Omega szint

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Omega szint Empty Omega szint

Témanyitás by Morsus Kedd 16 Aug. 2011, 15:29

A föld alatt, egy szinten az Árnyangyalok titkos bázisával vannak az életveszélyes bűnözők, akiket nem lehet kiengedni soha. Az ő termeik rendelkeznek fajhoz illő vonásokkal és képesség gyengítő szereket kapnak az ételeikben. Ezekről a rabokról a legtöbbször a média nem is tud. A helység a nevét onnan kapta, hogy csakis omega szintű engedéllyel (a legmagasabb engedély) lehet belépni ide.
Omega szint Rykercellk
Rabok:
- Spar-Theen
Speciális nitrogén levegővel rendelkező börtön. Theen jó magaviselete és Ko-Rel és Ronan erőltetése miatt kaphat olvasnivalót így több tucat emberi, embertelen és kree könyve van.
- Tyler Jackson
Egy börtönt kapott, ami blokkolja a képességeit, és a nega-bandázsait elvették tőle. Illetve van egy képességblokkoló nyakörv is rajta a legvégső esetre.
- Mesterbűnözők Kardfog kivételével.
-Jester
-Shadow

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Omega szint Empty Re: Omega szint

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 03 Nov. 2011, 16:00

Steven fejfájással ébredt fel egy ágyon, egy szobában. A helységnek nem volt ablaka csak egy ajtó. Ha a férfi próbálkozott a képessége nem működött, ahogyan a páncélját próbálta magára húzni, azt sem volt képes elérni. Ilyennel még nem találkozott, a saját világában nem voltak arra képesek a legfejeltebb börtönben sem, hogy ezeket blokkolják. A helységben az ágyon kívül még WC volt, egy kis mosdófülke. Semmi egyéb, egyelőre a folyosóról is csönd fogadja Steven-t.

Odafent Zord Miaku ajtaján kopogtattak, miközben a férfi már megkapta az aktát a nemrég behozott mutánsról és arról, amit a SHIELD telepatái már ki tudtak olvasni a fejéből. Illetve az e világi bűneiről is. Ha Miaku beengedi a katonát az tisztelgés után szólal meg.
- Uram a fogoly felébredt – mondta.
Az akta pedig a következő volt:
Rab: Steven Storm – azonosság megerősítve, létező személy a realitásban
Foglalkozás: fejvadász, utoljára a Hydra-nak dolgozott
Család: Sarah Storm – meg nem erősített adatok szerint fejvadász ő is, ezenfelül az Afterlife Nightclub tulajdonosa
Bűnök: Magneto meggyilkolása, ismertetlen nano-technológia eltulajdonítása és birtoklása, merénylet tervezése Lord Gorgon Boltagon megölésére és nem utolsó sorban egy másik realitásban – ismertebb nevén Barokk – Attilan elpusztítása
Cella: speciális cella, ami blokkolja a rab mutáns képességét és a nanitokat is inaktív állapotban tartja.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Omega szint Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Steven Szomb. 05 Nov. 2011, 11:11

