MFC - Mandaloriai Fejvadász Céh

Go down

MFC - Mandaloriai Fejvadász Céh Empty MFC - Mandaloriai Fejvadász Céh

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 24 Aug. 2019, 15:32

MFC - Mandaloriai Fejvadász Céh IDlMttj


NEM JÁTÉKBELI INFORMÁCIÓK

CÉGES INFORMÁCIÓK

 • Cég neve: Mandaloriai Fejvadász Céh (MFC)
 • Cégszékhely: Agamar (Független Rendszerek Konföderációja)
 • Kirendeltségek: Dromund Kaas, Mandalore, Nar Shaddaa, Tufar (leányvállalat) és Thule (leányvállalat)
 • Céglogó: kép link (lásd legfelül)
 • Cégprofil: Fejvadászattal, fejvadászoktatással, fejvadász hitelesítéssel és hírszerzési/információszerzési feladatokkal foglalkozik a MFC. Az alvállalat régészeti dolgok felkutatásával is az AERO. Jellemzően csak a Birodalomnak és a Mandaloriai Birodalomnak dolgoznak, illetve a Chiss Fennhatóságnak a szövetség révén, más frakcióknak, cégeknek és magánszemélyek drágábban. De aki hajlandó megfizetni a szolgáltatásaikat, akkor nekik is. Azonban csakis legális dolgokkal foglalkoznak, ők nem bérgyilkosok, hanem fejvadászok. Kapcsolatban állnak a Fejvadász Céh-el is, hiszen annak a vezetője egykor állítólag ennek a céhnek volt tagja. Bármilyen más fejvadász céhvel, vagy egyéni fejvadászokkal is együtt dolgoznak és a tagjaik is betartják az íratlan kódexet, ha nem, akkor az MFC megválik tőlük és becstelenségben élhetnek.
 • Leírás: Miután ME 15-ben lezajlott a Jedi-Mandaloriai háború nagyok sok klán kihalt és az akkori fejvadász céh is felbomlott. Ireria miután visszatért a halálból döntött úgy, hogy újraszervezi a társaságot. Mindez nagyon jól sikerült és azóta is létezik a Céh, ami sikeresebb, mint valaha. Bárkitől vállalnak megbízatásokat a Csillagködben, más kérdés, hogy a Köztársaságiaknak extra felárat számítanak fel és csupán a Birodalom, illetve a szövetségesei kapnak kedvezményeket. Fejvadászat terén csakis legális megbízatásokat végeznek el, ők nem bérgyilkosok, hanem fejvadászok. Az ügynökeik vállalnak hírszerzési/információszerzési feladatokat is, de ezeket nagyon magas áron, vagy épp szívességekért teszik, a legtöbb hely irányába nem is köztudott, hogy ezzel is foglalkoznak, csak a megbízható ügyfeleknek van tudomása erről. Két lányvállalat is nyílt később, ahol oktatást is vállalnak, harcit, illetve tudományost. Az AERO révén kincsek felkutatásával, megtalálásával is foglalkoznak. Munkásságuk fejvadászat révén kiterjed a teljes csillagködre. Több kirendeltségük van csillagköd szerte, ahol meg lehet őket bízni a feladatokkal.
 • Alapok: Alapvetően a kezdetektől kezdve Ireria a vezetője a teljes céhnek, illetve a leányvállalatoknak. Egyöntetűen őt választották erre a feladatra, amikor tárgyalt a klánok vezetőivel, mert úgy ítélték meg, hogy remekül képes lenne ezt vezetni és irányítani. Azóta is ő a vezetője a konzorciumnak. Azóta is szinte napi szintű kapcsolatot tart fenn a céhében levő klánok vezetőivel, akikkel folyamatosan egyeztet a feladatokról. Ugyanez igaz az AERO-nál is, ahol a dékánokkal és a rektorral egyeztet szinte napi szinten.
 • Leányvállalatok:
  - Mandaloriai Fejvadász Céh Akadémia
  - AERO; Agamar Egyetem Régészeti Osztály

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Cég szintje: 4. szint
Alap épületek a szintnek megfelelően:
- Nagyméretű telephely - Egy hegyes-völgyes tájon helyezkedik el az épületkomplexum felszíni és talaj alatti része, mivel a felszíni körülmények közel sem ideálisak, de ennek köszönhetően igencsak nagyra kierjedt az egész.

- Nagyméretű piac - Jelen esetben ez inkább bemutatóteremként funkcionál, ahol a vevők és érdeklődők megtekinthetik azt, hogy miket fejleszt és árul a cég. Természetesen csak olyan dolgok vannak itt, amik a nagyérdeműek számára is vásárolhatóak lesznek.

