Dorten Blackwing

Go down

Dorten Blackwing Empty Dorten Blackwing

Témanyitás by Dorten Blackwing on Szomb. 12 Szept. 2015, 22:56

Név:Dorten Blackwing
Egyéb név(i): Ezredes
Faj: Ember
Nem:Férfi
Jellem:Semleges
Személyazonosság:Nyílt
Születési helye és idő:1979.02.26.-án született, Vatikán államban
Kor: 40
Családi állapota:egyedülálló
Foglalkozás: A Shield ezredese volt
Testmagassága:(197cm)
Testsúlya:(103kg)
Szeme színe: Kék
Haja színe: Szőke, rövidre nyírt. Pár ősz hajszál már látszik a tarkóján
Bőre színe: Fehér- Itáliából származik
Különleges ismertetőjel:
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek:
Életrajza:

eredeti előtöri az előző oldalról a SHIELD felbomlásáig, AIM létrejöttéig:

Életrajza:Átlagos gyermekkora volt, szülei 14 évesen papneveldébe adták majd ő maga is megkedvelte ezt és papként akarta leélni életét. 2013ban történt, hogy felgyújtották a templomot ahol élt. Megpróbálta menteni a menthetőt, de bennégett. A korházban tért magához ahol megtudta, hogy teste majdnem 76%-a megégett és az orvosok tanácstalanok miért van még egyáltalán életben. Azon az éjjelen mikor "felébredt" akkor megkötött egy egyességet egy idegennel, aki megígérte, hogy meggyógyítja ha cserébe neki dolgozik. Az alak egy ősz öreg, köpcös alak volt, akivel azóta csak egyszer találkozott. Mikor az idegen oda adott nekem valamit. Ő Másiknak nevezte. Az a Másik egy szimbióta volt egy élőlény ami az idők során egybe olvadt velem. Együtt új célt kaptunk. harccal tisztítjuk a várost. A városban ezért kiutáltak. Kitaszítottnak címkéztek minket. A másikam egy idegen lény egy másik világból, amikor betakar már nem fájnaka sebeim és nem látszódnak a hegeim. Harcolunk a bűn ellen és óvjuk az Úr ártatlan bárányait a bűnösöktől. Nem rég felhívott egy régi ismerösünk. A neve Zacharias. Zacharias Morsus. Munkát ajánlott ebben a városban. Hát itt vagyunk... Illetve voltunk pár hómapja. Azóta csináltam 1-2 munkát Zacknak egész jól megvoltunk, neki gyereke fog születni én meg továbbra is magányosan élem életemet. Nah de nem ez a lényeg. A java csak most jön.
*kiegészítés*
/Kinyitja a zárat és belép a szobába és ledobja a kabátját. Feldobom magam a fotelek egyikébe és elnyújtóztatom tagjaimat. Odanézek a falnak támasztott keresztre.
-Sajnálom Hugi. még nem találtam számodra megfelelő helyet, de bevallom nem is kerestem nagyon.
/Bűnbánóan gondol vissza arra az estére. Nemrég még maga sem tudta miért cipeli ezt a keresztet, de az utóbbi időben előjöttek az emlékei. Bár ne tették volna. Azon az estén Mikor mindent elnyeltek a lángok és az élete örökre megváltozott. Mindenről ő tehet. Azon az estén . Éppen Ment volna haza , rakta el a ruháját az öltözőben. Befejezte a pakolást és kiment a templom csarnokába. Amit akkor látott...az megrázta a legmélyebben. Egy a harmincas éve elején járó Férfi ott volt az oltárnál , vele a tulajdon húga. Az az ember olyan dolgokat tett, Mikor úgy érezte jól végezte dolgát előkapott és hosszú pengéjű kést és...egyetlen nyisszantással elvágta a torkát. Én felüvöltöttem és Nekirohantam az idegennek. Kikapta kezéből a kést és döfött. De az felüvöltött és megütött, majd megint és megint. És én kihoztam a kést és addig döftem újra és újra, míg az ki nem lehelte a lelkét. Ekkor belépett az Atya és Kővé dermedt a látottakon ahogy pártfogoltja a egy hullába ujjra és ujjra beledöf egy kést. Ekkor odarohant és én az indulattól elvakultan mikor rámtette a kezét. én őt is ledöftem. Mikor feleszméltem az őrület vette át felettem, Felgyújtottam a templomot és én az oltárnál térdelve és imádkozva vártam a végemet.
/Felállok a fotelemből, remegő tagokkal odamegyek a kereszthez és leroskad elé. Bőgni kezdek mint valami gyenge ember. Ezek az emlékek mindennél jobban megviselik ...mindennél.../
És akkor MOST bemutatom önmagam. Addig is kérlek foglaljál helyet. -Megigazítja SHIELD egyenruháját- A nevem Dorten Blacwing. A SHIELD századosa vagyok. Vatikán-államban nevelkedtem, egyházi árvaházban mivel szüleim és húgom meghaltak egy autóbalesetben. Vallásos nevelést kaptam és egy nap egy ősz pap akit Leonard atyának hívtak kiválasztott, hogy az Iscariot nevű egyházi iskolában tanulhassak. Oda-vissza megtanítatták velünk a bibliát, az inkvizíciót a vérünkbe nyomták. Vallási fanatikusokat neveltek abban az iskolában. Aztán jelentkeztek mutáns képességeim. Kiemelkedő fizikumom az iskola legjobbjai közé emelt. Aztán katonai kiképzésben részesültem. Egyedül néha egy társammal kellett Itáliát járnom(nunk) és az eretnekekkel végeznünk. Egyik ilyen esetem volt, amikor egy áruló papot kellett megölnöm, aki gyermekeket rontott meg. Ismerős a történet? Még ennek is értelme lesz. Egy szép napon öt hasonló mutáns társammal Amerikába küldtek egy szekta kivégzése ügyében. Profik voltunk és halálosak.... És ekkor következett be a baj. A SHIELD tudomást szerzett jelenlétünkről az akció után és egyesével kivégezték az egész osztagot. Én majdnem halottan kerültem a SHIELD börtönébe. Majd Csodaországba kerültem ami a 42es körzet fedőneve. Egy üzletet ajánlottak. Nekik dolgozom és ujjra szabad lehetek. Én igent mondtam és a szerződésen az igénylő nevénél ott díszelgett egy név amit akkor még nem ismertem. Simon Spartan. Kiképeztek és megkaptam a szimbiótámat. Legyőzhetetlennek éreztem magam. Késeket teremtettem, puszta csapásokkal tíz emberrel bántam el. Ujjra volt feladatom és ez örömmel töltött el. Aztán jöttek a munkák egymás után és mire észbe kaptam századossá léptettek elő. Ekkor jött egy nagy baklövésem. Véletlenül lelőttem egyik felettesemet akció közben. Elítéltek és az emlékeimet módosították. Arra, amit azon a lapon olvashatsz. Az emlékeimet lezárták és a Ragknarök alatt oldották fel amikor szükségessé váltam ujjra. Hát most itt tartunk... De ennyit rólam. Térjünk ki rád. A SHIELD soraiba való belépéshez ITT kell aláírnod. Ugyan ne rémüldözz! Csak szép nyugodtan. Inkább igyál még egyet. Segítek tartani a kezed miközben írod. Úgy tökéletes. Isten hozott a SHIELD-ben. A kutatólabor már vár...

