Borzalmino Fercel

Go down

Borzalmino Fercel Empty Borzalmino Fercel

Témanyitás by Borzalmino on Hétf. 24 Okt. 2011, 11:40

Név: (Borzalmino Fercel (Álnév ezt használja pl ha ügyféllel van dolga)
Egyéb név(i): -még nincs
Faj: Ember (szuperhumán)
Nem: férfi
Jellem: semleges; nem az a társalgós fajta, de mindig segít, a bajban jutottaknak nagyon szereti az állatokat. Nem ostoba és megvan az esze, hogy segítsen másokon de megtartja a kétlépes távolságot. A szíve mélyén azonban társaságra vágyik de ezt legtöbbször elfojtja. A barátai és a gyengéket mindenáron megvédi néha kicsit túl lő a célon.
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: (2000.08.20) Európa Magyarország Pest melletti kis falú
Kor: 22
Család: szülők Kovács János és Kovács Erika
Foglalkozás: munkanélküli
Testmagassága: 180cm
Testsúlya: 80 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: feketés
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel:-
Repülési sebesség:-
Egészségi állapot/ betegségek: gyenge a szaglása vannak szagok amiket épphogy vagy egyáltalán nem érez

Életrajza:
Egy kis faluban születtem és éltem jó ideig édesapámmal és édesanyámmal. Gyenge kisfiú lévén nem volt sok pajtásom. Sokan kinevettek, mert gyengébb vagyok ezért nem ritkán jártam el otthonról. A sok rágalmazás és gúnyolódás teljesen elvette a kedvemet mindentől. Akkoriban az óvodában mindig egyedül voltam nem játszottam senkivel. Otthon segítettem édesanyámnak a ház körül takarítani állatokat etetni. Néha azért elmentem sétálni a környékre. Mindent összevetve nagyon unalmas és magányos életem volt egészen hat éves koromig. Éppen az utcán jártam mikor egy férfi megszólított. Hatalmas fehér bőrű kopasz férfi volt hófehér öltönyben. Mindig, amikor hozzám beszélt egyfolytában mosolygott.
– Üdvözöllek kedves gyermek. Látom, nagyon unatkozol miért nem vagy a barátaiddal?- majd kivett a zsebéből egy cukorkát és bekapta.
– Nekem nincsenek barátaim, mert más vagyok.-
-Hát az emberek soha nem szeretik a másságot. És ezért te nagyon unatkozol? Hadd adjak egy kis ajándékot, ha ezt nézed, nem fogsz unatkozni.- újra bekapott egy cukorkát és elment.
Értetlenül álltam egy pár percig majd megnéztem az ajándékot. Egy dvd film volt Az egyetlen. Hazavittem a filmet anyuék tudta nélkül betettem a lejátszó és indult a mozizás. Aznap legalább háromszor néztem meg, mert nagyon élveztem és beleéltem magam. Néha úgy éreztem, hogy én vagyok a főszereplő, akinek emberfeletti képességei vannak. Azóta egy csomó akció filmet vetettem a szüleimmel. A főszereplők a legjobbak legjobbjai voltak, mint Bruce Lee, Jet Li, Steven Seagal és sorolhatnám napestig. Azóta nem unatkoztam ugyanis minden nap filmeket néztem mikor nem a szüleimnek segítettem. De nemcsak néztem, hanem utánoztam is őket így eltanultam néhány figurát.(Természetesen sok vígjátékot és egyéb filmet is néztem.)

Húsz éves koromra teljesen megváltoztam. Sikerült jól meghíznom és a sok gyakorlásnak köszönhetően meg is erősödtem kicsit. Ám az embereket így sem voltam képes elviselni a múltbeli események miatt. Egyik nap sétáltam a városban mikor olyan eseménynek lettem szemtanúja ami megváltoztatta az életemet. Épphogy áttértem a zebrán mikor egy fekete terepjáró elsuhant mellettem bevette a kanyart majd egy éles puffanást halottam. A kocsi után rohantam és láttam kidöntött egy villanyoszlopot és belement egy kőkerítésbe. Mindenki más csak nézett ki a fejemből de én nem bírtam elviselni a tétlenséget. Ezért a kocsihoz rohantam majd fölfeszítettem az ajtót. Három ember volt a kocsiban látszólag mind eszméletlenek voltak. Az anyósülésén ülő ember fejét felemeltem, hogy megnézzem lélegzik-e még. Hála égnek még életben volt. Akkor vettem észre, hogy egy doboz volt az ölében kinyitva. Engedve a kíváncsiságomnak belenyúltam majd hirtelen kihúztam, mert valami elvágta a kezem. Majd újra belenyúltam a dobozkába és egy repedt üvegcsét vettem ki, amiből különös ezüstszínű folyadék szivárgott ki. Teljesen beterítette a kezem ám nem kötött le sokáig különösebben inkább az érdekelt, hogy kiszabadítsam az embereket. Azonban valaki hátra rántott éppen mikor egy elszabadult elektromos vezeték csapott a hűlt helyemre. Az autón látványos elektromos kisülés futott végig. Ettől mind megijedtünk majd elrohantunk éppen mikor az autó hirtelen felrobbant. Nem is értettem mi történt ezért hazarohantam és egész estig a szobámban voltam. Hónapokig csak a szobámban gubbasztottam mire újra ki tudtam menni az utcára. Az esemény óta történtek velem apró furcsa dolgok, amiket szinte észre se vettem. Pl volt mikor egy nap alatt összehasítottam a téli tüzelőre való fát, de ez ritka eset volt.

