Kree bevándorlók

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Lenyűgöző kaland Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Szer. 01 Ápr. 2020, 00:01Kree Bevándorlók


Idő: 2031. április 1.
Helyszín: Budapest, Magyar Népköztársaság
Cél / Feladat: Megvédeni Magyarországot a migráncsoktól
Résztvevők: Zsoldos Miklós főtörzsőrmester/Villám Vitéz | Soós Edit Mária


2030 április 1-jén a Kree Sztelláris Birodalom megtámadta a Földet és igencsak erőteljes bombázással sújtotta az egészet. Mármint majdnem az egészet. A dicsőséges Magyar Népköztársaság jó felkészültségének köszönhetően a támadást teljes egészében elhárította, és még ellencsapást is mért az idegenekre. (Bár könnyen lehet, hogy ők nem vették észre a szélvédőjüknek nekicsapódó agresszív magyar műholdat, a Maszatot) Hála a nemzeti konzultációnak, mit minden igaz magyar azonnal kitöltött, még aznap megerősítették a határaikat, ezzel végérvényesen kizárva a gonosz galaktikus migránsokat.
Egy év elteltével a helyzet egyre csak javult. Symkariai szövetségeseik segítségével olyan határzárat építettek, ami mellett eltörpült a világ összes többi országának védelme. (Egyes beszámolók szerint a Holdról is jól lehetett látni). Ebből a lakosság természetesen szinte semmit sem érzett meg, idén is elérkezett a szokásos rezsicsökkentés, és a húsjegygyárosok ismét 120%-os túlteljesítésnek örvendtek. Immár mindenki számára egyértelművé vált: Magyarország jobban teljesít.
A sikeres ellenállás első évét megünnepelve Symkaria uralkodója, Poutine Poutinevics Vladimir is ellátogatott Magyarországra, nem sejtvén, hogy a gonosz ufók éppen ezt a napot szemelték ki a támadásra…
Az egész terv megváltozott. Eredetileg Soós Edit Mária fogadta volna a fenséges Vladimir urat (ki minden kétséget kizáróan a kommunizmus elfogadásának feltételeit érkezett megvitatni), de az utolsó pillanatban ez a megtiszteltetés egy tejfelesszájú, menstruáló fiúcskának jutott. Pedig mindenki tudta, hogy egy efféle feladat a díszőrség rangidősének járt volna.
A Magyar Népköztársaság azonban nem ismert igazságtalanságot, bizony semmivel sem volt kisebb a megtiszteltetés, miben a szépkorú határőr részesült. Személyesen a honvédelmi népbiztos, Kőrösi Sándor elvtárs kérte fel egy érzékeny feladat elvégzésére.
Ezzel egy időben Zsoldos Miklós főtörzsőrmester is hasonló felkérésben részesült. Részéről kevésbé volt szokatlan az eset, már többször kérték fel emberfeletti hazafiságot igénylő feladat elvégzésére, és a népbiztos úr is több kitüntetést adott már át neki.
Érdekes módon éppen egy időben érkeztek meg eligazításra, két különböző ajtón belépve. Ebben sokat segített, hogy előtte húsz percig várakozniuk kellett. A teremben egy tekintélyes asztal mögött várt rájuk a mélyen tisztelt népbiztos úr, ki ma szokatlanul fáradtnak látszott. Még a teremben lévő hősök (mármint a kommunizmus hőseinek szobrai) sem vidították fel, csak Bölcs Vezér portréját nézegette sóhajtozva. Miután észrevette az érkezőket, az asztalra támaszkova lassan felállt, és így köszöntötte őket.
- Elvtársak! – mondta már-már suttogva – Nem szeretném sokáig húzni az idejüket. Országunk szörnyű veszélyben van. Két iráni diák behurcolta hozzánk az ufók átkozott vírusát, és nem működnek együtt jól képzett és még jobban felszerelt egészségügyi szakembereinkkel. Arra kérném önöket, állítsák meg ezeket a gonosztevőket, mielőtt szeretett nemzetünk diplomáciai kapcsolatait megrontanák, vagy rosszabb esetben megfertőznék hazánk dicsőséges szürkemarha-állományát.
Miután ezt végig mondta, az idős népbiztos visszaereszkedett a székébe, és várta a páros válaszát, vagy esetleges kérdéseit.


Készült Magyarország kormánya megbízásából

Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Szer. 01 Ápr. 2020, 00:10Kree Bevándorlók


Idő: 2031. április 1.
Helyszín: Budapest, Magyar Népköztársaság
Cél / Feladat: Lerombolni a földi majmok kerítését
Résztvevők: Sharon Anders/Chi-Ett/Soros kapitány


