Rosakirk

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 18 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. árpilis 22. (szerda)

Rosakirk - Page 2 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:
Épp nincs.


Jasonnek nem kellett a véres dolgokat megérintenie, mert volt valaki, aki betette őket egy zsákba, így szerencsére csak a zsákot kellett cipelnie, így nem volt olyan gondja sem, hogy ezek kiesnek, leesnek és fel kell utólag szednie őket. A nagy gondok ellenére azért láthatóan ügyeltek arra, hogy minden a leginkább gördülékenyen és egyszerűen menjen. Amikor visszaért a gyógynövényekkel, még igyekezett a tanárát is felrázni, majd kisietett két tiszta zsák kötszerért.

Letudott menni és visszajönni két csomaggal, közben Layla megérkezett a nyílt sípcsonttöréseshez, akinek erősen folyt a vére a lábából, emellett próbálta letisztítani a seb környékét, de amint a lábhoz ért a férfi üvöltött a fájdalomtól. Ennek ellenére letudta tisztogatni, de az még mindig nagyon erősen vérzett. A férfi kiabálása és nyöszörgése abbamaradt, mire a kötözéshez jutott volna, meghalt. Layla ekkor vehette észre, hogy egy nagy tócsa vérben tocsog.

Elsősegélyből ekkor beugorhat neki, hogy a nyílt lábszártörés általában artériás vérzéssel jár, ehhez pedig kevés, ahogyan itt minden más beteghez is kevés. Ide képzett orvosok, sebészek kellenének, bárkihez nyúl hozzá, valószínűleg előbb öli meg, mintsem jót tenne. Hátulról ekkor ragadta meg valaki.

- Mit művelt mégis mi a fészkes fenét művel?! Ezt a lábat elszorítani kellett volna a combon, hogy ne vérezzen el és, hogy amputálhassuk, vagy kiégetni a sebet! Gratulálok! Megölte! – üvöltötte a férfi a nő képébe. – Ha olyan betegeket akar, akiket nem öl meg, húzzon le a város szélére, ott vannak a járni képesek betegek, akiknek karcolásaik vannak! Meg ne lássam itt még egyszer!

Jason erre az üvöltözére ért fel, a szétvágott kötszereket láthatta az ágy mellett, a földön a vértócsát, kesztyűben a tanárnőt és azt a beteget, akinek a lábszárán kikandikált a csontja, mert nyílt lábszártörése van és a kiabáló éppen most takarta le valamilyen vastagabb anyaggal.- És neked? – kapta vissza a csípős kérdést George.

A visszakérdezés elég beszédes volt, hogy neki sem. Azon az ötleten, hogy be akar öltözni és elvegyülni George Mordred hangosan nevetett fel. egyébként nem nagyon volt olyan ruha, ami jó lett volna a férfira és nem is igazán voltak bent egyenruhák, szekrények igen, de ha kinyitotta őket, akkor inkább páncél alá vehető testpáncélok voltak – de ezek még használhatóak voltak külön páncélként is – azonban minden testhezálló.

Minden ruha tökéletesen a viselőjére szabott, nem volt az a kifejezetten nadrág, ing és kabát, vagy uniformis felső itt, ami az emberi katonákra olyan jellemző. Teljes más stílust és öltözködési módjuk volt a kree-knek, mint amire számítani lehetett. George emberi férfi magasságban is alacsonynak mondható a saját magasságával, de itt még a legkisebb ruha is nagyjábül 190 centis személyre készült, akik izmosak.

- Szerintem egybe kétszer is beleférnél, de hajrá, vedd fel, meg akarom nézni! – nevetett a férfi tovább. - Hacsak nem tudsz nagyjából 60-70 kg izmot növeszteni, nőni 20 centit és kékké válni nem fog menni a beolvadás.

A távolból ekkor némi robbanás zaját lehetett hallani és a hajó is megrázkódott.

- Szerintem Kapot és a dögös leszbi macát nem érdekli az álcázás – vonta meg a vállát.

Rosakirk - Page 2 IuHm4Sj

Amúgy ott fent tényleg olyan betegek vannak, akikhez komplett műtő lehet, hogy kevés lenne, meg Serena is, aki tényleg orvos Sad

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 19 Ápr. 2020, 03:06

-Ezt tényleg most akarod?
Georg-nak se volt a szíve csücske az együtt dolgozás, de úgy meg főleg nem ha a testvére mindenre így akart reagálni. Egy sima nem is elég lett volna. Az ötletre meg, hogy próbáljanak beöltözni szintén csak a képébe lett röhögve. Eszébe is jutott Owen bátyja és hálát adott érte, hogy ebben az életében egy könnyebben kibírható testvér jutott neki.
-Rendben csak haladjunk.
A robbanás hangjára az adott irányba nézett. A fel nem tett kérdésre ő is, azt a választ fogalmazta meg magában, mint a testvére vagyis, hogy a többiek lehetnek azok. Csak Mordred másképp tálalta a dolgot. A stílust hosszasan tudta volna George más esetekben bírálni… és nagyon szívesen tette is volna meg. Sőt, régóta először nagyobb vágyat érez arra, hogy valakit kioktasson és hosszasan vitázzon, minthogy valami kalandon vegyen részt. És pont az váltja ki ezt belőle, aki miatt nem élheti a békés életét. Fura helyzet. Mindenesetre a hang irányába bök a fejével.
-Akkor menjünk. És, azt javaslom Lionheart kisasszony jelenlétében jobban válogasd meg a szavaidat.

Ezzel ha mos kivételesen valamiben egyet értettek el is indulhattak a megfelelő irányba csatlakozni a többiekhez.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler on Kedd 21 Ápr. 2020, 19:06

Rosakirk - Page 2 GJ0YfQP


A tanárnő válaszát már csak félig meddig hallom meg, mert már indulóban vagyok lefelé a tiszta kötszerekért. Közben felvetődik a kérdés, mennyire lehetnek sterilek vajon. Elég középkoriak az állapotok, de merem remélni, hogy erre azért figyelnek, igaz ez az egész hely elég tiszta és logikusan működő rendszer is van, már azok alapján amiket eddig észrevettem. Nem töröm rajta tovább a fejem, ez van ezzel kell túlélniük, átvészelnünk a dolgot, lerobogok a tiszta kötszerekért, egyszerre kapok fel kettőt. Ha ezt sokáig fogom csinálni, valószínűleg nem lesz problémám azzal az izomtömeg növeléssel, de egyenlőre nem vészes a dolog.
Amilyen gyorsan tudok vissza sietek a terembe, de már előtte meg hallom a kiabálást, amit nem egy sérült vagy haldokló ad ki magából.  Ahogy belépek látom, hogy az egyik férfi üvöltözik a nővel, aki egy nagyobb vértócsában álldogál, elég véres is, utána pedig letakarja a halottat. Mi folyik itt?? Megölte a fickót, vagy annyira lefagyott, hogy nem tudott segíteni neki....nem nem hiszem, hogy direkt megölte volna, inkább, az lehet, hogy nem látta el időben. Lerakom a kötszereket, és oda sietek hozzájuk.
-Elég lesz, segíteni jöttünk. Sajnáljuk, ha gondot okoztunk, máris el megy....Tényleg sajnáljuk, de soha nem voltunk még ilyen helyzetben...-
Szólók halkan a férfinak, de semmi düh, vagy fenyegetés nem hallatszik a hangomból, tényleg sajnálom a dolgot, még ha én nem is voltam közvetlenül benne.
-Jöjjön ki kísérem...-Óvatosan Layla vállára rakom a kezem és kifelé irányítom a helységből.-....tényleg jobb lesz ha lemegy a város szélére, ott talán többet tud segíteni, és itt tényleg jóformán csak a haldoklók vannak...-Mondom neki halkan, miközben körbe nézek, ha kiértünk, keresve valakit, aki útba tudja igazítani vagy elkísérni. Ha ez meg volt és engem sem zavarnak el vele együtt, akkor csak tovább folytatom a kötszer cipelést.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 966
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky on Kedd 21 Ápr. 2020, 21:22

