Lance Strauss

Go down

Lance Strauss Empty Lance Strauss

Témanyitás by Lance Strauss on Szomb. 23 Május 2020, 02:51

Adatok:

Név: Lance Strauss(eredeti: Lanzo Strauss)
Egyéb név(i): Lanzo
Faj: ember/szuper humán/kiborg
Nem: férfi
Jellem: (fehér)ember-barát
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Stuttgart, Németország 1880.04.20
Kor: 151
Család: Apa: Ernst Strauss(gyármunkás) Anya: Ilse Strauss(titkárnő)
Foglalkozás: Értékesítő/Katona(exSS-Standartenführer)/Cégtulajdonos
Testmagassága: 1,75
Testsúlya: 82,2
Szeme színe: Fehér
Haja színe: Kopasz
Bőre színe: Fehér(helyenként vöröses árnyalat az égési sérülések és bevérzések miatt)
Különleges ismertetőjel: Zombipofa
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges, erős dohányos

Életrajza:

„Kétféle ember létezik a világon. A nagy dolgokra hivatottak, mint Walt Disney vagy Hitler, és aztán jövünk mi, a maradék. (...) Az elfuseráltak és tönkretettek. Néha ugratnak minket, néha a nagyság közelébe kerülünk, de sosem érjük el.”

Az anyám volt az első aki mindig azt mondta nekem „Fiam, biztosan tudom hogy valami nagy dologra vagy hívatott.”. Ameddig az ember gyermek ezt még el is hiszi, miért ne tenné? Mindenki szereti azt képzelni hogy jobb a többinél, nagy dolgokat fog véghez vinni... és oly könnyű ezt hinni mivel vannak akiknek sikerül. De egy magamfajta aki egy névtelen kisváros melletti tanyán született? A söpredék... foltozott ruhákban és dísznőürülék közül.. a magamfajta mehet bármerre, még akár Berlinbe is de mindig bűzleni fog. Édesapám egy egyszerű gyármunkás volt, anyám pedig titkárnő. Igen, igazi senkik gyermeke vagyok és sokáig én magam is az voltam.

Az iskolában már nem hittem„Csalódtam benned fiam, ugyan olyan leszel mint az apád. Egy gyármunkás leszel, soha semmi több és életed végéig keményen fogsz dolgozni és nem lesz semmid.” Persze értem én hogy segíteni akart de egy gyermek akinek amúgy is van elég baja, segítség és iránymutatás helyett csak belerúgott a földön fekvőbe. Egyedül a gyűlölet irántuk, meg igazából mindenkivel szemben csak gyűlt és gyúlt. Egy ponton viszont besokalltam és egy gyengébb pillanatomban felgyújtottam a házat még ők dolgoztak. Ezután persze nem volt többé maradásom így a fővárosba, Berlinbe mentem. Mint mondtam a magamfajta ugyanolyan falusi lesz, sőt itt még rosszabb volt. Bejártam a legtöbb céget, gyárat de nem kellettem nekik. A következő néhány hónapot az utcán töltöttem sorstársaimmal karöltve. Némelyik részeges volt, némelyik büdös, de mindegyik ugyanazt hajtogatta hogy a zsidók hibája minden. Persze persze, üres fecsegésnek gondoltam én is még szinte majdnem minden nap haladtak el mellettem a drága öltönyeikben és nyomorult vigyorukkal. Kezdett összeállni a kép, rájöttem hogy ezért vagyok sikertelen. Minden az ő hibájuk.

Közel fél évvel később egy kövér alak lépett közénk, végigmért minket majd felkiáltott. „Hé! Ki akar dolgozni? A pénz kevés de legalább nem itt fogsz megrohadni.” Jobb híján jelentkeztem, csak én. A többi csak ott nyomorgott tovább a híd alatt. A fickónak volt egy cége akik házalnak és rádiókészülékeket árulnak. Motiváltan kezdtem bele az új karrierembe de alig pár napig tartott. Minden alkalommal csak kaptam az elutasító válaszokat. „Nem veszünk semmit! Takarodjon! Köszönjük, de nem kérjük. ” E szavakat a legtöbb esetben ajtócsapkodás kísérte. A munkahelyem hasonló volt mint az általános iskola. A kollégáim eleinte nyitottak és barátságosak voltak, de mikor kiderült néhány dolog rólam hogy sosem voltam nővel, hajléktalan voltam akkor ismét gúny tárgya lettem. Minden nap hallgatnom kellett a csípős megjegyzéseiket, hiába dobtam el a tájszólásom. A tényeken nem változtatott hogy egy igazi csődtömeg vagyok.

