Pontos idő: Csüt. 23 Május 2024, 23:27


 • Little SW

  Témák
  Hozzászólások
  Legutolsó üzenet
 • Sith és Jedi archívum


  <a href="https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4262-sith-es-jedi-archivum">Sith és Jedi archívum</a>Ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW síkkal kapcsolatban!
  Minden link egy helyen található meg, segítséget nyújt a világ megismerésétől kezdve, a karakteralkotáson túl mindenben segítséget tud nyújtani. Frakciók, kasztok és faj leírások útmutatója is, ahogyan megtalálhatóak segédletek a magasabb szintű karakter indításához.
  Ezeken felül megtalálható, hogy kihez, kikhez lehet fordulni abban az esetben, ha kérdésetek lenne.
  1 Témák
  1 Hozzászólások
  Little SW 59228_vSith és Jedi arc...
  Szomb. 25 Ápr. 2020, 10:57
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Szabályzat, információk


  Szabályzat, információkInformációk és szabályzat, minden, amit tudni kell arról, hogy a Little SW síkon miként kell karaktert alkotni. Leírások találhatóak arról, hogy milyen is ez a világ, mi a történelme, hogyan alakult ki az a világ, amit most ismerünk, amiben játszani lehet. Ezenfelül térképek találhatóak még a játéktérről. Ha véletlen valamilyen információ hiányzik, vagy nem szerepel itt, akkor kérlek szóljatok a staff-nak és pótoljuk.
  A leírások és a szabályzat jelentős része okkal egyezik az egykori SWhun rendszerével, ez nem a véletlen műve, hanem szándékos, mert nagyon egyszerű, áthoztuk, mert az ottani staff egy része itt is staff.
  Szabályzat, Világismertető
  40 Témák
  155 Hozzászólások
  Little SW 59228_vKépek, térképek...
  Hétf. 28 Szept. 2020, 20:52
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Előtörténetek


  ElőtörténetekIde jönnek a szabályzatban leírtak alapján megalkotott előtörténetek. Bárki nyugodtan elengedheti a képzelőerejét és nyugodtan hozhat olyan fajokat, amik a Csillagok Háborújában szerepel, olyan adottságokkal, kinézettel, vagy pedig azok alapján is választhat fajt, ami a szabályzatban szerepel. A lényeg, hogy mindenki az előtörténet mintában leírt módon készítse el az adatlapot.
  Egy játékos több karaktert is készíthet, mindegyikhez megkapja a karakterenként járó 10-10 pontot. Ehhez nem muszáj új accountot sem regisztrálni, mindez a játék megkönnyítését szolgálja irányotokban.
  Készülő előtörténetek, Birodalmi karakterek, Köztársasági karakterek, Alvilági karakterek, FRK karakterei, Mandaloriai karakterek, A Hármak karaterei, Chiss karakterek, Örök Birodalom karakterei, Fejvadász karakterek, Független karakterek, Jegelt karakterek
  79 Témák
  516 Hozzászólások
  Little SW 59228_vAlt'or T'orak
  Kedd 17 Nov. 2020, 00:02
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Nem Játékos Karakterek


  Nem Játékos KarakterekIde kerülnek a játékosok, a kalandok és a staff nem játékosi karakterei. Itt az oldalon megszokottaktól nem muszáj minden karakterre külön topicot nyitni, elég ha csak úgy hozza létre valaki a topicot, hogy a karaktere neve és utána írja, hogy annak az NJK-i. Ez azért van így, mert pontokból nem független njk-kat vesz az ember, hanem az adott karakterhez kötődőt. Az NJK-k nem kapnak külön pontot (ahol máshol sem), de itt a Reneszánsztól eltérően fizetést sem, így minden felszerelést, holmit a JK karakternek kell álnia az NJK-nak, még azt is, ami csak pénzbe kerülne.
  Birodalmi karakterek, Köztársasági karakterek, Alvilági és fejvadász karakterek, Független / semleges karakterek
  37 Témák
  61 Hozzászólások
  Little SW 59228_vDamien E'ron (Rh...
  Vas. 15 Szept. 2019, 10:32
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • HoloNet; Média


