Teddy

Go down

Teddy Empty Teddy

Témanyitás by Teddy on Kedd 04 Okt. 2011, 17:35

Név: Változó, attól függ kihez kerül ( eredetileg: Teddy )
Egyéb név(i): -
Faj: Mágia által létrehozott teremtmény
Nem: Nemtelen
Jellem: Nagyon magányos egyedül, boldogtalan, arra vágyik hogy szeressék, és ha valaki szereti akkor… Halálosan ragaszkodik hozzá.
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: valamikor 2020-ban, egy kínai gyárban.
Kor: 2 éves
Család: nincs családja
Foglalkozás: nincs
Testmagassága: 40 cm
Testsúlya: 1,5 kg
Szeme színe: Van egy fekete műanyag szeme, és egy piros nagy gomb szeme.
Haja színe: kopasz
Bőre színe: barna, mint minden plüssmacinak.
Különleges ismertetőjel: Már maga az furcsa lehet hogy képes mozogni és beszélni. Ha rájön a szihózis, a gomb szeme vörösen világít a sötétben, és ha vigyorra nyitja a száját, vörös fény szűrődik ki rajta.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: A múlt dolgai miatt van egy pszihopata beütése, ha a tulajdonosa magára hagyja, főleg ha az éjszaka közepén, nos akkor megeshet hogy az életére tör. Néha ez ok nélkül is előjöhet.

Életrajz:
Tipikus plüss állatként kezdte, 2020-ban varrták össze egy kínai játékgyárban, ahonnan ezután New Yorkba szállították egy rakat társával együtt. A szállítás után egy amolyan lepukkant és szegény játékboltba került, ahol éveken át porosodott a kirakatban, miközben „nézte” ahogyan a többi plüssállatot elvitték, s végül csak ő maradt egyedül. Már lassan ki akarták dobni a kukába, amikor egy nő végül mégiscsak megvette, s hazavitte a kislányának. Bár a család nem tudott róla, a kislány mágia érzékeny volt, apjától örökölte, ki jómaga is titkolta a családja előtt hogy mire is képes. A lány, egy éjszaka folyamán, tudtán kívül, fekete mágia által életet lehelt a maciba, mely mindenre emlékezett a korábbi „életéből”. Telt múlt az idő, s a lányt egy másik éjelen, nos hívta a természet, mit sem sejtve, meglehetősen hosszú ideig távol volt ( Lement inni – enni stb. ). Mire vissza ért, Teddy nem volt az ágyban, egy ideig kereste, de végül feladta, és úgy gondolta alszik tovább. Már majdnem ismát álomba szenderedett, amikor a semmiből egy vékony, őrült, de nyugodt hang szólalt meg.
-Miért hagytál el? Már nem szeretsz? - A kislány ijedten nyitotta ki a szemeit, és konkrétan megfagyott benne a vér, amikor látta az ágy végében álló vörös szemű alakot. Ösztönösen sikítva menekült ki a szobájából, egyenesen a bejárati ajtóhoz, de az zárva volt, s egy cetli volt ráragasztva, melyre a következő volt írva: „Apáddal elmentünk a péntek esti bálba, késő este fogunk csak haza érni, légy jó, Anya.” Egy ideig pánikolva bámult az ajtót, majd realizálta, hogy valaki fogja a vállát.
- Miét nem szeretsz? - A kérdésre a kislány hátrafordult, és olyat tett, amit eddig soha sem, meg ütötte Teddyt, méghozzá elég szépen, bár ő ezt nem érezte. Bemenekült a konyhába, a macival a nyomában, innen már nem tudott hova menni, sarokba lett szorítva, de jött egy zseniális ötlete, mely talán még megmenthette. A kanalas fiókhoz hátrált, és a macit figyelve bele túrt, amíg meg nem találta a fakanalat.
- Majd én teszek róla, hogy ismét szeress! – Ordította Teddy, őrült vigyorra nyitotta a száját, majd neki ugrott a kislánynak, aki viszont igen erősen fejbe vágta a fakanállal, így ő a földre került, s ezután még kapott jó pár ütést a fejére. Miután a lány eleget püfölte, és biztos volt benne hogy halott, eldobta a fakanalat, s ez bizony, végzetes hiba volt. Teddy továbbra is csak vigyorogva nézett fel a padlóról, majd megragadta a mellette fekvő kést, melyet a lánynak sikerült kirántani a saját fegyverével együtt.
- Csak azt akartam hogy szeress! - Ez volt az utolsó mondat amit halott, ugyanis a következő pillanatban a kés a gyomrába vágódott. Ezen a ponton fordult az állás, a lány erősen vérezve borult a földre, még látta ahogy a kés felemelkedik egy vörös, űrült arc mellett, mely így megvilágította a pengét, ezután elhomályosodott számára a kép, s elájult - Így nem érezhette a nyakába fúródó tárgyat.

