Murderworld

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Murderworld Empty Murderworld

Témanyitás by Cerebro Vas. 12 Ápr. 2020, 09:24

A Mojoversum azon része, ahol Mojo és Arcade fogott össze, hogy húsvéti csokitojások keresésével szórakoztassa a nézőket.
Murderworld B5GoUu5

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 13 Ápr. 2020, 00:00Mojoverse – Húsvéti ünnepek

Murderworld, Mojoverse


Résztvevők: Mary L. Winter, Gwendolin Rowes / Gwenpool, Layla Laskowsky és NiterisKövetkező körváltás: 2020. április 17. (péntek)


Murderworld GqeK04j

Murderworld Vcf1YkY
Murderworld FT3N8Aj

Idő: Húsvét alatt, Ismeretlen idő
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Tojástgyűjteni
X suli: Mary L. Winter | Layla Laskowsky
Többiek: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Niteris
Egyéb információk:


Mindenkinek teljesen átlagos hétvégéje volt, mindenki élvezhette, hogy végre kezdett jobb idő lenni, meleg odakint, nem is beszélve arról, hogy éppen tavaszi szünet volt. A világon is kezdett jobb hangulat lenni, legalább is abból a szempontból, hogy kevesebb gyilkosság, erőszakhullám történt, bár a hírek egyre jobban terjedtek, hogy éhezések vannak, hála kree-knek. De ez az USA területén egyelőre senkit sem fenyegetett. Szóval békés, kellemes időben tölthették el ezt.

Niteris végre újra élvezhette, hogy ismételten szimbionta és ebből következett, hogy ismét dr. Marwyn Meinhard Malburg volt a gazdateste. Ők, vagyis a doktor tovább folytatta a megszokott munkáját, amit most már nem is kellet Niterisnek hallgatnia, csak egyszerűen elvehette az emlékeket a férfitól, amivel nem rendelkezett azóta, hogy meghalt. Szóval nekik is teljesen átlagos, hétköznapjuk volt, vagyis hétvége, mert húsvét hétvégéje volt.

Szóval mindenkinek átlagos napja volt, amikor hirtelen a semmiből egy villanás történt előttük és elvesztették az eszméletüket. Amikor magukhoz tértek, akkor sirályok hangját lehetett hallani, Layla-t kivéve mindenki érezte, hogy meleg homokban fekszik, a lábukat a langyos víz nyaldosta, Niteris pedig azt is érezte, hogy a bundája(!) vizes, mert már nem a doktoron volt, hanem egy nyúl volt a gazdateste. Ahogyan mindenki kinyitotta a szemét egy meseszép látvány tárult a szemük elé.
Murderworld 7kPzDdX
Egy csodaszép tengerparton voltak, mindenki abban a ruhában, amiben legutoljára volt, iratok, telefonok – kinél mi volt – náluk, de térerő, vagy hálózat nem volt egyáltalán. Három fiatal hölgy és egy nyuszi a tengerpart homokjában, a hátuk mögött pedig pálmafás és trópusi növényekkel teli erdő volt látható. A hely olyan volt, mint a legszebb tengerpartok az üdülési prospektusok képein.

A nap magasan állt az égbolton, a hőmérséklet meleg volt, nyári meleg és a szél is kellemesen meleg volt. Ha valakin vastagabb ruha volt, akkor annak akár melege is lehetett. Egyelőre saját magukon kívül senkit sem láttak itt, még a homokban sem voltak nyomok, amik arra utaltak volna, hogy miként kerültek ide…

Murderworld BF2qvAb

Felszerelésnek csak az utcai dolgaitok vannak, Gwennél ott van a 2 játékpisztoly is és a jelmeze. Niteris meg nyúlként.
A header hozzá:
Murderworld IxDrQUH

A tagek vmiért döglöttek….


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 22 Május 2020, 14:45-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Niteris Hétf. 13 Ápr. 2020, 20:46

-Tja! - mondta volna Niteris, de valamiért a szájában praktikus, végtagok eltulajdonítására tökéletesen alkalmas fogak helyett mindenféle rágcsálófogak voltak. Így a beszéd helyett a szimbiontának szapora orrmozgással kellett beérnie, ami koránt sem volt elég kifejező.
~Szia, én vagyok Niteris, az új legjobb barátod. Mondj kérlek valami okosat!~próbálkozott, de sajnos a legújabb hordozója nem tűnt túl értelmesnek.
~Oké, akkor mától fogva a neved John Burdon Sanderson Haldane. És én vezetek~mondta egy kis hallgatás után, és átvette az irányítást (már ha az nem rendelkezett valamiért rendkívüli mentális védelemmel).
Ahogy Niteris megszemlélte a környezetét, nem sok értelmes dolgot látott. Egy tengerparton volt, egy vizes nyuszi testében. Volt még ott három lány is, akik látszólag éppen közös napozást tartottak. Bár ahhoz egy kicsit furcsán választották meg a pozíciójukat. Talán nem ártott volna egy gyors gazdatest-cserét beiktatni, de információ hiányában a szimbionta egyelőre még ezzel nem próbálkozott. Egy kicsit távolabb szökdelt a víztől, és megpróbálta megtisztítani a bundáját (a megfelelő bundaápoló trükköket a nyuszitól kölcsönözte). Közben viszont végig a társaságot figyelte. Ő úgy hitte, hogy észrevétlenül, de ha a többiek figyelmesek voltak, láthatták, hogy a két füle egyenesen feléjük fordult.


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 16 Ápr. 2020, 09:33-kor. (Reason for editing : Niteris)
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Layla Laskowsky Csüt. 16 Ápr. 2020, 17:33

Gyönyörűséges reggel van, tökéletes idő egy kis dolgozatjavításra! Mert ugye, mi mást csinál az egyszeri matektanár a tavaszi szünetben, mint sem nekilát kijavítani a múlthéten írt dolgozatokat, melyekre igazából még lenne ideje, de jobb minél hamarabb letudni. A régi tanárom mindig mondta még középiskolában, hogy amit egy tanár nem tanít meg tavaszi szünet előttig, azt utána se fogja. Remélem, ez nem igaz. Felállok egyet és nyújtózkodom, kiropogtatva magamat.

