Pontos idő: Kedd 18 Jan. 2022, 07:41


 • Little SW

  Témák
  Hozzászólások
  Legutolsó üzenet
 • Sith és Jedi archívum


  <a href="https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4262-sith-es-jedi-archivum">Sith és Jedi archívum</a>Ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW síkkal kapcsolatban!
  Minden link egy helyen található meg, segítséget nyújt a világ megismerésétől kezdve, a karakteralkotáson túl mindenben segítséget tud nyújtani. Frakciók, kasztok és faj leírások útmutatója is, ahogyan megtalálhatóak segédletek a magasabb szintű karakter indításához.
  Ezeken felül megtalálható, hogy kihez, kikhez lehet fordulni abban az esetben, ha kérdésetek lenne.
  1 Témák
  1 Hozzászólások
  Little SW 59228_vSith és Jedi arc...
  Szomb. 25 Ápr. 2020, 10:57
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Szabályzat, információk


  Szabályzat, információkInformációk és szabályzat, minden, amit tudni kell arról, hogy a Little SW síkon miként kell karaktert alkotni. Leírások találhatóak arról, hogy milyen is ez a világ, mi a történelme, hogyan alakult ki az a világ, amit most ismerünk, amiben játszani lehet. Ezenfelül térképek találhatóak még a játéktérről. Ha véletlen valamilyen információ hiányzik, vagy nem szerepel itt, akkor kérlek szóljatok a staff-nak és pótoljuk.
  A leírások és a szabályzat jelentős része okkal egyezik az egykori SWhun rendszerével, ez nem a véletlen műve, hanem szándékos, mert nagyon egyszerű, áthoztuk, mert az ottani staff egy része itt is staff.
  Szabályzat, Világismertető
  40 Témák
  155 Hozzászólások
  Little SW 59228_vKépek, térképek...
  Hétf. 28 Szept. 2020, 20:52
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Előtörténetek


  ElőtörténetekIde jönnek a szabályzatban leírtak alapján megalkotott előtörténetek. Bárki nyugodtan elengedheti a képzelőerejét és nyugodtan hozhat olyan fajokat, amik a Csillagok Háborújában szerepel, olyan adottságokkal, kinézettel, vagy pedig azok alapján is választhat fajt, ami a szabályzatban szerepel. A lényeg, hogy mindenki az előtörténet mintában leírt módon készítse el az adatlapot.
  Egy játékos több karaktert is készíthet, mindegyikhez megkapja a karakterenként járó 10-10 pontot. Ehhez nem muszáj új accountot sem regisztrálni, mindez a játék megkönnyítését szolgálja irányotokban.
  Készülő előtörténetek, Birodalmi karakterek, Köztársasági karakterek, Alvilági karakterek, FRK karakterei, Mandaloriai karakterek, A Hármak karaterei, Chiss karakterek, Örök Birodalom karakterei, Fejvadász karakterek, Független karakterek, Jegelt karakterek
  79 Témák
  516 Hozzászólások
  Little SW 59228_vAlt'or T'orak
  Kedd 17 Nov. 2020, 00:02
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Nem Játékos Karakterek


  Nem Játékos KarakterekIde kerülnek a játékosok, a kalandok és a staff nem játékosi karakterei. Itt az oldalon megszokottaktól nem muszáj minden karakterre külön topicot nyitni, elég ha csak úgy hozza létre valaki a topicot, hogy a karaktere neve és utána írja, hogy annak az NJK-i. Ez azért van így, mert pontokból nem független njk-kat vesz az ember, hanem az adott karakterhez kötődőt. Az NJK-k nem kapnak külön pontot (ahol máshol sem), de itt a Reneszánsztól eltérően fizetést sem, így minden felszerelést, holmit a JK karakternek kell álnia az NJK-nak, még azt is, ami csak pénzbe kerülne.
  Birodalmi karakterek, Köztársasági karakterek, Alvilági és fejvadász karakterek, Független / semleges karakterek
  37 Témák
  61 Hozzászólások
  Little SW 59228_vDamien E'ron (Rh...
  Vas. 15 Szept. 2019, 10:32
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Műhely, Kódex, Cégek és szervezetek