  HoloNet; MédiaHoloNet, avagy a Little SW médiája. Mindenféle hírek előfordulnak itt. Itt olvashatóak alapvetően, hogy éppen milyen kaland fut, mik zárultak le. Itt lesznek követhetőek a staff hírei is, illetve a játéktéri történések, hírek, hogy egyes bolygón éppen milyen kaland fut, mi történik. Remélhetőleg kellően interaktív felület lesz, jobban mint a fősíkon.
  Ezenfelül természetesen a játékosok is IC kommunikálhatnak itt egymással, HoloNet-en zajló üzenetváltással, vagy levelezéssel, csak úgy, mint a Reneszánsz médiában. Így nyugodtan lehet naplókat, műsorokat, "honlapokat" is nyitni, mint ott. A játékosok adhatnak le egymás cégénél rendelést ezen a felületen, ha van az adott szervezetnek/bázisnak oldala és a tulajdonosok válaszolhatnak. Vagy épp titkos szerencsejátékest is szervezhető. A képzeltetekre van bízva.
  14 Témák
  204 Hozzászólások
  Little SW 59228_vHoloNet News (Li...
  Hétf. 28 Szept. 2020, 20:34
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Kalandok és keresők


  Kalandok és keresőkA kalandok helyszínei. Mivel funkcióját tekintve a sík alternatívnak minősül, így itt sem változik a szabály, azaz mindenki mesélhet a síkon. Egyetlen kérés van, hogy előtte a kaland témáját nagyvonalakban egyeztessétek a staffal, hogy belefér-e a világba. Nem kell spoilert ellőni, mert lehet, hogy ők is jönnének játszani, csak a biztonság kedvéért, hogy ne kerüljenek nagyon világidegen dolgok a játéktérre.
  Ugyanezen részlegben találhatóak a játékosi és kalandmester kereső topicok is, ahol játékostársat, vagy pedig mesélőt kereshettek magatoknak.
  Befejezett kalandok
  45 Témák
  531 Hozzászólások
  Little SW 59228_vMU 5. Téli event...
  Vas. 06 Dec. 2020, 13:42
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Sith Birodalom területe


  Sith Birodalom területeA Birodalom területe, akik jelen pillanatban a Csillagköd legnagyobb részét uralják, annak is a nyugati felét. Ide a játéktérbe tartoznak a birodalom területén található bolygók, holdak, űrállomások, flották, naprendszerek, szektorok és természetesen a birodalmi űr is. Annak ellenére, hogy a birodalom területén vagyunk az alvilág és a kalózok itt is fenyegetést nyújtanak, akárcsak az aszteroidamezők és az űr egyéb borzalmai is.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természtesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Dromund Kaas, Korriban, Utapau, Geonosis, Ilum, Ziost, Jabiim, Hypori, Krant, Sernpidal, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  70 Témák
  883 Hozzászólások
  Little SW 56127_vRolmillon
  Csüt. 07 Jan. 2021, 23:20
  Xeth E'ron Legutóbbi hozzászólások
 • Köztársaság területe


  Köztársaság területeA Köztársaság területe, akik jelen pillanatban a Csillagköd ezen részét uralják, annak is a dél-keleti felét. Ide a játéktérbe tartoznak a köztáraság területén található bolygók, holdak, űrállomások, flották, naprendszerek, szektorok és természetesen a köztáraság űr is. Annak ellenére, hogy a köztáraság területén vagyunk az alvilág és a kalózok itt is fenyegetést nyújtanak, akárcsak az aszteroidamezők és az űr egyéb borzalmai is.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természtesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Coruscant, Kiffex és Kiffu, Bespin, Balmorra, Naboo, Korélia, Mygeeto, Alderaan, Dathomir, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  59 Témák
  702 Hozzászólások
  Little SW 59228_vAnsion
  Hétf. 16 Nov. 2020, 00:01
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Hutt és alvilági űr