Nyílt törés.
Meghalt. Eltávozott.
Leordít. Csak lehorgasztott fejjel állok előtte és próbálok minden gondolatot száműzni fejemből és csak a légzésemre figyelni, ügyelni.
- Bocsánat.
Hangom alig hallható. Szívem szerint eltűnnék a földben és eltűnnék úgy örökre, hogy nyomom se maradjon a történelemben. Lehető legegyszerűbb megoldás lenne ez. Csak hagyom hogy a diák kísérjen, mást nem nagyon tudok tenni.
- Ilyenkor azt kívánom, bár érezném a fájdalmat. Azzal legalább el tudnám terelni a figyelmemet suttogom halkan a diáknak, ki jóval összeszedettebb és felkészültebb mint én, aki próbál létezni.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 84
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 66
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 22 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. árpilis 26. (vasárnap)

Rosakirk - Page 2 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:
Épp nincs.


Jason szavai némileg csitítanak a dolgon, de a férfi még mindig nagyon dühös volt Layla-ra, bármit is tett, vagy nem tett, ezt Jason itt nem tudta, mert nem látta mi történt, csak a végkifejletet, bár a gondolatai elég helyesek a dologgal kapcsolatban. A férfi vett egy mélyebb levegőt mielőtt válaszolt volna.

- Akkor miért ide jelentkezett? – kérdezte a férfi. – Ide Lady Roma azokat küldi, akik azt mondják, hogy képesek ellátni a betegeket, orvosok, vagy képzett felcserek. Esetleg mint te, akik cipekedni jönnek. Az asszonyság talán hazudott az úrnőnek?! Nem érdekel, csak vidd innen mielőtt megöl valaki mást is!

Hajtotta el a párost, vagyis inkább Layla-t, a szavai dühe nem Jason-nek szóltak, mert rá nem haragudott. Jason-t nem zavarták el, az ő munkájával nem volt baj. Le is tudta kísérni a kissé sokkos állapotban levő Layla-t a lépcsőn és át a csarnokon ki a levegőre, ami már sokkalta kellemesebb hely volt a gyógynövények miatt. A csatát nem lehetett innen eltéveszteni, hogy hol is van, könnyedén el lehetett oda jutni.

- Fiatalember, gyere csak ide! – hívta oda magához közben hangosan a gyógyfüves Jason-t. – Lenne egy fontos feladatom a számodra. A vajákos asszony még nem ért ide, el kéne menni a házához, a külső gyűrűn van, közel a harcokhoz, aggódom, hogy történt vele valami, idős asszonyság már. Eltudnál menni oda és megnézni?- Én úgy tudom, hogy a kisasszony jelzőt sem kedveli – mondta.

Mondjuk ez igaz volt, azt George is tudhatta a nőről, hogy katona a civil életben és nem kifejezetten rajong a kisasszony megjegyezésért. Ha mindenképp valami rangot, előjelzőt, vagy ilyesmit akart George, akkor korábban megkérte már, hogy századosként hivatkozzon rá. De ezt a kisasszony jelzőt felejtse el, ez olyan, mintha mondjuk „Britannia Kapitány úr” dolgot mondana a férfi.

A hangok a folyosó jobb oldaláról jöttek, így a páros arra indult a folyosó végén az ajtó nem akart kinyílni arra, hogy odaértek, mint az öltözőé, így Mordred rúnákat rajzolt a levegőbe, mire az ajtó egy hangos robbanással adta meg magát és csapódott arrafelé, amerre haladni akart a páros tovább. Az még látszott, hogy két kree állhatott az ajtóban, mert a kiszakadt/berobbant ajtó a másik folyosó – amelyiker ez nyílt – falára kente őket és most vér csordogált ki alóla.

Így látható volt, hogy az ajtó mögött a folyosó nem egyenesen haladt tovább, hanem jobbra és balra, ellenben a harcok szemből hallatszottak, szóval arra is volt folyosó, vagy helység, csak épp nem lehetett toronyiránt haladni. Ekkor, nehogy könnyebb dolga legyen a párosnak jobbról és balról is közeledő, futó lépteket lehetett hallani, ahogyan közeledtek feléjük.

Rosakirk - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 24 Ápr. 2020, 13:37

Kellemetlen mikor tényleg jól vágnak vissza az okoskodásra. George nem is tudott mit mondani. Ezt a harcot Mordred nyerte. Természetesen tisztában volt vele az egykori lovag, hogy kellemetlen a kisasszonynak, ha kisasszonynak hívja, de neki meg az lett volna kellemetlen, ha nem így tesz. Mindenesetre elég érdekes volt a helyzet közöttük. Mindenesetre tovább haladtak a hangok felé. Az ajtó most nem volt olyan rendes, hogy kinyílt volna magától, de Mordred megoldotta, még ha nem is a legelegánsabb módon. Viszont erre George nem tett megjegyzést. A két halott látványa is rossz érzéssel töltötte el és emlékeztette, hogy háborúban vannak. Másképp nem állt jól a szénájuk. Az útjuk nem volt tiszta. Egyenesen nem mehettek és két oldalról jöttek feléjük. Az egykori lovag viszont szokásával ellentétben most nem elemezte a helyzetüket. Az övén lógó bőrszütyőbe nyúlt és a bal oldali folyosót pár pókfonál bombával megpróbálta gyorsan elzárni és megindult a jobb oldali irányba. Pajzsát megidézte, maga elé tartotta majd a kardját is előrántotta és felkészült a találkozásra.


