Antony Jögermund

Go down

Antony Jögermund Empty Antony Jögermund

Témanyitás by Taikuri on Hétf. 17 Okt. 2011, 17:20

Név: Antony Jögermund.
Egyéb név: Bűvész, ami finnü Taikuri.
Faj: Mutáns
Nem: férfi
Jellem: Semleges
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: 1999 agusztus 29
Kor: 23
Család: Natasa Jögermund (Anyja - Elhunyt), Fridrick Jögermund (Apja- Elhunyt), Jonsu Jögermund (Nővére) Eric Jögermund (Nevelőapja – Ismeretei szerint halott) Elisabeth Bakker- Jögermund (Nevelt lánya.)
Foglalkozás: Üzletember.
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 80 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Koponya műtét hege a fején.
Repülési sebesség: 70-90 km / h (Raptrorral)
Egészségi állapot/ betegségek: Enyhén autista, de a testi betegségei rehabilitálva lettek.

Reneszánsz- Alap:
1999 agusztus 29-n született Finn ország északi részén. Apja Fridrick Jögermund  ács anyja Natasa Jögermund oroszszármazású könyvelő. Életének első felét szülei fakitermelő telepén élte le. Egyszerű gondtalan bár kissé elzárt élete volt többször előfordult, hogy télen a városba se tudtak be menni, ha nagy volt a hó. Minden jól alakult azonban mire iskolába került már látszottak rajta azok fogyatékosságok és problémák, amik elég sokáig kihatottak az életére. Először is nem bírta sokáig a fizikai munkát, és bal lába enyhe bénultsága miatt nem sportolhatott. Bár nővérével szeretett játszani szülei úgy döntöttek, hogy nem járhat óvodába társai kizárólag, az állatokra, könyvekre, és telepen dolgozó felnőttek voltak. Hamar meg tanult írni, olvasni mivel más szórakozása kevés akadt.
Az iskolába tehát már biztos tudással került be szocializáció terén jelentős hiányosságai voltak. Nem tudott be illeszkedni közösségbe a többi gyerek folyton cikizte és bántotta őt. Ennek ellenére példásan vette az akadályokat hamarosan az iskola egyik legjobb diákja lett. Egészség ügyi gondjai azonban egyre inkább súlyosbodtak az orvosok nem értették, hogy miért. Többször ki kellett maradnia és magán tanulóként folytatnia tanulmányait. Ezt, ő cseppet sem bánta így legalább nem kellett emberek közé mennie. Tiz évesen agy és láb műtétet hajtottak végre, rajta amelyből hamar felgyógyult és egészségügyi gondjai is megoldódni látszódtak. Azonban a műtét új dolgokat szabadított el benne, amiről akkor még fogalma sem volt. Később vette észre hogy hangokat hall a fejében, amit először a műtét utóhatásának vélt. Megfigyelte, hogy ha tudatosan koncentrál egyes személyekre, akkor, ezek hangok kitisztulnak és érthetővé vállnak. Hamarosan minden napossá vált számára ez a dolog ő pedig nem törődött vele folytatta magán tanulóként a tanulmányait a szokásos kiemelkedő módon. Mivel jó feje és sok ideje volt két év alatt tizenkét évesen sikeresen befejezte az általános iskolát. Ebben a korszakban zárkózottabb lett eltávolodott a szüleitől, főleg nővérére és az általuk befogadott férfira Eric-re támaszkodott, ha gondja volt.
Nem sokkal az általános iskola elvégzése előtt szülei autóbalesetben az életüket vesztették. Őt ez nem viselte meg különösebben a temetésen szinte nem is sírt. Ő volt nővére támasza bajban és maga módján már akkor felnőtté vált. Szülei halála után Eric vette párt fogása alá, akit mind máig apjaként tisztel és általában annak is szólítja. A középiskola elvégzése után egy ideig vele utazott hivatalosan, mint egy előkelő angol iskola diákja valójában inkább gyámjával járta be Európát.  Mutáns képességei a rendszeres gyakorlás és fokozatos terhek alatt egyre inkább fejlődésnek indultak erre már kezdtek felfigyelni a környezetükbe lévők jobbnak látták, ha végleg elköltöznek, és a tengerentúlon próbálnak szerencsét.
Az Amerikába költözés igen csak meg viselte különösen az után, hogy pótapja magára hagyta és Los Angelesbe költözött.  Egy jó nevű bent lakásos New Yorki magán iskolában folytatta továbbra is tanulmányait itt már korántsem volt annyi problémája. Az intézménybe több hozzá hasonló fiatal tehetséges diák járt az iskolában pedig igyekeztek egyénileg fejleszteni a képességeiket. Kezdetben jót tett neki a légkőr még barátokat is szerzett magának sokat dolgozott az iskolai újságban, mint fotós. Később azonban sokat követelő szigorú tanárokkal többször is vitába szállt különös viselkedése pedig ismét kiváltotta társai ellenszent. Tehetségét önálló gondolatait és nem nagyon ismerték el ez néha a jegyein is meglátszott. Bár fizikából, kémiából és informatikából jelentős országos versenyeken ért el helyezést, sőt tizenhat évesen sikeres érettségi vizsgát tett. Ebben az időszakban jött rá arra, hogy képes nem csak az emberek gondolatait kiolvasni, ha nem irányítani is őket. Igaz ezt nem szívesen használja az óta se.
Tizenhat évesen került be a Columbia egyetem orvosi karára ahol végig jó tanuló volt, de korántsem volt a legjobbak között. A könyvek bújása és feladatok megoldása helyet sokkal inkább a kutatás és a gyakorlati problémák foglalkoztatták. Az iskola mellett sokáig dolgozott, mint fotós igaz nagyrészt hobbiból mivel nevelőapja bőségesen fedezte a tanulmányainak költségét. Az egyetemen kicsit könnyebben bebírt illeszkedni itt már sokkal jobban elfogadták furcsa szokásait is. Négy éves iskolai képzés alatt végül nem orvosi, ha nem Labor technikusi diplomát szerzett. New York pusztulása után a városban maradt és embereket próbál kivezetni a mágikus a ködből illetve segít ott ahol csak tud miközben saját maga is próbálja túlélni a helyzetet.