Hosszú zötykölődés után végre megálltak. Chi-Ett az elmúlt öt órát egy hordóban töltötte, amit egy szövetséges török kamionsofőr csempészett be az országba. A határőrök azonban a legfejlettebb technológiának köszönhetően mindent azonnal észleltek, ami nem volt elég magyar. Soros kapitány erős idegen auráját sajnos csak irdatlan mennyiségű magyar paprikaporral tudták elnyomni, minek társaságában a hordó már kezdett igen kényelmetlenné válni. Az idióta földlakók emellett valamiért jónak tartották, ha a hordót az oldalán gurítva szállítsák a kamiontól a rejtekhelyig.
Chi-Ett ezután kiabálást és futó lépteket hallott, majd a hordója kinyílt, és egy cilinderes úriember fogadta.
- Soros kapitány, micsoda megtiszteltetés! – mondta nyájasan mosolyogva, és ha a nő is hagyta, kisegítette a hordóból – Hadd mutatkozzam be, Thewrewk Elemér vagyok. Nagyon sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett megérkeznie, de soha nem lehetünk elég óvatosak. Kérem, jöjjön velem! Már mindent előkészítettünk.
Ha nem ellenkezett, ezután egy rosszul megvilágított, füstös terembe vezették. Középen egy átalakított rulett-asztalon térképek és jegyzetek hevertek. Két férfi ezek fölé görnyedve gondterhelten tárgyaltak valamit, de amint a páros belépett, azonnal vigyázzba vágták magukat. A teremben volt még 15-20 turbános technikus is, akik a falak mellett lévő primitív számítógépeken tanulmányoztak valamit. Ők látszólag nem vették észre az érkezőket. Ha Chi-Ett figyelmes volt, még a barátságos milliomos arcképét is észrevehette az egyik falon.
- Kérem, kapitány, ossza meg velünk – szólalt meg ismét Elemér – hogy halad az invázió? Mennyit kell várnunk a birodalom felszabadítására, ha a határzár megdől?
A kérdés közben a másik két férfi elkezdte átrendezni a papírokat. Látszott rajtuk, hogy a válasz után készek lesznek ők is előadni a terveiket.

اللّٰهُ أَكْبَر
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 02 Ápr. 2020, 15:51

Zsoldos Miklós főtörzsőrmester tökéletes állapotban lévő speciális egyenruhájában várt egy folyosón. A csizmája is csak úgy ragyogott ahogy az összes kitüntetése tökéletes állapotban volt. Nem ez az első alkalom, hogy fel kell jönnie ide a fővárosba. Ha lehetséges akkor még a sólyma Árpád is vele van. Kezét a térdén pihenteti és vár míg nem szólítják. Akkor feláll és katonás léptekkel megy az ajtóhoz amin szólítják majd belépve az irodába a népbiztos úr asztala előtt áll meg még egyet dobbantva a lápával.
-Erőt, egészséget! Zsoldos Miklós főtörzsőrmester raportra jelentkezik!
Tekintetéből csak úgy süt a hazaszeretet és a tenni akarás. Hogy is ne sütne mikor a falakon az ő dicső vezére néz rá szigorúan szinte megkövetelve, hogy tegyen valamit ezért a hazáért ami életet adott neki és embernek nevelte. A népbiztos úr nem tervezett hosszan magyarázni, de a lényeg elhangzott. Semmirekellő migráns kutyák törtek az ország békéje ellen és tönkre akarják tenni. Ezeknek tényleg semmi se szent. Miklós nem is tervezi titkolni undorát ezeknek a fajtájától. Mikor még a szürkemarhák is szóba kerülnek akkor főleg összeszűkül a tekintete. Saját hátasa jut eszébe.
~Azt, próbáljátok meg! Ajtonyt nem adom!~
-Minden információ jól jön majd azokról! Az igazság elől nem lehet elbújni. Nem hagyjuk, hogy tönkretegyék ezt a szép országot! Ha elkaptuk őket hova szállítsuk? Meg magunkat, hogy védjük a vírus ellen Népbiztos úr?

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Raven Hétf. 06 Ápr. 2020, 20:34


Az utazás a legkevésbé sem úgy ment, ahogy elképzeltem. Bőven ideje már ennek a bolygónak, népnek megsemmisülnie. Legalább bőven volt honnan haragot merítenem a célomhoz. És végül csak sikerült megérkeznünk a rejtekhelyre. A gurgatás közben persze legalább egy csomag pirospaprika kiszakadt.

-A fenébe ezzel az országgal!- Szűröm a fogam között. A cilinderes férfira nézek, nehezen tudom leküzdeni a megvetésem ezekkel az egyszerű teremtmények ellen még azok felé is, akik a mi oldalunkon állnak.

-Részemről az öröm Thewrewk uram. Vezessen, kérem.- Nem kellet hosszú utat megtenni, amíg elojtottuk abba sötét füstös szobába ahol a tanácskozás folyt. A falon ott lógott annak a rejtélyes embernek a képe, aki segített minket. Talán az egyetlen lakója ennek a bolygónak, akitől nem ráz ki a hideg és fog el a rosszullét. Nem tudom, van benne valahogy, valami, ami egészen lenyűgözött.

-A terveink szerint nem fog sokáig váratni magára a szabadulás. A technológiánk sokkal fejlettebb, mint amire az ország felkészülhet. Ha a határ ledől, nem kell sokat várni, hogy a birodalom „felszabaduljon”. Az ellenállásuk csak arra lesz jó, hogy a vérükben masírozhassunk be az országba. Viszont óvatosnak kell lenünk, ha nem akarunk mindenkit elpusztítani a határ másik oldalán.- Bár tőlem akár pusztulhatnak is. – Most halljam, hogy állnak a tervek a határzár áttörésére. Van, aki belülről támogat minket?