  Műhely, Kódex, Cégek és szervezetekA műhely; ide lehet saját kényetek, kedvetek szerint a belül található sablonok alapján mindenféle egyedi és ötletes dolgot alkotni. Ezáltal sokkalta nagyobb a szabadságotok efféle téren, mint korábban. Minden műhelybe érkező dolog elbírálásra kerül és az árak is ekkor lesznek megszabva majd, hogy mi mibe kerül. Itt több dolog is összemosható egybe.
  Annyi kérésünk van felétek, hogy a „Készülő munkák” alá tegyétek be a dolgokat, ha elfogadásra kerültek, a staff teszi majd át az „Elfogadott munkák” részhez.
  Ide kerültek be a szervezetek is az NJK-k rész alól, és a cégeket is itt lehet mostantól vezetni.
  Információk, szabályok, Készülő munkák, Elfogadott munkák, Csoportok és szervezetek, Cégek, vállalatok, Piactér
  56 Témák
  134 Hozzászólások
  Little SW 56127_vFegyver: Alt'or ...
  Vas. 14 Jún. 2020, 15:04
  Xeth E'ron Legutóbbi hozzászólások
 • HoloNet; Média


  HoloNet; MédiaHoloNet, avagy a Little SW médiája. Mindenféle hírek előfordulnak itt. Itt olvashatóak alapvetően, hogy éppen milyen kaland fut, mik zárultak le. Itt lesznek követhetőek a staff hírei is, illetve a játéktéri történések, hírek, hogy egyes bolygón éppen milyen kaland fut, mi történik. Remélhetőleg kellően interaktív felület lesz, jobban mint a fősíkon.
  Ezenfelül természetesen a játékosok is IC kommunikálhatnak itt egymással, HoloNet-en zajló üzenetváltással, vagy levelezéssel, csak úgy, mint a Reneszánsz médiában. Így nyugodtan lehet naplókat, műsorokat, "honlapokat" is nyitni, mint ott. A játékosok adhatnak le egymás cégénél rendelést ezen a felületen, ha van az adott szervezetnek/bázisnak oldala és a tulajdonosok válaszolhatnak. Vagy épp titkos szerencsejátékest is szervezhető. A képzeltetekre van bízva.
  14 Témák
  204 Hozzászólások
  Little SW 59228_vHoloNet News (Li...
  Hétf. 28 Szept. 2020, 20:34
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Kalandok és keresők


  Kalandok és keresőkA kalandok helyszínei. Mivel funkcióját tekintve a sík alternatívnak minősül, így itt sem változik a szabály, azaz mindenki mesélhet a síkon. Egyetlen kérés van, hogy előtte a kaland témáját nagyvonalakban egyeztessétek a staffal, hogy belefér-e a világba. Nem kell spoilert ellőni, mert lehet, hogy ők is jönnének játszani, csak a biztonság kedvéért, hogy ne kerüljenek nagyon világidegen dolgok a játéktérre.
  Ugyanezen részlegben találhatóak a játékosi és kalandmester kereső topicok is, ahol játékostársat, vagy pedig mesélőt kereshettek magatoknak.
  Befejezett kalandok
  45 Témák
  531 Hozzászólások
  Little SW 59228_vMU 5. Téli event...
  Vas. 06 Dec. 2020, 13:42
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Sith Birodalom területe


  Sith Birodalom területeA Birodalom területe, akik jelen pillanatban a Csillagköd legnagyobb részét uralják, annak is a nyugati felét. Ide a játéktérbe tartoznak a birodalom területén található bolygók, holdak, űrállomások, flották, naprendszerek, szektorok és természetesen a birodalmi űr is. Annak ellenére, hogy a birodalom területén vagyunk az alvilág és a kalózok itt is fenyegetést nyújtanak, akárcsak az aszteroidamezők és az űr egyéb borzalmai is.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természtesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Dromund Kaas, Korriban, Utapau, Geonosis, Ilum, Ziost, Jabiim, Hypori, Krant, Sernpidal, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  70 Témák
  883 Hozzászólások
  Little SW 56127_vRolmillon
  Csüt. 07 Jan. 2021, 23:20
  Xeth E'ron Legutóbbi hozzászólások
 • Köztársaság területe


