Killer Queen (Mariah Jolene)

Go down

Killer Queen (Mariah Jolene) Empty Killer Queen (Mariah Jolene)

Témanyitás by Mariah Vas. 31 Jan. 2021, 13:52

Név: Mariah Temple (eredeti név: Mariah Jolene)
Nem: Nő
Kor: 21
Faj: Szuperhumán
Születési hely, idő: Skócia, 2011. október 21.
Foglalkozás: Adatrögzítő egy vegyeskereskedésben.
Másodállásban a Cinnamon családnak dolgozik.

Személyiség: Nyugod, csendes, kimért. Csendes, zavartalan életet akar élni, így a gondolatait megtartja magának, és kerüli a nagyobb harcokat. Ha azonban nincs visszaút, akkor előkerül a másik énje, kegyetlen, számító, és roppant büszke az erejére. Ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy tervezi, igen mocskosan beszél, és brutálisan tud bánni az ellenségeivel.
Máskülönben egy aranyos, csendes lány, aki szereti a zenét, az irodalmat, és a filozófiát.

Külső: Körülbelül 170 centi magas, 60 kg súlyú, fehér bőrű lány. Haja vörös, hosszú, amit vagy felkötve hord, vagy teljesen kiengedi. Szemei színe barna.
Munkához inget, öltönyt, nyakkendőt, és nadrágot visel. Szabadidejében sapkát, ujjatlan kapucnis felsőt, pólót, és rövidnadrágot visel.

Család:
 - Titus Jolene (édesapa, meghalt)
 - Chloe Jolene (édesanya, sose ismerte)
 - Samatha Fugg (mostohaanya, nem tartja vele a kapcsolatot)
 - Robert E. Speedwagon (Barát, alvilági kapcsolat)

Személyazonosság: Titkos (hamisított)
Egészségi állapot: PTSD, Dohányzás, memóriavesztés, hallucinációk.


Háttér

Prologue, 2016. Scottland

Senki se tudja, pontosan mi történhetett abban a bizonyos faluban, valahol Skócia békésebb területén. Terroristák? Szekta? Egy őrült tűzmutáns? Egyszerű lakástűz? Talán sose tudjuk meg.
Egy békés éjjelen, a falu templomjának harangja a szokásosnál hosszabb ideig kongott, mintha valamit jelezni akarna, vagy csak költői aláfestést akarna adni annak a tűznek, ami egyik pillanatról a másikra ütött ki.
Harangszóval kísérve égett le az egész falu, rokonok, barátok, családok égtek hamuvá, és azon szerencsések, akik túlélték, sosem fogják elfeledni ezt a napot. Egyet kivéve.
Mariah Jolene, egy alig öt éves kislány, az apjával karöltve hagyta el az országot, eme tragikus eset után. A lánya komoly fejsérülés következtében semmire sem emlékezett, és ezért Titus úgy hitte, új életet kezdhetnek az ígéret földjén, Amerikában.
A valóság azonban sosem kegyes.


Death 13. 2019. Texas

Egy gyászoló férfi, és az ő beteg lánya. Titus sose vágyott túl sokra, mindössze egy nyugodt életet akart élni, fix állással, és egy rendes otthonnal. Ezt az első években meg is kapta, azonban 2019-ben a sors újra elvett tőle mindent.
Texast földrengések rázták meg, épületek dőltek össze, emberek százai vesztek oda. A katasztrófa az iskolát se kímélte, szinte minden gyerek és tanár életét vesztette, ahogy az épület rájuk omlott. Mariah egyetlen szerencséje az volt, hogy az állapota miatt aznap otthon maradt, így túlélte. De szerencsésnek nevezhette magát?
Az otthonuk, a barátaik, és szinte minden más odaveszett. Menedékhelyről menedékhelyre menekültek, félig összedőlt épületekben éjszakáztak, loptak és rohantak. Azzal a tudattal kellett élniük, hogy bármelyik pillanatban meghalhatnak, és senki sem fog segíteni rajtuk.
Rengeteg nehézség árán azonban túlélték a földre szállt poklot.