  Hutt és alvilági űrA Kartellek és egyéb alvilági szervezetek területe, akik jelen pillanatban a Csillagköd ezen részét uralják, azaz az észak-keleti felét. Ide a játéktérbe tartoznak a kartellek és alvilágok területén található bolygók, holdak, űrállomások, flották, naprendszerek, szektorok és természetesen a Hutt űr is. Éppen azért, mert az alvilág területén vagyunk szinte mindenki fenyegetést nyújt a függetleneknek, vagy az erre tévedő Köztársasági és Birodalmi hajóknak, akárcsak az aszteroidamezők és az űr egyéb borzalmai is.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természtesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Nar Shaddaa, Endor, Koponya, Toruga, Rhen Var, Kashyyyk, Mon Calamari, Kamino, Dreilla, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  61 Témák
  561 Hozzászólások
  Little SW 59228_vÓceán és mélység...
  Kedd 11 Feb. 2020, 08:25
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Független Rendszerek Konföderációjának (FRK/FRSz) területe


  Független Rendszerek Konföderációjának (FRK/FRSz) területeAz FRSz/FRK területe, akik jelen pillanatban a Csillagköd ezen részét uralják, öt nagy főleg technológiai csoport az, akik felügyelik ezt a területet és fordítanak nagy pénzt arra, hogy technológiailag felzárkózzon a régió. Itt főleg alulfejlett bolygók találhatóak, amik a déli peremvidékhez tartoznak - 9. és 14. szektor déli része - és a háborút követően szakadtak el a Köztársaságtól. Az alvilág, embercsempészek és a kalózok itt is fenyegetést nyújtanak, akárcsak az aszteroidamezők és az űr egyéb borzalmai is.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természetesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Kaldahan, Casharila, Onderon, Felucia, Agamar, Port Nowhere, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  38 Témák
  453 Hozzászólások
  Little SW 17-27K Corporation
  Szomb. 08 Aug. 2020, 20:43
  Bishop Legutóbbi hozzászólások
 • Mandaloriai Birodalom területe


  Mandaloriai Birodalom területeA Mandaloriai Birodalom felségterülete. A mandalori elnevezés többé már nem egyetlen fajra utalt, hanem egy több fajt befogadó, harcos klánszövetségre. A birodalmat 13 klán alkotja a Kelborn klán vezetésével. Bárkinek, aki belép ezen birodalomba, be kell tartani a hely törvényeit. Itt nem kell alvilágiaktól tartani, csak egy kis részen vannak engedve, a Kessel Run végén. Független, harcos nemzet, a csillagköd leghíresebb és legveszélyesebb fejvadászai innen származnak.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természetesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Mandalore, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  8 Témák
  73 Hozzászólások
  Little SW 59228_vConcord Dawn
  Szer. 27 Márc. 2019, 00:02
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Chiss Fennhatóság területe


  Chiss Fennhatóság területeA Chiss Fennhatóság területe. A második és harmadik szektor északi peremvidékén található meg. A Birodalom évezredek óta ismeri a chiss fajt akikről vajmi keveset tudni, mert nagyon ritkán érintkeznek a csillagköd többi részével, maximum a Birodalom határ menti bolygóival, ennek részben az is az oka, hogy nagyon xenofóbok. Erre kevés ellenséges dolog van, főleg, mert a Birodalmon kell átjutni, a kevés csempész, kalóz fenyegetést nyújtanak, akárcsak az aszteroidamezők és az űr egyéb borzalmai is.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természetesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Eriadu, Ezaen, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  11 Témák
  28 Hozzászólások
  Little SW 59228_vEzaen város
  Hétf. 18 Nov. 2019, 00:02
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Örök Birodalom területe


