Steven Storm

Go down

Steven Storm Empty Steven Storm

Témanyitás by Steven on Vas. 07 Aug. 2011, 22:24

Adatok Barokk:
Név: Steven Storm
Egyéb név(i): Gelmetol
Faj: mutáns(Neo/Centurio)
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1998. Január 26 New York
Kor: 24
Család: Sarah Storm (Valós játékos)
Foglalkozás: Bérgyilkos
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 76 kg
Szeme színe: Világos kék
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: -

Feljegyzések:

Dr. Lex Hamilton professzor GELMETOL project vezető halálla előtti feljegyzései:

-2020 Március 22 1700:
A KE0NCT219-es kódnevű mutánst most szállítják át a Raftból a laborba. 2 óra múlva megérkezik és elkezdhetjük a beavatkozást. Az elkülönítő szoba már fel lett készítve az alany fogadására. Ha a beavatkozás sikerrel jár és az alany túléli, akkor a project végre átléphet a következő fázisba és hamarosan emberi tesztalanyokat is kaphatunk. A KE0NCT219-es alany 22 éves. Washington-ból származik. Apja neve: Steven Storm, politikus, Whasingthon-ban él. Anyja leánykori neve: Laura Johnson, feleség, munkanélküli, Whasingthon-ban él. Testvére neve: Sarah Strom, mutáns. Tartózkodási helye ismeretlen. Elektromos mezőt képes generálni, ami miatt nagyon veszélyesnek számít. 10 évvel ezelőtt 2008-ban szökött meg a szüleitől, amikor is az ereje megnyilvánult. Két idősebb gyereket rázott meg 120 V-s feszültséggel. Szerencsés módon mindketten túlélték, de kórházba kerültek az alany pedig elszökött. 2017. Június 3.-n fogták el és szállították a Raft-ba ahol 3 évet töltött. A vallatása alatt megtudták, hogy az alatt a 9 év alatt főképp kisebb boltokat fosztogatott. Az ereje használatával volt képes a riasztókat és egyéb elektronikus akadályokat kiiktatni. Bár nem vallotta be, de bizonyíték van rá, hogy több embert is megölt ezért halálra ítélték. A mi feladatunk, hogy halála előtt hasznossá tegyük. Az ereje miatt nem szükséges erőforrást beépítenünk a testébe, így drága reaktor nélkül is láthatjuk, hogy a beavatkozást túlélheti-e egy ember és azt is, hogy a Rendszer tényleg képes-e elnyelni az elektromos energiát.
- 2020 Március 22 2000:
Az alany késett egy kicsit a rossz időjárás miatt, de végül 15 perces késéssel ideért. Mikor a szállító járműből az elkülönítő szobába próbálták átvinni elmúlt a nyugtató hatása. 3 ember súlyosan megsérült, egy pedig később belehalt a sérüléseibe. Ennek ellenére nem nevezném az alanyt agresszívnek. Felettébb értelmes egyed. Valószínűleg inkább a túlélési ösztönének tudható be a szabadulási kísérlet. Az eljárást 18 perce kezdtük el. Első lépésként, több ezer nanorobottot jutattunk a testébe. Második lépésként, ezek egy része rákapcsolódik az alany idegrendszerére, miközben a többiek próbálnak minél kevesebb problémát okozni. Harmadik és egyben befejező lépésként, miután a nanitok sikerült rákapcsolódni az alany idegrendszerére, feltöltjük az alany agyába a nanitok programját és azok elkezdik az elsődleges feladatukat, az-az begyógyítják az alany testében okozott sérüléseket. Körülbelül 2330-ra fog a folyamat befejeződni. Az alany a nanitok eredeti programjának csak egy lecsupaszított verzióját fogja megkapni aminek része a regeneráció és a kommunikáció. A folyamat befejezése után 24 órás megfigyelésben fogjuk részesíteni, majd megsemmisítjük az alanyt lehetőleg úgy, hogy a nanitok épségben maradjanak.
