Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 07 Aug. 2011, 05:19

Név: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb név(i): Szirén, Kishal, Ebihal
Faj: embertelen-atlantiszi félvér (félig embertelen, negyedvér atlantiszi, negyedvér lemúriai)
Nem: nő
Jellem: jó, segítőkész, bár kissé távolságtartó az emberekkel
Személyazonosság: a jelenben a származása titkos, a jövőben közismert
Születési helye és idő: 2022. október 25., Attilan
Kor: 23 év (2044-ig számolandó, aztán 2022-ben indul újra)
Család: Az Embertelen és az Atlantiszi/Lemúriai királyi család tagja
Lyron McKenzie – apa, él (1887-)
--Wilhelm Harley Davidson aka Namor McKenzie – féltestvér, él (2017-)
---Gloria Kovacs – sógornő, él (2018-)
-----Wamor McKenzie – unokaöcs, él (2044-)
Melissa Boltagon – anya, él (1896-)
--Lyra McKenzie-Boltagon –húga, él (2037-)
--Milena McKenzie-Boltagon –húga, él (2039-)
--Dorma McKenzie-Boltagon –húga, él (2041-)
--Nileas McKenzie-Boltagon –öccse, él (2044-)
Gorgon Boltagon – nagybáty, él
Zam-Rel – élettárs, él (2016-)
Thakorr D'athahr – vőlegény, él (2017-)
Foglalkozás: harcos, Atlantisz, Lemúria és Attilan trónjának örököse (az Örök Birodalom leendő császárnője), Bosszú Angyal, Neptun főpapnője
Testmagassága: 184 cm
Testsúlya: 69 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: ezüst
Bőre színe: türkiz
Különleges ismertetőjel: megjelenése
Repülési/úszási sebesség: 80 km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtörténet:
Különösen nehéz helyzetben vagyok a saját magam történetének megírásával. Uralkodócsalád sarjaként láttam meg a napvilágot, apa második, anya első gyermekeként. Egy öt éves bátyám volt már a születésemkor, Namor; őt apánk ellenségei hozták létre, én pedig egy boldog házasság gyümölcse vagyok. Sokszor elmerengtem rajta, hogy apánk melyikünket szerethetett jobban, az első fiát, kinek tulajdonképpen az apja sem volt soha, aki megörökölhette volna trónját. Vagy pedig engem, akivel az a nő ajándékozta meg, kit mindennél jobban szeret. Amikor együtt voltunk nála Atlantiszon, vagy ő volt Attilanon, igazából soha sem tett kettőnk között különbséget, bár azt nem lehet tagadni, hogy miattam nőtt bele az apa szerepbe. Ő harcos volt és genetikus, úgy király, hogy soha sem akarta a trónját, de végül megszerette azt és azt, hogy így szolgálhatja és óvhatja a népét. Valaki, aki kiállt a saját igazáért, egy igen megfontolt, erős és bölcs férfi. Anya pedig, egy csendes, kissé talán túlságosan is visszahúzódó örökös álmodozó, végtelenül gyengéd, odaadó, ám csöndes nő. Egy másik személy, ki soha sem akarta a trónját, mert soha sem érezte magát jó királynőnek, aki inkább tudós szeretett lenni, egy másik remek genetikus, biológus és orvos. Két remek uralkodó, két olyan személy, kik mindig is arra törekedtek és törekednek is, hogy a birodalmaik megőrizzék az ősi törvényeket és abban éljenek tovább. Kik mindig is azok szerint élnek, ám mégis népeik legnagyobb előrelendítői lettek az új törvényekkel, miket az uralkodásuk alatt eddig is hoztak. Abban a helyzetben, amikor így alakult saját maguk miatt, később miattunk. Namor és miattam, mert ez a két uralkodó annak ellenére, hogy nem lett volna szabad az Atlantiszi törvények szerint egy párt alkotniuk ők, mégis egymásba szerettek, majd házasodtak össze és egyesítették az Attilant, az Atlantiszi és Lemúr birodalmat, mely azóta is a leghatalmasabb és a legpompásabb birodalom a Földön.
2021-ben, amikor a Hydra-nak végül is nem sikerült megdöntenie Krang segítségével az Atlantiszi és Embertelen birodalmat, mindkét szülőm súlyos sérüléseket szerzett és apa új korba vezetve a népünket, megkérte anyám kezét a két birodalom színe előtt. A Genetikai tanács örömmel fogadta apám lánykérését, hiszen ha azt nézzük diplomáciailag a lehető legjobb lépés volt az akkori két birodalom közötti feszültség feloldására. Miután mind a ketten rendbejöttek tudtak legközelebb találkozni, eddigre apám is újra össze tudta fogni a birodalmát és minden fenyegető veszélyt elhárítani. Apa megváltoztatta a törvényt Krang legyőzése után, miszerint nem szabad más fajjal házasodnia az Atlantisziaknak csak Atlantiszival vagy Lemúriaival. Ő volt az első nagy áttörő ebben, és így Namor örökösödése is megoldódott, noha csak jócskán később árulták el, hogy Krang miatt a szárazföldiek között van Atlantisz és Lemúria hercege. A házasság után az első lépés volt az emberek felé való nyitáshoz, minden fontosabb személy, uralkodó és szuperhős megjelent Attilan-on. Csak apa nagy bánatára az Asgardi háború miatt Thorson herceg, a legjobb barátja nem tudott eljönni, így Miller ezredes, akkoriban még csak százados volt az esküvői tanúja. Anyám Atlantisz és Lemúria királynéja lett, a házassági szerződés értelmében, mit az Atlantiszi Vének tanácsa és a Genetikai tanács kötött, míg itthon Attilan-on a királynői címét tartotta meg, a kikötés az volt, hogy az apámtól született esetleges gyermekek soha sem örökölhetik meg az Atlantiszi és Lemúriai trónt, csak az Attilan-it. Ugyanez vonatkozott atyámra, ő Atlantisz és Lemúria királya maradt, Namor-t elfogadták trónörökösnek, igaz Attilan-on csupán királyi hercegi címet kapott, igazából királynak minősült, csak lássuk be, ha hímnemű királynét mondunk rá, kissé mókásan hangzana. Végül a sors mégis úgy hozta, hogy a törvény megváltozott és apám nagy álma teljesült, hogy végül egyszer egy kézben legyen a három birodalom, de ez volt az, ami amiatt végül is a múltban kötöttem ki saját kérésem alapján. Anya és apa a közös birodalom saját részét kormányozzák a legnagyobb egyetértésben és harmóniában. Az esküvő után tudtak csak végre valahára megérdemelten egymáséi lenni. Ennek az estének az ajándéka voltam én, a nászéjszakájuké. Már megfogantam, amikor anya egyáltalán a Genetikai Tanács elé mert állni, hogy úton vagyok és gyermeket szeretne, nem utasították el a kérelmét. A legnagyobb megdöbbenés viszont az volt, hogy a születésem után engem jelöltek trónörökösnek. Igaz a népszerű és jó uralkodók esetében általában előfordul, hogy a gyermeküket jelöli a Genetikai Tanácsa a trónra, de én csupán félvér voltam, így ezért volt furcsa és meglepő, hogy mindez megtörtént.

