Követségek

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Követségek Empty Követségek

Témanyitás by Thorhalla Pént. 30 Szept. 2011, 09:08

A Fellegvár követségei a Prezídium területén. Errefelé az irodák és rezidenciák gyakran teljesen nyitottak. Nem szokatlan dolog, hogy egy-egy nagykövetségnek egyáltalán nincs is fala. A bűnözés itt nem jelent problémát, mivel a Fellegvár Biztonsági Szolgálat állandóan őrjáratozik, és számos eszközzel figyeli a területet. A tolvajokat gyorsan azonosítják és letartóztatják.

Minden faj, amely elég fontos ahhoz, hogy beleszólása legyen a galaktikus politikába, fenntart egy követséget a Prezídiumon. Ahogy a Fellegvár Fennhatóság területe növekedett, úgy jött létre egyre több követség. Ahhoz, hogy egy faj a vezető fajok közé kerülhessen, azonban többre van szükség egy követségnél. A vezető fajoknak kiterjedt felelősségük van: ők látják el személyzettel és hajókkal a Fellegvár flottáját, és gyakran nekik kell gazdasági segítséget nyújtani vészterhes időkben. Túl nagy kérés lenne ilyen erőfeszítést megkövetelni olyan fajoktól, amelyek erre nem képesek. Ám a követségek arra jók, hogy a kisebb fajok is tudjanak érvényesülni a Fellegvárban.

Követségek 20064635

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Követségek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 20 Okt. 2011, 22:12

A parancs elég egyértelmű volt, meg kell védeni a nőt, és itt kell megvédeni. Szóval nálam van a teljes tatyóm, mert itt egész napos szolgálatról lesz szó, és nem húzhatunk el innen. Van nálam "néhány" doboz energiaital, meg csoki, hogy jól bírjam az éjszakai órákat, és persze a puskám és az inhalátorom, de nem hiszem, hogy arra most szükségem lesz. Legalábbis remélem.
A követségek felé vesszük az irányt, és máris itt van egy érdekes dolog, ez a fickó, aki idekísér bennünket, vajon megbízható? Vajon nem akarja megölni ő is épp a nőt? Vagy nem adja el jó pénzért az információit a skrulloknak? Kree... De sosem lehet tudni, köztük is vannak patkányok, és persze az sem biztos, hogy nem egy "álruhás" skrull. Már értem, mire célzott Pahl, mikor azt mondta, senkiben sem bízhatunk. Kezdődik a hosszútáv-paranoia, remélem hamar letudjuk ezt a melót.
-Miért késtél? - Kérdem hátramaradva Nebotól, hangomban nincs semmi számon kérő, inkább csak érdeklődöm.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Követségek Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Mich Szomb. 22 Okt. 2011, 01:17

Mivel elég sokan összegyűltünk, még több igazán fontos személyiség jött a terembe, felhagytam azzal az ötletemmel hogy félrehívom Pahl-Linn-t. Inkább csak sokat mondóan bólintok felé. Megfigyelem a kree-t aki elkísér minket, minden mozdulatát figyelem, mással nem nagyon foglalkozom, ha valaki beszélni akar velem, gyors egyszerű válaszokat adok neki. Ha esetleg ismerem a kree-t aki kísér, sokkal könnyebb dolgom van. Azt figyelem hogy van e valami a mozdulataiban, ami miatt gyanús lehetne, sok mindent elárul a testbeszéd és ha hibázik akkor én azt észreveszem. Szerencsére a Követségeket úgy ismerem mint a tenyeremet, sokat szolgálok itt a mai napig. Mindenkit és minden sarkot ismerek itt szinte, ez valamelyest kis nyugalommal tölt el.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Követségek Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Követségek Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 35

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Ziltor/Paul Pachner Szomb. 22 Okt. 2011, 13:49