  Köztársaság területeA Köztársaság területe, akik jelen pillanatban a Csillagköd ezen részét uralják, annak is a dél-keleti felét. Ide a játéktérbe tartoznak a köztáraság területén található bolygók, holdak, űrállomások, flották, naprendszerek, szektorok és természetesen a köztáraság űr is. Annak ellenére, hogy a köztáraság területén vagyunk az alvilág és a kalózok itt is fenyegetést nyújtanak, akárcsak az aszteroidamezők és az űr egyéb borzalmai is.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természtesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Coruscant, Kiffex és Kiffu, Bespin, Balmorra, Naboo, Korélia, Mygeeto, Alderaan, Dathomir, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  59 Témák
  702 Hozzászólások
  Little SW 59228_vAnsion
  Hétf. 16 Nov. 2020, 00:01
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Hutt és alvilági űr


  Hutt és alvilági űrA Kartellek és egyéb alvilági szervezetek területe, akik jelen pillanatban a Csillagköd ezen részét uralják, azaz az észak-keleti felét. Ide a játéktérbe tartoznak a kartellek és alvilágok területén található bolygók, holdak, űrállomások, flották, naprendszerek, szektorok és természetesen a Hutt űr is. Éppen azért, mert az alvilág területén vagyunk szinte mindenki fenyegetést nyújt a függetleneknek, vagy az erre tévedő Köztársasági és Birodalmi hajóknak, akárcsak az aszteroidamezők és az űr egyéb borzalmai is.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természtesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Nar Shaddaa, Endor, Koponya, Toruga, Rhen Var, Kashyyyk, Mon Calamari, Kamino, Dreilla, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  61 Témák
  561 Hozzászólások
  Little SW 59228_vÓceán és mélység...
  Kedd 11 Feb. 2020, 08:25
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Független Rendszerek Konföderációjának (FRK/FRSz) területe


  Független Rendszerek Konföderációjának (FRK/FRSz) területeAz FRSz/FRK területe, akik jelen pillanatban a Csillagköd ezen részét uralják, öt nagy főleg technológiai csoport az, akik felügyelik ezt a területet és fordítanak nagy pénzt arra, hogy technológiailag felzárkózzon a régió. Itt főleg alulfejlett bolygók találhatóak, amik a déli peremvidékhez tartoznak - 9. és 14. szektor déli része - és a háborút követően szakadtak el a Köztársaságtól. Az alvilág, embercsempészek és a kalózok itt is fenyegetést nyújtanak, akárcsak az aszteroidamezők és az űr egyéb borzalmai is.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természetesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Kaldahan, Casharila, Onderon, Felucia, Agamar, Port Nowhere, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  38 Témák
  453 Hozzászólások
  Little SW 17-27K Corporation
  Szomb. 08 Aug. 2020, 20:43
  Bishop Legutóbbi hozzászólások
 • Mandaloriai Birodalom területe


  Mandaloriai Birodalom területeA Mandaloriai Birodalom felségterülete. A mandalori elnevezés többé már nem egyetlen fajra utalt, hanem egy több fajt befogadó, harcos klánszövetségre. A birodalmat 13 klán alkotja a Kelborn klán vezetésével. Bárkinek, aki belép ezen birodalomba, be kell tartani a hely törvényeit. Itt nem kell alvilágiaktól tartani, csak egy kis részen vannak engedve, a Kessel Run végén. Független, harcos nemzet, a csillagköd leghíresebb és legveszélyesebb fejvadászai innen származnak.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természetesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Mandalore, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  8 Témák
  73 Hozzászólások
  Little SW 59228_vConcord Dawn
  Szer. 27 Márc. 2019, 00:02
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Chiss Fennhatóság területe


  Chiss Fennhatóság területeA Chiss Fennhatóság területe. A második és harmadik szektor északi peremvidékén található meg. A Birodalom évezredek óta ismeri a chiss fajt akikről vajmi keveset tudni, mert nagyon ritkán érintkeznek a csillagköd többi részével, maximum a Birodalom határ menti bolygóival, ennek részben az is az oka, hogy nagyon xenofóbok. Erre kevés ellenséges dolog van, főleg, mert a Birodalmon kell átjutni, a kevés csempész, kalóz fenyegetést nyújtanak, akárcsak az aszteroidamezők és az űr egyéb borzalmai is.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természetesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Eriadu, Ezaen, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  11 Témák
  28 Hozzászólások
  Little SW 59228_vEzaen város
  Hétf. 18 Nov. 2019, 00:02
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Örök Birodalom területe


