John Adams

Go down

John Adams Empty John Adams

Témanyitás by Endline on Szomb. 11 Május 2013, 23:25

Név: John Adams
Egyéb név(i): Mason,Endline
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: jófej,nyugodt,találékony
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Bronx, 1989. 12. 12.
Kor: 37
Család: feleség: Kate Maden Gyerek:fiú Tom Adams
Foglalkozás: SHIELD ügynök, volt katona, különleges erők speciális egység
Testmagassága: 188cm
Testsúlya: 80kg
Szeme színe: sötét barna
Haja színe: sötétbarna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: mogorva tekintet
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: sérült :láblövés amit Panamában szerezett
néha sántít

ELŐTÖRTÉNET:
Nevem John Adams Bronxban születtem szüleimet sosem ismertem, árvaházban nevelkedtem 6 éves koromig majd nevelőszülőkhöz kerültem. Nevelőim New York-ban éltek, nem voltunk épp gazdagok, de szegények sem. Az iskolában az osztálytársim mindig kiközösítettek, de akárhányszor bajba kerültem mindig meg tudtam védeni magamat. Délutánjaimat általában barkácsolással vagy nevelőapám vadászpuskájának tisztogatásával töltöttem. Hétvégenként mostohaapámmal mindig elmentünk egy lőtérre ahol minden féle fegyverrel meg tanultam lőni. 19. születésnapomra nevelő szüleimtől kaptam egy Coltot amit még ma is nagy becsben tartok. Főiskola után beléptem a hadseregbe ez volt 2010-ben és 4 hónap után fejeződött be a kiképzésem, még légi járművek vezetésesre is megtanítottak mai magába foglal a sárkányrepülőtől kezdve a kis repülőkön át a helikopterig mindent. Erre azért tanítottak meg, mert kérvényeztem a pilóta kiképzést mondván magamban még jól jöhet. A beavatás után már át is helyeztek panamába ahol kérvényeztem áthelyezésemet a mesterlövészekhez ott még 4 hónap kiképzés várt rám, a kiképző tisztem egy legenda volt ugyan is azt mondogatták a többiek a bázison, hogy 2 éve egy pisztollyal kipakoltatott egy 10 kocsiból álló ellenséges konvojt. Mikor ezt először, meghallottam kicsit megijedtem vajon ki lehet ez az alak. Aztán elkövetkezett az elő nap a kiképzésből és kiképző tisztemet először fel sem ismertem, mert teljesem más volt, mint aminek elképzeltem. Az első egy hónapa közelharci kiképzéssel telt el, ami alatt egy egyszerű, de hatásos technikát tanultam meg. A következő hónap a késes közelharc elsajátításával telt. A maradék kettő hónap a mesterlövész puska mester fokú használatának elsajátításával telt el. A kiképzés alatt összebarátkoztam az egyik sráccal a robbanó szereseknél a neve Litle Capone volt. Kemény srác volt ugyan is betudott c4-ezni egy ellenséges bázis úgy, hogy azok észre sem vették. Panamai tartózkodásom alatt 17 titkos akcióban vettem rész, ezek alatt kiismertem a gerilla harcmodort, ennek köszönhetem, hogy még ma is élek. 17 bevetésemből 16 sikeres volt ezt társamnak is köszönhettem, de őt az utolsó akcióban elkapták és helyben kivégezték. A küldetés alatt megsérültem és mikor felépültem értesítettek leszerelésemről. Miután leszereltek elhatároztam, hogy elköltözöm Hawaii-ra. Vettem egy házat a tengerpart közelében és sokat jártam bulizni. Az egyik surf partin megismertem egy lányt, akit Kate Madennek hívtak. Két hónap után megkértem a kezét. Az esküvő rendben lezajlott és nagy örömünkre 2021-ben megszülettet a fiam Tom. Kate és Tom ma is Hawaiin élnek remélem minnél előbb újra látni fogom őket, mert 2024-ben visszatértem New Yorkba ahol értesültem arról, hogy nevelőszüleim meghaltak. Jelenleg a SHIELD-nél dolgozom.