A saját fajomon belül különlegesnek számítottam, hiszen már a születésem pillanatában rendelkeztem képességekkel, az atlantiszi örökség rajtam is kiütközött. Én már kétéltűnek születtem és az abba a fajban megszokott képességeket is örököltem. Doria lett a nevem, aminek a jelentése a „vízből jött”. Igazán találó volt a szüleimtől ez a név. Igaz a bőröm fehér volt, és a szemem is kék, akárcsak anyának annak idején. De mégis volt valami, amiről a szüleim nagyban hallgattak, és hallgatnak mind a mai napig, a születésem körülményei voltak. Annyit tudok összesen, hogy korán születtem, három hónappal az előtt, ahogyan vártak volna. Csak annyit tudok, hogy utána anya mindentől óvott nagyon sokáig és féltett. Később hallottam olyan rosszindulatú pletykákat is, hogy valószínűleg nem is vagyok a királyi pár gyermeke, hanem, a születésemkor cseréltek ki. Nem emlékszem rá, de újságokban, holofelvételeken láttam később, amikor az emberi médiának be lettem mutatva alig fél évesen, mert ez szinte már kötelesség volt a királyi udvar részéről. Apa és anya igen sokat fáradoztak amiatt, hogy az emberek elfogadjanak minket, révén a birodalmunk sokkal fejlettebb és hatalmasabb volt, mint a szárazföldieké. A gyermekkorom nos nem tudom, hogy mit jelenthetett régen az átlagos, de szerintem közel sem volt az az enyém. A napjaim nagy részében magántanárok vettek körbe, akik mindenfélét, történelmet, irodalmat, tudományt és művészetet tanítottak. Szerencsére nem voltam mindig egyedül, hiszen volt a nemesség körében egy-két velem egykorú fiatal, többek között, akivel igen jó viszonyt ápoltam a nálam nem túl sokkal fiatalabb Blackagar Boltagon, az egyik kuzinom, Lady Nephthys és Nestor Stratos fia. Jó néhányan voltak a család tagjai is, azaz Boltagon dinasztia tagjai. Amikor végre a szüleimmel lehetettem, akkor végre apával tudtam játszani és időnként még Namor-ral, amikor éppen velünk tartózkodott Attilan-on, vagy Atlantiszon. Bár anya ilyenkor is ragaszkodott, hogy inkább tanuljak, de apa mindig meg tudta győzni, hogy egy kis szórakozás és pihenés nekem is jár. Az időm felében Attilan-on, a másikban pedig a tenger alján levő birodalomban voltam. Mivel jó magam is hercegnőnek születtem, nem nagyon voltak barátaim, a királyi család gyermekeinek hátránya. Mivel a Boltagon család jelentős része ekkor még mindig hibernálva volt, így anyával ellentétben nem voltak körülöttem a velem egykorú fiatalok. A másik tizenkét nemesi család csemetéi igen, a Genetikai Tanács tagjainak családjai, de ők mégsem voltak a közvetlen rokonaim, így ez mégiscsak más volt, mint anya idejében. Atlantiszon hasonló volt a helyzet, körübelül csak a nemesség tagjai voltak azok, akikkel érintkezni tudtam. Nem a legjobb hely arra, hogy barátokat szerezzen valaki. Mind a két helyen az intrika és az ármány vett körbe mindent, ahogyan az már csak lenni szokott a királyi udvarokban.
Még egészen pici voltam és emlékszem, hogy Ronan-t mennyire fel tudtam idegesíteni azzal, hogy kis gyermekként egyszerűen még nem értettem, hogy miért van az, hogyha kék a bőre, akkor miért itt van Attilan-on és miért nem Atlantiszon, ha egyszer Atlantiszi. És mivel úgy véltem, hogy ő tudott volna erre a legjobban választ adni, ezért mindig hozzá szöktem be, hogy válaszoljon. Mikor már értettem, hogy micsoda és kicsoda ő, akkor pedig nemes egyszerűséggel a Kree Sztelláris Birodalomról faggattam, főleg, mikor már a tanulmányaimban eljutottunk oda, hogy minket Emberteleneket ők készítettek. Más kérdés, hogy Zam-nél és a későbbi anyósomnál Ko-Rel-nél is eljátszottam ezt még, amikor először találkoztam velük négy-öt éves koromban. Tudtam, hogy anya és apa időnként kijárnak a szárazföldre, de nem politikai okokból, hanem valakit látogatnak. Addig nem is tudtam arról, hogy van egy bátyám is, de akkor úgy vélték, hogy elég idős vagyok ahhoz, hogy ezt megértsem. Emlékszem, hogy izgatott voltam, hogy találkozhatok vele, de aztán mégis valahogyan csalódottság lett a vége, ugyanis Namor akkoriban még nem beszélte az Atlantiszi nyelvet sem, csak az angolt. Én pedig azt nem, mert odahaza vagy Embertelen vagy Atlantiszi és Lemúriai nyelven beszéltünk. Láttam, hogy mennyi pajtása van, de Kaneda-n kívül senkivel sem tudtam beszélni, talán még Zam-mel egy picit a kree és az embertelen nyelv hasonlósága miatt. Apa ekkor döntött úgy, hogy én angolt kezdjek tanulni, míg a bátyám az eredeti anyanyelvét. Igaz gyerekek voltunk, így igen hamar szavak nélkül is megértettük egymást, hogy ki mit szeretne. Ettől kezdve volt, hogy anyáék hazahozták időnként a bátyámat, vagy pedig én tölthettem kis időket a szárazföldön. Mivel királyi család tagja voltam, anyáék nem akarták, hogy úgy járjak, mint ők. Úgy, hogy ne kelljen barátok nélkül felnőnöm. Persze, akik Namor társai voltak, mind idősebbek voltak nálam évekkel, csupán a bátyám mostohahúga volt az, aki onnan fiatalabb nálam és korban Ingrid Miller a másik, ki korban hozzám közel állt.
