Zoey Chance

Go down

Zoey Chance Empty Zoey Chance

Témanyitás by Zoey Chance on Szer. 05 Jún. 2013, 19:05

Adatok:

Név: Zoey Chance
Faj: mutáns
Nem:
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2004. november 20.
Kor: 20 év
Család:
- Alexander Chance (apa, tartózkodási helye ismeretlen)
- Emilia Chance (anya, elhunyt)
Foglalkozás: S.H.I.E.L.D. ügynök
Testmagassága: 167 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Zöld
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Zöld haj; Speciális fémkesztyű bal kézen;
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Súlyos amnézia, azon túl teljesen egészséges;

Életrajza:

Hangos dörgések és villámok cikázása jelezte a vihar közeledtét. Az kis iroda asztala mögött levő székben egy fiatalember ült, haja szigorúan katonásra nyírva, ruhája élre vasalt volt. Kemény, mégis nyugodt tekintettel nézett ki az iroda hatalmas ablakán, s kicsit úgy tűnt, mintha várt volna valamire. Ugyanakkor rögvest apró, alig látható, mosoly húzódott az arcára a hirtelen hallható hangos, már-már dübörgésnek ható, kopogás hatására.
- Szabad! – baritonja a mennydörgésekhez hasonlóan töltötte be a kis irodahelyiség minden pontját, majd az ajtó felé fordulva várta a vendégét.
- Jó napot! – a belépő tudós öregúr hangján hallatszott, hogy düh járja át teljesen, ezt az erősen becsapódó ajtó is jelezte. Lépései szinte dübörögtek a fa padlózaton, amíg az íróasztalig elért. A másik férfi ekkor láthatta a szemében a lángokat, de ez talán mintha inkább jobb kedvre derítette volna őt.
- Miben segíthetek, professzor úr? – a férfi felvont szemöldökkel érdeklődött a hevesen lélegző öregembertől, de látszott rajta, hogy mulattatja a szituáció.
- Egy kómás nő fekszik a laborom műtéti ágyán. Ön szerint mi a gond? – a professzor vaskos kezeit elég nagy erővel helyezte az asztal lapjára, ezt a hangos csattanás is jelezte.
- Az a nő az új páciense. Az újoncaink közül választottuk ki különleges egészségi állapota miatt. Úgy gondolom, hogy ön is érdekesnek fogja találni. – a férfi előredőlve összekulcsolta a kezeit az asztalon, de szemeit egy pillanatra sem vette le a professzorról.
- Úgy tudtam, ezredes, hogy a pácienseimet magam választom meg. Most mégis egy számomra teljesen ismeretlen fiatal nő fekszik a laboromban operációra előkészítve.
- Most szállítattam oda. Itt vannak az adatai, parancsoljon. – a tiszt az asztal egyik fiókjából egy dossziét vett elő és nyújtotta át az öregembernek.
- „Zoey Chance”. – olvasta fel a tudós a nevet miután belenézett a dossziéba. – 2004-ben született. Los Angelesben végezte a tanulmányait, 2022-ben a New York-i katonai akadémiára jelentkezett. – itt egy pillanatnyi szünetet tartott. – De hiszen az tavaly volt. Azt akarják, hogy egy 19 éves kislányon végezzek kísérletet? – csattant fel.
- Nyugodjon le. – a férfi szavai egy közvetlen parancs erejével hatottak, szemei összeszűkültek és a korábbi alig látható mosoly teljesen eltűnt az arcáról. – Az a lány eltér a többi újonctól. Az egészségügyi vizsgálatok kimutatták, hogy nagyon magas ellenállással rendelkezik a toxikus anyagokkal szemben. Ezért keltette fel az érdeklődésünket.
- Azt akarja mondani, hogy mutáns? – igazította meg a szemüvegét a professzor.
- Nem tudhatjuk biztosan. Ezt önnek kell kiderítenie. Távozhat. – a tiszt lecsukta a szemeit, majd a székből fölállva ismét az ablak felé fordult. Odakinn már javában zuhogott az eső.

