Pantfelin

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Szomb. 25 Ápr. 2020, 18:27


Miután közösen megszemlélték a kilátást, a szobor sok értékes információt felfedett. Megtudták, hogy Rhiannon nem a varázsló, csak egy rangosabb katona, így nem ő volt az, aki megszabadította Niterist a démonléttől. Ezek után már nem is lett volna olyan gonosz dolog megszállni...
Tristan eközben ravasz terveket eszelt ki, amiket a szimbionta egyetértő (mentális) kuncogással jutalmazott, majd rákészült az akcióra. Bár a terv nem volt éppen lovagias. Lehet, hogy a célpont nem élt, de akkor is... éppen a másodlagos nemi jellegére támadni egy kicsit felzaklató dolog. A fejét letekerni sokkal csendesebb lett volna... De szobrok esetén az efféle hozzáállás néha szerencsét hoz, így talán mégsem volt olyan rossz a helyzet.
Mindenesetre Niteris sem akart kimaradni a csatározásból, ha sor került a támadásra, hosszú idő után először kinyújtóztatta a csápjait, és megpróbálta óvatosan a földre helyezni az esetlegesen szétrepülő darabokat. Igazán kár lett volna a kövekkel megrongálni az értékes padlót.
~Akkor... Jöhet az ablak? Vagy keressük meg a tündérkapitányt?~ kérdezte, amennyiben sikerrel jártak.

Ha nem sikerült széttörniük a szobrot, Niteris megkísérelte teljesen beborítani társát, hogy a további csatározásban megvédhesse, és a csápjaival terpeszkedni kezdett.

(Ha egyáltalán nem került sor a támadásra, Niteris tovább figyelte a társalgást, bár Tristan esetleg már megérezhette a növekvő türelmetlenségét)
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 322
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 82
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 26 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. árpilis 30. (csütörtök)

Pantfelin - Page 2 PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:
Épp nincs.


Tritan és Niteris a körülnézés után terveket szőtt, vagyis főleg Tristan. Ő arra jutott, hogy csak úgy tudnak meglógni, hogyha likvidálják a gólemet, még akkor is, ha fogalma sincs arról, hogy ezt megérzi-e a készítője, vagy pedig sem. Éppen emiatt rá is kérdezett valamire. A gólem csak arra fordított a fejét, mivel nem sok látnivaló volt innen, így rögtön válaszolt, feltételezve, hogy a legnagyobb épületre kérdezett rá a férfi.

- Az a nagy épület a kormányzói palota – mondta. – Ott található a kincstár, a városi könyvtár, onnan irányítják a várost és annak környékét. A város legjobban védett épülete.

Közben jó néhány lézerlövedék, meg rakéta tört át a pajzson és szállt el nem messze az épülettől és csapódott be. Valami még az épületet is eltalálhatta, mert elég erősen megremegett. Valószínűleg Tristan is elesett volna alap állapotban, de most sokkal jobb volt az ügyessége, mint korábban – köszönhetően Niterisnek.

- Nem kell aggódni az épület mágikusan védett, nem tud összeomlani – mondta a gólem, hogy megnyugtassa a párost. – Bár javaslom, hogy az ablaktól lépj el, a saját biztonságod érdekében.

Továbbra sem mozdult onnan, ahol korábban állt, ellenben a letett boros kancsó felborult az előbbi rengés után és leesett a földre a tálcával együtt, így a bor és az étel is teljes mértékben tönkrement, mert még a bor is ráömlött. A tányér fából volt, így az és a tálca sem tört el, de ez nem segített a helyzeten.

Pantfelin - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 26 Ápr. 2020, 09:55

A főhadnagy nem azért improvizált, mert ehhez volt kedve. Sőt, jobban szereti az olyan feladatokat mikor egy alaposan eltervezett forgatókönyvet hajtanak végre, ez a feladat egyáltalán nem ilyen volt. Némi segítséggel beküldték őket egy ellenséges táborba és oldják meg. Mint a HYDRA tisztje muszáj volt mindent megoldania. A módszereit pedig úgy válogatta meg, hogy ha kellett, akkor nem finomkodott. Ha megszöknek, már akkor gyanúsak lesznek. Egy közeli épületbe való betörés talán nem lesz olyan gyanús a jelen helyzetben, de könnyen lehet abból is gond. Viszont ha egy értékes mágikus tárgyat megtalálnak náluk, akkor minden bizonnyal végük és a legrosszabb, hogy fény derül rá, hogy mit kutatnak, ami miatt a kulcs még komolyabban lesz őrizve. Hogy a készítője tisztában lesz-e a szolgája halálával abban Tristan nem biztos, de a fentiekben igen és ott több a kellemetlen körülmény. Ha jól csinálják, akkor talán a jelenlegi káoszt kihasználva és azt tovább növelve kijuthatnak innen a kulccsal és a találkozási pontnál visszajuthatnak a saját csapataikhoz. A terve első része meghiúsult. A testőrük nem nézte meg személyesen, hogy milyen épületre mutat, hanem elmondta magától. Okos. Bár érzelmei nincsenek, de logikusan gondolkozik. Érezte a démon türelmetlenségét. Megértette, de tiszta fejjel kell gondolkozniuk.
-Kincstár, könyvtár, a városvezetés biztos gyönyörű épület lehet belülről is.
A becsapódó rakétákra kinézett. Próbált idegesnek tűnni, de valójában tetszett neki a dolog. A káosz megkönnyítette a dolgukat. Főleg mert egy újabb lehetőséghez jutottak. Arra, hogy az épület nem omlik össze azért visszakérdezett.
-Ez biztos? Rendben. Köszönöm.
Majd lehajolt a tálcához és a kiömlött dolgokhoz.
-Jaj sajnálom! Öhm, segítenél?
Igyekezett összeszedni a nagyobb dolgokat, amik széthullottak, a tálcára tenni a kupát és a tányért, meg amit kellett. Ha ez beválik és a testőrük tényleg odamegy segíteni, feltakarítani akkor Tristan most próbálkozik meg a korábbi dologgal. Mellmagasságban a robotkarjaival elkaszálni a nőt. Hogy a feje elpusztítása megölné-e abban nem volt biztos, de így a karjai biztos használhatatlanok lesznek.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1411
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 99
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Kedd 28 Ápr. 2020, 20:29