- 2020 Március 22 2300:
Az alany borzalmas fájdalmakat él át. Az összekapcsolódás lassabban halad mint gondoltuk. Közben a többi nanit egyre nagyobb károkat okoz az alany testében. A főbb szervek sorra kezdenek leállni. A veséi és a mája is már megadták magukat. Körülbelül 2 órája van még hátra. Remélhetőleg ez idő alatt sikerül befejezni a 2-es lépést. Nem tudunk segíteni neki, mert a fájdalomtól az elkülönítő szobában folyamatosan villámok cikáznak. Szerencsére a nanitoknak ez nem árt, ami azt illeti épp hogy gyorsítja őket.
- 2020 Március 23. 0400:
Fél egy környékén az összekapcsolódás sikeresen befejeződött. Rögtön ezután feltöltöttük az alany agyába a programot és aktiváltuk. Ezt követően az alany állapota javulni kezdett. Hajnali 3-ra már teljes mértékben helyre állt a szervezete. Elkezdtük az alany megfigyelését. Egyenlőre ígéretes eredményeket kapunk. Az eljáráson még finomítani kell és megoldást kell találni az összekapcsolódás felgyorsítására, de ha minden jól megy fél év múlva már olyan katonákat készíthetünk, akikhez képest a korábbi szuperkatonák csak valami gyenge játékszereknek tűnhetnek. Dr. Wilson jelentette, hogy pár szekcióval arrébb valami hiba történt a számítógépes rendszerben ezért hamarosan rövid időre át kellesz állnunk a tartalék rendszerre. Bár eleinte aggódtam miatta, de végül megtalálták a hiba forrását. Egy vírus volt, amit valószínűleg egy hacker rejtett a rendszerbe.
- 2020 Március 23. 1752:
Hatalmas hibát követtünk el. Mikor feltöltöttük az alany agyába a programot a kapcsolat nem szakadt meg. Mielőtt észrevettük volna letöltötte a labor teljes adatbázisát. A vírust ő kreálta és töltötte fel a rendszerbe. Mikor átálltunk a tartalékrendszerre elszabadult a pokol. Azt ugyan is már teljesen megfertőzte és ő irányította. Az automatikus védelmi rendszer ellenünk fordult. A személyzet nagy részét megölte. Végül sikerült leállítanunk a teljes rendszert és lezárni a labort, de így mi is bent rekedtünk. A többi kísérleti alanyt is rászabadítottuk, hogy talán együttes erővel képesek lesznek a KE0NCT219-t legyőzni, de előbb vagy utóbb mindegyikkel végzet. Hallom a sikolyokat, amikor elkap valakit. Képtelenek vagyunk megállítani őt vagy kapcsolatba lépni a külvilággal. Lassan végez velünk, amiért hagytuk őt több órán keresztül szenvedni. Azt hiszem engem hagy utoljára, hogy lássam mit teremtettem. Tudom, hogy megfogok halni és remélem oda fent megbocsájtanak nekem. Az ajtó előtt áll. Nem fogja sokáig visszatartani. Ha ezt valaki megkapja kérem üzenjék meg a feleségemnek és a lányopehnqrnaapmlnbnabm oowao
Wgb b
M