Később: Mikor a szülők haza értek, borzalmas látvány tárult eléjük, a konyha csupa vér, és egy holt test, melyről ha nem tudnák, hogy csak a lányuk volt otthon, meg se tudnák mondani hogy ő volt az, olyan szinten deformálódott valamilyen ismeretlen külső behatás miatt. Teddy lelépett a helyszínről, és magányosan új gazda után nézett, s azóta is New York utcáit járja.

Kinézet: Nem az a tipikus plüssmaci, a teste hosszúkás és vézna, a kezei és a lábai úgyszintén, a feje ovális alakú. Konkrétan inkább hasonlít egy rongybabához, de a megtalálhatóak rajta azok a tipikus maci vonások – fülek, az orr, folt a hason, és persze a „bunda”.

Előnyei:
- Nem érez fájdalmat, és őszintén szólva, semmi mást sem.
- Szívósnak mondható, nem áll ellen ugyan semmilyen támadásnak, de azzal hogy fizikálisan szétroncsolják, darabokra szedik, nem tudják megölni, hiszen az ilyen típusú sérülést helyre tudja hozni, vagy mások helyre hozhatják, s nincsenek olyan pontjai melyek sérülése halálos lenne számára, mivel szervei sincsenek, s elvérezni sem tud.
- Sosem fárad el. ( Ez nem azt jelenti hogy sosem alszik. )
- Képes össze varrni a „sebeit”.
- Nincs szüksége levegőre, ételre, italra, nem megy a szemébe a por.
- Testi hátrányai miatt meglehetősen találékony és talpraesett lett., valamint elég gyorsan mozog, s meglehetősen fürge.
- Nagyon élethűen álcázza magát egy átlag plüss állatnak.

Hátrányai:
- Az első és legveszélyesebb - a tűz, hiszen az egy dolog hogy roncsolással nem lehet elpusztítani, de ha tüzet fog, akkor, ha nincs a közelben víz, nos akkor neki vége.
- Nincsenek ujjai, ebből kifolyólag pedig nehézkesen fogja meg a dolgokat.
- Az éles tárgyakkal vigyáznia kell, hiszen elég könnyen felszakítják a felszínét, és ebből kifolyólag több problémája is adódhat.
- Ha a belső bélése egy részen, tegyük fel a kezében 70%-ban kihullik egy sérülés miatt, akkor azt a kezét nem lesz képes mozgatni, amíg nem gyömöszöli vissza valamilyen úton-módon, vagy nem helyettesíti mással.
- Nem csak a tűz veszélyes rá, hanem a víz is, de egészen más okból, a vizet ugyanis anyagából adódóan felszívja, „szivacsos” lesz, és eléggé megnehezíti a mozgását, valamint úszni sem tud.
- Apróságából adódóan gyenge, a maximum amit elbír egy nehezebb könyv, és már ahhoz is a teljes testét bele kell adnia.

Szakértelmei: Ügyesen tud csendben ölni, vagy legalább is addig csendben maradni amíg az áldozat már nem menekülhet. Nagyon ügyesen hozza rá a szívbajt az emberekre, mivel senki se számít rá hogy egy sötétben vörösen izzó valamivel találkozik.

Privát előtörténet véleményezést: igen kérek

Megjegyzések: A jelenlegi nevét mindig az aláírásba fogom írni.

Képek:
Teddy Teddyog

Teddy Teddy2

Teddy Teddy3l

Teddy Teddy4c

Teddy Teddy5
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 05 Okt. 2011, 17:32

Ezen nincs mit privátban véleményezni, igazi mestermű! Razz Csinálj egy adatlapot, bár fogalmam sincs, mit fogsz beleírni. Ja és tegyél be avatart! Egyébként elfogadva!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Teddy on Szer. 05 Okt. 2011, 17:51

Adatlap:

Név:
Lakás/Létesítmény: -
NJK: -
Foglalkozás:-
Munkahely: -
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: Amit talál.
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4

Elég üres adatlap lett Razz.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Teddy on Csüt. 24 Május 2012, 19:18

Villám frissítés... Illetve mégsem, ha már ezt ide megírom, akkor összegzek mindent, amit esetleg már egy jó ideje meg kellett volna csinálni, igen, szóval:

Megvan 146 reag, ami azt jelenti hogy már egy ideje a vele járó második szint is, és csak 10 npc-nek kellett érte halnia Very Happy. Ezzel jár a plusz kettő kredit, amit mindjárt összegzek és, nos ezen a téren végül is kb ennyi.

