Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni

Go down

Privát játék Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni

Témanyitás by Seraphiel Csüt. 04 Feb. 2021, 21:13

Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni Chelsea1217Idő: 2032. február 4., kora délután
Helyszín: Utcák, Chelsea / Manhattan / New York
Cél / Feladat: Megismerkedni és összefogni Heven megmentésére
Többiek: Stephanie Miller | Seraphiel


A hozzászólást Seraphiel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 05 Feb. 2021, 14:18-kor.
Seraphiel
Seraphiel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2021. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Seraphiel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni

Témanyitás by Seraphiel Csüt. 04 Feb. 2021, 21:34Seraphiel
A szívem egyre hevesebben ver, ahogyan a sok ismeretlen inger éri testemet. Még talán most sem fogtam fel, hogy egy teljesen más világban járok és egy jó ideig nem láthatom a családomat, a legjobb barátomat és az otthonomat sem. Csak az tartja bennem a lelket, hogy az egészet a népemért és a világunk megmentéséért teszem. Természetesen a tudásszomjam kielégítése sem utolsó ok, de egyelőre még túlságosan le van terhelve az elmém, hogy bármit is fel tudjak fogni a körülöttem zajló eseményekből. Az ösztönöm minden szokatlan és hirtelen hang után azt súgja, hogy ragadjam meg a hátamra akasztott kardomat, azonban a jobb kezem csak a levegőben tapogat, hiszen a felszerelésem is Hevenben maradt. Talán az egyik legszokatlanabb dolog az új testemben a szárnyaim hiánya, melyet egyszerűen nem tudok megszokni. Születésemtől kezdve védi a hátamat és segít az egyensúlyozásban, most azonban teljesen elveszettnek érzem magam nélküle. Aztán a körülöttem sétáló embereket is mind megcsodálom, ahogyan a szinte semmit sem védő páncéljaikban sietnek valahova, egymás létezésére talán nem is figyelve. A legtöbben különös fémállatok rabságában szenvednek, viszont egy cseppet sem tűnik úgy, hogy bármelyikük is szabadulni próbálna. Nem ismerem az itteni törvényeket és szokásokat, ahogyan az új testem határait és a földlakók erőviszonyait sem, így nem kezdek neki a meggondolatlan hősködésnek. Midgardnak még várnia kell, egyelőre keresnem kell egy olyan személyt, aki érti a beszédemet vagy legalább meg tudja mutatni, hogy merre található az uralkodójuk. Lehunyom a szemem és koncentrálni kezdek, hátha valami ismerős aurára leszek figyelmes, vagy kapok valami isteni segítséget, hogy merre is kellene pontosan elindulnom. A nem is olyan távoli közelben egy asgardi jelentét aurája kezd kirajzolódni, aki minden bizonnyal egy halandó én lehet, vagy egy olyan másvilági, aki már sokkal többet tud erről a birodalomról, mint én. Elindulok tehát az ismeretlen személy felé, próbálva teljesen beolvadni a földiek szokásait követve. Nagyon sok dolgot még nem értek, de talán abból nem lesz baj, ha utánzom őket és így próbálok előre haladni. Legalább az egyik kedves ember megszánt a ruhájával, melynek köszönhetően valószínűleg kevésbé leszek majd feltűnő.

Információk:
Seraphiel
Seraphiel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2021. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Seraphiel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 01 Márc. 2021, 22:34dr. Stephanie Miller
WAND igazgató, Bosszú Angyal, Főmágus


Játékostárs(ak) neve: @Seraphiel

Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni 5ud2NdQ

Idő: 2032. február 4., kora délután
Helyszín: Chelsea / Manhattan / New York
Cél / Feladat: Ajándékokat vásárolni
Többiek: Seraphiel
egyéb információk:


Nem igazán szerettem ezeket a napokat, minden túlságosan egyben van. Túl sok a munka és így megint majdnem elfelejtettem, hogy Ingidnek holnap van a névnapja; ami pedig azt jelenti, hogy hamarosan Jon-nak is a születésnapja és Valentin nap is lesz. Ha pedig már ezen gondolkodom, akkor az is eszembe jut, hogy megint nem tudom, hogy mikor vettem ki utoljára szabadnapot. Lehet, hogy a többieknek igaza van és túl sokat dolgozok? Időmágiát kellene tanulnom és úgy használni, hogy az összes Pantheont kicselezem, hogy mindenre legyen időm.

De ez csak egy igazán szép álom volt mert úgysem fog megtörténni. Így marad az, hogy próbálok mindent a fejemben tartani és elintézni egyedül. Tudom, hogy Olaf szívesen vállalt volna mindent, de mégsem bízhattam rá. A komornyik volt, nem pedig személyi rabszolga. Szerencsére legalább Vízió feljegyezte a dolgokat és diszkrét volt, így megvolt minden, amit akartam.

Most éppen Chelsea-ben voltam, mert itt volt két olyan bolt, amit meg akartam látogatni. Ha már éppen a városban voltam, akkor elmentem ide is a rendeléseimért. Vannak, akik nem szeretik, hogy a SHIELD központba kellene valamit hozniuk. Nem hibáztatom őket érte, lehet, hogy ront az üzleten, még akkor is, ha teljesen legális és a futárok sem biztos, hogy szívesen jönnek oda. Így maradt ez, hogy nagyritkán eljövök értük személyesen. Ha éppen van időm.

Kint pont olyan idő volt, amit szerettem, tél, hideg és havazott. Örültem, hogy az AIM-nak és a Pegazusnak hála a globális felmelegedés megszűnt és minden helyreállt. Így újra lehetett megszokott tél, nem pedig extrém időjárás. Éppen jöttem ki a boltból, még a táskámat figyeltem, mert pakolásztam benne, amikor kiértem az utcára. Néhány lépés múlva valaki nekem jött, én pedig elcsúsztam és fenékre estem a hóban.

Felpillantottam, amikor megláttam a teniszruhában levő fiatal lányt. Ilyen időben ilyen ruha?

- Jól van kisasszony? – kérdeztem egy kis aggodalommal a hangomban az öltözéke miatt. - Nem sérült meg? Biztosan ez a legjobb öltözék a tél kellős közepén?

felszerelés/egyebek:

Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni Wf5WnAN Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni Nyryrnp Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni JAhYcc2 Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni TrxrNDE Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni GGIYOu5 Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni EJ8Vt08
Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni Dp6D3Pl Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni V6EFKhI Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni GNasLCM Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni Rpq6rYY Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni TL5zR2h Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni EaYapF5

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Jobb harcolni és bukni, mint remény nélkül élni

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.