Asgard > Loki Laufeyson

Go down

Asgard > Loki Laufeyson Empty Asgard > Loki Laufeyson

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 29 Jún. 2011, 22:34

Név: Loki Laufeyson
Faj: jégóriás
Nem: férfi (bár ez a jégóriásoknál nem feltétlen helytálló)
Jellem: gonosz
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: Jotunheim, 3000 évvel korábban
Család:
- Farbauti – anya, él
- Laufey – apa, halott
- Angerboda – „feleség”, halott
----Jörmungand – fia, él
----Fenrir – fia, él
----Hela – lánya, él
----További gyerekek egyéb anyától, apától:
-----Sleipnir – fia, halott
-----Thorhalla – lánya, él (Sif-től)
------Einar Thorson – veje, él
--------Asvald – fiúunoka, él
--------Fonn – fiúunoka, él
-----Láng bajnoka – fia, él (Tűzóriás királynőtől)
-----További megannyi gyermek, akik nincsenek számon tartva
-----Illetve ide sorolandó Odin vérvonala is, hiszen abba a családba is beletartozik, mint fogadott illető.
Foglalkozás: a Cselszövés és Káosz Istene
Testmagassága: 193 cm
Testsúlya: 238 kg
Szeme színe: zöld
Haja: feketés-szürkés
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: szokásos asgardi termet, súly, különleges ruházat, és hatalmas szarvakkal díszített sisak.

Előtörténet: (csak vázlatosan)
Mintegy háromezer évvel korábban született Jotunheim-ben Laufey és Farbauti gyermekeként. Amikor Odin legyőzte az apját magához vette az Asgardi külsővel rendelkező fiatal Loki-t és saját gyermekeként nevelte fel a fiai között. Mindig is ő volt a család feketebáránya és idővel Loki persze rájött, hogy nem tartozik a családhoz és kiderítette, hogy kicsoda. Ettől kezdve lett a Cselszövés és Káosz istene, embereket gyűjtött maga mellé, akiket befolyásolhatott és manipulálhatott. Mintegy kétezer éve mágiával létrehozta Angerboda-t, egy jégóriásnőt, aki megszülte neki Jörmungand-ot, Fenrir-t és Hela-t. Odin elvette tőle a gyermekeit, Jörmungand a tengerek mélyére került, Fenrir-re Tyr vigyázott, míg Hela-t gyermekként Hel-be száműzték, hogy a holtakat vigyázza. Loki élete nagy részét a csínyei és tettei miatt börtönben töltötte, de a hatalma növekedett és ettől függetlenül, ha a saját érdekei úgy kívánták még az Asgardiaknak is segített.
Mintegy hatszáz évvel ezelőtt, amikor az istenek háborút vívtak Muspelheim mocskával Loki megbecstelenítette Sif-et, Thor kedvesét és a tűzóriások későbbi királynőjét. Mind a két asszony gyermeket szült neki, de csak Sif leánya Thorhalla az, aki ismert lett Asgardon is. évtizedekkel később Odin meghalt és Loki háborút indított Thor ellen, hogy vizsgáztassa mennyire képes megvédeni a legifjabb gyermekét Thorhalla-t, akinek lelkéért ekkor indult a közel fél évezredes háború. Teltek múltak az évszázadok és a leánya az ő útjára lépett és az oldalára állt... Loki tervei pedig mozgásba lendültek, ahogyan Midgard elég fejlett lett. Ghost-ot manipulálta és általa megalapította az AIM-et. Az évszázadok alatt elrejtette gyermekeiben a hatalma egy-egy részét, hogy később, ha szükséges, akkor befolyásolhassa őket, és átvehesse felettük az irányítást, így biztosítva Volla korábbi jóslatát, mi szerint a Ragnarök alatt Loki minden gyermeke és szörnye mellette fognak állni. Ahogyan teltek és múltak az évek Loki egyre nagyobb hatalmat szerzett Midgardon, eljátszotta odalent a Ragnarököt, aminek a végén száműzték örökre Midgadról, de kijátszotta ezt és újra visszatért, immáron inkább halandóknak álcázva magát.
A keze szinte mindenhova elért és felvette Gabriel Stryfe külsejét, hogy így manipulálhassa még inkább Ghost-ot. Klónozta magát és klónjait szerteszét szórta a világon, hogy mindenhol ott lehessen és biztosíthassa a hatalmát és a saját halhatatlanságát. Malcolm Specter, Landraf és megannyi másik személy testébe klónozta magát. mint kiderült az állítólagos Hela és Landraf szeretők voltak hazugság, hiszen két Loki soha sem kezdene egymással. Loki tervei Midgardon tökéletesen mentek a Bukást Thorhalla-val indíttatta el, és meghalt a végén. Hela, Landraf, Ghost és Thorhalla közösen győzték le, a Specter klónokat pedig Michael Morsus. Így került a lelke újra Helheim-ben, ahol átvette az idősebbik leánya felett Hela felett az irányítást és a Holtak úrnőjét kényszeríttette azokba a kínzásokba, amikben a nő őt akarta kínozni. A tervei Midgardon és az űrben folytatódtak. Feltámasztotta Einar-t, de végül a férfi kicsúszott a kezei közül és visszatért az élők közé. Midgardon pedig a tervei mellett a lelkeinek részei is kezdtek visszatérni hozzá. Mindegyik elvégezte a kiszabott sorsát, a Noét visszahozta a Földre, Dormammu-val alkut kötött és a Noét Midgardra visszahozó Loki megszállta a nőt és átvette felette a hatalmat. Időközben az utolsó búcsúajándékával lerombolta Asgard és a többi királyság jelentős részét a különböző realitás Thoraival, majd Hela-ként 1 év fegyverszünetet adott a háború kitöréséig.
Miután az unokái – Asvald és Fonn Einarson – megszülettek Thorhalla is becsatlakozott Morsus mellé, akik a klónjait vadászták. Közben Loki az USA mögött ügyködött és a segítségével megölték Obama elnököt. Loki megjelent az Astoria-n is, ahol végre Dormammu átjött erre a világra, de nem sikerültek úgy a tervei az istennek, ahogyan akarta. A démon összegyűjtötte az összes klónját, majd egy helyre gyűjtötte azokat. Leánya, Thorhalla volt az, aki mindegyikkel végzett, nem tudván, hogy ezzel az atyjának kedvez. Végül összecsapott az utolsó ismert klónnal Tara Sunkennel, ahol legyőzte az apját, de az a Sunkent is megölte. De volt egy utolsó „figyelmeztetése” még Thorhalla részére. ”Még így, démoni támogatás mellett sem adnám magam ilyen könnyen… ha nem lenne odakint még egy belőlem… az IGAZI ÉNEM… amelyre sosem találhattok rá.” És hamarosan kiderült, hogy mire is gondolt. Thorhalla egymaga ment Svartalfheimbe, ahol Donar elfogta és Helheimbe került.
Hela itt felfedte előtte, hogy Loki ott van mindegyikükben, minden gyermekébe és ekkor derült fény arra, hogy Hela már nem saját maga, hanem Loki Laufeyson. Thorhalla tudtán kívül, azzal, hogy megölte az összes klónt majdnem tökéletesen összetette atyja lelkét, ami korábban darabokban volt. Az igazi Loki Laufeyson feltámadt Helheim-ben, de minderről egyelőre csak a saját leánya tud, akit ő tart fogságban...