Hol… vagyok? Nyújtózkodtam, az még megvan, de aztán semmi. Talán egy villanás, ha volt. Első dolgom körbenézni, és megállapítani, hogy egy, homok van. Sok homok, pólóm is az lett, meg a hajam, és víz? Felállok és a homokba sétálok. Kettő, van itt rajtam kívül két másik lány. Gyorsan megnézem, hogy jólvannak-e, lélegeznek-e. Gyors terepfelmérést végzek, hogy aztán megbámuljam a nyulat, melynek inkább a húsvéti asztalon lenne a helye, mint itt. Sajnálom, jobb nem jut eszembe, egy nyuszi, fülei felénk fordulnak.
- Mégis. Mi a franc folyik itt? – Kérdezem meg leginkább magamtól. Valahogy az olyan dolgokkal, mint  a gyönyörű táj nem foglalkozok. Fontosabb kérdések kattognak a fejemben, például hogy kerültünk ide, van-e ivóvíz.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Raven Csüt. 16 Ápr. 2020, 18:52

Annyira tökéletes idő van, hogy egyszerűen nem tudtam a szobában maradni, úgyhogy úgy döntöttem ki megyek a városba sétálni egy kicsit. Lehet, hogy meg álok majd valahol és olvasok egy kicsit. Annyira jól esik, hogy végre kezd felengedni az idő. És ráadásul szünet van. Mivel kihagytam egy pár hónapot, most elég nehezen hozom be a lemaradást és ráadásul itt még olyan barátaim sincsenek, akikről lemásolhatnám az anyagot. Egy kicsit talán hűvös van még a jégkrémhez, de egy nem árthat meg, de mikor kinyitnám, a bolt ajtaját az csak eltűnik.

Már mielőtt kinyitnám, a szemem érzem, hogy a földön fekszem a meleg homokban és hallom a madarakat. Amikor kinyitom, a szemem pedig szinte megvakít a nap még a napszemüveg ellenére is. Fel nyögök.

-Valami azt súgja ez már nem Kansas Dorothy…- Jegyzem meg halkan. Aztán körülnézek. A nőt felismerem. A mi matektanáruk. A lányt aki mellettem fekszik nem ismerem.

-Tanárnő hol vagyunk?- Kérdezem. Aztán észreveszem a nyulat. –Lehet, hogy rossz műből idéztem? -Felülök a homokba és a tenger felé nézek, ez a hely csodaszép. Akkor miért érzem azt, hogy nem a jó szándék hozott ide minket? Mielőtt felkelek, leveszem a cipőimet és a kezembe fogom őket. Magas sarkú és homok nem jó kombináció, és nem szeretnél eltörni a bokám.


felszerelés:

_________________
"Azért figyelmes olvasó megérti, csak gondolkodni kel rajta."
Raven
Raven
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 23
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4208-mary-l-winter

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Gwenpool Csüt. 16 Ápr. 2020, 21:43

Nem hiszem el, hogy az ember már a nyugalmat sem élvezheti nyugodtan. Végre szünet volt és bár az első ötletem az volt, hogy klassz, fessünk össze valamit, utána sokkal jobb ötletnek tűnt sokáig ágyban maradni és az öcsémtől lopott khm.. kölcsön vett játékokon játszani. Odakint hét ágra süt a nap, de kit érdekel. Reggelizni se mentem volna ha apám nem töri gyakorlatilag rám az ajtót hogy vonszoljam ki magam mielőtt kihűl a palacsinta. Morogva aztán kivánszorogtam összepakoltam egy tányérral aztán a szobámban átöltöztem, hogy még evés előtt lőjek egy pár selfit és ha már felöltöztem lehet kimehetnék a parkba is ugrálni kicsit. Vagy, ha felveszem a maszkot is, még mindig nem késő össze festeni valamit, oda készítem a táskát és beleharapok az első falat palacsintába…

Homok íze van. A homokban fekszem arccal lefelé. Mi a nyavalya? Összeszorítom a kezeim és az egy rakás homokot markol. Mi a fene? Felkelek és körülnézek. Először csak megtörlöm a maszkom, lehet rosszul látok, de nem. Felemelem a szememről, de még mindig a tenger parton vagyok.

-COOOOOOL!- Körül nézek, és nem vagyok egyedül. Egy rózsaszín hajú lány kb. velem egykorú lehet, nagyon komolyan néz ki abban a kis ruhában, amit biztos nem a tengerpartra akart felvenni de…- Jó a hajad és a szemcsid, én nem hordanám de azért király.- Majd felpattanok és a nőhöz fordulok.

-Heló Gwenpool vagyok. Tiéd a nyuszi? Ha nem a tiéd megtarthatom?- És azzal a nyúl felé startolok, aki ha nem fut el előlem, akkor fel is veszem és a puha bundájához dörzsölve az arcomat ölelgetem.

-Király ez a hely, örökre itt akarok maradni! Vajon elég meleg a víz az úszáshoz?- Felemelem a nyuszit és úgy mondom neki.- A nyuszik vajon szeretnek úszni? Rex biztos élvezné. De kár, hogy nem lehet itt. Bár azt hiszem, akkor megenné a nyuszit.


felszerelés:

_________________
Murderworld EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla Pént. 17 Ápr. 2020, 00:00Mojoverse – Húsvéti ünnepek

Murderworld, Mojoverse


Résztvevők: Mary L. Winter, Gwendolin Rowes / Gwenpool, Layla Laskowsky és NiterisKövetkező körváltás: 2020. április 21. (kedd)

Murderworld Vcf1YkY
Murderworld FT3N8Aj

Idő: Húsvét alatt, Ismeretlen idő
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Tojástgyűjteni
X suli: Mary L. Winter | Layla Laskowsky
Többiek: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Niteris
Egyéb információk:


Nem, a nyuszi csak nyuszi volt, így Niteris minden gond nélkül át tudta venni az újdonsült John Burdon Sanderson Haldane felett az irányítást. A nyulat sokkalta könnyedebb volt, mint egy embert, sokkal. Leginkább arra emlékeztethette Niterist, amikor a múltban az ősemlőst irányította. A homokban való odébb ugrálás könnyedén ment, ahogyan a nyuszi emlékeinek megnézése is, ami után megtudta rázni magát a megfelelő módon és elkezdeni a tisztálkodást, ami a szárítkozás is volt egyszerre, ezalatt pedig figyelni is tudott.

