Tirzusz Agipon

Go down

Tirzusz Agipon  Empty Tirzusz Agipon

Témanyitás by Reptile on Vas. 02 Okt. 2011, 21:58

Név: Tirzusz Agipon
Egyéb név(i): Reptile
Faj: Embertelen
Nem: férfi
Jellem: jó, barátságos, szeret másoknak segíteni, akár tanácsot osztani, ha kell, és alapesetben nagyon nyugodt.
Személyazonosság: Emberteleneknek és Atlantisziaknak nyílt, embereknek titkos.
Születési helye és idő: 1897, Attilan
Kor: 24
Család:
Apja: Tirzusz Hektor – él
Anyja: Galatea Mirtill – halott
Testvére: nincs

Foglalkozás: Testőr -> A királyi családot védi
Testmagassága: 268 centi
Testsúlya: 170 kg
Szeme színe: Fakó szürke
Haja színe: kopasz
Bőre színe: zöld, a zöld szín kb minden árnyalata megtalálható rajta.
Különleges ismertetőjel: Az egész kinézete, leginkább egy túl nagyra nőtt gyíkféleséghez hasonlít, néha megesik hogy nyáladzik ( nem tehet róla ), és igen torz hangja van.
Repülési sebesség: nope, nem tud.
Egészségi állapot/ betegségek:egészséges.

Életrajz:
1897-ben született Attilan városában, egy viszonylag átlagos családba. Már gyermekkorában sem volt átlagos termetű, mindig is magasabb volt az átlagnál, ezt talán az apjától örökölte. Sokáig semmiféle motiváció nem hajtotta, azonban 5 éves korában, mikor áthatóbban ismerkedni kezdett a családjával, és megtudta az apjáról, hogy ő maga testőr, kicsit húzni kezdett a harc irányába. Sosem volt egy esetlen fajta, s az apjának hála, ki bár tudta hogy a fia élete máshogy alakulhat mint szeretné, Szert tett fiatalon valamilyen szinten egy alap harci tudásra. Kitartóan gyakoroltak, minden egyes nap, s bár mutatott valamiféle tehetséget a művészetek irányába is, sohasem érdekelte annyira a dolog hogy ezt fejlessze magában. 7 éves korában beíratták egy úgyszintén teljesen átlagos iskolában, hol nagyon szép eredményeket ért el. Az idő elteltével, szépen lassan sok barátot szerzett, sok kapcsolatra tett szert, és persze mint mindenki másnak, neki is benőtt a feje lágya. 13 éves korára, az apja mindent megtanított neki amit tudott, s remélte, hogy mindezt nem hiába. Nem sokkal azután hogy betöltötte a 14-et, az anyja betegségben elhunyt, halála megrázta az egész családot, s bár nem volt rájuk jellemző az érzékenykedés, a gyász időszaka viszont mégis majdnem egy évre tolódott. Ez az időszak talán élete eddigi legsötétebb időszaka, olyan nyomot, emlékeket hagyott benne amit nem szeretne soha többé átélni, és ebből kifolyólag döntötte véglegesen el, hogy az Embertelenek védelme lesz az életcélja.
Lassan telt az idő, néha talán túl lassan is, de végül elérte a 15 éves kort, hol jött a várva várt kérdés, akar-e vérbeli Embertelen lenni, vagy marad jelen formájában. Eme kérdésen sokat godolkodott, tudta hogy mások biztonságára akarja szentelni az életét, de tartott tőle hogy más hatást fog nála kiadni a köd. Végül, hosszas hezitálás után a kezelés mellett döntött, kockáztatás nélkül nincs siker felfogással. Másnap a kamránál, elég feszülten jelentkezett, tartott tőle hogy valami nagyon nem úgy fog alakulni mint ahogy szeretné, s emiatt eléggé kétségbe esett. Rátekintett az apjára, kinek a tekintetén látszott, hogy körülbelül mit gondol:
~ Fiam, szedd össze magad és takarodj be a gépezetbe!. ~ Még egy alig észrevehető bólintást megejtett felé, majd mikor az ajtó kinyílt, kissé félve, de belépett a kamrába. Bezáródott mögötte az ajtó, s a köd lassan begomolygott, ő leült az egyik sarokban, és csak csendesen várt, egészen addig, amíg nem ütött bele a farcsontjába egy hatalmas szúró fájdalom. Felpattant és oda kapott, ezt még el is viselte volna hang nélkül, de ezután a teste legtöbb pontja, a karjai, lábai, konkrétan az egész felsőteste iszonyatosan fájni kezdett, mintha belülről szét akarnák feszíteni. Ilyen szintű fájdalmat, még sose élt át, a hatására kénytelen volt letérdelni, mert már nem bírta magát tartani, s kínok között nézte végig, ahogy a teste teljes egészében átalakul. Körülbelül a folyamat felénél, már térden se bírta magát tartani, és egyszerűen úgy ahogy volt elhasalt a padlóra, és csak nézte a falat, mozgásképtelenül. Végül, sok szenvedés után a kissé homályossá vált kép ismét elkezdett tisztulni, iszonyatosan nehéznek érezte a mozgást, de valahogy felkecmergett a padlóról, és az ajtó felé vette az irányt, mely pont akkor nyílt ki, mikor odaért.
Kilépvén a kamrából, a saját apja sem ismert rá, egy hatalmas gyík lett belőle, pengeéles fogakkal, hatalmas karmokkal, és elég kemény bőrrel. Próbált mosolyogni az apjára, elégedett volt azzal, ami lett belőle, de számára soha többé nem léteznek arcmimikák a szája torzulása miatt. Még egy nagyon kicsit tudott haladni, majd eszméletlenül a padlóra zuhant. Jópár nappal később tért csak magához, s meg is kapta a híreket: be lett osztva testőrnek, adottságainak köszönhetően a királyi családhoz. Hatalmas megtiszteltetés volt ez számára. Egész gyorsan felépült, s próbálgatni kezdte hogy mire képes valójában, örömmel tapasztalta hogy képes regenerálni magát. Hamarosan bekerült a királyi testőrségbe, ahol, ha szabadideje adta, alaposan foglalkozott a biológiával és a harcászattal, valamint felvette a Reptile becenevet. 22 éves korában befejezte a tanulmányait, immár bátran mondhatja magát mesternek harc terén, és biológiai tanulmányainak hála áthatóan ismeri a legtöbb faj testfelépítését, létfontosságú és másodlagos szervek helyét, stb… Számára a harc az öröm megtestesülése, de nem mániákus szinten, hisz a legnagyobb öröm számára hogy megvédhet olyan személyeket, kik nem csak számára, hanem az egész nép számára fontosak.
24 éves korában, nem szívesen fogadta a nagy alvást, sőt, eléggé gyűlölte a dolgot, de a parancs az parancs, így ő maga is lel lett hibernálva, s elkezdte száz éves álmát a néppel együtt.
Mikor felébresztették álmából, egyáltalán nem érezte magát kipihentnek, sőt, sokkal inkább fáradtabbnak, talán a hibernáció egyik mellékhatása. Nem sokkal később a város felemelkedett, és újonnan New York mellé telepedett. Miután galactust sikerült rákényszeríteni a távozásra, az Embertelenek trónjára egy új vezető került, Melissa Boltagon. Már az elején egyértelműnek tűnt, hogy jó uralkodója lessz a népnek. Később elkezdett szétnézni az emberek világában, s őszintén szólva tetszett neki amit ott látott, de valószínűleg azért mert a legtöbb ember félve elkerülte, s ő maga se tudja miért, ha mások félnek tőle, az neki imponál. Megismerkedett az ameikai kultúrával, feltérképezte hogy milyen fejlettségi szinten álnak, majd visszatért Attilanra, és azóta, bár nem voltak negatív élményei, nem tért vissza az emberek közé. Később, Melissa, és Atlantisz uralkodója, Lyron összeházasodtak, s ezzel együtt Attilan átköltözött az óceán közepére, Atlantisz felé. Ő nagyon örült a hírnek, hiszen így tovább erősödött a szövetség az Atlantisziak és az Embertelenek között. Az embertelen azt hihetné hogy ennél jobb már nem is lehetne, de az élet kiszámíthatatlan mint tudjuk, s fél év után ki is derült, hogy az uralkodó terhes. Ezt a nagyszerű hírt, mint sokan mások, Reptile is nagy örömmel fogadta, s azt is, hogy ezután még jobban kell ügyelnie a család biztonságára.