2022 a változás éve
Épp lakást nézni voltam a szüleimmel mikor megláttam azt a férfit a fehér öltönyös férfit. Először tanakodtam azonban mikor megláttam a mosolyát egyből felismertem, hogy ő adta kiskoromban első dvd-met. Bizonyára ő is felismert engem ugyanis mikor meglátott biccentett felém a fejével és mosolygott.-New Yorkban nagyon érdekes időket járnak a te fajtád.- és mielőtt elment volna utólag még hozzá tette -Figyelj a sors hívására.-
Nem tudtam, hogy érthette hisz nem is volt telefonom. New Yorkról meg halottam pár dolgot. Állítólag mutánsok, vagyis különleges képességű emberek vannak arrafelé és mikor nálunk az a hatalmas földrengés volt náluk egy jó ideig minden elektromos készülék bekrepált. Töprengésemet hangos kacaj szakította félbe, de nem az öltönyös alaké. Először nem törődtem vele, de mikor egy kutya vonyított fel már elindultam a hang forrása felé. Egy sarokkal odébb öt huszonéves srác egy sebesült kutyát körülállt és rugdosott. Azonnal odasiettem hozzájuk, hogy hagyják abba, de helyette az egyikük gyomron vágott és kicsavarta a karom.
-Nyugalom ha végeztünk a döggel akkor te is sorra kerülhetsz- majd egyikük újra gyomorszájba vágott. Hiába lettem erősebb a helyzet nem változott még mindig ki voltam szolgáltatva másoknak. Ekkor megtörtént a csoda. Az egyik állat telefonja megszólalt egy ismerős nótával. Villámcsapásként ért a felismerés ugyanis a zene a kedvenc filmemben (AZ Egyetlen) is szerepelt mikor a negatív hős felhúzza magát bár fáradt, de így is minden rabot szétver. Ekkor ugyanúgy éreztem magam, mint mikor először néztem a filmet mintha nekem is szupererőm lenne és elverném aki ellenem van. A hirtelen jött önbizalmamtól felálltam majd egy rúgással hatástalanítottam a mellettem álló srácot majd a mellette állónak kirúgtam a lábát és egy ütéssel komába küldtem. Erre a maradék három is felfigyelt és elkezdtek felém jönni. Mindhárman kést vettek elő vadul hadonászni kezdtek vele előttem. Azonban valami oknál fogva most lassabbnak tűntek a mozdulataik, mert mindent kikerültem. Mikor meguntam a játszadozást egy rúgassál kirúgtam mindhárom kezéből a kést. Ők értetlenül bámultak előre erre én gyorsan eléjük léptem majd a két szélső fejét megragadva a középsőhöz ütöttem. Erre a gyors támadás hatására mindhárman egyszerre estek össze. Megvártam elvettem az egyik mobilját majd fölhívtam egy kutyamenhelyt, hogy jöjjenek ki. Erre eldobtam a mobilt és visszamentem az autóhoz megvárni a szüleim. Zaklatott voltam ezért azonnal haza akartam menni a szüleim kérdezték mi a baj, de én mérgesen az autóra csaptam-Induljunk már- mire az autó elindult. Mikor hazaértünk egy boríték várt rám bizonyos Ms Tny-től. Jegyek voltak egyenesen New Yorkba. Olyan érzésem volt mintha egy dróton rángatnának. Nem tudtam ki lehet ez a fickó. Egy jövendő mondó vagy maga a sors. Ezzel nem foglalkoztam sokáig eldöntöttem rajta leszek az egy hét múlva induló gépen. A szüleimnek azt mondtam New Yorkban van egy fickó, aki munkát adhat nekem ők pedig nehezen, de áldásukat adták rá. A maradék egy hétben az erőmet próbáltam előhívni több-kevesebb sikerrel. Arra nem jöttem rá mi lehet az csak annyira, hogy abban a folyadékban lehetett valami. Az jutott eszembe lehet valamilyen mini robotok voltak benne, mint a filmekben, de ez csak találgatás volt. Egy ujjal bekapcsoltam a tévét mikrót a gomb nélkül lefutottam a szomszéd macskáját gond nélkül cipeltem a hatalmas farönköket. Azonban ha megállás nélkül használtam az képességem pár óra alatt teljesen kifáradtam utána pedig fél napig aludtam egyhuzamban ráadásul egy nap megettem öt hamburgert és egy óriás pizzát minden edzéssel töltött nap után.