A hölgyek sem tudták, hogy hol vannak, bár már legalább két személy közötti viszony kiderülhetett, tanár-diák voltak. Layla fejében a víz és effélék fordulnak meg, de egyelőre a tengeren, vagy óceánon felül semmilyen más vizet nem látott, mert ahhoz túlságosan is sűrű volt a közelben levő erdő. Így már csak emiatt sem látszott semmi. A cipő könnyedén levehető volt, a homok pedig alatta meleg, még nem túl forró, kellemes.

Az utolsó, a hiperaktív lány első dolga az volt, hogy megfogja a még szárítkozó nyuszit. Ha Niteris nem nagyon akart kitérni, akkor ezt Gwen meg is tudta tenni. egyébként érezhető volt, hogy a levegő kellően meleg és a vizet is kellemesnek érezték, így határozottan volt olyan idő, hogy fürdőzni lehessen. Amíg mindenki értetlenkedett, gondolkodott, figyelt, vagy épp nyuszizott, hirtelen nem messze tőlük egy ocsmány alak jelent meg holografikus képen.
Murderworld EEIPHfz
- Kedves nézőim, ez a legújabb valóság shownk a Mojoverse: Murderworld! A kiválasztott szerencséseknek ezen a gyönyörű trópusi szigeten kell ezer tojást megtalálniuk egy hét alatt, vagy mindannyian meghalnak! A sziget tele van veszéllyel, vajon túlélik és megtalálják a tojásokat? Egy kis könnyítést kaptok, ha valaki megöli a többieket, akkor instant nyer és hazamehet a saját világába! Kezdődjék a játék és a visszaszámlálás.

- A kedves nézőink, mint mindig él óránként dönthetnek arról, hogy milyen rémséges szörnyeteg kerüljön a szigetre, ami tovább nehezíti az itt levők életét! Ha valakit nagyon unalmasnak találnak, akkor azt kiszavazhatják és annak a feje BUUMMM! felrobban! Szóval legyetek szórakoztatóak! A visszaszámlálás indul!


A következő pillanatban a holokép eltűnt, és az égen jól látható hatalmas számokkal megindult a visszaszámlálás.
Murderworld Clipart-animated-gif-clock-countdown-19

Murderworld BF2qvAb


A tagek vmiért döglöttek….


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 22 Május 2020, 14:46-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Niteris Szomb. 18 Ápr. 2020, 00:07

Niteris tervei remekül haladtak. A nyuszi érzékszerveit kihasználva nem kellett egyenesen a társaság felé fordulnia, mégis tökéletesen látta őket. És mennyi hasznos információt nyert! Máris felfedezett egy tanár-diák kapcsolatot. Tanárokat megszállni mindig előnyösebb, mint diákokat. Őket nem lehet olyan egyszerűen sarokba állítani. És még a "mi a franc folyik itt?" kérdés is sokkal tekintélyesebb, ha tőlük származik.
De akadt még egy jelölt, egy fiatal lány, aki valami szuperhősfélének tűnt. Legalábbis ha valakin van maszk, de nincs nadrág, az többnyire erre utal. Mondjuk egy kicsit még fiatal volt hozzá, és... ÉS nagy sebességgel közeledett.
Szerencsére Niteris pontosan tudta, hogy mi a teendő ilyenkor. A nyuszi szerint a legtermészetesebb reakció a menekülés lett volna, így az élethű alakítás ezt követelte volna meg. Valószínűleg még egy háziállat sem hagyta volna, hogy egy hangos idegen csak úgy rárontson. De emellett a rózsaszín lány látszott a legerősebbnek a társaságból, és egyedül ő viselt fegyvert, így ideális hordozó lehetett volna belőle. Bár nem rendelkezett a tanár tekintélyével. És a mélyen tisztelt doktor úr általában megbízhatatlannak találta a színes hajú diákokat. Meg úgy általában a diákokat. Viszont a Hydra szerette a fiatalokat...
Mire ezt mind végiggondolta, Niteris már javában az ölelések kellős közepén találta magát, és Gwenpool a frissen megtisztított bundájába törölte az arcát. És úsztatni akarta... Talán mégis jobb választás lett volna elmenekülni, és a tanárt megkörnyékezni.
Bánkódásra viszont nem maradt sok idő, mert felbukkant a műsorvezető, és elmondta a szabályokat. Igazán eseménydús percek voltak. Nem hagytak túl sok időt a megfelelő kapcsolat kiválasztására.
Ám Niteris már sok-sok filozófiai megbeszélésen volt túl. Jól tudta, hogy a csapat problémamegoldó képességeit megfigyelve további értékes információkat szerezhet az ideális társ kiválasztásához. Ami még hasznos lehetett, amikor Gwen elengedte. Ha elengedte...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Layla Laskowsky Hétf. 20 Ápr. 2020, 15:26

Oké, pánikra semmi ok, itt vagyunk egy ismeretlen helyen ismeretlen időben úgy, hogy semmire sincsen tippem. Csigavér és nyugalom, nagyon máshogy ehhez nem lehet hozzáállni. Kérdem én, mi a francos fene van? Hajamba túrok, égre nézek, tízig számolok el lassan, végül kifújom a levegőt.
- Még nem tudom Ms. Winter, de hamarosan kiderül – legalábbis reményeim szerint kiderül. Nem kell szólnom, hogy vegye le a holdjáróját, megteszi ezt egyedül is, okos gyerek. A másik leányzó is magához tért, ki rögtön egy kiáltással kezd.
- Szervusz Gwenpool, én Layla vagyok, nem az enyém és – de már lassan oda is ér hozzá, fázis késés, az a fránya fáziskésés – nem tarthatod meg – fejezem be halkan. Lehet azt kellett volna mondanom, hogy az enyém, mert akkor talán megmenekül szegény nyuszi. Nem tudom, hogy elég meleg van-e az úszáshoz. Nem tudom milyen a hőmérséklet se.
Mi az édes nyavalya ez a lény? Ismétlem, mi az édes nyavalya fene ez a lény? Ezer tojás? Trópusi sziget? Meg fogunk halni? Nem, nem fogunk meghalni, csak egy nagyon picit. Hát ömm. Rendben van, egy hét, az 168 óra, az szorozva hatvannal annyi mint 480 meg 3600 ami 4080 meg százsor hatvan, az hatezer vagyis összesen 10080 percünk van az egész hadműveletre. tíz perc per tojás. Ha hármónkkal számolok, és mindenki fél óra alatt megtalál egyet is necces. Van miért aggódni. És ne is említsem a többi apróságot, ugyebár. Túlélés, túlélés.
De először is. Gwenpool nevezetű egyénhez sétálok.
- Le tudnád tenni kérlek a földre a nyuszit? Jó tanács, sose vegyél fel idegen állatot a földről, amennyiben az mozgásképes – teszem hozzá és reménykedem abban, hogy megteszi.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Gwenpool Hétf. 20 Ápr. 2020, 18:59

Oookééé… Végül is már előre sejthettem volna, hogy valami ilyesmire megy ki az egész. Ahogy megjelenik a hologram egy kicsit le enged a figyelmem, a nyuszi akár ezt is kihasználhatja meneküléshez, de ha nem teszi akkor is elengedem miután Mojo végez a beszéddel. (Hogy én hogy utálom ezt az alakot.)