Panama 2011. 06. 20. 06:24
OPERATION BIG FISH,John Adams aka Mason

Épp a barakkomban voltam mikor, jött az értesítés, hogy másnap kezdődik első küldetésem, ami keretében egy drog kartelt kellet kiiktatnunk társammal, akit még nem is ismertem. Még aznap kitisztítottam a puskámat és pisztolyomat, majd lefeküdtem. Másnap reggel felvettem felszerelésemet és elindultam a helikopter leszállóhely felé, félúton a sok katona között kiszúrtam egy középkorú katonát ki mesterlövésznek tűnt és mikor odaértem a helikopterhez kiderült, hogy ő lett a társam neve stg. McMillan volt. Kezet fogtunk és beszálltunk a helikopterbe majd McMillan intett a pilótának és már nem volt visszaút az akció elkezdődött. Körülbelül egy órát repültünk, ez alatt megbeszéltük kinek mi lesz a feladata. Mivel én voltam az újonc, én kaptam a megfigyelő feladatát és ő volt a lövész. Egy óra repülés után a pilóta szólt, hogy szedelőzködjünk és készüljünk az ugrásra, mert nem tudja majd letenni a gépet. Nem sokára egy kis tisztáshoz értünk ahol a pilóta földközelbe vitte a gépet és nekünk ugrani kellet McMillan ugrott elsőnek mikor földet ért nagyot nyögött a felszerelés súlya alatt. Aztán én következtem nekem sikerült elesnem földet éréskor, de gyorsan felpattantam mintha semmi sem történt volna. A heli felemelkedett és elment innentől csak magunkra számíthattunk. Szerencsénkre a tábor ahol a kartel volt nem volt messze csak néhány kilométerre.
-Na induljunk neki Mason ebédre a bázison akarok lenni.
Biccentettem a fejemmel, hogy rendben és belevetettük magunkat a dzsungelbe. 2-3 óra sétálás után megpillantottuk a tábort nem volt nagy, de pont elég nagy volt ahol, hogy könnyen ellehessen veszíteni a célpontot. Elhelyezkedtünk és vártunk a célpontra vártunk nem is kellet sokat várni meg is jött konvojával és amint kiszállt a hátsó ülésről McMillan halántékon lőtte M21-es puskájával, a kartel emberei azonnal keresni kezdtek minket, de mivel a puska hangtompítós volt ezért nem tudták időben beazonosítani a lövés irányát és nekünk sikerült elslisszolnunk. Visszamentünk a tisztásra és a heli visszavitt minket a bázisra. Még pont időben vissza értünk az ebédre.

Panama 2020. 03. 14. 14:10
OPERATION SUICIDE,John Adams aka. Mason, stg. Mcmillan

Épp a barakkomban tisztogattam as50-es puskámat mikor egyszer csak megjelent az ajtóban McMillan és egy aktát dobott az asztalomra ezzel a megjegyzéssel:
- Halottak vagyunk!
Én csak néztem rá, mint borjú az újkapura aztán belelapoztam az aktába és ugyan arra a következtetés a jutottam, mint ő:
- Meghaltunk.
Ugyanis a feladatunk a helyi felkelők vezetőjének a kiiktatása volt, ami egy lehetetlen küldetés mivel vagy 50 testőr védi éjjel nappal. A küldetés másnap kezdődött a célpont Garrote városában volt, kicsi tengerparti város, viszont egy mesterlövésznek annál rosszabb hely, nincs egy normális magaslat sem. Befejeztem a puskám összerakását, és mivelhogy este volt lefeküdtem aludni. Reggel összepakoltam a cuccom és elindultam a C 130-as repülőgép felé, amiből ejtőernyővel kellet kiugranunk. Az ugrás jól sikerült és végül is találtunk egy szikla párkányt, amiről egész jól be lehetett látni a várost. A célpont a tengerre néző házában amelyre egész jól ráláttunk.16:00-kor megláttuk a célt és amint lehetőség nyílt a lövésre, lőttem is de a célpontot elvétettem. Amint már mondtam ez a városka a mesterlövész rémálma, amint eldördült a lövés azonnal tudták hol vagyunk és el is kezdtek minket üldözni. Mi gyorsan összepakoltunk és rohantunk a dzsungelbe, de ekkor már lőttek ránk. Engem lábon találtak, McMillant meg eltalálta az egyik gránát repesze és mikor utolérték egy golyót repítettek a fejébe. Az, hogy ő meghalt nekem az életet jelentette ugyan is azt hitték csak egyedül volt engem is csak egy eltévedt golyó talált el. Miután sikerült elég messzire jutnom hívtam a helikoptert és elvittek a helyről, a helikopterben a vérveszteség miatt elájultam és már csak a kórházban ébredtem fel. 2 hónap lábadozás után mikor kiengedtek a kórházból megkaptam az értesítést, hogy leszerelnek.