Egy cellában ébredtem erős fejfájással, bár ennél sokkal rosszabb is volt már. Elégé zavart voltam mivel ötletem se volt, hogy hogyan kerültem oda. Felültem és körbe néztem a szobában. Csak egy ajtóvolt benne. Tipikus cella szoba. Felakartam húzni a páncélt hogy neki készüljek kitörni innét, de.. nem ment. Egyszerűen nem történt semmi. Egy ideig csak a kezemet és magamat néztem, hogy mi van rajtam. Aztán hirtelen beugrott, hogy hogy kerültem ide. Az a valami ami elkapot.. egyszerűen bele nyúlt a kezembe.
~ Itt sokkal fejlettebb technológiával rendelkeznek mint nálunk.~ vontam le a következtetést. Sorra próbáltam a nanitok rendszereit, egyiknél se történt semmi. Se a hő látás, se az erőnövelés, se semmi nem működött. A regenerációt nem tudtam kipróbálni, bár elharaphattam volna az újamat, de nem láttam értelmét.
~Esetleg kiszedték volna belőlem őket? De hisz hogyan? A testem többi részéből még csak hagyjám, de a fejemből is? El se tudom képzelni azt a technológiát, amivel ezt meg lehetne tenni maradandó sérülés nélkül.~ Ez után hamar mérges lettem, elvégre most nagyon védtelen voltam. De legalább a képességemmel még megtudom magam védeni valamilyen szinten, bár tény, hogy már jó ideje inkább a páncélra hagyatkoztam és a képességem csak másodlagos fegyver volt. A magabiztosságom kedvéért megpróbáltam létrehozni egy kis villámot a két kezem között. Azonban most se történt semmi. Többször is próbáltam különböző villámok létrehozásával, de egyszer se sikerült. Végül hátradőltem az ágyban és csak a plafont néztem. Ténylegesen rab voltam. Még a képességemet is elvették, már pedig ez elégé dühített. Mint ha az egyik érzékemet vették volna el, a látásomat vagy hasonlót. Bár valószínűleg csak biztonsági okokból tették, de ha egy izmos pacákot bevisznek börtönbe akkor az ő kezét is levágják?
- És még azt hittem a Raft-nál nem lehet rosszabb… - Mondtam halkan magamban majd egy ideig nem szólaltam meg. Aztán eszembe jutott, hogy még el se mondták, hogy mivel vádolnak. – Hééé! Valaki! Legalább elmondanák, hogy pontosan mivel vádolnak? – Kiáltoztam csak úgy a plafonra. Nem tudtam, hogy az ajtó hangszigetelt-e vagy sem, de biztosra vettem, hogy van itt valahol kamera, még ha nem is látom, biztos látnak és hallanak engem. – Beszélni szeretnék az igazgatóval!

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Síkok:

Témanyitás by Morsus Hétf. 07 Nov. 2011, 22:24

Két őr érkezik meg és a rács két oldalára állnak.
- Steven Storm! Álljon a cellája közepén lévő négyzetbe. Semmi hirtelen mozgást ne tegyen, a saját érdekében.
Szólítja fel az egyik őr, ha így tesz akkor érkezik meg Zord Miaku. A japán férfi öltönyben sétál pontosan elé, kezeit hátul tartva.
- Mr. Storm. A papírjai szerint önt vádolják gyilkossággal, rablással és merénylettel. Szerencséjére nem az Embertelenek fogták el, hisz a királyi család elleni tettekért halál jár.
Mondja a férfi.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Steven Hétf. 07 Nov. 2011, 22:57

Egyszer csak lépéseket hallok. Még nem értek ide, amikor már tudtam, hogy ketten vannak.
- Értettem. – Válaszoltam fáradtan és röviden, mikor kiadták az utasításokat. Nem igazán tetszett a helyzet, de nem volt mit tenni ellene. Tarkóra tett kezekkel a cella közepére álltam csak, hogy lássák, semmilyen szökési kísérletet nem tervezek végrehajtani. Ezután egy új alak jelent meg. Ezen látszott, hogy nem egy őr, főkép a ruházata miatt. Kicsit meghökkentem, mikor felsorolták röviden a vádakat.
- Elnézést, de elmondaná, hogy még is mi folyik itt? Valamint hogy kit tisztelhetek meg a személyében, és még is hol vagyok?- Kérdeztem a férfitől. Egy kicsit több tisztelettel teszem ezt, mint az őrökkel már csak azért is mert gyanús, hogy valószínűleg ő is befolyásolni fogja az ítéletemet, legalább is ahogy majd előadja a történetemet az igazgatónak vagy a bíróságnak. Kicsit tényleg nagyon zavaros volt a helyzet. Minden megváltozott, még is letartóztatnak olyan bűnökért, amik ebben itt úgy néz ki meg se történtek.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Hétf. 07 Nov. 2011, 23:30

A japán férfi bólint.
- A nevem Zord Miaku, a Raft igazgatója vagyok. Ön jelenleg ezen a szuperhumán börtönön van elzárva a fentebb említett cselekedetei miatt. Jelenleg csak ennyit tudok elmondani mivel Miller igazgató úr csak nem rég küldette át önt és az anyagát.
Feleli komoran.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Steven Kedd 08 Nov. 2011, 11:03

