NJK: Zara

Go down

Elfogadva NJK: Zara

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 11 Jún. 2019, 00:02

képek:
NJK: Zara Loic-marques-05
NEM JÁTÉKBELI INFORMÁCIÓK
 • Szándék: Helyzetjátékra kapott jutalom karakter, hogy meglegyenek az adatai. KM által irányított karakter a kalandok során.
 • Szerep: Lord Xeth testőrnek helyezte Ingrid mellé Zarát, egyfajta büntetésként. Hiszen egykor megölnie kellett a parancsnokot, most viszont élete árán is védelmeznie kell és minden egyes parancsának engedelmeskedni.
 • Hivatkozások: Helyzetjáték, Tisztogató osztag páncélja

FIZIKAI INFORMÁCIÓK
 • Kor: 36 év
 • Erőérzékenység: Képzetlen erőhasználó
 • Faj: sith/urdrarr ivadék (sithspawn; egykor ember)
 • Megjelenés: Alapvetően pont úgy néz ki műtéteknek köszönhetően, mint Ingrid L’lerim, plusz akin átment egy nagyon-nagyon dühös sötét nagyúr. A sith mágia és alkímia pedig meg is változtatta (lásd képek felül). Mivel Ingridet zavarja a külseje, így a jelenlétében mindig Tisztogató osztag páncélját hordja.

SZOCIÁLIS INFORMÁCIÓK
 • Név: Zara
 • Hűség: Birodalom, Lord Xeth, utána pedig Ingrid L’lerim
 • Vagyon: -
 • Jelentős tulajdon: Tisztogató osztag páncél, E-15 blaster rifle
 • Személyiség: sötét oldali erőérzékenysége révén, végtelenül lojális, egyébként csendes és magának való
 • Szakértelmek: Ért mindenhez, amihez Ingrid is, révén egykor őt akarták vele helyettesíteni és ezeket kénytelen volt megtanulni. Noha megérti a közös nyelvet, de csak ősi urdrarr/sith nyelven tud beszélni.

HARCI INFORMÁCIÓK
 • Fegyver: E-15 blaster rifle
 • Harci funkció: Közelharcban és távolharcban is megállja a helyét.
 • Erősségek:
  - A bőre olyan, mintha folyamatosan egy könnyűpáncélt viselne
  - A sith ivadékká válásakor elérte azt az intelligencia szintet, mint ami Ingridnek van (szuperzsenit), emiatt gyorsan tanul dolgokat
 • Gyengeségek:
  - Köteles engedelmeskedni Lord Xeth és Ingrid L’lerim parancsainak, nem tud ellenállni ezeknek, legyen az bármi
  - Nem tud, csak ősi sith/urdrarr nyelven beszélni
  - Ha valaki megpróbál erőszakkal adatokat kinyerni az elméjéből, legyen az Erő, vagy gépi, akkor Zara agya lebomlik és meghal

TÖRTÉNETI INFORMÁCIÓK
Zara, egykor Padme Laros néven látta meg a Birodalom magvilág területén a napot. A szülei mind a ketten a hírszerzési szféra tagjai voltak, a propaganda minisztériumban. A kislány úgy nevelkedett, hogy elsődleges számára a Birodalom, így nem is volt kétséges, hogy ő maga is katona, vagy ehhez hasonló lesz. Ahogyan a Birodalmiaknál lenni szokott a katonai akadémiát ő maga is elvégezte, majd onnan a Hírszerzési szféránál helyezkedett el, ahol újabb kiképzések után ő maga is Rejtjel ügynök lett, Rejtjel 19 egészen pontosan. Itt a hírszerzésnél ismerkedett meg már fiatalon a roppant tehetséges Ingrid L’lerimmel, avagy Hetessel.

Egyszer-kétszer dolgoztak is együtt, illetve néha napján tartották a kapcsolatot munkán kívül is. Barátnak talán nem lehetett volna nevezni őket, de szövetségesnek igen, akik számíthatnak egymásra harctéren, vagy azon kívül is. Szerette a munkát, amit végzett és jó is volt benne, ahogyan lenni szokott jellemzően a Birodalom határán kívül végzett munkát, hiszen a háború során ott volt a legtöbb feladat. A Birodalom szeme elől közvetlen a Rhen Var-i csata vége után, a kivonuláskor tűnt el.

Mindenki úgy tudta, hogy meghalt, azonban nem volt igaz, egy ismeretlen szervezet, a ”Star Cabal” tette mindezt. Ők agymosták és kondicionálták, hogy hozzájuk legyen hűséges, majd új alakot kapott műtéti úton és úgy küldték vissza a Birodalomba kémkedni egy másik Rejtjel ügynök helyére úgy, hogy a nő nem tudott a saját múltjáról, sem pedig arról, hogy nem Rejtjel 78. Egy férfi alakjában volt alvóügynökként, aki az agymosási programra alapján küldött jelentéseket a Cabal számára.

Ő volt az, aki közreműködött abban, hogy Lord Xeth palotájából ellopják Lady Benûwia kódcilinderét és kódjait, egy takarító droidot programozott át, aki elvégezte a munkát helyette, aki a nagyúr hálóján levő eldobált ruhák egyikéről leemelte a kódcilindert és kivitte az épületből. Néhány héttel később, amikor, amikor a nagyúr és Quillan őrnagy a Scarif-re utazott immáron női alakban, Benûwia páncéljának másolatában betört a Dromund Kaas-i archívumba és rengeteg adatott lopott el.

