Donald Millar

Go down

Donald Millar Empty Donald Millar

Témanyitás by Azareus on Pént. 14 Okt. 2011, 12:47

Név: Donald Millar
Egyéb neve(i): Donald Mcmiller, Donald Millar (SHIELD vezető név) Azareus (mutáns név)
Faj: Mutáns
Nem: Férfi
Jellem: Semleges
Személyazonosság: titkos
Születés hely és idő: 1982. Elmhurst Kórház
Kor: 40 év
Család: Egyetlen ismert: nővére, Rachel McMiller, Stephanie Davidson(lány) Dechameron (alternatív világbeli fiú)
Foglalkozás:
Testmagasság: 180 cm
Testsúlya: 86 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Szőkésbarna
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel:
Repülési sebesség: 600 - 700 km/h
Egézségi állapot/ betegségek:

Élete:

Első emlékek

Az első emlékem: páncélozott szoba és rajtam egy kényszerzubbony. Fájdalom a fejemben, furcsán méregetem magam, tudom, hogy ember vagyok, tudom, hogy már tizenéves kamasz lehetek de semmi mást. Furcsán méregetem magam az adamantium szoba faláról visszaverődő arcképemet vizsgálom. Az arc nem ismerős. Órák telnek el "újjászületésem óta" elmondtam magamban az abc-t a szorzótáblát, az elnökök nevét. Mindenre emlékszem, csak magamra nem, furcsa zavartság fog el.
Az első látogatóm. Egy férfi egy parancsnok vagy ezredes, egyik szemén szemkötő, a névtáblája szerint a neve: Nick Fury.
Kérdezget. Semmit sem tudok. Elmegy.
Egy új látogató ezúttal katonai kísérettel. Egy nő. A neve Rachel.
Racheltől megtudom, hogy hogyan hívnak és, hogy az ő öccse vagyok. Ezen meghökkenek, de ő folytatja.
Rachel végre részletesen elmeséli mi történt az elmúlt 15 évben.
Boldog családból származtam volt anyám és apám valamint jó tanuló voltam, a helyi iskolában. Aztán jött a mutáció. Először elbírtam vele, kipróbáltam és örültem, hogy tárgyakat mozgatok, az apám utánanézett Telekinetista vagyok a gyengébb fajtából, mert én csak taszításra tudom használni nem pedig, magára a tárgyak mozgatására. Érzem ahogy az erőm növekszik, egyre nő vele a magabiztosságom is. Aztán elkezd néha fájni úgy érzem mintha a bőrőm szét akarna robbanni. Nincs több iskola, elszakítanak a barátoktól és karanténba zárnak.
A nővérem szerint nem bírtam a bezártságot és a magányt. A nyugtató injekciók nem segítettek többé elfogott a puszta őrület. Kitörtem, végeztem mindenkivel aki az utamba állít, nem ismertem az erőm korlátait és végülis az irányított, hazafelé tartottam, mikor megláttam apát és anyát sírva fakadtam, az erő amit eddig kordában tartottam elszabadult. Felrobbantam a sok energia miatt ezzel megölve anyámat és apámat. A bánat és lelkiismeretfurdalás miatt, nem törődtem az erőmmel, már nem érdekelt semmi és senki, szabadon áramlott, néha felemelt és lebegtetett, néha felrobbant és megölt pár embert.Nem ettem nem ittam és nem törődtem senkivel és semmivel.
Szerencsére a S.H.I.E.L.D. közbeavatkozott és megállítottak, majd kitörölték a memóriám, hogy több fájdalmam ne legyen.
Először nem hiszek Rachel-nek, teljesen bolondnak tartom, elfog a pánik érzem, hogy egyre jobban tör ki rajtam a stressz. Ekkor mintha a bőröm felszakadt volna, becsukom a szemem, de tudom, hogy felrobbantam, ismét...
Miután kinyitom a szemem, látom, hogy körülüttem mindenki halott, egy nagy rés keletkezett a bázison, ami egyben repülő is volt.
A nagy kavarodásban feleszmélek, eszembe jutnak az emlékek a sírás, a halál és leugrom, szembenézek a halállal, és leugrom. Nem tart sokáig. És meghalok.