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 25 Ápr. 2020, 17:07-kor.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler on Szomb. 25 Ápr. 2020, 11:41

Rosakirk - Page 2 GJ0YfQP


Némán kísérem kifelé Layla-t az épületből, láthatóan sokban van, amit meg is értek. Nem hiszem, hogy én jobban reagáltam volna erre az egészre. A helyzet is bizarr egy kicsit, azt hiszem fordítva kellene történnie a dolognak,még is csak ő a tanár én meg csak egy diák vagyok.
-Azt hiszem elég fájdalmat érez most, ami nem fizikai...-
Mondom sután neki, nem igazán tudom mit is mondhatnék neki, ami helyre rázná egy kicsit. Talán nem is lehet mondani semmit, ami ne lenne nettó hülyeség.
Kicsit ijedten fordulok a hang irányába.
-Öhm, persze utána nézek mi lehet a gond....-
Bólintok neki, majd még rá kérdezek merre is kell pontosan keresni ezt a személyt, meg hogy egyáltalán hogyan is nézz ki az illető. Ha meg van minden infó, mivel egy irányba megyünk, elkísérem a tanerőt is egyúttal, ha menni akar...
-Nézze, énnem mondhatom meg, hogy mit csináljon, de ha nem érzi magát képesnek erre, akkor talán nem kellene erőltetni a dolgot....-
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 966
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky on Szomb. 25 Ápr. 2020, 20:56

Csak lehorgasztott fejjel állok és próbálok megszólalni, de nem igazán megy. Mintha az ilyen egyszerű lenne, de nem az. Nagyon nem az. Nem hazudtam, csak elbeszéltünk egymás mellett igazság szerint.
Össze kellene szednem magam, így nagyokat lélegzek, és hogy eltereljem a figyelmemet, inkább csak számolom a légzésemet. Egy belégzés, egy kilégzés, kettő belégzés, kettő kilégzés.  Nem is figyelek száz százalékosan környezetemre. Gyógynövények, mély lélegzetet veszek, szeretem az illatukat.
Csak bólintok, tényleg nem fizikai. Megint csak hátráltattam másokat, ahelyett hogy segítettem volna. Mikor egy ember hívja Jasont, félszegen nézek az irányába, hogy mi lehet az ok, ki hívta őt. Örülök, hogy visszajön hozzám, hogy együtt menjünk a vesztőhelyünkre.
- Képes leszek rá. Végülis, nem a pí utolsó számjegye a kérdés.
Halkan mondom ki, idétlen tréfával próbálok valami vidámságot csempészni közénk.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 84
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 66
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 26 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. árpilis 30. (csütörtök)

Rosakirk - Page 2 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:
Épp nincs.


Jason kérdése után a gyógynövényes leírta az idős hölgyet a számára, ahogyan a házat is, hogy azaz egyetlen, amit telenőtt a borostyán és egyéb növények, amik még ott nőnek nála. Az útvonalat is elmagyarázta, szerencsére elég egyértelmű volt, nem lehetett eltéveszteni, bár jó kiadós séta volt mindez, mert a város széléig kellett kimenni, most pedig a közepén voltak.

Ez az irány pont arra vezetett, amerre Layla-nak is mennie kellett, így még egy ideig együtt tudtak haladni. Ahogyan egyre kijjebbi részekhez értek az épületek is egyre egyszerűbbek lettek, polgáriasabbak a benti előkelőkhöz képest. Itt már egyre több sérült is látszott szanaszét az utcán, főleg vágásokkal, zúzódásokkal, törésekkel. Ezek főleg civilek voltak, nem is katonák.

Jó pár perc séta után le is értek a város szélére, itt már néhány házzal később a magas fal következett. Itt már sérült katonák is voltak, ezeknek is voltak súlyosabb sebeik ugyan, de mind még képes volt járni, aki nem, azokat páran cipelték fel a gyengélkedőre. Úgy tűnt, hogy itt a sérült csak az volt, aki már nem volt magánál, vagy nem tudott járni. Layla itt lent elfoglalhatta magát könnyedén, több száz sérült volt.

Jason-nek itt kellett balra fordulnia és három házzal beljebb pedig ott volt a vajákos asszony háza is, ahova mennie kellett a fiúnak.George gyorsan mérlegelt és a bal oldali folyosót három gránáttal el is zárta, ennyi kellett hozzá, mert azért széles és magas volt a folyosó. Így ezzel fel is készülhettek arra, hogy jobb oldalról fog az ellenség érkezni. Ami pillanatokon belül meg is történt. Két lőfegyverrel ellátott kree – olyan páncélban, amit az öltözőben is lehetett látni – jelent meg a folyosón.

Ezek azonnal emelték a lőfegyvereiket – sima lézepisztolyt – és már tüzet is nyitottak a párosra, akiktől úgy tíz-tizenkét méter választotta el őket. Mordred élből visszaugrott a folyosóra, hogy ne lássanak rá. George pedig egy roppant kellemetlen dolgot látott. A pókfonálból álló fal környékén.

Azt ugyanis földi körülményekre tervezték, arra nem, hogy a lézerlanylábokat bírjon ki. Valószínűleg nem kell túl sok lövés ahhoz, hogy áttudják törni a pókfalat, de talán egy, maximum két percet így is nyerhet vele George és Mordred. Közben a másik kettő, akik szemben voltak most George-al folyamatosan lőttek. Pillanatai vannak csak védekezni, vagy kitérni mielőtt a lövések eltalálják.

Rosakirk - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 26 Ápr. 2020, 11:10

Az egykori heves lovag most ismét önmagára talált. Hogy az ellenséget nem tartja sokáig vissza az a háló azzal eddig is tisztában volt. Nem is volt célja. Csak, hogy egy ideig feltartsa őket. Most viszont jön a neheze. George szembetalálkozott az ellenséggel és mivel Mordred-ben nem teljesen bízik, így igyekszik az előtt elintézni őket, mielőtt körbevehetnék. A felé lőtt lövedékeket megpróbálja, a pajzsával kivédeni majd felkiált.
-Rursus!
Ha a varázslat létrejött, akkor egy félköríves mágikus csapás indul meg az őt támadó kree katonák felé. Hogy az eredmény milyen volt azzal a lovag nem foglalkozott csak megindult támadói felé rohamozva. Ha nem érte el őket, míg összeszedték magukat, de sikerült legalább öt métert megtennie akkor az asgardi ereklyével igyekezett mögéjük teleportálni és egy 10 tonnás erejű csapással elkaszálni őket. Ha még az előtt összeszedték magukat akkor a pajzsával megpróbálta hárítani az őt ért támadásokat.