- Értem.. – Közben szétnéztem egy kicsit a cellában. Voltam már a Raftban elég sok ideig, de ez a hely nem hasonlított hozzá. Normál esetben megkérdőjelezném, hogy ez tényleg az-e, de mivel minden más is megváltozott ez is megváltozhatott.
- Elégé sokat változhatott ez a hely. Legalább is mikor még legutoljára itt voltam, nem voltak képesek megszüntetni a képességemet. Mivel érdemeltem ki, hogy személyesen jött el hozzám egy egyszerű rabhoz? Már elítéltek a korábban említett vádpontok alapján vagy még megvédhetem magam? Lesz rá lehetőségem, hogy Jonathan Millerrel személyesen is beszéljek? – Láthatóan az igazgató nem igazán örül annak, hogy beszélnie kell velem és normális esetben ezt meg is érteném, de ha minden a normális lenne nem is kaptak volna így el. Legalábbis nem kínáltam volna csak úgy fel magam. Elégé furcsa volt, hogy annak ellenére, hogy úgy tűnt minden ami történt régen mielőtt ide kerültem volna, nem történt meg, még is elítélnek miatta.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Pént. 11 Nov. 2011, 17:51

Az igazgató megrázza a fejét.
- A SHIELD igazgatója nem tárgyal rabokkal. Maga azért van itt, mert itt tudjuk lebénítania nanotechnológiáját. Ne őrüljön ennek, ez itt az omega szint, a legveszélyesebb rabok kerülnek ide. Maga e szempontból egy anomália. Túl erős a sima cellához, de nem elég ártalmas az omega szintre. A tárgyalása még hátra van, de mint említettem az ereje túl nagy, hogy szabadlábon védekezhessen. Ezzel azt hiszem végeztünk. Viszlát.
És ha a férfi nem állítja meg akkor az igazgató távozik.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Steven Pént. 11 Nov. 2011, 18:46

- Ennyi? Bezárnak mert erősebb vagyok az átlagnál? – Kérdeztem idegesen. A kezemet is leemeltem a tarkómról és ökölbe szorítottam, de nem mozdultam ki a négyszögből. – És mikor lesz a tárgyalás? Ki fog helyettem beszélni? Miért akarnak egyáltalán elítélni? Mióta itt vagyok azóta semmit se tettem, amivel ezt érdemeltem volna ki. Az istenért is elvégre én mentem oda önökhöz, azért hogy segítsenek megakadályozni azt, hogy bárkinek is baja essen emiatt! – Nagyon ideges voltam. Mióta a páncélom meg van, először tudtam józanul gondolkodni és emiatt kerültem az egyik legszigorúbb, ha nem a legszigorúbb börtönbe. Ha Sam még mindi velem lett volna, akkor már rég kijavíthattam volna a hibát és tehettem volna azt, amit csak akarok. Mikor csatlakoztam az X-fegyverhez azért mentem, hogy megszabaduljak Sam-től. Ironikus. Most hogy nélküle vagyok, már azt kívánom bár sose tűnt volna el. Összegezve a jó hír az, hogy nem örökre vesztetem el a képességemet. A rossz hír az, hogy valószínűleg örökre fognak ide bezárni. Nem túl jó kilátások. - Legalább egy könyvet adhatnának, amíg megvárom a halálos ítéletet amiatt, mert mutánsnak születtem.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Vas. 13 Nov. 2011, 22:20

Egy őr bekíséri Carlt a fogolyhoz. A cellában Steven meghallja a parancsot.
- Álljon a sárga négyzetbe és ne hagyja el a látogatás ideje alatt. - mondja neki a férfi. Ha Steven a négyzetbe áll az ajtó kinyílik és belép rajta egy középkorú öltönyös férfi. Kezében már ott van a tabletje. Arcán barátságos mosoly.
- Jó napot! Mr. Steven Storm ha nem tévedek. - lép a férfi a cellába. Mögötte az ajtó becsukódik. - Én fogom védeni önt, a Carl Orlom vagyok. Ezért lenne önhöz pár kérdésem. Örülnék neki ha mindenre pontosan válaszolna. - fejezi be az ügyvéd.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Síkok:

Témanyitás by Steven Kedd 15 Nov. 2011, 18:12

Épp a földön fekvőtámaszozom, mikor meghallom a lépteket a folyosón, majd az őr hangját, így egy kicsit izzadtan és fáradtan állok a négyzetbe. Elégé unalmas a cellába és a testem is már régóta nem hagyatkozhatott csak a saját erejére, így az edzés elégé jó időtöltésnek tűnt. Csak hát nem volt túl sok gyakorlat, amit csinálni lehetett.
- Jó napot! Nem téved. És ön? – Kérdezem, majd mikor meghallom, hogy ő lesz az ügyvédem, egy kicsit megdermedtem. Magamban már rég elfogadtam a tényt, hogy kivégeznek. Elvégre legutóbb otthon is hasonló kép ment a tárgyalásom. Védőügyvéddel, tudomásom szerint, még eddig nem is találkoztam.
- Persze kérdezzen csak nyugodtan. Utána majd én is feltehetek néhány kérdést? – Az hogy pontosan mivel vádolnak még továbbra is rejtély számomra és ügyvédként gondolom, neki tudnia kell, bár mivel még nem voltam része ilyen folyamatnak, így nem voltam benne teljesen biztos.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Kedd 15 Nov. 2011, 19:49

Az ügyvéd nyugodtan néz Steven-re.
- Gondolom a vádakat még nem ismeri. - mondja az ügyvéd mosolyogva. - Állítólag önt több rendbeli gyilkossággal és illegális technológia birtoklásával vádolják. A gyilkosságok között szerepel egy másik világban elkövetett tett is. Állítólag ön részt vett egy Attilan nevű város elpusztításában. Emellett ebben világban részt vett Magneo azaz Erik Lensher megölésében. Valamint vádolják még egy állítólagos merénylet megszervezésével is. Kérem mondja el mit tud ezekről. Mi történt, hogyan és miért. - kérdezi nyugodt hangon. Közben pedig figyeli a fiút.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Steven Csüt. 17 Nov. 2011, 18:28

- Nos igen. Épp ezzel kapcsolatosak lettek volna a kérdéseim. – Majd amikor mondta a vádakat, a Magnetós vád hallatán megdöbbentem. Amikor említette, hogy másik világbeli Attilan lerombolásával is vádolnak már kezdte érteni, hogy pontosan mi is folyt körülöttem, bár a hogyan és a miért még mindig nagyon érdekelt volna.
- Értem.. Nos akkor asszem kezdjük az illegális technológiával. Gondolom ez alatt a belém épített nanotechnológiára gondolnak. Az én világomban üldözik a mutánsokat. 10 éves koromban kiderült, hogy az vagyok, így elszöktem még mielőtt a rendőrök elkaptak volna. 19 éves koromban aztán elkaptak és bezártak az ottani Raftba hamis vádakkal. Mint nem mondjak, ott egy fokkal kellemetlenebb volt a fogadtatás. 3 év fogság után átszállítottak egy kísérleti laboratóriumba, ahol beadták nekem a kísérleti nanitokat.. Életem legfájdalmasabb 4 és fél órája volt az, pedig már túl vagyok néhány fájdalmas pillanaton. Miután a kísérlet sikerrel zajlott le és a beavatkozást túléltem, végre akartak hajtani néhány kísérletet, majd aztán meg akartak semmisíteni. Azonban sikerült megszöknöm és megsemmisítettem az egész komplexumot minden feljegyzéssel és ott dolgozóval együtt. Volt a nanitoknak egy mellékhatása amivel nem számoltak.. – Egy kis időre elgondolkodtam, hogy szoljak Sam-ről elvégre róla eddig még senkinek se meséltem. Mindazonáltal most jobb ha róla is tudnak. Veszteni valóm nincs. És így talán több értelmet nyer, hogy miért is öltem meg mindenkit. – Előfordult már magával, hogy tudta valamit nem lett volna szabad megtennie, még is valami azt suttogta a fejében, hogy muszáj meg tennie? Nos ez a valami nálam a nanitokon keresztül megjelent életnagyságban és nem suttogott hanem ordított. Egyszerűen képtelen voltam neki ellenállni. Miután kiszabadultam és lecsillapodott a dühöm, Sam-t továbbra sem tudtam kordában tartani, így hát felkerestem azokat, akik üldöztek engem. Csak az ő felszerelésükkel tudtam volna bezárni azt a kis kaput a nanitok programozásában, ami lehetővé tette Sam számára a kommunikációt velem. Ezért cserébe viszont fel kellett ajánlanom valamit és csak egyetlen egy dolog volt, ami megfelelő árnak számított náluk. Csatlakoztam a kormány elit bérgyilkos osztagához, az X-fegyverhez. Ekkor vettem részt az embertelenek elleni támadásban, Attilan lerombolásakor, a kormány parancsára. Szeretném megjegyezni, hogy az Embertelenek már több másik értelmes fajt is kiirtottak a Földön, így nem igazán éreztem bűntudatott, hogy meg kellett támadnunk őket. Közvetlenül mielőtt ide kerültem volna találkoztam Magneto-val, de az utolsó emlékem róla az, hogy épp eltipor néhány kis suhancot. Semmi közöm nincs a meggyilkolásához és semmilyen merényletről nem tudok, ha csak az embertelenek megtámadása nem annak számított, de mivel azt külön vádban említette így ezt kétlem. – Az utóbbi két vádpontnál elégé zavarba voltam. Nem értettem, hogyhogy hozták ezeket kapcsolatba velem elvégre semmilyen merényletett nem terveztem és Magnetohoz se volt semmi közöm.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Hétf. 21 Nov. 2011, 20:07