_________________
"Azért figyelmes olvasó megérti, csak gondolkodni kel rajta."
Raven
Raven
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 23
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4208-mary-l-winter

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Layla Laskowsky Szer. 15 Ápr. 2020, 21:10

Fájnak az ízületeim, és hiába kenegetem azzal az árpa krémmel, melyet a szomszéd Icus ajánlott, akinek a fia abba az orvosi egyetemre jár, így hát ő biztosan tudja. Szegény nyugdíjamból alig-alig telik ki rendesen mind a hat dobozra, de hála a rezsicsökkentésnek, mely idén is sokat segített, könnyebben kijövök. Mikor felkértek, hogy fogadjam a nagyszerű, dicsőséges, ragyogó Vladimir urat, kit az Isten maga küldött hozzánk, piros, fehér és zöld örömkönnyeket hullattam boldogságomban, és az utolsó pillanatban mondták le az egészet, hogy valami nyámnyila, videójátékokon felnevelt fiúnak adják át a feladatomat, kit még a szél is elfúj.
Természetesen az eligazításra időben érkeztem, nem lopom én a napot, mint azok a semmit se tanuló lánykák azokon az egyetemeken, bezzeg az én időmben, az őkorukban már gyermekem volt, és mi az hogy különféle bajaik vannak? Egy jó kis kapálás, az mindent megold. Mikor beengednek, még egyszer gyorsan leszedem a láthatatlan szöszöket a köténykémről, hogy aztán egyenes háttal lépjek be.
- Jó napot kívánok - köszönök hangosan, hogy aztán hallgassam a nagyságos népbiztos úr beszédét. Pfuj, azok a keleti kutyák, hát nem tudják hogy hol a helyük? Idemerészelnek jönni, és még terjesztik is a vírust? Biztos vagyok benne, hogy nem tartják be a Tíz Parancsolatot és misére se járnak. Mi sem természetesebb, hogy megállítsuk, mielőtt még megsemmisítenék a híres szürke marhákat.
- Igen, uram! Nem fogjuk hagyni, hogy dicső nemzetünket tönkretegyék – mi sem természetesebb, hogy el fogjuk kapni őket, és ha kell, kitoloncolni az országból.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Hétf. 20 Ápr. 2020, 00:53Kree Bevándorlók


Következő körváltás: 2020. április 26. (vasárnap)

Idő: 2031. április 1.
Helyszín: Budapest, Magyar Népköztársaság
Cél / Feladat: Megvédeni Magyarországot a migráncsoktól
Résztvevők: Zsoldos Miklós főtörzsőrmester/Villám Vitéz | Soós Edit Mária


- Önöket majd a hazaszeretetük és elszántságuk fogja védelmezni - válaszolt komolyan bólogatva a népbiztos úr – Nincs semmi félnivalójuk. De addig is egyenek sok fokhagymát, az is segít a vírus ellen.
Ezzel elő is pakolta az említett fokhagymát íróasztala fiókjából, valamint némi kotorászás után előkerült pár hajfestő kesztyű is (éppen megfelelő méretben). Aztán egy térképet húzott elő
- A gazemberek Bajcsi Kórházból szöktek meg, és vélhetőleg kelet felé indultak. A következő helyeken számítunk esetleges támadásra - mondta, és előre bekarikázott helyekre mutatott. A három legvastagabban bekarikázott helyszín a Budapest Nemzetközi Repülőtér, a Fővárosi Önkormányzat Pesti úti Idősek Otthona, és a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium. Ezen kívül több apró bolt, iskola és templom meg volt jelölve, de azoknak a védelmét kevésbé elszánt hősök is könnyen biztosíthatták.
- Kérem siessenek. Biztos vagyok benne. hogy felismerik a tetteseket ocsmány ábrázatuk és hitetlen beszédeik alapján.
Ha ezután a Magyar Népköztársaság bátor hősei készen álltak, a népbiztos úr csengetett, és hamarosan egy katona lépett be, aki kikísérte őket. Ha készen álltak, akár el is indulhattak az általuk választott célpont felé. Egyik sem volt túl messze, fél óránál nem lehetett több a megközelítésük.
(Természetesen ha akartak, még maradhattak további kérdéseket feltenni, de ez láthatóan bánatot okozott a népbiztos úrnak.)

Készült Magyarország kormánya megbízásából
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Hétf. 20 Ápr. 2020, 01:02Kree Bevándorlók


Következő körváltás: 2020. április 26. (vasárnap)

Idő: 2031. április 1.
Helyszín: Budapest, Magyar Népköztársaság
Cél / Feladat: Lerombolni a földi majmok kerítését
Résztvevők: Sharon Anders/Chi-Ett/Soros kapitány


Chi-Ett kapott egy pár ferde pillantást a turbános technikusoktól, amikor a véres bemasírozást emlegette, de a vele társalgó cilinderes kapitalista egyáltalán nem zavartatta magát.
- Nagyszerű! Minél több magyart ölnek meg, annál több bevándorló számára szabadítunk fel helyet. – lelkendezett, és átadta a szót a társainak. A két férfi ezalatt össze tudta állítani a terveket, de szemlátomást még a saját visszamaradott vetítőgépeket sem tudták rendesen beüzemelni. Így az előadás során az egyikük papírokat tartott fel terveik szemléltetésére, míg a másik beszélt. Először a határ idegesítő falának tervrajzát emelték fel.
- Sok kémünk élete árán sikerült kiderítenünk, hogy az egész védelmet kiiktathatjuk, ha ebben a toronyban elindítjuk a falhoz járó kötelező önmegsemmisítő funkciót. – mutatott az egyik köröcskére a vázlaton – A gond csak az, hogy a belépés ujjlenyomattal működik, és összesen három embernek van hozzáférése a toronyhoz.
Ezt követően a páros három fényképet helyezett az asztalra.
- Az első természetesen maga a Bölcs Vezér, de őt nem volna könnyű elrabolni. A második Poutine Poutinevics Vladimir, Symkaria uralkodója, de sajnos hasonló okokból ő sem elérhető. A harmadik személy viszont biztosan kevés ellenállást mutatna.
A harmadik kép nem hasonlított a többihez. Igazából nem is egy egyszerű fénykép volt, hanem egy középkori mozaikot ábrázolt.
- Ő itt az első királyunk, Szent István – mondta az elbeszélő – Már több, mint ezer éve halott, de a kezét továbbra is itt őrzik az egyik templomban. Ha megszereznénk, gond nélkül bejuthatnánk a vezérlő terembe, és a határ pillanatokon belül felszabadulna.
Ezután a páros büszkén kihúzta magát, és várták az elismerő szavakat. Akár megkapták, akár nem, ezután Thewrewk Elemér vette át a szót, hogy hogy lezárja a megbeszélést.
- Arra kérnénk hát önt, hozza el nekünk a kezet, hogy végre felszabadíthassuk az országunkat a Vezértől, és az ő átkozott bölcsességétől. Három ügynökünk aktívan dolgozik a helyi hatóságok megtévesztésén, így nem sok ellenállásba fogunk ütközni. Ha készen áll, akár indulhatunk is.