T'Nak csak szemeivel tekint a bemutatkozó Carl-ra, jelezve, hogy fogadta azt.
Syr-Tox kételkedést sejtető szavaira tömören válaszol.
- Egy ugrás az egész. - nézz rá a kree-re.
Valamilyen embertelen nőszemély is megérkezik, s rögtön beleszól a dolgokba. T'Nak apró tűfogait csattogtatva szemléli meg Nebo-t.
- A nem szabad nem jelenti azt, hogy nem is fog hadszíntérré válni az állomás. Ennek megelőzésére érkezett ide flottánk. Hogy közreműködve az FBSZ-szel fenntartsuk a fegyvermentességet és a rendet. Hang pedig nem vagyok, hogy lássam a jövőt. - szavai kemények, sértésnek is lehet értelmezni. Hisz egy egyszerű katona kioktasson egy hercegnőt, bizony nem túl hétköznapi dolog.
- Talán majd Pahl-Linn dönti el, hogy hova is visszük, uram. - vág vissza a másik embertelennek. Valóban csak hírből ismeri ezt a fajt, de így elsőre nem túlzottan pozitívak a tapasztalatai. Még ha Stratos pozitívan is véleményezi. Az effajta dicséret nem ér semmit egy kerilián katonánál. Csak saját vezetőitől fogadhat el dicséretet.
Pahl-Linn szavait nehezen tudja csak elfogadni.
- A mi erőnk a hűségben és a rendben gyökerezik. Azokhoz kik jók hozzánk, mi is jók leszünk. De akik rosszak voltak hozzánk, azok vessék bele magukat egy fekete lyukba, mert végük. Elöljáróim feladata eldönteni, hogy hűségünket kinek adjuk. Az enyém pedig, hogy segítségére legyek Pahl-Linn. Míg g’tar-om mást nem parancsol. De ha már skrull kémeket feltételez nálunk, megnyugtatom, hogy minket nem lehet olyan könnyen lemásolni. És ha mégis, Hangjaink hamar észreveszik az ellenséges gondolatokat. - vágja a kree parancsnok fejéhez büszkén népe erejét, amelyet a folytonos győzelem dicsősége táplál.
A Nova hadtest említésére érdeklődés fénye csillan T'Nak-ban. Hallott már erről az alakulatról. Állítólag olyan meghajtással bírnak, mint az ő űrhajóik és, hogy legalább annyira jól manővereznek. Egyszer szívesen összemérné tudását egy Novával. Talán lesz is rá alkalma.
A parancsokat megkapva tiszteleg és társai után indul a célszemélyért. Útközben még odaveti Nestornak.
- Pahl-Linn döntött. Nem maga. - s megy is tovább, nem foglalkozva vele, hogy épp szerelmi civódásba kezd Neboval. Az őket vezető kree mellett lépdel, szálegyenesen, büszkén. Teste mellett lazán mozognak csonttüskékkel ékes karjai.

_________________
Ziltor midgardi őrző
Paul Pachner kampós kezű norvég halász
Lucy Huniver
T'Nak
Ziltor/Paul Pachner
Ziltor/Paul Pachner
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 179
Hozzászólások régi : 68
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 23 Okt. 2011, 10:41

//Előzmény: Fellegvár Biztonsági Szolgálat//

A nő vett egy mély levegőt, így nem lehet együtt dolgozni, hogy a többség máris egymás torkának esett. Így igazán remek lesz együtt dolgozni, mikor a barokk alatt királynő volt, már régen kirúgta volna, az egymás torkának esőket. Nestor szavaira bólintott, hogy mi is a feladat, majd ahogyan elindultak kifelé válaszolt a kerillián férfinak.
- A legutolsó háborúban sem vált hadszíntérré – mondta Nebo kedvesen. – Ezen a helyen mindenki betartja a törvényt, mert ha nem, akkor az összes faj együttesen sújt le rá. ezt pedig senki sem meri megkockáztatni a „kanárik” nélkül sem.
Érdeklődve nézett a férfira, amikor az megvédte a népét, talán túlságosan magabiztosnak gondolta, jobban, mint a saját fajtáját, agy a shi’arokat. Ami pedig azért nem volt mindennapos.
- Úgy tudom, hogy az itt megtalálható fajok többségében találtak skrull kémeket – mondta. – Úgy tudom, hogy képesek teljes személyiséget és mindent átvenni. A telepata shi’arok sem találták meg maguk között az ellenséget, de remélem, nagyon remélem, hogy igaza van.
Nestorra nézett a kérdés után és halványan elmosolyodott.
- Kellett egy királyi személynek otthon maradnia, amíg „szeretett” halaink az ENSZ ülésen vettek részt – mondta. – Nem szeretem az űrutazást, Lockjaw gyorsabb és kényelmesebb.
Azt a részt értelemszerűen kihagyta, hogy Tibetben is járt újra, ahol ismét összejött a volt férjével és ez is oka volt a késésnek. Miközben haladtak a keriliánra nézett és némileg összerezzent tőle.
< - Hátborzongató, hogy látni Unspokennél is látni beképzeltebb és önteltebb alakot – súgta embertelen nyelven halkan. >

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Követségek BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Tyler Hétf. 24 Okt. 2011, 15:21

