Nestor Stratos

Go down

Nestor Stratos Empty Nestor Stratos

Témanyitás by Quentine Constantine on Vas. 07 Aug. 2011, 19:06

Név: Nestor Stratos
Egyéb neve(i): -
Faj: Embertelen
Nem: Férfi
Jellem: Skrull-ellenes
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: Földi időszámítás szerint 1878. február 29. Androméda-galaxis
Kor: 143 év
Család: Nincsenek élő rokonai
Foglalkozás: Katona
Testmagassága: 198 cm
Testsúlya: 124 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Szőke
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Sebhely arca jobb felén, a szeme mellett.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Függőségek: Terringen-köd, energiaital. Mentális zavar: szadizmus.

Életrajza:

Ne várj tőlem összefüggő, konzisztens történetet, tulajdonképpen az lenne a legjobb, ha nem várnál tőlem semmit. Az életben túl sok az elvárás, ez társadalmunk nagy problémája, mindenkinek vannak igényei, de mindenki mások által próbálja kielégíteni azokat. Az én elvem: ha akarsz valamit, intézd el te magad! Csak magadban bízhatsz, ezt jól jegyezd meg!
Más a helyzet persze, amikor egy csatamezőn állsz az Androméda-galaxis peremén, melletted négyezer önmagát katonának nevező kree áll – köztük elszórva néhány fajtársad, és hozzád hasonló, kree alkalmazásban álló idegenek –, és négyszeres túlerővel kell szembenézned. Nem sok esélyt szoktak ilyenkor látni, és mindenki tudja, hogy a legtöbben a napnyugtát sem érik meg – de nem is ez a cél. Ahogy mondtam, csak magadban bízhatsz, nekem ezt tanították, és pontosan tudom, hogy a másik négyezer katonának is mellettem, épp ezért egyik sem fogja a seggét mereszteni, egyik sem fog a háború végére várni. Tudom, hogy mindegyikük úgy fog harcolni, hogy az élete múlik rajta, és tudom, hogy ennél többet senki sem tehet. Ez nagyon fontos, mindenkinél van egy határ, amit nem léphet át, ha megpróbálja, csak a saját halálát sietteti. Nem érdemes. Élj úgy, ahogy tudsz! Ez az én nagy tanulságom.
Szóval én sem vagyok kree, van bennem némi kree DNS, de új nevet kapott a fajtám teremtése hajnalán. Mint embertelen, nem tartozom a földiek közé, de a kree faj tagja sem vagyok igazán. Hogy miért vagyok mégis velük? Ők teremtettek, a családom ősidők óta az ő „tulajdonukat” képzi, szolgáljuk őket, mint diplomata, mint tudós, mint vécépucoló, vagy katona. Nekem például az utolsó jutott, és ahogy a családom minden tagjára igaz volt, én is úgy állok hozzá: ha már csinálok valamit, csináljam rendesen. Esetemben ez olyannyira igaz, hogy már születésem előtt is erre készültem, hogy tisztábban fogalmazzak, biotikus vagyok. A szüleim hiába végezték jól a munkájukat, nem igazán volt jó megítélésük a társadalomban, ezért úgy döntöttek, jobb sorsot szánnak a gyerekeiknek, és katonának küldik őket. Az első két gyerek, a bátyáim, nem sok csatát éltek meg, és ez nagyon elkeserítette a szüleimet – ahogy mondtam, eléggé maximalisták voltak ők is. Ezért anyám úgy döntött, aláveti magát a terhesség alatti sugárzásnak, aminek hatására a biotika kialakulhat később a gyerekben. Két nővérem és egy bátyám született így, mind a hárman fiatalon haltak meg agyrákban. A szüleim meglehetősen idősek voltak, amikor én születtem, akkoriban még élt mindhárom biotikus testvérem, és mivel én túléltem őket, a szüleim úgy döntöttek, nem lesz több gyerekük, beérik velem. Hogy mi a biztosíték arra, hogy nem patkolok el agyrákban jövőre? Semmi, az égvilágon semmi. De nem is kell biztosíték, sem csoda. Csak élek úgy, ahogy tudok.