Three-faced murderer. 2024. Texas

8 év telt el azóta, hogy Mariah és az apja Texasba költöztek, közben pedig megjárták a valódi poklot. A katasztrófa után már esélyük se volt arra, hogy normális életük legyen.

Titus alkalmi munkákból, és kölcsönökből élt, ezek közül nem mindegyiket lehetett legálisnak nevezni. A körülmények miatt a férfi sokat ivott és káromkodott, azzal pedig egyáltalán nem törődött, hogy a lánya mindezt látja és hallja. Titus sose volt az a tipikus "született rossz", de a szorult helyzetek kihozzák az emberből a legrosszabbat. A katasztrófa után ez várható volt.
Mariah mindeközben nyugodt volt, csendes, legalábbis addig, amíg fel nem húzták, akkor pedig, az apjához hasonlóan, úgy káromkodott, mint egy részeg, Ír tengerész, Szent Patrik napján.
Mariah nem is szerzett magának barátokat, bár ehhez másnak is köze volt: Mariah mindig is szenvedett, ezt pedig a vele egykorúak sose értették meg.
Az óhazában történt tragédiára Mariah nem emlékezett, azonban az eset nem tűnt el nyom nélkül. Az akkor szerzett fejsérülés és trauma miatt ha Mariah harangszót hallott, elfogta a félelem. Ilyenkor úgy érezte, mintha égne körülötte a világ, és szinte újraélte azt a traumát, amire nem is emlékezett. Olyantól félni, amire nem is emlékszik, talán a legrosszabb félelem.
A másik dolog, amivel a lánynak együtt kellett élnie, azok a hallucinációk voltak, pontosabban egy bizonyos tévképzet.
Egy magas, izmos, emberszerű lény, kopasz fejjel, macskaszerű fülekkel, és érzelemmentes arccal. Ez az alak mindig felbukkant Mariah mellett, és csak némán figyelte őt. A lány az évek során megszokta a jelenlétét, és nem is törődött vele.

Egy nyári napon Mariah éppen egy elhagyatott ház tornácán ült, és ott játszott a fuvoláján. Számára a zene volt az egyetlen dolog a világon, ami nyugalmat adhatott neki, így ennek szentelte a szabadidejét.
Aznap elég sokat játszott, csak az este közeledtével hagyta abba.
A hazaút egy üresebb utcán át vezetett, ahol általában senki se járkált ezekben az órákban. A lány akkor találkozott vele.
Egy magas, öltönyös férfit látott meg, aki több sebből vérzett. Gyengének tűnt, és ami a legfontosabb, magányosnak. A lány látta, ahogy a magányos férfi, egy szemeteskonténer mögé rejtőzik, az egyik mellékutca végében.
- Hé, te lány! Nem láttál erre egy öltönyös alakot elfutni? - jött a kérdés a semmiből, a lány két új férfit vett észre. Nem kellett sokáig néznie őket, a szemeik mindent elárultak. Olyan tekintetük volt, mint azoknak a bűnözőknek, akik az apját szokták elverni, mert elvileg tartozik nekik. Akik már rá is vetettek pár pillantást. Férgek
- Arra. - mondta a lány, közben az ellentétes irányba mutatott, messze a magányos férfitól.
- Azokkal a sebekkel nem juthatott messzire. - morogta az egyik bűnöző, majd szó nélkül elindultak a hamis irányba.
Mariah vetett egy pillantást a magányos férfi búvóhelye felé, majd továbbállt. Segített rajta, de ennél jobban nem akart belekeveredni a dologba.