Arra eszméltem hogy 40 éves vagyok, nőtlen, utódaim nincsenek, szar a munkám, nincsenek barátaim.... egyedül vagyok. Már épp kezdtem volna megbékélni hogy egy utolsó senkiháziként fogok megdögleni. Az egyik ügyféltől távozva az egyik köztéren megcsapta valami a fülem. A megalakulóban lévő Nemzetiszocialista Német Munkáspárt egyik párttagja tartott beszédet. Lebilincselő volt és érdekes. Azt a vacak rádiót otthagytam és közelebb mentem hogy mindent tisztán halljak. Komolyan mondom, le voltam nyűgözve. Ráeszméltem hogy teljesen megegyezik a véleményünk, és tudtam ezért nem találom a helyem a világban. Rossz úton indultam el. Természetesen még aznap felmondtam és jelentkeztem. Mivel már idős voltam nem a frontra küldtek hanem egy új koncentrációs táborban helyeztek el ami Stuttgartban épült. Ez abban tért el a többitől hogy komolyabb kutatások is folytak itt amiről sok publikus információ nem volt. Kommunikációs tiszt voltam kezdetben, a nyomorult zsidókat kellett kifaggatnom hogy hol rejtőznek. Nem leszek álszent, élveztem. Minden gyűlölet ami összegyűlt bennem, végre letudtam vezetni. Végre azt tehettem velük amit ők tettek velem. Ennek köszönhetően az egyik legjobb voltam, a feletteseim is felfigyeltek erre meg persze a lázongó zsidók is... A parancsnokom egy nap behivatott az irodájába és azt mondta tartogat valamit számomra, egy ajándék, de még nem jött el az ideje hogy odaadja. Halkan megsúgta hogy még kísérleti fázisban van. Ennek ellenére nekem nem lett volna vele problémám, mikor ezt tudtára adtam csak mosolygott. Tetszett neki az elszántságom.

Egy júniusi reggelen épp a szokásos dohányzással kísért sétámat tettem meg a táborban mikor érthetetlen okból néhány zsidó rám és két testőrömre támadt. Az első egy késsel támadt, őt könnyedén lefegyverezte az egyik testőröm Eric. A második már fel volt szerelve egy pisztollyal, ő három golyóval a másvilágra küldte Ericet és a másik testőrt akinek igazából a nevét se tudtam. Szerencsére borzasztóan célzott így elvétett néhány felém irányult lövést bár a karomat eltalálta. Ekkor a nem messzi őrtoronyból tüzet nyitott egy honfitársam. Kettőt leterített, a harmadiknak még volt ideje begyújtani és hozzám vágni egy molotov koktélt. Ordítottam, kapálóztam, tudtam hogy megfogok halni, vagyis azt hittem. A parancsnok és néhány másik katona rohant néhány vizesvödörrel hogy eloltsanak eközben a többi rab őrjöngött, tapsolt. Azonnal az alagsorba szállítottak, homályosan láttam csak a bal szememre, de azt láttam hogy parancsnok áll felettem és egy orvos. „Az ajándékát hamarabb fogja megkapni. Nem szeretnék belemenni az unalmas részletekbe, de röviden elmondom hogy van egy szérumunk ami segíthet magán. Életben marad, erősebb lesz, tovább fog élni viszont előfordulhatnak mentális problémák vagy akár halál is.” Nem volt semmi esélyem, amennyire tudtam megpróbáltam kinyögni hogy adják be, nem veszíthetek semmit. A következő néhány hét eléggé homályos volt.

Eltelt két hónap, a parancsnok épp látogatóba érkezik. Én pedig a tükörben méregetem az arcom. Úgy nézek ki mint egy hulla mivel a szer nem állítja helyre a bőrszövetet. De igazából kedvemre való az új külsőm, félelmetes és egyedi. Ez volt az újjászületésem. A parancsnok a hogylétem felől érdeklődik és közli hogy ha akarom elkezdhetjük a speciális kezelést ami helyreállítaná az arcom, ha nem is teljesen de legalább néhány részletét. Tudtára adtam hogy köszönöm de megfelel ahogy kinézek, jobban nem is nézhetnék ki. Valamint egy doboz cigarettára fog kelleni és egy új egyenruha. Örült mikor újra munkába akartam állni. Valami fontos dolog miatt el kellett utaznia és rám akarta hagyni a tábor vezetését ideiglenesen. Ekkor éreztem magam igazán boldognak nyomorult életem során. Itt a lehetőség hogy megmutassam mire vagyok képes.

