Vegas

Go down

Vegas Empty Vegas

Témanyitás by Bishop on Vas. 16 Aug. 2015, 21:52

Vegas egy észak-amerikai városállam.

A Zuhanás alatt az egykori Las Vegas teljesen megsemmisült, semmi nem maradt néhány teljesen eldeformálódott fém romon kívül. Az első években a Birodalom, mint sok más várost, ezt is helyreállította, közepes technológiai szintre, hogy az ide költöző visszamaradt emberek gyorsabban tudjanak majd fejlődni. Azonban a városba senki nem költözött be. Csak legendák voltak, hogy van valahol még egy régi, érintetlen hely. Valamivel 900. után népesült be a város. Mivel a hely lakatlanul átvészelte azokat az időket, amikor a Birodalom aktívan semlegesítette a Zuhanás előtti információkat és a képességgel rendelkező személyeket, így maradtak romok és információ, amikkel immár a HPI sem foglalkozik. Egyfajta aranybánya azoknak akik Zuhanás előtti információt keresnek. A város neve is megmaradt, bár sokáig "vigasz"-nak nevezték, egy ismeretlen végül kijavította a kiejtését "vegasz"-ra. Még néhány épületet is újra felépítettek és direkt kaszinókat is építettek, ami remek befektetésnek bizonyult.
A városállam maga közepes fejlettségű. Teljesen független, és semmi nem található körülötte, köves-homokos sivatagon kívül. A déli közép-amerikai szürke területek távol vannak tőle és az Egyesült-Köztársaságok határa sem éri el. Hasonlóan Új-Párizshoz bár teljesen független, azért kapcsolódik a közelében lévő nagyhatalomhoz, az Egyesült Köztársaságokhoz. Vizet és energiát kapnak a Köztársaságoktól, élelmet önellátóan képesek termelni. A város maga funkciójában hasonló a Drox-Vex városállamaihoz, csak éppen az amerikai kontinensen, főként fegyverekkel, drogokkal, nemesfémekkel kereskednek, valamint jelentős a szerencsejáték és a szórakoztatóipar is. Néha az Árnyékhadsereg katonái is látogatást tesznek a városban, segítve az ottani folyamatokat. A város kormányzója egy roppant arrogáns személy, aki még a szövetségeseinek is képes ellent mondani. Vegas nevezetessége a Demio nevű kaszinó, aminek a jele egy hatalmas Ász kártya.

Vegas Las-Vegas-and-vicinity-178276-smalltabletRetina
Vegas SALADcities3

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.