//7 db hálóbomba maradt//

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler on Szer. 29 Ápr. 2020, 12:03

Rosakirk - Page 2 GJ0YfQP


Megkapok minden szükséges dolgot, ahhoz, hogy megtaláljam a nőt akiért küldtek, így elindulunk együtt kifelé a város széle felé. Egy jó darabig, nem szólunk egymáshoz...egy fél mosolyt préselek ki magamból, a poénnak szánt megjegyzésére, de ezen kívül csendben sétálok mellette. Elég sokat kell sétálnunk, és idővel egyre több a sérült, eleinte csak civilek kisebb nagyobb zúzódásokkal, aztán egyre többen, többen el is haladnak mellettünk sietve, egy-egy súlyos állapotban lévő embert cipelve. Nem nagyon értek a háborúhoz, de nem úgy tűnik, mint akik nyerésre állnak jelenleg.
-Nézze nem hiszem, hogy abban a helyzetben lennék, hogy tanácsokat osztogassak. De ha hagyja, hogy az imént történtek le rántsák magukkal, soha nem fog előre jutni....és nem fog tudni segíteni senkinek vagy változni....-
Szólók neki, mikor elérünk arra a részre, ahol el kell fordulnom a házhoz.
-Nem sokkal ezelőttig én is ilyen voltam, nem mintha most sokat változtam volna, de történt velem valami ami rádöbbentett, hogy egy dolognál nem ragadhat le az ember, nem határozhatja meg egy esemény vagy hiba az ember egész életét....-
Érzem ahogy az izzadt kezem akaratlanul is ökölbe szorul, a körmeim a tenyerembe vájnak....felbukkannak újra és újra az emlékek, ahogy az a valami három éven át kínzott...elönt a düh és a félelem....legszívesebben üvöltenék.....de csak gyorsan hátat fordítok és elindul a vajákos házának az irányába, faképnél hagyva Laylat. Jobb ha nem vagyok a közelében amíg le nem nyugszok annyira, hogy ne tegyek olyasmit amit nem érdemelt meg. Sietve sétálok a ház felé.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 966
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky on Szer. 29 Ápr. 2020, 20:53

Együtt menni jobb, mint egyedül, legalább addig vagyok valakivel és nem a borús gondolataimmal. Minden optimizmusomat össze kell szednem ahhoz, hogy tudjak létezni. Örülök, a poénom félig-meddig célt ért, legalábbis megértette. Hallgatom a srácot, nem fogom hagyni. Ráérek akkor összeomolni, mikor mindennek vége. Most még, tartom magam.
- Sok sikert, legyél sikeresebb mint én.
Még gyorsan megölelem, ha hagyja, majd sietős léptekkel indulok el a saját helyemre. Már eddig is túl sok időt fecséreltem el olyan dolgokra, melyekre nem igazán lett volna szabad. Rossz Layla, nagyon, nagyon rossz Layla.
- Jó napot.
Köszönök halkan, mikor végre megérkezem a helyre.  Sok sebesült, akiket nagyobb eséllyel tudok megmenteni. Első dolgom körbenézni, kihez mehetek, milyenek itt a viszonyok.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 84
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 66
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 30 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. május 4. (hétfő)

Rosakirk - Page 2 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:
Épp nincs.


Jason és Layla annál az utcasaroknál vált el egymástól, ahol a gyógyfüves, avagy a vajákos asszony is lakott. A fiú miután otthagyta Layla-t elindult futva az innen is látható házhoz, Layla pedig ment volna valamelyik beteghez. Azonban mindezt már nem tudták megtenni. alig indult el a páros a megfelelő helyre, ahova akart, az egész olyan érzés volt, mintha lelassult volna minden, pedig valójában nem ez történt.

Ekkor ugyanis egy hatalmas robbanás történt nem is olyan messze a külső falnál, ami befelé robbant. Előtte mind a ketten a szemük sarkából egy fényvillanást láthattak. Nem csak nekik, de mindenki másnak is kiszaladt a lába és több métert repültek, ami után Layla a macskaköves úton, Jason pedig az egyik ház bokrain landolt. Kisebb-nagyobb vágásokat és zúzódásokat, horzsolásokat szereztek csak, semmi komolyabb sérülést.

A fejük és fülük zúgott a robbanás miatt, és most ezek után hirtelen minden fel is gyorsult. A fal kisebb-nagyobb darabjai még szanaszét repkedtek, az egyik nagyobb pont a vajákos asszony házába csapódott bele, nagyon megrongálva azt. Emberek tucatjai, inkább százai feküdtek szanaszét az utcán, a házak udvarain. Nagyon sok ház megsérült, a falakon levő katonák is a földre kerültek. És volt ennél rosszabb, a berobbantott részen a kree-k elkezdtek bemasírozni a városba.George ki tudta védeni a lövéseket a pajzzsal, majd kimondta a varázsszót. Ezek nem emberek voltak, azokat könnyedén lökte volna méterekkel hátrébb, de itt csak megakasztotta és pár lépés hátrálásra kényszerítette a mágikus erő a kree-ket. De már ez is elég volt ahhoz, hogy megtorpanjanak és abbahagyják a lövést. George ezt a pillantott választotta a teleportálásra és hátbatámadásra. A kardja miatt azonnal érezte, hogy ez nagyon dicstelen húzás volt a lovagi eszmék alapján, bár szerencsére az ereje épp a minimumon – 10 tonnán volt – így nem tudott tovább csökkenni.

Az egyiket sikerült megvágnia, bár érezhetően ellenálló volt mind a ruhája, mind pedig a bőre és húsa, így az egyébként halálos csapás, csak súlyosan sértette meg az illetőt már  csak amiatt is, mert teljes erőből csapott George, és így inkább ez kisebb vágás és falhozcsapás lett, a kard pedig teljes erőből állt bele a padlóba. A másik kree, amikor ez megtörtént, akkor közvetlen közelről lőtte mellkason a férfit, aki emiatt súlyosabb égési sebeket szerzett a találati helyen – másodfokú égési, azaz hólyagos, de közel sem halálos, inkább csak fájó – még azelőtt, hogy a kardját ki tudta volna a talajból szedni, vagy megemelni a pajzsot.

A másik, aki a falnak csapódott ugyan eléggé megsérült és agyrázkódást kaphatott, mert némileg tántorgott, de lassan igyekezett összekaparni magát. A másik pedig az előbbi lövés után most még azelőtt akar behúzni egyet George-nak, mielőtt az kitéphetné a kardot a talajból, vagy felemelhetné a pajzsot védekezésre.