  Örök Birodalom területeAz Örök Birodalom területe. Egy igencsak misztikus és rejtélyes állam/birodalom, akik kimaradnak minden hadakozásból és teljesen függetlenek. A békéért és mindenért hatalmas saját tervezésű droidsereg és az erőhasználó lovagjaik felelnek. A Birodalom területén nincsenek kalózok, nincs alvilág, se bűnözés. A kívülállók, idegenek pedig fegyverket sem hozhatnak le a főváros bolygójára.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természetesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Zakuul, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  7 Témák
  244 Hozzászólások
  Little SW 59228_vKaranténvilág
  Hétf. 28 Szept. 2020, 00:00
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Triumvirátus területe


  Triumvirátus területeA Triumvirátus, A Sith Császár gyermekeinek, avagy ahogyan mások hívják őket, a Hármak területe. Évezredekig senki sem tudott arról, hogy egyáltalán léteznek, az utóbbi időben, azonban kiderült mindez és mindenkit érdekelni kezdtek. Valamikor az évezredek során a Malachor rendszerbe kerültek mind a hárman, ahol összesen három lakható bolygó van. A Malachor II, III és az V. A rendszert valamilyen oknál fogva bizonyos erő (fizikai, vagy Erő) szint felett megközelíteni sem lehet, így a 15. és 16. szektor határán levő rendszert elég nehézkes feltérképezni.
  Malachor II, Malachor III, Malachor V, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  13 Témák
  167 Hozzászólások
  Little SW 59228_vFry és Dorvin sz...
  Kedd 08 Okt. 2019, 18:56
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Mélyűr és egyéb területek


  Mélyűr és egyéb területekA mélyűr és az csillagköd további területei, minden olyan helyszín, bolygók, holdak, űrállomások, flották, naprendszerek, szektorok, amik a többi területen kívül helyezkednek el. A legtöbbször ezek felett senki sem uralkodik, a saját maguk urai, kalózok, banditák fészkei, de gyakoriak a Birodalom és a Köztársaság előőrösei, támaszpontjai is az űr ezen szegleteiben, ahonnan az ismeretlent és az űrt kémlelik. Ezekben a régiókban nincs törvény, fokozottan veszélyes területek!
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természtesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Tatooine, Kessel, Eshal, Rakata Prime, Yavin 4, Hoth, Tund, Dantooine, Ossus, Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
  65 Témák
  1161 Hozzászólások
  Little SW 56127_vDagobah
  Csüt. 07 Jan. 2021, 22:56
  Xeth E'ron Legutóbbi hozzászólások
 • Ismeretlen régió


  Ismeretlen régióA Csillagköd ismeretlen régiója a dél-nyugati részen. Furcsa módon valamiért erre a helyre képtelenek a hajók, vagy bármilyen szonda bejutni. Ezeken felül még a szkennerek sem képesek adatokat fogni, így a Csillagköd többi részében senki sem tudja, hogy mi is lehet ebben a régióban, csak elméletek és találgatások vannak erről a helyről és sok-sok legenda, horror történet.
  A szabályzatban látható térképen a bejelölések csak a fontosabb bolygókat jelöli, azokon felül is vannak természtesen lakott és fejlett bolygók/holdak.
  Ezen a területen egy jó ideig nem lesz még játék, így itt topicok sem készíthetőek, mert senki sem juthat be ide.
  Határ / Sorompó
  7 Témák
  188 Hozzászólások
  Little SW 658-65Losea fennsík
  Szer. 10 Jún. 2020, 02:51
  Shuur Rhaevos Legutóbbi hozzászólások
 • Egyéb helyszínek


  Egyéb helyszínekA maradék helyszín, amit nem lehet a többi részhez sorolni. Ide tartozik többek között a csillagködhöz, vagy a galaxishoz tartozó dimenziók, zsebdimenziók is. Ahogyan itt kap helyet a túlvilág, ami párhuzamosan helyezkedik el a csillagköddel, mint egy másik dimenzió. De annak a galaxisnak a többi helyszíne is ide jön, amit a csillagködben élők nem tudnak elérni, így nem is tudhatják, hogy mi várhat rájuk. Ők egyszerűen ezt a részt vadűrnek nevezik.
  Galaxis többi része, Egyéb idősíkok, idővonalak, Egyéb dimenzók, Túlvilág
  10 Témák
  56 Hozzászólások
  Little SW 59228_vÉden (Galaxis kö...
  Szomb. 27 Júl. 2019, 08:54
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Event helyszínek


