Murderworld

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Niteris on Kedd 05 Május 2020, 20:47

Oly közel... Niteris majdnem megtalálta az első szabadon választott gazdatestét, amikor váratlanul bedobták a fűbe, ahol John Burdon Sanderson Haldane rakoncátlanságával is meg kellett birkóznia. Pedig a mélyen tisztelt doktorúr olyan büszke lett volna. Nem mindennapi dolog csatlakozni egy jelmezes szuperhőshöz. Hát még olyanhoz, aki személyes felkérést tesz a szimbiózis előtt...
De mindez odalett, a hihetetlen Gwenpoolnak-nak hirtelen fenyegető hangulata kerekedett, ami eléggé valószínűtlenné tette az újrapróbálkozást.
- Hogyhogy mi volt ez? - kérdezte sértetten, miután megállásra bírta a nyulát - Az előbb még meg akartál tartani, aztán eldobtál. Ezért kapsz egy rosszpontot.
Miután alaposan kiosztotta Gwen-t, a másik két jelöltje után ugrándozott. Ha ebben nem hátráltatták, akkor el is kezdte felderíteni a környezetüket, hogy több tojást találjon. A jelenlegi sebességük nem tűnt elégségesnek a feladat elvégzésére, és igazán kár lett volna a végén egymás torkának ugrani. A kedves műsorvezető arra nem tért ki, hogy mi történik abban az esetben, ha két versenyző eggyé válik, így a végső leszámolást nehéz lett volna elképzelni.

Ha Gwen tényleg támadásba lendült, vagy fenyegető mozdulatot tett, Niteris szembefordult vele, felvette a legádázabb szimbionta-nyuszi formáját, és rásziszegett
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 320
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 81
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Gwenpool on Szer. 06 Május 2020, 17:20

Mire befejezem a szuper monológomat, a nyúltól is megkapom a választ. Kioktat.

-Ez igaz…- Motyogom, magam elé miközben a nyuszi elugrál a többiek felé. Utána megyek és közben is beszélek hozzá.

-Ok, de mi volt az a fura érzés, biztos, hogy nem nyuszi szőr. Bár te vagy a legbolyhosabb nyuszi akit valaha láttam.- Ölelem meg ezúttal magam. Kicsit óvatosabb lettem a fogdosással.- Most szólj, ha mérgező vagy, vagy radioaktív, vagy gyilkos hajlamú. (Bár ez nem biztos, hogy baj.) És csak hogy tud, nem akartalak olyan messzire eldobni, ok? És kapsz majd egy szép nagy répát, ha találok egyet, kárpótlásul. Így rendben leszünk?

Ha utolérjük a többieket, akik remélem, közben elindulnak befelé, nekik szegezem a következő kérdést.

-Valakinek akkor van már valamilyen terve, hogy most mi legyen? Én elég sokáig tudok tojásokat keresni, de előbb utóbb ennünk és inunk is kell valamit. Nem nagyon vagyok oda a vadászunk le kisebb állatokat dologért, mert… mert… Van velünk egy nyuszi is. De gyümölcsökön is elég jól ellehetünk nem? (Vajon az számít, ha megsütjük a tojásokat, vagy ha már megtaláltuk bármit kezdhetünk vele? Mondjuk, ha mind ilyen bizarrul világít, akkor valószínűleg nem jó ötlet megenni. Nincs Hulk méretű ruhám szóval kihagynám a szörnyé válást, vagy a halált, lehet hogy mérgezőek.)

Miközben követem őket és persze megállás nélkül fecsegek, minden bokorba benézek, ami mellet elmegyünk, sosem lehet tudni, és később a lombok közé is felnézek, hátha találok ismerős, ehető gyümölcsöt.