KÉPESSÉGEI: Mutáns erejének hála a látása sokkal jobb az átlagnál. Nagy távolságokra is tökéletesen, élesen lát, kiveszi az apró pontokat is, mintha csak pár méteres közelségben lenne. Egyfajta zoomszerű optika a szemében. 500 méterig lát el pontosan, utána a kép rohamosan romlik.

SZAKKÉPZETTSÉG: katonai kiképzés, speciális kiképzés, mesterlövész képzettség, közelharci képzés, járművezetés, helikoptert is képes vezetni
Endline
Endline
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 21
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 08.
Age : 23
Tartózkodási hely : New York

Theredeath

Vissza az elejére Go down

John Adams Empty Re: John Adams

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 11 Május 2013, 23:30

Elfogadva, adatlapot még írj, aztán majd kezdhetsz is.
2300$ a kezdőtőkéd.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
John Adams Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14750
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

John Adams Empty Re: John Adams

Témanyitás by Endline on Vas. 12 Május 2013, 00:35

Név: John Adams
Lakás/Létesítmény: lakás New York belvárosában
NJK: -
Foglalkozás: SHIELD ügynök
Munkahely: SHIELD
Pénz: 200$
Bevétel/hét: 700$
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek:
AS50
500 S&W (SHIELD előny)
mp5k (1100$)
robbanó gránát 1x (300$)
füst gránát 2x (500$)
villanó gránát 1x (200$)
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: SHIELD
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

KÉPESSÉGEI: Mutáns erejének hála a látása sokkal jobb az átlagnál. Nagy távolságokra is tökéletesen, élesen lát, kiveszi az apró pontokat is, mintha csak pár méteres közelségben lenne. Egyfajta zoomszerű optika a szemében. 1000 méterig lát el pontosan, utána a kép rohamosan romlik.

S.H.I.E.L.D. és minden alszervezete (SHIELD, AMOR, SWORD, STRIKE, Mágiaügyi osztály, Projekt: Pegazus)
– Előnyök:
- Fele áron vásárolható lakás a SHIELD negyeden belül (csakis a negyeden belül, kívül már nem érvényes)
- Folyamatos fegyverellátás, így a lőszerért nem kell külön fizetnie senkinek sem
- Két fegyver szabadon választása, ingyen (maximum 3 kreditesig), vagy pedig egy darab rakétavető
- Katonai ranglétrán való előrelépés lehetséges és szép magas rangra lehet jutni
- Illetve az itt dolgozó ügynökök a veszélyesség miatt heti 700 dollárt keresnek.

Felhasznált kreditek: 3.5 (képesség fejlesztés,lakásvásárlás a SHIELD negyedben)
Fennmaradó kreditek: 0.5
John Adams AS50_2_1
John Adams Ai-as50-1
John Adams 11
John Adams 01


A hozzászólást Endline összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 12 Május 2013, 10:50-kor.
Endline
Endline
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 21
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 08.
Age : 23
Tartózkodási hely : New York

Theredeath

Vissza az elejére Go down

John Adams Empty Re: John Adams

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 12 Május 2013, 08:01

A lakás is kreditbe kerül, ha a SHIELD negyeden belül vettél egyet, akkor 0,5 kredited van összesen, a negyeden kívül pedig 2 kredit lett volna, arra nincs kredited. Ezt javítsd majd.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
John Adams Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14750
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

John Adams Empty Re: John Adams

Témanyitás by Cerebro on Szer. 15 Jan. 2014, 00:03

A rajzversenyen elért helyezésedért 1 kredit jutalmat kapsz.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1346
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

John Adams Empty Re: John Adams

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.