Reneszánsz- Bővítés:
világ változik. Az erősek életben maradnak, a gyengék elpusztulnak, ezt diktálja a természet törvénye. Persze itt nem csak fizikai erőről van szó, napjainkban - különösen hogy mutánsok, istenek, szuperhősök járnak köztünk – ez a fogalom alaposan át értékelődött. A világ úgy látszik, hogy megelégelte az emberiség, a mutánsok és ki tudja milyen lények állandó harcát és úgy döntött, hogy elpusztítja a kártevőket. Nem, mint ha ez olyan nehéz dolog lenne csak elég erőt és hatalmat kell néhányunk kezébe adni és ezek a bizonyos kiválasztottak majd elvégzik a feladatot. Vajon igazam van? Vajon nem tehetünk semmit? Vajon New Yorki katasztrófa csak a kezdet? Sajnos nem tudok önöknek válaszolni, de ha mellém állnak, akkor együtt elhozhatjuk a változást. A nevem Antony Jögermund, mutáns és a hétköznapok hőse. Hallgassák meg a történetem.
A katasztrófa után magányosan bolyongtam a városba. A finn hegyek kemény világában nőttem fel sokat tudtam túlélésről és most ugyan ezeket kellett használnom ahhoz, hogy életben tudjak maradni New York romos utcáin. A lerombolt boltokból szereztem felszerelést és élelmet majd a város széle felé vettem az irányt. Amerre csak jártam a kevés túlélő bizonytalan volt velem szemben többször próbáltak megtámadni és megölni ilyenkor az erőmet kellett használnom, hogy elmeneküljek, vagy éppen legyőzzem őket. Nem egyszer előfordult, hogy készleteim pótlására mások elméjét kellett manipulálnom, házakba kellett betörnöm esetleg hallottakat átkutatnom. Nem vagyok rá büszke, de ha nem teszem, meg talán ma nem lennék itt. Az vesse rám az első követ, aki hasonló helyzetben nem tette volna meg ugyan ezeket.
Érzelmek, régen nem foglalkozhattak, nagyon kevés embert szerettem életemben, nagyon kevés emberhez tudtam kötődni az egyszerű hétköznapi emberek sorsa régen hidegen hagyott. Hiszen mint önjelölt zsenit mindig is kivetett a társadalom nem volt rá okom hogy törődjek a világgal, hiszen a világ sem törődött velem. Azonban a lelkem mélyén mindig is a világért tanultam és dolgoztam. Reménykedtem, hogy egyszer nagy és elismert ember leszek, de az évek során ezek a célok a homályba vesztek. Nem maradt belőlük más csak egy fajta felelősség tudat és félelem saját magamtól. Ekkor találkoztam a világ talán legaranyosabb teremtményével Rosetta és James-l a különös hatalommal bíró mutánssal. Együtt kerültünk szembe a városi elmegyógyintézet egyik legerősebb mutáns foglyával. Az egyenlőtlen küzdelem volt, az aberrált gyilkos levegővé változva belülről robbantotta fel az embereket. Sok viszontagság és kisebb idegösszeroppanás után végül sikerült elmenekülnünk. Sőt az utolsó találkozónk alkalmával végül azt hiszem egy időre elvettem a kedvét attól, hogy bárkit is bántson.
Bár nagyon szerettem volna Rosetta-val maradni, de végül erre nem volt lehetőségem. A lány és James eltűntek én pedig folytattam az utamat. A fejemben új gondolatok a szívemben új érzelmek éledtek. Soha senkit nem bírtam ilyen közel engedni magamhoz, mint azt a kedves szőke szépséget. Az erőm is új irányokat vett a manipulációs képességemet is meg tanultam tökéletesen uralni, és használni. Miután nem tudtam kijutni a ködből a Central Park felé vettem az irányt és ott próbáltam magamnak valami féle egzisztenciát kialakítani. Itt azonban elég sok idő kiesett, amelyeket csak jóval később kaptam vissza. Jó pár nappal később New York egy ismeretlen romos részén ébredtem fel, iszonyatos fejfájással.
Nem tudtam mi történt, de iszonyatosan védtelennek és gyengének éreztem magam. Nagyon megrémültem gyűlöltem ezt az érzést, ami túlzottan ismerős volt. Mielőtt nem volt meg az erőm mindig is könnyű céltáblája voltam a nálam életerősebb nagyobb gyerekeknek. Elhatároztam, hogy nem lesz, többé ilyen meg fogok erősödni, és ha valaha felszáll a köd és kijutok innen. Nem leszek soha többet kiszolgáltatott senkinek. Azonban erre még várni kellett egy darabig, de a magamnak tett ígéret megvalósításához már most hozzá láthattam. A romok között egy, úgy ahogyan éppen maradt házban rendezkedtem be. Itt kezdtem meg képezni a testemet és a szellememet. Igyekeztem megjavítani a az elektromos felszereléseket és segítettem másoknak ahogyan csak tudtam. Később is csak korlátozottan emlékeztem vissza dolgokra, sok részlet ma is homályos. Annyi bizonyos hogy valamiféle démoni erőkkel együtt az űrbe kerültem. Foglyul ejtőnket azonban megpróbáltam kijátszani aki átmenetileg kiütött.