-1000 tojás vagy öljük meg egymást… Fantasztikus kilátások.- Jegyzem meg halkan.- Végül is egész jó vagyok tojás vadászatban. És velünk van a húsvéti nyuszi is.- Mutatok a nyuszira. Azzal el is indulok a sziget felé de pár lépés után vissza fordulok. – Na mire vártok nincs vesztegetni való időnk! Kalandra fel vár az ismeretlen! (Vagy valami ilyesmi)- nincs igazán kedvem meghalni ezen a szigeten. Remélhetőleg a többiek is a tojás keresést választják és nem a gyilkosságot. Mondjuk a lányokból nem nézném ki, de a nyuszi gyanús nekem. Csak viccelek.  Minden esetre benézek az első pár bokorba hátha. Sose lehet tudni. Lehet ott bármi, bújkáló tojás, palacsinta, csörgőkígyó, mutáns torzszülött egy másik bolygóról. Mondom, bármi.

_________________
Murderworld EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Raven Hétf. 20 Ápr. 2020, 19:31

-Ööö… köszi?- Ezzel a lánnyal nem stimmel valami. A cipőimet elrakom a táskámba, hogy ne keljen a kezemben cipelnem őket. Szegény nyuszi. Bár… tényleg puhának tűnik. Nem! Én ennél komolyabb vagyok, és nem hagyhatom figyelmen kívül azt a tényt, hogy nem tudjuk, hogy kerültünk ide. Szóval ez már eddig se néz ki jól és akkor még megjelenik az a valami. Még életembe nem láttam ilyen ocsmány izét. És amit mond attól a vér is megfagy bennem.

-Nem így képzeltem el életem első TV-s szerepét. – Muszáj vennem pár mély levegőt, hogy ne akadjak ki, de aztán végül is összeszedem magam. Nem tudom miért gondoltam, hogy a tanárnő többet tudhat, mint én. Bár most rettentő boldog lennék, ha az egész csak egy rossz humorú edzés lenne, de nem vagyok olyan naiv, hogy ezt a gondolatot komolyan vegyem. Meg akkor hogy került volna ide a furcsa jelmezes lény és a nyúl.

Még mindig nagyban gondolkodok miközben Gwenpool már tojásokat keres a bokorban. Talán neki van igaza.

-Van rosszabb módja is a halálnak, mint egy paradicsomi sziget…- Motyogom az orrom alá- De még túl fiatal vagyok, és nem elég híres a halálhoz. Szóval azt hiszem Gwen-nek igaza van, próbáljuk meg megkeresni a tojásokat.- Mondom Laylanak

_________________
"Azért figyelmes olvasó megérti, csak gondolkodni kel rajta."
Raven
Raven
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 23
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4208-mary-l-winter

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla Kedd 21 Ápr. 2020, 00:00Mojoverse – Húsvéti ünnepek

Murderworld, Mojoverse


Résztvevők: Mary L. Winter, Gwendolin Rowes / Gwenpool, Layla Laskowsky és NiterisKövetkező körváltás: 2020. április 25. (szombat)

Murderworld Vcf1YkY
Murderworld FT3N8Aj

Idő: Húsvét alatt, Ismeretlen idő
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Tojástgyűjteni
X suli: Mary L. Winter | Layla Laskowsky
Többiek: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Niteris
Egyéb információk:


Niteris végre kiszabadult és újra a homokba került, de legalább már teljesen száraz, mert a kis nedvesség, ami még volt rajta, az Gwen ruhájára került. A tanárnő még mindig értetlenkedett, számolt a fejében, nem igazán mozdult. Niteris továbbra is a többieket figyelte és vizsgálta, miközben először Gwen, aztán pedig Mary ment el mellette, hogy nekiálljanak tojásokat keresni.

Gwen ért oda először a bokrokhoz és nézett szét, először talán észre sem vette volna, mert a tojás alig látszott ki a növényekből és a talajból, de a szerencséjének hála végül csak észrevette a szeme sarkából. Amennyiben félrehúzza a növényeket és a talajt is egy kicsit, akkor egy fekete tojást láthatott meg, amiben rózsaszín csillagok mozogtak benne. Meglehetősen szép látványt nyújtott.
Murderworld Source
Ha kiszedte onnan, akkor mire Mary megérkezett, akkor már ő is láthatta, illetve majd Niteris és Layla is, ha közelebb mennek, vagy éppen Gwen mutogatja meg nekik mindezt. Mindazonáltal egy tojás már megvolt az ezerből, már csak 999 volt hátra ahhoz, hogy életben maradjanak, a szigetről pedig még mindig nem tudtak semmit sem, hogy mekkora lehet, vagy mi az élővilág rajta…

Murderworld BF2qvAb


A tagek vmiért döglöttek….


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 22 Május 2020, 14:54-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Raven Szer. 22 Ápr. 2020, 17:20

Nem hiszem el, hogy alig hogy elindult és máris talált egy tojást. Ilyen egyszerűen nincs. Sóhajtok egyet.

-Akkor már csak kilencszáz kilencvenkilenc…- Jegyzem meg lemondóan, de azért elindulok egy kicsit beljebb. Még mielőtt elnyelnének, a bokrok még hátra fordulok.- Ha veszélyek is várnak ránk akkor nem kéne külön válnunk… De valószínűleg gyorsabb lenne külön átvizsgálni a szegetett… Mit gondol Ms Laskowsky?- Kérdezem. Gwenpool valószínűleg akkor se hallgatna arra, amit mondok, ha fenyegetném. De valakinek fel kellet tennem ezt a kérdést. Miközben ezt eldöntjük, eszembe jut valami.