Pisztoly meg van, némi élelem, váltás ruha, na meg persze én. A többiek jócskán beszélgetnek mire én befutok, de egy hölgy késhet. igaz ahhoz képest, hogy elég fontos feladatunk van könnyedén állok hozzá, de jobb mintha máris egy idegroncs lennék, mint egyesek. Ez a T'Nak elég fellengzős, de remélem legalább megbízható. Biccentek köszönésképpen, majd türelmetlenül várakozok a követre, aki elvisz minket a célszemélyhez.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Thorhalla Kedd 25 Okt. 2011, 12:28

Résztvevők: Nestor Stratos, Tyr-Xor, Tirzusz Agipon, Syr-Tox, Carl Morrow és T’Nak

A kree katona az egyik kicsi követséghez kísérte a csapatot, ez nem tartozott a Kree Sztelláris Birodalom épületei közé, jócskán távolabb eset attól. Meglepő volt látni útközben különben mindenki számára, hogy több Nova is sétált az utcákon, mindenki tudta, hogy igen sok különböző faj tagjai voltak a hadtestben, ezúttal azonban nem láttak másokat, csak kree-ket. Az FBSz-esek mellett ők próbáltak rendet tartani, valószínűleg a skrullok „nagy örömére”. A kree végül kinyitotta az épületet, ahova tartottatok és mindenki be tudott szépen lassan sorjázni. A hely inkább hasonlított egy lakóházra, mintsem egy követségi épületre, a benti nappaliszerűségbe kísért titeket a katona, ahol az egyik kanapén elnyúlva olvasott valamit a nő, akit meg kell védeni. Ahogyan felfogta, hogy sokan érkeztek a helységbe felpattant a helyéről.
- Üdv, Kahl-Linn vagyok, ti vagytok azok, akiket az apám küldött a megvédésemre? – kérdezte.

//Egy kis kiegészítés Nestor-nak és Tyra-nak, ők már találkoztak a lánnyal, ő bízta meg a csapatot annak idején a Marsi kalanddal, igaz akkor Ta-Renn néven mutatkozott be.//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 25 Okt. 2011, 22:47-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Követségek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Mich Kedd 25 Okt. 2011, 22:34

A novákat látva az út során, kicsit megnyugodok, főleg, hogy az összes kree fajú. Aztán tovább gondoltam a dolgot, talán mégsem annyira örömteli, hogy itt vannak. Jelenlétük megerősítette bennem, hogy itt tényleg nagy baj van készülődőben. Azután egy kisebb épületbe vezetnek bennünket, olyan mint egy lakóház. ~ Azt hiszem megérkeztünk ~ gondolom magamban. Majd meglátom a kanapén elnyúló gyönyörű kree nőt.
~ Ez aztán első osztályú árú ~ vélekedem magamban ~ kár, hogy nem csak engem küldtek a nő védelmére, ellenék vele bármeddig. ~
A nő hirtelen felugrik és bemutatkozik, igencsak meglepődök amikor mondja a nevét, és hogy ki is ő valójában. Vagy én nem figyeltem eléggé, vagy tényleg nem mondta Pahl-Linn, hogy kire is kell vigyázni? Na mindegy, annál izgalmasabb lesz a dolog. Megvárom míg a nagyobb rangban lévők bemutatkoznak, azután én is illedelmesen bemutatkozom.
- Syr-Tox vagyok - hajlok meg kissé - az FBSZ katonája, szolgálatára készen eme szép hölgy minden parancsának - eközben sokat sejtetően pillantok rá. - És igen mi lennénk a védelmező gardedam - mosolygok rá.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Követségek Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Követségek Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 35

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 25 Okt. 2011, 22:48

Bürökrácia - gondolom magamban, és közben T'Nak felé nézek.
<-Úgy tűnik, ez a faj a pöcsméregetés királya> - Válaszolom halkan felröhögve Nebonak embertelen nyelven, és folytatom az utamat a követségek felé. A nő vonásai már alapból ismerősnek tűnnek, és mivel a kree-k közt nőttem fel, koránt sem mondanám, hogy mind hasonlóan néznek ki számomra, így már egyből gyanús a dolog. Aztán beugrik, ő volt az, aki a Marsra küldött, mit ne mondjak, nem fogom neki megköszönni. Ám amikor azt is megtudjuk, hogy Pahl-Linn lánya a megvédendő személy, felnevetek.
-Legutóbb még Ta-Renn voltál, remélem most az igazi nevedet mondtad. Gondolom hallottál már azóta arról, milyen remek kis kalandban volt ott részünk...
Közben elkezdem körbejárni a helyiséget, alaposan átvizsgálom, lehetséges helyeket keresek, ahol behatolhatna bármi. Szellőzők, ablakok, ajtók, minden érdekel.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Követségek Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Tyler Szer. 26 Okt. 2011, 15:30