Ezennel kapok is az alkalmon ééés veszek is valami szépet és jót, ami nem más mint:
- Regeneráció: Ismeretlen okokból kifolyólag, a kis ( általában ) vérszomjas teremtmény képessé vált a saját testének regenerálására, habár ez akaratától teljesen függetlenül történik. A teste, a szerzett sérülés, vagy sérülések mértékével ( avagy egy nagy vágás sokkal több idő míg regenerálódik, mint egy kis szakadás ) azonosan regenerál, a tartalma pedig 1-5 óra, konkrétan úgy néz ki, mintha a szövetek szép lassan összevarrnák magukat, csupán a varrat nem marad meg. Elvesztett végtagot nem képes pótolni, ahogy az égett sebeket pedig nem képes regenerálni, maximum csak akkor, ha a roncsolódás mértéke apró, és csakis felszíni.

Ezért itt pedig adok 2.5 kreditet

Kediteim tehát:
Van: 3,5
Elköltöttem: 2,5
Összesen van: 6

Valamint meg kell még említenem, hogy a karakter új külsőt kapott, hála a rút, vasorrú Morgannek, nagyon szépen köszöni, és valahogy így néz ki:

Teddy 1206460917_f
Teddy 47a06348-d81e-11df-8228-a8bfc396a36f
Teddy Bleach_kon0049
Teddy Bleach_kon0035
Teddy Kon_by_Groumfy
Teddy Image?format=raw&id=3504&type=img
Teddy KON_by_shad0art

Nos, ennyi lenne.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 27 Május 2012, 11:30

Elfogadva, bár Morgan se nem rút, se nem vasorrú. Razz

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Teddy on Szer. 14 Nov. 2012, 19:28

Egy ideje már megvan a 3. szint, ami azt jelenti, hogy:

Jelenlegi kreditek: 5,5

Elköltött kreditek: 2.5

Összesen: 8

Valamint ideje már lejegyzetelnem, hogy az " A sötétség és a tűz kora 1.5: A Vad, Ami Benned Lakozik " kaland során Teddy egybe olvadt egy szívvel, amivel képes parancsolni az állatoknak és kölcsönösen érzik egymást, cserébe viszont halandó lett.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Cerebro on Vas. 08 Szept. 2013, 20:39

A kvízen elért nyereményed jutalma egy képességjfelesztés.
Megkapod a teleportációt, ami egy hangos pukkanással jár, és koncentráció mellett tudod végrehajtani. 25 méterre tudsz teleportálni, maximum 1kg súlyt tudsz magaddal vinni, csak olyan helyre tudsz menni, amit látsz, így elkerülendő, hogy egy falban ragadj. Egymás után 3x tudsz teleportálni (sorozatban), utána 1 körig pihenned kell.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Teddy on Szer. 11 Jún. 2014, 17:47