Az idő már későre járt, amikor Mariah végre hazaért. Már csak át kellett vágnia egy sikátoron, és haza is ért. A lány azonban mozdulni sem bírt.
"Láthatatlan harangok", így hívta őket. Amikor sehol egy harang, mégis hallja a pokoli hangjukat. A semmiből előtörő pokol.
A lány szédült, remegett, a feje majd széthasadt. Kínját még az is növelte, hogy a magas, néma alak ott állt felette, de nem tett semmit sem.
- Legalább szólalj meg, te rohadék. - mondta, félig dühösen, félig sírva. A fejét fogta, megpróbálta leküzdeni a félelmeit. Nem sikerült, és még tovább is fejlődött.
A lány egy alakot pillantott meg, tőle talán négy méterre. Először embernek hitte, de utánna egy íjat vett észre a férfi kezében.
- Miféle ember járkálna íjjal, Texasban? - nyögte az új hallucináció felé, választ viszont nem kapott. Nem is érdekelte.
A fájdalom lassan enyhült, Mariah már nem kapkodta a levegőt. Vége volt, legalábbis azt hitte. Az íjász nem mozdult.
Túlzottan valódinak tűnt, ahogy megfeszítette az ideget.
- Ne! - kiáltotta Mariah, miután rájött, a férfi valódi. Akkor azonban már késő volt.
A férfi útjára engedte a nyilat, Mariah pedig szúró fájdalmat érzett a mellkasában. Minden sötét lett.


- Ha megvan benned az akarat, isten leszel a rovarok közt.


Killer Queen, Awakening. 2024.

Két hét telt el azóta, hogy Mariah "meghalt". Egy nyíl átszúrta a mellkasát, halálos sebet okozva. Legalábbis ő erre emlékezett, azonban akármennyire vizsgálta át a testét, sebet nem talált.
Az apja szerint Mariah koszosan, lázasan esett be az ajtón, valószínűleg elkaphatott valamit, elvégre támadásnak nyoma sem volt.
- Biztosan képzelted az egészet, ahogy azt a néma alakot is. - Ez volt az apja válasza, amikor elmesélte neki a történteket. Talán így is volt.
Mariah két hetet töltött otthon, lázasan, miközben rémálmok kínozták.
Álmaiban poklot látott, tüzet és halált. Ahogy az anyja üvöltve ég el a tűzben. Ahogy egyedül áll az égő falu közepén. Ahogy egy nyíl szúrja át a mellkasát, véget vetve az életének. Pokoli rémálmok, és mindegyiknek egy közös része volt.
- Mit akarhatsz tőlem? - suttogta a falat támasztó, magas, emberszerű lénynek, aki eddig mindegyik álmában feltűnt. Normális esetben ügyet se vetett volna rá, azonban a legutóbbi álma teljesen más volt, mint a többi.
Azt álmodta, hogy a néma alak hozzáér valamihez, ami utána fel is robbant. Semmi értelme nem volt, de nem hagyta nyugodni a lányt.

- Szerezz magadnak, a k-rva életbe! - kiabálta az apja, majd kikapta Mariah kezéből a gyújtóját. Mariah szólni akart neki, hogy talán ez nem túl jó ötlet, ugyanis amikor a lány megfogta a gyújtót, valami történt.
Az érintés pillanatában a gyújtó hirtelen forrónak, utána pedig hidegnek érződött. Az egész hirtelen történt, és olyan gyorsan el is múlt. Mariah mégse mondta el neki, mert úgyse hitt volna neki az apja. Sose hitt.
A cigarettájába beleszívva ült le a konyhaasztalhoz, közben a néma alakot figyelte. Legalább mondanál valamit.

Fél óra se kellett, hogy a nyugodt reggel káoszba torkolljon. Látogató érkezett, méghozzá nem a legkellemesebb.
- Mr. Luca, higgye el, meg tudom magyarázni. - dadogta az apja, miközben egy barna kabátos alak előtt állt. Meghunyászkodva, akár egy kutya.
Mariah nem ismerte a férfit, de már elégszer látta ezt a jelenetet, fel tudta ismerni az uzsorást.
Máskor félt volna, most azonban csak fáradt volt, és frusztrált.
Miközben Mariah apja dadogott, Luca lassú, kimért mozdulatokkal előszedett egy cigarettát, majd a lány apjának az öngyújtójával próbálta azt meggyújtani. Mariah ekkor vette észre, hogy a néma alak megmozdult.
Először Lucára nézett, pontosabban a kezében tartott gyújtóra. Utána Mariah-ra nézett, bólintott, és egy kézmozdulatot hajtott végre. Mariah leutánozta a mozdulatot.
- A gyújtód ritka sz-r. - mondta közben Luca, ahogy a nyitott ablak felé haladt. Ez volt az utolsó dolog, amit mondott.
Csak egy pillanatig tartott az egész. Egy hangos durranás, és egy villanás után csakis Luca üvöltését lehetett hallani. A keze súlyosan megégett, az ujjai törötten lógtak, a szobát pedig ellepte a füst, a kén, és az égett hús szaga. Luca keze felrobbant.
A férfi üvöltött, remegett, azt se tudta felfogni, mi történt vele. A sokk hatása miatt azt se vette észre, hogy veszélyesen közel állt az ablakhoz, és ahogy hátrált, ki is esett rajta.
Három emeletet zuhant.