Amnézia (ami már nem állapot, de ezek úgymond a később belépett emlékei)

----------------------------------------------------------------------------------
Donald eldobta az életét viszont mutáns képessége őt uralja leginkább így megmenekült. Öntudatlan állapotban mászkált a városban. Amikor a fáradtságtól és éhségtől összeesett egy orvos talált rá, név szerint Brian Fallin. Az orvos tudott az eseményekről így ellátta Don-t nyugató szerekkel és ápolgatta amíg magához tért.
Mikor magához tér Brian azt hazudja, hogy Don a fia és, hogy egy baleset miatt visszatérő amnéziája van.
Don egy idő után elkezd hinni Briannak. A következő 15 évben Brian kitanítja Don-t hogyan tartsa kordában az erejét már a nyugtatókra sincs szükség Don remekül használja a képességeit, Brian megtanítja Donnak, hogyan használja a nehézfegyvereket (kard, tüskés buzogány).Ugyan Don nem értette, miért kell neki, ezeket tanulnia és azt sem Brian honnan tud ezekről mégis követte a mesterét. Brian, mikor elmondja az igazságot, Don depressziós lesz, de egy idő után elviseli majd hsizen Brian apja, helyett apja volt.
De sajnos ez sem maradhatott sokáig. 15 év hosszú idő és élni pedig kell.
A S.H.I.E.L.D. tudomást szerez Brian-ról és Don-ról. Brian- t halálra ítélik egy gyilkos rejtegetéséért. Don-t viszont vizsgálatokra viszik.
Don hagyja magát, azt teszi amire a mostohaapja tanította: "várd ki azt mikor igazán kell cselekedned". Az utolsó pillanatban Don úgy dönt nem bírja tovább kirobbantja magát és elindul megmenteni Brian-t.
Az utolsó pillanatban érkezik, mikor már előkészítették a halálos injekciót. A S.H.I.E.L.D. ügynökök gyorsan lépnek, a nagy kavarodásban az egyik ügynök Don hátába szúrja az injekciót. A S.H.I.E.L.D. nyert.
Mikor Brian-t ténylegesen kivégezték,(később kiderül, hogy csak kóába ejtették) Don-t lehibernálják, a kísérletekhez.
5 évig lesz hibernált állapotban, majd egy izolációs kísérlet során az erejének a automata védelmi rendszere beindul és ismét kiszabadul. Csak mivel az erejét évek óta nem használta belecsapódik repülés közben egy falnak.
-----------------------------------------------------------------------------------

Mielőtt földet érnék, felébredek. Azt hinném ez egy rossz álom,de nem. Tudom, hogy nem. Fogalmam sincs honnan, de tudom. Egy sikátorban vagyok, megnőttem és szakállam lett. Nem fog el a stressz, nincs bánat se magány csak a helyzet furcsasága zavaró. Az utolsó emlékem, hogy leugrottam a S.H.I.E.L.D. bázisról. Azóta eltelt pár év ami ki kell pótolnom, esetleg azzal, hogy megtudom ki is vagyok és mi történt velem az elmúlt években. Felveszem az Azareus álnevet és segítek ott ahol szükség van rám, mert tudom milyen érzés segítség és remény nélkül élni.
1, Szent Légió:

Egy szervezet mely az Úr tiszteletére és nevének védelmezésére jött létre. Azareus véletlenül került oda, élelmet kérni, de egy kis bonyodalom után befogadták a csapatba. Azareus csak ekkor vette észre milyen elmebeteg hívő a csapat vezetője Rorschach, aki embereket kínoz, és öldös az úr nevében és ezt az ő csavargó énje nem bírta sokáig, főleg, hogy közben szerelmes lett, Riana Watson-ba, akit Rorschach nem tűrt meg a templomjában. Mármint az összes nőt megvetette és ezt Azareus is folyton szóvá tette neki, de az öreg püspök tehetetlen volt. Nem volt menekvés, el kellett menni el kellett rohanni onnan. Azareus folyton szőtte a terveket miként szabaduljon meg fogva tartójától, mire a sors iróniája, hogy éppen mikor szabadulni, akart volna, kapott egy kis segítséget. Az eXiles nevű csapattól, és így egy kis emberveszteséggel, de együttes erővel legyőzték Rorschach-ot. És ezt ugyan Azareus nem tudta, de Fájdalmat is felszabadították. Ekkor úgy tűnt Rorschach és segítői meghaltak, de később újra feltűntek.

2, Tehetetlenség

Pangloss mesterrel jártam eztán a világot motoroztunk, gyakoroltunk. Megkaptam tőle Amerika Kapitány pajzsát, amivel rengeteget gyakoroltam, és nagyjából meg tanultam használni.
Eljött, amitől mindig is rettegtem. A SHIELD elkapott, tőrbecsalt és bezártak egy zárkába Pangloss mesteremmel együtt, szerencsére az erőmet nem ismerték, így egyszerűen kiszabadultam. Próbáltam elmenni a S.HI.E.L.D. Helikarrierjéről, bolyongtam a mesterrel össze vissza, míg nem találkoztam Brinannal, a régi mesteremmel és beugrott az összes emlékem. Minden! Már a robbanás szélén voltam mikor egy egyszerű gránát kiütött. Apokalipszis alkut kötött Briannel, akit el teleportáltak a SHIELD Helicarrierről egyenesen Wakandába. ahol a háború előkészületei folytak. Itt Brian bűntudatában, hogy félholt voltam miatta beadott nekem szuper-katona szérumot és otthagyta nála Amerika Kapitány teljes felszerelését.