  Örök Birodalom területeAz Örök Birodalom területe. Egy igencsak misztikus és rejtélyes állam/birodalom, akik kimaradnak minden hadakozásból és teljesen függetlenek. A békéért és mindenért hatalmas saját tervezésű droidsereg és az erőhasználó lovagjaik felelnek. A Birodalom területén nincsenek kalózok, nincs alvilág, se bűnözés. A kívülállók, idegenek pedig fegyverket sem hozhatnak le a főváros bolygójára.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természetesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Zakuul, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  7 Témák
  244 Hozzászólások
  Little SW 59228_vKaranténvilág
  Hétf. 28 Szept. 2020, 00:00
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Triumvirátus területe


  Triumvirátus területeA Triumvirátus, A Sith Császár gyermekeinek, avagy ahogyan mások hívják őket, a Hármak területe. Évezredekig senki sem tudott arról, hogy egyáltalán léteznek, az utóbbi időben, azonban kiderült mindez és mindenkit érdekelni kezdtek. Valamikor az évezredek során a Malachor rendszerbe kerültek mind a hárman, ahol összesen három lakható bolygó van. A Malachor II, III és az V. A rendszert valamilyen oknál fogva bizonyos erő (fizikai, vagy Erő) szint felett megközelíteni sem lehet, így a 15. és 16. szektor határán levő rendszert elég nehézkes feltérképezni.
  Malachor II, Malachor III, Malachor V, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  13 Témák
  167 Hozzászólások
  Little SW 59228_vFry és Dorvin sz...
  Kedd 08 Okt. 2019, 18:56
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Mélyűr és egyéb területek


  Mélyűr és egyéb területekA mélyűr és az csillagköd további területei, minden olyan helyszín, bolygók, holdak, űrállomások, flották, naprendszerek, szektorok, amik a többi területen kívül helyezkednek el. A legtöbbször ezek felett senki sem uralkodik, a saját maguk urai, kalózok, banditák fészkei, de gyakoriak a Birodalom és a Köztársaság előőrösei, támaszpontjai is az űr ezen szegleteiben, ahonnan az ismeretlent és az űrt kémlelik. Ezekben a régiókban nincs törvény, fokozottan veszélyes területek!
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természtesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Tatooine, Kessel, Eshal, Rakata Prime, Yavin 4, Hoth, Tund, Dantooine, Ossus, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  65 Témák
  1161 Hozzászólások
  Little SW 56127_vDagobah
  Csüt. 07 Jan. 2021, 22:56
  Xeth E'ron Legutóbbi hozzászólások
 • Ismeretlen régió


  Ismeretlen régióA Csillagköd ismeretlen régiója a dél-nyugati részen. Furcsa módon valamiért erre a helyre képtelenek a hajók, vagy bármilyen szonda bejutni. Ezeken felül még a szkennerek sem képesek adatokat fogni, így a Csillagköd többi részében senki sem tudja, hogy mi is lehet ebben a régióban, csak elméletek és találgatások vannak erről a helyről és sok-sok legenda, horror történet.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természtesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Ezen a területen egy jó ideig nem lesz még játék, így itt topicok sem készíthetőek, mert senki sem juthat be ide.
  Határ / Sorompó
  7 Témák
  188 Hozzászólások
  Little SW 658-65Losea fennsík
  Szer. 10 Jún. 2020, 02:51
  Shuur Rhaevos Legutóbbi hozzászólások
 • Egyéb helyszínek


  Egyéb helyszínekA maradék helyszín, amit nem lehet a többi részhez sorolni. Ide tartozik többek között a csillagködhöz, vagy a galaxishoz tartozó dimenziók, zsebdimenziók is. Ahogyan itt kap helyet a túlvilág, ami párhuzamosan helyezkedik el a csillagköddel, mint egy másik dimenzió. De annak a galaxisnak a többi helyszíne is ide jön, amit a csillagködben élők nem tudnak elérni, így nem is tudhatják, hogy mi várhat rájuk. Ők egyszerűen ezt a részt vadűrnek nevezik.
  Galaxis többi része, Egyéb idősíkok, idővonalak, Egyéb dimenzók, Túlvilág
  10 Témák
  56 Hozzászólások
  Little SW 59228_vÉden (Galaxis kö...
  Szomb. 27 Júl. 2019, 08:54
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Event helyszínek