Az ügyvéd figyeli Steven szavait s mindent lejegyez a tabletbe. Végighallgatja majd elgondolkodik.
- Szóval nem akart merényletet szervezni senki ellen. A többi vád pedig nem jöhet szóba mivel kormányzati parancs alá esnek. Most már csak találnunk kell valakit aki bebizonyítja mindezt. Ha minden jól megy önt nem ítélhetik el ezekért. A merénylet elkövetése Erik Lensher ellen viszont kemény dió a DNS vizsgálat alapján maga ott volt a tett színhelyén. Ha minden jól megy valahogy azt is tisztázzuk. A nanotechnológiáal kapcsolatos problémákat valószínűleg egy szakértő csapattal igazolni lehet. Ebben az esetben bebizonyíthatjuk, hogy ön minden vádpontban ártatlan. Nem az esküdtszékre bízom a döntést mert úgy tűnik itt az felesleges ha jól értem gyakorlatilag semmilyen illegális cselekményt nem lehet önre bizonyítani. Egyedül a kérdéses gyilkosságban való részvételre van bizonyíték. Viszont ha elfogadjuk, hogy az egy másik Steven Storm volt akkor azt sem. Szükségem lenne viszont tanúkra akik ezt bizonyítani tudják mondjon neveket. - fejezi be a monológot, és felkészül leírni mindent amit a férfi mond.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Steven Szer. 23 Nov. 2011, 21:06

- Igaz hogy nem vagyok otthon a jogi szakmában, de a kísérleti labor lerombolását és az ottani emberek meggyilkolását kétlem, hogy a kormány nyakába tudnánk varrni. De ön a szakértő. Ha csak a fejemet össze nem tudják kapcsolni egy számítógéppel, akkor kétlem, hogy bármilyen tudós csoport is megtudná vizsgálni a Rendszert. De ez legutóbb is nagyon, nagyon rosszul végződött. Mégis milyen tanukat? Ötletem sincs ki lehetett ott Magneto megölésénél, mivel én nem voltam ott. Az otthoni világomban történtekről, akik tudnak azok majdnem mind halottak, de akik még élnek azok is tudtommal abban a világban vannak. Rajtam kívül egy tanút se tudok mondani. - Válaszoltam az ügyvédnek. Soha nem találkoztam ügyvéddel és mivel engem automatikusan bűnözőnek bélyegeztek meg, így az otthoni jogi szabályokat se ismerem, nem még az ittenieket, de valahogy túl egyszerűnek hangzott az, hogy mindent a kormányra foglyunk.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 23 Nov. 2011, 22:27