Rosakirk - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 30 Ápr. 2020, 14:46

Ellenfelei kemények. Legalább annyira, mint mikor azzal a tűzóriással küzdött meg csak most nemcsak, hogy egyedül van, de még túlerővel is néz szembe. A kis terve bevált. Azzal, hogy dicstelen lett volna a húzása tudott volna vitatkozni hisz ez háború és az ellenfél se szemtől szembe támad. Harctéren meg nem engedheti meg magának, azt a luxust, hogy ellenfeleitől elvárja a tisztességes küzdelmet, mert azzal nemcsak a saját, de a társai életét is önző módon sodorja veszélybe. De egy karddal nem lehet vitatkozni. Csapása bár elméletileg olyan lehetett volna, mintha egy kisebb teherkocsi csapódik az ellenfeleinek, de megcsúszott a pengéje az első kree-n akinek méghozzá valami pofátlanul erős páncélja lehetett. Mintha egy tankra csapott volna le Galatine, ami bele is állt a padlóba. Ez meglepte George-t, aki tökéletes célpontot nyújtott a következő lövésre. Ellenfelei pedig nem csak horribilis védelemmel, de brutális erejű fegyverekkel is rendelkeznek. Még egyszer eltalálják a lovagot ugyan ott, akkor valószínűleg annyi is lesz neki. A felé lendülő kéz elől megpróbál lehajolni és úgy, hogy továbbra is a kardját fogja, pajzsával megpróbálja tíz tonnás erővel falhoz csapni a támadóját. Ezek után, ha van ideje, igyekszik kiszabadítani Galatine-t és az elsőként megtámadt súlyosan sérül ellenfelét megtámadni. Ha nincs ideje, mert az összeszedte magát és rálő akkor pajzsával igyekszik védekezni és kiszabadítani a fegyverét.

//Asgardi ereklye a mai nap mégy 4x használható//

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler on Vas. 03 Május 2020, 16:14

Rosakirk - Page 2 GJ0YfQP


Éppen hogy csak sarkon fordultam volna, az öleléstől meglepetten, mikor a robbanás elér. Másodpercek alatt zajlott le az egész, de mintha a filmekben látott lassított jelenet főszereplőjévé váltam volna. Tehetetlenül a levegőbe emelkedtem és egy közeli bokorban landoltam, aztán minden vissza gyorsult a normális kerékvágásba.
Nyögve, szédülten, zúgó fejjel és fájó testtel próbálok kikászálódni a bokorból, amitől csak még több karcolást szerzek, de ahogy érzem, se komolyabb sérülést vagy vágást nem szereztem, viszont átkozottul sajog mindenem.
Próbálom minél kisebbre összehúzni magam, nehogy valami törmelék eltaláljon, de ezt szerencsére megúszom. Nem úgy a környék, emberek hevernek mindenfelé, a fal berobbantva. A házba ahová tartottam beleáll egy nagyobb törmelék darab, mindenki sikoltozik, mindenfelé sérültek....elkerekedett szemekkel és pánikolva fordulok Layla irányába, ekkor tudatosul bennem, hogy mit látok.
-El kell tűnnünk innen!-
Kiabálom neki amilyen hangosan csak tudom, hiszen én is alig hallom a saját hangomat is. Közben a bemasírozó kree katonák felé mutogatok, ha nem vette volna észre, hogy baromi nagy pácban vagyunk. Úgy tűnik jól van, ő sem szenvedett nagyobb sérülést, intek neki, hogy induljon én pedig a gyógyító házához sietek, nem kell csak pár perc, hogy gyorsan körülnézzek odabenn. Meg kell győződnöm róla, hogy benn van-e a házban, ha igen akkor pedig ki kell hozni és eltűnni innen, amilyen gyorsan csak bírunk. Nem kellene, hogy sokáig tartson a dolog és azt hiszem szükségünk lesz, minden elérhető gyógyítóra ezek után....
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 966
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky on Vas. 03 Május 2020, 19:35

Irány a betegek! Nem lesz semmi baj, nem lesz semmi baj, nyugtatom magam körben, még ha tudom is, hogy Murphy írta az ez évi forgatókönyvet, és teljhatalmat kapott. Diákom is engedte hogy megöleljem, nem? Nem?
Mi a… robbanás. Tompítom az esésemet, már amennyire tudom, és próbálom nem túlságosan úgy érezni magam, mint még sose. Szóval ilyen az, amikor az embert egy robbanás ereje ellök, ez is egy olyan tapasztalat, melyre úgy érzem, nem volt szükségem. Amilyen gyorsan csak tudok, feltápászkodom, hirtelen nagyon örülök annak, hogy nem érzek fájdalmat és van regenerációm.  Tekintetemmel ezek után megkeresem a férfit, akivel együtt jöttem, és tippre nincsen annyira nagyon súlyos baja, vagy épp enyhébb, mint egy törése például, hiszen mozog. Feltápászkodom, hogy aztán szemügyre veszem a helyet, ahol keletkezett ez az egész.
- A francba! – Jön ki belőlem a szó, mikor meglátom a kreeket. Igen, totálisan egyetértek az előttem szólóval, az ember ha teheti, lelépne erről a helyről. Nem kell mutogatnia, visszasírom én magamtól is a csápos hajót. Körbenézek, van-e valaki, akin tudnék segíteni, és ha nincs, akkor Jasonhoz sietek mert bármi gond felmerülhet, ha viszont van, akkor természetesen az illetőn próbálok segíteni.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 84
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 66
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 04 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. május 8. (péntek)

Rosakirk - Page 2 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:
Épp nincs.


A robbanás után nem volt nehéz sem Jasonnek, sem pedig Layla-nak összeszednie magát. ők azok közé tartoztak, akiknek mindez gyorsabban ment. A katonáknak, akik még itt voltak, ők is hamar, még náluk is hamarabb ment mindez, de a civileknek nagyon nem. A pánikkal teli sikolyaikat lehetett hallani, gyerekek, nők sírtak a félelmükben. Akik feltudtak állni azok nekiláttak segíteni azoknak, akik nem.

Nagyon sokan jöttek ki a házakból és kezdtek pánikolva menekülni. Jason-nek ezen emberek között kellett szembe mennie, Layla-nak pedig vigyáznia, hogy nehogy elsodorják és agyontapossák, ilyen esetben a regenerációja sem biztos, hogy megmentheti. Ahogyan körbenézett az út túloldalán meglátott két nagyon fiatal gyereket, szülők, vagy felügyelet nélkül. Egy kisfiút és egy kislányt, az egyik olyan négy év körül lehetett, a másik kettő, egymást ölelve sírtak, néhányan pedig a menekülés közben beléjük is rúgtak már véletlenül.

Eközben Jason a tömeggel szemben vágott át és érkezett meg a néni házához, ahova kellett. Ő előrébb volt, így látta, hogy a kree-k válogatás nélkül a menekülő civileket is lőtték. A házba sikerült bejutnia, ahol szerencsére nem kellett sokat keresgélnie. Noha kint kiabálások voltak, mégis meghallotta a néni nyöszörgését, akit egy szobával beljebb meg is talált. Beszorult egy gerenda alá, ami leszakadt a tetőről, amikor a faldarab a házba csapódott.Azt George láthatta, hogy akit megvágott az egy embernél messze nem lenne harcképes, de a kree-knél ki tudja, hogy mi a helyzet. Azonban az, hogy a kardot nem engedte el az eléggé rossz húzásnak minősült. Emiatt nem igazán tudott jól mozogni, a kree pedig kitalálta, hogy mire készül, könnyedén mozdult félre a pajzs útjából, majd a kardot fogó kézre sújtott el, ami után egy hangos reccsenés hallatszott, ahogyan George alkarja minimum megrepedt, de lehet, hogy el is tört a halálpontos ütés után.