New York
Mikor megérkeztem fogalmam sem volt mi lesz ezután. Se munkám se lakásom. Erre mintha csak a sors üzent volna egy nő sikolyát halottam az egyik épületből. Azonban az ajtó elektromos volt és nem jutottam be ezért latba vetettem különleges képességem és pillanatok alatt kinyílt az ajtó. Én berohantam és az utolsó pillanatban rántottam le a nőről egy késelős férfit. Megpróbált megvágni a késsel ezért én elkaptam a kezét és addig szorítottam, míg össze nem esett a fájdalomtól. Erre ellengettem azt a férget és csak a nőre szenteltem a figyelmem. Megtudtam, hogy csak errefelé volt dolga, mert ő ügyvéd. Miután megnyugodott megkérdezte tehet-e értem valamit. Én viccből mondtam, hogy szerezhetne egy lakást. Erre ő elvette a motyómat majd beültetett az autójába majd meg sem álltunk Brooklynig. Ott megmutatott egy házat csendes környéken. Volt benne egy konyha egy kisebb nappali fürdőszoba és egy hálószoba. Azt mondta régen itt lakott mikor kezdő volt és addig maradhatok, amíg akarok. Megköszöntem majd mikor elment elterültem az ágyon és ki találtam mit fogok kezdeni magammal. Sok embernek van szüksége segítségre és én nekem megvannak az adottságaim, hogy segíthessek ott ahol a hatóságok csődöt mondtak. Oktalanul tartoztatták le ellopták valamiét semmi az egész. Cserébe egy szívességet kérek vagy egy kisebb összeget. Ez jónak tűnt így mosollyal az arcomon mély álomba merültem.

(Azt hogy mik ezek bennem pontosan és kitől loptam később szeretném majd kijátszani, és hogy miért arra az emlékre indultak be a nanitok teljesen.)


Képességei: A nanitoknak köszönthetően sok tulajdonsága felerősödött, de mivel ezek prototípusok és nincs egy képzett csapat a háta mögött korlátozott képességű.

- Erő: maximálisan 150 kilót képes felemelni, illetve kinyomni normál ereje 50 kilogramm (3*)

- Sebesség: maximális sebesség 50 km/h de ezután szüksége van pár perc pihenésre

- Reflexek: képes a pisztolygolyók elől elhajolni, de csak szemtől szemben és egyszerre csak egy golyó elől. Golyózápor elől nem képes sérülés nélkül kitérni.

Kommunikálás: ezáltal képes kommunikálni kisebb nagyobb gépekkel és irányíthatja őket. Azonban minél bonyolultabb az eszköz az irányítás annál bonyolultabb. Az irányításhoz hozzá kell érnie az eszközhöz.

Hátrány: Ha túlerőltetni magát utána legalább fél napot alszik egyhuzamban és képtelen felébredni. Minél többet használja, őket annál tovább alszik.
Dupla annyi ételt eszik, mint, máskor mert a nanitoknak szükségük van energiára, csak ha igénybe vette a szolgálataikat Normál esetben csak sokat eszik, ám ha a nanitokat huzamosabb ideig használja, akkor nagyon sokat.


Szakértelmei:

Privát előtörténet véleményezést kérsz:Nem

Megjegyzések: Ha méltónak találom én keresem fel az ügyfélt és ajánlom fel a szolgálataimat. Cserébe vagy fizet 1M $ vagy egyszer valamikor tesz nekem egy szívességet. Azokat keresem fel akikkel nagy igazságtalanság történt a gyilkos szabadlábra került, minden pénzéből kiforgatták, rossz embert tartoztattak le én ott leszek.


A hozzászólást Borzalmino összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 11 Nov. 2011, 21:19-kor.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Borzalmino Fercel Empty Re: Borzalmino Fercel

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 25 Okt. 2011, 10:41

Nanotechnológiát szállító fekete terepjáró Budapesten, ki hitte volna, hogy ilyen fejlettek leszünk egyszer? Very Happy

Az előtörténetet elfogadom, készíts egy adatlapot, és mehetsz játszani, kezdő pénzed 1000$.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Borzalmino Fercel Empty Re: Borzalmino Fercel

Témanyitás by Borzalmino on Kedd 25 Okt. 2011, 13:18

Név: Borzalmino Fercel
Lakás/Létesítmény:Brooklyn
NJK:-
Foglalkozás:-munkanélküli
Munkahely:-
Pénz:1000$
Bevétel/hét:200$
Eszközök:-
Felszerelés/fegyverek:-
Vállalat:-
Szövetség:-
Törzshely, ahol megtalálható:-
Ismertebb szövetséges:-
Ismertebb ellenség:-

Felhasznált kreditek:2
Fennmaradó kreditek:2

Szerteném megköszönni mindenkinek a segítségüket, hogy itt játszhattam. Hálás köszönetem.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Borzalmino Fercel Empty Re: Borzalmino Fercel

Témanyitás by Borzalmino on Pént. 23 Dec. 2011, 20:39

Végre ennek is eljött az ideje. Szintet léptem.
Kreditek száma 6
Elköltött Kreditek 2
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Borzalmino Fercel Empty Re: Borzalmino Fercel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.