-Van egy ötletem, nem biztos, hogy sokra megyünk vele, de megpróbálhatom felemelni az összes nagyjából tojás alakú dolgot a közelben, nem biztos, hogy működni fog, és ha működik is lehet, hogy csak pár kavicsot fogok felemelni. De adok neki egy esélyt.- Mondom. Majd behunyom a szemem és teszek egy próbát. Korában próbáltam már a hátam mögött tárgyakat emelgetni, de azokról tudtam, hogy néztek ki, milyen nehezek és pontosan milyen érzés felemelni őket. Szóval megpróbálom, és ha nem történik, semmi vagy csak kavicsokat emeltem fel hát akkor ez van. Kifújom a levegőt és tudomásul veszem, hogy marad a régi módszer.

-Akár hogy is, el kéne indulnunk befelé, mert nem hinném, hogy itt egy helyben fogjuk megtalálni a maradéktojásokat.

_________________
"Azért figyelmes olvasó megérti, csak gondolkodni kel rajta."
Raven
Raven
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 23
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4208-mary-l-winter

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Niteris Szer. 22 Ápr. 2020, 21:19

Miután Niterist kegyesen visszahelyezték a földre, volt alkalma tovább szemlélni a többieket. Ketten elindultak tojásokat keresgélni, és rögtön az első bokorban találtak is egyet. A tanár nem volt olyan aktív (hiába, a kor bizony lassabbá és megfontoltabbá teszi az embert), de az ifjoncok egyike látszólag törődött a véleményével. És végül is a másik is engedett neki, amikor higiéniai tanácsokkal látta el (nagyon helyesen, a tengerparti nyuszik bizony igen veszedelmesek lehetnek). Így talán a tanár lett volna a legjobb választás... már ha egyáltalán érdemes volt választani valakit.
A műsor, amit a pálcikakarú Jabba felvezetett, szörnyen unalmasnak hangzott. Ha voltak nézők, azok bizonyára pillanatok alatt lecserélték volna valami gladiátor harcra... Így valahogy meg kellett akadályozni, hogy a jelenlegi műsor túlontúl unalmas legyen. Igazán kár, hogy sehol nem akadt két izmos fiatalember, akik az egyik hölgy kegyeiért küzdhettek volna... Azzal gyorsan izgalmassá lehetett volna alakítani mindent.
Mivel más ötlete nem nagyon volt, hogy hogyan dobhatta volna fel a hangulatot, békésen odaugrándozott a két lányhoz, hogy ő is megszemlélje a felfedezésüket. Ha éppen az egyiküknél volt, ágaskodni kezdett, és kinyújtotta a két mancsát a tojásért. Ha megkapta, alaposan megvizsgálta, elsősorban egyedi szagokban reménykedve. Ha talált ilyet, akár egész gyorsan végezhettek is volna.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Layla Laskowsky Pént. 24 Ápr. 2020, 19:32

Rendben van, végülis a kislány végül letette a nyulat, és eléggé izgága, na meg optimista. Követem, még a végén valami baja lesz a bokornál, de nem, helyette megtalált egy tojást.
- Ügyes vagy – dícsérem meg az izgága Gwenpoolt, eggyel kevesebb gond. Mondjuk a nyuszi kicsit fura, hogy még mindig itt van velünk és még nem rohant el. Miféle szerzet lehet vajon?
- Miss Winter, sose leszel elég híres a halálhoz – nézek a lányra biztatóan. Nem lesz semmi baj. Vagyishát igen, de még ráérünk komolyabban tervezni. Ellenben ha már a tervezés, a műsornál mondtak valamit, szóval lassan ideje valami komolyabbat kitalálni, hiszen még a végén untatni fogjuk őket. Elismerem, hogy megvan a párhuzamos szelő szakaszok tételének az izgalma, de nem az a fajta szerény véleményem szerint, amire a nézők vágynak.
- Túl veszélyes lenne jelenleg különválnunk, talán majd ha már több ideje itt vagyunnk – válaszolom a diákomnak, örülök, hogy ő is inkább együtt maradna, legalábbis azt vettem le a szavaiból – éppen ezért ne menj nagyon be, kérlek.
- Miss Winter, Gwenpool, van tapasztalatotok a túlélésben ilyen terepen? Valami elméleti tudás akár? – Kicsit gondban vagyok hogy most tegezzek vagy magázzak, végül a tegezés mellett döntök.
- Sok sikert – remélem hogy működik. Én nem vagyok ilyenre képes.
Odasétálok lassan a nyúlhoz.
- Nem futsz el – guggolok le elé – hanem velünk maradtál eddig. Miféle szerzet vagy? – Nem mintha várnék bármilyen választ, de érdeklődve nézek rá, hátha lesz valami. Hogy talán a tojás kérné a két mancsos nyújtózkodásával, csak most tűnik fel. De lehet, hogy csak simán ölbe szeretne menni és csak én látok rémeket.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Ápr. 2020, 08:22

//Gwent megvárjuk, Niteris nem érez semmit a tojáson környezet illata van semmi több, ha szeretnétek, akkor írjatok még egyszer nyugodtan szerdáig, mert úgyis csak beszélgettek jellemzően Smile //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Niteris Kedd 28 Ápr. 2020, 12:47

Amennyiben Niteris megkapta a tojást, szomorúan észlelte, hogy nem észlelt semmit... Így már majdnem hogy semmi előnye nem volt a jelenlegi hordozójának, a jelenlévők közül viszont még mindig nem tudott választani. Még az se volt kizárt, hogy a nézők jóvoltából beküldött lény lesz a győztes.
Közben a Laskowsky tanárnő is megérkezett, és érdekes kérdéseket tett fel. Kiderült, hogy egész biztosan nem biológiatanár... Szerencsére a szimbionta viszonylag hosszú időt töltött egy biológuson, így pontosan tudta a választ.
- Hát nem egyértelmű? Egy nyúl. - válaszolta, és a lehető legnagyobb természetességgel megpróbált felmászni a legközelebbi fára, hogy onnét körülnézzen, hátha onnét kiszúrhatja a közeli tojásokat. (A fára mászáshoz természetesen nem használt csápokat, nehogy elveszítse mesteri álcáját.)
Niteris egészen eddig alig vett tudomást a Winter lányról, de ekkor az hirtelen tárgyakat kezdett emelgetni, amitől hirtelen sokkal izgalmasabb személynek tűnt. Ami nem sokat segített, most már az összes társ jó jelöltnek tűnt egy potenciális szimbiózisra. Már csak azt kellett volna kideríteni valahogy, hogy a másik kettő pontosan mit tudott. Már ha tudtak egyáltalán valamit...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Layla Laskowsky Kedd 28 Ápr. 2020, 18:45