Némán követem a kijelölt vezetőnket, de Nestor megjegyzésére még elfojtok egy mosolyt. Elég nehezen megy az embertelen, de ezt azért értettem, nagyjából. Ha nem lennék magamnál, a padlóról kellene el venni az államat. Így csak felvont szemöldökkel pillantok a megvédendő nőre.
-Maga a lánya? Vagy ez is csak egy újabb felvett személyiség?-
Kérdezem tőle, miközben egy helyet keresek ahová le tudom dobni a kevéske cuccaimat. Syr-Toxra pillantok, ez most komoly?
-Tudna ennél kevésbé nyilvánvaló lenni? Na és persze nyálas....Nem azért vagyunk itt, hogy udvaroljon az ég szerelmére.-

Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Jelly Szer. 26 Okt. 2011, 18:08

Amikor betértek a kis lakásba, Morrow magában felfüttyentett, ahogy végignézett a csajon. Na ez aztán jól nézz ki, csak kék a bőre, de jó...
- Carl Morrow a Földről.
Látja, hogy az embertelen és a másik lény felismeri a nőt, kiderül, hogy ez bizony nem a valódi neve és volt pár kellemes emlékük vele.
A másik kree persze azonnal adta a három testőrt, hát ez szép.
- Khmm... - mondja, miután Syr-Tox elmondta a kis mondokáját. - Vannak itt akik a munkájukat végeznék, és nem azt, ahogy itt próbálsz bejutni a hölgy...hálószobájába. Bocs a viselkedése miatt - fordult a lány felé. - Amúgy milyen Marsi kalandról beszélnek?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Reptile Szer. 26 Okt. 2011, 21:05

Csendesen ballagok a többiek mellett, menet közben becsatlakozik hozzánk még egy hölgyemény, biccentek neki köszönés képpen. Szó nélkül haladok, persze hallgatom hogy mit beszélgetnek a többiek, de egészen addig nem nagyon érdekel, amíg őfelsége meg nem szólal, a szavaira önkéntelenül is figyelek. A szavaira egy furcsa, főleg hörgéses köhögéshez hasonló halk hang hadja el a torkom, mely őszintén szólva, nevetés lenne.
<-Nem számít milyen egy adott személy felség, mindig van aki jobb nála valamiben, adott esetben önteltségben.-> Mosolyodok el, bár igaz ezt csak én érzem így, hiszen az arcmimikám már rég a múlté lett. Megérkezvén, s megpillantván a nőt... Nos élőben jobb mint a képen, de nem szólok semmit, érdeklődésemet csak az elég erősen megindult nyáladzásom mutatja, ami miatt kicsit elfordulok a többiektől, nem akarok senkit sem összenyálazni. Láthatóan Syr-Toxot is megérintette a dolog, valószínűsíthetőleg jobban mint engem.
- Ez elég szánalmas volt... - Rázom meg a fejem kicsit sajnálkozva, bár ki tudja hogy milyen hölgyeménnyel állunk szemben, lehet hogy neki éppenséggel tetszik, hiszen elég problémásnak hangzik, legalább is a többiek megszólalásaiból ítélve.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 27 Okt. 2011, 11:04

Nestor szavaira ő maga is kuncogni kezdett.
< - Pedig arra a kree-k minket teremtettek – fűzte hozzá a nő. >
A testőrére nézett, akit miatta küldtek ide részben, mintha korábban nem ment volna már máshova testőrök nélkül. Reptile felé megcsóválta a fejét, pedig a férfi nem volt olyan idős, emlékeznie kellett az elalvás előtti uralkodóra, végül legyintett.
< - Most nyugodtan elhagyhatja a felségezést – monda Nebo. – Elég a Nebo megszólítás, amíg itt vagyunk, legalább az ellenség sem tudja meg, hogy ki vagyok. >
Ebből a szempontból tényleg kényelmesebbnek tűnt, valószínűleg úgysem fogják tudni, hogy minek a rövidítése a név. Hamarosan beértek a helyre, ahova kísérték őket és találkoztak a nővel. Lesajnálóan nézett a férfiakra, ahogyan a nyálukat csorgatták a nő után. Szánalmasak. Mint kiderült már találkoztak többen a leányzóval és a Marsot is neki köszönhették. Jelly kérdésére felsóhajtott.
- A Marson találkoztam Nestorral és Tyra-val először – kezdte. – A Kree-knek volt ott egy kutatólaborja, akikkel elvesztették a kapcsolatot és ezt kellett kivizsgálni. Az egyik barátjuk, egy ember Tychus Findlay meg is halt ott, de találtunk egy marsi nőt, aki évmilliárdok óta volt ott hibernálva.
Leült a kanapéra, legalább addig pihenhessen, amíg nem történt katasztrófa.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Követségek BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Okt. 2011, 11:21