Mikor otthon voltam, anya és apa keveset voltak velem, hiszen nekik három birodalmat kellett elvezetniük, illetve az ENSZ üléseken is rendre megjelentek, amik igen gyakran hosszadalmasak voltak. Én ilyenkor pedig teljesen egyedül voltam otthon, mert a nagybátyám Lord Gorgon, az Embertelen elit és Lockjaw is velük tartott, hogy a védelmet biztosítsák. Több ember is és más személy is megfordult a szüleimnél többször is, a legkedvesebb emlékeim Thorson herceghez, apám legjobb barátjához fűződnek, aki volt, hogy örömmel beszállt Namor és az én játékomba is, amikor ott volt nálunk Attilan-on. A polgármester, Jet Li Tao, akárcsak Ko-Rel többször is megfordultak nálunk a palotában, Ronan meg szinte már ott lakott, hála annak, hogy még mindig ő maradt a kree és shi’ar városrész vezetője. Nekem nem volt olyan szerencsém, mint a többi gyereknek a városban, akik iskolában tanulhattak, egyrészt nekem háromszor annyi tanulni valóm volt, mint nekik, másrészt engem magántanárok tanítottak mindig is. Történelem, a teljes világé, nem csak a népeimé, a kree-k és a shi’arok is ide voltak sorolandók, irodalom, tudományok, többek között biológia, kémia, elektronika, etika, diplomácia. Szinte soha sem láttam ki a sok munkából és tanulni valóból, így valahogy már értettem, hogy miért is van, hogy egy hercegnőnek nem igen vannak barátai. Nem volt időm rájuk egyszerűen, igazából még arra sem nagyon, hogy a saját családommal legyek. A szüleimmel ellentétben engem nem a biológia és a genetika érdekelt, jobban szerettem a műszaki kütyüket, előszeretettel szereltem szét mindent, ami a kezeim ügyébe akadt, olykor még gondom is lett belőle, amikor véletlen Ronan pörölyének álltam neki, hogy azt vizsgálhassam meg jobban, az övével még boldogultam, de amikor Thorson hercegét próbáltam volna meg hasonló módon meg „szakérteni”, azt megmozdítani sem tudtam. Elgondolkodva a legjobban azt az időt szerettem, amikor apa csak velem foglalkozott, mikor ő és Lord Gorgon nekiálltak harcra tanítani. Apa, mint két birodalom legnagyobb harcosa, a nagybátyám pedig Attilan védelmezője, azt akarták, hogy legalább megvédeni meg tudjam magam. Noha anya soha sem örült ennek a ténynek, de én szerettem, hat, vagy talán hét éves lehettem. Ahogyan teltek és múltak az évek csak azt láttam magam körül, hogy mindenki egyre jobban gondterhelt és már nem nagyon lehetett előlem sem elrejteni, hogy mi is folyik odakint.
Hét-nyolc éves lehettem, Namor is itt volt velünk éppen Attilan-on, anyát akkor láttam először sírni. Tudom, hogy időnként szokott, de soha sem előttünk. Az Atlantiszi és Lemúr papság éppen megint lázadozott, és apánk alig tudott rendet tartani a két birodalomban, az emberek pedig éppen nehezményezték újfent, hogy kree-k vannak nálunk, illetve újra előkerült a korábbi téma, a mágiahasználók, hogy közöttünk is vannak, természetesen megint Ozwell Spencer és David Felton jóvoltából. Kisebb botrány volt emiatt az ENSZ ülésen és anyáékat nyíltan megvádolták, hogy semmit sem tudnak kézben tartani. Hogy hiába tartják fenn a látszatott, hogy minden rendben van, közel sincs így, hogy válni akarnak és hasonló ostobaságok. Mindezt csak arra alapozták, hogy évekkel korábban anyám engedélyt kért újabb gyermekre a Genetikai Tanácstól, de még mindig nem volt képes teherbe esni. Mind a mai napig nem derült ki, hogy egyáltalán ez az információ hogyan jutott ki a szárazföldi médiához. Fogalmuk sem volt, hogy milyen erősen vágytak egy újabb gyermekre és arra sem, hogy anyám mennyire szerette volna apámat egy fiúval megajándékozni. Később persze megadatott, de szerintem egyikőjük sem gondolt arra, hogy addigra rajtam kívül még három másik kislányuk is lesz, mire végül egy öcsém is születik. Teltek és múltak az évek, én pedig még mindig az „iskola” padját koptattam, az időm legnagyobb részében főleg csak a testőrök vettek körbe, akik mellém voltak beosztva. Ilyen feltételek mellett végtelenül örültem azoknak a rövidke napoknak, amikor kiengedtek a szárazföldre, vagy amikor hármasban néhány napnyi pihenésre elutaztunk a Lemúriai birtokunkra, amit még anyáék a házasságukkor kaptak nászajándékba, hiszen ilyenkor kissé távol lehettünk az udvari légkörtől is. Főleg Atlantiszon és Lemúriában volt, hogy időnként ki tudtam az őrségemet játszani és kiszöktem a palota elé az utcára, ahol több velem egykorú gyerek is játszott.