Debt in Death. 2024.

- Te csináltad, ugye? - tette fel a kérdést immáron sokadszorra, választ azonban most se kapott. A néma gyilkos sosem beszélt.
Az eset után Mariah elfutott otthonról, és a megszokott helyére, az elhagyatott ház udvarába menekült. Valamiért akkor se félt, csupán válaszokat akart.
Köveket, érméket, és egyéb lomokat érintett meg, majd végrehajtotta azt a kézmozdulatot, amit korábban. Minden tárgy felrobbant, ami választ adott a kérdésére. Ő robbantotta fel a gyújtót. Ő ölte meg azt az embert. Nem számít, hogyan nézte, egy gyilkos volt.
Mariah újból végigmérte a néma alakot, aki csak a képzeletében létezett.
Hatalmas volt, erős, és megdönthetetlen, akár egy sziklafal. Némán, sztoikusan állt ott, mintha készen állna arra, hogy az egész világot kihívja maga ellen. Olyan volt, mint egy legyőzhetetlen testőr.
- Egy testőr. - Mariah lassan ráébred a valóságra. A néma alak talán csak a fejében élt, és sosem volt képes érintkezni a világgal, de az nem jelentette azt, hogy ne próbálná megvédeni Mariah-t. Talán ez az erő pont ennek a legyőzhetetlen akaratnak az eredménye.
Mariah már tudta; a néma alak egy gyilkos, aki az ő királynőjét őrzi.
Még nem tudta, mitévő legyen ezzel az információval, de legalább választ kapott a kérdéseire.

Mariah ezidő alatt észre sem vette, hogy egy fekete autó állt meg a ház előtt, és egy öltönyös, sebhelyes arcú férfi szállt ki. A férfit csak akkor vette észre, amikor az megszólította őt.
- Sosem felejtem el, amit értem tettél, Mariah. - mondta a magányos férfi. A lánynak elég volt egyetlen pillantást vetni a férfira, hogy rájöjjön, tud mindent.
- Az az alak, a házunknál. Ő... - Meghalt? Kérdezte volna bárki más. Mariah azonban csak annyit akart tudni, melyik bűnözőnek dolgozott. Ki fog hallani az esetről? Vajon kit haragított magára a lány.
- Még túl fiatal vagy ahhoz, hogy ezt tudnod kelljen. - mondta a férfi, majd a kocsija felé terelte a lányt.
Az út rövid volt, és egyetlen szó nélkül telt el. Csak akkor szólalt meg újra a férfi, miután megérkeztek Mariah otthonához.
- El fogtok költözni. Az apád valószínűleg már össze is csomagolt. - mondta, Mariah pedig csak bólintott. Elfogadta a tényt, ahogy aznap minden mást. - Megmentetted az életemet, és ezt sosem feledem el. - közölte, egy halovány mosoly kíséretével.
- Mi a neve? - kérdezte Mariah, még mielőtt kiszállt volna.
- Robert E. Speedwagon. - mutatkozott be, majd egy kézrázás után elválltak.

Gyilkosság. Az új testőre és ereje, Killer Queen. Speedwagon, a gengszter, aki tartozott neki. Mariah élete aznap véglegesen megváltozott, amit sose lesz képes visszafordítani. Ő azonban úgy vélte, talán így a legjobb.