_________________
Murderworld - Page 2 EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Layla Laskowsky on Szer. 06 Május 2020, 21:26

Szóval kellemesnek mondható a hőmérséklet, amiatt még nem kell aggódnom, még ha estére le is hűlhet a levegő.
- Köszönöm a választ. Nem, remélhetőleg még senki se vesztette el a józan eszét – teszem hozzá gyorsan, hiszen tartani kel a lelket másokban. Meg akkor az ember magát is lelkesíti egyúttal. Kellett tudnom azt, hogy milyen az idő jelenleg.
Gwenpool ténykedését és rövidebb monológját figyelemmel követem, remélve azt hogy nem kattant be máris a leányzó. Bár, ha jobban belegondolok, eddig se mutatta azt hogy teljesen százas lenne a hölgyemény. Figyelemmel fogom követni a továbbiakban a leányzót, ugyanis úgy érzem, a diákomnak több esélye van, és az izgágaság nagyobb figyelmet igényel.
- Nem hagyunk magára senkit sem – rázom meg a fejemet, Gwent is vinni szándékozom magunkkal. Ki ne találjon még ilyen ötleteket, mégha a nézők örülnének is annak, ha meggyilkolnánk egymást, én nem.
- Amennyiben senkinek sincs jobb ötlete érvekkel, úgy irány a vízcsobogás lányok – nézek rájuk – hátha van szerencsénk vízzel, továbbá egy menedéket se lenne rossz alkotni, ahogy az étel is kérdéses, és nem hiszem hogy állna bármilyen eszköz a vadászatra, még ha csapdát talán tudnánk is építeni, elmenne vele az idő, tojásvadászatra nem maradna – amennyiben senki se ellenkezik és nem akar minket kinyírnia  természet, el is indulok a megnevezett irány felé.
- Bármi szokatlant láttok, szóljatok kérlek, ahogy akkor is, ha esetleg valami gond, elintézni valótok akadna. Nyugodtan nézzetek szét közben, hátha láttok egy-két tojást, de ne maradjatok le - én is nyitott szemekkel járok.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 07 Május 2020, 00:00Mojoverse – Húsvéti ünnepek

Murderworld, Mojoverse


Résztvevők: Mary L. Winter, Gwendolin Rowes / Gwenpool, Layla Laskowsky és NiterisKövetkező körváltás: 2020. május 11. (hétfő)

Murderworld - Page 2 Vcf1YkY
Murderworld - Page 2 FT3N8Aj

Idő: Húsvét alatt, Ismeretlen idő
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Tojástgyűjteni
X suli: Mary L. Winter | Layla Laskowsky
Többiek: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Niteris
Egyéb információk:
Épp nincs.


Niteris visszatudta venni az irányítást a nyúl felett és Gwennel társalogva csatlakoztak a többiekhez. A lány nem támadta meg, így a nyúlon levő szimbionta megnyugodhatott egy kicsit. Végül is úgy döntött a csapat, hogy a víz irányába fognak menni, mert arra mindenképpen szükségük lesz, hogyha túl akarják élni ezt, meg a mellett remélte Layla, hogy menedéket is találnak, tudnak építeni.

Pár perc séta alatt a csapat elérte a homokban a vízfolyást, ahol a patak belefolyt a tengerbe, vagy óceánba, továbbra sem lehetett tudni. Itt a patak deltája legalább tíz méter széles volt, de nem volt túl mély, talán, ha térdig ért, eléggé elterült a tengerpart homokján. Befelé a sziget belsejébe legalább három-négy méter széles lehetett a patak. Innen pedig remekül be lehetett látni a sziget belseje felé, mert nem lógtak a fák a patak fölé.

Ennek köszönhetően látszott, hogy a fákból ugyan elég sok van a köves partúnak mondható patak mellett, de sok helyen volt olyan hely is, ahol kényelmesen haladni lehetett. A fák hiányában a patak vonalában pedig látszott, hogy a távolban amíg a szem ellát erdők vannak, illetve nem is olyan távol ide – pár kilométer távolságra – egy elég magas hegyvonulat is húzódott, ami úgyszintén tele volt erdővel, még a vonulat teteje is.

Ami a tojásokat illette, azóta egyet sem látott senki sem…

Murderworld - Page 2 BF2qvAb


A tagek vmiért döglöttek….