A szobor nem jött közel az ablakhoz, így a hirtelen támadás elmaradt. Helyette kaptak egy rakétát, amibe a torony beleremegett, így ez Niterisnek remek alkalom volt újdonsült szuper-hajlékonyságuk és egyensúlyérzékük bemutatására. Remélhetőleg ezt Tristan is megjegyezte. Egy kis szerencsével talán még akkor is eszébe jut majd, amikor a kapcsolatuk tartósságát mérlegeli...
A közeli kancsó azonban nem osztozott a Hydra ügynökeinek ügyességében, és menthetetlenül felborult. A főhadnagy ezt ismét ki akarta használni egy rajtaütésre, és Niteris ezúttal is készen állt. Sikeres támadás esetén először a törmelékeket próbálta minél halkabban a padlóra helyezni, majd (amennyiben Tristan nem tiltakozott túl hevesen a csapatmunka ellen) az ablakhoz sietett, hogy minél előbb elhagyja a terepet. Ha ezt meg tudta tenni, terepszínűre (toronyszínűre) váltott, és megpróbált észrevétlenül kimászni.

Ha a támadás nem járt sikerrel, Niteris a hordozója védelmére törekedett. Próbálta minél vastagabban bevonni, hogy az esetleges ütésektől megvédje, és a csápjaival terpeszkedni kezdett, hogy oldalról szabotálja ellenfelük minden támadását.

Ha valamilyen oknál fogva a rajtaütés megint elmaradt, a szimbionta elveszítette a türelmét, felvette teljes formáját és rávetette magát a szoborra. Mégsem akart egész nap könyvtárakról és városnegyedekről társalogni...
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 322
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 82
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 30 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. május 4. (hétfő)

Pantfelin - Page 2 PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:
Épp nincs.


Tristan csak nem tett le a tervéről, hogy elpusztítsa a gólemet, pedig ennél sokkal könnyebb módokat is választhatott volna. amikor odahívta a gólemet, akkor az odament, hogy segítsen, minden gyanú nélkül. A kiborg pedig ekkor sújtott el, az ütés nem volt nehéz és egyből el is találta a mágikus teremtményt, amiből a pusztulása pillanatában valamilyen csapás csapott ki és a teljes szobát letarolta vele. A tárgyak felborultak, ledőltek, Tristan pedig megdermedt és mint a só zsák dőlt el.

A legkisebb mozdulatra sem volt képes, csupán levegőt tudott venni, de még a szemeit sem volt képes mozgatni, jelenleg a padlót bámulta vele. Csak hallani lehetett, hogy a gólem darabokra esve kőként zuhant a padlóra. Bármennyire is igyekszik képtelen arra, hogy akárcsak a legkisebb mozdulatot is megtegye. Az állapot nem igazán hasonlított a sokkolásra, mert nem rándultak görcsbe az izmok, egyszerűen csak semmi sem engedelmeskedett a testében a parancsainak.

Niteris érzékelheti – rá nem volt hatással, révén ő nem támadott, csak szemlélő volt – konkrétan a férfi agyának azon részét bénította meg a gólem végső támadása, ami az izmok és a test mozgatásáért felelős. Tristan átmenetileg, vagy véglegesen – ez nem volt megállapítható – nem képes semmilyen mozgásra, azonban saját maga át tudja hidalni ezt a problémát és saját maga képes arra, hogy mozgassa és irányítsa Tristan testét, amire a házigazda éppen képtelen. Ahogyan a támadás a mentális védelmére is hatással volt, így védekezni sem tud az ellen, hogyha Niteris az átvétel mellett dönt.

Pantfelin - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 30 Ápr. 2020, 14:04

Kedves mosoly és sötét tervek. Tristan logikája alapján ez a legjobb módszer. Ahogy a főhadnagy lehajol és elkezdi, a cserepeket összeszedni majd ehhez a testőrük segítségét kéri, úgy tűnik végre sikerült. Megvan a lehetőségük gyorsan elintézni ezt a lényt és megszökni lehetőleg észrevétlenül. De újabb probléma akadt. Az észrevétlenségük is megkérdőjelezhető lett és a legrosszabb, Tristan egyszerűen a földre bukott és képtelen megmozdulni. Nem először tapasztalja meg a tehetetlenséget. Most viszont nem csak a karjait vesztette el, hanem egyáltalán nem tud mozogni. Elszúrta. Lebecsülte a helyi katonai vezető elővigyázatosságát. A legrosszabb pedig, hogy a küldetés került veszélybe az ő hibájából.
~Tizedes! Magánál van? Én képtelen vagyok megmozdulni, de a küldetés mindenek felett. Ha tud mozogni, akkor hagyja el a testem és teljesítse egyedül. Velem ne törődjön. Emlékezzen maga a HYDRA katonája. Bármilyen áldozatra készen kell állnia, hogy megtegye.~
Bár ezek a szavak összeszedettek voltak és egy tiszthez illőek, ha a másik a főhadnagy érzelmeihez is hozzáfér, akkor szégyent, tehetetlenséget és félelmet is érezhet. Ha így itt találják, akkor megkérdőjelezhető mi lesz a legjobb forgatókönyv számára. Ha mágiával nyúlnak az agyába talán neki kellemesebb, de a céljuk hamarabb kiderül. A kínzást viszont jobban tudná viselni és talán sikerülne félrevezetnie őket. Talán.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1411
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 99
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Szomb. 02 Május 2020, 15:10


