Osborn Angyalai / Sötét Angyalok

Go down

Osborn Angyalai / Sötét Angyalok

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 24 Jan. 2016, 10:58

Kiteszem ide folyamatosba is.

Osborn a Angyalai jelentős részének eltűnése után is folytatja a projectet. Továbbra is részben a SHIELD és Miller lejáratására, részben saját testőrségnek és önmaga népszerűsítésére. Ezért egy 8 fős Angyal csapatot tesznek össze. Ehhez 6, azaz 6 db karakter jelentkezését várjuk, a másik 2 fő mesélői kari lesz benne. Magni Thorson és egy másik karakter. Osborn kegyes és elfogadja elítélt bűnözők jelentkezését is, ők amnesztiát kapnak azért, mert csatlakoznak a programba.
Ide külön szabályok érvényesek, itt sincs ingyen NJK, csakis létező karakterek jöhetnek, akikért ki lett fizetve a megfelelő kredit (vagy éppen főkarakter). Akik jönnek azoknak meg kell nevezni egy korábbi, vagy mostani Bosszú Angyalt az oldalról, akire hasonlítani akarnak és ilyen erőket fognak kapni.
Akik jelentkeznek a szabályok fognak rájuk vonatkozni, mint a Bosszú Angyalokra, azaz nem mehetnek kalandra, csak ami nekik van kiírva, szabadozni persze szabad. Ha nem mész kalandra, ami ki van írva, kirúgnak és lehet, hogy te leszel a következő célpontja a volt csapatnak, vagy ha börtönből jöttél ki, visszadugnak oda. A parancsokat Osborn fogja adni, esetleg Wielder (Halla), ezeket mindig teljesíteni kell.
Mivel ingyen képességek járnak és erősek lesznek a karik nehéz ellenfelek fognak szembejönni, amin sanszos lesz az, hogy belehalhatnak a karakterek.
Nekik a kaland az összehívása a csapatnak lesz, illetve egyből a mélyvízben fogják magukat találni.

Még egy megjegyzés, mivel itt igencsak erős képességeket kapnak a karakterek, utána min 1 évig nem lehet őket fejleszteni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.