Bővítmény:
Valahogy kicsit zavarossá vált a kép, ömm... Valami gép rémlik és a kép mellé kegyetlen fájdalom és zavartság tudata. Ezek lennének az oly sokszor emlegetett utolsó pillanatok? Mindig azt hallgattam a kirakatban lévő ládáktól néha mikor leálltam kíváncsiságból nézni és pont valami olyan pillanat ment, hogy lejátszódik az élet filmje az utolsó pillanatokban. Hát én nem kaptam ilyesmit, igaz abban sem vagyok biztos, hogy mi lehet az teljesen pontosan, de én is akarok egyet, de nem kaptam, eh. Majd elveszem valakitől az övét és azt mondom rá, hogy a sajátom, megoldható ez így, nem? Biztos vagyok benne, hogy működőképes terv! Most viszont egy darabig a semmi vesz körbe és mint úgy, ennek megfelelően számomra is csak ez létezik, nincsenek gondolatok, nincs semmi, de aztán ki tudja, hogy mennyi idő után egy apró pontot vélek felfedezni a semmiben. Közelebb mennék hozzá, de ami azt illeti jön az magától is, szóval kényelmesen nem csinálok semmit egészen addig a pontig, amíg be nem takar mindent a megmagyarázhatatlan fehérség és egy bolt kirakatában fel nem eszmélek, farkasszemet nézve a tömeggel.
Az emlékek megrohamozzák a tudatom, a meleg érzése, a hideg, a víz, a fájdalom amitől egy kicsit megremegek, a vérszomj, mind ott kavarognak a fejemben én pedig próbálom helyretenni őket de nem nagyon megy, plusz valamiért olyan érzésem van, hogy valami hiányzik, de egyenlőre nem tudom megmondani, hogy mi, de valami lüktetés...
- Óh! - Szólalok fel a megvilágosodás pillanatában majd pedig még mindig kissé zavartan kapok a mellkasomhoz, ezzel sikeresen magamra vonzva néhányak figyelmét, bár inkább a fiatalságét, ami nekem csak jó, mivel sajnos ez a környezete számomra nagyon ismerős, túlzottan ismerős és nem szeretnék sokáig itt lenni... De a tömeg miatt nem nagyon mozoghatok, maximum nagyon néha, amikor az eladó nem figyel és így felkelthetem valaki figyelmét és elvihetnek hamarabb és mint mondtam minél hamarabb annál jobb. Amíg viszont nincs egy gyerek aki már eleve kíváncsiskodna, addig csak rezzenéstelenül ülve nézek magam elé és figyelem a kint mozgó tömeget, na meg persze azt a halvány tükörképet, amiből a néhai megkísérelt megmozdulásokból, bár idegen a formája, de könnyű kikövetkeztetni, hogy az a valami bizony én lennék, nagyon néha le lesve a testemre pedig könnyű igazolni, hogy bizony tényleg így van.
Percek, órák, napok, hetek... Na jó hetek nem, de napok telnek el különösebb haladás nélkül, én pedig unatkozok, nagyon, nagyon unatkozok, így pedig gondolkodni kezdek és azon elmélkedem, hogy miként is jöhettem ide. Megvannak az emlékek, valami nagyon rossz és fájdalmas történt amit nem akarok hogy ismét megtörténjen és érezni sem akarok dolgokat, jól érzem magam úgy ahogyan vagyok, ha valaki érzéseket akar adni meg fogom harapni, azok nem nekem valóak és... Kezdem magam egyedül érezni. Igaz esténként megtaláltam a módját annak, hogy ki tudjak szökni a kirakatból, igazából nem volt nehéz, ki teleportáltam az üvegen keresztül és így volt alkalmam felfedezni magát a boltot és annak különlegességeit, igaz ahova lehetett oda mászással jutottam el inkább mintsem tényleges teleportálással, de reggelre kénytelen voltam vissza ülni a helyemre és várni, hogy valaki aktuálisan elvigyen és a második estére azért már nem volt annyi érdekesség, a harmadikra pedig végképp nem... Az meg, hogy miért várok. Hát az... Nem tudom őszintén szólva, egyedül vagyok és azt szeretném, hogy valaki elvigyen, igaz nem próbáltam keresni Morgant, úgy érzem kicsit, hogy magamra hagyott... De az más hely volt, igazából nem kell zseninek lenni, hogy leessen, hogy már teljesen más, ismerősebb környezetben vagyok mint a nagy sötétség előtt voltam és mostantól így fogom hívni, a nagy sötétség, a nagy plüss sötétség... EZAZ! Csak én tudok feljönni egy ilyen elképesztően tökéletes megnevezéssel egy eseményről amiről fogalmam sincs, hogy mi volt de megtörtént! Szóval! Ez nem ugyan az a hely, ez ismerősebb, ténylegesen ismerem, rémlik még az utca is ahol vagyok, de ami azt illeti ötletem sincs, hogy pontosan hol lehet, de ismerem, szóval nem ugyan ott vagyok ez tény.
Még egy darabig kihasználom a lehetőségeket és bevetek egy különleges, elbűvölő, édes mosolyt amikor csak egy fiatal szempár figyel, mindig elérve a hatást, de a felnőttek annyira makacsok tudnak lenni. Talán két nap telik még így el, én pedig töretlen vagyok, el akarok innen menni, sok dolgom lenne és rengeteg teendő úgy bizony, semmi dolgom az égvilágon de nem baj bármilyen kifogás jó csak ne kelljen itt tovább unatkoznom. Lassan riogathatni kezdhetném az embereket valamivel... Á nem jó, túl feltűnő lenne, igaz lehet, hogy az nekem csak jó lenne, de nem, mégsem, nem azért mert nem, a legjobb indok valamire ha nincs indok és csak spontán van, végül is ez is indok nem? Néha még engem is elképeszt, hogy milyen csavaros és tökéletes logikával rendelkezem, most viszont minden bájjal amivel rendelkezek mosolygok rá kedvesen egy újabb avatatlan szempárra, beavatva őt az én kis titkomba és úgy tűnik, hogy sikerült kifognom egy ragaszkodót... És kicsit hisztist ezúttal. Egy kisebb verbális rohamozást nézek végig az üveg másik oldaláról és dörömbölést, és hallom a " DE NEKEM KELL! DE ANYAAAA! " kaliberű hisztis sipákolást a fiatal hölgytől, emellett pedig hamar megtörik az anyja. Az ajtó nyílását jelző és igencsak ritkán megszólaló csengő hangja üti meg a fülem, majd pedig emelkedek, be kerülök egy zsákba.... Amiből pár másodperccel később a lány emel ki. Ezen pillanatban teljes elégedettséget érzek, amikor pedig nem figyel az anyja, csak számára szélesebbre húzom a mosolyomat, igaz beszél amire nem reagálok, legalább is még nem, pedig nekem beszél és ráadásul sokat! De azt hiszem kivárom amíg valami olyan környezetbe nem érünk, ahol mások nincsenek, mondjuk a szobájába, vagy ki tudja, de valószínűleg a szobája lesz az, igen, egy gyerek szobája a teljes Teddyféle titok felfedésére tökéletes, most viszont némán mosolyogva figyelem a vállán felfekve a körülöttünk mozgó tömeget, néha egyéb misztikus hatásnak tettetve megmozdítva a fejem, hogy mást is legyen alkalmam látni, vagyis más irányba is nézelődhessek, hátha kiszúrok valamit ami felkelti a figyelmem, már amikor a kislány nem próbál hozzám beszélni és nem rázogat, meg piszkál egyéb módokon, igaz ez engem nem zavar, ó egyáltalán nem, szeretem, ha foglalkoznak velem és már éppen idejében jött ez, az unalom a tetőfokán volt nekem pedig már kezdett nehezemre esni mosolyogni, mármint nem fizikailag, fizikailag szerintem sosem fog, de úgy tényleg mosolyogni és úgy is vélni hogy van valami értelme. Igaz még mindig ott volt a lehetőség, hogy bármikor csak úgy távozok az ablak üvegén keresztül, de valahogy ez nem nagyon fordult meg a fejemben és még most sem igazán fogalmazódott meg bennem, hogy volt ilyen lehetőség, bár idővel valószínűleg szép lassan össze fog állni ennek a képe, most viszont ez teljes mértékben lényegtelen. Ami most lényeges, hogy Teddy hazamegy és jelenlétével csodássá teszi majd új otthonát... Átmeneti szálláshelyét? Náh új otthonát. Miért beszélek úgy magamról, mintha nem én beszélnék magamról? Ó mondjuk tény, hogy jobban hangzott, mintha valaki más beszélne rólam. Haza megy és tökéletessé tesz mindent plüssességével... Tényleg jól hangzik. Egy részem azért amúgy erősen kíváncsi, hogy Morgannal fel tudom-e venni a kapcsolatot. Hát eddig mindig megtalálta a módját, hogy jelezzen ha kellek, szóval azt hiszem, hogy ez idővel ki fog derülni, mármint hogy most van-e, vagy nincs, én pedig még azóta sem felejtettem el, hogy éppen keresem, hatalmas keresésemmel megvárom, amíg megtalál, lehet már meg is talált, hmm ez esetben jobb kereső-kutató-nyomozó vagyok, mint azt gondoltam, ami lehetetlen, de most mégis lehetségessé vált. Huhú! Szóval, haza, akárhol is legyen éppen az!