Egyik nap hallottam, ahogyan anyám az egyik atlantiszi miniszterrel beszélt és a férfi valamit mesélt neki. Hogy az egyik nap, miközben nagyban tanácskozott az apámmal, a királlyal, hirtelen látta, hogy az apám a kinyíló ajtó felé fordul.
- Az uralkodó nem figyelt rám, úgyhogy elhallgattam, és vártam, hogy újra rám nézzen. De ehelyett azt láttam, hogy elmosolyodik, egyszeriben fényévekre került az ügyeinktől. Akkor én is az ajtó felé fordultam: az ajtónyílásban a kis Doria állt, várta, hogy a papája beengedje, és olyan szeretettel bámulták egymást, hogy inkább én álltam fel diszkréten, hogy magukra hagyjam őket.
Ahogyan idősödtünk, Namor is kissé talán nagyobb légkört kaptunk, így esett meg, hogy először találkoztunk ténylegesen a későbbi vőlegényemmel, Atlantisz főpapjának a fiával. Az akkor még kamasz fiú teljesen az apja nézeteit vallotta és, mint ilyen a bátyám és én is tüskék voltunka a papság szemében. Mind a ketten félvérek és a trón így szerintük végzetes veszélyben volt. mondanom sem kell, hogy mi mind a ketten ezt hatalmas ostobaságnak tartottuk és Thakorr D'athahr-al is nem egyszer összetűzésbe kerültünk emiatt, vagyis főleg Namor. Az egyik alkalommal annyira összeverekedtek, hogy mind a kettejüket a gyengélkedőről kellett később kihozni. A kettejük között viszony pedig az évek során pedig csak folyamatosan romlott, később többször volt, ha én nem avatkozom közbe, akkor lehetséges, hogy megölték volna egymást. Az évek során soha sem lehetett untkozni, amikor éppen nem itthon voltak gondok, akkor Krang megmaradt emberei és a mélységlakók voltak azok, akik gondot okoztak, amikor meg éppen ők sem, akkor a szárazföldiek, az emberek találták meg a módját annak, hogy kellemetlen napokat okozzanak nekünk. Emlékszem még, hogy már ekkoriban is anya folyton aggódott és sikerült kiborítanom, amikor játszani mentem apával a tenger alá, a háziállatként tartott hatalmas tengeri szörnyeihez. Nem akarta megérteni, hogy ők olyanok nekünk, mint neki Lockjaw, mert ártalmatlanok. Igaz, ilyenkor apával mindig „elfelejtettük” megemlíteni, hogy bármelyik „házi kedvenc”, ha akarná könnyedén kettőbe roppanthatna egy emberi óceánjárót is. Imádtam ezeket az együtt töltött órákat, amikor tényleg csak apával lehettem. 2037-ben végre a tizenötödik születésnapomon áteshettem a Terrigen-ködös „kezelésen”. Egyáltalán nem féltem, csak reménykedtem, hogy valami olyasmi képességet kaphatok, amivel tudok is tenni valamit. Tényleg így lett, képes voltam annak köszönhetően manipulálni a vizet és az énekemmel irányítani a tengeri szörnyeket és élőlényeket, ahogyan apa is. De se a nagybátyám, se az apám nem hagyott még harcolni, mert mind a kettejük szerint túl fiatal voltam mindehhez és túlságosan nagy felelősség ült a vállamon. Csak anya nem volt ott aznap, amikor a terrigen-ködbe léptem, hiszen nem engedték a kórházból még erre az eseményre sem, hiszen pár nappal korábban született meg a húgom, Milena. Végre, tizenöt év után újra megajándékozta Posseidon egy újabb gyermekkel. A következő négy év alatt pedig még kettővel, a helyzet szerencsére jó volt és a Genetikai tanács sem tiltakozott, egyedül a papság volt, aki lázadozott emiatt. De ők mikor nem voltak elégedetlenek bármivel is? Ha mindez nem lett volna elég, a média tele volt Namor kicsapongásaival is és Atlantiszon is egyre nagyobb összezördülései voltak Thakorr-ral. Mindeközben Zam és én közel kerültünk egymáshoz és ő maga is, már mint Nova Attilan-ra költözött. Mivel eddigre Namor és én is nagykorúak voltunk, egyre többször fordult elő, hogy nekünk kellett egy-egy diplomáciai feladatot ellátunk, vagy tárgyalni valakivel, hiszen mind a ketten trónörökösök voltunk. Ekkor még belegondolni sem mertem volna, hogy mit fog hozni a jövő.