- 2022 május 22. 18:00:
Remélem nem zavarja majd önöket ha ide írok. Mint azt maguk is észrevehették 2 évvel ezelőtt a labor ahol Dr. Lex Hamilton és a társai kísérleteztek teljesen megsemmisült a kutatásról szóló minden feljegyzéssel együtt. A biztonsági másolatokat is elpusztítottam ez által én vagyok az egyetlen, aki ismeri a nanitok programozásának titkát egy ilyen szintű rendszer létrehozásához. Ezt viszont nem kívánom megosztani senkivel pláne, hogy a tesztek végül beigazolták, hogy egy normál ember nem élné túl a beavatkozást. De nem is ezért írok önöknek. Szeretnék önöknek dolgozni cserébe segítsenek egy kisebb hiba megoldásában. „Hallottam” ezt-azt az X-fegyverről és szívesen csatlakoznék cserébe a segítségért. Ajánló levélnek remélem a doktor leveleit elfogadják.
Üdvözlettel
Steven Storm

ui.: Sajnálom az emberüket de úgy gondoltam ha az egyik megnyúzott ügynökük mellé teszem le az adathordozót akkor hamarabb felfigyelnek rá.

Képesség:
Képes elektromos mezőt gerjeszteni az akarata által ezáltal elektromos kisüléseket is létrehozni. Képes eltalálni azt amit célba vesz de nagy rá az esély hogy ilyenkor véletlen szerűen mást is eltalál.

Nanitok Programozása v1.1:
A testében lévő nanitok több módon is segítik és megvédik Steven-t:
Regeneráció:
A nanitok a testében felgyorsítják a gyógyulást végszükség esetben (pl szív találatot) helyettesítik is a sérült szövetett, míg vissza nem gyógyul. A kisebb sebeket percek, míg a töréseket vagy hasonlókat, órák alatt hozzák rendbe. Az agyban okozott sérüléseket nem tudják meggyógyítani csak áthidalni. (Az-az a fejlövés ugyan akkora eséllyel öli meg ott helyben mint akár melyik másik embert) (2 páncél pont)
Páncél mód:
A bőrfelület felett közvetlenül képesek egy erős védőréteget létrehozni, mely kibírja a nagyobb ütéseket és lövedékeket. (Titánium ötvözetű páncéllal egyenrangú 3 páncél pont) Ellenálló a hőre és fagyra. Az elektromos áramot képes elnyelni.(2 pont)
Erő:
20-as erőkategóriában van. De ha páncélmódban van, akkor ez visszaesik a felére. (3 páncél pont)
Szenzor:
Több kilóméterre észleli az elektromos, és elektromágneses rezonanciákat, jeleket. Centire pontosan bemér azt, és módosítani tudja azt. (2 páncélpont)
Optika:
Hőlátás aminek segítségével 50 m-s körzetben minden hőforrást érzékel még akkor is ha szilárd tárgy van köztük. (2 páncélpont)
Hacker:
A nanitok által, ha valamilyen elektromos berendezéshez hozzáér, akkor arra képes rákapcsolódni és feltörni, valamint az adattárolókról is érintéssel minden adatot képes leolvasni. Mind a két művelet (az elektromos rendszer védelmétől s bonyolultságától függően) több percet is igénybe vehet és közben folyamatos fizikai kapcsolatra van szükség.(2 páncélpont)
Reproduckció:
A sérült vagy elpusztított nanitok helyére képes újat létrehozni azáltal hogy ha megérint valamilyen fémet akkor azt felbontja majd nanitokat készít belőle. Ezt a képességét nem tudja befolyásolni csak akkor és annyi nanitot képes kreálni amennyire épp szüksége van. (2 páncélpont)

A nanitoknak az agy 100%-t kihasználják ezért pl a gyógyítást nem tudatosan parancs. Azt a tudat alattija irányítja. Bármenyi adatott képes letölteni az agyába, de azt fel is kell dolgoznia így, hogy ne terhelje túl a tudatát, csak azt tölti le, amire épp szüksége van.(2 páncélpont)

Energia:
A nanitok elektromos energiát szívnak el ezért gyakorlatilag Steven az energia forrásuk, de ezt az energiát képesek tárolni is, így nem szükséges a folyamatos energia felvétel valamint máshonnét is (pl. elektromos vezetékek) képes energiát felvenni.(2 páncélpont)
Fegyverzet:
A nanitok képesek egy max 40 cm hosszú éles pengét létrehozni. Páncélmódban és anélkül is használható. Ezt megfelezve akár két 20 cm hosszú pengék is létrehozhatnak és így tovább. Ezek a pengék akárhol megjelenhetnek a testen, de kell pár másodperc a létrehozásukhoz és lebontásukhoz. (3 kr)

(15+9[3kr] páncélpont)

Szakértelem: Mivel az agyába bármilyen információt letölthet így elégé sok mindenhez érthet, de amiben kiemelkedő az a elektronika programozás és nanotechnológia.