اللّٰهُ أَكْبَر
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 21 Ápr. 2020, 02:55

Rajta kívül egy idősebb nénike volt még ott az irodában. Ahogy megállapította róla önkéntes lehet és nem hivatásos. Persze a felettesei igazát ő sose vonná kétségbe. Minden bizonnyal ennek a néninek komoly hasznát veszi majd a feladata során. A veszélyes kree vírussal kapcsolatban meg lett nyugtatva. A hagymát és a kesztyűt el is tette. Mondjuk ő inkább a lilahagymát szereti zsíros kenyérrel, de egy jó magyar rendőrnek minden megpróbáltatást ki kell állnia. A mutatott helyszíneket nagyon komoly tekintettel veszi szemügyre. Olyan szigorúan néz, rájuk mintha maguktól elmondanák melyikük rejtegeti azokat a migráncs kecskebaszókat.
-Az idősek otthonában valamelyik rokonuk vagy ismerősük van uram?
Azt, nem teljesen értette, hogy mit kereshet ott. Jól jött volna még egy ember, de mindegy. Hogy felismerné őket, ha látná abban ő is biztos. Nem sok kórházból megszökött migráncs szaladgál a városban. Mikor elküldték őket akkor egyenes derékkal még tisztelgett egyet és engedte, hogy kikísérjék. Ekkor a nénihez fordult.
-Asszonyom! Azt, javasolnám váljunk ketté. A Kőrösit magára bízhatom? Én majd a reptért nézem.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Hétf. 27 Ápr. 2020, 00:01

Mesélői karrierem fontos mérföldkövéhez érkeztünk:

Vasárnap lesz körváltás.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Layla Laskowsky Szomb. 02 Május 2020, 22:41

Pontosan! Fokhagyma és házi tyúkhúsleves kell ide, meg esetleg sorkatonaság, nem pedig más. Nincs is mitől félni, nem is értem, hogy miért nem merik kidugni az orrukat az utcára a mai fiatalok. Bezzeg az én időmben! Elnézve a térképet, ezek a betyárok nem tisztelnek semmit és senkit.
Természetesen kimegyek, miután elbocsátottak, de előtte még elköszönök, hiszen én kaptam megfelelő nevelést.
Egy általános iskola. Ha van egy hely, hova nem szívesen megyek, akkor ez az. Fájnak már a vén csontjaim, nem valóak egy zsibongó, zajos térbe, hol semmilyen illemet nem ismernek a gyerekek és elvárják hogy mindent mi csináljunk meg nekik. Még tojásfestésre is képtelenek! Remélhetőleg tudják, hogy mennyi mindent tett iskolájuk névadója a szeretett hazáért, mert ha nem! Lesz ne mulass. Édes hazánk történelmét ismerniük kell, kötelező.
- Természetesen elvállalom és aztán nehogy azt halljam, hogy rosszba keveredett!
Válaszolom Zsoldos főtörzsőrmesternek.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Raven Hétf. 04 Május 2020, 15:57

Egyszerűen nem hiszek a szememnek, hogy még ezt a kezdetleges technológiát sem képesek működésre bírni, ez egyszerűen… Csak a fejemet fogom, de igyekszem oda figyelni a papírokon felvezetett prezentációra. Biztos vannak az univerzumban olyan kezdetleges fajok, akiknek az értelme meghaladja a Teraiakét ez biztos…

-Most viccel velem, mi ez?- Kérdezem a mozaikra nézve, de aztán meg kapom hozzá a magyarázatott is.

-Remek szóval csak el kell hozzá lopnom egy 1000 éves hulla kezét. Egyáltalán miért került be egy ezeréves múmia keze az engedélyezett személyek közé? Gondolom senki se gondolta, hogy majd feltámad és örömében pont oda fog besasszézni.

-Jó nézzük csak, ahhoz, hogy kihozzuk a kezet és behatolhassunk vele, először is nekem kel bejutnom. Amihez olyan ruhákra van szükség, amik normálisan mutatnak ebben az országban és nem keltenek feltűnést. Aztán, ha elvisszük a kezet, valószínűleg szinte azonnal észre veszik majd a hiányát és arra is rájöhetnek, mire akarjuk felhasználni.. Úgyhogy, kéne valaki, aki készít nekünk egy másolatot. Nem kell, hogy pontos legyen, csak eléggé hasonlítson rá, hogy időt adjon nekünk végrehajtani a tervet.

-Szóval így kezdetnek, kérek néhány új ruhát, és aztán induljunk. Had legyen minél hamarabb szabad ez az ország

-Majd elfelejtettem. Most hol tartják a kezet?
.- Mosolygok.