Tehát biotikus vagyok, és mint olyan, egyértelműen katona. Bár fajtám csak 15 éves korától kapja meg képességét a Terringen-ködbe lépve, én már előtte is ilyen pályára készültem, és azóta sem hagytam abba a katonáskodást. Mint biotikust, eléggé kinéztek maguk közül a kree-k és embertelenek egyaránt, magányos típus voltam, de sosem zavart, természetesnek vettem ezt az állapotot. Minden időmet gyakorlással, tanulással és kiképzéssel töltöttem, amiből bőven volt. Nem csak a ködből származó képességemet, de a biotikus adottságokat is fejlesztenem kellett, ami nem csak borzasztóan kimerítő, de roppant időigényes is. A fél életemet ezzel töltöttem.
Ahogy mondtam, ne akard átlépni a határaidat – de még ennél is fontosabb, hogy a mindig feszegesd őket. Amikor elértem képességeim határát, többet akartam, erősebb, gyorsabb, ügyesebb akartam lenni, a legjobb! Biotikus implantátumokat kezdtem el beültettetni, a katonaságban ez nem volt szokatlan, a többi biotikus – akivel meglepően kevés kapcsolatom volt – szintén használ ilyen módszereket. Ezek erősítik az alapvető képességeket, növelik a hatótávolságot, segítik a koncentrációt, és lassítják a kifáradást. Egyszóval, ez volt, ami nekem kellett. Az implantátumok beültetése után nem sokkal küldtek először csatába. Emlékszem, hatalmas vérfürdőt rendeztem, és én magam is meglepődtem képességeim erején. Akkor kaptam rá igazán a dolog ízére.
Ahogyan talán tudod, a Terringen-ködből származó képességeket is lehet tökéletesíteni, de ez egy kicsivel veszélyesebb az implantátumoknál. Egy újabb ködfürdő nem csak illegális, de életveszélyes is, és bármennyire is akartam a hatást, a halált egy cseppet sem vágytam. Más megoldást kellett találnom, és idővel találtam is. Hosszú évek munkájával sikerült egy olyan szerkezetet előállítanom, mely a Terringen-kristályból ködöt képez. Igen, jogos az értetlenkedés, ezt már feltalálták, így nem volt nehéz, és még nekem is sikerülhetett a már meglévő tervek alapján. Amit én csináltam, annyiban különbözik ettől, hogy sokkal kisebb. Minimális mennyiségű kristályból állít elő némi gázt, melyet aztán inhalátorba tölt. A gáz nem éppen úgy hat, mint a Terringen-köd, nem a kapott képességet tökéletesíti. Némi kísérletezés után jöttem rá, hogy a kisebb mennyiség nem kisebb erőnövelést ér el, viszont növeli az állóképességet, a fizikai erőt, csökkenti a fájdalomérzetet, élesíti az érzékeket, és javítja a kedélyállapotot. Így tartós változás helyett csupán órákig tart a hatás. Egyértelmű a következtetés, a szer függőséget okoz. Persze nem pár óránként szívom, ez a fajta függés nem biológiai, sokkal inkább mentális. Tudom, hogy a köd tökéletesebbé tesz, és ha szükség van rá, használnom kell, hogy a legtöbbet nyújtsam. Harci drog, ha úgy tetszik. Mindig tartok magamnál, hosszabb utakra a kisméretű átalakítót is magammal viszem.
Egy nagyobb hangvételű skrullok ellen vívott háború alatt volt szerencsém többször is tesztelni a szert, és ha nem kattantam volna rá eddig eléggé a rohadékok lemészárlására, akkor kijelenthetem: azóta egyenesen függő vagyok.