Néhány változást vezettem be a táborba. Vasszigor uralkodott, napi szintű értelmetlen kínzások, még keményebb kínvallatások. A közeli bányában dolgoztak a rabok, a normát a duplájára növeltem. Aki nem tartotta a tempót a tábor közepén akasztófára került és ott hagytuk néha hetekig őket. Néhány hónapon belül a tábor bővítése is megkezdődött. Az én irányításom alatt volt a leggyorsabb fejlődés és igen hamar az egyik legnagyobb tábor lett. A parancsnok sose tért vissza csak levélben értesített hogy meghatározatlan ideig én látom el a parancsnoki pozíciót. Pár évvel később SS-Standartenführer lettem és bővítettem a tábort. Mintha csak áldásként érkezett volna egy Kree űrhajó zuhant a tábor mellé. A zuhanásnak nem volt túlélője. Ez a hajó volt a győzelem kulcsa, a technológiai fejlődés eszméletlen tempóban haladt. Néhány éven belül olyan fegyverekkel rendelkezett a Harmadik Birodalom amiről még csak senki álmodni se mert. Letaroltuk a világ nagy részét, elestek a britek, az oroszok és még az USA is fegyverszünetet akart kötni. A háborúnak vége lett, egy időre. Ekkora már sokkal inkább kutatóbázisként funkcionáltunk. A hajóban viszont volt valami igazán érdekes, szemet gyönyörködtető dolog. Egy kék kő. Az írásokat nagyon nehezen tudtuk megfejteni, abból is csak részleteket. A Führer üzenetet küldött hogy hamarosan érkezik hogy bemutassuk neki mit tud a kő. A tudósok, a hajóban talált papírok sem segítettek. Nem tudtam megfejteni. Aznap kicsit többet ittam a kelleténél és bekattantam. Dühömben szétakartam verni a követ, az pedig folyékonnyá vált. A következő pillanatban Berlinben voltam, de egészen másképp nézett ki. Eltűnt a tábor, eltűnt a birodalom.... azt hittem ez valami álom. Egy férfi látta az érkezésem, azt hitte valami idegen vagyok, vagy időutazó és meghívott a házába.

Elmondtam neki többnyire mindent, már gyanúsan tetszett neki az én világom. Aztán ő mesélt a mostani világról, pokoli hely. Rendes fickó volt. Felajánlottam neki hogy ha segít rájönni hogy mehetek vissza akkor magammal viszem és mellettem szolgálhat amolyan jobb kézként. Vevő volt rá. Mindenben segített, papírok, történelem stb. Évek teltek el, a megoldást nem találtok, még csak egy lábjegyzet sem volt ilyen, de még csak hasonló kőről sem. Abban is biztos voltam hogy az én világomból sem fog érkezni senki. Nem volt mit tenni, ha nem tudok visszamenni a saját világomban akkor itt fogom felépíteni azt. Roland segítségével megalapítottunk saját cégünket, ahol természetesen én vagyok a tulajdonos, ő meg amolyan segéd. Javaslatára az USA-ba utaztunk. A nevem megváltoztattam Lance-re. Egy kis cég ahol zsoldos katonákat képzünk és adjuk őket bérbe. Jelenleg bevételi forrásként üzemel, később pedig még nagyobb szerepük lesz.

Az egykor beadott szérum kezdett érdekesen viselkedni. A fizikai erőnlétem csökkenni kezdett majd egyik napról a másikra tolószékbe kerültem. De kis barátom ezen is tudott segíteni, mivel elég sok embert ismert. Alig néhány hét alatt egy doktor jött el hozzám aki szérumot helyett valami sokkal jobbat adott. Kibernetikus felturbózott. Most már viszont semmi sem állíthat meg.


