MFCA - Mandaloriai Fejvadász Céh Akadémia

Go down

MFCA - Mandaloriai Fejvadász Céh Akadémia Empty MFCA - Mandaloriai Fejvadász Céh Akadémia

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 24 Aug. 2019, 15:32

MFCA - Mandaloriai Fejvadász Céh Akadémia RtJvpIJ


NEM JÁTÉKBELI INFORMÁCIÓK
 • Kánon: Ez a MFC akadémiája, itt képzik ki a fejvadászokat arra, hogy a lehető legjobbak legyenek. Egyébként ez álca, ez a hely a Mandaloriai lázadás központja, ahol nagyon sok menekült család is él.
 • Cég topicja: Játéktéri
 • Elsődleges források: Lady Ireria Antares, Játéktéri és Anyavállalat

CÉGES INFORMÁCIÓK
 • Cég neve: Mandaloriai Fejvadász Céh Akadémia (MFCA)
 • Cégszékhely: Agamar
 • Kirendeltségek: Tufar, ez a bázis
 • Céglogó: kép link (lásd legfelül)
 • Cégprofil: A MFCA közvetlenül a Manndaloriai Fejvadász Céhez kapcsolódik, annak az akadémiája, ahol a cég fejvadászi gyakorolhatnak, illetve a fejvadászok következő generációját képezhetik ki. Mivel részben más technikákat is használnak, mint amiket a mandaloriaivá válásukkor tanulnak, így mindenkinek célszerű ezen képzésen is átesni, hogy még jobbak legyenek. Ezeken felül olyanokat is képeznek itt jó pénzért, akik nem feltétlen mandaloriaiak, de van pénzük igénybe venni a szolgáltatást.
 • Leírás: Alapvetően Ireria ezt a céget akkor hozta létre, amikor a mandaloriai lázadás kezdett kiéleződni. Mivel nagyon sokan menekültek el otthonról és kerestek menedéket maguknak a Csillag Kabal egyik vezetője is lépett. Alapvetően a hely az ilyen családoknak menedék, de közben fejvadászokat is képeznek és oktatnak olyan módon, ahogyan a mandaloriaiak is szokták. A fejvadászok közel 100%-a egyébként a lázadáshoz hűséges, így nem kell a szivárogatás miatt aggódni. A cég egyébként teljesen legális még a mandaloriai törvényeknek is, csak extraként otthont biztosít a menekülteknek is. idegeneket is képeznek, ha megtudják fizetni a csillagászati összeget ezért.
 • Alapok: Ireria akkor alapította meg ezt a leányvállalatot, amikor egyre több menekült érkezett a Tufar-ra és így kellett valamilyen fedő sztori arra, hogyha valaki mégis arra kerülne és megtalálná a helyet. Így oda helyezte ki – egyébként nem messze az Agamar-tól – az akadémiát. Azóta is ott működik és saját maga a vezetője, noha fizikailag nem sokszor van jelen, de a szövetségesek tartják a frontot.
 • Anyacég: Mandaloriai Fejvadász Céh

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Cég szintje: 2. szint
Alap épületek a szintnek megfelelően:
- Kisméretű telephely – az északi sarkkörhöz közeli helyen, tengerparton, egy aszteroidáktól viszonylagosan mentesebb helyen van a bázis, egy rész a felszín felett, másik része a hidegség miatt alatt található.

- Kantina - egy kisebb épület a felszínen, ahova egyszerre ami maximum harminc fő fér be, egyszerre ivó és étterem is úgymond, ha valaki nem otthon akarna főzni, akkor itt megteheti. Jellemzően a tanulók, vagy veteránok szokták használni.

- Vezérlőterem - a főépületen belül található, innen figyelik az aszteroidákat is, illetve a bázisnak szükséges feladatokat is itt látják el.

- Kis méretű piac – egy kisebb piac, bolt az egyik épületen belül. Amikor ellátmány érkezik, azt ide szokták hozni és innen lehet vásárolni. Alkatrészektől, a ruhákig, tartós élelmiszereken át a gyógyszerekig, vagy friss árut is lehet kapni, meg ételkapszulákat, porokat is.

- Szálláshelyek - kicsi: egy-két szobaásak, egy fürdő, saját konyha, kényelmes ágy/ágyak, szekrény, asztal, esetleges luxus felszerelés.

- Bázisvezető és tulajdonos szálláshelye (több szobás, jól felszerelt) – Az egyik alagsori helyen van, Ireria-nak fenntartva, de ha ő nincs jelen és engedi, akkor rangosabb vendég is használhatja.

- Étkező/konyha (közepesen felszerelt) - Közvetlen a katina mellett, ilyen étteremként funkcionál, könnyű az átjárás a katnina és e között, ha valaki a kantinában rendel ételt, akkor innen viszik át neki.

- 1 Generátor (Reaktor) - sima generátor, ami a teljes bázist ellátja energiával.

- Kommunikációs torony - van, FRK-hoz, egészen pontosan Agamar-hoz, az anyavállalat központjához van mindez

- Leszállópálya (terület a bázison kívül) – egy kisebb leszállópálya, ami a bázis mellett található, jéggé fagyott hómezőn

- 2 bázis specifikus létesítmény
- - lakókomplexum – egy nagyobb lakókomplexum, ami részben a föld alatt, részben felül van, ebbe nagyon sok extra személy fér be akár családostul is.
- gyakorlótér – részben fedett, részben fedetlen gyakorlótér és tornaterem, ahol a fizikai erőnlétet lehet növelni, illetve terepgyakorlatokat és lövészetet is gyakorolni

- 1 nem bázis specifikus épület
- - Halászüzem – mivel tengerparton vannak, még akkor is ha egy jeges tengernek, halászati üzem található itt, amivel halakat, rákokat és bálnának halásznak, ezzel is kiegészítve az akadémia területén lakók éterendjét

- Klinika (5 ágy, 1 bachta tartály, 1 orvosi droid) - ez is úgyszintén a szálláshelyek épületében található

- Védőfal - a bázis körül van kerítve védőfallal/kerítéssel, ami a ragadozók ellen nyújt leginkább védelmet és a szélviharokban a havat kevésbé hordja be a szél

Kiinduló tőke: 1.000 credit
Elhasznált: 0 credit
Fennmaradó: 1.000 credit
(2019. augusztus vége)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
MFCA - Mandaloriai Fejvadász Céh Akadémia 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3969
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 209
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.