Két ütközetet nyertünk meg csak azért, mert az ellenséges haderők parancsnokát kivégeztem, a csata megkezdésekor, ezután egy speciális osztagba küldtek, és rajtaütéseket kellett végrehajtanom. Több száz ilyen akció során legalább ennyi társam is volt, akik nem a leszerelés miatt hagyták abba… Az osztag azonban egyetlen alkalommal sem vallott kudarcot, és én minden bevetésről – ha nem is ép bőrrel, de – élve tértem haza. Mikor nem voltak háborúk – mert néha azért ilyen is volt –, akkor testőri munkakörbe osztottak, mivel fegyverek nélkül is könnyedén gyilkolok, remekül el tudok vegyülni, és diplomáciai utakra is kísérhetek küldötteket.
Mondanom sem kell, ez nem igazán az én asztalom, amikor lehetett, kerestem az alkalmat, hogy újra a csatamezőkre kerülhessek. Egy új kree kolónia kiépítése került tervbe három éve, a dolog érdekessége, hogy éppen a másik ősöm, az ember bolygója mellett, az általuk – mérhetetlen fantáziájukról árulkodóan – Holdnak elnevezett holdon. Ugye? Mivel a Föld sosem szűkölködött belső- és interplanetáris-összetűzésekben, azt reméltem, tartogat számomra némi izgalmat a kolonizálás. Reményeim nem voltak teljes mértékben hiú ábrándok, egy alkalommal kree és shi’ar összefogással sikerült legyőzni a skrullokat, és visszaküldeni a zöld seggüket az Androméda-galaxisba – mondanom sem kell, borzasztóan élveztem, hogy megint onthatom a mocskos vérüket, de ennyi idő után azt hiszem bármilyen fajú ellenséget szívesen szaggattam volna részecskéire. Aztán sokáig nem volt komolyabb galaktikus összetűzés, bár ezek odalenn rendesen megtépázták a bolygójukat. Ismét testőri feladatra jelöltek ki, én pedig ismét arra használtam felesleges időmet, hogy tökéletesítsem a szerkezetet, jobb hatásfok, könnyebb hordozhatóság, kisebb méret.
Unalmas napjaimat nem eléggé kifejezhetően rázta fel a tény, hogy a legnagyobb bolygópusztító intergalaktikus lény, a világfaló, a halál, vagy egyszerűen Galactus megtámadta a Földet – ismét. Megtámadta, már önmagában ez nevetséges, Galactus nem szokott támadni, csak táplálkozni, elküldi egy hírnökét, megérkezik, kiszipolyozza a bolygó minden életenergiáját, és tovább áll. De itt? Van még bolygó, amit Galactus kétszer is látott? Nem voltam itt, amikor Galactus először járt a Földön, de kétségtelen, hogy aznap az emberek beírták magukat a pánglaktikus történelembe. És ezúttal sem volt ez másképp, míg mi Galactus űrhajóját vettük tűz alá, addig odalenn egy maroknyi ember, mutáns, atlantiszi, kree és az embertelenek egyetlen földi városa, Attilan felvette a harcot a bolygófalóval – és legyőzték. Persze a végső csapás előtt sikerült elmenekülnie, de tény, a bolygófaló második alkalommal is kudarcot vallott a Földdel szemben.
További egy évet töltöttem többnyire eseménymentesen a Kék körzetben, miközben nézhettem, hogy építik újra kártyavárukat odalenn az emberek. Végül teljesen feladtam a reményt, hogy valamiféle izgalommal szolgálhat a hely, és kértem Ronantől az áthelyezésemet, amit rövid időn belül jóvá is hagyott. Ko-Rel stelláris százados és Nova centurio mellé osztott be, mint személyi testőr, és mivel ő épp az Androméda-galaxisba indult a Fellegvári tanácsba, rögtön el is hagytam a Kék körzetet – remélhetőleg egyszer s mindenkorra.

