt esély, hogy csak a saját tehetetlensége bántotta. Elvégre az ő halottait lopták el folyamatosan. Méghozzá egy kivételes módszerrel, ha a kozmikus törvények a farkast védték. Ha én vettem volna kölcsön egy párat, napokon belül visszakövetelte volna őket.
Akárhogy is érzett irántam, a jó hírt így is közölte. Senki nem vadászott a szörnyre, jó eséllyel még a létezéséről is csak kevesen tudtak. Éveim is lehettek hátra, akkor pedig bőven volt időm kitervelni, hogy hogyan helyezhetném biztonságba a lelkem anélkül, hogy ismét elgyengítene. Emellé nem volt egyszerű szomorú arcot vágni, de "szerencsére" nem sokkal később már okom is volt az elégedetlenségre.
Gwen felébredt. Rajta nem segített annyit a lelkének helyrerakása, mint rajtam. Továbbra is csak úgy ömlött belőle a gyerekes ostobaság, és még csak meg sem próbálta elrejteni a terveit. Már ha egyáltalán tervnek lehetett azokat nevezni. Tankokról és robbanóanyagokról beszélt, mintha tényleg azt hitte volna, hogy ott helyben felvonulhatunk egy olyan lény ellen, aki nem is olyan rég játszva kibelezett minket. Őszintén reméltem, hogy ez csak valami megtévesztés volt. Ha tényleg hitt is ebben a rakás hülyeségben, akkor a közös szökésünk a vártnál sokkal nehezebbnek ígérkezett.
Amikor már azt gondoltam, hogy mindent kihúztam az istennőből, váratlanul új információval lepett meg. A kastélyba akart minket visszaküldeni, ahol csak a mutációból eredő képességeink működnek. Igen, határozottan többesszámot használt. Nem csak az én titkaimat osztotta ki gondolkodás nélkül. Gwen is mutáns volt, így  mégis lehetett még valami haszna. Sőt, ha az Akkabába is be tudtam volna hívni, azzal sokat javulhatott volna az ottani megítélésem. De ezt persze nem Morrigan előtt akartam megvitatni vele.
- Igen, én is készen állok. Minden segítséget köszönök! - mondtam. Az istennő nem tudott (vagy rosszabb esetben nem akart) több választ adni, akkor pedig nem akartam az időmet a túlvilágra pazarolni.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 24 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Kelta túlvilág, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. május 28. (csütörtök)

A sötét kastély - Page 3 OCycnT0

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Kelta túlvilág
Cél / Feladat: Feltámadni?
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


- Ha úgy alakul, hogy a lelketeket vissza akarnátok szerezni, akkor tudni fogom és oda fogtok jutni, ahol ő van – ígérte meg a nő.

Gwen tankos szavaira nem reagált, lehet, hogy nem is tudta, hogy miről van szó. De mivel mind a két nő belement abba, hogy visszatérjenek az életbe, így a következő pillanatban teljes sötétben találták magukat. néhány másodperccel később a fáklya, ami Aina-nál volt kigyulladt. Mind a két lány a földön feküdt, mellettük egy lyukba nagyjából háromnegyedig lelógva Otrus. Aki végül csúszott, csúszott és egy hangos puffanással le is érkezett odalent valamire. A hármas elágazásnál voltak, a falak ugyanúgy néztek ki, mint legutóbb, de most ott volt a lejárat előttük.

A fáklya fényével egy széles csigalépcső látszott lefelé, végig fal volt belül is, nem csak a széleken, így nem lehetett lelátni az aljára, de Otrus ezen gurult le egy ideig. Ha a két lány úgy dönt, hogy elindulnak lefelé, akkor elég sokat kell haladniuk, azonban pár perc után – és persze miután Otrus testét is hátrahagyták – végre friss levegő illatát lehetett érezni és vizes falakét. Eddig minden száraz és némileg dohos volt, így most ez már kellően jó jel lehet. Ha tovább mennek, hamarosan véget ért a lépcső és egy csatornába érkeztek.

Nem is igazán csatorna volt, mert friss víz folyt itt, a lényeg, hogy ezen részen középen folyt a víz, a széleken haladni lehetet és nem sokkal maguk előtt – úgy negyven-ötven – méternyire kör alakú kijárat látszott, rácsokkal, azon túl pedig egy kisebb tó, majd azon túl egy erdő látszott. A szabadság már nem volt messze a két lánytól.Ugyanaz.

