Bolygó: Werda

Go down

Elfogadva Bolygó: Werda

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 19 Ápr. 2020, 22:48

Bolygó: Werda WnSXf1O
Spoiler:
Bolygó: Werda OUW0zrQ

 • Szándék: Az Awaud klán legfontosabb bolygójának kidolgozása szerepjáték céljából, valamint mivel a Lioness Industries (Shayla későbbi cége) székhelye is itt lesz található.
 • Kánon: Werda (viszont itt nem a Mandalore csillag bolygója)
 • Hivatkozások:
  -Mandaloriai Birodalom


Bolygó: Werda Hv853tc

 • Bolygó neve: [i]Werda
 • Származási eredetre utaló név: mandaloriai
 • Régió: Mandaloriai Birodalom, 15. szektor
 • Rendszer neve: Arcturus
 • Rendszer felépítése: A bolygó a Vir nevű csillag körül kering. Harmadik bolygó, a hat bolygó rendzerben. Három holdja, a Crolla (nagy méretű), valamint az Uliv és a Tiutis (kisméretűek). A bolgyó 28 standard óra alatt forog körbe és 250 standard nap alatt kerüli meg a csillagot.
 • Jelentős Importcikkek: Mezőgazdasági termékek, Luxuscikkek, Kelmék és szövetek.
 • Jelentős Exportcikkek: Fémek, Páncélok, Fegyverek, Járművek.
 • Kiaknázatlan Erőforrások: A bolygó még elég ok feltáratlan/felfedezetlen kőzet és kristály lelőhellyel rendelkezik. (Semmilyen ritka nyersanyag, mind általános/hétköznapi.)


Bolygó: Werda Ew59PPP

 • Gravitáció: Általános.
 • Éghajlat: A bolygón 6 hónapon keresztül tavaszi időjárás, majd a következő 6 hónapban őzi időjárás van. Hideg, téli időjárás csak a két sarkon, valamint a magas hegyekben jellemző. A bolygó legmelegebb pontja a működő vulkánokkal rendelkező vulkanikus térség.
 • Elsődleges terepviszonyok: Dombok, legelők, erdők, óriási tavak é óceánok. A két sarkon kiterjedt jég és hóréteg. Elég ok hegység is található, valamint egy jelentősebb vulkanikus térég is.
 • Légkör: I-es típusú.


Bolygó: Werda 5Yfq8KH

 • Főváros: Solis
 • Bolygó Sajátosságai: A bolygón elég sok katonai bázis található meghatározott távolságokra egymástól, emellett kisebb városok, valamint nem katonai bázisok is találhatóak. Az utóbbiakban inkább civilek és „vendégek” találhatóak, minimális katonai felügyelettel.
 • Főbb Helyszínek:
  Spoiler:
  Bolygó: Werda FDS0vET
  ..:: Solis ::..
  A bolygó fővárosa. Valamikor egyszerű katonai bázis volt, azóta viszont eléggé kinőtte magát. Az egyik legnagyobb érdekessége a tó maga, amelyik köré a város épült. Ennek a közepén található az város ékkövének számító fa is. Az Awaud klán vezérének palotája, valamint a klán hivatali épület is itt található. Emellett gyárak, üzemek és sok civil létesítmény is itt kapott helyet. A várost egy hatalmas védőfal veszi körbe, és a bolygó legnagyobb űrkikötője is itt található.

  Spoiler:
  Bolygó: Werda E1RL0lG
  ..:: Zouis ::..
  A bolygón található legnagyobb katonai bázis. Az Awaud klán legjobb kiképzői, harcosai és fegyverkovácsai mind erre a helyre kerülnek. A katonai erejük legnagyobb része itt csoportosul és a pletykák szerint a fővárosnál is jobb védelme van ennek a helynek. Itt civileket nem is lehet találni, azok mind a városokban, vagy magában a fővárosban él. A katonai létesítményeken felül a laktanyák, a tiszti szállások valamint egy hatalmas étkező található itt.

  Spoiler:
  Bolygó: Werda CM0LHYa
  ..:: Óceán Szurdok ::..
  A kutatók és tudósok szerint ez a természeti csoda egy jégkorszak után jöhetett létre. A szurdok a színei és a formái miatt olyan, mintha hullámok lennének, innen is a neve. Több tanulmány és kutatómunka is jelezte, hogy a szurdok alatt ok értékes és hasznos kőzet található. Az egyedi környezet megtartása érdekében teljes mértékben tilos a bányászat ezen a területen, aki mégis erre vetemedne, azt a helyszínen lelövik kérdés nélkül.