Shadows. 2029. New Jersey

Az elmúlt évek viszonylag eseménydúsan teltek el a fiatal Mariah számára. Bár diákként, Texasban nem nagyon érzékelte a világ eseményeit, ő sem maradhatott vak sokáig.
- A világ teljesen kifordult magából. - Ez volt a reakciója arra a megannyi eseményre, amik alig pár év alatt történtek meg. Mariah nem akart mást, csak egy nyugodt életet élni, ebben szerencséjére volt segítsége.
A gengszter Speedwagon végig az árnyékokból figyelte a lányt, és igyekezett megóvni a megmentőjét. Elintézte, hogy a lány képessége titokban maradjon, megvédve őt az egész világot érintő támadásoktól. Speedwagon tudta, hogy a befolyása véges, és nem lesz képes mindig megvédeni őt, de nem aggódott. Ha addig meg tudja őt védeni, amíg a lány elég erős lesz ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni, az bőven elég volt neki.
Mariah ezekből semmit sem érzett, de az élete minden lépésében látta Speedwagon kezét.
Az új otthonuk, majd az apja új állása, ami után nem volt pénzügyi problémájuk. Sosem támadták meg őt az utcán, még a legutolsó tolvaj is úgy kerülte őt, mint a tüzet. Az apja is finomabban viselkedett, bár ezt akár a hirtelen jött pénz hatásának is be lehetett tudni.
A költözés után egy évvel Mariah apja újranősült, bár ez hidegen hagyta a lányt. A legtöbb idejét leginkább új dalok komponálásával, vagy az erejének kitapasztalásával töltötte. És büszke volt rá.
Szinte sose volt rá szüksége, de a Killer Queen tökéletes fegyvernek minősült. Néha néha úgy érezte, szinte bármit megtehet vele, még akkor is, ha nem ő az egyetlen, aki érdekes erők birtokában van.
2029  márciusában szüksége is lett rá.

Killer Queen, Sheer Heart Attack

Az egész olyan gyorsan történt, hogy Mariah fel se tudta fogni. Az eddigi, csendes élete egyik pillanatról a másikra összeomlott, nem hagyva mást, csak hamvakat, és régi emlékeket.
Titus Jolene, 2029. március 18.-án szívrohamban meghalt. Csendben, a saját házában halt meg, a halála pillanatában se a lánya, se a felesége nem volt jelen. A két nő csak órákkal később tudta meg a rossz hírt, és mindketten másképp reagáltak rá.
Samantha Fugg alig négy nappal a temetés után elköltözött, magával vitte Titus összes megspórolt pénzét, és egy pillanatig sem gondolt a mostohalányára. Egyszerűen tovább lépett.
Mariah nem is gondolkodott a bosszún, nem vágyott arra, hogy darabokra robbantsa azt az áruló nőszemélyt. A lány eddig sosem tapasztalt érzést élt át: a gyászt.
Nem volt túl jó a kapcsolata az apjával, sosem jöttek ki jól, azonban a férfi halála kitépett egy darabot a lány lelkéből. Úgy érezte, egyedül maradt.
Ahogy a szobájában gyászolt, Mariah zajokra lett figyelmes, mintha valaki belépett volna a házba. Először a mostohaanyjára tippelt, azonban rövidesen ismeretlen, férfi hangokat hallott.
Azonnal lerohant, és a nappaliban két férfit vett észre, akik éppen kirámolták a házat.
- Az apád sok pénzzel tartozik, amit be kell hajtani. - mondták nevetve, közben sorra vitték ki a bútorokat.
Mariah remegni kezdett, de nem csak az őt kirabló emberek miatt. Dél volt, a közeli templom harangjainak hangját semmi se állíthatta meg.
Fájdalom és félelem hasított a lányba, ami ezúttal haraggal is keveredett. Mariah, kínok között látta, ahogy az élete lassan darabokra hullik.
Egy halott apa, egy áruló mostohaanya, a két rabló, és a harangok kínzó dallama. Ez már túl sok volt neki.
Üvöltve kapta fel a legközelebbi tárgyat, és a behatolók felé hajította azt. A detonáció nem volt túl erős, de Mariah nem állt le.
- KILLER QUEEN! ROBBANTS FEL MINDENT!! - üvöltötte sírva, ahogy egyesével minden tárgyat a behatolók felé hajított.
Minden tárgy fegyverré vált a kezében.