A sötét kastély - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 27 Május 2020, 18:07

Az nem egy nagy felfedezés számára, hogy a rabok körül korbáccsal járkáló őrök célja a munka sürgetése. A további megfigyelések viszont már érdekesebbek. Csákányát újra és újra megemeli, hogy lecsapjon az előtte lévő falra. Az látszólag kőre hasonlított, de valami kékes csillogó anyag is található benne. Valószínűleg a bányászatuk célja annak az anyagnak a begyűjtése. Otrus sokfelé járt már. Több bolygón, más síkokon szóval az ő esetében a tippelés nem azért felesleges, mert még sose látott hasonlót, hanem mert tudja jól, hogy nagyon sok minden lehet és megfelelő vizsgálatok vagy egyebek nélkül nem is tudná megállapítani, hogy pontosan mi lehet az, vagy mire használhatják. Ezen kívül mást is észrevesz. Az előtte lévő fal, amit csákányával üt változik. Ahogy a környezete is. Folyamatosan máshol találja magát. A körülötte lévők is változnak, ahogy az őrök is. Még, azt se tudja megállapítani, hogy mekkorák. Az ostoruk biztos, hogy képesek megnyújtani. Vagy a tér van eltorzulva. Bár, maga körül úgy tapasztalja, normálisan működik. A fal előtte van és mindig ugyan úgy kell céloznia a csákánnyal, hogy oda csapjon ahova tervezi. Bár az őrök száma látszólag állandó. Pontosabbat nem tudna megmondani róluk. A körülötte lévők se ugyan azok és ők is több fajból származnak. Még abban se biztos, hogy meddig dolgoztatják. Éhség vagy szomjúság nem kínozza, de kezd fáradni és a munkát nem bíró kezén is érzi, hogy sajog. Bizony nem most volt, hogy a folyamatos harcok megedzették volna. Mióta a földre jutott azóta elpuhult. Talán túl sok időt töltött a halandók által készített szórakozásokkal. Sorozatokkal, filmekkel, azokkal a képekkel illusztrált történetekkel… A régen gyakori edzései elmaradtak. Talán a szabadulás lehet az oka, hogy több időt tölt az ilyen élvezetekkel. Miközben csákánya újra és újra pengve lecsap fülében kellemetlenül visszhangozva az éles ütemes hangot, lassan ráébred, hogy a helyzete jelenleg megváltoztathatatlan és már mindent megnézett, amit csak tudott. Még, azt is megpróbálta, hogy elhelyezze magát a térben. Például úgy szétnézni, hogy lát-e olyan helyet, ami ismerős neki. Közben alaposan átgondolta az életét is. Látja saját hibáit is, amik ide vezettek. Azt, ahogy az egykori önmagával is szigorú hadurat elnyelték a puszta intrikák, amik persze nagyon fontosak, de egy önmagában gyenge alak kezében nem csak egy eszköznek számítanak, hanem a hatalom egyetlen lehetséges forrásának. Utólag persze már nem sokat segítenek ezek a gondolatok csak abban, hogy ha valaha kijut innen, akkor segítsenek javítani a hibáin. Bár igyekezett nem túlerőltetni magát a munka azért munka. És már eléggé érezte a csákány súlyát mire új helyre került. Ekkor már jó ideje elmélkedett rajta, hogy vajon meddig fog ez tartani. Vajon lesz pihenő vagy örök szenvedés vár rá? A remény vajon előnyére lesz vagy csak, azt eredményezi, hogy addig üti a falat várva a soha el nem jövő pihenőt vagy egy lehetőséget a menekülésre, míg végül képtelen lesz megmozdulni is és folyamatos ostorcsapásokkal nem kezdik ösztökélni. Még a gyötrelmes munka ellenére is eszébe tódulnak az emlékei. Ahogy egykor ő volt, aki másokat dolgoztatott. A gyötrelem azokon az arcokon. Nem törődött velük akkor és most se nagyon hatja meg a dolog. Nem is szívesen élt a rabszolgasággal. Egy réteg irányítása és folyamatos kontroll alatt tartása komoly szakértelmet és energiákat igényel. Viszont jó motivációként szolgálhatnak, a társadalom többi része számára. Látják milyen sors vár az ellenségeikre, akár büszkék lehetnek magukra, hogy ők többet érnek azoknál és ezt annak köszönhetik, hogy őt követik… Leginkább erre használta Otrus a rabszolgákat. A legfőbb baja velük, hogy megbízhatatlanok. A céljaik nem egyenlők az övével és akármit is csinálnak, hiányzik belőlük az a lelkesedés, amiért képesek lennének megszakadni is egy fontosabb cél érdekében. Csak a félelem és a remény, hogy elkerülik a halált. Ezen kívül gyakran előfordulnak lázadók, ha rossz kezek vigyáznak rájuk. A hívők sokkal jobbak. Kell nekik egy cél és egy út, ami megerősíti őket a hitükben. Ha pedig sikerül elérni náluk, hogy már fanatikusan higgyenek az igazukban hisz képtelenek elhinni, hogy az addig bejárt útjuk csak egy hiba az a legtökéletesebb forgatókönyv. Ezek szép emlékek az egykori isten számára. Igyekszik is ezekbe kapaszkodni és így hajtani magát tovább a célja felé. A körülötte lévőkön nem látja, hogy halálra lennének hajtva. Hacsak azok nem kerültek már egy olyan helyre, amit nem látott még eddig. Nem könnyű úgy döntést hozni, hogy nincs tisztában a helyzetével. A minél részletesebb megfigyelés és a valószínűség számítás marad csak a kezében. Egyelőre talán rossz döntés, de mindenesetre még vár. Az folyamatos helyszínváltozás már nem lepi, meg viszont úgy tűnik, hogy most valami más. Mind a nehéz csákány a kezéből, mind pedig a láncok eltűnnek a lábáról. Kellemes érzés. Meg is dörzsöli őket, majd alaposabban szétnéz hol is van és milyenek a rabtársai, akik körülveszik. Hány ajtó van, vannak-e őrök milyenek a falak, a rabtársai hányan vannak, a tekinteteiket, külső jegyeiket, mennyire fáradtak, mennyire rongyosak, ismerhetik-e egymást, milyen viszonyban vannak, hozzá miként fordulnak, mennyire számít érdekesnek ez új jövevény, ha hallja őket akkor érti-e e nyelvüket, az őrök miként állnak most hozzájuk ha vannak, ha van fény, akkor honnan jön, van-e esély bármilyen eszközt szerezni, mennyire néz ki használtnak a helyi berendezés, lát-e bármi szokatlant. Egyelőre csak megfigyeli a környezetét. Még nem csinál semmit.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina Szer. 27 Május 2020, 19:29