Képességei:
Meghosszabbított élettartam: az ismeretlen eredetű szérum megnövelte az élettartamát, felerősített fizikumát(bár ez fokozatosan csökken és végül visszaáll az eredetire)
Kibernetikus beültetések:
- 4 : A rendkívül kifinomult és szinte tökéletesen beállított szervók miatt olyan, mintha vele született része lenne az implant. Rugalmassági reakciója öt rugalmassági állandóval írható le, így képes leutánozni az emberi testrészek sokrétű mozgását.
Szakértelmei: Remek lövész, tapasztalt vallató, remekül főz valamint jártas a kémiában, különösen a robbanó és gyúlékony anyagok terén
- 1: A 9x19mm-es pisztolyokban használatos, Parabellum lőszereket használó fegyverzet. Maximum 200 töltény. A felszerelések között kell lennie lőszertartónak!
- 2: Az implant meghosszabbításának tekinthető 1 db max. 0,5 m hosszú tüske, penge vagy ütésre alkalmas dorongszerű rész, ami kézmozdulattal előhívható illetve tokjába visszahúzható. Méretéből adódóan nagyobb tárolórész kell neki, így csak nagyobb implantoknál használható.
- 2 : ARC reaktorok: - ARC reaktor 1.0: egy speciális hordozható energia forrás, ami felezi az energiafelhasználást (páratlan szám esetén duplázza a fogyasztás időtartamát, pl. az alapfegyverzet két lövés alatt fogyaszt 1%-ot)
-1: 100 méteres körben érzékeli az élőlényeket, mozgásuk, hőképük, biológiai funkcióik alapján, a gépeket az elektromos jelekből stb
- 2: Az implant erőnövelése 10 tonna megmozgatását teszi lehetővé. Ehhez a súlyhoz már elengedhetetlen a 2-es anyagkeménység, mert különben a sima acélból készült beültetés összeroppanna
- 1 : Korrózióvédelem. Az implant védve van a rozsdásodás ellen. Vízálló (vízalatti tartózkodás esetén is, maximum 300 méteres mélységig).
- 3 : Titánium ötvözet. Már a közvetlen közelről leadott sorozatlövések 50-es kaliberű géppuska tűz is csak lassítani, akadályozni tudja a viselőt, de megállítani nem (feltéve, hogy az implantot érik a lövések). Egy-két rakétabecsapódást ez az implant is kibír, de sorozattűz alól már nem kerül ki épen a pótolt testrész.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem
Lance Strauss
Lance Strauss
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 2
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2020. May. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Lance Strauss
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Lance Strauss Empty Re: Lance Strauss

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 23 Május 2020, 10:45

Nézzük, remek előtöri lett, nem is kötök bele semmibe.
Annyi, hogy specifikáld, hogy mennyire növelte az élettartamot, hogy egyáltalán nem öregszik a karakter, így nem tud idős korban meghalni, vagy csak pl 10 lassababn öregszik stb.
Képességek, erő akkor jelenleg 500kg-on van, ellenállás tőrök, kések levédése, sokkal kitartóbb, mint az átlagember, lassabban fárad el.
Mától 1 év múlvára fog elmúlni a hatásuk, de nem fog átlagemberre csökkenni, emberi maximumon maradhat, ha szeretnéd (ez az olimpiai sportolók szintje).

Egy adatlapot még írj kérlek, aztán mehetsz játszani, a kezdőtőkéd pedig 1.400$

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lance Strauss Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lance Strauss Empty Re: Lance Strauss

Témanyitás by Lance Strauss on Szomb. 23 Május 2020, 16:13

Adatlap:

Név: Lance Strauss
Lakás/Létesítmény: Fargo, Észak-Dakota
NJK: -
Foglalkozás: Cégtulajdonos
Munkahely: strauSS Enterprise
Pénz: 135$(1.400-1.265)
Bevétel/hét: 40.500$/hét
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: pillangókés 15$; 9mm-es pisztoly 500$; Félautomata pisztoly 750$
Vállalat:  strauSS Enterprise
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: strauSS Enterprise
Ismertebb szövetséges: Roland Colt(barát); Dr. Anton Sokolov(doktor, ő építette be Lance beültetéseit.)
Ismertebb ellenség: Zachary Campbell(másik realitásbeli, ő küldte át Lance-t ebbe a realitásba)

Felhasznált kreditek:
2 kredit - strauSS Enterprise

Fennmaradó kreditek: 2 kredit
Lance Strauss
Lance Strauss
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 2
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2020. May. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Lance Strauss
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Lance Strauss Empty Re: Lance Strauss

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.