Képességei:
Elsődleges képessége, melyet a Terringen-ködből kapott, hogy képes magát sokszorozni. Olyan másolatokat képes létrehozni, melyeket teljes mértékben ő irányít, a másolatok érzékszerveivel érez ő is, és az ingerekre adott reakciók megjelennek a másolatoknál. Emiatt a Terringen-köd az agyát is átalakította, nem általános kapacitása (memóriája) nőtt meg, hanem minden funkcionális egység részenként megtöbbszöröződött. Agyának ezen részeit nem használja, csak ha létrehozott egy vagy több másolatot. Ekkor minden másolatot külön képes érzékelni, külön küldi el a válaszreakciókat – egyfajta telepatikus úton –, és külön irányítja a hasonmásokat. Így a másolatok nem csak mozogni vagy harcolni képesek, hanem beszélni, érzelmeket kimutatni, és fájdalmat érezni. A másolat tökéletesen pontos, de a létrejöttekor másol, a későbbi változások az egyik testen, nem befolyásolják a többit. Az egyetlen különbség a másolatok agyában van, ők ugyanis nem érzékelik a többieket, nem tudnak utasítást adni, így nem áll fenn a veszélye, hogy egy másolat veszi át az irányítást az eredeti felett, vagy ellentétes parancsokat adnak. Alapvetően két másolatot tud létrehozni, melyek ekkor rendelkeznek minden ruhával, felszereléssel, amivel az eredeti is, és hasonló módon, ha az eredeti sérült, akkor a másolatok is sérülten jönnek létre. A másolat létrejöttekor gyakorlatilag kilép az eredetiből, a visszaolvasztás is hasonlóan megy végbe. Ha egy másolat meghal, testét vissza lehet olvasztani, de egy nap után lebomlik, és nyom nélkül tűnik el. Ekkor, mivel az eredeti megéli agyában a másolat halálát, az agy ezen része blokkolódik, és idő kell, amíg a sokkhatás elmúlik. Ehhez általában néhány nap, néha egy hét szükséges, ez idő alatt nem jöhet létre az agy ezen részéhez kapcsolódó új hasonmás. A hasonmások akár nagy távolságból, hosszú időn át is irányíthatóak, de amennyiben az eredeti elalszik, elájul, vagy meghal, a másolatokkal is ugyan ez történik.
A Terringen-köd inhalátor segítségével pár órára megnövelheti fizikai erejét, állóképességét, fájdalomtűrését, és élesítheti érzékeit. A Terringen-köd, bár hatása biológiai, nem okoz alapvetően függőséget, kialakult viszont egyfajta mentális kényszer a használatát illetően, mely egészen egyszerűen a maximalizmusra vezethető vissza. Ha e nélkül kell nagyobb csatát vállalni, felléphet esetleges önbizalomhiány, döntésképtelenség.
Másodlagos képessége a biotika, melynek a torzítás ágát sajátította el. A több, mint egy évszázados kiképzés, gyakorlás és az implantátumok eredményeképp a tömegvonzási mezők létrehozása és szabályozása már rutinszerű feladat számára. Nagyjából harminc-negyven méterig különösebben nagy megerőltetés nélkül tudja használni képességét, innen a távolsággal együtt nő a szükséges koncentráció. A rendelkezésre álló idő, és a körülmények függvénye, hogy milyen erősségű tömegvonzási mezőt tud létrehozni, illetve egyszerre hányat. Természetesen, ha egyszerre többet akar létrehozni, akkor azok erőssége kisebb lesz a megosztott figyelem miatt. Ha egyetlen mezőt akar létrehozni, és nincs külső zavaró tényező, akkor képes akár olyan mértékűt teremteni, mely alkalmas komolyabb, akár halálos sérülés okozására. A képesség használata – ahogy általában a biotikusoknál – nagy energia- és tápanyagszükségletet eredményez, amit főleg energiaitalok fogyasztásával elégít ki, ha épp nincs idő enni. Ennek köszönhetően koffeinfüggőség alakult ki nála, elvonási tünetek: agresszió, ingerlékenység, esetleg szemrángás, kézremegés.