Ahhoz képest hogy reggel még a dolgozatokat akartam pontozni és osztályozni, hogy a legközelebbi matematika órákon kiosszam, és megválaszoljam az esetleges kérdéseket ezzel kapcsolatban, most itt vagyok a homokosban.  Egy diák, egy ismeretlen fiatal lányka, és én, a tanár. A nézőket én fogom halálra untatni, azt már most tudom.
Ugyan, csak rémeket látok, nem kell nagyon bepánikolni, ez csak egy nyúl. Szóval, nagyon igazából nem kellene azon aggódnom, hogy hogy a francba nem szaladt el eddig. Lehet hogy csak extrán kézhez szoktatott háziegyedről van szó, aki véletlenségből került ide a gazdája helyett.
Megszólalt. Kisebb sokként nézem, ahogy megszólalt.
- Pardon? – Hangom pár hanggal magasabb, mint szokott lenni. Nem mindennap találkozik az ember beszélő nyúllal, hogy is volt az a Alice Csodaországban? Bár, nem, ez még egy annyira kifacsart változat se lehet – én meg érzek fájdalmat - mondom ki végül, jelezvén, hogy nem hiszem, hogy csak egy nyúl.
Szuper. Ez fára is mászik, már amennyire egy nyúl fára képes mászni. Feltápászkodom és a két lányra nézek.
- Megtudjátok mondani, hogy kb hány fok lehet? – Kérdezem meg tőlük, mert emlékeim szerint nem tettem meg és erre ügyelnem kell.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Gwenpool Kedd 28 Ápr. 2020, 21:00

-TALÁLTAM EGYET!- emelem a magasba. Nem mintha lenne bárki, aki nem vette még észre, de akkor is. –A Hihetetlen Gwenpool!- Hajolok meg. Egy jó kis mellveregetésből sosem lehet elég, főleg ha még potenciális vállveregetés is társul hozzá.  És egyébként micsoda szép darabtojást találtam, kár, hogy csak egyetlen egyet, de ez van. A lemondó megjegyzésre csak összehúzom a szemöldököm.

-Legalább én találtam egyet.- És a lány felé nyújtom a nyelvem. Aztán amíg a nővel beszélget, én megmutatom a tojást a legélénkebb érdeklődőnek, a nyuszinak.

-Hát nem szép kis tojás Mr Nyuszkó?

-Ha híres akarsz, lenni fest vörösre a hajad a szuperhősöknél most az a menő. Vagy a természetes szőke, természetesen, az örök klasszikus. - Vetem oda fél oldalról, és elindulok beljebb a következő bokor fele, megnézem a bokrokat, a fák gyökereit, sőt még a fák ágai között is ameddig belátok, de nem távolodok el túlságosan a csapattól végig halló és látótávolságon belül maradok.

-Természetesen, valamivel több, mint 3000 órám van az Absolut surviver-ben. Menő lenne, ha itt is lennének lovagolható T-rexek.- A keresés közbeni fél füllel hallgatózásból egy ismeretlen hang ráz föl, oda nézek és igen. A nyúl beszélt, úgy lövök ki mint egy rakéta egyenesen szegény szőrmók felé és ha nem elég gyors ismét a magasba emelem.

-Dehisz te beszélsz MR Nyuszkó!- És körbe fordulok, mintha táncolnék vele.- Megtarthatlak? Van ugyan már egy cápám, de egészen biztos, hogy rex nem fog megenni és anyáék is biztos megengedik, ha együtt kérjük!- Aztán sikerül lenyugodnom egy kicsit és Mary-hez sétálok, majd felé nyújtom a tojást.

-Bár nem hinném, hogy mind az ezret el tudod tenni, de mégis nálad van az egyetlen táska, és csak biztosabb lenne elrakni.

_________________
Murderworld EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Ápr. 2020, 00:00Mojoverse – Húsvéti ünnepek

Murderworld, Mojoverse


Résztvevők: Mary L. Winter, Gwendolin Rowes / Gwenpool, Layla Laskowsky és NiterisKövetkező körváltás: 2020. május 3. (vasárnap)

Murderworld Vcf1YkY
Murderworld FT3N8Aj

Idő: Húsvét alatt, Ismeretlen idő
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Tojástgyűjteni
X suli: Mary L. Winter | Layla Laskowsky
Többiek: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Niteris
Egyéb információk:


Mary csak azokat a tárgyakat tudta a háta mögött megemelni, amit látta és tudta, hogy ott van. annyira még nem volt jó a képessége, sem erős, hogy puff bármit tudjon, aminek a létezéséről sem tud. Főleg, mert elég limitált volt, hogy mit tud, szóval dolgokra kellett koncentrálnia, amiket látott, vagy tudott, hogy ott volt. Emiatt főleg levelek, homok, kövek és ehhez hasonlók emelkedtek meg a tíz méteres sugarú körben. Ami igazából nem volt túl nagy terület. Nem volt más tojás itt, de arra legalább jó volt, hogy legalább azt megtudja, hogy a képessége működik ezen a helyen is.

Szóval a próba semmilyen extra dolgot nem tudott felfedni, de ha a Gwen által talált tojás is beleesett ebbe, akkor megtudta azt is emelni. Niteris megtudta szaglászni a tojást, köszönhetően, hogy odanyújtotta neki Gwenpool azt. Noha a nyuszinak jó szaglása volt, ez nem sokat segített, a tojásnak friss föld illata volt – meg most már emberi is attól, ha megtapogatták – a friss föld illat pedig pontosan egyezett a környezettel, így ebből sajnos nem juthatott közelebb semmihez.