Minden 2043-ban borult a feje tetejére, volt az a nagyon sokat említett ügy a Sötét Főnixszel, majd Namor mostohaanyja és mostohahúga, Serena és Zaphire visszautaztak a múltba, Namor pedig eljegyezte Gloria Kovacsot, gyermekkori szerelmét. Ezt már a papság sem volt képes lenyelni, hogy a királyi vérvonal még inkább híguljon, főleg nem egy szárazföldi gyermekével, ugyanis nem sokkal később be is jelentették, hogy gyermeket vár Gloria. Ha valaki azt hinné, hogy nem lehet fokozni, de sikerült. Fiúval volt a leendő sógornőm terhes, sőt, az anyám is, egy időben. A papság kész volt Atlantisz és Lemúria népét felbujtani emiatt és így polgárháborús helyzetre sodródtunk. Attilan és a Genetikai Tanács nem ellenezte, őket mindez nem zavarta, ahogyan az sem, hogy Zam-Rel volt a választottam. Namor pedig megtette az egyetlen lépést, amit tehetett ebben a helyzetben, a teljes Vének Tanácsa és a papság ott volt azon a napon az Atlantiszi palotában, amikor hivatalosan is eljegyezte Gloria Kovacs-ot és azon az estén lemondott Atlantisz és Lemúria trónjáról, hogy ő inkább a szívét választja, mintsem az uralkodást, ha már a papság nem hajlandó elviselni azt, hogy egy embert választott. Persze arról nem mondott le, hogy továbbra is a királyi család tagja, és továbbiakban is hűen kívánta szolgálni az Örök birodalmat. Harcosként és némileg politikusként is és a leendő uralkodó tanácsadójaként. A tanácsadómként, a sorban én jöttem a törvény alapján. Namor tettével apa nagy álma valósulhatott meg, hogy az Örök birodalom egy császár, jelen esetben császárnő kezében legyen, egy uralkodóéban, aki mindhárom trónon ugyanolyan jogokkal rendelkezik, amit ő és anya még nem érhetett el. Mégis legszívesebben üvölteni támadt volna kedvem mindenki szeme láttára, Namor most tette tönkre az életemet. A papság engem elfogadna uralkodóként, hiszen a törvény kimondja, de Zam… soha sem mehetek hozzá Zam-hez, pedig már ezt terveztük. Az Attilan-i törvények szerint igen, de az itteniek nem ismernék el soha sem, és ugyanott tartanánk, ahol most tartunk Namor és Glori miatt.
Pontosan tudtam, hogy mit kell tennem ebben a helyzetben, azt hiszem anya és apa soha sem voltak olyan büszkék rám, mint ebben a pillanatban. Sírhatnékom volt, de nem tehettem meg, uralkodónak neveltek, ismertem a kötelességeimet, lázadás és polgárháború szélén álltunk, csak egyetlen módon lehetett elkerülni mindezt és egyetlen módon lehetett a papságot megnyerni és jó hosszú időre elhallgatatni. Felkeltem a helyemről, közben alig észrevehetően megigazítottam a ruhámat, majd kihúzott háttal úsztam oda Namor nagy riválisához, ellenségéhez, Possiedon főpapjának fiához, Thakorr D'athahr-hoz. Rezzenéstelen arccal néztem a bátyámmal egyidős férfira, majd a kezemet nyújtottam neki, ezt a játszmát a papság nyerte, de a többit nem fogják, ezt már itt elhatároztam.
- Elveszel feleségül? – kérdeztem.
Zam megértette, nem hibáztatott érte sem akkor, sem később. Tudta, hogy ez a helyes, és ezt kellett tennem. Még ő lett volna, aki visszazavar, ha nem teszem meg. Thakorr persze igent mondott, ki nem mondott volna a birodalomban igent egy ilyen felkínálásra? Thakorr pedig, atlantiszi, nemes, remek vérvonal, azt hitték győztek. De a hidegzuhany csak ezek után érkezett számukra. Még szerencse, hogy láttam Ronan-t néhányszor tárgyalni, így volt honnan ihletet meríteni. A hivatalos eljegyzés után kapta a D’athahr család meg a házassági szerződést, amit kénytelenek voltak elfogadni. Thakorr soha sem lesz császár, csak királyi rangban marad, tényleges hatalom soha sem lesz a kezében, nem kockáztathattuk, hogy a McKenzie-Boltagon dinasztiát legyőzhessék így. Én pedig nyíltan közöltem vele, hogy természetes úton soha sem fog gyermeke, utóda születni, csak mesterséges úton. Nem akartam vele egy ágyba bújni, lehetséges, hogy a kötelességem lett volna, de nem akartam megtenni. Voltak rá más módszerek is, hogy gyermekünk legyen, egyszer. Persze a gyermeke, bárhogy is születik később uralkodó lesz, hisz a vérvonalat viszi tovább és benne volt, hogyha valaha is Zam-nek szülök gyermeket, ő nem kaphatja meg Atlantisz és Lemúria trónját, csak Attilan-ét, ha a Genetikai tanács úgy határoz. Hosszú hónapok teltek el ezekkel a huzavonákkal, én pedig kimerültem, fizikailag és lelkileg is, ekkor már 2044-et írtunk, az unokaöcsém Wamor, és az öcsém is megszületett.
Serena ekkor járt nálunk, hogy a bátyámat látogassa meg, és apáékkal is beszélt, egy kis időre volt szükségem, megkaphattam, visszaküldtek a múltba tanulni. Így legalább a szüleimnek is lesz ideje a kisebb testvéreimre, és nekem is jót tesz majd a távolság az egész helytől. Serena hozott vissza a múltba, igaz kissé túl koránra, még nem születtem meg. Egyedül Jonathan Miller-nek mondtuk meg, hogy ki is vagyok, és meglepetésemre hamarosan munkát is ajánlott a Bosszú Angyaloknál. Így odaköltöztem a SHIELD negyedbe, egyelőre nem mentem az Örök Birodalom közelébe, de tekintve, hogy az Angyalok és főleg Einar milyen jóban vannak apáékkal… nem tudom, hogy a velük való találkozás meddig lesz elkerülhető és mit is fogok nekik mondani akkor, ha rájönnek, hogy a lányuk vagyok.