Noh, ezzel egyben egy pár szintes felzárkóztatásos frissítés:
Jelenlegi szint: 6

össz. kreditszám: 14

elköltött kreditek: 10
- regen: 2,5
- Átok: 7,5 ( mindjárt magyarázom nyugi )

Jelenlegi kreditek: 4

Az átok:
Teddy létezése olyasmi jelenség mint egy átok a világban, a plüssállat halála esetén "lelke" az emlékeivel együtt átszáll egy véletlenszerű plüssállatba a világban és abban létezik tovább, igaz ennek a jelenségnek megvannak a maga határai és nem nehéz megtörni, ugyanis kell egy bizonyos idő ( egy hónap, sértetlen hónapok elteltével a visszajövetelek száma nem nő, konstans 1 alkalmas mutatvány ) amíg újra működőképessé válik, ki tudja, hogy milyen indokból. Az ezen időn belül lezajló esetleges halál végleges és mágiával aktív állapotában is blokkolható. Hátulütője a dolognak, hogy ha a hit elveszik az emberekben a plüssök életre kelésének lehetőségével szemben, akkor maga az átok is megszűnik létezni.

Új külső:
Teddy Kenzo_momoi_52581


A hozzászólást Teddy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 11 Jún. 2014, 17:55-kor.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 11 Jún. 2014, 17:54

Akkor megbeszéltek alapján a képesség elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Teddy Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.