Micsoda csapás! A szobor ripityára tört, Tristan pedig a győzelemtől mámorosan arccal előre dőlt. Így Niterisnek semmi esélye sem volt összefogdosni a repkedő darabokat, helyette inkább szeretett hordozója orrának épségét kívánta megőrizni. Ezután közösen megfigyelték a padlót. Nagyon szép padló volt, igazán kár, hogy épp az imént koszolták össze oly csúnyán. Egy kis szerencsével talán meg is úszták borfoltok nélkül, amiket nagyon nehéz lett volna kimosni, kölcsönkapott ruhát meg nem illik mosatlanul visszaadni.
A főhadnagy úr is hasonlóan borúsan látta a helyzetet, bár az ő aggodalmai sokkal megalapozatlanabbak voltak. Mégis csak... elbukott küldetés, kínzás és agyturkász mágusok? És mindezen felül még az áldásos kapcsolatukról is lemondott volna? A szimbionta komolyan aggódni kezdett felettese leki egészsége miatt.
~Ugyan kolléga, arra semmi szükség nem lesz~mondta, és megkísérelte feltornázni magukat~Maradjon köztünk, de egyedül nem vagyok valami jó a lépcsőzésben. A mélyen tisztelt doktor úr annak idején tesztelte is. A főkapitányok nagyon szerették volna tudni, hogy szellőzőnyílásokon keresztül mekkora eséllyel tudnánk elfoglalni egy létesítményt. A kísérlet eredménye végül...~
Niteris még sok szép és hasznos információval ellátta felettesét, miközben megpróbálta felvenni a kőfalak színét és megbarátkozni a robotkar használatával. Ha ennek nem volt semmi akadálya, azután odament az ablakhoz, kimászott rajta és elindult lefelé. Amennyiben nem volt sok őr, megpróbált észrevétlenül lejutni, és felvenni egy olyan öltözék alakját, ami elfedte Tristan utángyártott alkatrészeit. (Ha a lefelé vezető úton látott erre alkalmas mintát, akkor azt igyekezte lemásolni, különben egy egyszerű susogó köpennyel is beérte.)
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 322
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 82
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 04 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. május 8. (péntek)

Pantfelin - Page 2 PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:
Épp nincs.


Tristan ugyan megmondta, hogy Niteris másszon le róla keressen másik testet és végezze el a feladatot, de a szimbionta ezt megtagadta, inkább átvette a férfi felett az irányítást. A robotkart egyáltalán nem tudta használni, hiszen nem volt a test része, nem organikus volt. talán a doktor korábban végzett is vele ilyen kísérleteket, amíg a gazdaestje volt. Soha semmilyen mesterséges dolgot nem tudott használni. célszerűbb volt saját magából megformálnia az adott testrészt és úgy már működött a dolog.

Szóval most is ez állt fent, így ha két kezet akart használni, akkor csápokból/magából kellett egyet formálnia. A falnak a mintázatát elég könnyű volt felvenni, mert nem volt túl bonyolult. Márványból készült, egyenletes csiszolt – valószínűleg a középkori állapotok miatt mágiával rásegített – fal volt. Így ez a fehéres, sárgás volt, ami egyszerű volt, főleg távolról ha nézte valaki, szinte biztosan nem fogják észrevenni. Ahogyan éppen mászott ki az ablakon kintről a páros kiabálást és sietős közeledést hallott. Érteni nem lehetett, mert helyi nyelven zajlott mindez.

Itt, ha Niteris félremászik az ablakból, hogy ne lehessen látni azt, hogy mászik lefelé – mert közelről azért álcázás ide, vagy oda valószínűleg látszana – akkor észre sem veszik és két-három perc mászás után le is érkezik a talajra, egy fás részre – az egész épületet fás kertes rész vette körbe – ahol a falhoz lapulva, amíg nem vesz fel más mintázatot teljesen észrevételen maradhat. Lefele mászás közben láthatta még, hogy ezt az épületet is egy nagyjából négy-öt méter magas kőfal vette észre, az egyik irányban pedig kapu is volt.

Tristan ezekből ebből annyit láthatott, amennyit Niteris forgott a fejével, szóval, amit a szimbionta látott, azt ő maga is.

Pantfelin - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 07 Május 2020, 17:26

Szégyen vagy nem… Hát az. De Tristan úgy tűnik meg van mentve a démon által. Nem mondaná ki, de a másik érezheti, hogy ennek a főhadnagy azért örül. Viszont mozogni továbbra se tud magától és a másikra kell bíznia magát. Hát ez szánalmas. Tényleg az. Ha saját képességeivel nem volna tisztában, akkor a hydrás nem is látná túl sok hasznát magának. Bár…
~A karjaimat képes használni tizedes?~
A démon úgy tűnik, azért csak tartogat meglepetéseket. Valódi alakjában úgy tűnik, szinte valóban megéri őt foglalkoztatni a hydra számára. Az ablakból lejutás egy nagyon profi megoldás. Bár úgy, hogy nem ő mozog, hanem csak külső szemlélője a dolgoknak Tristan eléggé másképp látja a dolgokat és igencsak kellemetlen számára ez a dolog. Mintha filmet nézne csak itt minden valódi. Leérve a démon szétnéz.
~A mimikri féle álcázás jó ötlet volt tizedes. Jó ég dicsértem már meg ezt? Mármint próbálja meg továbbra is alkalmazni. Azért, hogy ha fentről kinéznének, nehezebben vehessenek észre. És javaslom a kapu alaposabb megnézését. Ha túl sok az őr akkor marad a fal egy eldugottabb része. Mindenesetre gyorsan kell cselekednünk. Valószínűleg már a nyomunkban lehetnek.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1411
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 99
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Csüt. 07 Május 2020, 19:45