  Event helyszínekA könnyebb átláthatóság és megtalálhatóság érdekében az eventek helyszínei Folyamatosan, az egész évben lesznek eventek, négy darab, amik egyenként három-három hónaposak lesznek, hogy folyamatosan lehessen játékban lenni a kalandok mellett, ha valaki magánjátékozni szeretne és kapcsolatokat építeni a rendes kalandok mellett. Éppen ezek miatt ez a játéktér PÁRHUZAMOS, azaz itt is lehet játszani és kalandon is.
  Téli event - Az Örök Sárkány Palotája, Tavaszi event - Port Nowhere, Nyári event - Az Örök Sárkány Palotája, Őszi event - THORN bázis
  63 Témák
  1418 Hozzászólások
  Little SW 59228_v-= Félkarú Rabló...
  Kedd 01 Szept. 2020, 00:43
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Szabadjátékok helyszínei


  Szabadjátékok helyszíneiA párhuzamos játékok színhelye, itt lehet igény szerint szabadjátékokat nyitni és játszani a kalandotok nevével. Ezek lehetnek privátok, nyíltak, vagy nem kánon játékok (pl harcok egymással). Ehhez a játékfajtához a szabályzatot itt a részlegen belül találhatjátok meg.
  A játékok nem időhöz kötöttek, de jár érte pont, illetve, ha gyakorlás a szabadjáték, akkor az adott erőskillbe beszámít az itteni játék. A kalandok végeztével a topicok átkerülnek a rendes játéktérre.
  A játéktér PÁRHUZAMOS! Jó játékot mindenkinek!
  9 Témák
  110 Hozzászólások
  Little SW 59228_vRejtély a föld m...
  Szer. 21 Okt. 2020, 00:00
  Rhyssa Edaara Quillan Legutóbbi hozzászólások
 • Helyzet- és szituációs játék


  Helyzet- és szituációs játékEgy új játékforma, amit a Quest for Azrael nevű oldalnak köszönhetünk, hogy engedték, hogy átvegyük. A sík és az itt zajló játékok lényege, hogy mindenki kérhet a karakterének kánon, vagy alter helyzetet/szituációt, amit felvázol egy KM, vagy egy játékos társ és a játékosnak kell az adott helyzetet kell megírnia egy posztban, hogy ő miként képzeli az adott szituációt.
  A Lil'SW-s karakterek itt kérhetnek szituációkat, helyzeteket a karaktereiknek. Bővebb szabályok az információs topicban olvashatóak.
  Már csak amiatt is érdemes itt "játszani" és irogatni, mert minden szituáció/helyzet után jutalom is jár!
  22 Témák
  131 Hozzászólások
  Little SW 56127_vIngrid L'lerim -...
  Hétf. 23 Nov. 2020, 16:49
  Xeth E'ron Legutóbbi hozzászólások
 • Hadijátékok és alternatív helyszínek


  Hadijátékok és alternatív helyszínekA hadijátékok helyszínei, az újonan bevezetett kalandok játszódnak itt, amiket bárki kiírhat. A Little SW-hez kapcsolódóak párhuzamosak, az alapból alternek kiirtak pedig megszokott alter kalandként funkcionálnak. A kalandok végén dől majd el, hogy valami a kánon része lesz-e, vagy csak párhuzamos. A topicok ennek megfelelően kerülnek majd áthelyezésre a Lil'sw világ topicjaiba, vagy a simán lezárásra kerülnek.
  Ezen felül az alternatív kalandok is itt kapnak helyet.
  6 Témák
  273 Hozzászólások
  Little SW 17-27Sötét Jövő - Új ...
  Csüt. 17 Dec. 2020, 20:45
  Bishop Legutóbbi hozzászólások

 • Új hozzászólásokÚj hozzászólások
 • Nincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások
 • Lezárt fórumLezárt fórum