3, Amerika Kapitánya
Így tehát én lettem sorban a III. Amerika Kapitánya. És tetszett a dolog. A szérum miatt erősebb, ellenállóbb és sokkal mozgékonyabb lettem. Izmaim is megnövekedtek. Azonnal bekapcsolódtam a Wakandai háború menetébe és egész nap harcoltunk, később már a szimbionta negyedben is. Végül sikerült kiszabadulnunk és egy időre abbahagynunk a folyamatos harcot. Briant se láttam azóta. Apokalipszissel maradt. Én, mint AmKap visszautaztam a SHIELD bázisra, ahol Dorten megvert, ám végül mégis én kerekedtem felül és végülis fél szemére megvakítottam az öreget. Az események gyorsan folytak tovább, engem is rendesen szétvert az ügynök, de kiderült, hogy ő se lehet többé a SHIELD főnöke fél szemmel. Végül rám esett a választás, hogy legyek az ezredes. Mivel én voltam a legidősebb, legtapasztaltabb katona, mióta Brian elárulta a szervezetet.

4, A S.H.I.E.L.D. ezredese
Én vezettem a szervezetet három hónapig, közben nem sok minden történt. Tárgyaltam az AIM- al, a Polgármesterrel. Harcoltam radikálisokkal a Pokol Konyháján. Kicsit rendszereztem a szervezetet, ami eddig kusza volt és átláthatatlan. Újabb kísérletet tettem, a Weapon X program miatt. Titkos vágyam miatt, hogy legyen egy fiam vagy lányom. De a Polgármester ezt nem engedélyezte. Riana pedig még fiatal volt a szüléshez. Én egyre öregebbnek éreztem már magam.
Hirtelen Fájdalom hadserege támadt ránk. A Hadsereg halott mutánsokból állt köztük Charles Xavierből is. Nehéz volt a csata és végül el is vesztünk, mint Bosszú Angyalai.
Engem száműztek a csapatommal az Angyalokkal együtt. Ezek után már Balthazar irányította tovább a szervezetet.

5, Egy utolsó próbálkozás
Megpróbálkoztam a csapat újjászervezésével, mivel Apokalipszis minket akart megtámadni egyenként. Elloptam az Invadert a SHIELD- től és meghívtam az új Bosszú Angyalait. Sokan kezdők voltak és nem tudtunk igazi csapatként dolgozni. Wakandai kalandunk során ismét találkoztam Briannel, aki tőrbe csalt minket. Sikeresen elvesztettem Hulkot, Fehér Tigrist és Wirelesst a csapatban, mára úgy tudom, mind halottak. Visszatértem és kiderült, hogy Wireless rám hagyta Kúriáját és hatalmas vagyonát. Nem akartam újabb Bosszú Angyalait szervezni, mostantól inkább a háttérben maradtam. Amíg Serena el nem jött…

6, Az új nő
Nem tudtam sokáig nyugton maradni a Kúriában, bár ez nem rajtam múlt, megtámadott Kardfog, hogy elkobozza Amerika Kapitány pajzsát, isten tudja miért. Végül csatánk döntetlenül sikerül, de az állat megszerezte tőlem a pajzsot és elmenekült. Én is kifelé menekültem, míg meg nem láttam a Hulkot, hogy egy aranyos lányhoz közeledik. Azonnal elrejtettem a lányt, aki nagyon megijedt, mert véres voltam és az egész testem vágások borították. Végül kibékültünk és az egész estét egymással töltöttük. Úgy éreztem ismét szerelmes vagyok, de a lány elzárkózott előlem. Miután rendbe hoztam a házat egy partit tartottam, amit kénytelen voltam otthagyni, Serena pedig megismerkedett ott egy másik pasival és itt vége is kettőnk történetének.
Nekem természetesen ismét a szenvedés jutott. Konkrétan kiderült, hogy van egy klónom…

7, Az X- men
New York romokban hevert, nekem pedig volt egy nagy házam, a Kúria, ami nem. Így befogadtam egy jó pár otthontalan embert, és mutánst. Mikor a város éledezett romjaiból, az emberek elvonultak újonnan épült házaikba, de a mutánsok ott társakra leltek a Kúriában. Ezen kívül a Mutáns Testvériség új erőre kapott és ez már két jó ok volt arra, hogy újraszervezzem az X-ment az én vezetésem alatt, és egyszer volt is egy nagyobb összeütközésünk a Testvériséggel, amelyben nem lehetett tudni ki az igazán győztes vagy vesztes.