~... tehát a mélyen tisztelt doktorúr ezért szeretett volna olyan primitív emberteleneket a laborba. Ha egyszer az ufók eltakarodnak, biztosan könnyebb lesz őket összeszedni...~
Niteris az egész úton izgalmasabbnál izgalmasabb részleteket osztott, ami nagyon tetszhetett Tristan barátjának. A korábbi haragja majdnem teljesen elpárolgott, bár a mozgolódás hiánya mintha még egy kicsit bántotta volna. De pár új történettel ezt a frusztrációt is biztosan el lehetett simítani.
~Nem, a masinát én nem fogom használni~ válaszolt a szimbionta sajnálkozva ~de ha a kísérletek pontosak voltak, nem kizárt, hogy ez idővel megváltozhat. De ez sajnos nem személyes kutatás eredménye, és a csúf AIM tudósok információi nem mindig megbízhatóak...~
Az elismerő szavak igazán felbátorították. Jó volt látni, hogy a társa ilyen jó véleménnyel volt róla. Ez minden bizonnyal addig is így volt, amíg még külön éltek.
Ezalatt Niteris tovább mesterkedett a szökésükön. Ha nem volt őr a kapuban vagy a közelében, megpróbálta az őrök egyenruháját lemásolni (hogy távolról nézve a színek passzoljanak), és elindult kifelé. Ha voltak őrök, akkor megpróbált átsettenkedni a fák között, és az előző módszert követve ismét a falmászással akart kijutni.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 322
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 82
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 08 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. május 12. (kedd)

Pantfelin - Page 2 PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:
Épp nincs.


Tristan kérdésekkel bombázta és tanácsokkal látta el Niteris-t, meg még egy dicséretet is mondott. Eközben a szimbionta „szája” sem állt be és folyamatosan mesélt mindenfélét, amíg másztak lefelé. Végül pedig elértek, itt Niteris körbenézett, hogy látott-e őröket a kapu felé, vagy sem. Voltak, elég nagy számban, bár látszott, hogy felzúdulás van, az ablakból fentről – ahol a szobájuk volt – lekiabáltak valamit a helyi nyelven, amire több katona azonnal a fák közé vetette magát, hogy keresse valószínűleg őket.

Sajnos nem tudta lemásolni a katonák ruházatát, mert bonyolult minták voltak. maga a ruha egyszerű szürke a felső rész, de mindegyiken más-más címer, szimbólum, a nadrág, aminek szoknyaszerű része volt, kockás, a kockás dolog pedig meghaladta a szimbionta tudását. A palást pedig több féle élénk színnel és szimbólummal, több más szimbólummal volt ellátva. Így a fák és bokrok zöldjét volt a legcélszerűbb felvenni a falig való eljutáshoz.

A fák között még szerencsére időben el tudott a páros jutni Niteris vezetésével/irányításával a falig ahol fel is tudott mászni a szimbionta anélkül, hogy észrevették volna. Ahogyan felért annak a tetejére azonban, amikor felért elég kellemetlen látvány fogadta őt és Tristant is. Az utca tele volt katonákkal, fel alá mászkáltak, járőröztek elég nagy számban. A legközelebbi épület is nagyjából tíz méterre volt a jelenlegi helyzetüktől. Pont alattuk egy vizesárok húzódott, amiből több helyen kilógtak a bevert cölöpök is.

Ez a rész nagyjából öt méter széles volt, a szélén egy kicsi másfél méter magas sima fémkerítés volt, azok után jött a nagyjából úgyszintén öt méteres macskaköves utca, amin a katonák, városőrök is sétáltak. Civileket egyáltalán nem lehetett látni innen.

Pantfelin - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 11 Május 2020, 15:40

Kéretlen vendége és sajnálatosan megmentője még idegesítőbb, mint szokott.
~Tizedes! Küldetésen vagyunk! A feladatra koncentráljon. Hülye korcs. Mármint kolléga.~
A katonákat a főhadnagy nem értette mit keresnek itt. Elég díszes ruházatuk is volt, ami szintén érdekes volt. A fentiek pedig egyből elkezdték őket keresni. Kár tagadni nagy bajban vannak és minden ügyességükre és szerencséjükre szükségük lesz, hogy túléljenek. A démon jól csinálja. Tényleg nem lehet rá panasz. Remekül álcázza magát. Remek katona lehetne belőle. Már ha képes lenne a mélyebb fejlődésre. A fal néz ki a legmegfelelőbb menekülési lehetőségnek, de arra feljutva viszont a lehetetlen feladattal találják magukat szembe. Tristan legfőbb ellensége a víz. A helyi őrség pedig túl nagy számú ahhoz, hogy a pozíciójukról el tudjanak úgy mozdulni, hogy ne vegyék őket észre. Tristan igyekszik a korábbi tapasztalatait előhalászni, de semmi jó ötlet nem jut eszébe. Csak egy dolog.
~Ez már zsákutca. Innen nem tudunk hova menni. Azt, hiszem eljött az idő a külön válásra. Valami nehezen megközelíthető helyre ha tud, akkor dobjon el ha nem, akkor hagyjon itt és menjen a vízbe. Én megpróbálom felkelteni magamra a figyelmet. Hátha legalább megszólalni tudok már. Mindenesetre ezek után igyekezzen észrevétlenül egy katonát megszállni és az ő testében végre hajtani a küldetést. Talán ha feltűnően beleejtene, a vízbe ott észrevétlenebbül tudna egyet elkapni, ha bejönnek utánam. Velem ne foglalkozzon. Ez egy talán vissza nem térő lehetőség a hydra számára. Engem nem kell félteni. Talán félre is tudom őket vezetni és segíteni magát.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1411
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 99
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Hétf. 11 Május 2020, 20:36