Szakértelmei: Kiváló katona, több gyilkolási módszert ismer, mint szót. Hosszas tanulmányozás után már ért a Terringen-köd fejlesztő géphez, de nincs átfogó ismerete ilyen téren. Fizikai ereje, állóképessége, szívóssága kimagasló, remekül bánik a kree hadseregben használatos lőfegyverekkel, és közelharci kiképzést is kapott.

Megjegyzések:
Nestor Stratos Mickey-Rourke_0
Nesztor, görög eredetű, jelentése: mindig hazatérő
Sztratosz, görög eredetű, jelentése: katona

Név: Nestor Stratos
Lakás/Létesítmény: Változó, jelenleg a Fellegvárba tart
Foglalkozás: Katona, testőr
Munkahely: Változó
Eszközök: Saját fejlesztésű, kicsinyített Terringen-kristály átalakító, hozzá tartozó inhalátor, rengeteg energiaital
Felszerelés/fegyverek: Aktuális szolgálati fegyver
Szövetség: Kree hadsereg
Ismertebb szövetséges: Kreek, azon belül jelenleg Ko-Rel
Ismertebb ellenség: Skrullok, avagy a Kree Birodalom aktuális ellensége

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Nestor Stratos Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Nestor Stratos Empty Re: Nestor Stratos

Témanyitás by Quentine Constantine on Vas. 07 Aug. 2011, 19:07

BAROKK KIEGÉSZÍTÉS

Név: Nestor Stratos
Egyéb neve(i): Félszemű
Faj: Embertelen
Nem: Férfi
Jellem: Skrull-ellenes
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: Földi időszámítás szerint 1878. február 29. Androméda-galaxis
Kor: 143 év
Család: Nincsenek élő rokonai
Foglalkozás: Gladiátor
Testmagassága: 198 cm
Testsúlya: 124 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Szőke
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Sebhely arca jobb felén, a szeme mellett.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Mentális zavar: szadizmus.

Nestor végigharcolta a skrull-kree háborút, és a végsőkig kitartott, ám Galactus hódítása nem jött éppen kapóra, ahogy a skrullok végső csapása sem, így a két front között teljesen felörlődött a a hadsereg, és mint sokan mások, Nestor is hadifogságba esett. Nem mintha könnyen adta volna magát, hiszen Nestor nem egyszerűen ellenségnek tekintette a skrullokat, mindig is afféle kiírtandó parazitát látott bennük, és minden alkalmat megragadott, hogy még fogságba ejtése után is végezzen egy-egy fogvatartójával, mindegy, milyen áron. Harciassága, vérszomja és ráadásul ezek mögött biztos alapot nyújtó kiképzése volt az, ami a skrulloknak újabb ötletet adott a további kínzásokhoz: így lett gladiátor. Hogy még jobban megalázzák, csak olyan viadalokra küldték eleinte, ahol állatokkal és szörnyekkel kellett viaskodnia, de miután ezeket az akadályokat könnyedén vette, kénytelenek voltak újabb ellenfeleket találni neki. Jó néhány versenyen részt vett, és nem is kérdéses, hogy hogyan sikerült - ha veszített volna, már nem élne nagy valószínűséggel. A fogvatartói azonban nem pont a kívánt hatást érték el, ahelyett, hogy megalázták volna, a tömeg egyre inkább kezdte megkedvelni, és hamarosan ünnepelt gladiátorrá vált. Látványos csatáit elnyújtotta, tovább fokozta, hogy szórakoztassa a népet - és főképp önmagát, hiszen egy szadista gyilkosról van szó. Egy idő után ezt fovatartói is felismerték, és egy időre szüneteltették a viadalokon való részvételét, ám azutóbbi időkben sokat hallott egy kreeről, akiről azt pusmogják a rabok, hogy Ko-Rel fia. Azé a Ko-Relé, akivel Nestor együtt szolgált, jól emlékszik arra a napra, mikor fogságba esett, hiszen épp Ko-Rel és flottája visszavonulását kellett fedeznie. Egy cseppet sem bánta, hogy őt fogták el azért, hogy a sztelláris százados és nova centurió elmenekülhessen, hiszen az a flotta talán a kree birodalom utolsó reménysége. Ám nem csak azért érdekelte Ko-Rel fia, mert ismerte az anyját, hanem azért is, mert állítólag a fiú jó - piszkosul jó.