Tehát végig tudta. És valószínűleg azt is, hogy soha nem akarom majd visszaszerezni a lelkem. Legalábbis nem úgy, ahogyan azt ő szeretné. Kár. Nem ártott volna, ha a változatosság kedvéért egyszer tényleg segített volna egy isten. Bár a lényeg az, hogy a feltámasztást végrehajtotta, így nem kellett tovább tettetnem, hogy érdekel a véleménye. Talán közben sem kellet volna.
Egy pillanattal később már megint a földön feküdtem. Már igazán elegem volt abból, hogy folyton így járok. Amennyire lehetett, próbáltam rendbe szedni magam. A körülmények ebben nem sokat segítettek. Akármennyire is porolt volna magam, zsákruhában mezítláb nem nézhettem ki valami jól.
Közben "sötét isten" lecsúszott egy lyukba. Viszonylag hamar puffant, nem lehetett túl mély az egész. De ez nem is volt fontos, a lényeg, hogy nem a halálos ajtók közül választanom. Odavittem a fáklyát, és megnéztem hová vezet. Ránézésre nem tudtam megmondani, csak egy csigalépcsőt láttam, de még így is ez volt a legjobb irány.
- Szeretnél valamit mondani a képességeidről, Gwen? - kérdeztem a lányt, lehetőleg barátságos hangon, miközben elindultam lefelé. Remélhetőleg nem akarta tovább titkolni őket előlem azok után, hogy Morrigan felfedte a létezésüket. Amikor elértük Delvin-t, gyorsan lehajoltam hozzá, hogy megnézzem, él-e még. Igazából nem érdekelt nagyon (úgyse akartam magammal vinni), de ez volt a legegyszerűbb módja, hogy észrevétlenül kitéphessem pár hajszálát. Egy nap még jól jöhetett, ha ő is kijutott volna valahogy.
Ezen kívül nem sok minden csináltam. A lépcső egy csatornához vezetett, ahonnan már látni lehetett a kijáratot. Megszaporáztam a lépéseimet, már nagyon elegem volt a helyből. Semmit nem ért a megvilágosodás, ha a terveimből semmit nem valósíthattam meg.
Ha kifértem a rácsok között, vagy könnyen ki tudtam mozdítani őket a helyükről, akkor nem álltam meg. Ha ezt nem tudtam megtenni, akkor a túloldalon próbáltam meg elérni valamit, ami segíthetett. Akár a rácsokon keresztül kinyúlva teszteltem, hogy ott már érzékeltem-e bármi mágiát.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 28 Május 2020, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 01 Jún. 2020, 00:07Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Kelta túlvilág, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: -

A sötét kastély - Page 3 OCycnT0

Idő: Az eltűnésük pillanata
Helyszín: Kelta túlvilág
Cél / Feladat: Feltámadni?
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.


A lányok haladtak tovább, Aina kitudott tépni Otrus hajából pár szálat és eltenni saját magának későbbre, hogyha esetleg szüksége lenne rá. Lent a csatorna végében nem igazán volt akkora a rács, hogy kiférjen rajta a páros, azonban nem volt új sem ez, meglehetősen silány munka és régi is. akié a kastély volt nem nagyon tarthatott attól, hogy valaki befelé akar törni, vagy éppen bentről eljut eddig. Így ezek miatt sem volt túl nehéz dolga a két fiatal nőnek, amikor jobb híján a kiszedés mellett döntöttek.