A helyzet mégsem volt olyan fényes, mint elsőre látszott. Tristan kezdte ismét elveszíteni a türelmét (ez úgy látszik egy szokatlanul gyakori jelenség volt nála), és a kiút sem volt éppen jól megközelíthető. Ez persze aggodalommal töltötte el szegény Niteris szívét, és sok-sok megoldást próbált egyszerre mérlegelni.
~Feltűnés nélkül nehéz hordozót váltani, ha elkapnak. Nem lesz rá esélyünk. Esetleg ha ráugrunk valakire, amíg a többiek megpróbálnak leszedni, addig megoldható, de az is gyanús ~ válaszolt szeretett kollégájának, de alternatív tervvel még nem tudott azonnal előállni.
Először gyorsan körbetekintett, hátha akadt a közelben agy olyan hely, ahol elrejtőzhetett, amíg egy őr arra nem jár (persze csak akkor, ha ez belátható idő alatt valószínűsíthető volt). Ha talált ilyet, ott megpróbálta meghúzni magát, amíg a következő őrcsoport el nem haladt mellette.
Amennyiben az őrök csendes elkapása túlontúl bonyolultnak látszott, nem volt más választása, mint tovább haladni előre. Ismét rejtőszínnel próbálkozott, leereszkedett a falon, majd a víz felett egy-két méterrel megkísérelt észrevétlenül bekúszni a híd alá, hogy annak az alján végigmászva közelítse meg a túlpartot.
Amennyiben ez sikerült, megint csak az árok aljához közel kúszva próbált eltávolodni a kaputól, hogy majd egy kevésbé őrzött részen másszon vissza.
Kivételesen a settenkedés közben nem szórakoztatta társát folyamatos történetekkel, mert úgy bizony nehezebb lett volna feszülten figyelni az esetleges lebukásra utaló hangokra.

// Mivel a terv igencsak szerteágazó, most nem írnék minden lehetséges lebukás-pillanatra megoldási kísérletet. Ha valamelyik bekövetkezne, kérlek ne vedd úgy, hogy tétlenek vagyunk Very Happy
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 322
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 82
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 12 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. május 16. (szombat)

Pantfelin - Page 2 PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:
Épp nincs.


Niteris igyekezett körülnézni, hogy hol is bújhatnának meg, vagy hol lehet olyan hely, ahol ezt megtudják tenni. nem igazán volt szerencséjük. Az egész rész be volt építve, később mindenhol csak épületeket lehetett látni, hol szűkebb, hol szélesebb utcákat, egészen az úti céljukig. Ráadásul az őrök úgy mászkáltak, hogy mindig rálássanak minden területre és ne hagyjanak vakfoltot és hármasával. Az egyelten módszer talán, ami működhetett volna az, ha éjszaka van, de a nap magasan járt az égen, délelőtt lehetett még csak.

Lehetett bármilyen jó álcázó, a híd két végén állt két-két katona, ezeket akkor lehetett meglátni, amikor közelebb mentek. Nem igazán lehetett úgy leereszkedni, hogy ne vegyék észre őket. noha álcázott Niteris, de az csak mozgás nélkül távolról volt tökéletes, közelebb, mozgás mellett már nem tudott folyamatosan olyan alakot felvenni, amivel ne lehetett volna valamilyen módon kiszúrni. Ezeken felül, így ahogyan közelebb mentek a hídon is mászkáltak emberek ki és be.

Háború volt, ez pedig ahogyan a gólem is elmondta a legőrzöttebb környék volt, a város szíve. Nem volt olyan pont, ahol ezt tűző napfényben ki lehetett volna vitelezni anélkül, hogy valaki észre ne vegye őket. Főleg úgy, hogy még láthatóan keresték is őket. Amíg nézelődtek és mérték fel a terepet a hídhoz közben egy furcsa, de csinos nő is megérkezett, aki a tündér katonáktól eltérően embernek tűnt és a katonák mozgásán látszott, hogy tisztelettel kezelik.

Közben Niteris érezhette, hogy a bénítás, amit Tristan kapott kezd elmúlni és a férfi agyában – már csak a szimbionta gyógyítása miatt is – kezd elmúlni a bénítás hatása és lassanként már valóban tudna saját maga is mozogni, meg beszélni. Tristan egyelőre csak annyit érzékel, hogy minden végtagja zsibbad és olyan érzés, mintha hangyák rohangásznának bennük.

Pantfelin - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 15 Május 2020, 12:36

Feltűnés nélkül nehéz hordozót váltani? Egyáltalán nem jó hír. A katonák jól mozognak, sokan vannak és őket keresik. Méghozzá kár tagadni minden előny náluk van. Főleg ha van valami olyan varázslatuk is ami előkeríti őket. A főhadnagy parancsa egyértelmű volt. Szétválás. Az ő itt hagyása és a helyzet kihasználása a menekülésre. Szóval, amit a démon tett az szabályos parancsmegtagadás és nagyon úgy nézett ki, hogy értelmetlen is hisz észrevétlennek maradniuk lehetetlen.
~Eszébe se jusson nyíltan rátámadni a túlerőre! Semmi esélyünk sokáig húzni és minél tovább bujkálunk annál nagyobb az esélye a lebukásnak. Cselekedni kell valamit, de úgy, hogy legalább az egyikünk folytathassa a küldetést.~
Az újonnan megjelent nő se nagyon nyugtatta meg a tisztet. Ember és magas rangú. Talán ő volna a mágus? Valamit tényleg ki kéne találni. A zsibbadás egyelőre kellemetlen volt számára. Igyekezett semmi jelét nem adni ennek.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1411
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 99
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Pént. 15 Május 2020, 20:33


