Szása

Go down

Szása Empty Szása

Témanyitás by Szása on Kedd 26 Aug. 2014, 12:39

Adatok:

Név: Daneljuk Olexandr
Egyéb név(i): Szása
Faj: ember, Alfaj: mágiahasználó
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Ukrajna, Kárpátalja, egy másik realitásban, (ami kb. 10 évvel le van maradva az oldaltól és a mi valós világunknak felel meg), 1998
Kor: 17
Család: Nevelő anyja – Daneljuk Natalia
Foglalkozás: tolvaj
Testmagassága: 177 cm
Testsúlya: 85 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: barna, rövid
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: egyenlőre nincs
Egészségi állapot/ betegségek: fizikálisan és mentálisan is egészséges

Életrajza:
Kezdjük akkor az elejéről! A nevem Szása. Egy másik világból származom. Egy egyszerűből, ahol a mágikus és mutáns lények inkább rejtőznek, minthogy felfednék magukat a világnak.
Árva gyerek voltam. Szüleim ott hagytak a korház előtt egy pólyában. Csak egy boríték volt még mellettem, amin a keresztnevem volt felírva. Tizenkét éves koromig nem volt semmi baj, de aztán történtek a furcsa esetek. Éjjelente amikor aludtam állítólag néhány tárgy lebegett a szobában, de mindig, amikor felkeltem, a földre estek. A haragosaimnak eltűntek a dolgaik, és olyan helyeken kerültek elő, ahová ember nem képes tenni (pld: teniszlabda zárt konzerves dobozba, ruhadarab egy fa legfelső ágára, stb.). Mindenki kerülte, és ezek után nem nagyon barátkoztak vele.
Egy napon örökbe fogadta őt egy idős hölgy. Amikor belépett a szobába, nagyon furcsa érzése támadt hirtelen, de nem tudta miért. Persze örült, hogy végre nem kell az árvaházba laknia, hiszen szinte mindenki utálta. Az egész úton a nő háza felé megmaradt benne ez a furcsa bizsergető érzés, és csak akkor múlt el, amikor estére a nő magára hagyta a szobájában.
Egy kis panellakásban éltek, és a nő vajákosként és jósként dolgozott otthon. Kedves volt hozzám, és amikor volt ideje, tanítgatott kicsit a gyógynövényekről. De a furcsa érzés mindig visszatért belém, amikor a nő közelében, vagy a nő hálószobájában volt. Ezért egyszer ki akarta deríteni, hogy mitől lehet, és felkutatta az egész szobát, amíg a nő elment a barátnőjéhez. Az ágy alatt találtam egy nagy régi könyvet, amit még ószlávul írtak. Amikor a kezembe vettem felerősödött bennem az érzés. Nem sokat tudtam kisilabizálni belőle, de valami varázs könyv lehetett. Ki is próbáltam belőle néhányat, hogy sikerülni fog-e, de egyik se volt hatásos. Bár nem tudtam varázsolni, mégis mindig amikor egyedül voltam a könyvet bújtam. Szinte mindenről volt benne egy varázslat.
Így telt el öt év. Mindig, amikor az iskolából hazajöttem segítettem a nevelőanyámnak elkészíteni a különböző főzeteket és kenőcsöket. Este pedig a könyv fénymásolataiból olvasgattam. A középiskola utolsó napján az osztálytársaim megakartak viccelni úgy, hogy bezárnak engem az egyik tanterembe. Én persze ordibálhattam, de akkorra már mindenki elment az iskolából, és az őr még nem érkezett meg. Bár amennyire Kolya bácsit ismerem, lehet hogy csak részegen bejön és alszik egy jót az ágyán. Nem tudtam, hogy mitévő legyek. A mobilomat otthon hagytam. Hát leültem az egyik padba és varázsolni próbáltam. Persze nem történt semmi. Vagy már egy órája próbálgattam mindent, amikor az egyik kézpecsét egy villanásra kinyitott egy átjárót. Nem volt több egy tizedmásodpercnél, de akkor is sikerült. Legalább fél óráig próbálgattam, amíg sikerült annyi időre egy ember méretű kaput nyitnom, hogy meglépjek a teremből. Az iskola háta mögött találtam magam. Kicsit zihálva a nagy megerőltetéstől elindultam gyalog hazafele.
Miközben mentem hazafele, láttam, hogy nagy viharfelhők gyülekeznek a város felett, így megkétszereztem a lépteimet. Mikor hazaértem a nevelőanyám mérgesen nézett rám és egy halom papírt dobott a lábaim elé. A fénymásolataim voltak a könyvről.
- Mit tettél? – kiabált rögtön rám.
- Semmit, esküszöm!
- Ne hazudj nekem! Megéreztem hogy csináltál valamit az iskolában, És az hogy turkáltál a holmim között az már tényleg sok. Mars a szobádba és egész nyáron nem mehetsz sehová!
- Nem! – kiáltottam rá. – Nem mondtad, hogy a mágia valódi. És te tényleg boszorkány vagy. Te is titkolóztál előttem. Ha most nem sikerült volna varázsolnom, kitudja meddig rostokoltam volna az iskolában étlen szomjan!
- Te ezt nem értheted! Mindennek megvan az ára! Azért vettelek magamhoz, hogy biztonságban légy és majd megtanítottam volna neked mindent, amit tudok. Egy ilyen mágianélküli világban nekünk nagyon nehéz élnünk. De te még túl fiatal vagy, és visszaéltél a vendégszeretetemmel! Azonnal mars a szobádba!
- Nem!- kiáltom el magam és becsapom magam mögött az ajtót.
Felviharzottam a tetőre, ahová gondolkodni jártam. Ott csak úgy tombolt a vihar, de nem érdekelt. Ki akartam szabadulni innen. El akartam bújni, hogy soha ne találhassanak meg. Így hát nyitottam egy kaput. Elég szabálytalan volt a széle és úgy tűnt azonnal bezárul. A lenti sikátort mutatta. Ahogy léptem át rajta egy villám egyszerűen belecsapott, és én elvesztettem az eszméletemet.
Amikor felébredtem ég teljesen más világban találtam magamat. Az iskolában szerencsére jól megtanultam angolul, de nekem úgy tűnt, hogy nem csak egy kontinenssel arrébb vagyok. Az újságok dátumai is erre mutattak. Vajon hol lehetek?
Egy napig bolyongtam étlen szomjan az egész városban, amíg az új mágiám segítségével el nem loptam egy kis kaját és pénzt. Megérkezésem óta 2 hónap telt el. Ezalatt az idő alatt sajnos nagyon sokat loptam. Főleg ételt meg pénzt. Kicsit szégyellem magam, de nem tudtam hogy mit tegyek. Rajtakapni meg nem nagyon tudtak, hiszen csak egy a semmiből előtűnő kezet láthattak csak, mert időközben megtanultam a kapu méretét szabályozni, és egy másik eléggé hasznos varázslatot is sikerült életre keltenem. Most jelen pillanatban egy kis motelszobában lakom és nem tudom hogy valaha haza fogok-e jutni.