A professzor szinte berobbant a laborba. A különböző gépek már rá voltak kötve a fiatal lányra és mire a professzor az asztalához ért, az ott helyet foglaló monitorokon már a különböző adatok meg is jelentek. Hümmögve nézte, hol a képernyőket, hol pedig a korábban kézhez kapott dokumentumokat.
- Mi a véleménye, professzor? – szólalt meg halkan az egyik asszisztens, miközben az öregember arcát fürkészve próbálta kitalálni annak a gondolatait.
- Igazán meglepő. De nincs idő most a csodálkozásra, munkára fel…

- Jelentést! – az irodát ismét az ezredes hangja töltötte be. A professzor kissé idegesen toporgott.
- A kísérlet sikeres volt. A lány valóban mutáns volt és azt hiszem, hogy sikerült felébreszteni a képességét. – a mondat végén a tudós nagyot nyelt.
- Azt hiszi? – a tiszt hangja hirtelen vált fenyegetővé és az, hogy a professzor felé fordult sem jelentette azt, hogy teljesen békés szándékai lennének.
- Ami azt illeti egy kis baleset történt. Az egyik kísérletet követően a labort teljes egészében toxikus gáz lepte el. A lány túlélte, viszont az őt onnan kiszabadító két tiszt súlyos mérgezést szenvedett el.
- Belekalkulált áldozat. – fogta össze a kezét a tiszt a háta mögött.
- Nem a laborban szenvedték el a mérgezést. Védőruha volt rajtuk, uram.
- Magyarázatot. – a tiszt szemei összeszűkültek és keményen tekintettek a professzor barna szemeibe.
- Fizikai kontaktust létesítettek a lánnyal, miután kihozták. Az érintés hatására magas koncentrációjú méreganyagok jutottak a szervezetükbe. Megkockáztatom azt is, hogy hamarosan elhaláloznak.
- A lány?
- Karanténba helyeztük, habár még nem tért magához.

Egy tágas fehér teremben, egy szürke asztalon egy fiatal lány feküdt. Haja méregzöld színű volt és mellkasának emelkedése valamint süllyedése jelezte, hogy él. Pár perccel később a légzése rendszertelenné vált, majd megébredt. Kómásan és összezavarodva tekintett végig meztelen testén, majd körbe a teremben.
- Öltözzön fel. – érzelemmentes gépi hang volt. A lány ismét végigfuttatva a tekintetét vette észre a széken összefogott ruhákat, majd kérdezés nélkül öltötte őket magára.
- Lépjen hátra a falig. – szólt újra a hang. A lány, mint korábban, most is engedelmeskedett és a hideg falig hátrált. Ezt követően a helységből kivezető egyetlen ajtó kinyílt és a professzor lépett be rajta vegyvédelmi felszerelésben, kezében egy bőrtáskával.
- Ki maga? – szólalt meg a lány, de mozdulni nem mozdult.
- Az nem érdekes. Mire emlékszik? Tudja a nevét? – a tudós az ágyhoz sétált, lerakta rá a bőröndöt és kiynitotta.
- Nem. Nem emlékszem semmire.
- Értem. Az ön neve Zoey Chance. Ezt vegye fel. – egy fémből készült kesztyűt dobott a lány elé. Látszott rajta, hogy a lehető legnagyobb távolságot szándékozik tartani tőle.
- Ez micsoda? – kérdezte Zoey miközben bal kezére felhúzta a fémkesztyűt.
- Egy szabályozó. Ön, kisasszony, mutáns. Ez a felszerelés biztosítja, hogy a képességeit megfelelő módon tudja használni.
- Mutáns? Hogyan működik?
- Különleges képességű ember. A kézfején található kör alakú szerkezet mutatja, hogy a testében mekkora mértékben van jelen toxikus anyag. ha megnyomja, a kesztyű a kézfejéről elszívja a méreganyagokat, és amihez hozzáér, annak átadja.
- És erre miért van szükségem?
- Ön automatikusan magába szív és a testében tárol minden féle méreganyagot. Ezek összekeveredve a szervezetében egy erős dózisú méreggé alakulnak át melyet ön, érintés útján, kibocsájt. Amennyiben fizikai kapcsolatot létesít egy másik emberrel úgy, hogy méreg található a testében, úgy ez a méreg átadódik a másik félnek, ezzel súlyos megbetegedést vagy akár halált is okozva. Mit jelez a kijelző? – vette le a sisakját a professzor.
- 0%. Teljesen zöld a kijelző. – felelte a lány miután megvizsgálta a kézfejét.
- Nagyszerű. Ebben az esetben semmi értelme, hogy továbbra is itt maradjon. Jöjjön. El kell kezdenünk az edzését.