Ezek a tündérnépek valahogy képesek voltak egyszerre mindent figyelni. Pedig Niteris már olyan szépen megtervezte a kivezető utat, amit így meg sem kezdhetett... Helyette viszont tökéletes alkalma nyílt arra, hogy egy idegen nő után leskelődjön, ami szintén hasznos elfoglaltság volt.
Tristan ezalatt megosztotta bölcsességét, és biztató bizsergéssel támogatta Niteris komoly szellemi munkáját. Amivel már egy ideje végeznie kellett volna, de látszólag nem volt jó választás. Ha átugrottak volna, abból biztosan kergetőzés kerekedett volna... Öldökölni valóban nem volt célszerű, és kisurranni sem lehetett. De a Hydra számított rájuk, akkor pedig biztosan volt megoldás. Valahol alaposan elrejtve.
~Itt nem fogunk észrevétlenül kijutni. Túl sok a színes őr.~ mondta végül ~Ha a másik oldalt próbálnánk kimenni, talán egy kisebb kerülővel nagyobb biztonságban haladhatnánk... ~
Ezzel a gondolattal szépen vissza is ereszkedett a fás területre (amennyiben az még mindig szabad volt), és megpróbált észrevétlenül átsettenkedni a másik oldalra, hogy az ottani fallal próbálkozzon. A varázslónőt (ha lehetett) messziről elkerülte. Azok után, hogy feltámasztották annak ellenére, hogy a hazai csiribí-emberek ezt lehetetlennek tartották, szem akart összetűzésbe kerülni a helyi boszorkányokkal.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 322
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 82
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 16 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. május 20. (szerda)

Pantfelin - Page 2 PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:
Épp nincs.


Tristan további parancsokkal és utasításokkal látta el Niterist, hogy miket tegyen és miket nem, közben pedig nagyon nem volt boldog amiatt, hogy a szimbionta újra és újra megszegte a parancsát és nem volt hajlandó hátrahagyni és lemászni róla. Aki rövid úton úgy döntött, hogy nem szeretne valószínűleg azzal a személlyel találkozni, aki újra szimbiontává tette, így inkább a kerülő utat választaná. Mindezt pedig meg lehetett tenni.

A fás részen ugyan voltak ember, de az a rész a bokrok miatt kellően sűrű volt, így ott el tudott osonni Niteris úgy, hogy ne vegyék észre, közben ő maga érezhette, hogy Tristan teljes bénultsága elmúlt mire megérkeztek a másik falhoz, amin úgyszintén fel tudott mászni, itt már valószínűleg újra a falmintázattal és fel is értek a városfal ezen részére. Itt azonban valószínűleg nem éppen kellemes látvány fogadta őket.

Innen lépcsőzetesen haladt lefelé a város és mindenhol lefelé két-három sornyi épület is volt található mielőtt újra városfal nem következett, ez egészen le a kikötőig tartott. Erről az oldalról már látszott a levegőben levő kree hajó is, ami a tenger lelett volt, illetve vadászgépek is jobban, amik a várost és a kikötőt bombázták. Innen csak a hátsó rész látszott, hogy merre és hogyan lehetne a legjobban kerülni, ahhoz a nemesi negyed hosszú oldalához kellene eljutni.

Pantfelin - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Vas. 17 Május 2020, 18:26


Niteris mesteri tervei ismét beváltak. A boszorkánynak fel sem tűnt a jelenlétük, és a másik oldalt nem védték olyan hevesen a színes őrök. Nagyon jól tükrözte ez az avaloni társadalom romlottságát, mit csakis a Hyda jótékony hatalomátvételével lehetett volna helyrerakni. Az őröktől eltávolodva erre már egy kicsit mintha nagyobbnak is tűnt volna az esély.
Milyen kár, hogy a kapitány ennek ellenére borúsnak látta a helyzetet. A szimbionta legnagyobb döbbenetére a 'parancsmegtagadás' jelzőt is kiérdemelte valahogy kiváló katonai munkája. Igazán kellemetlen... Kevésbé emberszerű kinézetének köszönhetően már így is bizonytalan volt, hogy jól megérdemelt rangját meddig őrizhette meg. Ha panasz is érkezett volna ellene, méghozzá egy felettestől... Ezt bizony el kellett kerülni valahogy.
A túloldalra érkezve így a kiváló csapatjátékos-készségeit próbálta Tristan orra alá dörgölni. Azaz megmutigatni neki...
~Kolléga, úgy hiszem ismét hozzáfér az izmainkhoz~jelentette ki fontos felfedezését~Az egészséges együttműködésünk érdekében most átadnám a vezetést. Meglátja, ha egyszer hozzászokik a falon közlekedéshez, soha többet nem akar majd járdát használni~
Amennyiben Tristan valóban átvette a vezetést, Niteris a háttérből próbálta segíteni munkáját. Továbbra is tartotta a rejtőszínét, és készen állt rá, hogy bármikor besegítsen a csápjaival, ha szükség lett volna rá.
~A szimbionták bevetésénél gyakran előkerül a hálózatelmélet~ szórakoztatta tovább társát, ezúttal már egy kicsit témába vágóbb ismeretekkel~Minden hordozóváltás kockázattal jár, így érdemes az aktuális hordozó legmagasabb beosztású, de egyben legbutább ismerősét kiválasztani, és így a lehető legrövidebb úton eljutni a célszemélyhez. Az első ugráshoz sajnos nem sok információnk van, de onnantól kezdve, ha minden igaz, sokkal könnyebb dolgunk lesz.~
A tényt, hogy mennyire kényelmetlen gyorsan ennyi ugrást végrehajtani, igyekezett elrejteni Tristan elől. A kedves kapitány korábban már egyértelművé tette, hogy az ártatlanok rövid elfoglalásának morális vonatkozásai pillanatnyilag nem korlátozhatták őket.