- Vezérlőterem - Az épületen belül egy jól védhető helyen van, közel a felszínhez. Innen irányítják az központot és egyetemet is.

- Kantina – egy nagyobb katina van a bázison, inkább mini városnak lehetne nevezni, szóval ezen a helyen. A fejvadászok, tanárok és diákok is előszeretettel keresik fel ezt a helyet és szórakoznak itt napközben, vagy esténként

- Szálláshelyek - a fejvadászok, tanárok szálláshelyei, van annyi, amennyi az itt megfordulóknak kell, sokan laknak itt, bár 100km-re a bázistól ott van a főváros, ahonnan nagyon könnyű légi úton, vagy vasúton ide érni. Főleg azoknak vannak ezek, akik mindig itt laknak, sokan csak időlegesen használnak lakásokat itt.

- Bázisvezető és tulajdonos szálláshelye – Lady Ireria-nak is van számon tartva egy lakosztály itt, ami a legmagasabban levő épület teljes legfelső szintje az övé. Ő itt is lakik és itt egy szinttel lejjebb van az irodája is, ahol fogadja a vendégeket, ügyfeleket és onnan irányítja a cégkonzorciumát is.

- Étkező/konyha – ez a méretekből adódóan inkább étterem, ami ennek felel meg. A fejvadászoknak, itt dolgozóknak és az egyetemieknek kedvezmény van, ha az éttermet használják, másoknak nem.

- 2 reaktor – 2 szabvány reaktor, ami ellátja a helyet energiával.

- Kommunikációs torony - FRK-hoz tartozik, így oda van kommunikációs torony.

- Leszállópálya (jól kialakított) – egy nagy leszállópálya van az egyetem épület tetején, mert oda fért csak el, hogy a környezetet ne kelljen rombolni. Több vadászgép is le tud szállni, vagy néhány YT szállítóhajó, esetleg két kisebb olyan 150-200 méteres sikló, cirkáló. Főleg magánszemélyek szokták használni ezt, vagy a fejvadászok, akik itt laknak, dolgoznak.

- Kórház - (jól felszerelt, több ágy, bachta tartály, droid) - A főépületen belül van a gyengélkedő is, ahol azokat látják el, akik itt sérülnének meg, vagy betegednének meg.

- 6 bázis specifikus létesítmény:
- - Lakóépület – extra lakóépület, ahol az egyetem kollégiuma is van, és a Céhnek dolgozó fejvadászokat is eltudják szállásolni, ha itt vannak
- - Információ feldolgozó központ – az ügynökök, akik információszerzéssel/hírszerzéssel foglalkoznak itt van a központjuk; föld alatt található
- - Archívum – ahol az információkat tárolják, titkos épület a föld alatt
- - edzőterem/gyakorlópálya – ez is föld alatti helység, ahol gyakorolni és edzeni tudnak a fejvadászok
- - Pajzsgenerátor, pajzsgenerátor, ami védőpajzzsal látja el a bázist, ha esetleg támadás érné azt
- - Központi épület – itt lehet felvenni, leadni a rendeléseket, megbízatásokat, intézni a tanulmányi dolgokat, fejvadász igazolványt igényelni stb.

- 3 nem bázis specifikus épület
- - Felszíni vasútállomás - ide érkeznek be a munkásokkal, egyéb személyekkel a vonatok, vagy éppen a nyersanyagokat, ellátmányt is ide szállítják, innen viszik ki, ha nem légi forgalommal történik a szállításuk. A vonat másik vége a fővárosban található.
- - Egyetem – az Agamar Egyetem épülete (a képen a jobb oldali lapos a leszállóval a tetején), az éület egy része a szabadban áll a másik része a sziklafalba építve. Főleg tudósokat, régészeket, antropológusokat, történészeket képeznek itt
- - Sith templom – Ireria toronyépülete egy korábbi Sith templom romjaira épültek, így azt a helyet mindig körbelengi a sötét oldal ereje

- Védőfala nem igen van a helynek, talán a természetes hegyekből, sziklaormokból állót lehetne ennek nevezni

Kiadások:
- 550 credit / hónap – Dromund Kaas kirendeltség bérlés a Fejvadász Citadellában
- 550 credit / hónap – Mandalore kirendeltség bérlés a főváros belsőbb részein
- 550 credit / hónap – Nar Shaddaa kirendeltség bérlés a Fejvadász Céh központjában

Kiinduló tőke: 1.000 credit
Elhasznált: 0 credit
Fennmaradó: 1.000 credit
(2019. augusztus vége)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
MFC - Mandaloriai Fejvadász Céh 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3969
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 209
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.