Sötétség. Időtlenség. Üresség. Majd egy dobbanás. A szívem dobban. Majd robbanásszerűen tör rám a valóság ismét. Fájdalom és zavartság. Fegyverropogás távoli hangja és az érzés mintha az egész szoba velem zuhanna. Bekapcsolnak újra a retina kijelzőim jelzik a sérülést a kiber végtagokon. A bal kezem könyöktől lefelé csak egy rakás drót. Megint a bal kezem… A hátamra fordulok s az íróasztalomnak támaszkodva ülő helyzetbe tornászom magam. Törmelék van körülöttem mindenütt. Az ablakon kinézve látom, hogy lángokban áll a Carrier. Zuhanunk. A fedélzeten tűzharcot folytatnak az embereim az ismeretlen ellenséggel. Feltápászkodom és a pisztolyom után nyúlok. Ekkor látom, hogy az irodám ajtaja berobbant és a titkárnőm maradványait egyenletesen szétkente a detonáció a felületeken. Küzdök a rosszulléttel. Öreg vagyok én már ehhez egy kicsit. Elindulok kifelé a lift felé de annak is csak a füstölgő maradványait találom. Beleszólok a komlinkbe. De nincs válasz, csak statikus zaj. A rossebbe! Nincs mese le kell másznom. A list kötélzete pont jó lesz, bár neki kell rugaszkodnom kicsit. Kis nekifutás, ugrás… 1. 2. 3. Közben robbanás s a Carrier megbillen és én elvétem az ugrást. Zuhanni kezdek. Csodás, ostoba vagy Blackwing és ez most kinyír. A léghajó az oldalára billen és én a lift oldalán csúszok majd beakad a műlábam. Iszonyatos fájdalom hasít a csípőmbe és én a falnak csapódok. Elvesztem az eszméletemet.
1. 2. 3.
Mikor magamhoz térek minden csendes. Körülöttem minden romokban és lágyan hullámzik. Beleestünk az óceánba. Csodálatos. A kijelzők szerint a műláb használaton kívül van belső sérülések miatt. Remek! Ráfogom a fegyvert a térdemre és elsütöm. Az izület szétválik s én kiszabadulok. Körbenézve látom, hogy a – 16ra érkeztem s állapodtam meg. Kiszakadt a lift ajtaja úgyhogy kimászom rajta. Csak húzni tudom magamat. Ki kell innen jutnom mielőtt elmerülnék a habokba ezzel a ronccsal együtt! Ekkor szólal meg a hang.