- Miss Chance! Miss Chance! – éreztem amint alaki a vállamat rángatja. Óvatosan nyitottam ki a szemeimet, míg egy fiatal szőke hajú nő nem körvonalazódott előttem.
- Bocsánat. Azt hiszem elbóbiskoltam. – nyitottam ki egészen a szemeimet és kőrbe tekintve a helységbe nyugtáztam, hogy az orvosi részlegen vagyok.
- Semmi gond. A szükséges fizikai vizsgálatokat elvégeztem míg aludt. A pszichikai vizsgálatokhoz, viszont, ébren van szükségem magára. Üljön föl kérem. Kezdhetjük? – hozott egy széket magának a nő és leült elém.
- Igen. – ültem fel és kezeimet az ölembe helyeztem. A bal kezemen levő szerkezet kijelzője zöld színben pompázott és azt jelezte, hogy a szervezetemben nincs elraktározott méreganyag.
- Rendben. Akkor kezdjük a legelején. Ki maga?
- Zoey Chance. S.H.I.E.L.D. ügynök. Mutáns.
- Nagyszerű. Arra emlékszik, hogy hogyan került ide?
- Egy évvel ezelőtt egy katonai támaszpont megszűnése után jelentkeztem és azt követően felvételt nyertem. Azóta itt dolgozom. Ma pedig egészségügyi ellenőrzésre jöttem.
- Mi az a szerkezet a karján?
- Mutáns vagyok. A mutációm biokinézis. Képes vagyok elszívni minden méreganyagot és magas dózisú egyéni bioméreggé alakítani és ezt érintés útján leadni. A szerkezet arra szolgál, hogy megmutassa hány százalékban van jelen tárolt méreganyag a szervezetemben, valamint, hogy szükség esetén más embereket megvédjen attól, hogy közvetlen fizikai kontaktust létesítsek velük. – feleltem úgy, mintha leckét mondtam volna fel.
- Tökéletes. Utolsó kérdés. Mire emlékszik idekerülése előttről.
- Ennek a szerkezetnek a megszerzésére, valamint az ezzel való edzésekre. Azelőttről semmi emlékem nincs. A papírok szerint Emilia és Alexander Chance gyermekeként jöttem a világra húsz évvel ezelőtt. Apám jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. Vannak még tanulmányi adatok és fel van tűntetve, hogy amnéziában szenvedek.
- Remek. Ez a vizsgálat is sikeres. Kérem, öltözzön fel és visszatérhet a munkájához.

Képességei: Biokinézis. Ezen belül is mérgek és méreganyagok felszívása, átalakítása és fizikai kontaktus kapcsán(teljes bőrfelület) átadása élőlényeknek. (alacsony dózisban mérgezés okozása, nagy dózisban akár halál is) A képesség működése passzív és automatikus, teljesen kontrollálhatatlan. Jelenleg maximum erősebb görcsöt, illetve bénulást okozó (amik 2-3 körig fejtik ki hatásukat) képes asszimilálni és átadni. Az ennél erősebb mérgeket nem képes "legyőzni" csupán azok lassabban fejtik ki a hatásukat nála.


Szakértelmei:
- Katonai harci kiképzés (közelharc, közelharci fegyverek, lőfegyverek)
- Különleges kiképzés (Kesztyű és képességhasználat)

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések:
- Speciális fémkesztyű: Képes kimutatni Zoey testében levő méreganyag jelenlétét és a koncentráció nagyságát.