Szakértelmek:
Magasan képzett közelharcos, mind pusztakézre, mind pedig az Atlantisziak, Lemúriaiak és Embertelenek által használt fegyverekre igaz. Ezenfelül inkább diplomata, mintsem harcos, a műszaki dolgokkal – számítógépes, programozási ismeretek – is elég jól elboldogul, ha úgy hozza a szükség.
Anyanyelvi beszélni az Embertelen, Atlantiszi/Lemúriai nyelvet, felsőfokon pedig a kree-t és az angolt.

Képességek:
Atlantiszi képességek: (apjától örökölt)
Emberfeletti erő 10es erőkategória, szárazföldön 5ös (1 kredit)
Magas ellenálló képesség, víz alatt savak, ágyúk és bombák nem tesznek kárt a karakterben. Szárazföldön komolyabb fegyvereket, kardok, puskák lövedékeit is képes kivédeni. Ennek köszönhetően képes a víz alatt is életben maradni a mélytengeri nyomás mellett. (3 kredit)
20km/óra sebességgel képes úszni

Egyéb nem Atlantiszi képességek:
Kétéltű, képes a szárazföldön is lélegezni és nem fullad meg, mint a fajtársai jelentős része.

Embertelen faji képességek
Emberfeletti reflexekkel (reakció idővel), gyorsasággal és kitartással rendelkezik. Ezek mind az emberi olimpikonok feletti képességek.

Terrigen-ködből nyert képességek:
Fizikai elváltozása nem nagyon volt Doria-nak, a bőre és a haja színe változott meg, és a hangszálai, aminek következtében a hangja gyönyörű. A bőre színe a Terrigen-ködnek hála türkiz színt vett, ami a hold fényében pikkelyesnek látszik, és megannyi színben pompázik.

Énekléssel képes beszélgetni a tengeri élőlényekkel és irányítani is azokat, akárcsak a növényeket, utasítani őket, amíg énekel és énekelve ad parancsokat azok a lények engedelmeskednek neki minden erejükkel, amíg a parancsot nem teljesítik, vagy Doria vissza nem vonja a parancsot. Ha csak rendesen beszélve kéri azokat, akkor kikerülnek a „vonzása” alól, ugyanez vonatkozik a tengeri növényekre is.
Az énekével még képes a vizet formázni, alakítani, sokszorosítani, mintha vízmanipulátor mutáns lenne. Önmaga nem képes vizet teremteni, így minden esetben kell lennie víznek a közelben, hogy a képessége működjön és ezt a részt használni tudja.

A képességének hátránya az, hogy félig tengeri élőlény Doria, így jóval többet kell innia, mint másoknak, a hangszálait folyton nedvesen kell tartania, mert ha nem teszi meg, bereked, és nem tudja a képességét használni.