Igazából, ha egy nyuszi emberhez szokott, akkor nem feltétlen fog elszaladni, ez a nyúl pedig láthatóan nem vad nyuszi volt, hanem háziasított, a méreteiből ítélve valószínűleg házi kedvenc is. Niteris ezt az emlékeiből pontosan láthatta is, hogy a nyuszi gyakran volt gyerekek között, akik gyömöszölték és a nyuszi szerette ezt. Amíg a tanárnő vele foglalkozott, addig Mary fel is hozta, hogy tovább kellene menni valamerre. Közben Niteris – avagy a nyúl – válaszolt a kérdésre hangosan, angolul. A fáramászás úgy sikerülhetett, ha a nyúl mancsaira, talapira ráfolyt Niteris, mert akkor meg tudott tapadni.

Irányt azonban nem mondott, ha most körbenéznek, akkor a parton láthatták, hogy egy öbölben vannak, a homokos part pedig végig az öböl széleiig, bár – ha a víz felé fordulnak – jobb irányban egy idő után erdős résszé válik a vége. A hátuk mögött erdő, ami elég magas volt, hogy ne lássanak át rajta, hogy mi lehet tovább. Ugyanezen irányban jobb oldalon a parton pedig most, hogy itt voltak már pár perce vízcsobogást lehetett hallani. Nem az óceánét, pont olyat, mint a patakok szoktak lenni.

Murderworld BF2qvAb


A tagek vmiért döglöttek….


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 22 Május 2020, 15:00-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Niteris Szer. 29 Ápr. 2020, 20:37

A tanár remekül kezelte az információt. Miután kijelentette, hogy érez fájdalmat, Niteris rögtön tudta, hogy éppen véletlenszerű triviális információkkal látják el egymást. Mondjuk ő nem érdeklődött a kedves Ms Laskowsky érzékszerveinek helyes működése felől, de azért még hasznos tudás lehetett.
A szimbionta így megkezdte a fára mászást, ami bonyolultabb volt, mint hitte. Egy kicsit ügyeskedett, hogy csak a talpát vonja be, és ne bukjon le azonnal. Ezzel végül annyit pepecselt, hogy alig tett meg egy métert a fán, mire a "hihetetlen Gwenpool" egyszeriben lekapta onnét, és pörögni kezdtek. Valamit magyarázott egy cápáról, ami nem fog megenni senkit, meg még valamit a szülői beleegyezésről... De Niteris ezekről alig vett tudomást, alaposan leragadt a "Megtarthatlak?" résznél. Egészen eddig a megfelelő alanyt kereste, és a  reklámszöveget tervezte számára, erre egy ilyen kérdéssel fordultak hozzá... Nem kellett rajta sokat gondolkodnia.
- Ha tényleg ezt akarod... - mondta, és megkísérelt átmászni a legújabb hordozójelöltjére. A nyúl hasán keresztül próbált átjutni, lehetőleg a többiek tudta nélkül. Hadd faggassák a nyulat válaszokért. Azt még talán a nézőközönség is értékelte volna...
~Üdv! Én vagyok Niteris, az új legjobb barátod~mondta, amennyiben sikeresen átjutott~A nyúl neve pedig John Burdon Sanderson Haldane, de biztosan nem haragszik meg a Mr Nyuszkó miatt sem.~
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Layla Laskowsky Szomb. 02 Május 2020, 17:26

- Nem kell a hírességhez hajszínt változtatni – jegyzem meg halkan, de belegondolva abba, hogy mennyire élénk Gwenpool, elmosolyodom. Igen, őt nem kell attól félteni, hogy kiszavazzák. Nem kéne ezen kattognom, hanem a tojáskeresésen igazából, tudom is ésszel, de mégis kattogok, hogy ne szavazzanak ki senkit.
Absolut surviver, az. Ezt elkönyvelem egy zérónak, és reménykedve nézek a diákomra, hogy hátha ő tud valamit, ha már a másik leányzó T-rexeket akar. Nem, nem kellenek ide T-rexek, még csak az hiányzik nekünk. Épp elég az, ami most van. Egy beszélő nyuszi, egy fura műsor.
Ha vannak itt rejtett kamerák, vagy épp hangrögzítő, már pedig feltételezem, hogy vannak, hiszen mégiscsak valami őrült rák szeszélye miatt vagyunk itt, aki épp belőlünk gyárt sorozatot, akkor mind a nézők, mind a készítő feltételezheti, hogy nem érzek fájdalmat. Miért is mondtam meg a nyúlnak, ki angolul beszél, mondd, Uram miért?
- Jó ötlet Gwenpool, Miss Winter, lenne esetleg a jelenlegi tojásfelelősünk? – Kérem meg a diákomat.
Igen Gwenpool, tényleg tök jó ötlet megfogni a beszélő nyulat, márcsak az a kérdés, mi lesz most.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Gwenpool Szomb. 02 Május 2020, 21:21

A tojás átadás után volt pár másodperc csak a cuki szőrgolyóval foglalkozni, azonban, ahogy az aranyos kis arcába nézek egyszer csak egy fura érzés kerít hatalmába. Az első reakcióm reflexszerűen eldobni a nyulat. Ha sikerül is a lendülettől én is fenékre esek.

-Mi a szentséges hegyi láma volt ez?- Aztán kicsit magamhoz térek. És nyuszihoz kúszok, de ezúttal nem veszem rögtön fel.- Ok, Mr Nyuszkó mi volt ez? És vigyáz, mit válaszolsz, mert fegyver van nálam.- Nem, kizárt, hogy műanyag kardal agyonütnék egy nyuszit, nem, nem és nem. De ezt a nyuszinak nem kell tudnia ebben a pillanatban.

Ha nem tudom eldobni a nyuszit vagy csak túlkésőn sikerül. Mi a bánatos narvál bébi volt ez? Aztán meghallom a hangot a fejemben.

-Hangok vannak a fejemben!- Kiabálom. Aztán lenyugszok egy kicsit.

-Oh, helló. És mond mindent hangosan ki kel mondanom? - „Vagy elég, ha csak rá gondolok?”  „Öhm… Jhon Burbon Sanderson izé Hulburn… kizárt, hogy ez megjegyezzem.” „Akkor te most a nyuszi vagy? Tudunk gondolatban kommunikálni? A nyulaknak vannak gondolataik? Telepata vagy? Vagy én lettem telepata? Szerinted megpróbáljak olvasni a fejükben?”

„Jól van, jól van, abba hagytam!”

„Szóval új legjobb cimbim mit is fogunk most csinálni?”