- Nos ha önvédelemből tette, és jogtalan likvidálási parancs volt magán akkor nem büntethetik meg. Persze ez egyszerűnek hangzik. Csakhogy ehhez mindezt bizonyítani is kell. Ehhez pedig tanúk kellenek. A Erik Lensher elleni merényletet pedig talán megoldhatjuk. A többi vádpontban szereplő cselekmények végrehajtása megkérdőjelezi a személyi kapcsolatot Erik Lensher megöléséhez. Remélem mióta átért nem ölt meg senkit. - mosolyog az ügyvéd. Közben pedig szorgosan jegyzetel. A lényeg érdekli.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Steven Csüt. 24 Nov. 2011, 23:15

- Hmm.. önvédelem.. Ha képes lettem volna hideg fejjel gondolkodni, akkor valószínűleg lett volna pár túlélő, de igen, a többséget önvédelemből öltem meg, valamint hogy senki mással se ismételjék meg ezt a kísérletet. Az hogy jogtalan volt-e a likvidálási parancs a fejemre csupán csak nézőpont kérdése. Abban a világban ezt jogosnak tartották. Gondolom, itt nem üldöznek már csak amiatt valakit mert mutáns. Mivel mindenki aki tanúskodhatna, a másik világban él, ezért azt hiszem rajtam kívül egy tanú sincsen. Illetve egy talán van. Mikor átkerültem ebbe a világba találkoztam egy lánnyal, aki azt állította, hogy a testvérem. Azt hiszem Sarah a neve. Valamint ha tudnánk szerezni egy erős köztiszteletben álló telepatát, már ha van ilyen, akkor az betudná bizonyítani, hogy az igazat mondom, mikor az emlékeimről beszélek, mi szerint én egy másik világból jöttem. – Válaszolok az ügyvédnek.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Csüt. 24 Nov. 2011, 23:34

- Értem nos akkor egyenlőre ennyi Mr. Storm. A későbbiekben még felkeresem. A viszont látásra. Reméljük sikerül feltárni a dolgot. - mondja az ügyvéd mosolyogva. - Viszlát Mr. Storm. - fejezi be majd elindul kifelé. Az őr kinyitja neki az ajtót. Amikor kilép még visszanéz védencére. Aztán végleg eltűnik Steven elől. A férfit az őrség kikíséri a sziget zónáján kívülre.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 25 Nov. 2011, 10:04

//Had ne kelljen megint a 6teli sor miatt rádszólnom megint... ez már sokadik Adam...//

Omega szint Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Steven Szer. 30 Nov. 2011, 23:17

- Oda haza még ennyi esélyt se kaptam, hogy tisztázzam magma. Most talán majd sikerülni fog. – Bár lelkes voltam a tárgyalás miatt, túl sok optimizmus nem gyűlt össze bennem. Valahogy nem éreztem olyan jónak a helyzetet, mint ahogy azt az ügyvéd leírta. De hamar elhessegettem ezt az érzést próbáltam optimista maradni. Sajnos az évek során túlságosan is Sam-re támaszkodtam ilyen téren. Mindig ő hívta fel a figyelmemet a veszélyre.
- Kaphatnék legalább valami történelemkönyvet vagy hasonlót, hogy tudjak valamit is erről a világról? Pl hogy miért vagyunk ilyen puszipajtások az embertelenekkel. – Kiáltottam az ügyvéd után, de kételkedtem benne, hogy meghallja vagy hogy tesz is majd érte valamit. Az egyetlen dolog amit tehetek, hogy kivárom a tárgyalásom kezdetét.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 01 Dec. 2011, 12:55