_________________
"Azért figyelmes olvasó megérti, csak gondolkodni kel rajta."
Raven
Raven
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 23
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4208-mary-l-winter

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Hétf. 04 Május 2020, 21:17Kree Bevándorlók


Következő körváltás: 2020. május 10. (vasárnap)

Idő: 2031. április 1.
Helyszín: Budapest, Magyar Népköztársaság
Cél / Feladat: Megvédeni Magyarországot a migráncsoktól
Résztvevők: Zsoldos Miklós főtörzsőrmester/Villám Vitéz | Soós Edit MáriaA Magyar Népköztársaság bátor hősei a szétválás mellett döntöttek, hogy egyszerre tudják biztosítani a Budapest Nemzetközi Repülőteret és az iskolát, minek nevét egy csodás magyar után kapta (kinek neve egész véletlenül a népbiztos úréhoz hasonlított). Sajnos a Pesti úti idősek otthonát így nem tudták leellenőrizni, de a népbiztos úr szerint senki fontos nem tartózkodott ott, sőt az egyik embere biztosította róla, hogy segítség nélkül is boldogulnak.
Zsoldos Miklós főtörzsőrmester viszonylag gond nélkül meg tudta közelíteni a repülőteret. Az úton több rendőr is tisztelgett neki, és pár civil még fényképezkedni is akart volna vele (egy kis határozottsággal ettől a szándékuktól könnyen el lehetett őket tántorítani).
Amikor megérkezett, több rendkívül gyanús esetre is felfigyelhetett. Egy kis faépületből egy török kinézetű embert éppen mindenféle ételnek csúfolt külföldi szemetet árult, legalább három ember viselt amerikai farmernadrágot és még egy cilinderes embert is láthatott a tömegben. A leírásnak megfelelő iráni diákok azonban nem voltak sehol. Ettől függetlenül a fennálló problémákat senki nem kezelte, a biztonsági őrök szinte tudomást sem vettek róluk.
- Zsoldos Miklós itt van valahol? – hallatszott ekkor egy közeli telefonfülke felől - Valami politikus szeretne vele beszélni.


Soós Edit Mária nem örvendett ekkora népszerűségnek. Ahogy közeledett az iskola felé, egyre több diák mellett haladt el, akik egytől egyik elmulasztották az illő köszöntést. Az egyik annyira beletemetkezett a mobiltelefonkészülékébe, hogy majdnem nekiment a tiszteletre méltó hölgynek. (Természetesen ő nem kért bocsánatot, csak bambán nézett, mintha meglepődött volna, hogy más ember is létezik a világon.) Bizony még a jelenlegi áldásos kormány alatt is akadtak hálátlan fiatalok.
És a helyzet csak tovább romlott. Abban a pillanatban, amikor a kedves Soós Edit Mária megérkezett az iskolaépülethez, a főbejáraton két fiú lépett ki kézen fogva, egymás személyes terét egy cseppet sem tisztelve. Éppen úgy, mint ahogy nem is olyan rég egy bizonyos hálátlan unoka tette…
De ekkor váratlanul kiáltások hallatszottak. Nem az iskola felől, hanem attól valamelyest északra. Ha a kor nem akadályozta túlságosan ebben, akár az „Allahu akbar” kifejezést is kihallhatta.

Készült Magyarország kormánya megbízásából
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Hétf. 04 Május 2020, 21:35Kree Bevándorlók


Következő körváltás: 2020. május 10. (vasárnap)

Idő: 2031. április 1.
Helyszín: Budapest, Magyar Népköztársaság
Cél / Feladat: Lerombolni a földi majmok kerítését
Résztvevők: Sharon Anders/Chi-Ett/Soros kapitány


Az előadó páros szemlátomást aggódni kezdett, amikor Chi-Ett elégedetlenséget mutatott, így az egyik turbános technikus a segítségükre sietett. Ennek az lett az eredménye, hogy a vetítőgép füstölni kezdett, így sajnos el kellett távolítani a teremből.
Az üzenet azonban a képek segítségével így is átment, így a prezentáció véget ért, és az előadók szorgos hajbókolás közben visszavonultak, hogy a kérdéseket Thewrewk Elemér válaszolhassa meg.
- Az ellenségeink szerencsére nem értenek olyan jól a modern technológiához, mint mi. A Symkariai rendszer „királyi ujjlenyomat funkciójától” nem tudtak megszabadulni. – mondta büszkén, és az asztal mögül apróbb nyögésekkel (mert nem volt olyan jó kondiban, mint az izmos jobboldali férfiak) kiemelt két dobozt. Az egyikben a helyi legújabb divatnak megfelelő ruházat volt, a másikból pedig egy összeszáradt bal kéz került elő.
- Támogatónk szerencsére mindenre gondolt. Elküldte nekünk II. Szulejmán mumifikálódott kezét, hogy végrehajthassuk a cserét. Ha mindezt észrevétlenül tesszük meg, valószínűleg külön jutalomban részesülünk. A nemzetünk lejáratásáért általában mindig kapunk egy kis extrát.
Ezután, amennyiben több kérdést nem kaptak, megmutatták az öltözőt (volt férfi, női és egyéb is), és kint várakoztak.
- Amint készen áll, indulhatunk. A kéz a Szent István bazilikában lesz, odáig szívesen elkísérjük majd.