  Spoiler:
  Bolygó: Werda En7h3mW
  ..:: Kristályfa ::..
  A főváros közepén levő tavon van egy kis sziget. Ez már magában is különlegessé tenné, azonban ezen a szigeten mindössze csak ez az igazán méretes fa található, semmi más. Senki sem tudja, hogy milyen módon, vagy mikor is jött létre, viszont olyan kristályokból áll, amik keményebbek, mint bármelyik más a galaxisban. Ellenálló gyakorlatilag mindennel szemben, amit eddig próbáltak, így bányászni vagy elmozdítani is lehetetlenség. Viszont természeti örökségnek tekintik, így ezzel megpróbálkozni is teljes mértékben tilos. Időnként beengednek tudósokat, hogy tanulmányozzák, de ritkán és nagyon keveset.

  Spoiler:
  Bolygó: Werda Sgjd2MP
  ..:: Az Éhség Gyomra ::..
  Egy nagy kiterjedésű vulkanikus terület a bolygó északi oldalán. Több aktív vulkán, valamint lávató is található itt. Mégis a legkülönösebb benne az, ami az elmúlt egy-két évben jelentkezett. Sűrű vulkánkitörések előzték meg, majd ezt követően több, koponya formájú struktúra is megjelent. Ennek hogyanját és miértjét még nem tudták kideríteni, ahogyan a hely veszélyessége miatt a felderítés és kutatás is közel lehetetlen.Bolygó: Werda 01xdBaU

 • Helyi fajok: Ember.
 • Bevándorolt fajok: Twi’lek, Wookie, stb. (a mandaloriai kultúrának köszönhetően a legkülönbözőbb fajú lények élnek együtt, faji megkülönböztetés nélkül)
 • Népesség: Zsúfolt
 • Demográfia: 65% ember, 35% egyéb faj. A mandaloriai kultúrának köszönhetően faji megkülönböztetés vagy xenofobia nincs. A nem mandaloriaiaknak viszont korlátozott jogaik vannak és gyanakvással viseltetnek feléjük.
 • Elsődleges Nyelvek: Mando’a, Galaktikus Közös
 • Kultúra: Egyike az első bolygóknak amelyeket a Mandaloriai Birodalom meghódított, azóta pedig változatlanul a mandaloriai kultúra jellemző. Ennek értelmében a harcosok nagyobb köztiszteletnek örvendenek, a háború és a harcosok képezik a művészetek és építészet középpontját is. Habár a bolygón nemesi réteg is található, ők se élveznek semmiféle kivételezést a harcosokkal szemben.


Bolygó: Werda U6YWYLD

 • Államigazgatási forma: Abszolút monarchia
 • Hovatartozás: Mandaloriai Birodalom
 • Vagyon: Gazdag. Az Awaud klán központi bolygójaként, a klánhoz tartozó bolygókból ez a leggazdagabb és minden adó és hasonló dolog ide folyik be.
 • Stabilitás: Magas. A magas katonai jelenlétnek, valamint komoly törvényeknek köszönhetően a törvényeket szigorúan betartatják úgy a helyiekkel, mint a turistákkal. A katonák döntéseit, valamint a klánvezér utasításait mindenki betartja és elismeri. A mandaloriaiaknak természetes, hogy a katonák és a klánvezér az ő jólétük érdekében cselekszik.
 • Szabadság és elnyomás: Mindenki, aki betartja a törvényeket és határozatokat elég nagy szabadságnak örvend. A civilek jogai korlátozottabbak, valamint a katonákkal szemben másodlagosnak tekintik őket.

Bolygó: Werda IOXVX7i

 • Katonaság: A népességnek elég nagy százaléka aktív szolgálatban lévő katona vagy pedig veterán, aminek köszönhetően nagyon magas a katonai személyzet. Emellett nem kevés harci droid, katonai jármű és űrhajó található a bolygón.
 • Technológia: „Galaktikus Alapszint”


Bolygó: Werda J29gBE4
A bolygó, a mandaloriaiak megérkezése előtt, mindössze csak bányászkolónia volt. Az elején mindössze csak néhány kisebb harci bázis volt, mígnem az Awaud klán ide helyezte a székhelyét. Ezt követően nagyban megnövekedett a bányásztelepek, katonai bázisok és kisebb városok/települések száma.
Minél több bolygót hódított meg magának az Awaud klán annál előkelőbb helyzetbe került a bolygó, a gazdaság minden egyes újabb bolygót követően megugrott, ahogyan a népesség is egészen addig, amíg a jelenlegi helyzetét elérte.
A klán vezetői mindig nagy köztiszteletnek és szeretetnek örvendtek a lakosság körében egyenességük, igazságosságuk és bátorságuk miatt.

_________________
Bolygó: Werda 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Bolygó: Werda FUn312o
Bolygó: Werda 6fZaEMM
Bolygó: Werda EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Elfogadva Re: Bolygó: Werda

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 20 Ápr. 2020, 00:01

Részemről elfogadva, még kell egy @Bishop, vagy egy @Sandman ellenőrzés is.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bolygó: Werda 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elfogadva Re: Bolygó: Werda

Témanyitás by Bishop Szomb. 25 Ápr. 2020, 21:09

Elfogadva!

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Elfogadva Re: Bolygó: Werda

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.