A harcok folytatódtak a katasztrófákat újabb katasztrófák követték a köd azonban végül felszállt én pedig előmerészkedhettem „saját magam által vájt lyukamból”. Nagy nehezen elvergődtem New Jersey határáig ahol legnagyobb meglepetésemre, nem másra, mint apám cégének telephelyére bukkantam. A helyen hatalmas káosz volt mivel néhány hónappal ezelőtt Eric Jögermund rejtélyes körülmények között eltűnt a cég vezetését pedig a meglehetősen megbízhatatlan alelnök vette át. A cég részvényei a mélyponton voltak nem volt megfelelő vezetőség, nagyon nagy öröm volt, hogy én, mint a cég örököse végre előkerültem. Az igazgató tanács (Mihelyst nagy nehezen megkaptam a New Jersey állampolgárságot.) azonnal megszavazta, hogy átvettem a cég vezetését. Igaz nem volt túlzottan nehéz feladat a nővéremmel együtt a szavazatok több mint az 50%-t birtokoltuk. A jelenlegi válság helyzetben pedig egy erőskezű, tehetséges vezetőre volt szükség. Őszintén meg voltam lepődve hogy éppen rám gondoltak. Talán azt remélték, hogy engem majd bábként tudnak mozgatni.
Azonban nem így lett a telepatikus képességeim miatt lehetetlen volt átverni és minden dolognak alaposan utána néztem. Döbbenten tapasztaltam a hatalmas felhalmozott semmilyen hivatalos módon nem nyilván tartott készleteket. A földalatti kutató laboratórium, amely a titkos raktárakkal együtt három földalatti szintet foglalt el. A remény alapítvány emberei által űzött fura ó-germán szertatásairól pedig ne is beszéljünk. Én minden gyanús kintlévőséget azonnal felszámoltam. Személyesen segítettem a rendőrségnek megtisztítani a céget miközben azonnali lépéseket tettem annak érdekében, hogy feltámasszam a vállalkozást. Először is a visszatartott szabadalmakat és a kutatási részleg eredményeit azonnal eladtam és a befolyt pénzből új beruházásokba kezdtem. A telephely egy részén gépgyár épült kezdetben az építő eszközök, berendezések, és járművek javítására. Ezek részleg azonban napjainkban is bővül, mára már mindenki számára elérhetőek szolgáltatásaink. (Egyéni megrendelésre gyártunk fejlett gépeket elérhető áron.) A másik jelentős beruházásunk a saját kutatásaimon alapuló program, amelynek célja egy újfajta gyógyszer kifejlesztése lett volna az eredmény végül egy igen hatékony műtrágya lett. Ez az eredmény valamint a sorozatos gépgyártási beruházások adtak alapot a jelenleg is folyó mezőgazdasági programunknak. Ez jelenleg is hátérbe szorítja a gyógyszerfejlesztő projekteket. Sikeresen megerősítettük a jögermund ipartelep védelmét és elkezdtük a terjeszkedést New Jersey szabad állam szerte. A korábbi a katasztrófa után megmaradt telepeinket pedig megerősítettük. Igaz ehhez jelentős állami segítséget vettünk igénybe.
Ennek később meglett a böjtje mivel a kormány a növekvő háborús készülődések miatt rá akarta tenni a kezét bizonyos kutatási anyagokra. Ezeket egyértelműen háborús célokra akarták felhasználni illetve szerették volna, ha mezőgazdasági gépek helyett tankokat gyártanánk. Az igazgatóság határozott véleményével szemben nem adtam el teljesen a kormánynak céget és továbbra is csak védelmi célú felszereléseket készítettünk, és forgalmaztunk. Ezeknek persze jelentős részét később harci gépekbe építve láttam, viszont amikre természetesen nem adtam engedélyt. A jogi lépésekre nem volt lehetőségem, sem de mindent megtettem, hogy az elkövetkezendő újabb világégésre felkészítsem az embereimet. Folytattam a készletezést, de a rászorulók között jelentős mennyiségű élelmiszer és gyógyszer csomagot osztottam ki. Támogattam a kórházakat, iskolákat, részt vállaltam jutányos áron a New York és katasztrófa sújtotta egyéb területek újjá építésében. Remény Alapítvány végre tényleg reményt adott a reményüket vesztett embereknek.
Emlékszem mindig is gyenge, félénk visszahúzódó gyerek voltam. A világgal együtt azonban együtt változok én is. A szerény kis tudósból a világ egyik dinamikusan fejlődő ipar vállalatának vezetője lettem. Ez pedig új kihívásokkal, új feladatokkal járt. Nem hanyagoltam el a testem edzését sem és végre elvállaltam a régen esedékes lábműtétemet. A rehabilitáció több hónapig tartott, de már futni is elkezdhettem. Emellett ha időm engedi rengeteget, úszok, jógázom és súlyzózok. Soha nem voltam ilyen jó fizikai kondícióban. Az üzleti élet ráadásnak megköveteli a divatos öltözködést is. A pénz, a jó külső pedig csak úgy vonzza nőket, ami bár kezdetben tetszett, ma már kissé zavar. Jelenlegi párom egy csinos nálam öt évvel idősebb divattervező nő (korábbi modell.) Felisha  Felton.
A közelgő háború azonban minden eddigi munkámat beárnyékolja. Én pedig nem tehetek semmit pedig jelentős erőforrások vannak a birtokomban. Mikor jövünk rá végre, hogy ha nem fogunk össze, akkor menthetetlenül végünk!? Egy ember legyen bármekkora hatalma is nem válthatja meg a világot. Azonban megtehetek annyit hogy a képességeimet, a rám bízott hatalmat úgy használom fel, hogy minél több embert megvédhessek a hétköznapok valódi hősei közül.