Speedwagon alig tíz perccel később értesült az esetről, azonban az embere megnyugtató híreket közölt vele. A lányt, még a hatóságok kiérte előtt ki tudták hozni, majd gázrobbanásnak álcázva felrobbantották az egész házat. Mariah egyenlőre biztonságban volt, de Speedwagon öröme gyorsan aláfagyott.
Ezt már ő nem tudta megoldani egykönnyen. A gyilkosságok elvakarása, egy új hely Mariah számára, megfelelő fedősztori, hamisított személyazonosság, és persze a képességének megfelelő elrejtése az ellenségek elől. Ez már túlment az ő befolyásán, azonban az életével tartozott a lánynak.
Speedwagon ki akarta hagyni a lányt az alvilági életből, hogy békésen, zavartalanul tudjon élni. Ez azonban már lehetetlennek tűnt, főleg a lány ereje miatt.
Az új élet biztosítása sok pénzbe és szívességbe fog kerülni, amit vissza kell fizetni. Mariah-nak csatlakoznia kellett az alvilághoz.

Killer Queen, Bites the Dust. 2030. június, New York

Alig egy év telt el azóta, hogy Mariah élete ismét megváltozott. Új név, mint Mariah Temple, új állás, mint adatrögzítő, és egy új otthon New York-ban. Már az elejétől kezdve gyűlölte a folyton mozgó várost, viszont panaszkodni nem volt joga.
Az új élet nem érkezett ár nélkül, Speedwagonnak rengeteg pénzébe és befolyásába került, hogy mindezt megadhassa neki, az árat pedig vissza kellett fizetni. Vissza is akarta fizetni, ehhez pedig egy másik pozíciót is be kellett töltenie.
A Család igen konkrét volt, mikor Mariah eléjük került. Azt kellett tennie, amit ők mondanak, nem számít mennyire mocskos is a munka. Ha Speedwagon hívja őt, akkor neki ugrania kell.
Eddig csak pár, apróbb munkával bízták meg, tökéletesen kihasználva Killer Queen erejét, de Mariah tudta, ez még csak a kezdet.
Most már ő az, aki egy gengszternek tartozik, a tartozását pedig meg kell adnia.
- Pedig én csak egy békés életet akartam.  Képességei:

Killer Queen: Anyagmanipuláció. Amihez hozzáér, azt bombává változtatja (külső nem változik). Detonáció manuális.
Adatok
 - Max 5kg, szervetlen anyag manipulálható.
 - Robbanás mértékét ő dönti el, de maximum csak csontot tör és égési sérüléseket okoz (kb mint egy erősebb petárda)
 - Távolsági detonáció max 10 méter távolságból. Távolság hatására csökken az erő.
 - Még fejlődni fog
Hátrányok
 - Detonációhoz kézmozdulat szükséges
 - Egyszerre egy bombát hozhat létre
 - A tárgy minimum egy érme nagyságúnak kell lennie.
 - A létrehozott bombákra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint egy valódi bombára(pl: oxigénszükséglet)


Szakértelmei: Számítógépes adatrögzítő kurzust végzett el, és igen jártas az irodalom terén. Fuvolán játszik, méghozzá igen jól.
Rengeteget tanult a robbanószerekről, de egy pisztolyt csak talán tud kibiztosítani.
Némi akcentussal, de tökéletesen beszél angolul, és az anyanyelvét sem felejtette el.

Mentális betegségek:

"Whom the bell tolls": Poszt traumatikus stressz eredménye. Bár nem emlékszik rá, a múltban történt események miatt, ha haragszót hall, ok nélkül félni kezd, ami a stressztől a pánikrohamig terjedhet.

Killer Queen ( キラークイーン, Kirā Kuīn) :
Killer Queen (Mariah Jolene) Killer_Queen_Infobox_Manga
Egy nagydarab, humanoid lény, aki a lányt védi, legalábbis ő ezt hiszi. Úgy gondolja, hogy a képessége is tőle ered, pedig valójában egy igen valóságos hallucináció.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen/Nem (lásd lejjebb)

Megjegyzések:


A hozzászólást Mariah összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 06 Feb. 2021, 21:39-kor.