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 22 Május 2020, 14:41-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Niteris on Szomb. 09 Május 2020, 17:07

Gwenpool próbálta helyrehozni a gorombaságát, de még mindig gyanakodott. A lehetőségei között szerencsére nem szerepelt az álcázott szimbionta, de a mérgező radioaktív és gyilkos hajlamú feltételezések nem úgy hangoztak, mint aki túl közel akarna kerülni. Bár a gyilkos hajlammal meglepően elnéző lett volna. Ez is hasznos tudásnak minősülhetett, ha a hét végén még nem gyűjtöttek elég tojást...
- Nem, nem vagyok mérgező vagy radioaktív - válaszolta Niteris - És még nem öltem meg senkit. Egyszer véletlenül majdnem sikerült, de aztán kiderült, hogy az ember nem is létezett. És igen, egy répa tényleg jól jönne.
A tanárnő javaslatára a vízcsobogás felé indultak, aki valamiért lányoknak címezte a társaságot. Ezt követően Niteris leellenőrizte a saját nyuszija nemét, hogy eldöntse, hogy megsértődjön-e még egyszer. (Amennyiben a nyúl hím volt, morcosan nézett Layla irányába.)
Az úton tojások sehol sem voltak. A szimbionta hiába nézett be minden fűcsomóba, egyik sem világított, így lényegében eseménytelenül telt az út a patakig. Ott megint csak nem lettek bölcsebbek, mindössze annyi derült ki, hogy jóval több erdő volt a környéken, mint amennyit ésszerű idő alatt át lehet kutatni. És valóban az élelemre is gondolni kellett. Legalábbis a többieknek biztosan.
- Engem nem zavar, ha állatokra vadásztok - mondta, és körbenézett, hátha volt a közelben valami ehető cucc - A sirályokat különösen nem kedvelem. Ártatlan emberekre szállnak rá, és megbökik a térdüket.
A kereséshez viszont nem sok ötlete volt, így egy sokkal fontosabb kérdésre akarta felderíteni a választ.
- Azt láttam, hogy az egyikőtök köveket emelget, de pontosan mire vagytok képesek? Mit csinálunk, ha megérkeznek a szórakoztató szörnyek?
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 320
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 81
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Layla Laskowsky on Vas. 10 Május 2020, 21:33

A nyúl beszél, Gwen fura, és a diákom a tojáshordó. De legalább kb be tudom lőni, hogy ki mire képes. Bááár, ha jobban belegondolok, csak tippre, senkit se szabad lebecsülni, mert az ember ott veszít akkor. Majd meg kell beszélni, hogy ki mire képes rendesen, nem csak futólag. A nyúlra is vigyázni kell, ha már velünk maradt. Most kéne egy cuki rózsaszínes hám pórázzal, amit rátennénk. Garantáltan elijesztené az esetleges szörnyeket, tud olyan borzalmas színt ölteni.
Patak. Szuper! A víz mentén kellene menni. Rengeteg fa van, remélhetőleg van pár olyan, melynek gyümölcse fogyasztható, vagy legalábbis madarak. És a nyuszi megint beszél, most épp kijelenti, hogy tőle vadászhatunk állatokra. Fura nyúl, de ez van.
- Futunk. Nem hiszem, hogy túlélnénk, és kezdetleges fegyvereket tudnánk csak gyártani. Vagy esetleg van valakinek valami olyan képessége, mellyel tud harcolni? Nem hiszem, hogy fogvatartóink csak a móka kedvéért bekészítettek volna pár fegyvert a számunkra, valahogy nem tűnt olyannak aaa  - mivel nem vagyok száz százalékig biztos a nemében – lény. Amúgy regenerációm van. Szerintem kövessük a vizet, szerintetek?
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 11 Május 2020, 00:00

//Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Raven on Csüt. 14 Május 2020, 17:59

-Remek, induljunk.- Mondom a tanárnőnek, ahogy látom, hogy Gwen és az egyre gyanúsabb nyúl is elindul felénk. Ahogy elérjük a patak deltáját és körül nézünk, sem leszünk sokkal okosabbak. De innen elég jó a kilátás.