Ha az ügyvéd nem is hallotta, de Steven a kérésének megfelelően kapott egy történelemkönyvet, aminek átnézése közben rájöhetett, hogy ez a világ nagyon-nagyon más volt, mint a sajátja. Sokkal több minden történt, mint az övében, itt a mutánsokat nem üldözik, hanem teljesen egyenjogúak az emberekkel. Sőt! New York polgármestere is mutáns volt, bárhol dolgozhattak és mindenben ugyanolyan joguk volt, mint másoknak.
És a legfontosabb kérdésére is választ kapott, hogy miért vannak ennyire jóban az embertelenekkel. A saját világában az 1920-as években tűntek fel először Unspoken királysága alatt, itt ekkor űzték el ezt a királyt és a város álomba merült. A sajátjában az 1930-as évek elején Unspoken és királynője Lady Nephthys Boltagon lerohanták Atlantiszt és Lemúirát kiirtva a Homo Sapiens Mermanus fajt a föld színéről. Itt ebben a világban ez nem történt meg. A sajátjában tudta, hogy Attilan jó ideig lefizetve tartotta az USA kormányát, míg az végül megunta mindezt és zsarnoki birodalmat az X-fegyverrel pusztíttatta el. Itt, Attilan-t a későbbi polgármester Jet Li Tao ébresztette fel, amikor Galactus másodjára is a bolygón járt. Noha az embertelenek még mindig tartózkodóak, de más az uralkodójuk, aki nem nézi le az emberiséget. Itt a királynő az atlantiszi és lemúriai királyhoz ment feleségül és a birodalom egyesült. A király a Bosszú Angyalok tagja, így SHIELD ügynök és a királynő is szoros kapcsolatot tart fenn velük.
Itt volt a válasz, hogy miért vannak ennyire jóban, egyetlen oka volt, másik uralkodó pár uralkodott a birodalom felett. Az uralkodópár pedig Steven számára is ismerős a saját világában az embertelenek hazaárulásért vadásztak rájuk, az emberi kormányok pedig a párost a genetikai tudásukért akarták elfogni és mindegyik a saját céljaira használni őket. Ez a birodalom, ami ebben a világban volt és létezett, pontosan a szöges ellentéte volt a zsarnoki és megalomán másik birodalomnak, amelyiket ő ismert.

Omega szint Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 24 Dec. 2011, 12:02

És ekkor hirtelen a semmiből mindenki azt vehette észre, lehetett bárhol a Földön, lehetett bármilyen napszak az ég mindenhol felhős lett, vörös felhők takarták be a teljes látóhatárt. Furcsa jeges és mégis forró szél söpörte végig az utcákat, réteket, hegyeket, mindent. A Föld teljes lakosságát furcsa bizsergés járta végig, miközben az égen vörös villámok cikáztak mindenfelé. Akikben Atlantiszi vér folyt egy pillanatra ténylegesen megérezték istenük Neptune hívását, az emberek pedig annyit, mintha az istenek közöttük jártak volna. Csak egy pillanatig tartott, utána mindez szertefoszlott, de ennek az egésznek hála a teljes világon emberek alakultak át görög mitológiai lényekké. A hívás nekik szólt, a világuk helyre állt és uraik, úrnőik újra visszakapták régi erejüket.
Az ég és a villámok pedig pár perc múlva eltűntek és már semmi sem utalt a néhány perce történt furcsa és különös eseményekre. Az emberek csak egyvalamit tudtak mindezek után, valami megváltozott…

Omega szint RedLightningStorm

Omega szint Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 28 Feb. 2012, 10:51

Résztvevők: Tyler Jackson és Steven Storm

Tyler-rel és Mich-el végül megérkeztek a Raftra, a férfi pontosan tudta, hogy a legszigorúbban őrzött szuperhumán börtön ez, ahova csak a legrosszabbak kerültek. Mich-et elvitték máshova, és Tyler-t egy földalatti részbe kísérték. Amíg végigkísérték a folyosón, egy ismerős személyt pillantott meg az egyik cellában, Spar-Theen-t a kree férfit, a másik nega-bandázs tulajdonosát, a későbbi Rorschach 2-t. Ezek után megannyi üres cella, majd a folyosó végén egybe terelték be a férfit. Vele szembe pedig a börtönben egy ismerős alak van, a Hajón látta, a másik életben, ő volt az, aki rosszul lett a földön fekve, pillanatokkal azok után, hogy felteleportáltak a hajóra.