Külső:
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Doriamckenzieboltagon
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 384169-139182-bloodtide
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Bloodtide
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 87208-2598-bloodtide
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 384168-13846-bloodtide
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 384167-135843-bloodtide

A két legidősebb testvér királyi díszekben:
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Namor_houseOfM442
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 1121181-namor_mckenzie__earth_58163_

Zam:
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Novaann1dcp010
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Novaann1dcp022
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Novaann1dcp037
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Novaann1dcp035

Thakorr:
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 1805692-4dc996a280d4d
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 1769520-the_worthy___attuma
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 1849822-imperius_nerkkod004

Namor és Thakorr:
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 1849820imperiusnerkkod0
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 1849821imperiusnerkkod0


A hozzászólást Ko-Rel összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 17 Feb. 2013, 13:03-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doria McKenzie-Boltagon (2044) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Re: Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 09 Nov. 2011, 21:53

A karakternél kimaradt, volt az alapvető dolgaiban egy kis változás. Mivel a jelenben Doria úgy született, hogy apró szárnyak vannak a bokáin, amik az Atlantiszi királyi család tagjainál vannak csak jelen (lásd Lyron és Namor többek között), ezért ilyen szempontból a jövő is átíródott és a jelenkori születése után a jövőből jött Doria bokáin is megjelentek a szárnycskák, amik valószínűleg megnehezítik majd a rejtőzködését és álcáját, hiszen a SHIELD és az Angyalok előtt egyszerű embertelennek adta ki magát.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doria McKenzie-Boltagon (2044) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Re: Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 10 Nov. 2011, 21:56

Mivel lett 5 kreditem, ezért vettem neki egy képességet. A lábain levő szárnyacskák miatt képessé vált a repülésre. Ennek a sebessége mindig megegyezik azzal, hogy milyen gyorsan képes úszni.

És néhány új képecske is.
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Namorita_kolor_by_EdaWoocya
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Women_of_Marvel__Namorita_by_mhroczny
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 226469-190778-namorita_large
Doria McKenzie-Boltagon (2044) 226434-100201-namorita
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Namorita
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Namorita_004
http://i.annihil.us/u/prod/marvel//universe3zx/images/thumb/9/9e/Namorita01.jpg/205px-Namorita01.jpg
http://images.wikia.com/marveldatabase/images/d/df/Namorita_vs_Nitro.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/0/77/326518-50095-namorita.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/0/77/226468-18039-namorita.jpg

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doria McKenzie-Boltagon (2044) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Re: Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 15 Nov. 2011, 00:24

3 kreditből vettem 3 kredit úszást, így 80km/órára ment fel, és az előző képességnek hála, a karakter repülése is ilyen gyorsaságra növekedett.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doria McKenzie-Boltagon (2044) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Re: Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 10 Feb. 2012, 13:28

Doria kapott egy üzenetet Serena-tól és Zaphire-tól, amikor anya és lánya valamiért vissza akartak térni a jövőbe egy rövid időre. A realitás megváltozott és újraíródott, az a jövő, ahonnan ők érkeztek megszűnt létezni, így Zaphire, Serena, Doria és Michael is itt ragadtak a jelenben úgy, hogy már egyikőjüknek sincs fogalma arról, hogy mi is fog történni a jövőben, hiszen már olyan sok a változás, hogy lehet, hogy semmi sem fog ugyanúgy történni. A lány is itt maradt úgy, hogy körülötte Attilan-on már most minden teljesen megváltozott.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doria McKenzie-Boltagon (2044) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Re: Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 13 Jún. 2012, 09:06

Ez a lány még mindig el van kényeztetve hercegnő létére, hála az apjának mrgreen
Doria szerzett, kapott Lyron-tól egy háziállatot. 0 kreditest. Egy nagyobb macska méretű jószág (maine coon) és súlyban is akörül van azaz kb. 10 kilós jószág. Kétéltű, így képes a tengerben és a szárazföldön is élni, bár nem tud sok időt víztől távol tölteni (1-2 napot maximum). Teljes mértékben növényevő, a vízben meglehetősen ügyesen és gyorsan mozog, de a szárazföldön kissé ügyetlenke és esetlen. Kaffogó, morgó és prüszkölő hangot ad ki, szeret bújni és hízelegni is, mint egy macska. A neve egyébként Thalassa (Thali) lett.
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Sea_Life_by_imaginism

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doria McKenzie-Boltagon (2044) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Re: Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 03 Júl. 2012, 13:02

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Doria McKenzie-Boltagon
Lakás/Létesítmény: Attilan királyi palota
Foglalkozás: hercegő (saját világában trónörökös volt), Bosszú Angyal, harcos, SHIELD ügynök
Munkahely: Örök Birodalom és SHIELD
Pénz: 11x5000 = 55.000 dollár
Bevétel/hét: havi 5.000 dollár
Eszközök: ami egy hercegnői lakásba kellhet
Felszerelés/fegyverek:
- Ami egy hercegnői lakásba kellhet

Vállalat: SHIELD
Szövetség/szervezet: SHIELD, Bosszú Angyalok, Örök Birodalom
Törzshely: Attilan, Atlantisz és SHIELD negyed
Ismertebb szövetséges: Családja, SHIELD, Angyalok, Örök Birodalom
Ismertebb ellenség: Krang és emberei, Kang, Kree Birodalom, Angyalok ellenségei