8, Az új erők felfedezése (avagy a fél éves bővítés)

Azareus a Testvériséggel vívott harc után új erőket kezdett felfedezni magában, melyek sokkal erősebbek voltak, mint régi önmaga. Ezek közé tartozott a sokkal erősebb telekinetikus képesség illetve a limitált, de észrevehetetlen telepatikus képesség. Azareus megpróbálta irányítani ezt a sokkal erősebb identitását, aminek pár üresen álló épület felrobbanása lett az oka. Testileg-lelkileg felnőtt ahhoz, hogy régi erejét irányítsa, de az újak túl nagy falatnak bizonyultak, és már lassan veszélybe sodorta vele szeretteit is. Feszültebb lett és figyelmetlen, egyre kevésbé tudta irányítani az erejét tudva, hogy azoknak is árthat vele, akiknek nem akar. Így hát előzetes búcsú nélkül elhagyta a Kúriát és a barátait és egy semleges területre repült, hogy meg tanulja kordában tartani erejét, Szibériába. Ott a fél év alatt segített bennszülötteknek megállítani az orosz gyémántbányászokat, akik a Szibériai jeget felolvasztva, halálos metángázt engedtek szabadjára, és jó baráti kapcsolatokat alakított ki velük. Orosz nyelvet tanult tőlük és herbáriát. Mikor úgy érezte teljesen kordában tartja az erejét elindult, hogy újra a Kúria lakója lehessen.
Képességei:

Telekinetikus

Képes a teljes telekinézisre, és ezzel együtt az erőtér formálásra 100 tonna nyomás erejéig- (ez nem új képesség, hanem a telekinézissel jár, azzal csinálja) A Holdfény, egy kékes fény, ami telekinézis egyik megfelelője, a tárgyakat kedve szerint tudja mozgatni 100 tonna erejéig. Szét is tud feszíteni anyagokat és mivel ez molekuláris szinten történik a szakító szilárdság elhanyagolható mivel 10 000 000 N a legtöbb anyagot szétszakítja. A feszítés úgy történik, hogy egy zárt térben, ahol akár egy kis vákuum is található ott működik, addig tolódnak a tér két felén az atomok, molekulák míg ki nem szakítják az anyagot. Ebből adódóan rengeteg anyag szétbontására képes, akár robbanás kíséretében.
Horizont alapon működik, tehát addig képes használni erejét míg látja, hova teszi ezt. 100 tonnát képes elmozdítani az erejével, ez a legnagyobb tömeg, amit még a levegőbe képes emelni. Ezért molekulák, vagy egyéb anyagok szétfeszítésnél 10 000 000 N erőt képes kiadni.
Immáron képes 600 - 700 khm/h-ás repülésre.

Telepatikus

Képes telepatikusan üzenetet, vagy utasításokat küldeni, ám még ezzel nem tudja befolyásolni a célszemély szabad akaratát. Képes ugyanilyen üzeneteket fogadni is, gondolatban olvasni nem, csak, ha konkrétan megcélozza egy karakter őt a gondolataival és ő is rákoncentrál. Van valamelyest telepatikus ellenállása, más telepatákkal szemben. Ha rákoncentrál el tudja rejteni egy gondolatait, de hatalmasabb telepatákkal szemben már nem. (Pl. Omega mutánsok)

Szakértelmei:
- Csapatvezetési szakértelem
- Fejlett logikai készség.
- Nehéz fegyverzet használat.
- A Pajzs használata
- Francia, Orosz Nyelv
- Közelharcok
- Gyógyfüvek ismerete
- Magas fájdalomhatár

Megjegyzések: -
Azareus
Azareus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 68
Hozzászólások régi : 1317
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Azareus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Donald Millar Empty Re: Donald Millar

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 14 Okt. 2011, 12:50

Elfogadva ismét.
Még egy adatlapot tessék írni, aztán mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Donald Millar Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Donald Millar Empty Re: Donald Millar

Témanyitás by Azareus on Pént. 14 Okt. 2011, 13:00

Adatlap:

Név: Donald Millar
Lakás/Létesítmény: A Kúria
NJK: -
Foglalkozás:-
Munkahely:-
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Kúria
Ismertebb szövetséges: Pangloss mester, Szehmet, Zack, Reno, Serena Davidson és a többi X-men
Ismertebb ellenség: Dechameron, Dorten Blackwing, Rorschach, Maguire, Háború, Magneto és a többi Testvériség tag

Összes kredit - 27

Felhasznált kreditek:
A Farkasölő NJK
Képességfejlesztés: I - II - 11 kredit
Fennmaradó kreditek: 13 kredit


A hozzászólást Azareus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 09 Aug. 2012, 15:38-kor.
Azareus
Azareus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 68
Hozzászólások régi : 1317
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Azareus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Donald Millar Empty Re: Donald Millar

Témanyitás by Azareus on Csüt. 09 Aug. 2012, 14:34


_________________
A Farkasölő
Azareus
Azareus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 68
Hozzászólások régi : 1317
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Azareus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Donald Millar Empty Re: Donald Millar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.