Barokk – Alap:
1999 agusztus 29-n született Finn ország északi részén. Apja Fridrick Jögermund  ács anyja Natasa Jögermund oroszszármazású könyvelő. Életének első felét szülei fakitermelő telepén élte le. Egyszerű gondtalan bár kissé elzárt élete volt többször előfordult, hogy télen a városba se tudtak be menni, ha nagy volt a hó. Minden jól alakult azonban mire iskolába került már látszottak rajta azok fogyatékosságok és problémák, amik elég sokáig kihatottak az életére. Először is nem bírta sokáig a fizikai munkát, és bal lába enyhe bénultsága miatt nem sportolhatott. Bár nővérével szeretett játszani szülei úgy döntöttek, hogy nem járhat óvodába társai kizárólag, az állatokra, könyvekre, és telepen dolgozó felnőttek voltak. Hamar meg tanult írni, olvasni mivel más szórakozása kevés akadt.
Az iskolába tehát már biztos tudással került be szocializáció terén jelentős hiányosságai voltak. Nem tudott be illeszkedni közösségbe a többi gyerek folyton cikizte és bántotta őt. Ennek ellenére példásan vette az akadályokat hamarosan az iskola egyik legjobb diákja lett. Egészség ügyi gondjai azonban egyre inkább súlyosbodtak az orvosok nem értették, hogy miért. Többször ki kellett maradnia és magán tanulóként folytatnia tanulmányait. Ezt, ő cseppet sem bánta így legalább nem kellett emberek közé mennie. Tiz évesen agy és láb műtétet hajtottak végre, rajta amelyből hamar felgyógyult és egészségügyi gondjai is megoldódni látszódtak. Azonban a műtét új dolgokat szabadított el benne, amiről akkor még fogalma sem volt. Később vette észre hogy hangokat hall a fejében, amit először a műtét utóhatásának vélt. Mivel jó feje és sok ideje volt két év alatt tizenkét évesen sikeresen befejezte az általános iskolát.
Az élete tehát remekül haladt előre és már az sem maradt sokáig kérdés hogy melyik iskolában fogja folytatni tanulmányait. Nem sokkal a vizsgák után kereste meg őt Charles Xavier professzor, aki nem csak neki, de a nővérének is felajánlotta, hogy legyen a mutánsok számára létrehozott iskola tanulója.  A szülők miután nagy nehezen feldolgozták gyermekeik mutáns mivoltát, vonakodva, bár de beleegyeztek, hogy a tengerentúlon tanuljanak tovább. Akkora már kezdett hozz szokni a saját különleges mivoltához és egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy vannak mások is, akik átlagon felüli adottságokkal rendelkeznek.  Megfigyelte, hogy ha tudatosan koncentrál egyes személyekre, akkor, ezek hangok kitisztulnak és érthetővé vállnak.  Különösen inspirálóan hatott rá a nagyhatalmú telepata Charles Xavier tudása, ezért a találkozás után nagyon kemény tréningbe kezdett hogy ne legyen majd hátrányban a régebbi diákokkal szemben.
Az Amerikába költözés nem okozott számára olyan nehézségeket, mint amilyenek várna el az ember. Az intézménybe több hozzá hasonló fiatal tehetséges gyerek, járt az iskolában pedig igyekeztek egyénileg fejleszteni a képességeiket. Kezdetben jót tett neki a légkőr még barátokat is szerzett magának és igyekezett minden munkából kivenni a részét. Később, azonban ahogyan fokozatosan fejlődött a mutáns ereje egyre többször került szembe a társaival. Ezen felül mindig a jóval, nagyobb erővel bíró és népszerűbb húga miatt a tehetségét önálló gondolatait és nem nagyon ismerték el ez néha a jegyein is meglátszott. Bár fizikából, kémiából és informatikából jelentős országos versenyeken ért el helyezést. Az egyetlen, aki megértette egy Serena nevű nagyjából vele egykorú lány volt. Szinte tökéletesen összeillettek, hiszen nem csak sok közös témájuk volt, de meg volt az egyéniségükben annyi ellentét hogy ne unjanak rá a másikra. Amikor tizenhat évesen előre hozott érettségit tett akkor is tartották kapcsolatot és rendszeresen találkoztak New Yorkba.