اللّٰهُ أَكْبَر
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 08 Május 2020, 22:16

Zsoldos főtörzsőrmester előadta a tervét, amit az idős hölgy szó nélkül el is fogadott. Tiszteletreméltó. Saját nagyanyját juttatta eszébe a nénike. Ő is egy belevaló öregasszony. Öregkorában is kint dolgozott a kertben és nála finomabb rétest senki nem tudott főzni.
-Ne aggódjon! Ha rosszba keveredek, akkor azok a migráns kutyák rosszabbul járnak.
Ezzel fel is pattant Ajtony hátára és megindult vele a repülőtér felé.  Dicső megjelenése természetesen, ahogy szokott lenni magára vonzotta a tekinteteket. A kollégák egy-egy biccentést kaptak és néhányuktól jelentést kért láttak-e valami gyanúsat. A civilek szimpátiája jól esett neki. Mi más mutatná jobban, hogy az országban minden tökéletesen működik, minthogy a nép így tiszteli a rend dicső őreit. Viszont sajnos most nem volt ideje rájuk. Eleinte udvariasan, de ha nem hallgattak rá akkor erélyesebben is rendre utasította őket. A rend itt a reptéren felháborító volt. Egyáltalán mit keresett itt ennyi ember? Miért nem zárták le a határokat? Azt, a török mocskot szíve szerint ellenőrizte volna és hosszasan baszogatta volna a papírjai miatt, hogy tudja mi a rend. Miért nem pacalt árul? Vagy egy jó töltött káposztát? Ez Magyarország Rágcsáljon gyutacsot! Még a ruháikkal is gond van a helyieknek. Miklós nem is értette. Még a testületnél is vannak, akik a jó magyar szolgálati felszerelést külföldire cserélte le, csak mert, azt nem koptatta ki a műanyag fegyver. Ki érti ezeket? Mindenesetre párszor Árpádot is felküldte, hogy onnan is nézzen szét. Figyelmét az egyik telefonfülkéből kihallatszó szólongatás keltette fel. Saját nevét hallotta ismételgetni. Odament és beleszólt a telefonba.
-Itt Zsoldos Miklós főtörzsőrmester. Erőt, egészséget! Valami probléma van?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Szomb. 09 Május 2020, 23:27

Mivel késő vagyon, és számos aggodalom zaklat engemet, jövő vasárnap lesz új kör.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Raven Szomb. 16 Május 2020, 16:37

Bevallom az első zökkenők miatt elégé leírtam a támogató csapatott. De miután felvetettem a terveket és utána előkerültek a dobozok, felvonom a szemöldököm, majd elismerően biccentek a férfi felé.

-Nem semmi.- Jegyzem meg.- Talán egy kicsit hamar ítéltem.- Mondom, miközben szemügyre veszem a ruhákat. Nem tudom ezek menyire számítanak divatosnak, de nem tűnnek hivalkodónak és ez jó.

-És adja át az elismerésemet a támogatónknak. És persze a köszönetemet is.

-Akkor át is öltöznék.- Részemről az se zavart volna különösebben, ha itt kel átöltöznöm, de talán jobb is hogy van erre kijelölt helység, habár ez a felkészültség… egy kicsit…. nem is tudom. Tényleg szükséges az egyéb kategória? Mindegy is. Leveszem a kree egyenruhám és szépen összehajtva biztonságba helyezem, majd felveszem a ruhákat, amiket adtak. Remélhetőleg jó a méret, és elégedett, lehetek ezzel is. Furcsa érzés a földi ruha, pláne ebben a stílusban, már régen elszoktam tőle. De nem is kényelmem itt a fontos, hanem a küldetés. Kihúzom magam és kilépek a szobából.

-Indulhatunk vagy van még valami?- Kérdezem. Részemről, én készen állok az indulásra

_________________
"Azért figyelmes olvasó megérti, csak gondolkodni kel rajta."
Raven
Raven
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 23
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4208-mary-l-winter

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Layla Laskowsky Szomb. 16 Május 2020, 21:59

Gyermekek. Kis teremtések kik nem tudják, hogy hogyan illik báni az idősebbel. Hogyan illik öltözködni. Azon a lyánykán kiszakadt a nadrág, és mégis hordja, a másikon meg rövidebb a nadrág, mint egy tisztességes bugyogó! Hol vannak ezeknek a szüleik, hogy se időjárásnak, se illemnek megfelelően nem képesek felöltözni? Bezzeg az én időmben, amikor volt normális egyenruha, és a fiúk nem jártak a lányokkal egy iskolába! Az volt az igazi, nem pedig ami most van, ez a frányaság a nyugatról jött be, el kellene törölni. Köszönni se tudnak, mintha észre se vennék, csak a kis kütyüjükbe bújnak, és azt nyomkodják, mintha nem lenne holnap. Ez meg nekem is jön, ha nem vigyázok, és mikor tüntetően nézek rá, csak bambul, mintha nem értené mi történt. Mit tud ez a tiszteletről, sorkatonaság kell neki, nem pedig mobilos készülék.
Iskola, takaros kis épület, nem érdemlik meg, hogy ide járjanak azok a hálátlanok, akik még köszönni se köszönnek. Azok ketten! Ijedten kapok a szívemhez, mikor meglátom a förtelmet, ahogy együtt jönnek ki, mint valami fura defekttel rendelkezők, és csak reménykedem benne, hogy rosszul látok, de nem. Ezek tényleg úgy gondolják, hogy helyes, mit cselekszenek, fogadni mernék, hogy egyszer se olvasták a Bibliát, a tíz parancsolatot.
Kiáltások, így felzavarni a napot, mintha nem lenne az elég, ami eddig történt, még fokozni szeretnék. És az az idegen kifejezés! Hát szabad eme szent földön más Istent emlegetni? Mi van, ha ott támadnak? Már amennyire tud egy megfáradt, öreg hölgy sietősen menni, ki végigdolgozta egész életét, megyek oda, megtudni, hogy mi történhetett, kik azok, akik úgy érzik, meg kell zavarni a rendet.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Vas. 17 Május 2020, 13:36Kree Bevándorlók


Következő körváltás: 2020. május 24. (vasárnap)