_________________
Killer Queen (Mariah Jolene) 20210214
Mariah
Mariah
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 25
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2021. Jan. 20.
Tartózkodási hely : Morioh Cho

Karakteradatok
Főkarakter: Mariah
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

Killer Queen (Mariah Jolene) Empty Re: Killer Queen (Mariah Jolene)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 04 Feb. 2021, 19:36

2021-ben már 2032-t írunk az oldalon, szóval a karakter évéhez adj még egyet.

Személyazonosság: Nyílt (némiképp hamisított)
Akkor ez titkos és nem nyílt. A nyílt azt jelenti, hogy pontosan tudják, hogy ki vagy.

A 2019-es bukást kérlek írd bele, hogy miként élték túl, hiszen a világ 85%-a belehalt.


A képesség így túl erős, első szinten nem lehet halálos képességed, egy kézigránát pedig nagyon is az.
Szóval javaslom, hogy az elején maximum égési sérüléseket tud okozni, vagy olyan hatása van, hogy csontokat tör. Mivel a képesség erős, maximum 10 méter a hatótáv, és kifelé csökken hatás (mint minden esetben).

Ezeket javítsd kérlek, és szólj ha kész van, akkor újra megnézem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Killer Queen (Mariah Jolene) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Mariah likes this post

Vissza az elejére Go down

Killer Queen (Mariah Jolene) Empty Re: Killer Queen (Mariah Jolene)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Feb. 2021, 19:27

Most már rendben, 1200$ kezdőtőkét kapsz. Írj egy adatlapot és mehetsz jászani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Killer Queen (Mariah Jolene) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Killer Queen (Mariah Jolene) Empty Re: Killer Queen (Mariah Jolene)

Témanyitás by Mariah Szomb. 06 Feb. 2021, 20:07

Adatlap:

Név: Mariah Temple
Lakás/Létesítmény: Panellakás New York-ban
NJK: ---
Foglalkozás: Adatrögzítő, Bűnöző (Cinnamon család)
Munkahely: Egy egyszerű vegyeskereskedés
Pénz: 1175 $
Bevétel/hét: 400 $
Eszközök: A ruha, ami rajta van. MP3 lejátszó, fém fuvola
Felszerelés/fegyverek: Egy doboz darts nyíl (20 db, 15$), Egy pakli Tarot kártya, és 10$-nyi apró
Vállalat: --
Szövetség:
Ismertebb szövetséges: Cinnamon Család
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 2,5
Fennmaradó kreditek: 2,5


A hozzászólást Mariah összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 01 Márc. 2021, 21:31-kor.

_________________
Killer Queen (Mariah Jolene) 20210214
Mariah
Mariah
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 25
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2021. Jan. 20.
Tartózkodási hely : Morioh Cho

Karakteradatok
Főkarakter: Mariah
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Killer Queen (Mariah Jolene) Empty Re: Killer Queen (Mariah Jolene)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Feb. 2021, 10:13

Ha pénzért veszed ki a lakást, akkor azt egy játékosi posztban kell megtenni, a lakás topicjábaan. Ha pedig vásárolod, akkor 2 kredit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Killer Queen (Mariah Jolene) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Killer Queen (Mariah Jolene) Empty Re: Killer Queen (Mariah Jolene)

Témanyitás by Mariah Csüt. 25 Feb. 2021, 00:09

Stand, 2032, NYC

Vannak jobb napok, rossz napok, és vannak különösen rossz napok. Olyan napok, amikor minden rázuhan az ember fejére.
Mariah már két napja nem tudott dolgozni menni, mert szörnyű kínok gyötörték. Sajgott minden tagja, szörnyű láz kínozta, a mellkasa úgy szúrt, mintha valamit egy hegyes tárgyat döftek volna bele. A harangszó sem kímélte, pedig egyetlen templom sem volt a közelben.
Ritmikus, pokoli dallam, ami a legmélyebb érzéseket hozta ki a lányból.
Félelmet. Fájdalmat. A remény teljes elvesztését.
Szünet nélkül kínozták a lányt a hangok, amitől még aludni is alig bírt. Ha pedig sikerült elaludnia, rémálmok kínozták.