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
S.H.I.E.L.D. és minden alszervezete
– Előnyök:

- Fele áron vásárolható lakás a SHIELD negyeden belül (csakis a negyeden belül, kívül már nem érvényes)
- Folyamatos fegyverellátás, így a lőszerért nem kell külön fizetnie senkinek sem
- Két fegyver szabadon választása, ingyen (maximum 3 kreditesig), vagy pedig egy darab rakétavető
- Katonai ranglétrán való előrelépés lehetséges és szép magas rangra lehet jutni
- Illetve az itt dolgozó ügynökök a veszélyesség miatt heti 700 dollárt keresnek.
Bosszú Angyalai
– Előnyök:

- Havi 5000$-os fizetés
- Ingyen lakás a SHIELD negyed Pegazus épületében (nem él ezzel, amikor kiderült, hogy kicsoda hazaköltözött Attilan-ra)
- A fegyvereiket és egyéb kiadásaikat a SHIELD állja (csakis pénzügyit, krediteseket nem)
– Hátrányok:
- Mindenki ismeri őket
- Nem járhatsz kalandokra, csakis olyanra, ami kifejezetten ezeknek a kariknak van írva, azaz ha szerencséd van, félévente 1x

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Politikus/diplomaták/uralkodók
- 2 testőr és kocsi (2+2+2=6 pont) (a testőrökről néhány szót tessék ilyenkor írni)
(Harcos révén nem él ezen előnyökkel)
Katona
- Katonai felszerelés ingyen (taktikai mellény, távcső, rádió)
- Egy szabadon választott fegyver (maximum 3 kreditig) és egy kés
(nem használ fegyvert, így ezekkel sem él)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doria McKenzie-Boltagon (2044) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Re: Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 17 Feb. 2013, 13:15

Bővítés – Eljő az alvilág:
Mivel senki sem ment oda a karakterhez, amikor látták, így bővítésben vagyok kénytelen ezt megírni.
Bronx süllyedt és kint voltak a Bosszú Angyalok is, Doria szinte végig a tenger közelében maradt, hogy a képességével a tengervizet és minden más vizet távol tartson a belvárostól, hogy az ne kerülhessen víz alá. Amíg az efféle mentésekkel volt elfoglalva érezte meg, hogy valami megváltozott, hallotta az istene, Neptun hívását, a hangnak engedelmeskedve pedig követte azt. Így találkozott személyesen a görög istennel. Mivel a görögök isteneknek a kaszinóban van az átjárójuk a saját dimenziójukba, azok mindent megtettek, hogy nehogy Bronx a vízbe vesszen, elkeseredett lépésre szánta el magát Posseidon. A görögök eddig nem igen jelöltek meg avatárt maguknak, mivel feleslegesnek érezték, de kellett valaki a városban, aki a vizeknek parancsol, muszáj volt, hogy megmeneküljenek. Doria McKenzie-Boltagon volt az egyetlen ilyen személy, illetve egy mutáns leányzó. Neptun azt választotta, aki hozzá imádkozik és benne hisz, az erejével magához szólította a félvér lányt, aki hasonló erőkkel rendelkezett alapból is, mint ő. Az isteni erejével felruházta őt, jelen esetben megfosztotta a vízirányítási képességének hátrányától.
Igazából semmilyen más dolgot nem tett, mint ennyit, illetve ennek hála a lány némileg misztikus lett, a mágia érzékenyek megérzik a furcsa auráját, ami az avatársággal jár. A lány így tért vissza a „csatamezőre”, hogy tovább védhesse a várost.
Miután Bronx megmenekült és hazatért derült fény arra Atlantiszon, hogy mi is történt vele. Ami persze nem maradhatott fejlemények nélkül. Szerencsére ezúttal semmilyen negatív dolog nem érte így a királyi családot. Foglakozásban is lett így változás, annak hála, hogy Neptun avatárja lett, kiérdemelte a főpapnői címet is.

A képességében annyi változás lett, hogy most már képes gondolati úton is irányítani a vizet, hasonló ugyanúgy, mint énekkel. Érzékeli a vizet, azt tudja formálni, irányítani, stb. teremteni továbbra sem képes. Ha gondolatai úton irányítja a vizeket, legyen az bármilyen víz a szemei kéken izzanak.

Képek avatarként:
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Doria8
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Doria23
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Doria28
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Doria3
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Doria4

A szemei képességhasználat közben:
Doria McKenzie-Boltagon (2044) Doria1

Többi képek:
Spoiler:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doria McKenzie-Boltagon (2044) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Re: Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 23 Júl. 2017, 15:58

A Kree Invázió 2.: Kellemetlen Látogatók című kaland epilógusában Doria-t eljegyezte Malakhia Dellambra, Wakanda királya.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doria McKenzie-Boltagon (2044) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Re: Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 21 Ápr. 2019, 19:48

2029. december 23-n Malakhia feleségül vette Doria-t, aki így Wakanda királynéja lett, a férfiból pedig az Örök Birodalom egyik hercege házasság révén.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doria McKenzie-Boltagon (2044) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doria McKenzie-Boltagon (2044) Empty Re: Doria McKenzie-Boltagon (2044)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.