-Induljunk el befelé. Itt még, valószínűleg nem iható a víz, de feljebb már ihatónak kell lennie ha a sziget belseje felől, jön.- És van egy kis szerencsénk is. – Ha tojásaink nem is, de legalább iható vizünk lesz.- Mondom, miközben elindulok befelé a patak mellet. – Ráadásul a patak egy remek biztos pont, táborozáshoz is jó lehet.

A nyuszi meglepően logikus kérdéseket tett fell. Talán tévedtem vele kapcsolatban. Biztos, mert az őrülttel azonosítottam mellette.

-Tárgyakat mozgatok az akaratommal, de sajnos csak azokat, amikről tudom, hol vannak, és hogy néznek ki. Igazából élőlényekkel is megy. De ha ránk támad, egy szörnyeteg nem tudom ez menyire lesz hasznos ellene. A pajzsommal pedig maximum még egy embert tudok védeni magamon kívül.- A harci tapasztalatom meg egy nagy nulla. Teszem még hozzá magamban. Nem akarok rá cáfolni a tanárnőre, de ha ezek azt akarják, hogy kinyírjuk, egymást akkor nem árt ha figyelünk mert lehet, hogy mégis vannak fegyverek is a szigeten.

_________________
"Azért figyelmes olvasó megérti, csak gondolkodni kel rajta."
Raven
Raven
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 22
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4208-mary-l-winter

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Gwenpool on Csüt. 14 Május 2020, 20:56

Amikor a tanár megszólal, hogy jelezzük, a nyűgjeinket rögtön a magasba emelem a kezeimet és még egy kicsit ugrálok is hozzá. Amint felszólít pedig.

-Egy szigetre hozott minket a legrondább lény az univerzumban, van velünk egy beszélő nyúl és az előbb találtam egy világító tojást. Ilyen dolgokra gondolsz, vagy csak akkor szólunk, ha valami furábbal is találkozunk? Mert szerintem ez nem igazán volt definiálva.

-Ez a fél gyilkosság egy régi álmomra emlékeztet, elég bonyolultnak hangzik.- Mondom a nyuszinak.

-Tényleg?- Kérdem a sirályos megjegyzésre.- Egyébként a sirályok és a galambok nem mérgezőek? Vagy csak a városiak azok? Mintha olvastam volna valahol erről valamit.

El kell gondolkodnom, pontosan mit is tudnék csinálni a szörnyekkel szemben. A táskám a festék szórókkal, amik pedig jól használhatóak lettek volna, otthon maradtak az ágyon.

-Hááát… Az a méretétől függ, azt hiszem. Egész biztos van olyan kicsi szörny, amit el lehet intézni a kardjaimmal.- Egyelőre nem mondom ki hangosan, hogy nem igaziak.- De akár még a tanár néninek is lehet igaza. A futás nem túl tiszteletre méltó, de hasznos.

-Kövesük persze.- (Mármint a vizet).- Igazából miért is ne? Mivel lehetne, jobban feldobni a műsort mintha éles fegyvereket szórnak szét a szigeten, hogy azzal nyírjuk ki egymást. Ez szerintem egy meglepően értelmes lépés lenne tőlük. Persze ez csak akkor működik, ha egymás ellen fordulunk, különben ha csak önvédelemre használjuk, elég unalmas lenne. Nem tudom mennyire gondolták ezt át. Az is lehet, hogy a műsorvezetők úgy gondolták, hogy mind állig fel leszünk fegyverezve, habár ez nem így van és a szörnyek ellen is elég védtelenek vagyunk. Lévén pedig könnyű célpontok vagyunk, kevésbé vagyunk izgik mintha meg is tudnánk védeni magunkat. De persze így költséghatékonyabb mert kevesebb szörnyből is kihozható a műsor, csak egy kicsit rövid lesz. Szóval a kérdés mit tartanak mókásabbnak? Hogy harcolunk velük, és egymással, vagy hogy csak egyszerűen meghalunk és puf. Nem hinném, hogy bármelyikkel jól járunk végül is. – Fejezem be. Megtettünk egy csomó utat és én nem kerestem tojásokat, de legalább járattam a számat.