Amennyiben Tristan nem vette át az irányítást, Niteris önhatalmúan mászott le, és az úton magányosnak tűnő embereket keresett. Ennek érdekében felülről legfeljebb az első két szintet próbálta észrevétlenül átnézni, nem akart túlságosan eltávolodni a célpontjától.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 322
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 82
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 20 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. május 24. (vasárnap)

Pantfelin - Page 2 PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:
Épp nincs.


Niteris úgy döntött, hogy most már visszaadja a társának az irányítást, hogy ő tudjon mozogni. Az egész Tristan számára nagyon furcsa lehetett, még mindig remegtek az izmai, fájtak és görcsöltek attól a pillanattól kezdve, hogy Niteris lemászott róla és megszűnt a szimbionta jótékony regenerációja. Így most már ezzel a saját testének kellett megbirkóznia, ami eléggé kellemetlen volt azok után, hogy Nitris ott volt és regenerált.

A szimbionta kissé odébb mászott a férfitól, hogy körül tudjon nézni. Rá lehetett látni az utcákra is nagyjából, azonban, mint egy ostromlott város esetében valószínűleg nem volt meglepő az, amit látott. Nem voltak az utcán sétáló emberek, a lejjebbi falon látott katonákat, akik úgyszintén csoportokban voltak, itt fent főleg íjászok voltak mindezek. De az utcákon civilek semmi. Viszont, amit mindenki tudhatott, hogy ilyen körülmények között – középkor – az épületek folyamatosan használták a kéményüket, így füstnek kellett volna kiszállnia a házakból, ami az életet jelentette volna.

Azonban ennek sem volt semmilyen nyoma. Egyik épületben sem látszott mozgás, nem voltak fények, nem volt füst. Innen még a város ipari részére is rá lehetett látni, ami lent volt a kikötő szintjén, de még ott sem működött egyelten épület sem. Azonban egy nagy pozitívum volt, hogy láthatóan a lejjebbi szinten levő őrök nem járőröztek olyan sűrűn, mint a fentiek és nem úgy tűnt, mintha keresték volna őket, vagy bárkit a városban. Ezalatt Tristan nem csinált mást, csak feküdt a falon és mindent ráhagyott Niteris-re.

Pantfelin - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Szomb. 23 Május 2020, 20:52


-Kapitány úr, úgy látom még egy ideig mégsem kéne egyedül hagynom - vélekedett Niteris, mikor felettese szemlátomást nem mozgott sokat az ő szétválásuk óta - Engedelmével még magammal vinném egy picit, amíg más hordozót nem találunk.
Amennyiben Tristan nem ellenkezett, Niteris vissza is mászott rá, hogy közösen ereszkedhessenek le a falon. Ebben az esetben egy viszonylag elszigetelt őrcsoportot próbált meg megkörnyékezni. Csodás középkori ismereteinek hála azonnal tudta, hogy a kémények füstölésének hiánya csakis azt jelenthette, hogy a lakóknak fontosabb volt a környezet védelme, mint a pillanatnyi kényelmük. Környezettudatos lakókat pedig nem szép dolog háborgatni, így csak a katonák maradtak. Ha volt egy olyan legfeljebb három fős őrcsapat, akikre a többiek nem láttak rá feltétlenül, akkor őket próbálta meg észrevétlenül megkörnyékezni. Ha mindenki pont úgy helyezkedett, hogy lehetetlennek tűnt az elkülönítésük, akkor Niteris megkezdte a kulák-negyed megkerülését, hogy ismét a célpontjához (a nagy könyvtár-kincstár-várkastélytár épülethez)kerüljön közelebb.
Amennyiben Tristan ellenezte az újraegyesülést, Niteris egyedül (és kissé sértetten) indult meg az őrök felé. Mivel ebben az esetben egyedül nem juthatott el egyedül a célpontjához, mindenképpen a legkevésbé szem előtt lévő őr csendes megközelítésével próbálkozott.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 322
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 82
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 24 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris, Tristan Wilkelhock és Lance StraussKövetkező körváltás: 2020. május 28. (csütörtök)

Pantfelin - Page 2 PbUqRko

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock | Lance Strauss
Egyéb információk:
Épp nincs.


Lance-t nagyjából egy hete kereste meg egy nő, hogy feladata lenne a számára, ki kellene mentenie az embereit, akikkel másfél héttel korábban megszűnt minden kapcsolata. A feladat során egy ostromlott városba kellett bejutni, ahol a férfi átvette az egyik városőr külsejét, emlékeit, mindent – egy mágikus talizmánnal – aminek segítségével így szabadon tudott mozogni. Meg kellett őket találni, ha a feladat még kivitelezhető volt, amivel megbízták őket, akkor végrehajtani.

Ha nem, mert lebuktak és emiatt nagy a védelem és esélyes, hogy a tárgy emiatt eltűnhet, hogy később nem lehet megtalálni, akkor feladni és hazajönni, mert később majd újra próbálják. Az eredeti feladatról Lance-nek annyit mondott a nő, hogy egy tárgyat kellene megszerezni. Öt napja volt itt a középkori ostromlott városban és a mai napig nem is hallott semmit sem arról a két személyről, akit keresnie kell. A mai napon viszont kiderült, hogy egy hete van két sérültjük a toronyban, akik ma megölték a hozzájuk kirendelt testőrt és el kell őket fogni.