Résztvevők: Nestor Stratos, Tyr-Xor, Tirzusz Agipon, Syr-Tox, Carl Morrow és T’Nak

- Ez az igaz nevem – mondta a nő. – Mégsem mondhattam el, hogy az FBSz vezetője az apám, mert akkor egyből rohantatok volna hozzá, hogy miért én adom a megbízást és miért nem ő. Illetve, hogy miért nem tud róla.
Kahl-Linn csak legyintett a kree fiú próbálkozására, majd Tyra felé nézett.
- Hozzá vagyok szokva a gyenge próbálkozásokhoz – mosolygott. – Már meg sem hallom őket – ekkor elkomorodott. – Igen, hallottam. Sajnálatos, ami ott történt, nem tudtuk, hogy mi ölhette meg a tudósokat, és sajnálom, hogy az egyik társuk is a halálát lelte ott.
Volt a helységben bőven hely, ahova le lehetett tenni a felszerelést. Nestor pedig nekiállt végignézni a helyet. A szobából, ahol most volt a csapat három ajtó vezetett más helységekbe. Egy az utcára, itt volt még egy ablak is, ami mindenhol máshol is sötétítve volt és páncélozva is, minden más „házon” is ilyet láttatok idefelé. Egy vezetett egy másik szobába, amiből a konyha és a fürdő nyílt. Illetve egy harmadik, amivel az emeletre lehetett jutni, ott három szoba volt és két darab fürdő ezekhez. Ablakok voltak a fenti szobákban is, azok is sötétítettek kintről, de bentről ki lehetett látni és ezek is páncélozva voltak. szellőző minden helységben voltak, de ezek csupán ökölnyi nagyságúak voltak, ezen nem fog semmi sem bemászni. Hátsó ajtó nem volt, és még csatornalejáró sem, hogy úgy lehessen menekülni, ha támadás éri a helyet.
Mikor Nestor visszaért földszintre, odakint az ablakon át – kívülre rendesen lehet látni, csak befelé sötéített – egy furcsa és gyanús alakot lehet észrevenni. Egy hatalmas páncélos alak az, a sisakja felhajtva, így az arca is látszik, egy ember férfi az, Nestor, Tyra és Nebo azonnal felismerik őt, a szerintük halott Tychus Findlay az.

Követségek 89510193

//Alul kommentbe kérem írja be mindenki Consti és Tyler kivételével, hogy a karaktere miként akarna meghalni, Nebo ugyanis érzi mindenkinek a halálvágyát/kívánságát, hogy miként szeretné, ha az megtörténne. Köszi!//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Követségek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 28 Okt. 2011, 15:32

A ház nem valami nagy, de a második emelet nem tetszik, túl sok ablak, túl sok helyiség, és mégis, ha rajtunk ütnek, nincs hova menekülni, és aki a felső szinten van, legfeljebb az ablakon keresztül juthatna ki, ami szintén az utca felé nyílik. Jól védhető, de ha egyszer betörnek, már nincs esélyünk. Szóval ne törjenek be.
-Hát persze, én is sajnáltam. Bár talán néhányan közülünk nem gyászolták annyira - emlékszem, mikor meg akarta erőszakolni Leat és Tyrát.
Ahogy az ablakokat vizsgálom, megdöbbenek. Odakint ott áll Tychus, a páncélja, az arca, a sebhelyek, minden stimmel. Ez most valami vicc? Épp most beszélünk róla, és hirtelen ott van? Nem, Tychus a Marson van, holtan, még ha túl is élte volna, akkor sem tud onnan eljönni.
Lemegyek az alsó szintre, és Nebohoz meg Tyrához szólok.
-Ez csapda lesz. Tudják, hogy ismertük, azt hiszik, beengedjük majd, és megtámad minket. Ennek nem fogok bedőlni.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Követségek Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Jelly Pént. 28 Okt. 2011, 19:04