_________________
Murderworld - Page 2 EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 15 Május 2020, 00:00Mojoverse – Húsvéti ünnepek

Murderworld, Mojoverse


Résztvevők: Mary L. Winter, Gwendolin Rowes / Gwenpool, Layla Laskowsky és NiterisKövetkező körváltás: 2020. május 19. (kedd)

Murderworld - Page 2 Vcf1YkY
Murderworld - Page 2 FT3N8Aj

Idő: Húsvét alatt, Ismeretlen idő
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Tojástgyűjteni
X suli: Mary L. Winter | Layla Laskowsky
Többiek: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Niteris
Egyéb információk:
Épp nincs.


Niteris minden gond nélkül ellenőrizni tudta, hogy milyen nemű volt a nyúl, ami éppen a gazdatest szerepét töltött be a számára, ami pedig nem volt más, mint egy nőstény nyuszi. Az emlékeiben meg is volt található, hogy nemrég is hozott világra utódokat. Még azelőtt, hogy valamilyen oknál fogva ő is idekerült Niterissel együtt.

Igazából annyira nem is volt fura talán, hogy tudott beszélni a nyúl, révén Layla az iskolában láthatott teleportálni tudó kutyát is, ami Serena nevelt fiának kutyája volt. Meg voltak a világban olyan kísérletek is, amivel szerették volna emberi értelemmel felruházni az állatokat, hogy még jobb társak lehessenek az emberek számára. Bár lehet, hogy ahonnan ő érkezett ott furcsaság volt, de az USA-ban már határozottan nem.

A csapat végül úgy döntött, hogy a patakot fogják követni és amellett maradnak majd hosszabb távon. Mivle jelenleg Gwen és Mary voltak, akik tanultak környezetismeretet is, eszükbe juthat, hogy ez nem biztos, hogy a legjobb ötlet, mármint közvetlen mellette maradni, mert az állatok, köztük a ragadozó állatok is a patakhoz járnak inni és úgy könnyedén kiszagolhatják őket.

A kis társaság el is tudott indulni a patak parton felfelé. Tojást nem igazán láttak, de Niteris érezte más állatok illatát, többek közt növényevőkét, de olyat is, ami ugyan ismeretlen volt a házigazdája számára, mégis azonnal megismerte a szagáról, hogy nagytestű ragadozó lehet, és ettől megijedt, félt. A lányok is láthattak lábnyomokat, amik több féle állattól származtak, a többség patás emlősé volt, de voltak mancsnyomok is, amik egyértelműen ragadozóra utaltak. A patakban halak úszkáltak, a levegőben madarak repkedtek, több papagájt is lehetett látni.

Igazából semmi említésre méltó nem nagyon történt, jó egy órát lehetett sétálni a patak mellett, és nagyjából ekkora el is értek egy olyan részhez, ahol a patak keskenyedni kezdett, már innen is látszott, hogy nem sokkal később közelebb a hegy lábához a patak eltűnik, itt volt a forrás, itt bukkant ki a föld alól. nagyjából két-három kilométert tettek meg a parttól ezen idő alatt. A terep nehéz volt és a nyuszi sem tudott túl gyorsan haladni. Azonban itt egy újabb tojásba futott bele a csapat, az egyik nagyobb kövön, már-már sziklán.
Murderworld - Page 2 Giphy

Murderworld - Page 2 BF2qvAb


A tagek vmiért döglöttek….


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 22 Május 2020, 14:41-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Niteris on Hétf. 18 Május 2020, 21:13