Megjegyzés: Van egy NJK-m ha ezt az előtörténetet elfogadták akkor az ő előtörténetét is megírom. Lényegében a tudatalattim megtestesülése akinek teljes hozzáférése van a memóriámhoz. (2 kr)

Hozzászólások száma: 215
Szint: 3-as 8 kr


A hozzászólást Steven összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 07 Aug. 2011, 22:27-kor.
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Steven on Vas. 07 Aug. 2011, 22:26

Név: Steve Storm
Lakás/Létesítmény:-
NJK: -
Foglalkozás: Ex bérgyilkos
Munkahely: nincs
Pénz: nincs
Bevétel/hét: nincs
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: Nanotechnológiás páncélzata
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: Sarah Storm
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 8
Fennmaradó kreditek: 0
Fenamradt páncélpontok: 2
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 23:02

Ismét elfogadva, mehetsz játszani!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Steven Storm Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Steven on Hétf. 10 Okt. 2011, 20:12

A napokbna elértem a 4. szintett és a Nyitány kalandból szereztem egy kis költőpénzt.

Név: Steve Storm
Lakás/Létesítmény:-
NJK: Sam
Foglalkozás: Ex bérgyilkos
Munkahely: nincs
Pénz: 1500$
Bevétel/hét: nincs
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: Nanotechnológiás páncélzata
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: Sarah Storm
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 8
Fenmaradó kreditek: 2
Fenmaradt páncélpontok: 2

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Steven on Pént. 29 Jún. 2012, 16:24

Nanitok Programozása v1.2:
A testében lévő nanitok több módon is segítik és megvédik Steven-t:
Regeneráció:
A nanitok a testében felgyorsítják a gyógyulást végszükség esetben (pl szív találatot) helyettesítik is a sérült szövetett, míg vissza nem gyógyul. A kisebb sebeket percek, míg a töréseket vagy hasonlókat, órák alatt hozzák rendbe. Az agyban okozott sérüléseket nem tudják meggyógyítani csak áthidalni. (Az-az a fejlövés ugyan akkora eséllyel öli meg ott helyben mint akár melyik másik embert)
Minden olyan anyag ami nem tartozik Steven szervezetéhez a nanitok semlegesítik a nanitok. Ez által a nem ismert betegségek és mérgek ellen is képesek védekezni, bár a méreg vagy fertőzés mérete és gyorsasága hatással van a gyógyulási időre. (Az az a betegségek és mérgek ható idejét felezi vagy ha halálos akkor dupla annyi idő alatt fejti ki teljes hatását. (3 páncél pont)

Páncél mód:
A bőrfelület felett közvetlenül képesek egy erős védőréteget létrehozni, mely kibírja a nagyobb ütéseket és lövedékeket. (Titánium ötvözetű páncéllal egyenrangú 3 páncél pont) Ellenálló a hőre és fagyra. Az elektromos áramot képes elnyelni. Képes egvédeni Steven testét amennyiben áramot vezető közegben használja a képességét de csak rövid ideig (1 kör). (2+1 páncél pont)

Erő:
10-as erőkategóriában van. Ezzel együt a gyorsasága is 10x-esére nőt.(2+2 páncél pont)

Szenzor:
Több kilométer-re észleli az elektromos, és elektromágneses rezonanciákat, jeleket. Centire pontosan bemér azt, és módosítani tudja azt. (2 páncél pont)

Optika:
- Hőlátás aminek segítségével 50 m-s körzetben minden hőforrást érzékel még akkor is ha szilárd tárgy van köztük. (2 páncélpont)

Reflexek:
- A közvetlen agyi kapcsolat miatt a reflexeit is felgyorsította a páncél 5x-re. (3 páncél pont)

Oxigén tárolás:
- Steven testében vannak nanit kapszulák melyek oxigén tárolnak a testben hogy ha olyan helyzetbe kerül ahol nem kap elegendő levegőt, akkor fél órára elegendő oxigénnel látja el a testét. Amint nyugodt körülmények között friss levegőhöz jut ezek a tartalékok feltöltődnek. (3 páncélpont)