  Event helyszínekA könnyebb átláthatóság és megtalálhatóság érdekében az eventek helyszínei Folyamatosan, az egész évben lesznek eventek, négy darab, amik egyenként három-három hónaposak lesznek, hogy folyamatosan lehessen játékban lenni a kalandok mellett, ha valaki magánjátékozni szeretne és kapcsolatokat építeni a rendes kalandok mellett. Éppen ezek miatt ez a játéktér PÁRHUZAMOS, azaz itt is lehet játszani és kalandon is.
  Téli event - Az Örök Sárkány Palotája, Tavaszi event - Port Nowhere, Nyári event - Az Örök Sárkány Palotája, Őszi event - THORN bázis
  63 Témák
  1418 Hozzászólások
  Little SW 59228_v-= Félkarú Rabló...
  Kedd 01 Szept. 2020, 00:43
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Szabadjátékok helyszínei


  Szabadjátékok helyszíneiA párhuzamos játékok színhelye, itt lehet igény szerint szabadjátékokat nyitni és játszani a kalandotok nevével. Ezek lehetnek privátok, nyíltak, vagy nem kánon játékok (pl harcok egymással). Ehhez a játékfajtához a szabályzatot itt a részlegen belül találhatjátok meg.
  A játékok nem időhöz kötöttek, de jár érte pont, illetve, ha gyakorlás a szabadjáték, akkor az adott erőskillbe beszámít az itteni játék. A kalandok végeztével a topicok átkerülnek a rendes játéktérre.
  A játéktér PÁRHUZAMOS! Jó játékot mindenkinek!
  9 Témák
  110 Hozzászólások
  Little SW 59228_vRejtély a föld m...
  Szer. 21 Okt. 2020, 00:00
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Helyzet- és szituációs játék


  Helyzet- és szituációs játékEgy új játékforma, amit a Quest for Azrael nevű oldalnak köszönhetünk, hogy engedték, hogy átvegyük. A sík és az itt zajló játékok lényege, hogy mindenki kérhet a karakterének kánon, vagy alter helyzetet/szituációt, amit felvázol egy KM, vagy egy játékos társ és a játékosnak kell az adott helyzetet kell megírnia egy posztban, hogy ő miként képzeli az adott szituációt.
  A Lil'SW-s karakterek itt kérhetnek szituációkat, helyzeteket a karaktereiknek. Bővebb szabályok az információs topicban olvashatóak.
  Már csak amiatt is érdemes itt "játszani" és irogatni, mert minden szituáció/helyzet után jutalom is jár!
  22 Témák
  131 Hozzászólások
  Little SW 56127_vIngrid L'lerim -...
  Hétf. 23 Nov. 2020, 16:49
  Xeth E'ron Legutóbbi hozzászólások
 • Hadijátékok és alternatív helyszínek


  Hadijátékok és alternatív helyszínekA hadijátékok helyszínei, az újonan bevezetett kalandok játszódnak itt, amiket bárki kiírhat. A Little SW-hez kapcsolódóak párhuzamosak, az alapból alternek kiirtak pedig megszokott alter kalandként funkcionálnak. A kalandok végén dől majd el, hogy valami a kánon része lesz-e, vagy csak párhuzamos. A topicok ennek megfelelően kerülnek majd áthelyezésre a Lil'sw világ topicjaiba, vagy a simán lezárásra kerülnek.
  Ezen felül az alternatív kalandok is itt kapnak helyet.
  6 Témák
  273 Hozzászólások
  Little SW 17-27Sötét Jövő - Új ...
  Csüt. 17 Dec. 2020, 20:45
  Bishop Legutóbbi hozzászólások

 • Új hozzászólásokÚj hozzászólások
 • Nincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások
 • Lezárt fórumLezárt fórum