Tizenhat évesen került be a Columbia egyetem orvosi karára ahol végig jó tanuló volt, de korántsem volt a legjobbak között. A könyvek bújása és feladatok megoldása helyet sokkal inkább a kutatás és a gyakorlati problémák foglalkoztatták. Az iskola mellett sokáig dolgozott, mint fotós, de néha több állása is volt, hogy a költségeit fizetni tudja. Később, pedig amikor már Serena-t is el kellett tartania fokozatosan nőt rajta a teher. Itt kicsit könnyebben bebírt illeszkedni itt már sokkal jobban elfogadták furcsa szokásait is. Négy éves iskolai képzés alatt végül Labor technikusi diplomát szerzett és felajánlottak neki egy tanársegédi állást is, amelyet azonban nem fogadott el. Pénzt akart keresni és maga ura lenni, hogy végre elvehesse azt a nőt, akit szeret. Azonban mielőtt megkérte volna a kezét az imádott nő elhagyta őt. Okkal tette és lehetett is számítani dologra mivel akkor már egyre jobban távolodtak a céljaik egymástól még is a lelke mélyén nagyon megviselte a dolog. Különösen az bántja hogy soha se mondhatta el mit is érzett iránta valójában.
Az egyetem után Wharthington műveknek kezdett el dolgozni, ahol rövid idő alatt igen csak nagy karriert futott be. Több igen jelentős találmányt és szabadalmat adott el nekik, amelyek közül a legjelentősebbek a mesterséges idegrendszeri pótlás vagy a nanitokkal történő gyógyítás terve. Ő maga kidolgozásban ritkán vett részt általában az alap ötleteket és a terveket adta át a cégnek, mihelyst végzett az egyikkel már is egy újabb dolgon törte a fejét. Néha-néha más társasságoknak is dolgozott így nem sokára összeszedte magát anyagilag, sőt egy híres top modell képében a szerelem is újra megtalálta.
Hamarosan azonban rá kellett döbbennie, hogy a kutatásait rossz dolgokra kívánják felhasználni és jóságosnak tűnő Whartington pedig titkos kísérleteket folytat egy olyan szerrel, amely megszűntetheti a mutációkat. Egyszerűen nem bírta feldolgozni, hogy még ő a kényelmes New Yorki luxus lakásában ül, addig részben az ő munkásságán alapuló tömegpusztító fegyverek léteznek a világban. Azt is tudta, hogy csak időkérdése még Whartington-ék kifejlesztik a szert és azt is tudta, hogy jó szándék ide vagy oda abból is eszközt kovácsolnak majd a mutánsok elpusztítására.  Ekkor megszakított minden kapcsolatot az addigi munka adóival és saját céget alapított, majd miután bírósági úton nem tudott gátat venni az új fegyvereket fejlesztő vállalatoknak kénytelen-kelletlen az erejét hívta segítségül. Kutatási anyagokat szerzet meg, fotókat készített és tett közzé miközben a saját vállalkozásait is megpróbálta felfutatni. Legnagyobb meglepetésére a nagy sajtó visszhang és folyamatos lejárató kampány sikert hozott neki és a cége jelenpillanatban is egyre több megrendelést kap.
Önmagát azonban teljesen elveszítette. Egyre kevesebbet kutatott, elhanyagolta a barátnőjét is, aki végül elhagyta őt egy még gazdagabb férfiért.
A sikernek nagy ára van, amelyet meg kell fizetnie az embernek. Hiába segített megannyi embernek, hiába keresett immár milliókat a magán élete romokba hevert. A sorozatos érzelmi sokkok elől először különböző nők ágyába menekült majd a munkába menekült. Segíteni azonban egyik sem segített így haza utazott, hogy néhány hónapig a finn vadonban fejlessze a képességeit. Korábban is felfigyelt rá hogy képes fizikai formát adni a hatalmas mentális energiájának, azonban sem kedve sem ideje nem volt arra, hogy újabb képességével foglalkozzon. Azonban amikor rájött, hogy milyen lehetőségek és veszélyek rejlenek a telekinézisben elsődleges fontosságúnak tartotta, hogy meg tanulja tökéletesen uralni azt. Csak nem félévig vezette a távolból a céget, miközben igyekezett minél több információt szerezni a mutáns-ember helyzetről. Végül visszatért az államokba hogy rendezze az ügyeit és részt vegyen Charles Xavier temetésén. Itt találkozott régi példa képével, a Bestiával, aki felkérte csatlakozzon az újjá alapítót X-m-hez, azonban félt Serena-tól és nem akarta az eddigi életét feladni ezért sokáig vonakodott a döntéssel. Végül azonban még is úgy határozott, hogy csatlakozik a csapathoz, reménykedve hogy itt végre megtalálhatja azt amit évek óta keres. 