A meglepő talán az lehetett, hogy az ütés nem volt túl erős, sokkalta inkább egy harcművész mozdulathoz hasonlított, a pajzs ekkor szállt el a kree mellett, aki egy félkörös gyors mozdulattal került belharcba, konkrétan George elé pár centire és már készült volna valószínűleg bevégezni, amikor az előbbi égés mellett egy ütést érzett, de nem túl erősen. A kree arcára meglepetés ült ki, majd az ajkai között vér jelent meg, majd egy jó adag vérrel telibe hányta George-t és összeesett.

Mögötte Mordred állt, véres kézzel, amit most húzott hátra a fiatal férfi kezében pedig ott volt a kree szíve. A lent fekvő kree-ből ömlött még a vér, és látszott a lyuk, amit Mordred ütött rajta, aki végül unottan és némi fintorral a még néhányat verő szívet leejtette a földre és a bakancsával rálépett. A végén csettintet egyet és a kezéről, meg a cipőjéről is eltűnt a vér, ezalatt a falnál levő kree is összeesett eszméletlenül az elszenvedett sérülés miatt.

- Ne engedd közel, ezeket gyerek koruk óta katonának képzik. Nem csak katonai dolgokat, de harcművészetet is tanulnak, mint tapasztalhattad – vonta meg a vállát. - Ahogy nézem újra próbálkozhatsz…

Jegyezte meg egy vigyorral miközben besétált George mögé mert a másik két kree ekkor jutott át a pókfonallal elzárt részen…

Rosakirk - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler on Hétf. 04 Május 2020, 21:05

Rosakirk - Page 2 GJ0YfQP


Másodpercek alatt ellepik az utcát a pánikoló civilek, és mindenki menekülni próbál, lehető legtávolabb a bemasírozó kree katonák elől. Szerencsétlenségemre pont a menekülő ember tömeggel szemben haladok, így pár pillanat alatt elveszítem Laylat a tömegben. Remélem fogja magát és a tömeggel együtt elhúzza innen a csíkot. Szerencsémre talpon tudok maradni, és eljutok a házhoz, menet közben elszoruló torokkal látom, hogy a kreek válogatás nélkül tüzelnek bárkire aki eléjük kerül. Ha így folytatódik, én sem tudok elmenekülni innen.
Ahogy belépek a házba nem telik sok időbe, máris megtalálom az idős nőt, egy gerenda alatt.
-Minden rendben lesz....megpróbálom kiszabadítani....-
Próbálok nyugodt maradni, de nem egyszerű.
-Érzi a lábát, meg tudja mondani hogy mennyire sérült meg?-
Közben szemügyre veszem a gerendát, és hogy vajon mennyire sérülhetett meg, mert lehet, hogy csak rosszabb lesz ha leszedem róla valahogy. Ha biztonságos akkor először megpróbálom saját erőből felemelni, legalább annyira hogy kitudjon csusszanni valahogy alóla. Ha nem megy akkor próbálok valami erősebb lécet, bútor darabot, deszkát keríteni és azzal kitámasztani és úgy felemelni valamennyire a gerendát.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 966
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 07 Május 2020, 17:44

George lebecsülte volna az ellenfelét? Esetleg rossz taktikát választott? Az biztos, hogy a kard ereje nélkül egyáltalán nem tudott volna normális sebzést okozni. De ellenfele ügyes volt. Egy gyors csapással elég csúnyán rávágott a lovag karjára, amitől fel is szisszent a kémia professzor. Majd jött a kellemetlen meglepetés. Ellenfele közvetlenül elé került. Már épp felmerült agyában a teleportálás gyors ötlete, de ekkor valami ütést érzett a mellkasánál és szinte arcon hányták egy nagy adag vérrel. Jó ettől egy kicsit felfordult a gyomra, de Gawain-béli tapasztalatainak hála még nem esett szét. Mordred volt az. A módszerei mocskosak és pofátlanul egoisták. George egyre távolabb került attól, hogy úgy érezze valaha is megértheti ezt a beteg, kifacsart és bizonyos szinten szánalmas alakot. A viccesnek szánt megjegyzésre csak dühösen odamorrant.
-Beléd is!
Ritkán beszélt így, de kedves testvére kihozta belőle. Igyekezett gyorsan kirántani a talajból a kardját majd eltenni, ha ez nem ment most nem erőltette, aztán sikertől függetlenül pajzsát visszaváltoztatni, miközben íját megidézte és egy szisszenés kíséretében kifeszíteni az ideget, amin ettől valószínűleg meg is jelenik egy gyilkos és nem bénító vessző, amivel az első felbukkanó kreet igyekszik meglőni és fedezékbe húzódni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky on Csüt. 07 Május 2020, 21:25

Perrrsze, robbanás, utálom a robbanásokat, hangosak és ijesztőek és nagyon hangosak és olyankor az ember lánya inkább behúzódna, vagy legalábbis elfutna, hogy ne legyen még egy ilyenben része, én is azt tenném, ha nem lennék az x-ekkel, na meg nem lenne épp az, ami. Kreek, háború, ostrom, semmi olyan dolog, amelyre egy épeszű ember vállalkozna, de persze senki se mondta, hogy például én teljesen rendben lennék.
Igen, pánikolás, sikítozás, teljesen megértem a reakciójukat, ez egy normális viselkedés. Első dolgom megpróbálni elérni, hogy halálomat ne a tömeg lába által kapjam meg, azért még szándékomban áll rontani a levegőt, hozzájárulni a széndioxid kibocsátáshoz. Gyerekek! Sietősen megyek a két kölyökhöz, ha bárki meglökne, automatikusan visszalökök, még emlékszem a gimiben menzai tolakodásra, hogy minél hamarabb hozzájuk érjek. Amennyiben nem nyírt ki senki ez idő alatt és nem bukkantak fel a hozzátartozók sem, leguggolok hozzájuk.
- Szervusztok, Layla vagyok, nem lesz semmi baj – próbálom a kislányt és a kisfiút védeni a tömeg elől, hiszen nem akarom, hogy bajuk legyen. Nem tudom, hogy feltegyem-e a kérdést, hogy merre vannak a szüleik, hiszen mégiscsak előfordulhat, hogy már nem élnek. Ugyanakkor viszont jobb lenne tudni, és megvan az esélye, hogy még jobban felzaklatom őket, de annak is, hogy gyorsban megoldom. Dönteni kell, és nincs dobókocka, hogy kidobjam, szöszbe is – hol vannak a szüleitek? Menjünk biztonságosabb helyre, rendben? Ne féljetek, minden rendbe fog jönni – teszem hozzá megnyugtatásként, még ha minden okuk is megvan arra hogy féljenek.
- Gyertek – fogom meg a kezüket, de ha a kisebbik ölben szeretne utazni, természetesen felveszem, hogy aztán elinduljak velük, minél távolabb a kreektől és  a fegyvereiktől.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 84
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 66
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 08 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. május 12. (kedd)

Rosakirk - Page 2 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:
Épp nincs.