Hacker:
A nanitok által, ha valamilyen elektromos berendezéshez hozzáér, akkor arra képes rákapcsolódni és feltörni, valamint az adattárolókról is érintéssel minden adatot képes leolvasni. Mind a két művelet (az elektromos rendszer védelmétől s bonyolultságától függően) több percet is igénybe vehet és közben folyamatos fizikai kapcsolatra van szükség.(2 páncélpont)

Reproduckció:
A sérült vagy elpusztított nanitok helyére képes újat létrehozni azáltal hogy ha megérint valamilyen fémet akkor azt felbontja majd nanitokat készít belőle. Ezt a képességét képes befolyásolni de a nanitok száma nem haladhat meg egy bizonyos számot. (2+1 páncélpont)

A nanitoknak az agy 100%-t kihasználják ezért pl a gyógyítást nem tudatosan parancs. Azt a tudat alattija irányítja. Bármenyi adatott képes letölteni az agyába, de azt fel is kell dolgoznia így, hogy ne terhelje túl a tudatát, csak azt tölti le, amire épp szüksége van.(2 páncélpont)

Energia:
A nanitok elektromos energiát szívnak el ezért gyakorlatilag Steven az energia forrásuk, de ezt az energiát képesek tárolni is, így nem szükséges a folyamatos energia felvétel valamint máshonnét is (pl. elektromos vezetékek) képes energiát felvenni. Nagy feszültségű áramot is képesek kezelni. (3 páncél pont)

Fegyverzet:
- Alap nanit fegyverzet: A nanobotok képesek bármilyen egyszerű mechanikus fegyverré átalakulni (kés, kard, kalapács stb.) teljesen ingyen, s ezek anyaga megegyezik az anyag keménység tulajdonságnál meghatározottal, azonban képtelenek lőfegyverré alakulni, vagy azt tárolni. Így a nano páncél fegyverzetét magunkkal kell cipelni, ha éppen nem hordjuk aktív állapotban, mert így csatlakoztathatóak. Ugyanez igaz az energiaellátásra, és ha szükséges az üzemanyagra is.

(15+15[5kr] páncél pont)

Elértem a 6-os szintet és átírtam a páncélom programját az új feltételek szerint valamint bővítettem.

Név: Steve Storm
Lakás/Létesítmény:-
NJK: Sam
Foglalkozás: Ex bérgyilkos
Munkahely: nincs
Pénz: -
Bevétel/hét: nincs
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: Nanotechnológiás páncélzata
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 10
Fennmaradó kreditek: 4+1 (Rado)
Felhasznált páncél pontok: 30
Fennmaradt páncél pontok: 0

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Steven on Pént. 29 Jún. 2012, 20:16

Ja igen a hő látást így kéne majd elképzelni
Steven Storm Teplovisn

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 05 Júl. 2012, 11:11

Eeeelfogadva.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Steven on Vas. 30 Szept. 2012, 23:20

Elértem a 7-os szintet.

Név: Steve Storm
Lakás/Létesítmény:-
NJK: Sam(2kr), Jake, James(3kr)
Foglalkozás: Ex bérgyilkos
Munkahely: nincs
Pénz: -
Bevétel/hét: nincs
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: Nanotechnológiás páncélzata
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: SHIELD, Attilan

Felhasznált kreditek: 13
Fennmaradó kreditek: 3+1 (Rado)
Felhasznált páncél pontok: 30
Fennmaradt páncél pontok: 0

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 07 Dec. 2012, 09:54

Stevent elfogták és újra visszakerült a Raft Omega szintre a saját különbejáratú cellájába.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Steven Storm Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Steven on Szomb. 07 Szept. 2013, 22:52

Első nap:


