Naturwissenschaften

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Privát játék Re: Naturwissenschaften

Témanyitás by Damned Hétf. 21 Márc. 2022, 13:21

Egy ember az igazi arcát gyakran álarcok mögé rejti céljai elérésének érdekében.
Az által, hogy Crowley arcán a komorabb arc mimikák látszólag, de igazából elég jó kedvnek örvendet. Hiszen a drága hölgyemény kinek az elkapásával bízta meg a doktor, nem vette észre a fecskendőt, amivel sikerült az altatott a lány szervezetébe juttatni. Már késő volt mikor az asztal alá nézet a leányzó a szer már benne volt a szervezetében. Damned a csápot feljebb irányítottá, hogy a derekára rá tudjon tekeredni és könnyebben elcipelni innen. Mind e közben el is kezdek a nő felé közeledni, azt a látszatott igyekezet fen tartani mintha a becsajozás sikeres lett volna.
Bár ez a kis pillanatnyi öröm inkább viszályára fordult. Figyelte igaz bárt, meg úgy gondolta, hogy a kis gyakornok kisasszony is hasznosnak bizonyul majd az akció alatt. Azonban egy pillanatnyi figyelmet lenségnek hála, már későn figyelt fel arra, hogy az angyal szárnyas csaj, konkrétan az ő asztalához jött, nem pedig egy másik asztalhoz.
Kicsit kellemetlen ez a helyzet, na de nincs mit tenni. A zene meg szüntetésért cserébe számolni kell az ilyen kisebb kellemetlenségek miatt.

De az is felmerült Damnedben, hogy talán ez a mutáns egy testőr a célpontnak és féltünk neki, a „közeledésem”. Legroszabb esetben az asztal alatt egy csáppal át döfőm a gyomrán keresztül a szívet, hogy minél kisebb legyen a feltünés, Gondolta magába.
A szárnyast félszemmel figyelte, de próbált nem kii esni az éppen becsajozott enyhén ittas gazdag gyerek szerepéből. Ez által úgy tett, mint aki véletlenül hagyja figyelmen kívül az új asztaltársaságát.


Felszerelés:
Damned
Damned
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2020. Jul. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Damned
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Naturwissenschaften

Témanyitás by Niteris Kedd 02 Aug. 2022, 21:00

NATURWISSENSCHAFTEN

Damned terve egészen jól indult. A lány szemlátomást a képességének használásával kezdte volna a menekülést, így a szimbionta könnyedén a dereka köré tudott tekeredni. A célpont erre egyáltalán nem számított. Ijedten próbált hátrálni (a helyzetéből adódóan nem sok sikerrel járt), és a táskájából egy apró pisztolyt húzott elő.
Ezzel egy időben két másik fronton is támadás érte Damned-et. Hordozója habár agyhalott volt, váratlanul egy idegen tudatot fedezhetett fel benne, aki megpróbálta irányítása alá vonni a testet. Ez persze nem ment túl gyorsan. Akárki is próbálkozott, egy emberi elme elfoglalásában sem lehetett túl nagy gyakorlata, így a szimbionta jelenlétét még nem fedezte fel.
A másik "támadás" sokkal egyértelműbb volt. Az angyalszerű mutáns leány a a vállára tette a kezét, és kedvesen mosolyogva közel hajolt.
- Ha szeretnéd megtartani a karodat, menj ki most, vidd magaddal a náci barátaidat, és soha ne gyertek vissza - mondta - Mosolyogj, és bólints, ha egyet értünk.
Nem meglepő módon a lány is emberfeletti erővel volt megáldva. Egy hétköznapi ember ellen valószínűleg be is tudta volna tartani az ígéretét. Habár a szimbiontát nem fenyegette a hordozó karjának elvesztése, érezhette, hogy az angyal lány a mutánsképességeivel együtt komoly ellenfél lehetett.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Naturwissenschaften