Képessége: Reneszánsz világához hasonlóan Nestor itt is képes másolatokat létrehozni, az egyetlen különbség, hogy nem kettőt, hanem már négyet, akiket ugyan úgy képes irányítani, mint önmagát. Mindez annak köszönhető, hogy a gladiátor viadalok érdekesebbé tétele érdekében, ismét beküldték a Terringen-ködbe, melyet csodával határos módon élt túl.
Felszerelések: 4 kredit (lézer puska), 4 (teljes testpáncélzat, lézerfegyverek ellen véd), 4 (elektromos kétfejű bárd)
//Quentine adatlapján//

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Nestor Stratos Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Nestor Stratos Empty Re: Nestor Stratos

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 09 Aug. 2011, 13:38

Nestor a barokk minden percére tisztán emlékszik, méghozzá mosolyogva, akárhányszor felsejlik előtte a elpusztuló Császárnő képe. Soha nem is akarta elfelejteni ezeket az emlékeket, úgy érzi, sokat tanulhat belőle, még akkor is, ha másokban fájdalmas nyomott hagyott. Így például Tyraval is igyekezett tapintatosabb lenni, bár ez nem éppen Nestor erőssége.
Attilanon maradt, és hosszú évtizedek után érezte magát először otthon – pedig még csak nem is a szülőbolygóján volt. Élvezte az itteni életet, Gorgont remek embertelennek tartotta, nem csak alatta szolgált, de a galaxisszerte szerzett tudásával segítette is őt és a birodalmat. Valamint nem kis örömmel töltötte el, hogy a királyi vérvonalból lett szeretője Nebo személyében. Nestor egy igen szélsőséges és változékony érzelmi világgal megáldott embertelen, egyszer őrülten szereti Nebot, máskor céltalannak látja az egészet, ám ez az, ami leginkább arra utal, hogy valami komoly dolog van kettejük közt, máskülönben nem törné ennyit a fejét a jövőn.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Nestor Stratos Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Nestor Stratos Empty Re: Nestor Stratos

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 22 Aug. 2011, 18:10

Retcon: nincsenek biotikus képességei!
Valamint rendelkezik egy négy kredites high-tech lézerfegyverrel.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Nestor Stratos Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Nestor Stratos Empty Re: Nestor Stratos

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 29 Aug. 2017, 11:02

A Galaxis Védelmezői büdzséjéből a high-tech lézerpuskája mellé már egy speciálisan kezelt, többszörösen ellenálló testpáncélja is van. Az ára levonva a GV adatlapján.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Nestor Stratos Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Nestor Stratos Empty Re: Nestor Stratos

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 05 Szept. 2018, 18:06

A legutóbbi kalandon gyorsuló evolúció ment végbe a karakteren, aminek köszönhetően Nestor szervezetében olyan változások zajlottak le, mintha megkapta volna a második terrigen-ködös kezelést.
Ennek fényében a másolatok random képességekkel jelennek meg, amiket a KM szab meg akkor, erősséget is. A másolatok tökéletesen tisztában vannak az adott képességgel és tökéletesen tudják használni.

Használd egészséggel Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nestor Stratos Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nestor Stratos Empty Re: Nestor Stratos

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.