Igazán tragikus. A nyúl nemének leellenőrzését követően kiderült, hogy a szórakozott tanár pontosabban becsülte meg ránézés alapján, mint Niteris, aki épp rajta tartózkodott. Bár persze mentségére szóljon, igen kevés női biológus jutott eszébe, akiknek köze lenne a nyulakhoz... De erről a melléfogásáról még senki nem tudott, így jó eséllyel büntetlenül át tudta nevezni hordozóját valami alkalmasabbra.
~Meggondoltam magam. Mától a neved Beatrix Potter~ közölte a nyuszival, és folytatta a ugrándozást, mintha mi sem történt volna.
Nagyobb probléma volt viszont, hogy a társaság nagy része a futásra szavazott volna veszély esetén. És még a képességeik sem voltak túl lenyűgözőek. A jelmezes hősleány látszólag csak valami szuper-szamuráj lehetett, a tanárnak meg a sok szép képesség közül éppen regenerációja volt, ami sokat rontott volna a szimbionta áltatlános reklámszövegén. Az erőhasználó lány képessége nem volt rossz, de sajnos ő tűnt a legkevésbé érdeklődőnek.
Így döntést még mindig nem nagyon tudott hozni, csak a többiekkel együtt vígan beszökdelt az erdőbe. Bent akadtak mindenféle ragadozónyomok, mik a nyuszi lelki békéjét felzaklatták, de Niteris nem sokat aggódott miatta. Amennyiben földi ragadozóknak tűntek, nem tekintett rájuk komolyabb fenyegetésként.
A következő tojás megtalálása egy kicsit tovább tartott, mint amennyire a szűk határidő engedte, de a nézőközönség valahogy még mindig nem unatkozott. Biztosan soha nem láttak még földieket...
- Szerintem ezt a tojást együk meg! - vetette fel végül. - Biztosan nem olyan mérgező, mint a sirályok.
Az egész szigeti túra túl eseménytelen volt, így valamit mindenképp tenni kellett, ha nem akartak szörnyeket kapni a nyakukba. Amennyiben senki nem tiltakozott hevesen, Niteris ezután megpróbálta megközelíteni a tojást, hogy elnyelje azt. (Ha ez mászást igényelt, továbbra is csak a nyúl talpát vonta be, hogy az ő lebukásának esélye alacsony maradjon)
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 320
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 81
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Layla Laskowsky on Hétf. 18 Május 2020, 21:35

Határozottan hozzá kell szoknom, hogy egy, nem meglepő ha egy-egy állat akár dalra fakad, bár igaz, ez csak beszél, kettő, már egy jó ideje elhagytam a poros kisvárost, szóval nem kéne meglepődnöm. Teleportáló kutya is létezik. Legtöbb esetben a forrásnál a legtisztább a víz, bár ott sem mindig ihatóan tiszta. És ha most valami, akkor iható víz szükséges, már csak az a kérdés, hogy van-e miben tárolni, vagy nincs.
Ugrál, jelentkezik, mint egy lelkes nebuló. Vagy épp valaki, aki egy olyan fárasztó poént akar benyögni egy osztálykiránduláson, hogy a tanár erősen elgondolkozik azon, nem-e kéne esetleg a gyereket a tigrisek közé vetni, aztán rájön, hogy az a nagymacskáknak életre szóló traumát okozna. Természetesen felszólítom, csak nyugodtan mondja mit szeretne. Amúgyse értem minek jelentkezik.
- Miss Gwenpool, kérem, döntse el, hogy akkor most tanár vagyok maga számára és magázás legyen, vagy nem – nem tudom nem megmosolyogni azt, ahogy nyújtogatta a kezét, esküszöm, mint egy kisdiák – ennél is furábbakra. De, természetesen ha állat nyomot találna, mely nem a nyúltól származik s jelezheti, ha akarja. Vagy ha egy tojást – hogy létezik-e ennél is furább? Szerény véleményem szerint igen. Túl kicsi szegletét láttam a világnak ahhoz, hogy úgy gondoljam, nem.
- Hű, ezzel most megfogott. Egyszer minden ehető, az biztos – de nem csak egyszer szeretnénk étkezni, az is igaz. Nem vagyunk mi halálra ítéltek, hogy az utolsó vacsoránkat fogyasszuk el.  Hallgatom a fecsegését, közben gondolkozom. Jóó kérdés, hogy az itteni állatvilág hogy áll az emberekhez, na meg ha teljesen ismeretlen számukra, vagy nem félnek tőlük, akkor még az is lehet, hogy egy random felbukkanó vaddisznó csorda végez velünk. Igen, jó kérdés mit tartanak a nézők izgalmasnak, azt biztos nem ami most zajlik. Mondjuk van hal a patakban, jé! Oké, de az nem érdekes, ahogy három lány próbál horgászni. Inkább csak figyelem a környezetet, remélve, nem támad be minket egy ragadozó.
lassan forráshoz érünk, és tojás! Ott egy tojás. Együk meg, mi?
- Nem szabad, eltesszük. Jut eszembe Nyulambulam, még valami másra is képes vagy? – Sétálok oda hozzá, remélve, választ is kapok kérdésemre.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 19 Május 2020, 00:00