Reneszánsz- Jelenleg:
A világ ismét megváltozott még pedig úgy ahogy soha se képzeltem. Két élet amelyet mint ha egyszerre éltem volna le teljesen öszemosódott a fejembe, és ez a fúzió egy harmadik embert hozott létre. Az első emlékem amit igazán sajátomnak érzek, hogy az irodámba ülök New Jersey egy gigászi ipari létesítményébe. Az arcom ismerős, a testem azonban furán engedelmes, vállasabb és izmosabb vagyok, a ruhám pedig feltűnően elegáns, régi módi amely a lelkem egyik felét nagyon zavarja. A képességeim is szokatlanok, a telepatikus érzékeim élesebbek de amikor megpróbálok a levegőbe emelkedni nem sikerül. Aztán a zsebembe nyúlok, ahol kitapíntom a gyűrűt és a hírtelen rám törő érzésektől minden helyre rázódik bennem.
Több mint egy hónap volt mire túl tettem magam az első sokkhatáson, és sikerült fel dolgoznom a történteket. Az egyik életemben volt családomm, a másikba nem volt. Egyszer szerettem, egyszer pedig üres volt a szívem. Ráadusl egy milliárdos vállalkozát is irányítanom kellett ami bizony rengeteg olyan dologgal foglalkozott amelyet elfogadhatatlannak éreztem. Szerencsére hamarosan vége lett harmadik világháborúnak amely alkalmat adott arra hogy fegyver üzemeket fokozatosan, leszereljem és átépítsen az üzemeket.
Az egyetlen egy pozitív dolog az életembe hogy megismerkedtem Elisabeth-l. Az apja maga is mutáns volt, akit a New Yorki rendőrséggel vívott tűzharcnak esett áldozatul. Az anyja pedig egy reménytelenül összeszedettllen nőszemély, aki a férje halála után képtelen lett volna egyedül felnevellni a gyereket. Egy árvaházban tett látogatásom során figyeltem fel a gyerekre, aki össze vissza teleportált idegeségébe és rögtön megláttam a fejébe valamit amit azóta se tudok leírni. Még aznap beszéltem vele és kezdeményeztem az örökbe fogadását.
Az életem lassan kezd normális kerékvágásba kerülni. Fokozatosan szokom meg az új adottságaimat és keresem az útamat ebbe a teljesen más, még is ódon életbe.

