Hood

Go down

Hood Empty Hood

Témanyitás by Morsus on Hétf. 08 Aug. 2011, 14:37

Név: Charles „Hood” Waver
Egyéb név(i): Skullfire, Charlie, Fenegyerek, Árny
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: magányos
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1994, Los Angeles
Kor: 25
Családi állapota: nőtlen
Foglalkozás: X-men és orvos
Testmagassága: 179
Testsúlya: 70
Szeme színe: zöld
Haja színe: fekete, göndör
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: semmi
Repülési sebesség: ---
Egészségi állapot/ betegségek: dohányos

Eredeti előtörténet:
Életrajza:
Született LA-ben, 1994-ben. Anyja ötéves korábban meghalt. Ettől az apja magába forduló összetört lélek lett. Nem törődött a fiával sőt az egész világot kerülte. Munka után csak ült a szobájában és nézte a tévét még akkor is ha az be se volt kapcsolva. Charlie így magára maradt. Már kis korábban remekül főzött és tartotta el magát. Tiniként rossz társaságba keveredett. Tolvaj lett méghozzá jó tolvaj. Egyszer egy rablásnál elkapták, de nem tartoztatták le ám nyomozást indítottak utána. Ez volt az első lépés a bajba. A vérmintája a rendőrséghez került és ezzel együtt egy terror szervezethez. Ameddig Waver , akit ekkoriban már mindenki Hood-nak (Csuklya) nevezett erről persze mit sem tudott.
Egy este a Hydra nevű csoport elrabolta a mutáns fiút, akit semmit sem tudott a génjeiről. Ahogy valamikor Rozsomákot (Lásd a Rozsomák című képregényt) őt is beprogramozták. Egy második személyiséget programoztak a tudatába. A kódneve Árny. Egy lappangó személyiség, akinek a dolga, hogy a megfelelő helyzetben előtörjön. Alvó ügynök lett belőle.
Barátnőt talált magának. Nathalie O'hara volt a neve. Egy kedves szőke lányka ám ez nem szerelem csak pár kapcsolat volt. Amikor a fiúval össze költöztek kiderült, hogy a lány drogozik. Hiába kérlelte Hood nem szokott le. Egy nap arra jött haza a fiú, hogy a barátnője meghalt túladagolásban. Abba hagyta a mocskos életet és folytatta a régi tanulmányait mint ápoló az egyik kórházban. Itt felkereste két régi ismerős, akik erőszakkal akarták vissza téríteni. A dulakodásban Hood megkóstolta a vérét véletlenül az egyiküknek. Megrohanták az emlékek és megismerte a mutáns képességét. Új embernek érezte magát ezért elhagyta a várost és elindult New Yorkba.
Az útja alatt átment sok városon és az utat szerencsejátékkal állta. Így nyerte emg egy beképzelt újgazdagtól a motorját.
Yorkban megismerte a szerelmet és a csalódást. Egy lányt is, akinek a neve Szehmet. Együtt jelentkeztek Xaviernél munkára. Az alku szerint ha tovább tanul maradhat. Így most mint Bestia jobb keze és az iskola ápolója dolgozik.
Egy este Árny bekapcsolt és bement a laborba. A megfelelő módon vér átöntést adott magának felhasználva a laborban lévővér mintát: Árnyékét. Hisz nincs annál könnyebb mint egy emberben kiszállítani a szükséges árút. Másnap így ébredt fel a gyengélkedő padlóján eszméletlenül Hood. Új erejét használva edzeni kezdett és Fenegyerek kód nevet kapta.
NJK bővítés:
Mint kiderült Zavaró érintése miatt elvesztette a régi képességeit és az emlékeit így amikor Malice megszállta Zack könnyedén megtalálhatta és az addigra mély depresszióba zuhant. Az X-menben durva vitákat folytatott Rorschachal és Szehmettel nem tudott már normálisan viselkedni. Aztán Mister Sinister támadása során Malice elhagyta a testét és újra maga ura lett. A bukás alatt a városban volt segíteni Daredevilként. Sikerült megtalálnia Skullfiret, akiről megtudta, hogy ő Michael Munroe. Mikor újra együtt harcoltak elgyőzték a klónjaikat, de ez Skullfire életébe került. Hood a klónok vérét itta, hogy legyen képessége a végső csatára, de ez megmérgezte és új képességeket kapott így tisztelegve a barátja előtt felvette a Skullfire nevet.
Jelenleg:
Hood képessége jó ideje fogy ki és állandó kínokkal küszködik, mintha valami emésztené, ezért Szellemlovast keresi. Az sem segít a dolgon, hogy Hood maga is emlékszik a barokkonn eltöltött időkre.

Képességei:
Vérívás: Mutáns képesség az eredeti. Ha a szervezetébe mások vére kerül akkor megszerzi annak emlékeit, adottságait és szuperképeségeit. Végül is ez hasonló Vadóc erejével, de valamivel rosszabb. Mert a férfinek az emlékekből mindig a legerősebbek jelenek meg először. Ezek szinte 100%-ig megrázó fájdalmas emlékek és érzések, amitől a mutáns jó időre sokkot szokott kapni.
Jelenleg benne lévő képesség:
Hood mára elvesztette az uramat a kék atom lángok felett azok, csak néha apró foltokban gyulladnak ki rajta és nagyon nagy kínokkal tudja uralni őket. Ez az állapot viszont szinte őrületbe kergeti Hoodot.

Szakértelmei: motorvezetés, szerencsejáték, utcai harc, tolvaj ismeretek, orvosi/ápolói tanulmányok, közelharci ismeretek, vérívásnak hála rendelkezik Logan szamurájkardvívás ismereteivel és nyomkövetési szakértelmével.

Hood korszakok szerint

Outsiders - Hood
Hood Underworld_2_10

Reneszánsz - Hood
Hood 17486680

Ragnarök - Daredevil
Hood Daredevil_2099_Vol_1_1_Textless

AIM Kora - Daredevil
Hood 97135-199227-daredevil_super

Senki Földje - Skullfire
Hood Skullfire

Barokk - Rozsomák
Hood 1157578-ultimate_x

Utolsó Nap - Hood
Hood 111403-22820-morbius
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.