Témanyitás by Damned Kedd 06 Szept. 2022, 17:33

Mondják azt, hogy az igazság a felszín alatt rejtőzik. Ez nagyon sokféleképpen lehet értelmezni. Ámbár Damned esetében ez kicsit szó szerint is értelmezhető.
Míg az hétköznapi szemlélők egy fiatal elegáns, részeg embert láttak egy lány mellet ülni a bárban, nem is gondolnák, hogy mi is az igazság.
Damned kicsit elégedettséget érzet, hogy a célpont ily közel került a küldetés lezárásához. De sajnos bizonyos változok, mindig lesznek, amikre nem figyel, vagy inkább nem akar figyelni az ember.
Az célpont mozgását, a derekán levő csáppal is érezte, ahogy az izmai feszülni próbálnak a kábítószer hatásának ellenére is. Látta azt, hogy a táskájából akar elő venni valamit. Nem sok kellet és azt is meg tudhatta Damned, hogy egy kisebb pisztoly volt, amiért érte nyúlt. Amit a lány derekára tekert csapból növesztett részel próbált elkapni és a keze köré tekeredni, hogy véletlenül se tudja meg húzni a ravaszt. Ezzel elkerülve ezt a kellemetlenséget, mely ellenállásának kimutattatására szánt a lány.
Miközben a célponttal foglalkoztam, egy fura érzés is közbe szolt, mintha még egy tudattot éreztem volna. Kellemetlen egy érzés, hogy valaki más akarja irányítani azt, ami az enyém. De nem érezte azt, hogy konkrétan őt felfedezte volna a betolakodó csak az emberi testtel foglalkozót, bárki is volt. Egy kellemetlen telepata lehetett.
Damned elgondolkozott, hogy dupla pénzt kért volna, ha tudja, hogy ennyire hemzseg a hely a mutánsoktól.
Bár sok ideje nem volt agyalni a telepatán és a célponton, mert az angyalka is közbe szolt. Az angyal keze a vállamon, ennyit arról, hogy nem szol közbe, futott végig Damned agyán ez a gondolat. A mondandóját meg hallgatva enyhén felé fordítottá fejét, közben a célpontot nem feltűnően meg próbálta meg kötözni a csápjaival.
- Náci? Náci? Asszem rósz, ajtón kopogtatsz Angyalkám. Nincsenek náci ismerőseim.
Mondta ezt enyhén flegma arccal, mely azt sugallta: „Et most komoly?”. Hm náci, érdekes, erröl el kell majd beszélgetnem kicsit a dokival ha ennek vége.
- A karom meg marad a helyén, és a tied?
Ki használva, hogy a vállán volt a keze Damned több apró csapott próbált bele mélyeszteni az angyal tenyerébe, hogy ne tudja elvenni, és ne látszódon, hogy egy nagyobb csápot akar bele engedni a tenyerébe, amit végig vezetne a karján a kulcscsontjáig ahol kétirányba folytatná a csáp a növekedést a lány szívé és agya felé. Közben meg apró fogakat növesztene a csápra, hogy ha sikerül is elkapni a kezét a sérülés minél nagyobb legyen, amit elszenved az angyal.

Damned fejében végig futott az a lehetőség is, hogy most már úgy is mindegy. Ha harcra kerül a sor, nem habozik. A célpontot megkötözve félre rakja aztán lesz, ami lesz.

Az angyal fizikai ereje más probléma. A helyzeti előny Damned mellet állt, hogy nem tudja mi is ő igazából, csak egy embernek gondolják.

Felszerelés:
Damned
Damned
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2020. Jul. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Damned
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Naturwissenschaften

Témanyitás by Niteris Szer. 14 Szept. 2022, 23:41

NATURWISSENSCHAFTEN

Damned nem töltött túl sok időt csendes megoldások keresésével. Először a célpontjára összpontosított, akit egy csáppal valóban könnyen le tudott fogni. A lány valamennyit még erőlködött, de az ellenállása érezhetően gyengült.
Az angyalszerű mutáns leszerelése viszont nem járt ekkora sikerrel. A bőre valamivel keményebb volt, mint egy átlagos emberé, így mire a szimbionta átfúrta, a meglepetés erejéből már nem sok maradt.
- Nem hiszem el, hogy még ilyenkor is velünk van bajotok - mondta dühösen a mutáns lány, majd felállt, és a tenyerében lévő csápra rámarkolva lerántotta a kezét Damned válláról. A szimbinta nem sokat veszített a biomasszájából, de ettől függetlenül kellemetlen érzés volt elveszítenie a csáp végét.
A mutáns ezt követően szétcsapta a szárnyait (ezt sok látogató káromkodása követte, ahogy kiverte a kezükből az italukat), és a másik ezével Damned nyaka felé nyúlt.
~Van itt egyáltalán valaki?~hallotta mindeközben a szimbionta a hordozója fejében. A telepata támadása továbbra is folyamatban volt, de a jelek szerint nem volt éppen a helyzet magaslatán.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Naturwissenschaften

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.