Képességei:
Taikuri telepatikus erővel rendelkező mutáns. Képes olvasni mások gondolataiba, illetve korlátozott mértékben manipulálhatja is az embereket. Ezek korlátok fokozatosan csökkennek a képességének fejlődése során. Nézzük hol is tart jelenleg:

1. szint:
Képes tőle nagyjából 12 méter sugarú (25 méter átmérőjű) körbe tartozkodó személyekkel teleppatikus kacsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tudott ezen szinten kapcsoatot fenn tartani ennél több embernél már elájult. A lére jövő csatorna segítségével képeket és illúzókat tudott más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 egy átlagembert legfeljebb 10 egy játékost legfeljebb 5 percig tarthat uralma alatt.

2. szint (2,5 Kredit)
Képes tőle nagyjából 25 méter sugarú (50 méter átmérőjű) körbe tartozkodó személyekkel teleppatikus kacsolatot létesíteni. Maximum 10 fővel tudott ezen szinten kapcsoatot fenn tartani ennél több embernél már elájult. A lére jövő csatorna segítségével képeket és illúzókat tudott más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 30 egy átlagembert legfeljebb 20 egy játékost legfeljebb 10 percig tarthat uralma alatt. A képessége szintjén már képes egyszerű időztetett parancsokat ültetni valakinek az elméjébe azonban ezt a felhasználást még alig ismeri továbbá hosszas koncentrációt igényel ami közben végig az alanyt kell néznie. Ezen felül természetesen, mind minden telepata falakat emelhet mások elméje köré, vagy ható területén megkereshet embereket.
Megyjegyzés: A képességénél szereplő adatok egy személyre vonatkoznak, kiemelkedően jó körülmények között. Az ereje ezzel tehát arányosan csökken a személyek számával, és nehezítő körülményekkel.