Idő: 2031. április 1.
Helyszín: Budapest, Magyar Népköztársaság
Cél / Feladat: Megvédeni Magyarországot a migráncsoktól
Résztvevők: Zsoldos Miklós főtörzsőrmester/Villám Vitéz | Soós Edit Mária


- Őrmester, maga meg mi a fenét csinál? – kérdezte egy hangos, sértődött hang, mit a főtörzsmester most hallott először – Hát nem megmondtam, hogy az idősek otthonában sürgősen segítségre lesz szükségünk? És maga ilyenkor akar kebabozni egyet a külföldi barátaival? Szégyellje magát! Azonnal jöjjön ide, mielőtt még a terroristák áttörnék a védelmünket!
Választ nem is várva a kiabáló politikus lecsapta a telefont. Az ember, aki a hívásról tájékoztatta Zsoldos Miklóst, döbbenten nézett rá. Valószínűleg még soha senkit nem hallott így beszélni a Magyar Népköztársaság egyik legkedveltebb hősével. Ezzel nem volt egyedül.
Amennyiben a főtörzsmester további információkat kért a közeli embertől, ő nem tudott sokat. Mindössze annyit lehetett belőle kihúzni, hogy a hívó nagyon sürgősnek nevezte az ügyet, és hogy Fenyőünnep Gergelyként mutatkozott be.


Soós Edit Mária végül a traumát leküzdve arra jutott, hogy a hamis isten nevének hirdetőivel kell leszámolnia, nem a helyi förtelmeskedő diákokkal. Amennyire előrehaladott kora engedte, sietve meg is indult a hangok irányába.
Ahogy a hangok forrásához közeledett, egyre több menekülő jött vele szemben. Úgy látszott még egy-két gyermek is ráébredt, hogy a valóságban léteznek olyan fenyegetések, mik talán egy kicsivel fontosabbak a telefonjukba rejtetteknél.
Pár perces séta után elérkezett a Pesti útra, hol már láthatta is a felfordulás forrását. Két setét bőrű egyetemista éppen egy vaskerítés előtt dühöngött. Az egyikük épp a rácsok rázásával próbált bejutni, míg a másik egy széket lóbált. (A közelükben volt egy kupac szék és asztal, amit valószínűleg egy közeli kávézóból hordhattak el) A kerítés túloldalán egy sárga épület volt, minek ablakain keresztül több idős lakó figyelte aggodalmasan a bejáratnál zajló eseményeket.
A két rendbontó egyelőre nem vette észre az új érkezőt.

Készült Magyarország kormánya megbízásából


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 23 Május 2020, 17:48-kor. (Reason for editing : Niteris)
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Vas. 17 Május 2020, 13:38Kree Bevándorlók


Következő körváltás: 2020. május 24. (vasárnap)

Idő: 2031. április 1.
Helyszín: Budapest, Magyar Népköztársaság
Cél / Feladat: Lerombolni a földi majmok kerítését
Résztvevők: Sharon Anders/Chi-Ett/Soros kapitány


Chi-Ett gond nélkül át tudott öltözni. A ruha tökéletesen illett rá, a barátságos milliomos előre megkapta a szükséges méreteket. Az összehajtogatott egyenruhát behelyezhette a dobozba, és ha igényelte, összeesküvőtársai szívesen vigyáztak rá. (Ha magával akarta vinni, vagy csak úgy letette valahová, akkor sem mertek ellene szólni).
Elemér már kint várt rá. Ő is átöltözött valamelyest. Megjelenése még mindig nem a munkás-paraszt hangulatot árasztotta magából, de cilinder már szerencsére nem volt a fején. Érdekes módon inkább ő tűnt volna első ránézésre gyanúsnak, nem Soros kapitány.
Ezután egy autóhoz vezették, ahol egy sofőr és egy verőlegény kinézetű fiatalember csatlakozott hozzájuk. Ha Chi-Ett nem mondott semmit, az egész utat feszült csöndben tették meg, de emellett remek alkalmuk nyílt a magyar építészet megcsodálására.
Az említett templomtól nem messze álltak meg, mindössze egy park volt köztük, amiben elszórtan néhány ember mászkált. Valóban remek nap volt ez a támadásra, a magyarok többsége éppen a szövetséges uralkodó érkezésével volt elfoglalva.
- Kíván tőlünk még valamit, kapitány? – kérdezte Elemér szemlátomást kissé izgatottan. – Szívesen önnel tartanánk, ha nincs ellenére.


اللّٰهُ أَكْبَر
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Layla Laskowsky Szer. 20 Május 2020, 11:13