- Ionma.. robb…sig 10….

- Legalább ez még működik, szóval tíz perc mi? – morgom magam elé s közben azon gondolkodom mennyire lehetek messze a legközelebbi mentő kapszulától.
- Hat
- Hogy mi?!- Pánikba esem és körmöm szakadtával próbálom kirángatni magam az épületből.

Majd a robbanás. A fém fületeken végigfutó statikus elektromosság ívet húz az elemek között. Villámok végjátéka. Így búcsúzok a világtól.

Sötétség. 1. 2. 3. Időtlenség. 1. 2. 3. Majd a fény egy villanás erejéig, mint aki fél megmutatni, hogy milyen is ő valójában szerelmese elől halk sikkantással újra a sötétbe bújik.
Esik az eső és én a földön fekszem az eget bámulva. Mi történt? Merre vagyok? Köhögő roham fog el ami felülésre kényszerít amitől kissé meg is szédülök. Egy városi sikátort látok magam előtt. De ez hogyan lehetséges? Hiszen.. meghaltam.. nem? Megpróbálok feltápászkodni, de éles fájdalom a csípőmben emlékeztet, hogy ez nem így megy. Most merre tovább?


-Milyen családból származol:Ismeretlen
-Gyerekkorod:
-Van saját családod: nincs
-Hol élsz jelenleg: -
-Társadalmi helyzeted:.
-Érdeklődési köröd:
-Anyagi helyzeted:
Képességei:
Szakértelmei: Swat szintű katonai kiképzés.
Megjegyzések: -

Adatlap:
Név: Dorten Blackwing
Lakás/Létesítmény: Jelenleg nincs
NJK: -
Foglalkozás: Ex katona
Munkahely:
Bevétel/hét:
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
Mutáns szint: 0
eszélt nyelvek: Ang.(am), német, francia, orosz és némileg japánul is tud, latin természetesen meg az olasz nyelv is.
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:
Felhasznált kreditek:
Fennmaradó kreditek:4
Dorten Blackwing
Dorten Blackwing
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 6
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Sep. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Dorten Blackwing
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Dorten Blackwing Empty Re: Dorten Blackwing

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 12 Szept. 2015, 23:14

Az első része eredetileg is elvolt fogadva, a folytatás és így, hogy ezáltal alternatív realitásból jöttél is rendben van.
Szóval elfogadva, kezdőtőkéd nincs, adatlapod van. Mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dorten Blackwing Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dorten Blackwing Empty Re: Dorten Blackwing

Témanyitás by Dorten Blackwing on Szomb. 12 Szept. 2015, 23:15

Köszönöm szépen!
Dorten Blackwing
Dorten Blackwing
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 6
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Sep. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Dorten Blackwing
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Dorten Blackwing Empty Re: Dorten Blackwing

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.