A hozzászólást Zoey Chance összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 05 Jún. 2013, 22:52-kor.
Zoey Chance
Zoey Chance
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Zoey Chance
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zoey Chance Empty Re: Zoey Chance

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 05 Jún. 2013, 22:00

Üdv az oldalon ismét!
Háát, örültem volna annak, ha azért vannak a múltjáról is adatok, tekintve h a SHIELD valszeg telepatákkal ellenőriztette az emlékeket, hogy ne egy egykori terroristát, vagy ehhez hasonlót vegyenek fel. Így szeretnélek megkérni, hogy még ha a karid nem is emlékszik néhány sorban olyan 10-15 mondatban foglald össze a korábbi életét.
Ha nem szeretnéd, hogy itt kint legyen és más lássa, akkor priviben küld el nekem. Egyébként nem lesz gond vele, nem kötök bele a többi részbe.

A kesztyűt megkérdeztem a másik admint 3 kreditbe fog kerülni ez a szerkezet.
És akkor a képesség, ez így túl erős az elején, később fejlesztheted és elérheti majd ezt a szintet. Jelenleg állapodjunk meg annyiban, hogy a gyengébb mérgeket könnyedén képes semlegesíteni, itt értem, hogy pl véletlenül több gyógyszert vett be, vagy klórt lélegzett be. Illetve a közepes erejű (2-3 kör alatt ható bénító, görcsöt okozó) mérgek semlegesítése. A gyengéket 1-2 kör alatt tudod semlegesíteni, a közepeseket 3-4 kör. Egyelőre a halálos és erős mérgek ugyanolyan hatásúak rád, mint másra, maximum lasabban teljesednek ki és kezdenek el hatni.
Így még nem vagy immunis a mérgekre, és az átadás is úgy néz ki, amit leírtam h gyenég 1-2 kör, közepes 3-4, halált sem életveszélyest még nem tudsz.

Ha kész vagy szólj és megnézem újra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zoey Chance Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14537
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zoey Chance Empty Re: Zoey Chance

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 05 Jún. 2013, 23:06

Akkor ez így már remek, elfogadva.
Egy adatlapot tessék írni, aztán mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zoey Chance Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14537
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zoey Chance Empty Re: Zoey Chance

Témanyitás by Zoey Chance on Szer. 05 Jún. 2013, 23:43

Adatlap:

Név: Zoey Chance
Lakás/Létesítmény: Lakás a S.H.I.E.L.D. negyedben (1 kredit)
NJK: -
Foglalkozás: S.H.I.E.L.D. ügynök
Spoiler:
– Előnyök:
- Fele áron vásárolható lakás a SHIELD negyeden belül (csakis a negyeden belül, kívül már nem érvényes)
- Folyamatos fegyverellátás, így a lőszerért nem kell külön fizetnie senkinek sem
- Két fegyver szabadon választása, ingyen (maximum 3 kreditesig), vagy pedig egy darab rakétavető
- Katonai ranglétrán való előrelépés lehetséges és szép magas rangra lehet jutni
- Illetve az itt dolgozó ügynökök a veszélyesség miatt heti 700 dollárt keresnek.
Munkahely: S.H.I.E.L.D.
Pénz: 1400$
Bevétel/hét: 700$
Eszközök:
- Speciális fémkesztyű (3 kredit)
Felszerelés/fegyverek:
- 1 drb. M4A1-es gépkarabély
- 1 drb. Desert Eagle
- SHIELD alapegyenruha
Vállalat: -
Szövetség: S.H.I.E.L.D.
Törzshely, ahol megtalálható: S.H.I.E.L.D.
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D.
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0


A hozzászólást Zoey Chance összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 06 Jún. 2013, 11:41-kor.
Zoey Chance
Zoey Chance
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Zoey Chance
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zoey Chance Empty Re: Zoey Chance

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 06 Jún. 2013, 10:04

Elnézést, a kezdő pénzed kimaradt, mivel nem emlékszel a múltadra, így ha volt is pénzed nem férsz hozzá, 1400$-al kezdesz az előző két heti fizetéseddel.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zoey Chance Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14537
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zoey Chance Empty Re: Zoey Chance

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.