Jasonnek szerencséje volt, láthatta, hogy nem igazán sérült meg az idős hölgy alatta, csak elesett és már ez is önmagában az ő korában veszélyes lehet. igazából úgy tűnt, hogy a gerenda és az emeletre tartó lépcső fala közé szorult be, mert még egy szekrény és oda borult. Szerencsére a nő magánál volt és a válasz alapján a tudata is tiszta volt.

- Jól vagyok gyermekem, nem hiszem, hogy megsérültem a fejemen kívül – mondta. – Csak túl szoros minden, így nem tudok kimászni.

A néni fején tényleg volt egy vágás, de ezen felül valószínűleg semmi. Jason-nek így elég volt csak megpróbálnia felemelni egy nagyon kicsit a gerendát, vagy a szekrényt. Nem ment nagyon, mert nagyon nehéz volt, de azaz egy-két centi is nagyon sokat segített, amit meg tudott tenni, mert a vajákos asszony így is kitudott mászni.

- Van egy hátsó kijárat, amivel egy utcával feljebb kerülhetünk, mert ahogy hallom odakint már az utcákon tart a harc – ajánlotta fel.Miután Layla-t otthagyta Jason ő maga igyekezett odajutni a gyerekekhez. Ezen idő alatt jó párszor belerúgtak, megütötték nem szándékosan, csak útban volt a menekülőknek. A fájdalmat ugyan nem érezte de magát a kontaktust igen. Főleg, amikor az egyik személy a szeme körül találta el és pár pillanatig homályosan látott. Mire megérkezett a gyerekekig addigra teljes testük sebes volt, sírtak, féltek.

A nő próbált megnyugtatóan beszélni hozzájuk, de a gyerekek láthatóan egyetlen szavát sem érették, vagy éppen hallották, mert az emberek sikolyai, kiáltozásai, a pánik és a lövések is túlságosan hangosak voltak. Ahogyan Layla leguggolt és nem védte magát, valaki ebben a pillanatban sodorta el, és nem csak Layla esett a földre, hanem egy férfi is, aki nekiment és átesett rajta. Layla járt jobban, ő az utca széle felé volt, de a férfit alig öt-tíz másodperc múlva eszméletlenre taposták a menekülők.

Layla feltudott állni, de a gyerekeket mindenképp vinnie kellett, mindkettőt, mert egyik sem tudott járni. Más kérdés, hogy velük még óvatosabbnak kellett lennie, mert nehéz lesz a tömegben haladni, plusz nehezek és egyetlen irány volt csak, arra, amerre mindenki más is haladt, a belváros, honnan ide érkeztek. Ki kellett gyorsan találnia, hogy miként tudnak úgy haladni, hogy kerüljenek az emberek lábai alá.Most már, hogy nem volt neki és semmi útban könnyedén ki lehetett szedni a kardot, bár George keze nagyon fájt, de ez még ment, ahogyan az is, hogy a pajzsot visszaváltoztassa egyszerű tárggyá. Ekkor vette elő az íjat, amit a sérülés ellenére is könnyedén ki tudott feszíteni. Amint felbukkant az első kree a kivágott részen, akkor az íjjal azonnal meg is lőtte, a mágikus hatással. A kree abban a pillanatban meg is bénult és nem tudott mozogni. Ez tökéletesen működött rajtuk láthatóan.

George ekkor döntött úgy, hogy fedezéket keres, ami azonban nem volt olyan egyszerű. Ugyanis a folyosó teljesen üres volt, a távolban látszott egy ajtó, amin ki kellett majd menniük, de az jó negyven-ötven méterre volt – tekintve, hogy baromi nagy volt a hajó – ezeken felül csak akkor tudott mit tenni, ha visszament a leágazáshoz, ami pedig alig pár méterre van csak attól a résztől, amit leválasztott. Ha a válla felett elpillantott, akkor láthatta, hogy Mordred az ajtó felé tartott teljes nyugalommal.

De George fedezéket keresett, így előrerohant, vissza a folyosóhoz, ahonnan jöttek. Közben láthatta, hogy a lebénított kree-t a társa hátrarántotta, aki így hátrébb került és ismét szabad lett az a kijárat, amin így a másik – a nem bénított – neki is látott átmászni, hogy majd pillanatok múlva megérkezzen ahhoz a folyosóhoz, ahova George visszahúzódott.

Rosakirk - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler on Hétf. 11 Május 2020, 10:46

Rosakirk - Page 2 GJ0YfQP


Nagy mázlink van mind kettőnknek, ő nem sérült meg túlzottan, csak a fején van egy vágás, és beszorult a gerenda meg a bútordarab közé. Ahogy próbálok körbe nézni, sem vért, sem azt nem látom, hogy esetleg a gerenda szét zúzta volna a lábát. Nekem meg abban, hogy bár baromi nehéz a gerenda, sikerül, zihálva és nyögve legalább annyira megemelnem azt, hogy ki tudjon mászni alóla. Letörlöm a az izzadtságot a homlokomról, hogy ne csípje, és ne csöpögjön bele a szemembe.
-Jó ötletnek tűnik az a másik kijárat....-
Dörmögöm, segítek felállni neki, oldalról átkarolva, támaszkodhat a vállamra, ha netalán nem tudna biztosan sétálni, tartani magát. Elindulok vele az említett másik kijárat felé. Közben Layla jár a fejemben, remélhetőleg már biztonságban van.
-Merre van a legközelebbi hely ahol biztonságban lehetünk? Már amennyire ez lehetséges....-
Jobb lesz elhúzni innen a csíkot, amíg ránk nem törnek a kree katonák. Csak remélem, hogy eltudunk jutni valahova ahol viszonylag biztonságban leszünk.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 966
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 11 Május 2020, 17:34

George, amit akart bár nem esett neki túl jól, de meg tudta tenni. Kardját eltette, pajzsát visszaváltoztatta és megidézte az íját. Egyszerűen tervezett. Lőfegyverre nem számítanak ő meg meglepi őket. Jelen helyzetben lévén túlerővel néz szembe, akik felszereltebbek nála és ha ez a hajó lezuhan jó eséllyel amúgy is mindegy nekik így nem finomkodik. Egyáltalán nem szívesen öl, de felhúzza az íját és mikor meglátja, az ellenfelét akkor lő. Hogy miért nem egy gyilkos vessző jelent meg, azt ő se érti, de így történt. Mindenesetre a kree lebénult és a társa, ahogy egy katonához illik elhúzta onnan őt. A lovag fedezékbe húzódott és várt. Fél kézzel a hálóbombás szütyőjébe nyúlt és mikor ellenfele kiszolgáltatottabb helyzetben volt, vagyis lehajolva akkor próbálta csak a kezét kidugva arcon dobni és gyorsan visszahúzódva felhúzni a nyilát. Ha úgy hallotta, hogy talált akkor kihúzódott és szintén egy bénító vesszővel lőtt.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky on Hétf. 11 Május 2020, 21:22