Jelly felfüttyentett erre.
- Egy Marsi nőt? Tehát volt élet a Marson? Wow! - letelepedett az embertelen nő mellé. - Fuhhh, ez durva. És milyen volt? Mármint a lény. Humanoid, esetleg totálisan más mint mi? És zöld volt a bőrre?
A kérdések áradatának Nestor lejövetele vetett véget.
- Ő a halott haverotok a Marsról? Jesszusom...
Egy olyan világba csöppent, ahol a halottak csak úgy felébrednek, soha nem látott idegen lények furikázgatnak a csillagok között.
- Erre csak egy lehetőség van. Valaki csinált róla egy klónt vagy egy másolatot. Tuti, hogy csapda.
Felállt, majd megszólalt.
- Engem úgy se ismernek, majd én nyitok neki ajtót, addig ti állítsatok csapdát.
Itt az ideje, hogy csináljon valami hasznosat is a csapat tagjaiért.
- Ha megtámad, akkor megtudom magam védeni - felemeli a bal kezét, mire az kocsonyás anyaggá változik, ami rögtön felveszi egy késpenge alakját. - Nem vagyok az a szokványos okostojás.
Kacsint.

/Gyorsan és kíméletesen, nem pedig öregen és gyengén egy kórházi ágyban./
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Mich Pént. 28 Okt. 2011, 21:30

~Nocsak- nocsak... hirtelen én lettem a középpontban egy ártatlan megjegyzés miatt ~ mosolygok. A legtöbben negatívnak értékelik, de hát kit érdekelnek ezek a fajankók. Sosem adtam más véleményére, és ez eztán sem fog változni.
- Ugyebár csak annak teremnek babérok akik próbálkoznak. Egyébként is tudom kinek hol a helye, csupán oldani szerettem volna ezt a feszült hangulatot. Ha már így egymás mellé rendelt a sors, nem kéne ennyire sótlannak lenni. Látom itt nem vagytok vevők egy kis viccelődésre. - Ezután érdekes dolgok derülnek ki a nőről, a társaim által. Egyre érdekesebb lesz. ~ Mindig is vonzottak a problémás nők, tudom elég sansztalan a dolog, de ha más nem is, egy jót szórakozok majd ~ Eközben feltűnik a páncélos alak, akit többen is felismerni vélnek. Mivel láttam hogy többen aktivizálják magukat és egyből körbenéznek miegymás, ezért én nem foglalkozom ezzel. A férfit is kint úgy veszem csak észre, hogy szólnak hogy ott áll kint valaki. Többen idegennyelven szólnak egymáshoz, ez egyáltalán nem tetszik, mivel egy csapatban a bizalom a legelső. Ezután többek csapdára gyanakodnak a férfi láttán, én nem érzem veszélyesnek a szitut, de én túl kis hal vagyok ezért nem ellenkezem. Kahl-Linn elé állok és megszólalok kree-ül:
<- Hölgyem, előbb mindenképpen engem kell megölnie a támadónak -> mosolygok rá, nem törődve a lehúzó kritikákkal. Persze ez nem igaz, de jól hangzott.

// Nagyon nem akar meghalni, hiszi, hogy még sok dolgot fog véghez vinni. A hálált maximum öregen, végelgyengülésben képzeli el.//

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Követségek Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Követségek Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 35

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Reptile Szomb. 29 Okt. 2011, 17:40

<-Rendben van fels... Nebo.-> Mondom kicsit meglepetten, eddig ilyen esettel még nem találkoztam, s kicsit kellemetlenül ér a dolog. Mindenki el van a saját dolgával, én pedig csorgatom a nyálam, egészen addig amíg a többiek fel nem hívják a figyelmem egy fura alakra az utcán. Furcsálva nézem az ablakon keresztül a láthatóan termetes alakot.
- Ki tudja, a mai világ kiszámíthatatlan. - Mondom Jelly klónos elméletére, bár lehet ez a leg kézenfekvőbb, majd végignézem a képességes bemutatóját.
- Nem hiszem hogy ennyi elég lenne, nézz végig rajta. - Mutatok rá. - Egy kés tuti nem lessz elég ellene, ezekkel több esélyt látok rá. - nyitom ki ezzel a tenyerem, amely eddig nagyrészt ökölbe volt szorítva, bár őszintén szólva nem nagyon akarok neki ajtót nyitni.
- Döntsünk, beengedjük és megtámadjuk, vagy várjunk még? - Nézek végig kérdőn a társaságon, egyedül nem akarok rambózni, mert ki tudja mibe sodorhatnám bele a társaságot.