A teljes nemesi negyed felbolydult, az elit városőrség, az elit katonák, akik az itteni őrséget tették ki minden épületnek megsokszorozták, mindent extra védelem alá vettek és megsokszorozták az őrséget. Még mágiahasználók is érkeztek, hogy megtalják a párost, akik ezzel hálálták meg, hogy meggyógyították őket és vissza akarták a saját világukba juttatni őket. Lance jelenleg egy Tadhg Mullen nevű elf férfi testében volt és éppen az ispotály tornya előtt ácsorgott, ahonnan a társai most jöttek ki, hogy a szökevények már nincsenek bent.Niteris mivel a társa nem reagált semmire, így újra rámászott és elindult a fal irányába. Azon könnyedén letudott mászni a képességének köszönhetően. Így, hogy Niteris újra Tristan-on volt a görcsök és kellemetlen érzések is elmúltak, hogy a szimbionta újra regenerálni kezdte. A lemászás egyszerű volt, ott pedig neki is látott Niteris annak, hogy olyan alakokat keressen, amit kinézett magának. Itt a berendezkedésük nagyon más volt, mint a fenti részen.

Itt tucatjával voltak a csoportok, nem olyan kis számban, mint fent és főleg nagyobb – valószínűleg fontosabb – épületek előtt ácsorogtak. Ezeken felül a falaknál levő kémlelőhelyeken és olyan helyeknél, ahol esetleg kapu volt, illetve őrtorony. Ezek ugyan messzebb voltak egymástól sokkal, mint fentebb. És még volt más feltűnő is ezeknél. A fegyverzetük és ruházatuk is sokkal egyszerűbb, illetve rosszabb minőségű volt. ezt már Niteris is letudta másolni, hogyha akarta.

Ezek sima láncinget hordtak, sima egyszerű vörös és fehér felsővel, ami a láncingen kívül volt, alatta sima sárgás ing, nadrág egyszerű posztó, vagy szövet. A fegyverek is átlagos kardok, íjak, lándzsák, vagy pajzsok voltak. Itt nem voltak díszes címerek és csini minták, mint a fentieknél. Viszont mivel így szétszórva voltak, így a fenti negyed megközelítése is könnyebb lehetett. Már csak a szimbiontán múlik, hogy pont ugyanott igyekszik feljutni, ahol az előbb lejött, vagy másik helyet – révén ez a negyed kör alakban vette körbe alulról a fenti részt. Bárhol is próbálkozik a falon feltud menni újra a fal tetejére.

Pantfelin - Page 2 IuHm4Sj

Lance, egy felszereléslistát írj kérlek a reagod végébe majd.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Hétf. 25 Május 2020, 18:16


Miután meggyőződött róla, hogy a helyieket nem fogja tudni olyan könnyen összefogdosni, Niteris az egész negyed megkerülése mellett döntött. Ehhez először a városőrök egyenruháját próbálta minél jobban lemásolni (egy szemlefedővel kiegészítve, hogy elrejtse a masina-szemet). Az úton továbbra is figyelte, hátha talált magányos katonákat, akikkel megbarátkozhatott volna (legfeljebb négy főből álló csoportok megkörnyékezésére vállalkozott, ha volt ilyen). Ha továbbra is csak nagy csapatban voltak őrök, és sehol nem tartóztatták fel, akkor egészen addig a részig bandukolt, ahol a kulák-negyedet körbevevő fal összeérni látszott a megcélzott épület falával. Az úton továbbra is igyekezett Tristan kedvében járni, így szórakoztatás gyanánt a jól bevált filozófiai beszélgetésekkel igyekezett feldobni a hangulatot.
~Mondja csak, kedves kolléga, van terve arra, hogy a halál után mit fog csinálni?~ kérdezte cseppet sem nyomasztóan ~Nem mintha ez hamarosan megtörténne, mindössze Nietzsche munkássága aggasztóan hiányos ezen a téren~
Ha az úton bárki fel akarta tartóztatni, megpróbálta figyelmen kívül hagyni és elsietni. Ha üldözőbe vették volna, akkor egyszerűen megfordult, és idegesen mosolyogva várta a mondanivalójukat (bízva abban, hogy ha hirtelen mégis rátámadnának, szupermenő reflexei megvédelmezik).
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 322
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 82
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 28 Május 2020, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lance Strauss on Csüt. 28 Május 2020, 22:37

Pantfelin - Page 2 WjUMtNZ


Új vagyok még ebben a világban, hiába az a pár év, szükségem van az új kapcsolatokra. Mintha csak az ég küldte volna ezt a csodás hölgyet aki némi munkát ajánlott. Biztos vagyok benne hogy ezen csak nyerhetek, de ehhez el kell végezni a feladatot. Az elején könnyűnek tűnt a dolog, megkaptam a talizmánt amivel az egyik őr bőrébe bújhattam de már eltelt talán egy hét, és semmit sem hallottam behatolókról. Persze végül kiderült hogy orvosi ellátásban részesültek ezért nem hallottam róluk. Mire kiderült addigra már egy kolléga közölte hogy a szökevényeink nincsenek bent. A kijövő kollégát megpróbálom feltartóztatni egy pár kérdés erejéig amennyiben megáll.

- Tudna leírást adni a két szökevényről? Valamint tudjuk hogy mit akarhatnak?

A választól független a kincstár felé veszem az irányt, mert azt a tárgyat biztosan ott őrizhetik. Az utam során ha megpróbálna megállítani valaki akkor egyszerűen közlöm hogy sürgős parancsot kaptam hogy a kincstárhoz menjek. A kincstár felé haladva megpróbálom felidézni hogy van-e valami emlékem a keresett tárgyról, mint például hogyan néz ki, vagy hol lehet pontosan.felszerelélista:
- Pillangókés
- Félautomata pisztoly
- 1 doboz piros Marlboro cigaretta
- Doboz gyufa
Lance Strauss
Lance Strauss
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 1
Join date : 2020. May. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Lance Strauss
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Pantfelin - Page 2 Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.