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Raven on Pént. 22 Május 2020, 17:50

Végre megyünk valamerre. Ami egyrészt megkönnyíti a dolgunkat tojáskeresésben. Plusz talán élelmet és iható vizet is találunk, viszont jó, ha figyelek hová lépek. Mezítláb nem olyan kényelmes az erdőben mászkálni. De egy kicsivel jobb, mint tűsarkúban. És mivel főleg a földet nézem, nem esik nehezemre a nyomokat sem kiszúrni. Köztük nagyobb lábnyomokat, amik karmokban végződnek. Amikor Layla megjegyzi Gwennek, hogy a ragadozókról is tehet, jelentést rögtön megszólalok.

-Szerintem ezek ragadozók nyomai.- Mutatok az egyik nyomra.- Legalább is a karmok alapján. De nem vagyok nagy nyom szakértő, a mosómedvén és az oposszumon kívül legfeljebb csak a kutya nyomot ismerem fel.

Elég rossz kilátás lenne mezítláb menekülni az erdőben egy szörnyeteg elől. Kár, hogy a repülést nem gyakoroltam többet. Elméletileg kéne mennie, gyakorlatilag a levitációnál nem igazán jutottam messzebb egyelőre. Gwen szövegét egyszerűen képtelen vagyok követni. Hogy képes ennyit beszélni folyamatosan anélkül, hogy megfulladna az oxigén hiánytól. Aztán belefutunk egy új tojásba. És a nyuszi el is indul, hogy megegye. Ez nem tűnik jó ötletnek. Előre nyújtom a kezem, és ha elég közel van, felemelem, a tojást mielőtt elérné. Ha túl mesze van, akkor a nyuszit próbálom megfogni és felemelni, amíg valaki más fel nem veszi a tojást.

-Nem eszük meg a tojásokat. Nem tudjuk, mire kellenek, és azt sem, hogy a külsejükön kívül különlegesek-e bármiben. Túl veszélyes lenne megenni őket és fölösleges lenne ilyesmivel kísérletezni.- Itt az eredeti ötletgazdára is szúrósan nézek. Ha a tojást kaptam el, akkor szépen magamhoz húzom és elrakom, ha a nyuszit, akkor szólok Ms, Laskowsky-nak hogy vegye, fel legyen szíves.

_________________
"Azért figyelmes olvasó megérti, csak gondolkodni kel rajta."
Raven
Raven
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 22
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4208-mary-l-winter

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Gwenpool on Pént. 22 Május 2020, 21:16

Miután végre abba hagyom a beszédet, főleg azért, hogy levegőt vegyek. Rendesen körülnézek, amennyire csak lehet. Rendesen megnézem a fákat és a bokrokat.  Nem mintha olyan képzet lennék a botanikában, inkább azt figyelem, hogy megbújhat bennük valami.

-Igazából, a magázás eléggé idegesít...- Mondom, nyugodtan. Nincs bajom a tanárokkal, na, jó de, idegesíteni jó őket, de általánosságban nincs nagy hasznuk.
Ahogy meglátom, a forrást fel ujjongok.

-Juhé!- és el is indulok futólépésben felé. Reménykedve hogy iható és nem halok, bele le is hajolok, hogy igyak belőle. A tojást is észreveszem, de a többiek már intézik. A nyuszi indul is már megenni. Azért két tojás kicsit kevés lesz szerintem négyünknek.

-Ez jó kérdés. Én is kérdeztem már, hogy radioaktív-e vagy ilyesmi, de azt mondta nem az…

Aztán a tanár kedvence is kioktat, észreveszem a szúrós tekintetét, de inkább szórakoztató, mint ijesztő.

-Én csak arra gondoltam éhen mégse halhatunk. Nem feltétlenül a tojás lenne az első megoldás nekem sem.