Köztük Ingrid teljes anyagát is, meg sok másik ügynökét is. A terv részben az volt, hogy lecseréljék a Lord Xeth-hez közel állókat, azonban egy valamivel nem számolt sem Laros, sem a Cabal, hogy Xeth magánál már csak Benûwia-t védte jobban és a nőről semmit sem tudtak meg, csak annyit, hogy nő és nem sikerült bemártani és elérni, hogy Xeth megölje a tanítványát az árulásért. Hiszen nem tudták, hogy az őrnagy egyenlő az úrnővel.

Az adatok lopása után Laros-nak visszakellett térnie az egyik jelöletlen bázisra az Ilum-ra, ahol újabb műtéten esett át, ezúttal Ingrid L’lerim külsejét kapta meg. Mivel nem volt elég idő, így részben feltöltötték neki azokat a dolgokat, amiket tudnia kellett, másrészt a következő hetekben gyakorolnia és tanulnia kellett. Olyan sok mindent nem kellett tanulnia, hiszen ő maga is ugyanazt a képzést kapta, mint a nő.

Már csak nagyjából egy hetet, vagy kevesebbet kellett volna eltöltenie a bázison a fejvadászokkal, kalózokkal, amikor egy mandaloriai páncélos személy állított be, az eredeti Ingrid L’lerim. Jó fél órás küzdelem után alulmaradt a másik nővel szemben, aki pedig nem akart információt sem kiszedni belőle, csak megkínozta őt, nagyon alaposan, de még annyira, hogy Padme ne halljon bele.

Csupán agy halott állapotba került, így ezen kondícióval adta át őt Ingrid Lord Xeth-nek. A férfi először meggyógyította, majd ő maga kínozta meg, mindezt addig, amíg a másik bele nem halt, majd feltámasztotta és kezdte előröl. Egyrészt azért, mert tudta, hogy ez a nő volt az, aki egyrészt betört az archívumba, másrészt amiatt, hogy a felesége ellen akarta fordítani, hogy megölje Rhyssa-t. Szóval egy nagyon-nagyon dühös nagyúr a birodalom legjobb kínzója kínozta halálra a másikat.

Információt nem tudott kinyerni belőle, mert a nő sem tudott semmit, azt sem, hogy kinek dolgozik, a megbízói remekül eltudták rejteni magukat. Ez sem segített azon, hogy Xeth ne legyen dühös és végtelenül kegyetlen. A kínzások, halálok, feltámadások közben végig teljesen tudatánál volt és az egész nagyjából két hétig tartott. Az utolsó halála után azonban már nem emberként támadt fel, hanem valami másként.

Xeth ekkor változtatta sith/urdrarr mágiával és alkímiával ivadékká, egy torz lénnyé, aminek többé nem volt köze egy emberhez. Már nem is volt képes arra, hogy emberi nyelven beszéljen, csak ősi urdrarr/sith nyelvet tudta beszélni. Minden régi tudása megmaradt, a tudata is, bár némileg beleőrült az elmúlt két hét eseményeibe. Xeth nem csak a testét, de az agyát is megváltoztatta.

Újra hűséges lett a Birodalomhoz, és ott is Xeth-hez, illetve Ingridhez, akiknek minden parancsát teljesíteni kellett, a nőét akkor, ha az nem ütközött Lord Xeth-ével és meg kellett a nőt is védenie bármi áron, akár a saját élete árán is. Így került vissza Ingridhez, a jelleme is megváltozott, csöndes lett, inkább gép, mintsem élőlény.

Ingriddel tartott a Kaldahan-ra is, ahol végül is összeszokott a két nő, köszönhetően annak, hogy lényegében megmentette a gazdája és annak akkor születő gyermekének életét, amikor a nő rosszul lett és végül Zara vitte be a gyengélkedőre, ahol mindkettejüket megmentették. Ezek után mindvégig a nő mellett maradt, csak akkor mozdul el mellőle, ha erre parancsot kap.

Mivel Ingridet zavarja az, hogy saját arcát kell néznie, így a nap jelentős részében az Orgyilkos hivatal katonáinak készült páncélját hordja, Ingrid lakásán lakik és árnyékként követi a parancsnokot.

Megtanítható Erő jártasságok:
- Fénykardvívás 1. szint - 1 pontért (Egyetlen stílust megtanulhat kezdő szintig maximum)
- Érzékszerv élesítés 1. szint - 2 pontért
- Sötétség hullámai 1. szint - 2 pontért

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
NJK: Zara 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3885
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 202
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elfogadva Re: NJK: Zara

Témanyitás by Bishop on Kedd 09 Júl. 2019, 17:08

Részemről elfogadva, már csak Serenity engedélye kell.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Elfogadva Re: NJK: Zara

Témanyitás by Xeth E'ron on Hétf. 15 Júl. 2019, 21:32

Részemről is rendben!

_________________
NJK: Zara 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

NJK: Zara FUn312o
NJK: Zara 6fZaEMM
NJK: Zara EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 643
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 107
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Elfogadva Re: NJK: Zara

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.