Mikor Steven felébredt nem tartott sok ideig mire rájött, hogy hol van. Eleinte a látása sem volt tiszta és a fények is vakítottak, de ahogy kitisztult minden felismerte a Raft-béli celláját, ahol már korábban jó ideig volt az otthona, egészen amíg egy mágus nő ki nem szabadította, hogy segítsen megmenteni a világot. Kételkedett benne, hogy ezúttal is lenne ekkora szerencséje. Egy ideig nem állt fel az ágyból, csak feküdt rajta és gondolkodott azon, hogy pontosan hogyan is jutott ismét ide vissza. Valószínűnek találta, hogy elkábították és mivel hatott is a kábítás, így valahogy a nanitjait is megzavarták.
~ Dolgozni kellesz a kommunikáción.~ A nap hátralévő részét főleg elmélkedéssel töltötte, tekintve hogy túl sok más dolgot nem tehetett, majd aztán elkezdett fekvőtámaszozni, felülésezni és más hasonló gyakorlatokat végezni hogy azzal is teljen az idő.

Hetedik nap:


Már egy hete hogy Steven visszakerült a Raft-ra. Próbált egy rendszert kialakítani, hogy mikor mit csináljon. Mivel nem tudja követni az idő múlását, így inkább egyfajta sorrendet állított fel, hogy mi után, mit csináljon. Minderre viszont képtelen rendesen koncentrálni, mivel egyszerűen nem tudja kipihenni magát. Amióta csak megérkezett, minden egyes alkalommal ahogy lehunyja a szemeit rémálmok gyötrik. Ám ezekre az álmokra soha nem tud visszaemlékezni, csak az az érzés maradt meg benne amit akkor érzett, mikor zihálva felébredt belőlük. Egyelőre próbált nem foglalkozni velük, de tudta hogy előbb vagy utóbb pontot kellesz tennie ennek az ügynek a végére.

Harmincnegyedik nap:


Steven bár fizikailag rendben volt mentálisan romokban hevert. Az élete nem volt veszélyben, de az épp elméje kezdett megbomlani. Egy ideje már ébren is hallucinált ám nem tudta megmondani, hogy mit és ezért nem volt képes megbirkózni se vele. Sam miatt már volt dolga hallucinációkkal, amikkel igen csak meggyűlt a baja, de idővel képes volt együtt élni velük. Ám mivel a mostaniakat még csak be sem tudja határolni, így nem is tud hozzájuk szokni. Próbált harcolni ellenük, de túl fáradt volt és mivel nem tudott rendesen aludni, így esélye sem volt a kipihenésre. Mivel be volt zárva így még a figyelmét se tudta elterelni, így hát nem maradt számára semmi más mint a rettegés.

Nyolcvanegyedik nap:


Steven épp egy folyosón szaladt. Nem tudta, hogy üldözik-e vagy ő üldöz valakit, de tudta hogy minél hamarabb előrébb kell jutnia. A folyosón több köpenyes emberrel is szembe találkozott, mind ugyan abba az irányba futottak mint ő, de ők lassabbak voltak. Tudósoknak tűntek, de Steven nem látta az arcukat. Mikor utolérte őket és már csak kéznyújtásnyira volt tőlük, mindig ugyan az történt. Hírtelen egy láthatatlan penge átmetszette a mellkasukat, vagy derékba vágta, vagy csak egyszerűen lefejezte őket. Mikor a testek a földre hullott mind azonnal szénné égtek. Nem maradt más belőlük csak egy kupac hamu. Ettől Steven természetesen teljesen kiakadt és elindult egy másik irányba, de mindig ugyan az történt hiába akart segíteni nekik. Már ő se tudta hányadik hasonló esett után, végül térddel a földre rogyott.
- Tudod, meg kell hagyni volt kitartásod... – Steven azonnal felkapta a fejét a hang hallatára. Egy fehér köpenyes férfi állt előtte, azonban volt egy fél cm-es lyuk a homloka közepén, amiből csordogált a vér. Steven tudta, hogy ismeri a férfit, de nem emlékezett hogy ki az és hogy honnét.
- 81 nap... – Folytatta tovább miközben leguggolt.
- Miért csinálod ezt velem?
- Hogy megtanítsak neked két fontos leckét.
- Még pedig?
- Tudod hogy most hol vagy? - Steven habozott egy pillanatig a válaszadással. A szemei gyorsan körbe pásztázták a területet, de semmi olyasmit nem látott, ami támaszpontot tudott volna adni neki.
- Tudod hogy ki vagyok? – Ekkor Steven szeme ismét a férfi arcán állt meg. Biztosra vette, hogy tudnia kéne hogy ki az, és érezte is hogy a válasz ott van a nyelve hegyén, de nem volt képes megmondani.
- Segítek. – Ekkor a férfi a kezével lassan megfogta Steven homlokát majd aztán hírtelen a falhoz vágta. Minden elsötétült Steven előtt, de a várt fájdalom elmaradt. A sötétséget hamarosan erős fény váltotta fel, ami arra kényszerítette Steven-t, hogy hunyorogjon, majd amikor hozzászokott a szeme a fényhez, ugyan ott találta magát a folyosón ahol korábban is volt, ám ezúttal rendkívül világos volt és minden tisztának, sterilnek tűnt. Ez azonban hamar megváltozott, amikor is a riasztók bekapcsolódtak és a folyosót azonnal vörös fény árasztotta el. Alig hogy Steven felállt egy robbanást, aztán pedig fegyverropogást hallott, tőle jobb irányba nem messze. Ezt pár másodperccel később halál sikolyok követék, majd csak a riasztó hangját lehetett hallani néhány másodpercig, majd megint fegyverropogás és ismét sikolyokat. Végül a folyosón néhány katona valamint 3 tudós jelent meg, köztük az is aki korábban Steven előtt állt. Ordibáltak valamit egymásnak, de képtelen volt Steven megérteni, hogy mit. Megpróbált eléjük állni, de ők egyszerűen csak át szaladtak rajta. Bele tartott pár pillanatba, de végül Steven megértette hogy ő most nem más itt mint csak egy megfigyelő. Úgy döntött mivel a doktor juttatta ide ezért valószínűleg, ő is lesz a kulcs ahhoz hogy kijusson innét így hát követte. Amikor utolérte a társaságot, néhány katona épp egy sötét folyosó végébe tüzeltek, miközben a tudósok egy másik folyosón próbáltak elmenekülni. Steven követte őket így nem láthatta, hogy mi történt a katonákkal, de még bőven hallótávolságon belül volt, mikor a fegyverropogás abba maradt. Végül a tudósokat sikerült beérni, csak hogy láthassa amint az egyik elektronikus vezérlésű ajtó bezárul pont előttük. Ekkor egy villám csapot bele az egyik tudósba, aki egy rövid sikoltás után füstölögve eldőlt a másiknak pedig a golyók fúródtak a testébe. Ez a támadás és az egész helyzet rendkívül ismerős volt Steven számára.
- Ne... – súgta bár tudta, hogy senki se hallja amit mond, főleg az nem akinek szánta. A rejtélyes alak aki felelős volt az előbbiekért, ekkor lépet ki a sötétség árnyékából. Hiába volt csupa vér és ahol nem vér ott pedig egy fémszerű anyag takarta, Steven azonnal felismerte magát a páncéljába zárva.
- Állj meg! - Kiáltott rá saját magára Steven, de az álombéli hasonmása természetesen teljes mértékben figyelmen kívül hagyta. - Hagyd abba! – Folytatta Steven, miközben villámok kezdtek végig cikázni a testén. – Le kell állnod! – Majd ezzel szabadjára engedte az erejét és egy elektromos csapást lőtt az álombéli hasonmása felé. Talán ő lepődött meg leginkább mikor látta, hogy a villámot igen is megérezte a tükörképe, de meg nem állította. Hiába küldött felé egy újat és újat, bár lelassították nem állították meg. Végül a hasonmása elért hozzá, a csuklójánál megragadta Steven-t, és végül erővel térdre kényszerítette. Ezt követően állon térdelte, majd oldalra hajította őt, utána pedig tovább sétált a doktorhoz, aki egy kis kézi számítógépen próbált valamit csinálni. Megragadta őt a nyakánál felemelte majd pedig a mutató úját a homlokára tette és lassan teljesen bele nyomta. A doktor üvöltött a fájdalomtól, majd mikor az élet végleg elszállt belőle, az álombéli Steven elengedte a testét.
- Tudod már hogy hol vagy?
- Igen. – A válasz hatására megfordult az álombéli hasonmása, de ekkor már a doktor arcát viselte a homloka közepén keletkezett lyukkal együtt.
- Tudod hogy ki vagyok?
- Igen.
- A múlton nem változtathatsz. Ezt mind te tetted. Azonban… - Ekkor egy lángoszlop rohant végig a folyosón felemésztve mindent Steven-n és a doktoron kívül a teremben. - … miért is változtatnál. Soha nem voltál olyan hatékony mint ekkor. Ezért is kell megjegyezned, hogy a siker két kulcsa közül az egyik az ha nem hagyod hogy az emberi érzelmek és gátlások, mint amilyen a könyörület is az utadba álljon... – Ekkor hirtelen Steven kinyitotta a szemét és felébredt rémálmából. Már hónapok óta rémálmai voltak, így nem volt meglepődve ezen, sem ahogy azon sem, hogy még mindig fáradt és izzadt. De ez volt az első alkalom, hogy emlékezett is az álmára, ami megrémítette.
~ A másik pedig az hogy tud ki az úr és ki a szolga. ~ Szólalt meg Sam hangja.