Képességei: mágiahasználó
Alap képesség: Minden mágikus erővel rendelkező karakter érzékeli a mágikus aurákat. Legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter. Ezt el lehet rejteni mágiával és ahhoz külön varázslatot kell megtanulni, hogy a mágikusan leplezett aurákat érzékelje a karakter.
Első részmágia: térmágia, térkapu (egy kézzel háromjeles kézpecséttel létre tud hozni 50m körzetben két kaput, a kulcsluk méretétől egészen a kétméteres kapuig, amin legfeljebb két ember nagyságú és súlyú tárgy tud áthaladni)
Második részmágia: vektormágia, „vissza a feladónak” (szintén egykezes kézpecsét kell az aktiválásához. Egy aurát von a varázsló köré, amihez ha egy tárgy hozzáér 180-fokosan sebességet vált és visszafele kezd el menni. Fenntartása függ mind kitartása, mind a koncentrációjától. Ha nem koncentrál csak egy ütést, rúgást tud vele kivédeni. Maximum 3-4 körig képes fent tartani, utána 1 kör szünet, és aztán megint aktiválnia kell, ha használni akarja. Maximum 1 tonnás erősségű ütést tud kivédeni, vagy 1 golyót egy kisebb kaliberű pisztolyból, aminek a lövedékét 10 méter távolságig egyenesen visszaröpít, de aztán azonnal elveszti erejét és leesik)

Szakértelmei: ukrán és orosz nyelvismeret az angolon kívül, gyógy és mérgező növények felsőfokú ismerete, egyszerűbb gyógyitalok ás mérgek keverése.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések: -
Szása
Szása
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Szása
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Szása Empty Re: Szása

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 26 Aug. 2014, 13:39

A szerencsés, aki megúszta az ARMOR-t és a WAND-ot Smile Az ARMOR érzékeli a realitás és dimenzióutazásokat a WAND pedig a SHIELD mágikus ügyosztálya.
Szóval elfogadva, egy adatlapot még írj, aztán mehetsz játszani. 180$ kezdőtőkéd van, ennyit sikerült összelopnod az utóbbi időben.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szása Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szása Empty Re: Szása

Témanyitás by Szása on Kedd 26 Aug. 2014, 15:03

Adatlap:

Név: Daneljuk Olexandr
Lakás/Létesítmény: Queens
NJK: -
Foglalkozás: tolvaj, varázsló
Munkahely: -
Pénz: 180$
Bevétel/hét: -
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4
U.I.: lehet azért nem kaptak el, mert csak egy villámcsapás ideig volt kinyitva az átjáró Smile
Szása
Szása
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Szása
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Szása Empty Re: Szása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.