// Elég beteges, de jómaga egy gyönyörű nő által lassan halálrakínozottan akar meghalni.... Razz//

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 29 Okt. 2011, 17:53

Nebo kinézett az ablakon és nem akarta elhinni,a mit látott. Kellett neki az ördögöt festenie a falra, ahogyan az emberek szokták mondani ezt. A többiek halálvágyait érezte és tudomásul is vette, még mindig Logan volt a legérdekesebb ilyen szempontból, akikkel találkozott eddigi élete során. Elővette az adatrögzítőjét és Jelly-re nézett.
- Nem a marsiak úgy néztek ki, mint az emberek – mondta. – Az ikerbolygójuk lakói, a tiamat népe nézett ki zöldnek.
Ezzel mutatott egy holoképet először a tiamat egyik tagjáról, majd utána Selene-ről.
- Selene a neve, ő most Attilan-on él – fűzte hozzá.
Bólintott a többiek tervére, még le tudja ellenőrizni, hogy csak egy skrullról van-e szó, de ha klón is, nem fog emlékezni a régi énjére, nemhogy ugyanolyan halálvággyal rendelkezne. Odament az ablakig, egészen szinte nekisimulva a falnak, hogy a feltételezett Tychus beleessen a képességének hatókörébe és ez sikerült is. Elfintorodott a férfitől és a hányinger öntötte el.
- Ha klón is lenne vagy skrull – mondta. – Kétlem, hogy ugyanolyan perverz módon akarna meghalni, mint az eredeti… ez ő, nem másolat, legalább is a halálvágya szerint…

//Halálvágy a kari képessége miatt volt kérdés, Tyra-ét és Nestorét úgyis ismeri már//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Követségek BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Thorhalla Vas. 30 Okt. 2011, 07:19

Résztvevők: Nestor Stratos, Tyr-Xor, Tirzusz Agipon, Syr-Tox, Carl Morrow, T’Nak és Nephthys Boltagon

Miközben a csapat éppen arról próbál dönteni, hogy kimenjen-e és beengedje-e az állítólagos Findlay-t Nebo megerősíti, hogy tényleg a fickóról van szó, és közben Nestor is kap egy üzenetet a kommunikátorára, azonban nem azt, amit várt, nem Ko-Rel írt neki vissza.
”Mi lesz már multimuki, láttalak téged a kisszíveimet, Tyra-t és Nebo-t bemenni az épületbe. Nem kéne az öreg barátot köszönteni?”
A kree nő közben Syr-re mosolyog.
- Köszönöm, bár én is meg tudom magam védeni, apa tanít…
A nő nem tudta végigmondani, mert ebben a pillanatban mintha az egész Fellegvár megrázkódott volna, erős lökés és rengések rázták meg a házat is, ahol a csapat volt, bent a helységben, ami csak lehetett leborult a földre és mindenki el is esett. Jó néhány másodpercig tartott, mintha csak földrengés lett volna, de az itt egy ilyen helyen ugyebár fizikai képtelenség volt. Kahl-Linn félve nézett fel.
- Legalább tizenöt éve élek itt, de ilyet még soha sem éreztem…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Követségek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Mich Vas. 30 Okt. 2011, 11:40

~ Jó hír, hogy a nő nem annyira védtelen mint gondoltam ~ nem tudja befejezni a gondolatát, mert megremeg a föld, de ha Pahl-Linn tanította akkor a legjobb kiképzésben részesült. A "földrengés" után éppne tápászkodok fel meglepetten, még én sem tapasztaltam ilyet pedig én aztán már régóta szolgálok itt.
- Én is már jó pár éve itt szolgálok, de még én sem tapasztaltam ilyesmit - nem tudok másra gondolni minthogy megtámadták a Fellegvárat. Ekkor elkomorodik az arcom.
- Talán megtámadták volna a Fellegvárat? - Kérdezem tanácstalanul a többiektől - Engedjük be a fickót! - válaszolt Nebo szavaira - Úgy tűnik ő a barátotok, bár én nem ismerem, de nem éreztem veszélyesnek. Minden segítség elkél majd.
Ezután ismét Kahl-Linn felé fordulok.
- Elhiszem, hogy meg tudja magát védeni hölgyem, de engem ezért küldtek ide, ha valakinek halnia kell, akkor az nem lehet maga - esze ágában sincs meghalni, de szeret játszani és abban ő nagyon jó.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Követségek Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Követségek Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 35

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Jelly Hétf. 31 Okt. 2011, 13:32