Ahelyett, hogy rendezetten, fegyelmezetten mennének, csak futkároznak összevissza, látszik hogy nem tanulták meg, hogyan kell elmenni veszélyes helyről. Már csak ezért is indokolt lenne a sorkatonaság bevezetése, legalább tanulnának egy kis fegyelmet, ha szükség lenne rá. De persze nem tudják, pedig azon a helyen talán azt is képesek lennének megtanítani ezeknek a gyerekeknek, akik biztos, hogy mamahotelben élne ahelyett, hogy dolgoznának, hogyan kell fellépni egy támadó ellen. Akkor nem nekem kéne az öreg csontjaimmal, fájós derekammal menni és helytállni, hanem nyugodt szívvel főzhetném meg a vasárnapi tyúkhúslevest, fasírtot, pörköltet.
Migránsok! Alja bevándorlók, kik ahelyett, hogy az otthonaikban harcolnának és küzdenének, a hitetlenek, képesek asszonyaikat és gyermekeiket hátra hagyni, hogy itt, az igaz eresztény Magyarországon rombolják az erkölcsi értékeket és értékeket, hogy megerőszakolják a lányokat és elvegyék a magyarok munkáit! Azok a székek, biztosan egy ilyen nyugati kávézóból szedték, mely a romló erkölcsök melegágya. Ott találkozgatnak a libsik és a ferdehajlamúak. Be kellene tiltani ezeket, helyettük lehetnének rendes virágárusok, esetleg több varroda, vagy lángost, kürtőskalácsot árusító üzletek, rendes magyar ételeket is árulhatnának, például töltött káposztát és sült vért.
Nem tisztelnek ezek semmit és senkit, még a saját álnok, hamis istenüket se, nem, hogy az időseket, értékeket. Kihúzva magamat sétálok hozzájuk, elvárom, hogy észrevegyenek.  Vegyenek majd rólam példát a menekülő kis pávafiúk is, hogy igenis küzdeni kell az igaz magyar értékek fenntartásáért, nem szabad hagyni, hogy megijesszenek, főleg nem elmenekülni, mint ahogyan tették.
- Már elnézést – kezdek bele, akár észrevették itt létemet, akár nem – de most azonnal hagyják ezt abba! Ellenkező esetben olyat teszek, melyet magam is megbánok - szégyen, nem szégyen, mutánsnak születtem. Képességemet sokszor használtam már, és készen állok rajtuk is bevetni, hogyha mást nem, akkor egy életre megjegyezzék annak az országnak a színeit, hol úgy gondolták, bonthatják a rendet. Márpedig ez itt tilos, nem is fogják megcsinálni. Majd ki lesznek utasítva az országból, nem fognak itt lébecolni ezek után.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Vas. 24 Május 2020, 00:08

Jövő vasárnap lesz új kör.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Vas. 31 Május 2020, 00:02

Jövő vasárnap lesz új kör.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Vas. 07 Jún. 2020, 00:06Kree Bevándorlók


Következő körváltás: 2020. június 14. (vasárnap)

Idő: 2031. április 1.
Helyszín: Budapest, Magyar Népköztársaság
Cél / Feladat: Megvédeni Magyarországot a migráncsoktól
Résztvevők: Zsoldos Miklós főtörzsőrmester/Villám Vitéz | Soós Edit Mária


Amíg Soros kapitány a legújabb ördögi tervét próbálta kieszelni, Villám Vitéz pedig Fenyőünnep elvtárs elfogadhatatlan hangnemét fejtegette, Soós Edit Mária hozzálátott az ádáz bevándorlók megfékezéséhez. A környéken lévő, éppen meneküléssel elfoglalt tömeg döbbenten bámult, amint a nyugdíjas hölgy félelmet nem ismerve indult ellenségei felé. A szeme sarkából láthatta is, hogy az egyik kisdiák a nagy álmélkodás közepette még a telefonkészülékét is kiejtette kezéből (ezzel megcáfolva a hiedelmet, miszerint a kezükhöz van nőve).
Egyedül az őrjöngő terroristák nem vettek észre közeledtét. Csak tovább rázták a kerítést és dobálták befelé a székeket. A kapu viszont jó magyar acélból készült, így az araboknak semmi esélye nem volt annak áttörésére.
- لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلا بِالله - mondta bánatosan az egyik, de aztán észrevették a közeledő nénit. Mind a ketten láthatóan meglepődtek. Értetlenül néztek a beszéde alatt, aztán egymás között karattyoltak valamit. Látszólag gyorsan egyezségre jutottak, az egyikük visszament a székekhez, hogy folytassa istentelen munkáját, a másik meg fenyegetően megindult Soós Edit Mária irányába, hogy gonoszul ráköhögjön.

Készült Magyarország kormánya megbízásából
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Niteris Vas. 14 Jún. 2020, 00:00

Jövő vasárnap lesz új kör.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 14 Jún. 2020, 16:04

A főtörzs őrmester felvette a telefont és elkerekedő szemmel hallgatta a számon kérő hangnemet. Vele így nagyon régóta nem beszéltek. Hogy szóba került az idősek otthona az meglepte, de eléggé gyanús volt ez az üzenet. Ahhoz fordult aki a telefonhoz hívta és nem tűnt túl jókedvűnek.
-Mégis ki volt ez? Honnan tudta, hogy itt vagyok és mióta keresett?
Ha a név ismerős volt számára akkor nem habozott tényleg sürgős lehet a dolog. Bort, búzát és békességet kívánt annak aki a telefonhoz hívta és megnyugtatta, hogy nem kell aggódni. Rajta egy migráns se juthat át. Majd a Ajtony hátára pattanva megindult az idősek otthona felé vágtatva.
Amennyiben nem mondott neki semmit ennek a Gergelynek a neve úgy túl gyanúsnak találta a dolgot. Akárki csak nem ugráltathatja a Népköztársaság hősét. Felhívta a központot.
-Búzát, békességet! Itt Zsoldos Miklós főtörzs őrmester beszél. Az érdekelne, hogy honnan érkezett az utolsó hívás erre a készülékre amiről beszélek. Sürgős lenne és ne kérem akadályozza a munkám!
A kérem természetesen csak formaság volt. Inkább azzal a célzattal, hogy kérem ne kelljen úgy vennem, hogy akadályozni próbálja a munkámat amit a népköztársaság érdekében teszek mert akkor könnyen a nép ellenségének tekinthetem. Persze, azt mondani fenyegetés lenne. A főtörzs pedig egy jámbor ember így csak szépen udvariasan kért.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Lenyűgöző kaland Re: Kree bevándorlók

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
» Lenyűgöző Kaland: Kree bevándorlók (Niteris kalandja)
» Faj: Kree
» Kree-Lar
» Kree-Las
» A Kree Invázió 8.
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.