Képessége:
-Rendelkezik a faj adta alap előnyökkel ( 363 kg súlyemelés, emberfeletti reflexek – sebesség – tűrőképesség. )
- A teste átformálódásával szert tett egy viszonylag erős regenerációs képességre, mely akaratától függetlenül működik, kisebb sebeket – sérüléseket pár perc alatt, töréseket 1-2 óra alatt, illetve szilánkos vagy nyílt töréseket 3-4 óra alatt képes helyrehozni a szervezete, valamint képes halálos sérüléssel mozogni, és ha kap ellátást akkor valószínűleg túl is éli.
- Ugyan úgy a testi változásának hála szert tett 10 centis, pengeéles karmokra, tűhegyes fogakra, és egy elég kemény bőrre. Mivel a bőrét szabad szemmel nem látható nagyon apró de kemény pikkelyek alkotják, ezért úgy funkcionál mint egy páncél, véd kisebb szúró-vágó fegyverek ellen.

Hátránya:
- Hidegvérűségéből adódóan fennáll a kihülés - és az ezzel járó téli alvás - esélye. 15 fok felett 2-3 órán keresztül bírja hő pótlás nélkül, fagyokban 2-3 körig bírja, -20 vagy kegyetlenebb hőmérséklet esetén 1 kör.

Szakértelmei:
-Magas szintű biológiai tudással rendelkezik, szinte mindent ismer a legapróbb részletekig.
- Igencsak jó harcos, hála a több éves képzésnek fiatal korában, majd későbbiekben a saját edzésnek, mester harcos lett belőle.

Privát előtörténet véleményezés: nem kell köszi.