Ez az egész elég fura volt, de végül is most rabolt el a legocsmányabb lény az univerzumban szóval. Tényleg ezt a részt bele kiabáltam már a kamerába? Vannak itt kamerák? A nyuszira nézek, vagy csak erősebben gondolom Niterisnek.

-Egy pillanat, szavad ne feled!- Azzal megköszörülöm a torkom és random irányba egyenesen nézve hozzá vágom a semmihez.- Nem tudtom tudtál-e róla, hogy te vagy a legrondább lény, amit valaha láttam, szerintem nem létezik nálad rosszabb az univerzumban, remélem azért te is látod ezt. De most komolyan kedves nézők, hogy tudtok bármit is megnézni mikor megjelenik benne? Határozottan nem egy ebédhez való műsor. Csak mondom, ha népszerű műsort szeretnél, csak egyet tarts észben: Te ne legyél benne!- Visszafordulok a nyúl felé, vagy újfent csak erősebben gondolok rá.- Ok, végeztem, muszáj volt beolvasnom neki, mégis csak elrabolt. Szóval, hol is tartottunk?

_________________
Murderworld EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Raven Szomb. 02 Május 2020, 21:53

A tanár kérdésére, hogy van-e gyakorlati tapasztalatom, ilyen környezetben a túlélésre nekem is csak szarkasztikus válaszok ugranak be. Habár lehet, hogy Gwen ezt teljesen komolyan gondolta.

-Hogyne. Louisianában éltem, és New York-ban is voltam hajléktalan majdnem egy évig. Ez séta galopp lesz.- Veszek egy mély levegőt és megkísérlem a leírt próbát. Ahogy sejtettem is, nem juttok vele előrébb. Hát igen, ezt még gyakorolni kel. De akkor is jobban megért egy próbát, mint csak állni és nem csinálni semmit. Még mindig kihúzogathatom egyesével a bokrokat is, de talán a hagyományos módszer ezúttal hatásosabb lesz.
Amikor a nyúl megszólal, szinte szó szerint a homokba esik az állam.

-„ Alice később mikor visszagondolt erre ráeszmélt, hogy ezen csodálkoznia kellet volna, de most bizony egy csöppet se csodálkozott.”- Suttogom- Nem, a fenét nem! Itt minden megőrült?- Kicsit ezután össze kel szednem magam?- Nagyjából 25- 26 fok Ms Laskowsky

Kicsit megdörzsölöm a halántékom, de sajnos nem múlik el tőle a horror kicsiny tengerpartja és semmi sem lesz normálisabb. Gwen oda jön hozzám és felém nyújtja a tojás. Csak bólintok és elteszem, tényleg szép darab, de nem igazán tudom értékelni, hogy pillanatnyilag ettől függ az életem.

-Hogyne. Jó ha 50 elfér a táskámban de már az is több mint a semmi. Egyelőre amúgy is csak egy van. Akkor most merre induljunk tovább?- Fordulok a tanár felé reménykedve benne, hogy megmondja, merre kell menünk, hogy ne nekem kelljen. De ha muszáj én a vízcsobogás irányát fogom javasolni. Azonban mielőtt léphetnénk, észreveszem, hogy valami nem stimmel Gwennel és az új „háziállatával”.

-Tanárnő, Gwen!- Hívom fel az ő figyelmét is az eseményekre.

Ha Gwent sikerül megszállnia Niterisnek és felsikít, hogy hangok vannak a fejében.

-Ezen egyáltalán nem tudok csodálkozni. Szerintem menjünk előre Ms. Laskowsky az őrült majd követ minket.

_________________
"Azért figyelmes olvasó megérti, csak gondolkodni kel rajta."
Raven
Raven
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 23
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4208-mary-l-winter

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla Vas. 03 Május 2020, 00:00Mojoverse – Húsvéti ünnepek

Murderworld, Mojoverse


Résztvevők: Mary L. Winter, Gwendolin Rowes / Gwenpool, Layla Laskowsky és NiterisKövetkező körváltás: 2020. május 7. (csütörtök)

Murderworld Vcf1YkY
Murderworld FT3N8Aj

Idő: Húsvét alatt, Ismeretlen idő
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Tojástgyűjteni
X suli: Mary L. Winter | Layla Laskowsky
Többiek: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Niteris
Egyéb információk:


Miután Gwen lekapta a fáról Niterist a szimbionta úgy döntött, hogy átmászik a lányra. Ehhez rá kellett folynia legalább akkora területen, mint a lány keze, mert minél nagyobb részen mászik rá, annál gyorsabb lesz a folyamat, hogy be tud bújni a lány bőre alá. Ahogyan ezt próbálta a lány megérezte, hogy kezén volt, kicsit meleg érzés volt, mint amikor kesztyűt húz valaki, vagy körömlakk kerül az ember körmére. Érezni, hogy ott van és meg sem nézte, hogy micsoda, csak eldobta a nyulat.

Gwent ezáltal a szerencséje – és így a képessége – mentette meg, egyrészt amiatt érezte meg jobban Niterist és eltudta még azelőtt dobni, hogy a szimbiona kellően rámásszon. Ezért így a nyúlból félig egy fekete massza kilógott és így ért jó két-három méterrel hátrébb a bokrok között és még Gwen is elesett. Az a furcsa érzés, amit korábban érzett mostanra már elmúlt és mivel ezzel Niteris feladta az irányítást a nyúl felett, a nyúl pedig elfelé kezdett rohanni a bokorban a róla félig lelógó szimbiontával együtt.

Amíg ezen jelenet zajlott addig beszélgetett egymással Mary és Layla, akik a lány felkiáltására lehettek figyelmesek. Majd láthatták, hogy Gwen próbált a nyúl felé mászni, de az a bokrok között rohanásnak indult. A bokrok és aljnövényzet azonban Niterisnek kedvezett, mert a lelógó szimbiontát nem vette észre senki, így a hölgyek csak a nyuszi zaját hallhatták, ami most már rendes nyúlként viselkedett a rohanással.

Ha Layla és Mary itt akarták hagyni Gwent, akkor nyugodtan eltudtak indulni, akár mind a hárman is. Niterisnek pedig révén egy állatról van szó, nagyon könnyedén, bármiféle megerőltetés nélkül visszatudja venni az irányítást a nyúl felett, ha szeretné.

Murderworld BF2qvAb


A tagek vmiért döglöttek….


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 22 Május 2020, 15:01-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.