Pár percig kellett csak feszegezniük mindezt és végül megadta magát a rács és mind a ketten ki tudtak menni. szerencsére maguk előtt nem volt túl mély a víz, így hamar ki is mehettek a partra. Itt kint Aina már újra látta a mágiát, nem volt blokkolva, így itt már segítséghez is tudott folyamodni. Lehet, hogy ennyi elég is volt, de lehetséges, hogy Gwen képessége is hozzájárult a szerencsével, mert amint próbálta Aina elérni azt, hogy segítséget merítsen a mágiából, vagy talán az istenektől egy villanás történt…

Otrusnak nem igazán maradt ideje arra, hogy jobban megnézze a többieket, akik ott voltak vele együtt, mert egy villanás szakította félbe mindezt…

A következő pillanatban mind a hárman ugyanott voltak és azt a tevékenységet folytatták, ami az utolsó emlékük volt, mintha mi sem történt volna. Ugyanaz a holmi volt rajtuk, mint az utolsó emlékeik során, így Gwennek megvoltak a fegyverei, a ruhája mindene. Az érzéseik nem változtak, ugyanaz volt, mint a második haláluk után, így a lelkük másik felét nem kapták vissza. Otrus-nak fogalma sincs, hogy miként lehetett újra ott, ahol volt, vagy miképp volt újra életben, vagy hol volt korábban.

Aina pedig nem távozott üres kézzel az avalonban tett kiruccanásán. Ugyan nem tudta egyelőre, hogy Otrus életben volt, vagy sem, de a kezében még mindig ott szorította a férfi haját, amit a kastélyban szerzett magának.

Az eltűnésük és a hazakerülésük, mint kiderült senkinek sem tűnt fel, mert a telefonok, vagy egyéb időt is mérni tudó eszközök alapján még csak egy perc sem telt el azóta, hogy utoljára itt voltak. Mintha nem is történt volna semmi, csak épp az asztráltestüket vesztették el. Hogy miért rabolták el őket, vagy mindez mi célt szolgált, nem derült ki, de annak legalább örülhettek, hogy életben voltak, valakit lehet, hogy zavart ez az állapot, másnak talán az előnyére válik majd. Az idő megmondja.

Vége.

A sötét kastély - Page 3 IuHm4Sj

Elnézést a hirtelen zárásért, igyekeztem a legjobban kihozni. A lelkekért később lehet majd magánkaland alatt próbálkozni a visszaszerzéssel, ha valaki szeretné, vagy kvíz jutalom gyanánt is. Szóval nem örökre veszett el, csak ha azt szeretnétek.
@Aina 2,5 hónap mágiatanulási időt kap.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 13 Jún. 2020, 00:04Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Kelta túlvilág, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: -

A sötét kastély - Page 3 OCycnT0

Idő: Az eltűnésük pillanata
Helyszín: Kelta túlvilág
Cél / Feladat: Feltámadni?
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:
Épp nincs.
Epilógus

Azt ugyan homály övezte, hogy a Kree Sztelláris Birodalom megszerezte-e, amit akart, vagy sem, de az bizonyos volt, hogy Avalonban elég nagy ellenállásba ütköztek, olyanba, amit nem vártak, főleg nem egy középkori szinten levő társadalomtól. Az egész végén több hajót is vesztettek és kénytelenek voltak visszavonulni és elhagyni a dimenziót. A mágiával ezúttal ők sem vehették fel a versenyt. Avalon felszabadult, a kree-k visszavonultak, egyetlen egy személy sem maradt hátra abban a vad és zabolátlan dimenzióban.

Hogy ezek után mik lehettek a terveik a kree-knek, főleg, hogy nem sikerült kideríteni azt, hogy miért is árulta el őket a tábornokuk nem derült ki. Lehet, hogy a túl lassú folyamat miatt, a mi a bolygón zajlott támadni készültek, hogy meggyorsítsák, de ekkor történt valami, amiért Layla Laskowsky volt a felelős. Ugyanis ő ébresztette fel a lezuhant hajót, ami kiküldte Annihilus flottájának a Föld koordinátáit. A kree-k pedig érzékelték azt, hogy a teljes sereg pontosan errefelé tart és napokon belül megérkeznek a Plútó vonalához.

Amint pedig megérkeznek egy teljesen új játszma fogja kezdetét venni, valami, amire egyelőre senki sem számított, így megjósolni sem lehet, hogy mi lesz a következménye mindennek…

Vége.

A sötét kastély - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély - Page 3 Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.