Megjegyzés: nincs

Hangminta ( ilyesmi beszéd közben (Bocsánat de más verzióban nem találtam meg )): https://www.youtube.com/watch?v=3KEAKwok4Qc&feature=related

Kinézet:Tirzusz Agipon  Aurion_Concept_Illustration_by_kerembeyit


A hozzászólást Reptile összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 02 Okt. 2011, 22:22-kor.
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tirzusz Agipon  Empty Re: Tirzusz Agipon

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 02 Okt. 2011, 22:06

Az előtörit korábban már néztem, velem egyeztetve lett megírva.
A képességből viszont 1 valamit lehagytál. Kérlek írd bele hátránynak, hogy mivel a karid hidegvérű a hüllőség miatt, így a testedet folyamatosan melegben kell tartani, mert ha kihülsz, akkor az esetdben felér az egy hibernációval addig, amíg nem melegítenek fel.
Az immunrendszer hiánya téged nem érint a regen miatt, az okés.
Szóval ezt javítsd, aztán egy adatlapot is írj. És sikíts, ha javítottál.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tirzusz Agipon  Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tirzusz Agipon  Empty Re: Tirzusz Agipon

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 02 Okt. 2011, 22:25

Elfogadva, adatlapot még, aztán mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tirzusz Agipon  Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tirzusz Agipon  Empty Re: Tirzusz Agipon

Témanyitás by Reptile on Vas. 02 Okt. 2011, 22:49

Név: Tirzusz Agipon
Lakás/Létesítmény: -
NJK: -
Foglalkozás: A királyi család egyik testőre.
Munkahely: Királyi családnál.
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: Többszörösen kezelt, teljes testet fedő öltözék, mely csak a karmait és a gyönyörűen csillogó fogsorát nem fedi, így nem gátolja semmiben. Az öltözék golyóálló, hőtartó és véd a hideg ellen. (3 kredit)
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: Embertelenek
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 3
Fennmaradó kreditek: 1

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tirzusz Agipon  Empty Re: Tirzusz Agipon

Témanyitás by Reptile on Pént. 23 Dec. 2011, 20:13

Nem sokkal a Halan történtek után, miután a galaxis védelmezői használatba vették az hajójukat, Reptile a sajátjának titulált szobájában azonnali jelleggel holo üzenetet készített. A borítékhoz hasonlító szerkezetet, melyen az üzenet van az attilani katonaság kódjával... Kódolta, s egy másik dobozba helyezte, amelyet egy olyan kóddal látott el pecsét gyanánt, amelyben biztos hogy csak az otthoniak tudnak. A " levelet " egy Shi'ar szállítóhajóval küldte el Attilanra, az üzenet egyenesen Melissa Boltagonnak van címezve, a tartalma pedig a következő:

- Tiszteletem úrnőm! A galaxis védelmezőinek egyik tagjaként üzenek most önnek, és meglehetősen fontos dolgokról szeretném tájékoztatni magát. A fellegvár egy terrortámadásban megsemmisült, tizenkét nega-bomba együttes robbanása okozta a pusztulását, s a robbanás melyet okoztak akkora volt, hogy egy szakadást hozott létre a valóságban, egy hibát... Jelenleg nem tudjuk hogy hova vezet, de már egy seregnyi hajó átjött rajta amelyek lehallgatják az üzeneteinket, ezért kellett így üzennem önnek. A Kree birodalom vezére, az intelligencia... Egy Skrull támadásban elpusztult, azonban a Kree birodalom meglehetősen gyorsan talált a helyére új uralkodót, nem mást mint Unspokent, akinek Lady Nephthys a felesége. Unspoken a fejébe vette hogy véget vet a háborúnak a Kree és a Skrull között, s utána visszatér Attilanra és vissza veszi a trónt. Az intelligencia a halála előtt megemlítette hogy már közel van a következő Kree evolúció, amely nyolc személynek lesz majd köszönhető. Ebből egyenlőre csak négy ismert, és egészen biztosak vagyunk benne, hogy ebből két személy ön, és Lyron király, a másik kettő pedig Lady Nephthys Boltagon és Unspoken. - Egy nagyobb levegővétel.
- Valamint meg kell említenem hogy a Shi'ar birodalom meggyengült, egy bolygójuk galactus által elpusztult... Valamint a császárnőjük is halott, akinek a testvérei jelenleg a trónért küzdenek, a nép között pedig polgárháborús viszony alakult ki. Többet jelenleg nem tudok mondani, viszlát felség.- S ezzel vége a felvételnek.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tirzusz Agipon  Empty Re: Tirzusz Agipon

Témanyitás by Reptile on Pént. 15 Jún. 2012, 21:33

Oké szóval úgy néz ki hogy vettem három kreditért egy njk-t, amit most ezzel fogok itt levonni, ez pedig azt jelenti, hogy:

Felhasznált kreditek:6
- Ruházat: 3
- Ray: 3

Fennmaradó kreditek: 0
- Eme szép kerek szám láttán már könnyezni van kedvem... Razz

Összesen: 6

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tirzusz Agipon  Empty Re: Tirzusz Agipon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.