128. nap

Az elmúlt napokban Stevennek végre sikerült kipihennie magát. A rémálmai megszűntek, bár még mindig elégé tartalmasakat álmodott. Sam egyfajta taktikai szimulációnak használja fel az agyát ilyenkor, emiatt 10-12 órát is alszik egyhuzamban, hogy kipihenje magát rendesen. Mikor ébren van viszont, akkor sem lustálkodhat, ugyan is egy rendkívül precíz edzés tervet kell teljesítenie, aminek része az is, hogy bizonyos harcművészeti alapokat, amiket már korábban megtanult most rendesen begyakorolja. Sam kínosan ügyel rá, hogy minden egyes hibára felhívja a figyelmét, és a megfelelő mentális büntetéssel lássa el ilyenkor. Egy pillanatra sem felejteti el Stevennel, hogy mostantól ismét ő a magasabb rangú kettőjük között, és hogy ez így is van rendjén.
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Morsus on Vas. 08 Szept. 2013, 17:42

Mivel az orvosok nem látnak skizofrén tüneteket, mert nem reagáltál Sam szavaira és a hosszú alvások az elzártság tünete így a bővítés el van fogadva.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 26 Jan. 2014, 11:06

Miután Steven belépett Osbon angyal csapatába némi kínzásslal kiszedték belőle a nanobotokat, amiket Lance kapott meg később, Stevenből pedig kiváltották a másodlagos mutációját, ami képességmásolás volt.

Képességei: A képessége génszinten működik. Képes más élőlények génszerkezetéből a kívánt géneket lemásolni, és azokat beépíteni a saját génállományámba.
A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy nem mutáns, nem génmódosított lények esetében képes lemásolni a magasságot, szem- vagy ahjszínt, arcvonásokat, testalkatot, de maximum 6 ilyen tulajdonságot.
Mutáns, vagy génmódosult lényeknél pedig a képességeikért felelős géneket tudja lemásolni, de ez esetben csak maximum 3 képességet tud birtokolni egyszerre.

Mivel mesterségesen idézték elő ezt Stevenben, a képessége, automatikusan működésbe lép, ha a birtoklott képességein felül erősebbel találkozik és azokat automatikusan másolja le és dobja ki a szervezete azt, amit a leggyengébbnek érez.


Steven már nem tagja Osborn Angyalainak, újra világszintű körözés van rajta, a csapattársai pedig vadásznak rá, hogy szó szerint a fejét vegyék.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Steven Storm Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 09 Nov. 2016, 12:53

Időközben Stevent valamikor elkapták és újra a Raftra került.
A Hydra felemelkedése korszakzáró kalandon Rovarral és Vörössel együtt képes volt megszökni a Raft Omega szintről, azóta a helyzete ismeretlen!

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Steven Storm AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2442
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Steven Storm Empty Re: Steven Storm

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.