Képességei: A szokásos asgardi képességek mellett egyéb mágikus erőkkel is rendelkezik. Elképesztő erején és állóképességén túl Loki bármilyen élőlénnyé át tud változni, megszerezve így azon élőlények tulajdonságait is. Más tárgyakat és személyeket is át tud változtatni bármivé maga körül – még akár egy felhőt is átváltoztathat sárkánnyá. Élettelen dolgokat, tárgyakat tud életre kelteni, és még különböző erőket, képességeket is adhat nekik. Nagy erejű, mágikus sugarakat tud kilőni a kezeiből, valamint mágikus erőteret tud bármi köré vonni, ami egy ideig akár még Thor pörölyének is ellenállhat. Lebegtethet bármit maga körül, és ő maga is képes repülni. Telepatikus hatalommal is bír: a gondolatait át tudja vetíteni mások fejébe, és még hipnotizálhat is gyengébb akaratú személyeket. Ezen képességének nincs fizikai határa, még dimenziókon keresztül is működhet. Így gyakorlatilag bárhol, bárkivel tud kommunikálni telepatikus úton. Képes dimenzióhasadékokat nyitni világok között, így Asgard és Midgard között is.
Mivel minden gyermekében benne van a saját hatalmának, lelkének egy darabja, ahogyan Volla megjósolta a Ragnarökhöz át tudja venni a hatalmat, az irányítást a saját vérei felett...

Loki:
Asgard > Loki Laufeyson 1066174-loki
Asgard > Loki Laufeyson 1136603-thorv2012_int5
Asgard > Loki Laufeyson 1079144-loki1
Asgard > Loki Laufeyson 1147318-loki88

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Loki Laufeyson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Loki Laufeyson Empty Re: Asgard > Loki Laufeyson

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 29 Jún. 2011, 22:39

Loki (Az Istenek háborúja alatt)
Asgard > Loki Laufeyson Loki%27s_Armor
Loki kijátszva lányát ő maga lett a Halál istene és most holt seregével tart Asgard felé.
Új képességei:
Lokié a halál. Uralkodik a holtak felett és képes megrontani a halandókat, mint Wandát vagy Trisát. Ilyenkor uralkodik felettük és erősebbé teszi őket mágiájukat asgardi méretűvé változtatva. Képességével tovább oly hatalmas lett, mint maga az All-father. Ereje az Odin-erő gonosz változataként is felfogható.
Felszerelés:
- Vértje Egy speciális mágikus vért, amit lelkekből készített. Ősi gyilkosok és szörnyek kínjaiból áll. Szinte semmi sem tudja sebezni. A vért képes fegyvereket teremteni magából a hordozójának.
- Alkonyat kard. Surtur kardja, az örökké lángoló penge. A leghatalmasabb fegyver, amit Surtur hordott, az egyetlen, ami vetekszik a mjolnirrel.
Asgard > Loki Laufeyson Twilight_Sword

A karakter az istenek háborúja végén Thorhalla kezeitől halt meg a fekete tó vízének hála. Az őrülete a halála pillanatában semmisé lett, a lelke felett az Ősi istenek ítéleztek és Loki utolsó kívánsága szerint jártak el.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Loki Laufeyson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.