Szakértelmei:
Kimagasló műszaki és orvosi ismertekkel rendelkezik. Különösen nagy tudása van kibertechnológia és fegyvertervezés terén ahol már is úttörőként beszélnek róla. Képességéből fakadóan jó emberismerő és nagyon ügyesen manipulál másokat. Folyékonyan beszél Angolul, Finnül elboldogul a latinnal is. Tűrhetően zongorázik és fotózik. Az utóbbi időben pedig jelentős tapasztalatokra tett szert az üzleti élet területén is
Taikuri
Taikuri
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 264
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Antony Jögermund Empty Re: Antony Jögermund

Témanyitás by Taikuri on Hétf. 17 Okt. 2011, 17:38

Lakás/Létesítmény: New Jersey - Jögermund Ipartelep
NJK: Elisabeth Bakker- Jögermund (X-diákként lesz létrehozva.)
Foglalkozás: Üzletember
Munkahely: Jögermund Iparvállalat vezérigazgatója és az Eric Jögermund alapítvány vezetője.
Pénz:
Bevétel/hét:
Eszközök: Laptop, mobil, zsebiroda semmi különös.
Felszerelés/fegyverek: Nincs.
Vállalat: Jögermund Ipari csoport és hozzá kötődő leány vállalatok.
Szövetség: Nincs.
Törzshely, ahol megtalálható: Nincs.
Ismertebb szövetséges: Nincs
Ismertebb ellenség: Nincs.

Rendelkezésre álló kreditek: 10 (Előző oldalról 3.szint 8 kredit - Bővítés 2 kredit.)
Jögermund Ipar vállalat: 2 kredit (4/2 üzletember miatt.)
Képesség fejlesztés: 2,5 kredit.
Raptor: 5 kredit (Még nem tudja irányítani. Az előző oldalon Thorhalla meséje során jutott hozzá.)
Fenn maradó kreditek: 0,5 kredit.
Taikuri
Taikuri
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 264
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Antony Jögermund Empty Re: Antony Jögermund

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 17 Okt. 2011, 17:45

Ismét elfogadva. Jó játékot.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Antony Jögermund Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antony Jögermund Empty Re: Antony Jögermund

Témanyitás by Taikuri on Hétf. 17 Okt. 2011, 17:54

Köszönöm Smile


A hozzászólást Taikuri összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 18 Okt. 2011, 12:02-kor.
Taikuri
Taikuri
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 264
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Antony Jögermund Empty Re: Antony Jögermund

Témanyitás by Taikuri on Kedd 18 Okt. 2011, 12:01

Antony:

Fegyverek:
- 50$ Sokkoló
- 350$ 38-s Smith and Wesson:
Fegyverekre költött összeg: 400

Páncél:
- 650$ Golyóálló mellény:
Páncélokra költött összeg: 650.

Ruházat:
- 3000$ Márkás ruhák
- 4000$ Márkáns alkalmi ruhák.
- 3000$ Alkalmi ruhák.
Ruhákra költött összeg: 10.000

Speciális felszerelés:
- 1350$ Éjjellátó, hő érzékelő, high-tech katonai távcső
- 400$ Adóvevő kb. 2 km-es hatótávval
- 7500 $ Kis hatótávú kézi radar
- 12.000 $ Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró eszköz
Speciális felszerelésre költött összeg: 22.250

Járművek:
2000. - Egy régi, de jó állapotba lévő fiat brava.
50.000 - Egy külön a számára készített páncélautó.
75.000 – Limuzin.
275.000 – Helikopter.
Járműre költött összeg: 420.000

Hétköznapi felszerelés:
- 100$ Mp4 lejátszó.
- 700$ Mindennel felszerelt walkman mobil.
- 250$ Fényképezőgép.
- 250$ Video kamera.
Hétköznapi felszerelésre költött összeg: 1300

Kezdőösszeg: 500.000
Bevétel: 150.000
Elisabethre költött: 26.650
Magára költött : 451.600
Maradék: 171.750

Taikuri
Taikuri
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 264
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Antony Jögermund Empty Re: Antony Jögermund

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.