Minden álom ugyanaz volt. Mariah egy üres utcában járkált, és az eső zaján kívül semmi sem hallatszott. A lánynak arra sem volt ideje, hogy megkérdezze "Hol vagyok?", a rémkép kegyetlenül lecsapott rá.
Killer Queen, az ő védelmezője jelent meg előtte, majd figyelmeztetés nélkül a lány testébe ugrott, és belülről robbantotta fel őt.

Mariah láza a harmadik napon tűnt el, vele együtt minden fájdalma, beleértve a harangszót is. Így már képes volt elhagyni az otthonát, azonban a történet itt nem ért véget. Mariah-t két utcával arrébb megpróbálták kirabolni.
Hátulról támadt rá a rabló, fegyvert szegezve a lány tarkójára. Mariah-nak esélye sem volt visszatámadni, ezért azt a tervet eszelte ki, hogy a saját tárcájából csinál bombát. Erre azonban nem volt szükség.
A rabló fegyverét egy kéz ragadta meg, majd egy másik arcon vágta őt. A férfi, üres kézzel, és vérző orral esett hátra, a zajok pedig felkeltették a lány figyelmét.
Megfordult, és egy bizarr látványban lett része.
- Mi...mi a franc vagy te? - nyögte a férfi az előtte álló alaknak. Killer Queen magasodott fölé, amit Mariah nem értett.
Senki sem látja Killer Queen-t, csakis ő. A rabló mégis egyenesen a lény szemébe nézett.
Mielőtt bárki bármit is tehetett volna, Killer Queen felkapott egy követ, majd a férfi szájába tömte. Az ezt követő robbanás elég sérülést okozott, hogy a rabló ne jelentsen többé problémát.

Mariah nem hitt a szemének. Killer Queen ott állt előtte, és a tény, hogy végzett valakivel igazolta, hogy a néma testőr valódi. Azonban ami mégjobban lesokkolta a lányt, az Killer Queen módszere volt.
Mert Mariah pontosan ezt tette volna a férfival. Killer Queen nem parancsot követett, és nem is önállóan cselekedett, mindössze Mariah akaratát követte.
Mariah nem gondolkodott túl sokat, azonnal megértette:
Killer Queen létezik.


Képességfejlődés(2,5 kredit)

Killer Queen (Mariah Jolene) Maxres10Killer Queen, aki eddig csak a Mariah képzeletében létezett, valódi lett. Ő testesíti meg Mariah akaratát, és ő az, akitől a lány képessége ered.

Adatok:
 - 2 méter magas, izmos, humanoid lény.
 - Képes elhagyni a lány testét, maximum 4 körig, és maximum 10 méterre távolodhat el.
 - Killer Queen birtokolja a robbantási képességet. Amíg Mariah testében van, a lány használja az erőt, de ha Killer Queen kilép, akkor csak ő tud bombákat létrehozni, Mariah nem.
 - Mindenki számára látható, akár egy normális ember. A fizikai ereje megegyezik Mariah erejével.
 - Mivel Killer Queen Mariah képessége, és nem egy külön személy, minden sérülése a lányon jelenik meg.
 - Killer Queen csak képesség, így nem képes az önálló gondolkodásra. Azt teszi, amit a lány akar, még ha ösztönből is.
- Kilépés után 1 körig nem tud újra kijönni

_________________
Killer Queen (Mariah Jolene) 20210214
Mariah
Mariah
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 25
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2021. Jan. 20.
Tartózkodási hely : Morioh Cho

Karakteradatok
Főkarakter: Mariah
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Killer Queen (Mariah Jolene) Empty Re: Killer Queen (Mariah Jolene)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 01 Márc. 2021, 21:30

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Killer Queen (Mariah Jolene) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Killer Queen (Mariah Jolene) Empty Re: Killer Queen (Mariah Jolene)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.