Sietek hozzájuk, nem akarom, hogy bajuk essen, mégha meg is lökdösnek, legalább fájdalmat nem érzek. Most nagyon hálás vagyok a cipa-regen kombómnak, különben már rég földön lennék. Vagy legalábbis nem tudom, hogy kezelném a fájdalmat. Próbálok úgy-ahogy elhajolni és kikerülni az embereket, több-kevesebb sikerrel. Aztán pedig jön egy ütés, melytől pillanatokra úgy látok tippre, mint a szemüvegesek a segítő tárgy nélkül. Ooooké, a tömeg veszélyes.
Kölykök! És nincsenek jól, már nagyon nem, ami nem jó jel. Megpróbálom minél inkább védeni őket. Kevés veszélyesebb dolog van a pánikoló tömegnél jelenleg. Na jó a kreek azok. De csak ennyi, nem akarok fulladásos halált halni a tömegben. Mindenkit mással ijesztgettek, ha elveszik kicsiként, engem ezzel.
Hülye. Hogy a francba értenék meg azt, amit mondasz, gondolkodj már. Jól van, nincsen semmi baj, akkor most a hangsúly, hangnem az, ami lényeges, megnyugtatóan kell beszélni hozzájuk. Gondolj, gondolj, lökés. Gyorsan feltápászkodok, legalább ennyivel beljebb vagyok, mármint nem az utcán beljebb. Várjunk, gondolkodj. A tömeg képes akár összepréselni az ember mellkasát, szóval lehetőleg el kell kerülni a lehető legjobban. Legalább nyílt tér, és nem zárt, még ha ez kevés vigasz is. Nincs egy random ajtó aminél feltorlódhat. Ugye nincs?
- Most már kevesebb baj lesz – nyugodt hangon, kedvesen beszélek, egy halvány mosolyt is villantok -   elviszlek titeket, rendben?  Layla vagyok - engem nyugtat, ha beszélek hozzájuk, ő legalább hallanak emberi szót, mégha nem is biztos, hogy megértik, vagy meghallják. Felveszem őket, amennyiben hagyják és nem ellenkeznek, ha ellenkeznek akkor igen morcosan nézve próbálkozok meg vele,  hogy aztán elinduljak. Minél kijjebb próbálok kerülni a tömeg sűrűjéhez képest, reménykedve abban, hogy megpillantok akár egy mellékutcát, akár egy másik menekülőútvonalat, hiszen minden egyes pillanattal amit a sokaság mellett, sokaságban töltök el, növelem a kockázatát hogy valamelyikünk meghal. Ha már a meghalás, remélem a diákomnak eszébe se jut ilyesmi.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 84
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 66
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 12 Május 2020, 00:01Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. május 16. (szombat)

Rosakirk - Page 2 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:
Épp nincs.


A néni végtelenül hálás volt a segítségért, tényleg kellett is neki, hogy fel tudjon állni, de utána meglepően fiatalosan mozgott és nem kellett neki már segítség. A hátsó kijárathoz át kellett menni a konyhába, mert itt nem lehetett volna a ledőlt dolgokon átmászni. A konyha úgymond szerencsére beomlott félig, így azon keresztül meg lehetett kerülni a beomlott részt és kijutni a hátsó kertbe, aminek az ajtaja az itt futó utcára nyílt. Itt jócskán kevesebben voltak, mint a függőelegesen haladó utcán, mert ez vízszintesen haladt a városfalhoz képest.

Innen valamelyik irányban ki kellett jutni a főútra, amik egyenesen a város közepébe futottak, ha ezen maradtak volna végig, akkor körbe lehetett volna járni a várost, de beljebb jutni nem. Szerencsére azonban kree sem volt itt, így legalább most még az ellenség nem látta meg őket, és nem kellett tőlük tartani. A kérdésén a néni nem sokat gondolkodott, szerencsére tudott ilyen helyet mondani.

- A város központja – mondta. – De nem csak utcákon lehet oda jutni, vannak föld alatt járatok, csatornák, hála Roma úrnőnek.

A kezével a közelben levő a macskaköves úton megbújó ebbe a korba nem illő, modernszerű csatornafedélre, lejáróra mutatott.Layla felvette a gyerekeket, akik szerencsére voltak annyira riadtak, hogy nem ellenkeztek. Egy biztos, hogy a két gyerek együtt nagyon nehéz volt, emiatt Layla-nak is nehéz volt haladni. Sajnos olyan nem volt, hogy nyílt tér, vagy kevesebb ember. Ahol igen az a sor végét jelentette és ott a kree-k már lőni tudták volna őket. A házak mellett haladva pedig nagyon lelassult volna, mert a tömegben legalább tolták és noszogatták hátulról, amivel tudta tartani a tempót.

Azonban, ha nem akarta ezt választani, akkor még, amikor körbenézett a lehetőségek után, akkor sikerült egy másik lehetőséget észrevennie. Nem is olyan messze magától volt az utcasarok, ahol párhuzamosan is futott egy utca ehhez képest, ott beljebb látott meglepő módon egy olyan dolgot, ami nem illett ide. Csatornafedelet, olyat, amilyen odahaza a Földön a modern korban is található.

Bármelyiket is választja, sietnie kell, mert lassanként elfogynak az emberek és utána már csak a kree-k vannak…Tényleg nem lehetett tudni, hogy miért a bénító nyílvessző jelent meg ott, de ez talán még szerencsésebb is volt neki, mert a sima nyíl nem biztos, hogy az ellenálló kree-nek olyan nagy gondot okozott volna, hogy megállítsa. Így viszont George nyert egy kis időt és vissza tudott jutni a folyosóra. Itt egy újabb pókfonalat vett elő, és visszaosont a sarokig. Amikor hallotta, hogy a kree megérkezett, akkor dobta ki az illetőre.

A szerencse a férfi pártján volt részben. Ugyanis eddigre a kree már átért, igazából már akkor átért, amikor elérte a folyosót George, így még láthatta, hogy már indult felé. Szóval, amikor a kree közel ért a folyosó sarkához, akkor tudta arcon dobni a gránáttal, ami sikeresen elterült a sisakon, így a kree most már nem látott semmit. Viszont a kellemetlenség az volt, hogy a kree is ugyanarra gondolt, amire George. Ő is gránátozott.

Emiatt nem volt ideje a férfinak arra, hogy az íjat kihúzza, ugyanis a saját bombájának felrobbanásakor meghallotta, hogy a fémes padlón valami fém koccant és gurult. Nem sikerült jól dobni, így csak szinte kiesett a kezéből, de arra bőven elég volt, hogy a T folyosó közepére essen, nehogy véletlenül bármelyik irányban kényelmesen el lehessen bújni előle.

Rosakirk - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 2 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.