Steven szokásos unalmas napját töltötte a cellájában – a bejárati része átlátszó anyagból van, így látod, hogy mi történik odakint – amikor végre valami izgalom történik ezen a helyen. Mozgást hallott és, ahogyan kinézett meglátta, hogy hoztak valakit, a férfit felismeri, a Hajón látta már, amikor Attilan-ról oda kerültek, a nevét igaz nem tudta, de annyit igen, hogy az X-men tagja volt a saját világában. A férfi eléggé önkívületi állapotban van, sírt is a közelmúltban, a Stevennel szemközti cellába tették be őt.

Omega szint 00120

Hogy Steven se unatkozzon a kiszabadulásig. ^^ Szabadjáték, ha gondoljátok. Tyler végzett a kalandon.

Omega szint Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Steven Kedd 28 Feb. 2012, 22:18

Unalmas nap volt, csak mint az eddigiek is. A könyvet már gyakorlatilag kívülről fújom minden egyes oldalát, minden betűjét, legalább 100x elolvastam a bent töltött idő alatt, így most azzal szórakoztam, hogy origamiztam a lapokból.
~ Istenem, de lassan halad itt az ügyintézés. Vagy talán csak velem kivételeznek így? Szívassuk meg a másik világból jött idegent azzal, hogy ok nélkül hónapokig csücsül a börtönben.~ Gondolkodom magamban, miközben egy elégé bonyolult alakzatot próbálok hajtogatni a papírlapból. Természetesen közben a padlónak dőlve ülök a lábamat a falnak támasztva. Határozottan jobban érzem magam, mint korábban a Raft-ban, tekintve hogy az ellátás sokkal jobb volt annál. Még csak nem is kellett osztoznom a szobámban egy pszichopatával. Tudtam, hogy vannak mások is ezen a részlegen, de egyikük se volt beszédes, így gyakorlatilag csak az ügyvédemmel és őrökkel beszélhettem volna, ha megmukkantak volna, mikor épp az ebédet hozták, de persze egy szót se szóltak.
Aztán valami váratlan történt. Nem a megszokott időben, lépéseket lehetett hallani a folyosóról. Amint realizáltam, hogy az ebédet még csak jóval később kellene hozni azonnal felpattantam, oda sétáltam a bejárathoz és kémleltem, hogy vajon kijön. Végül úgy tűnt hogy egy új rabot hoztak. Ismerős volt, de eleinte nem tudtam, hogy honnét.
- Egy másik könyvet, vagy egy rádiót legalább igazán adhatnának. Esetleg naponta egy újságot. – Szólta az őröknek, de kételkedtem benne, hogy bármelyik kívánságomat teljesítenék. Eddig is teljesen figyelmen kívül hagytak. Aztán mire elmentek, addigra rájöttem, hogy honnét ismerős az alak. Láttam apokalipszis hajóján mielőtt minden elsötétült volna. Egy X-men tag volt az én világomban.
- Na hát ebben a világban minden az ellentettjére fordult? Az X-menekből bűnözők lettek? Miért zártak be téged? – Kérdeztem tőle unalmasan. Nem igazán érdekelt valójában, de végre volt valaki, akivel beszélgetni lehetett és ami még fontosabb, akitől majd újabb információt húzhatok ki, ezzel a világgal kapcsolatban.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tyler Szer. 29 Feb. 2012, 19:02

-A Raft.....-
Motyogja halkan, ahogy bevezetik az épületbe, majd az Omega szintre viszik. Michet máshová de ezt sem igazán fogja fel, jelen állapotában. Egy pillanatra felkapja a fejét, ahogy megpillantja a kree-t, de máris noszogatják tovább a saját, cellájába. Szemben vele, egy ismerős alak. Még Apokalipszis hajójáról, egy másik világban, egy jobb élettel ezelőtt. Stevenre pillant, de látszik hogy még mindig sokk hatás alatt van. Néma percek telnek el, mire felfogja mit is kérdeztek tőle, és újabbak, mire szaggatottan megszólal.
-Tizenkét rendbeli gyilkosságért....csak baleset volt...-
Azzal a cella falának dőlve, lecsúszik a földre, lábait felhúzva, az arcát a térdeibe temetve.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.