Jelly felhúzta a szemöldökét, amikor meglátta a Marsi lány képét. Találkoznia kell vele, vajon mit tanulhatnának tőle, de ez a tiamatok is érdekesek, de most semmi más dolguk sincs, hogy elkapják azt a gyanús páncélos fickót, akiről annyi sok jót meséltek.
Hirtelen megremeg a lakosztály. Jelly megkapaszkodik, majd felsóhajt.
- Ez egy űrállomás, az űrben lebeg. - A fejével a kree felé int. - Tehát igaza van Casanovának, de szerintem ez a támadás belülről jött. Akkor a falak rezegtek volna csak, nem pedig a padló. Valahol megnézhetném az állomás térképét, valahol kell lennie egy stabilizáló szerkezetnek ami elromolhatott vagy szabotálhatták.
Még mindig a páncélosról dumáltak.
- Engedjük be, kérdezzük ki és ha keménykedik akkor kilökjük, ilyen egyszerű.
Ekkor jutott el Syr-Tox következő szava az agyáig.
"Jó, nem lehetne, hogy a kiscsaj helyett veled történjen valami?"
- Syr-Tox, vagy hogy hívnak. Már bocsi, hogy Kahl-Linn nevében beszélek, de az előbb mondta, hogy kiképezték. Ja és szerintem a haverotok a csajra utazik, nem hiszem, hogy Pha-Linn egy újabb testőrt küldött volna.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Tyler Hétf. 31 Okt. 2011, 16:14

-Mi, Tychus? Hogy a fenében lehetséges ez?-
Kérdezem hitetlenkedve a többiektől, mikor egyszerűen megjelenik az ajtónkban. Mintha nem omlott volna rá egy fél marsi barlang.
-Biztos, hogy ő az?-
Fordulok Nebo felé, aki szerint ő az eredeti. De másra már nincs idő, hirtelen minden rázkódni kezd, a földön kötök ki. S addig fel sem kellek míg vége nem lesz az egésznek.
-Inkább tűnt robbanásnak...robbanások sorozatának....
Ez az egész kezd megint rossz irányt venni, az egyszer biztos. Az ablakhoz lépek és megnézem Findlay ott van-e még, vagy esetleg kinn látszik-e valami, utal arra ami az imént történt.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Reptile Kedd 01 Nov. 2011, 04:43

Aktívan zajlik az élet, tanácskozás a páncélos, elvilegesen halott de mégsem alakról aki odakint ácsorog. E témában jómagam még mindig az " engedjük be és csapjuk le " lehetőség mellett szavaznék, de lehet hogy ezzel csak én vagyok így. Egy hatalmas rázkódás dönt végül a földre mindenkit, beleértve természetesen jómagamat is, ami elég nagy puffanással jár. Próbálok a remegés közben talpra állni, s úgy ahogy sikerül is, de csak akkor sikerül teljesen stabilizálni az állásom amikor vége az... Állomás rengésnek? Olyasmi, a lényeg hogy közelebb lépek Nebohoz, ha még nem kelt fel jómaga is a padlóról, s illedelmesen segítőkezet nyújtok neki, nem is igazán tudom miért.
- Eléggé háborús helyzet, szóval nem kizárt hogy valaki végül felrúgta az ide vonatkozó szabályt. - Egyértelmű helyeselés Tyr-Xor felvetésére.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 02 Nov. 2011, 09:55

Határozottan, vagy csatában, vagy pedig nagyon-nagyon idősen nők karjaiban akar meghalni. Kételkedett benne, hogy más is ennyire perverz lenne ebben a realitásban, mint az az alak. Egyre erősebb lett a többiekben, hogy be kellene engedni az alakot és kikérdezni, hogy miként jutott ki. Igaz őt is érdekelte, de nem biztos, hogy ezúttal olyan toleráns lett volna a férfi szexista megjegyezéseivel szemben, mint korábban. Akkor egyedülálló volt, most pedig férjezett asszony. Ám ekkor rengések rázták meg az egész űrállomást és Nebo is a fenekére esett. Ahogyan a rengések elálltak próbált felkecmeregni a földről.
- Ha nem lenne minden fajból itt valaki, még egyet is értenék – mondta. – Kétlem, hogy valaki a saját embereit is kész lenne feláldozni.
Bár, ki tudja, hogy mennyire voltak olyanok ezek a személyek, akiket érdemes lett volna, mégiscsak több millióan éltek ezen a helyen, túl nagy veszteségek lettek volna.
- Akkor behívjuk, hátha tud valamit – mondta a többieknek. – A „haverunk” mindig nőkre utazik, szerintem nincs olyan lény a galaxisban, akivel ne kezdett volna már ki…
Ezzel el is indul az ajtóhoz, hogy a kint levő férfit behívja, hacsak nem állítja meg valaki.


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Követségek BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Követségek Empty Re: Követségek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.