Fry szállítmányozás - Feluciai Divízió

Go down

Fry szállítmányozás - Feluciai Divízió Empty Fry szállítmányozás - Feluciai Divízió

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 13 Feb. 2020, 09:49

Fry szállítmányozás - Feluciai Divízió Th0r5LH


NEM JÁTÉKBELI INFORMÁCIÓK

CÉGES INFORMÁCIÓK

  • Cég neve: Fry szállítmányozás – Feluciai Divízió
  • Cégszékhely: Felucia, K Corp. szomszédsága
  • Kirendeltségek: -
  • Céglogó: kép link (lásd legfelül)
  • Cégprofil: A cég röviden és tömören szállítmányozással foglalkozik, jelentős részében legális üzlettel, de néha bevállal a hölgy egy-egy nem legális üzletet is. Mindezt főleg barátoknak, szövetségeseknek. A legális üzlet során csak legális árukat szállít - rabszolgát nem, még ha legális, akkor se - legen az utas, romlandó árú, vagy nem romlandó. Illegális során rabszolgákat kivéve bármit. Még egy kikötés a cég a Birodalom határán belülre nem szállít semmit sem.
  • Leírás: A Cég egy leányvállalat, amit Fiwi a K Corp. megbízásából hozott létre, hogy az ő termékeiket szállítsa, hiszen a feltörekvő vállalat nem rendelkezik komolyabb logisztikai kiépítettséggel. Ez a leányvállalat csakis a K Corp.-nak dolgozik, másoktól nem vesz fel rendelést, arra ott van a másik két cég. Korrekt áron felül és korrekt határidőkkel dolgozik, mivel úgy véli, hogy a precizitás roppant fontos ahhoz, hogy megtartsa az ügyfeleket, vagy éppen újakat szerezzen. A Nagoon Testvériség és tagjai, illetve a Hármak kérésének megfelelően is ingyen dolgozik, ha megkérik.
  • Alapok: Céget lásd a cégnél. A Feluciai divízió lényegében a K Corp. megkeresése után jött létre, MU 4 végén keresték meg Fiwi-t, hogy nem vállalná-e a logisztikai feladatokat a cégnek. Így lényegében csak a nő cége szállítaná a K Corp. termékeit. Rövid tárgyalás után a felek meg is egyeztek, hogy Fiwi elvállalja mindezt és mivel volt pénze a jól menő cégei miatt, így a K Corp. szomszédságában vásárolt egy erdősebb, és füves területet, ahova alig másfél hónap alatt fel is húzták a telephelyet.
  • Anyacég: Fry szállítmányozás

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Cég szintje: 1. szint
Alap épületek a szintnek megfelelően:
- Kis méretű telephely – K Corp. cégének határán túl van egy nagyobb tektonikailag is stabil fennsíkon a telephelye, saját leszállópályával, hangárral és raktérépülettel ellátva. Közvetlen út vezet innen földi úton is a K Corp.-hoz, de a főváros is könnyedén elérhető. A hely egyébként erdővel van határolva, ami kellően nagy szabadságot ad arra, hogyha tovább szeretné bővíteni a helyet.

- Kantina - egy kisebb épület, ami maximum tíz- tizenöt fő férőhelyű ivó, ahol azok, akik árut hoznak, vagy visznek megpihenhetnek, a szálláshelyek épületének legaljában van

- Vezérlőterem - a főépületen belül egy jól védhető helyen van, egy toronyépület ez, innen irányítják a légi forgalmat is, illetve az egyéb szállítmányozási dolgokat.

- Szálláshelyek - minimális: egy szoba, egy fürdő, nem túl kényelmes ágy, szekrény, asztal, egy sima kisebb épület, benne két szobával, amiben maximum nyolcan tudnak megszállni, ha igénybe venné valaki ezt.

- Bázisvezető és tulajdonos szálláshelye (több szobás, jól felszerelt) - Fiwi lakása a szálláshelyek épületének tetején, mert még nincs kijelölt személy a hely vezetésére.

- Étkező/konyha (minimális felszerelt) - A szálláshelyek épületében van, közvetlen a kantina mellett, ilyen étteremként funkcionál, könnyű az átjárás a kantina és e között.

- Generátor (Reaktor) - sima generátor, ami a teljes bázist ellátja energiával.

- Kommunikációs torony - van, az FRK-hoz kapcsolódik, hiszen az ő területükön van a bolygó

- Leszállópálya (egyelőre bázison kívül) - nagy leszállópálya, amin egyszerre akár több teherhajó is parkolhat

- 1 bázis specifikus létesítmény
- Extra raktár - egy nagyobb raktár, ahol a szállítmányozásra szükséges árut tárolják, a romlandótól az egyáltalán nem romlandóig (a piac területe is erre van áldozva, a raktár belenyúlik annak a korábbi helyébe is)

Kereskedelmi utak:
- Még nincs

Kiadások:
-

Tőke: Lásd anyavállalat topicja

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fry szállítmányozás - Feluciai Divízió 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4176
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 244
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.