_________________
Murderworld - Page 2 EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 23 Május 2020, 00:00Mojoverse – Húsvéti ünnepek

Murderworld, Mojoverse


Résztvevők: Mary L. Winter, Gwendolin Rowes / Gwenpool, Layla Laskowsky és NiterisKövetkező körváltás: 2020. május 27. (szerda)

Murderworld - Page 2 Vcf1YkY
Murderworld - Page 2 FT3N8Aj

Idő: Húsvét alatt, Ismeretlen idő
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Tojástgyűjteni
X suli: Mary L. Winter | Layla Laskowsky
Többiek: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Niteris
Egyéb információk:
Épp nincs.


Niteris roppant lelkesen elindult volna, hogy megegye a tojást, ahhoz pedig másznia sem kellett, mert a talajon volt, csak egy sziklára kellett feugrálnia, ami inkább egy nagy kő volt. azonban mielőtt elérte volna a tojást láthatta, hogy Layla is indult érte. Majd amikor már ott volt nála a tojás hirtelen a levegőbe emelkedett Mary jóvoltából, aki mindezt játszi könnyedséggel tudta megemelni, mert a tojás nehéz sem volt, ő pedig olyan magasra tudta emelni azt, hogy Niteris két lábra állva sem tudta elérni azt.

Ezek után már könnyedén el lehetett tenni bárki számára anélkül, hogy Niteris felfalhatta volna. Egyébként méretei egy strucctojáséhoz hasonlítottak, szóval ez nagyobb volt, mint az előző és a súlya is. Nagyjából 4-5 kg lehetett, belül pedig hallani lehetett azt is, hogy a fehér és sárga része – vagy legalább is feltehetőleg az – mozog benne. Közben Gwen nagy lelkesedéssel érkezett meg a forráshoz, amibe bele is ivott. Kellemesen hideg, finom friss víz volt. Semmilyen furcsa íze, vagy utóíze nem volt. határozottan ihatónak tűnt.

Ekkor a közelből, a patak saját maguk felöli oldalán egy hangos állatüvöltést lehetett hallani a dzsungelből. Akinek ismerősebbek voltak az állathangok az megismerhette, hogy egy medve bőgése volt mindez. Ahhoz pedig megismerni sem kellett, hogy mindenki hallhassa és feltudja fogni, hogy az üvöltő állat pontosan feléjük tart a hangok alapján, nagyon gyorsan közeledve.

Murderworld - Page 2 BF2qvAb_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Niteris Yesterday at 17:25

Minél közelebb került, annál ehetetlenebbnek tűnt a tojás. Először is a mérete nem illett túlságosan egy nyúlhoz, aztán meg váratlanul el is repült. Pedig a nézőközönség biztosan látni szerette volna a tojás elfogyasztását. Nem csoda, hogy annyi hydrás volt morcos a mutánsokra. Olykor tényleg túlontúl önhatalmú megoldásokat alkalmaztak.
A tojásevés így elmaradt, és a helyzetet tovább rontotta, hogy a hihetetlen Gwenpool és a mutáns-tanár ismét Niteris képességei után érdeklődtek. Tehát pont azok, akikkel nem lett volna annyira célszerű kapcsolatot létesíteni. Mondjuk kezdetnek elmennének...
- Tudok beszélni, ez nektek nem elég? Tudjátok mennyi idő volt megtanulni? - válaszolt fennhangon, majd Layla felé kacsintgatva halkan hozzátette - Ha egy ideig utazhatok a válladon, csak neked elmondhatom.
De aztán valami haragos bömbölésbe kezdett az erdőben, mintha éppen az ő tojását lopták volna. Pedig nem hangzott tojásrakó állatnak... De mindegy is, a szimbionta az ő végtelen bölcsességében ebből azonnal látta, hogy nem fog mások vállán utazni egy ideig.
- Mi volna, ha ezt az állatot ennénk meg? Talán még jobb is, mint a tojás - kérdezte a többieket, és felkészült, hogy az érkező torkának ugorjon. Mint ahogy azt egyszer egy jogvédett filmben látta...
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 320
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 81
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 2 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.